Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin’ te verwerken

Sommigen vonden dit plaatje, dat we ook bij eerdere artikelen plaatsten, overdreven. Misschien dat u daar na het lezen van dit artikel iets anders over denkt?

—————————————————————————————————————————————–

MHRA schrijft ‘onvoorspelbare gebeurtenissen‘ te verwachten, omdat ‘de Covid-19 crisis nieuw is, en de ontwikkelingen in het zoeken naar een Covid-19 vaccin tot nu toe geen voorspelbaar patroon hebben gevolgd

—————————————————————————————————————————————–

Uit een document dat gepubliceerd werd op de website ted.europa.eu, een aanvulling op de Official Journal of the European Union (OJ), blijkt dat de Britse overheidsinstantie MHRA (Medicines & Healthcare products Regulatory Agency) ‘urgent op zoek is naar een Kunstmatige Intelligentie (AI) programma om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties (ADR’s) van het Covid-19 vaccin te verwerken.’ ADR’s, Adverse Drug Reactions, hebben wij vertaald met ‘ernstige tegenreacties’, omdat hiermee géén gewone bijwerkingen worden bedoeld. Onder ADR’s vallen namelijk ook sterfgevallen, levensbedreigende ziekten en permanente handicaps. Een ADR vereist daarom altijd een ziekenhuisopname.

Bill Gates kondigde eerder dit jaar in een Amerikaans TV interview aan dat er zeker 700.000 slachtoffers zullen vallen als gevolg van de Covid vaccinaties. Daar blijkt de Britse overheid op in te spelen door ‘met extreme urgentie’ een A.I. systeem te kunnen willen installeren ‘om het hoge aantal ADR’s dat zal worden veroorzaakt door een Covid-19 vaccin te kunnen verwerken.’ De bestaande software is daar niet voor geschikt, zo wordt gesteld.

Het contract zou inmiddels gegund zijn aan het Britse Genpact in Londen. Op de website van dit bedrijf staat onder meer de rubriek ‘Digital DNA’.

Brits vaccin ook aangekocht door Nederland

Het Britse Oxford vaccin van AstraZeneca is tevens aangekocht door minister Hugo De Jonge. In oktober overleed een van de deelnemers aan de laatste testfase, waarna de koers van het bedrijf een scherpe val maakte. Daarop haastte het bedrijf zich te verklaren dat het Braziliaanse slachtoffer niet het vaccin, maar de placebo had ontvangen. Het valt echter onmogelijk te controleren of dit de waarheid was. In de derde testfase kreeg een andere deelnemer al een ernstige tegenreactie in de vorm van een ontsteking van het ruggenmerg.

Concurrent Moderna deed het nog slechter: in de tweede testfase kreeg maar liefst 100% van alle proefpersonen milde tot ernstige bijwerkingen van het Covid-vaccin. Normaal gesproken zou zo’n vaccin dan onmiddellijk worden afgewezen, maar nu werd desondanks besloten om er 1 miljard van te produceren.

Strenge controle op veiligheid producten – uitgezonderd vaccins

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit NVWA grijpt onmiddellijk in als een product in bijvoorbeeld de supermarkten ervan verdacht wordt onveilig te zijn en/of mensen ziek heeft gemaakt. Op voedsel en drank, zaken die u tot uw lichaam neemt, is strenge controle. Niet voor niets moeten fabrikanten uitgebreid op hun etiketten vermelden wat de ingrediënten zijn.

Wat vaccins betreft zijn de regels echter compleet omgedraaid. Niet alleen hoeven de fabrikanten de ingrediënten niet op een bijsluiter te vermelden – wat de Covid vaccins betreft zijn ze de facto zelfs tot staatsgeheim verklaard -, maar zijn ze op voorhand ook nog eens gevrijwaard van iedere wettelijke aansprakelijkheid voor het geval dat het toch mis gaat. Erger nog: u heeft nu zelf kunnen lezen dat de autoriteiten nu al een hoog aantal slachtoffers met ernstige tegenreacties, inclusief gehandicapten en doden, verwachten.

Dat is te vergelijken met het toelaten voor consumptie van bijvoorbeeld vleeswaren door de NVWA, waarvan zowel de fabrikant als de NVWA op voorhand weten dat daar een x aantal mensen ernstig ziek door zullen worden, en zelfs aan zullen sterven. Hoe zouden de politiek, de media en de samenleving reageren als dit bekend zou worden? Het zou een enorm schandaal zijn, en alle betrokkenen zouden worden aangeklaagd wegens het willens en wetens in gevaar brengen van mensenlevens, en misschien zelfs wel voor meervoudige pogingen tot moord.

Dat schandaal zou nog groter zijn als dan zou blijken dat de fabrikant op voorhand de garantie van de overheid zou hebben gekregen nergens voor verantwoordelijk te kunnen worden gesteld.

Hoe noem je een overheid die het eigen volk doelbewust in gevaar brengt?

Met vaccinaties, met daarin ingrediënten die u NOOIT meer uit uw lichaam kunt halen, wordt dus echter precies dat gedaan wat voor voedsel en drank streng verboden is. Erger nog: de overheid is bezig almaar grotere druk op de bevolking uit te oefenen om JUIST dat vaccin te nemen, waarvan, nogmaals (we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken), men nu al weet dat er een hoog aantal slachtoffers, inclusief doden, door zullen vallen.

Hoe noem je een overheid die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengt, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringt waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken?

