’25 doden en honderden ernstige bijwerkingen in één week door griep vaccinaties Zuid Korea’

—————————————————————————————————————————————-

Kinderen lopen door het griepvaccin een 440% hogere kans om andere luchtweginfecties te krijgen

—————————————————————————————————————————————-

(04.05) – Eén week na het begin is de massale griepvaccinatie campagne in Zuid Korea in opspraak geraakt. De reden: er zijn al 25 mensen kort na inenting overleden, en minstens 350 mensen kregen ernstige bijwerkingen. Het jongste dodelijke slachtoffer was nog maar 17 jaar oud. Fabrikanten, overheden en de door hen gecontroleerde mainstream media proberen de volken wereldwijd wijs te maken dat een griepvaccin mogelijk bescherming biedt tegen Covid-19, maar tot nu toe is het exacte tegendeel gebleken.

De Zuid Koreaanse regering heeft 19 miljoen inwoners een gratis griepvaccinatie aangeboden, maar daar rust tot nu toe bepaald geen zegen op. Eerst moest de campagne drie weken worden uitgesteld, omdat 5 miljoen doses niet koel genoeg waren getransporteerd. Sinds de vaccinaties uiteindelijk op 13 oktober van start gingen, zijn er dus al 25 mensen gestorven, de jongste 17, de oudste in de 70.

Zoals verwacht kon worden beweren de medische autoriteiten in het land – die net als de Nederlandse onderhorig zijn aan de WHO, en daarmee aan Bill ‘vaccin’ Gates en zijn GAVI alliantie – dat er ‘waarschijnlijk geen verband bestaat’ tussen de sterfgevallen en het vaccin. Dat komt neer op het eten van bedorven vleeswaar en daar hondsziek van worden, en dan van de fabrikant, die u aansprakelijk stelt, te horen krijgen dat niet bewezen is dat het van hun product komt, omdat de boterham die u erbij at ook de oorzaak kan zijn.

Kinderen lopen 440% hogere kans op luchtweginfecties

Volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) in de VS wordt 51,4% van alle sterfgevallen na een vaccinatie veroorzaakt door een griepvaccin (periode 1997 – 2013). Kinderen die worden ingeënt lopen volgens een studie die werd gepubliceerd in Thoracic Society een drie keer hogere kan om met griepachtige symptomen in het ziekenhuis te worden opgenomen. Inderdaad: griep krijgen door het griepvaccin, soms heel ernstig, is een veel voorkomende bijwerking.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie constateerde dit jaar in een onderzoek dat militairen die het griepvaccin halen een duidelijk hoger risico hebben om ziek te worden door andere virussen, waaronder corona en het metapneumovirus. Kinderen lopen door het griepvaccin zelfs een 440% hogere kans om andere luchtweginfecties te krijgen.

‘Waarom geen energie steken in versterking immuunsysteem?’

‘Als het stoppen van de verspreiding van Covid-19 zo belangrijk is, en regeringen daar de bedrijven van mensen voor sluiten en zo hun levensonderhoud de kop indrukken, waarom wordt er dan geen nader onderzoek verricht naar corona infecties als gevolg van het griepvaccin?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af. ‘Zijn we soms bang te ontdekken dat nieuwe uitbraken van infectieziekten strategisch worden gecreëerd en versterkt via immuun-onderdrukking en de giftige vaccin wetenschap?’

Ondanks de doden en vele ernstige bijwerkingen wil de Zuid Koreaanse minister van Volksgezondheid Park Neung-hoo gewoon verder gaan met vaccineren. Net als tal van collega ministers in andere landen negeert hij dat de griepvaccins, waar de fabrikanten geen enkele aansprakelijkheid voor hebben, in veel gevallen juist meer mensen ziek maakt en in het ziekenhuis doen belanden, en ‘in alle leeftijdsgroepen onnodige sterfgevallen veroorzaakt,’ aldus Adams.

‘Als ook maar een flintertje van de energie die wordt gestoken in vaccinatiecampagnes zou worden gebruikt voor (bewezen) strategieën om het menselijke immuunsysteem daadwerkelijk te versterken (zoals vitamine D3), dan zouden het al die luchtweg virussen zijn die zouden sterven.’

 

Xander


(1) Natural News


Zie ook o.a.:

22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);….
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
30-07: (/ Bill Gates in interview apathisch na dramatisch verlopen testfase Moderna’s coronavaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
15-01: Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest (/ Hoofd wetenschapper WHO erkent openlijk dat er doden vallen door vaccins)

2019:

17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. Ja Xander daar gaat het om waarom geen energie steken in het versterken van het immuunsysteem.

  Als iedere positief geteste mens meteen de kuur Hydroxychloroquine met alles wat daarbij hoort zou krijgen zou het ziekte verloop in Nederland er heel anders uitzien.

  Waarom al die statistieken en de daarbij behorende. Bangmakerij ❓
  Dit kan niet anders of het dient een “ ander” “ groter” ik denk “ globaler “ doel.

  Gelukkig worden nu de “ gewetensvolle “ huisartsen wakker.
  En zij gaan hun eigen gang.
  Persoonlijk denk ik dat er daarom minder IC patiënten zijn ( beademing)

  Wij willen geen STATISTIEKEN wij willen HULP❗️
  En die is er‼️

 2. Kijk vooral ook naar de laatste Jensen show nr 242

  https://jensen.nl

  Met een nieuws alarm: 98% van de griep is verdwenen!
  Met uitspraken van
  Tedros van de W.H.O. op 9 min ( over de ernst van covid maa toch de uitspraak dat de meeste mensen niet eraan doodgaan maar het wel dodelijk kan zijn)
  En dat je van de bazen in Silicon Valley alleen maar mag zeggen wat de W.H.O. zegt want anders wordt je eraf gegooid ( van google, apple , microsoft etc twitter facebook )
  over de verschillen covid19 en griep 10.35
  over de mortaliteit volgens de W.H.O. 0.13 % en de vraag van Thierry Baudet aan kameraad Mark Rutte of hij wel weet hoe hoog het mortaliteitscijfer is ( dus 0,13 volgens de W.H.O !!!!) …nee dat weet ik niet maar het is laag op 16.20
  over de Jonge dat mondkapjes niets toevoegen , hij vindt het schijnveiligheid..( kijk het maar na dat heeft deze clown echt gezegd!) 16.47
  Over van Dissel die zegt dat de conclusie van het OMT is dat er geen enkel wetenschappelijk plicht is tot het dragen van niet medische mondkapjes…17 minuten
  Over meneer Gommers …Jensen zegt laten we een wolkenkrabber bouwen vol met ic bedden maar laat Gommers aan het woord op een vraag dat de ic capaciteit niet beter drastisch verhoogd moet worden het antwoord geeft: Nee, want er is niks zo erg dat als wij straks ic bedden hebben en allerlei personeel opgeleid en er zijn geen patiënten. Dan verveel; je je dood, dat hou je niet lang vol.
  Maar de rest van Nederland zit helemaal stuk Inn lockdown…
  En nog een vrouw die twee mensen in de Lidl elkaar hadden zien huggen en de bedrijfsleider erbij haalt want deze mensen zijn zo gevaarlijk bezig. LOL
  Jensen zegt : het leven is onlogisch geworden..en dat is wel gevaarlijk. Late we dingen weer logisch gaan bekijken en ons ernaar gedragen.

  En dan lieve mensen prijst Robert Jensen zijn nieuwste shirts aan met de tekst:
  Holland for Trump. Geweldig!
  En een kort filmpje waarin Biden vanuit de kelder met zijn vrouw naast hem zegt dat we die vent, die George, uit het witte huis moeten jagen! Zijn vrouw gromt dan naar hem toe : het is DONALD 25.12 minuut Lachen! . Geweldig mensen hoe kunt uw lachen niet inhouden!
  Holland for Trump!
  Over 8 dagen verkiezingen!

 3. Wat ik al eerder schreef over the terrain theorie:
  Het is niet een virus, het is een exosome die ontstaat door vergiftiging van cellen.
  Vaccinaties bevatten gif, en gif maakt cellen kapot waardoor cellen exosomen produceren:
  1) Exosome-1 bevat sos-repair-RNA-code die naar stamcel word gestuurd voor aanvraag van
  een repair-RNA-code zodat de noodlijdende cel zich zelf kan herstellen.
  2) Exosome-2 bevat afval uit de noodlijdende cel en word met de exosome buiten de cel gebracht waar het immuun-systeem het kan vernietigen.
  3) Exosome-3 bevat een specifieke code voor het immuun systeem zodat het immuun systeem specifiek exosome -2 kan vernietigen.

  Gif kan via huid en luchtwegen worden ingeademd waardoor luchtwegen of huid beschadigd raken waardoor een exosome en bacterie groei reactie kan optreden.
  Gif kan ook via de bloedbaan ingespoten worden (vaccin) de lever en nieren en bijnieren worden hier mee overbelast waardoor een deel van het gif via een andere weg (arterieel bloed stroom) naar perifeer (huid) en ook longen word gestuurd waar het zich ophoopt en ontstekingen veroorzaakt!
  Denk hierbij ook aan huid en longziekten bij kinderen, waarbij foetale toxines of toxines door koe melk of vaccins (door het onvermogen van nog kleine nieren en lever) niet afdoende kunnen worden afgebroken, waardoor de toxines hun uitweg vinden in huid en long weefsel waar ze voor ontstekingen zorgen en dus exosomen en bacterien laten vermeerderen.