Vind u het heel vreemd dat sommigen zich zijn gaan afvragen of er wellicht nog een andere achterliggende bedoeling achter de corona crisis en de aankomende vaccinaties zit? Dat men wijst op Bill Gates, zijn ‘opkopen’ en controleren van de WHO (en daarmee feitelijk ook het RIVM), zijn openlijk aangekondigde 700.000 Covid-vaccin slachtoffers, zijn jarenlange pleidooien om de wereldbevolking met behulp van vaccins te verminderen, of zijn door de media onderdrukte, maar door de VN erkende vaccinatieschandalen in bijvoorbeeld India en Afrika?

Politici en experts, begin bij uzelf en uw gezinnen

Als de politiek en medische instanties er werkelijk zo van overtuigd zijn dat de vaccins ‘veilig’ zijn, dan zouden ze dat vrij eenvoudig aan de bevolking kunnen laten zien. Laat Hugo de Jonge eerst zichzelf, zijn vrouw en zijn kinderen vaccineren, en zijn hele familie erbij. Doe hetzelfde met het hele kabinet, het OMT, het RIVM, de complete Tweede Kamer en hun gezinnen, de kopstukken in de mainstream media, en alle ‘experts’ die de afgelopen maanden in die media onbeperkt de gelegenheid hebben gekregen om de bevolking nog meer angst aan te jagen over een virus, dat tot 70 jaar een officiële IFR heeft van 0,05%, de helft van een gemiddelde gewone griep.

Het vaccin dat politici, wetenschappers en Kamerleden dan laten inspuiten, moet dan wel vooraf zijn geverifieerd door onafhankelijke, en deels ook vaccin-kritische wetenschappers. Er moet ook daarna geen enkele twijfel over bestaan dat dit hetzelfde vaccin is dat de politiek aan de bevolking wil verstrekken. Want wie zegt dat minister De Jonge volgend jaar niet voor de show inderdaad een naald in zijn arm laat steken, maar dat daar in werkelijkheid geen vaccin in zit, maar een onschuldige zoutoplossing? (Volgens onbevestigde berichten zouden Duitse politici dit hebben gedaan tijdens de Mexicaanse griepepidemie in 2009).

Vervolgens wachten we op zijn minst enige weken om te zien of dat Covid-19 vaccin nu inderdaad wel zo ‘veilig’ is als men ons probeert wijs te maken. Het is dan natuurlijk van groot belang dat de ook vrije media toegang krijgen tot het controle- en verificatieproces, zodat eventuele slachtoffers niet door de mainstream media kunnen worden gebagatelliseerd of onder tafel kunnen worden gestopt, op dezelfde wijze als de afgelopen maanden het zeer lage aantal Covid-19 slachtoffers juist extreem door hen werd uitvergroot.

‘Buitengewoon grote gok met uw gezondheid en leven’

Het bovenstaande scenario is hypothetisch, want dit gaat natuurlijk nooit gebeuren. Bovendien is aangetoond dat gezondheidsschade door vaccins ook op de middellange en lange termijn kan optreden. Dus zelfs al zou dit scenario wel worden gevolgd, dan nog zou het laten inspuiten van Covid-19 vaccin naar mijn overtuiging neerkomen op een buitengewoon grote gok met uw gezondheid en uw leven.

Maar aangezien onze samenleving op veel terreinen steeds meer suïcidale trekken vertoont, verwacht ik – net als de politiek – dat de meeste mensen ondanks dit openlijk aangekondigde enorme risico volgend jaar gewoon gehoorzaam en gedwee in de rij gaan staan om hun Covid vaccins te gaan halen, in de hoop dat ze dan ‘veilig’ en ‘gezond’ zullen kunnen terugkeren naar een ‘normaal’ leven…

Doe vooral wat u goed dunkt, maar persoonlijk zet ik zonder een seconde te aarzelen liever een pistool tegen mijn hoofd voor een spelletje Russische Roulette. Dan denk ik namelijk veel meer kans te hebben het te overleven, dan als ik in 2021 (en de jaren daarna) aan Ruttes Roulette zou deelnemen. Better safe than sorry.


Xander

Zie ook o.a.:

12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren (/ Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is)
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties (/ Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken)
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
30-07: (/ Bill Gates in interview apathisch na dramatisch verlopen testfase Moderna’s coronavaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gatesbevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
15-01: Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest (/ Hoofd wetenschapper WHO erkent openlijk dat er doden vallen door vaccins)

2019:

26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. Digitaal automatiseren, 100% Voorspelbaar

  Wat meer dan 85% van digitale automatiserings professionals niet (meer) weten, en vooral commercie, ook de farma, helemaal niet, is het gegeven dat elk denkbaar facet, aspect, proces en procedure, van de digitale automatisering, exact is, om te kunnen functioneren.

  Exact als in Vooraf Gedefinieerd, dus 100% voorspelbaar.

  Artificial Intelligence (AI)
  Wat commercie u vooral probeert te verkopen is dat AI een ‘zelfstandig werkende’ digitale entiteit is dat uit zichzelf tot ‘conclusies’ en dus antwoorden op prangende problemen kan verschaffen. Wel, dat is pertinent niet zo. Aangezien elk aspect van digitaal automatiseren, om te kunnen functioneren, exact dient te zijn geprogrammeerd, weet u nu al dat dit ook geld voor de uitkomsten.

  Waarom we u dit vertellen? Omdat AI feitelijk niet bestaat. AI is niets meer dan een geprogrammeerde materie die exact en alleen dat doet waarvoor het is geprogrammeerd. Het kan berekeningen maken die net zo exact zijn als dat 1 + 1 = 2 is. In ALLE facetten denkbaar.
  Als we deze statische materie naast de dynamische mens en het leven van mens leggen, gaat u waarschijnlijk begrijpen dat het onmogelijk is, alle facetten van mens, gedragingen, externe factoren, risico’s, te programmeren en in te calculeren, onmogelijk is.

  De vaccins die nu worden gemaakt, daar zijn twee dingen mee aan de hand, die goed zijn voor een ieder te weten. Het vaccin is NIET gemaakt op basis van de huidige covid19. De reden is eenvoudig, het virus heeft maar een beperkte levenstijd van gemiddeld 21-24 dagen. Te kort dus voor het menselijke lichaam daar een resistentie tegen op te bouwen. Het echte actieve virus-component leeft nog eens een stukje korter. Waardoor, Sanquin de NL bloedbank publiceerde dat kort geleden nog maar eens, is te kort om te kunnen gebruiken als basis hier een vaccin voor te maken. Het virus gaat daravoor te snel dood.

  Aansluitend, zoals het een virus betaamt, muteert het virus, net zoals het menselijke lichaam dat doet wereldwijd. Mensen in Arabië, het verre oosten, Rusland, en Afrika, zitten genetisch al anders in elkaar. Dat zal het virus ook doen. Dus, een vaccin dat werkt voor een Europeaan, zal dus zeker niet werken voor een Afghaan of Nepalees.

  Het tweede aspect
  Het tweede aspect sluit aan op het eerste. Er zijn over de wereld op dit moment al twee nieuwe mutaties van covid19 ontdekt. Daar gaat u dus al. Wat de vaccin makers nu aan het doen zijn gegaan is het anders te benaderen. Namelijk door het DNA/RNA van de mens te veranderen, in de hoop dat daarmee het lichaam gaat reageren op het virus.

  Alleen, het vaccin is gebouwd op een digitaal virus, niet op het natuurlijke virus zelf. Aansluitend, is het maar helemaal de vraag of het ene lichaam net zo zal gaan reageren als het ander. Als laatste, elke verandering in uw DNA/RNA, geeft u biologisch door aan uw volgende generatie. Dat is namelijk hoe het ingenieuze menselijke systeem in elkaar zit.

  Alleen al gebaseerd op deze informatie, moet een ieder voor zichzelf de vraag maar beantwoorden of vaccineren, ook al gezien de zeer geringe risico te komen overlijden aan covid19, wel een juiste stap is.

  Tenslotte
  Wij hebben Hugo de Jonge uit horen spreken dat hij een weg aan het bedenken is om vaccineren af te dwingen. Dat betekend dat hij gaat proberen de grondwet terzijde te schuiven, en niet gevaccineerde beperkingen op te (laten) leggen. Beperkingen die geen enkele juridische of politieke basis heeft, aangezien de recent aangenomen wet van Hugo de Jonge, op volstrekt onjuiste grond en argument is aangenomen.

 2. @piep schreef:
  16/11/2020 om 8:33 pm
  “Volgens de krant “Het Laatste Nieuws” zullen vanaf 2021, acht miljoen Belgen worden ingeënt tegen het “kwaadaardige” covid-virus met een eigenaardig genoeg, Amerikaans vaccin …;)

  Volgens het nieuws van vandaag is dat op vrijwillige basis, uiteraard …Afwachten dus !”

  Die rioolkrant wordt niet meer gelezen door de serieuze Vlaming, op smoelenboek zijn de meerderheid van de lezers pisnijdig op de bagger waarmee die flutkrant ons telkens komt manipuleren en bedotten….steeds meer gebruikers weigeren nog artikels van die krant te ontvangen op hun account, dat zal hun redactie ook wel merken.
  Proberen om door bedrog en ons voor te liegen dat 8 van de 11 miljoen belgen bereid zouden zijn hun leven op het spel te zetten is een strategie om mensen wijs te maken dat het vaccin geaccepteerd zou zijn door de bevolking terwijl in werkelijkheid de meerderheid van de bevolking een vaccin pertinent zal weigeren.
  Maar geen nood…als er toch nog genoeg domme mensen bereid zouden zijn hun gezondheid en leven te riskeren door een niet-werkend vaccin met levensbedreigende bijwerkingen vrijwillig te laten inspuiten, dan is er ook geen enkele reden meer tot verplichte vaccinatie.
  Waarom zouden we overigens een dubieus vaccin accepteren voor een niet-dodelijke dreiging, in de categorie van een seizoensgriepje, waarbij de bijwerkingen van dat vaccin dodelijker kunnen zijn dan het virus zelf?
  Wie, met een gram gezond verstand, zou zijn gezondheid en zelfs zijn leven op die manier vrijwillig in gevaar willen brengen? Niemand, toch?

  En vermits de WHO zelf verklaarde (na nader onderzoek zoals ze zelf bedrieglijk stellen) dat corona niet de dodelijke dreiging bleek te zijn zoals ze dachten en dus niet op de lijst met ebola hoorde, is er geen enkele reden om deze corona vaccinatie nog te verplichten – eigenlijk horen dus ook álle huidige maatregelen voor een dodelijke bedreiging zoals voor ebola meteen opgeheven te worden want corona vormt dus helemaal geen dodelijke bedreiging!

 3. Wat is de rol van de m.i. tamelijk onbekende overheidsorganisatie ‘Bevolkingszorg’, die o.a. belast is met Crisisbeheersing?

 4. @ Mientje
  Ik weet uit betrouwbare bron (man met regenjas) dat WA dat weer van Borat had, dus ja…

 5. @mod. Het was gewoon nos, er was een fotosessie in de paleistuin, ze gingen op vakantie geloof ik, weet niet zeker, en toen zegt de pers kunnen jullie niet wat dichter bij. Toen zei de prinses, corona hė. Toen zei WA is fake nieuws hė

 6. Volgens de krant “Het Laatste Nieuws” zullen vanaf 2021, acht miljoen Belgen worden ingeënt tegen het “kwaadaardige” covid-virus met een eigenaardig genoeg, Amerikaans vaccin …;)

  Volgens het nieuws van vandaag is dat op vrijwillige basis, uiteraard …Afwachten dus !