  Bacterien zijn afhankelijk van hun voedingsbodem, is de voedingsbodem geschikt geworden voor alleen bacterie A dan zullen bacterie B,C ,d etc zich omvormen tot bacterie A om te kunnen overleven waardoor er ineens enorm veel bacterien van type A zijn. Het gaat om overleven op de kleinste schaal die denkbaar is. The mainstream medicine zal dan zeggen dat u geïnfecteerd bent met bacterie A wat een misvatting is want de proliferatie van bacterie A is alleen maar ontstaan doordat de voedingsbodem veranderde in een voedingsbodem die alleen geschikt was voor bacterie A en deze voedingsbodem kan bijv veroorzaakt zijn door vaccinatie of door fijnstof of door industrieel gemanipuleerd voedsel etc.

  Bacterien in vergelijking tot meercellige dieren zoals zoogdieren:
  Als we kijken naar zoogdieren dan bepaald het klimaat en de voedingsbodem wat voor dieren zich ontwikkelen en niet andersom, immers in de sahara gedijen kamelen veel beter dan ijsberen en in het noordpool gebied gedijen ijsberen veel beter dan kamelen en dit is niet zomaar, dit is klimatologische en ecologisch zo ontstaan en bepaald.

 4. Ik stel voor dat eerst alle wereldleiders en politici zich laten spuiten. En niet met een placebo, maar met de echte rotzooi. Ben benieuwd.

 5. als de R in de maand is kreeg ik als kind thuis al wat extra vitamines ik ben nu op leeftijd en doe het nog steeds zoals vitamine c, selenium wat haast niet meer voorkomt in groentes die niet van de koude grond komen ,zink ,en vitamine d en verder eten waar veel vitamine d inzit dit hoeft een dokter mij niet te vertellen zo bescherm ik mezelf nu maar afwachten of ik op de goede weg zit als ik covid krijg of het verloop milder is maar dat moet je ook met een vaccinatie .

 6. Dat is natuurlijk een probleem, misschien allergische reactie wie zal het zeggen, een vaccin moet veilig zijn, maar is het dan? Een vriendin van mij moest in 2012 voor een kleine ingreep naar het ziekenhuis ze is er nooit levend buiten gekomen, een hevige allergische reactie zeiden de dokter, maar daar sta je dan!!! Shalom

 7. Dank XanderTeam voor de strijd vóór de waarheid en tégen de leugenachtigheid van de msm ( main stream media).

  Voor wie zich wil abonneren op Natural News ( inderdaad Engelstalig)
  https://www.naturalnews.com

 8. Als je ziet welke zooi erin zit dit jaar :
  Welke stoffen zitten er in dit middel?
  De werkzame stoffen in dit middel zijn:
  Griep (influenza) virus oppervlakte-antigeen (geïnactiveerd) (hemagglutinine en neuraminidase) van de
  volgende soorten griepvirus*:
  – A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019 (H1N1)pdm09-achtige stam
  (A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019, CNIC-1909) 15 microgram HA**
  – A/Hong Kong/2671/2019 (H3N2)-achtige stam
  (A/Hong Kong/2671/2019, IVR-208) 15 microgram HA**
  – B/Washington/02/2019-achtige stam
  (B/Washington/02/2019, wild type) 15 microgram HA**
  – B/Phuket/3073/2013-achtige stam
  (B/Phuket/3073/2013, wild type) 15 microgram HA**
  per dosis van 0,5 ml
  * gekweekt op bevruchte kippeneieren van gezonde kippen
  ** hemagglutinine

  En dan krijgen dit jaar voor het eerst ouderen die tussen :

  Wie wordt in 2020 uitgenodigd?
  In het najaar van 2020 krijgen alle mensen die geboren zijn tussen 1941 en 1947 een uitnodiging voor een pneumokokkenprik. Zij kunnen zich gratis laten vaccineren bij hun huisarts. Bent u geboren tussen 1941 en 1947 en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met uw huisarts.

  Welke zooi zit daar in ?

  Inhoud van de verpakking en overige informatie
  Welke stoffen zitten er in dit middel?
  Een dosis van 0,5 milliliter bevat de volgende stoffen:
  – Werkzame stoffen: 25 microgram (een zeer kleine hoeveelheid) van elk van de 23 types
  polysacharide van bacteriën die we pneumokokken noemen. De 23 types
  pneumokokkenpolysachariden in het vaccin zijn de types 1, 2, 3, 4, 5, 6B, 7F, 8, 9N, 9V, 10A,
  11A, 12F, 14, 15B, 17F, 18C, 19F, 19A, 20, 22F, 23F en 33F.
  – Andere stoffen: fenol, natriumchloride en water voor injecties.

  Ik kom liever niet in de buurt van de ouderen dit jaar wegens alle virus en bacterie die ze in hebben genomen

Comments are closed.