 7. Wat ik dien te geloven is dat er inmiddels reeds twee fabrikanten zijn die een meer dan geslaagd vaccin kunnen produceren. Allebei claimen de fabriekjes iets van 90 tot 95 %, dus als nu de enthousiaste goed gelovigen van ieder vaccin er twee nemen dan zal via kruisbestuiving of zoiets er zeker geen besmetting meer kunnen plaatsvinden. Verder verwacht ik dat er maar heel weinig mensen zijn die zo eigenwijs zijn dat ze bedanken voor een gratis rondje gokken. Dus komt het allemaal goed en kunnen we weer als vanouds de planeet blijven lastig vallen met onze mensen wensjes. Niks geleerd tot er een nieuwe bedreiging komt of dit hele leugen circus een proefballonnetje was om te zien hoe ver je kan gaan met het voeden van irreële angst.

 8. Beste Bart – Maria en Scherpslijper, op advies van Xander heb ik ruim twee maanden niet gereageerd op Ingezonden brieven. Misschien kan ik uw vragen over zelfmoord of je leven geven voor het vaderland of in dienst voor anderen uit de Bijbel toelichten. Ik hou van het leven. Johannes 14.

  Er zijn voorbeelden plenty in de Bijbel van eenvoudigen en hooggeplaatsten die liever zelfmoord pleegden dan door hun vijanden bruut, sadistisch vermoord te worden.

  1] Denk aan koning Saul. 2] Denk aan Simson die 1000 Filistijnen meesleurde in zijn dood. 3] Denk aan Judas die zich verhing. 4] Denk aan de vele Joden die in 1933-1945 liever de hand aan zichzelf sloegen dan door die verdomde nazi’s vermoord te worden. Enz.

  Op het geloofsforum kunnen we eventueel verder van gedachten wisselen.

  Romeinen 5:7 (NBG51) Want niet licht [dat kost bloed zweet en tranen – Churchill]
  zal iemand voor een rechtvaardige sterven – maar misschien heeft iemand nog de moed voor een goede te sterven

  Jeshua en de Apostelen gaven hun leven als Offer om de wereld vol ongelovigen te kunnen redden! Denk ook aan de christen-martelaren in China, N-Korea en Moslimlanden.

  Johannes 10:17 (NBG51) Hierom heeft Mij de Vader lief, omdat Ik [Jeshua] mijn Leven Afleg om het weder te nemen. [Na drie dagen in het graf] Zie Mattheus 28. 1 Corinthe 15 en Openbaring 1.

  Johannes 10:18 (NBG51) Niemand ontneemt het leven Mij, [Zelfs de duivel niet Openbaring 20] maar Ik leg het uit Mijzelf af. Ik heb Macht het af te leggen en Macht het weder te nemen; dit gebod heb Ik van mijn Vader ontvangen.

  Jona 4:3 (NBG51) Nu dan, Here, neem toch mijn leven van mij, want het is Mij Beter te sterven dan te leven. [Jona was bang door de bevolking gestenigd te worden als valse profeet]

  Prediker 7:17 (NBG51) Wees niet te zeer goddeloos en wees geen dwaas; Waarom zoudt gij sterven Vóór Uw Tijd? Waaghalzen sterven voor hun tijd. Tour de France – Auto en Motor Coureurs. Rokers, Drinkers, Moordenaars en Druggebruikers.

  Job 2:9 (NBG51) Toen zeide zijn vrouw tot hem: Volhardt gij nog in uw vroomheid? Zeg God vaarwel en STERF! Dat is het allerergste wat een man kan overkomen – Niet geloofd worden door je eigen vrouw en vrienden.

  Shalom. Ramshoorn.

 9. “….blijkt dat de Britse overheidsinstantie MHRA (Medicines & Healthcare products Regulatory Agency) ‘urgent op zoek is naar een Kunstmatige Intelligentie (AI) programma om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties (ADR’s) van het Covid-19 vaccin te verwerken.”
  Daar zijn ze weer, op zoek naar de volgende glazen bol om te voorspellen zoals met alles wat corona betreft.
  Geen feiten maar waarzeggerij….er is helemaal geen programma nodig om tegenreacties van het vaccin te kúnnen voorspellen, een database met het werkelijk aantal ernstige tegenreacties NA de vaccinatie zou immers volstaan….???
  Tenzij het natuurlijk niet gaat om het verwerken van de ernstige tegenreacties ná vaccinatie maar om de cijfers van tegenreacties op voorhand al te kunnen vervalsen en te manipuleren…dan kunnen ze natuurlijk met waarzeggerij de ernstige tegenreacties door het vaccin minimaliseren en zelfs ontkennen (met cijfertjes breien ze alles wat krom is recht!) terwijl in werkelijkheid de mensen bij bosjes overlijden na vaccinatie.

  Uiteraard zou zulk fake programma gebruikt worden om desinformatie en valse cijfertjes voor manipulatie te kunnen verspreiden, net zoals ze nu ook doen met de valse cijfers van vermeende besmettingen op basis waarvan ze dan met de nepmaatregelen jojo kunnen spelen: willekeurig controle maatregelen verstrengen en versoepelen om gehoorzaamheid bij de bevolking te kunnen afdwingen, de angst menen erin te kunnen houden en verwarring/verdeeldheid te kunnen blijven zaaien terwijl covid-19 zelfs helemaal geen dodelijke dreiging is.

  En neen, Xander…zelfs al zou het hele proces van voorbeeld vaccinatie op politici, virologen en verificatie door onafhankelijken (dat natuurlijk nooit zal gebeuren) dat je beschrijft, werkelijkheid worden om de bevolking pogen te overhalen zichzelf te vernietigen in naam van bescherming door een dubieus vaccin, dan nóg eis ik mijn recht op als soeverein mens om zélf te beslissen over mijn lichamelijke integriteit en het recht om mijn keuze te maken (door vaccinatie te weígeren!!!) die de overheid, die ten mijne dienste staat en door míj betaald wordt, maar heeft te respecteren!!!!
  Er is trouwens nog steeds nergens ter wereld een wetenschapper erin geslaagd om de veiligheid en werking van eender welk vaccin wetenschappelijk aan te tonen, er is géén enkel bewijs dat ook maar één vaccin veilig zou zijn en ook daadwerkelijk wérkt.
  Wat wel al talloze keren en al 30 jáár onomstotelijk met wetenschappelijke feiten bewezen werd, zijn de schadelijke gevolgen van vaccins…zelfs door overheidsinstanties zélf zoals CDC!
  Het gaat niet over mogelijk ernstige tegenreacties op het vaccin, het gaat over het grondwettelijke en mensenrécht op keuze van de bevolking om het risico op tegenreacties door dit vaccin te weigeren==>zélfbeschikking, IK en ik alleen beslis of en wat ik laat inspuiten…en daarmee is de kous áf!
  Nooit zal de overheid mij kunnen dwingen tot een dubieus vaccin waarbij mijn gezondheid kan geschaad worden en dat mij mogelijk zelfs het leven kan kosten.
  Dit gaat zelfs verder dan moord met voorbedachte rade: verplichte vaccinatie is gedwongen zelfmoord door staatsterreur.

 10. Als ik dat zo lees over vaccins, dan denk ik dat je maar beter de griep (corona) zijn gang kunt laten gaan die (misschien) niet bestaat. Ik hou niet van voorbehoedmiddelen, dus vaccins, anders dan ter vermijding van ongewenste zwangerschap. Dat hele gezeur is gebaseerd op de mening van ene fransman Pasteur, (rijmt op fraudeur) die overigens heeft toegeven fout te zitten. Leef vrij en ben blij. Maak je geen zorgen voor de dag van morgen. Voor iedere pijn is er een goed medicijn (niet van de farmacie; die hebben een behangrol vol met bijwerkingen).
  Typisch dat griep altijd kan worden verwacht in de maanden met een “r” in de naam. Nooit gehoord van een mazelen-, bof-. of kinkhoestmaanden, waar toch ook vaccins voor bestaan. Griep is dus een normaal seizoensverschijnsel.

 11. @ Rienus: 7:42 am. Inderdaad. Onze eigen Overheid is voor geen sikkepit meer te vertrouwen.

 12. Klopt helemaal, ik wist alleen niet of scherpalsaltijd ook op het geloofsforum keek, sorry

  U kunt ook uw gesprekspartner uitnodigen op het Geloofsforum om daar verder te praten. Mvg. Mod.

 13. Rutte en de Jonge weten heel goed waar ze mee bezig zijn en dit maakt hun tot topcriminelen.

 14. ‘Het nieuwe normaal’ is geen uitvinding van onze regering.
  Het wordt internationaal gebruikt n.a.v. corona. De Engelse wereld noemt het ’the new normal’. De Duitstalige wereld noemt het ‘das neue Normal’. Frankrijk heeft het over ‘le nouveau normal’ en Italië spreekt over ‘il nuovo normale’.
  Daaruit blijkt dat ‘het nieuwe normaal’ centraal aangestuurd wordt. Zeer waarschijnlijk vanuit de VN met hun nieuwe agenda 2021/2030.
  Een epidemie alleen hoeft geen enkele reden te zijn samenlevingen voorgoed om te turnen. Dus is er meer aan de hand.
  Vreemd eigenlijk dat we in de pers weinig horen over die Great Reset, terwijl het toch zeer belangwekkend nieuws is dat iedereen gaat raken. Het lijkt in de complotdenkers hoek te zitten, maar het is in alle opzichten een officieel verhaal dat gepropageerd wordt door de WEF van Davos.

 15. Het lijkt wel alsof afwijkende ‘rechtse’ opvattingen steeds meer een dissident stempel krijgen. Een agente vindt het heel normaal om Paquino te ondervragen over zijn interviews. Defensie heeft mensen van Viruswaarheid gevolgd. Demonstranten voor de grondwettelijke vrijheden en tegen de corona-dictatuur worden beschouwd als ‘gevaarlijk’ en geafficheerd als hooligans.
  Tom Zwitser die op een terreurlijst staat vanwege een donatie aan Farmers Defence Force.
  Heel vreemd allemaal.
  Je gaat echt denken dat China het rolmodel gaat worden. Het land dat de HongKongers hun vrijheden ontneemt; pro-democratische geluiden heten er nu ‘dissident’ en er staan straffen van 10 jaar opsluiting op. Heel triest wat daar gebeurt. Deze inwoners leefden en werkten in vrijheid volgens westers model. Nu moeten ze in de pas gaan lopen van de Chinese overheid en is er altijd de dreiging opgepakt te worden vanwege een democratische opvatting.
  Gaat het westen die kant op? Ik schrik toch wel als ik hoor hoe Duitsland steeds strenger wordt. Terwijl juist daar een krachtige protestbeweging is tegen de corona-dictatuur, waar veel artsen en wetenschappers zich laten horen.

 16. Dat is natuurlijk mogelijk dat sommige vaccins afwijkingen kunnen veroorzaken. Laat ons hopen dat dit beperkt zal blijven. Ik zie daar geen religieuze orde in, of zelfs een Bijbels gegeven; Pandemie is al zo oud dan de wereld, zelfs al voor de Bijbel geschreven werd. Shalom

 17. Beste Jameson,

  bedoel je verlammingen of blindheid of neurologsiche ziekten ???

 18. Bedankt HE voor je link naar de eye opener, ik had mijn ogen al open, maar nu des te meer!

 19. Het huidige beleid voor wat betreft het virus is medisch niet houdbaar en berust niet op onafhankelijke wetenschappelijke data. Dat zegt een academicus:
  https://www.youtube.com/watch?v=sENMH61eWdc
  Volgens lector gezondheidswetenschappen en onderzoeker Sam Brokken wordt de brief die ondertekend is door 1500 academici weg geduwd. Wat ik opmaak uit dit gesprek is dat de kans om te overlijden door het virus aan het dalen is. Hij vergelijkt de cijfers met een gewone griep periode. Er is dus werkelijk, zowel vanuit de cijfers als de wetenschap geen enkele reden de maatregelen te handhaven.

 20. Boris Johnson weer in thuisisolatie…wat is hier aan de hand? Hij heeft al corona gehad…kan het niet weer krijgen of….? Is er wat anders aan de hand?
  Vooral de corona app gebruiken, sluit je jezelf vaker op, of anderen doen het wel voor je.. Geef mijn portie maar aan…

 21. Kort geleden moest Jaap van Dissel toch voor de tuchtcommissie verschijnen? ik lees nergens hoe dat is afgelopen. Heb ik iets gemist?

 22. @ Bartelo, bekijk het fragment dan nog maar eens met een open blik. ‘Suffer’ slaat op ‘side-effects’ in de zin ervoor.
  En dat gaat om alle bijwerkingen, dus ook om de milde.

 23. https://www.nu.nl/coronavirus/6090651/leger-verzamelde-op-grote-schaal-data-over-desinformatie-coronacrisis.html
  Een uitermate trieste en gevaarlijke ontwikkeling. Gaan we linea recta richting opvoedkampen voor mensen die kritisch zijn en de desinformatie van de overheid niet als zoete koek slikken? Of doet men het via sneaky achterbakse omweggetjes? Deze regering is steeds minder te vertrouwen en men kan hier wel eens noteren dat Xander overdrijft, maar hier ben ik enorm van geschrokken. De samenleving is in snel tempo aan het veranderen en niet ten goede!

 24. Bart :
  volgens mij wel, ergens……maar dan misschien niet in de openbaringen
  heb t ooit gelezen, maar weet niet waar, en ik weet ook niet wat ik moet intoetsen om het te zoeken.
  Het is niet dat zelfmoord wordt goed gepraat ! …..maar er staat ergens geschreven dat het nog beter is
  dat wel te doen, dan het teken van het beest te nemen.

 25. Onze koning Willem Alexander heeft deze zomer voor de camera gezegd : corona is fake news. Een goede koning liegt toch niet tegen zijn volk? Wat denkt u?

  Heeft u een bron ? Mod.

 26. Beste scherpalsaltijd.
  In geen enkele Bijbel staat ‘dat het beter is je zelf van het leven te beroven, dan deze 666-troep te nemen,’ en ook niet ‘want dan ben je z e k e r verloren !
  Ik veronderstel dat je op de de volgende Bijbel verzen doelt, ook daarvan wordt je niet vrolijk.
  Openbaring 14: 9 En een derde engel volgde hen, die met een luide stem zei: Als iemand het beest en zijn beeld aanbidt, en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt,
  10 dan zal hij ook drinken van de wijn van de toorn van God, die onvermengd is ingeschonken
  in de drinkbeker van Zijn toorn, en gepijnigd worden in vuur en zwavel voor het oog van de heilige engelen en van het Lam. 11 En de rook van hun pijniging stijgt op tot in alle eeuwigheid, en zij die het beest en zijn beeld aanbidden, hebben dag en nacht geen rust, evenmin als iemand die het merkteken van zijn naam ontvangt.
  Openbaring 16: 2 En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.
  Cruciaal is onder andere:
  Openbaring 21; 15 En als iemand niet bleek ingeschreven te zijn in het boek des levens, werd hij in de poel van vuur geworpen.
  Er is maar één manier om die ellende te voorkomen. Vertrouw je, nu het nog kan, toe aan Jezus Christus. Hij heeft beloofd zijn volgelingen uit deze wereld niet verloren te laten gaan.
  J.D. Farag legt aan het eind van iedere ‘Bible Prophecy Update’ op Youtube uit dat je redding een Abc’tje is.

  Bart, dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 27. @Jameson: Ook dat klopt niet wat je schrijft. Bill Gates heeft gezegd dat 700.000 mensen ‘will suffer’ en dat betekent dat ze zullen lijden na het krijgen van een vaccin. En dat klinkt niet als het hebben van een pijnlijke prikplek of een beetje hoofdpijn na vaccinatie. Maar je hebt gelijk dat hij het woord ‘doden’ niet in de mond heeft genomen.

 28. @ scherpalsaltijd
  Openbaring Hoofdstuk 14
  Opb 14:9 En een andere, een derde engel volgde hen en zei met luider stem: Als iemand het beest en zijn beeld aanbidt en op zijn voorhoofd of zijn hand het merkteken ontvangt,
  Opb 14:10 die zal ook drinken van de wijn van Gods grimmigheid, die ongemengd is ingeschonken in de drinkbeker van zijn toorn; en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel ten aanschouwen van de heilige engelen en het Lam.
  Opb 14:11 En de rook van hun pijniging stijgt op tot in alle eeuwigheid; en zij hebben dag en nacht geen rust, zij die het beest en zijn beeld aanbidden, en ieder die het merkteken van zijn naam ontvangt.
  Opb 14:12 Hier is de volharding van de heiligen die de geboden van God en het geloof in Jezus bewaren.
  Kijk op het Geloofsforum daar vind je bladzijdes over dit onderwerp

 29. Gisteren liep ik in een bekende supermarkt uit Duitsland.. een vrouw van [achter in de zeventig] zei in het langslopen het volgende: “Alweer geen mondkapje ik -hoop- dat je corona krijgt” ..en liep verder.. in vroegere eeuwen waren dat heksen met pop en naalden..maar nu zijn het uitingen van een soort nieuwe lichting van humanisten.. gutmenschen.

  Het zijn mensen die [onrechtvaardig jegens zichzelf] zijn omdat ze niet van de andere kant van medaille willen weten en onderzoeken …ze zijn dan ook impliciet onrechtvaardig jegens de mede-mens.
  Wel moeder aarde willen beschermen ..maar geen zicht hebben op de eigen biologische natuur van het lichaam en zijn immuunsysteem.

 30. vertaling, mijn excuses:

  Ze moeten eerst het covid-vaccin testen op ALLE overheidsfunctionarissen.
  Als ze veilig zijn, is het vaccin goed.
  Maar als ze sterven, dan is het land veilig.

  Dank voor uw medewerking John. Mod.

 31. Geweldig! Een restaurant in Californie waar je GEEN MONDKAPJE mag dragen . Ze doen er NORMAAL. Ze verbieden zelfs een mondkapje! De restaurant eigenaar gooide zijn zaak niet dicht. Hij veranderde niets, dat voelde niet goed al die regels. Hij zag wel dat de overheid klaar was voor een opgeblazen mediapandemie van ANGST. Toen hij gewoon zijn zaak open hield begonnen de bedreigingen: een hysterischs vrouw schreeuwde door de telefoon dat ze het virus zou gaan verspreiden in zijn zaak, een man zei te komen en hem neer te schieten. Weer een ander eiste dat de eigenaar mondkapjes moest verplichten of zijn hele zaak ging in de fik…gelukkig is de steun voor hem overweldigend. 9 van de 1o klanten rukken de sla-je-mond-dood-doek gelijk af als ze horen dat het hier verboden is te dragen. Het is er stampvol en super gezellig. Een blije en tevreden klant zegt: het eten is geweldig , de sfeer prima en ik geloof niet in de maatregelen maar wel in mijn immuunsysteem. Het restaurant gaat over vrijheid! En ook leven! Echt leven! Leven met de leuke dingen die het bestaan waardevol maken en waar de warme menselijkheid nog niet is vermoord door de autoriteiten die hun volkeren angst aanjagen voor een virus met een IFR =0.05% ( idd de helft van een gewone griep!) door de opvattingen van dierenartsen ( Osterhaus) en veelverdienende specialisten zoals de broer van minister de Jonghe in het Rdaboud ziekenhuis. Wee hun als de volle waarheid over de WHO, Bill Gates , het RIVM en vele anderen straks wordt geopenbaard!

  Zie de blije restauranteigenaar in California die alle autoriteiten heeft getrotseerd en een uitstekend draaiend restaurant heeft
  ook tijdens de lockdown.
  https://www.bitchute.com/video/pUVpfq9KeyHN/

 32. Op 3 november 2020 ’s avonds na sluiting stembureau’s in de VS, is de pleuris uitgebroken bij de New World Order proleten.
  Langzaam lekt er van alles uit alle kieren en naden van de stemcomputers.
  Het is niet alleen de suggestie, dat er Chinese software in de Dominion computers is geïnstalleerd. Ook niet, dat er Venezolaanse componenten van het systeem deel uitmaakten. Wat is er dan nog meer aan de hand?
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/15/op-3-november-2020-s-avonds-na-sluiting-stembureaus-in-de-vs-is-de-pleuris-uitgebroken-bij-de-new-world-order-proleten/#more-14318

 33. Wow, opnieuw doodleuk vermelden dat Gates heeft gezegd dat 700.000 mensen zullen sterven. Nogmaals, hij zegt in het interview NIET dat 700.000 mensen zullen sterven, maar dat bij een vaccin op deze schaal mogelijk 700.000 mensen bijwerkingen zullen ondervinden.

  In alle oprechtheid vraag ik me af of/hoe je jezelf nog recht in de spiegel aan kunt kijken als je willens en wetens telkens weer dit soort desinformatie verspreidt..

 34. Pluto 06,37 pm :
  Al jaaaaren geleden een artikel gelezen, waarin verteld werd dat elke `oudere ` die naar een bejaarden-tehuis gaat, nog maar gemiddeld een jaar of 3 zal leven. Ik heb dat gecontroleerd in mijn omgeving, en HET KLOPTE !
  Dus daar moet je eigenlijk al helemaal niet zijn. Sowieso wordt je al meteen beroofd van je eigen huisarts, en krijg je
  `medicijnen ` ( ? ) van het tehuis en een griep-prik elk jaar.
  Ik ken diverse gevallen waaronder mijn eigen vader in 2001 overleden nadat hij in 1998 het bejaarden-tehuis in ging.
  November 2001 kreeg hij een griep-prik…..overleden 5 december 2001.
  Nog diverse oudere kennissen volgden in de jaren daarna. Op dezelfde manier !!
  Maar toen wist ik nog niets van al deze toestanden waar we nu mee zitten. Ik was dan ook zeer geschokt toen ik pas een paar jaren geleden dit te weten kwam.
  Kijk eens even in Uw gedachten, in Uw omgeving ………….Uiteindelijk gaat het hier doodgewoon om GENOCYDE,
  maar U heeft er geen erg in……je staat machteloos en je weet nooit wat voor rotzooi Uw ouders en kennissen in een bejaarden-tehuis krijgen…….noooooit

 35. Laatste alinea van artikel :
  Inderdaad de enige oplossing, maar dan zonder het ` roulette-spelletje ` ……
  doodgewoon jezelf afknallen is de enige mogelijkheid je ` ziel ` te redden
  Zelfs in de bijbel staat ergens dat het beter is je zelf van het leven te beroven, dan deze 666-troep te nemen,
  want dan ben je z e k e r verloren !
  Weet iemand toevallig, WAAR dat dat in de bijbel staat ?

 36. Geef eens in op GoOgle: (willekeurig getal van drie cijfers) New Cases.

  Voor elk getal dat je ingeeft, is een Covid artikel geschreven.

  Dat wil zeggen dat ze er maar een nummer hebben uit te kiezen.

  Een plandemic, welke al heel lang in voorbereiding is.

 37. En nog steeds heeft geen enkel labo ter wereld dit zogenaamde covid 19 virus kunnen isoleren, fotograferen, of de genetische code ervan kunnen bepalen.
  Waarop is dit zogenaamde niet te onderzoeken ( want staatsgeheim) vaccin dan gebaseerd ?

 38. Griep is altijd dodelijk geweest voor ouderen.
  Door de corona weten wij nu dat de besmettingen plaats vinden door de lucht.
  Niet besmet raken betekent dan ook slecht geventileerde ruimten mijden!
  Dit geldt in hoge mate voor opa en oma in het verpleeghuis, waar alle ramen potdicht staan.
  Ventilatie systemen die geen schone lucht aan en afzuigen zijn de gaskamers voor onze ouderen.
  Dagelijks 3000 i/u vit D3 + 200 vit k2-7 en 1000 mg vit C geven de ouderen de weerstand die ze nodig hebben om het griep en corona virus te weerstaan.
  In de verpleeg huizen worden niet de vitaminen en mineralen gegeven die letterlijk van levensbelang zijn voor onze ouderen.
  Het imuum systeem wordt langzaam maar zeker afgebroken met alle gebreken en uiteindelijk een vroegtijdige dood als gevolg. Dit alles vlgs het “protocol” , dus niemand is verantwoordelijk.

 39. They should first test the covid vaccine on Gov’t officials
  If they are safe, the vaccine is good.
  But if they die, the country is safe.

  Plaats Nederlandse vertaling erbij, niet al onze gasten zijn de Engelse taal machtig. Mod.

 40. Sorry hoor maar die controle op veiligheid stelt geen bal voor:
  https://radar.avrotros.nl/zoeken/#/&sort=datetime:desc&page=1&layout=list&q=veiligheid%20medische%20hulpmiddelen
  Een lijst op Tros Radar met als conclusie dat er maar wat gedaan wordt als het over de veiligheid van bijvoorbeeld medische hulpmiddelen gaat. En om nu te denken dat het met vaccins en medicijnen beter gesteld is durf ik af te doen als een lachertje.
  Maar de bevolking moet natuurlijk zeker niet te slim worden of denken dat ze baas zijn over eigen lichaam en geest. Dus smijten we er een berg geld tegenaan om de minds te resetten.
  En het zal wel werken ook, de kudde slikt al eeuwen de geniepige streken van `volksvertegenwoordigers`..

 41. Dus het geeft meer slachtoffers dan het virus zelf?
  Want de schatting is natuurlijk veel te laag.

 42. Het vaccin kan leiden tot een overreactie van de T-cellen die gezonde cellen gaan aanvallen.
  Ze reageren op het afval dat vrijkomt als een virus zich vermeerdert in de cellen. Ze doden vervolgens die cellen waarin het virus zich vermeerdert. Ze hebben een geheugen van jaren.
  Als het vaccin RNA in de cellen brengt, kan dat gelijkend afval opleveren waarop de T-cellen dan reageren door die cellen aan te vallen. Die cellen waren in feite gezond maar worden gedood.

 43. Dankzij de perfecte en objectieve voorlichting zullen de Nederlanders dit vaccin 100% zeker weigeren. Of niet soms?
  Het is ongehoord, zelfs crimineel dat onze overheid dit vaccin durft toe te laten. Vaccins hebben mensen nog NOOIT beter gemaakt of beschermd. Dat is ook niet nodig. Immers wij hebben een immuunsysteem dat ons beschermd en zeker niet zoals dit Frankensteinvaccin ons DNA verandert. Wordt wakker mensen.

 44. RIVM meldt 5457 personen met ‘besmettingen’ en die dus (!) COVID-19 hebben. Het zijn er precies nul (0).
  Het RIVM blijft hardnekkig beweren dat de PCR test “besmettingen” kan detecteren.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/15/rivm-meldt-5457-personen-met-besmettingen-en-die-dus-covid-19-hebben-het-zijn-er-precies-nul-0/#more-14303
  Heel begrijpelijk, want anders kunnen ze hun leugens niet vol houden, en veel Nederlanders werken daar graag aan mee. Kijk maar naar die meelopers in de supermarkt, angstige ogen en het verstand op nul.

Comments are closed.