9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea); 4 pasgeboren baby’s overleden door lockdown regels (Australië)

—————————————————————————————————————————————-

Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin zou volgens fabrikant AstraZeneca placebo hebben ontvangen – Aantal Covid slachtoffers verre overtroffen door aantal doden door corona BELEID

—————————————————————————————————————————————-

Politici hebben vanaf het allereerste begin duidelijk gemaakt dat social distancing, mondkapjes en lockdowns zullen leiden tot vaccinaties, en dat pas dan het ‘normale leven’ mag terugkeren. Dan helpt het niet om daar draagvlak voor te krijgen als 9 mensen in Zuid Korea kort na het halen van het jaarlijkse griepvaccin overlijden, en 4 pasgeboren baby’s in Australië sterven omdat zij door de lockdown regels niet naar het ziekenhuis mochten worden vervoerd voor een operatie. En o ja, een van de proefpersonen van het Covid vaccin van AstraZeneca, dat door Nederland is aangekocht, is overleden. De farmagigant haastte zich te verklaren dat de persoon tot de placebo groep behoorde, maar is dat wel zo?

Afgelopen week zijn 9 mensen in Zuid Korea, waaronder een 17 jarige jongen, kort na het halen van hun griepvaccinatie overleden, waarvan 5 op één dag (gisteren, woensdag 21 oktober). Daar waar onderliggend- en bovenliggend lijden bij veronderstelde Covid gevallen steevast wordt genegeerd of gebagatelliseerd – zo beweerde de NOS laatst dat een 89 jarige vrouw met terminale beenmergkanker en een niet meer werkend immuunsysteem aan corona was overleden -, gebeurt met vaccinaties juist altijd het omgekeerde. Ook de Zuid Koreaanse overheid verklaarde dus dat er ‘geen bewijs is voor een directe link’ met de vaccinaties, mede omdat 5 mensen onderliggende aandoeningen hadden, zoals een 70 jarige man met de ziekte van Parkinson.

Meerderheid vertrouwt Covid vaccins niet

Uit peilingen bleek dat 62% van de Zuid Koreanen in een provincie bij de hoofdstad Seoul, en 51% van de Amerikaanse bevolking, zich niet zal laten vaccineren tegen Covid-19, of pas totdat het vaccin 100% veilig is gebleken (1). Probleem: dat is bij niet één vaccin ooit het geval. Er zijn altijd volwassenen en kinderen die ernstige bijwerkingen en anafylactische reacties krijgen, permanent gehandicapt raken, en soms ook overlijden. Daar zouden autoriteiten eerlijk over moeten zijn, maar die informatie wordt – ook in ons eigen land – zoveel mogelijk achtergehouden.

Deze feiten zullen ongetwijfeld meespelen bij de 87.000 Nederlandse verplegers en artsen, die volgens Doctors for Truth reeds hebben besloten om het corona vaccin te weigeren.

Veel hogere kans op corona door griepvaccin

Wat ook continu door de autoriteiten wordt genegeerd is dat uit onderzoeken in Italië en de Verenigde Staten is gebleken dat mensen die het griepvaccin hebben gehaald, veel kwetsbaarder zijn voor Covid-19. Het Pentagon bracht een studie naar buiten waaruit bleek dat tegen griep gevaccineerde militairen, toch niet bepaald tot de zwakkeren behorend, een 36% hogere kans hebben ziek te worden door corona dan hun niet gevaccineerde collega’s.

In Italië bleken bijna alle bejaarden die in het voorjaar aan Covid zouden zijn overleden een vaccincocktail te hebben gekregen, met voor het eerst 4 stammen daarin, waaronder… een coronavirus component.

Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin zou placebo hebben ontvangen

Over Covid vaccins gesproken: twee grote fabrikanten schortten deze week de – in wetenschappelijk opzicht toch al hoogst dubieuze – testen met hun coronavaccins op vanwege ‘veiligheidsproblemen’ (3). Dat was niet voor het eerst (zie onze artikelen ‘Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen en ‘Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen‘).

Een van de proefpersonen van het door Nederland aangekochte vaccin van AstraZeneca (het ‘Oxford’ vaccin), is overleden. Nadat de koers van het bedrijf een enorme val maakte, haastte het bedrijf zich te verklaren dat het Braziliaanse slachtoffer niet het vaccin, maar de placebo had ontvangen (2). Het valt onmogelijk te controleren of dit de waarheid is, aangezien de farmaceutische industrie er al decennia van verdacht wordt de testen van vaccins en medicijnen te manipuleren.

Dat dit geen complottheorie is bleek in 2009, toen duizenden kinderen blijvende hersenschade opliepen door het Mexicaanse griepvaccin, en een fabrikant schuldig bleek aan het verzwijgen van de mogelijke bijwerkingen op de bijsluiter. De Nederlandse staat keerde daarop een schadevergoeding van enkele tientallen miljoenen euro’s uit. Vaccinfabrikanten zoals AstraZeneca scheppen er niet voor niets openlijk over op dat ze wettelijk nergens voor aansprakelijk kunnen worden gesteld als hun coronavaccins straks schade aan de volksgezondheid aanrichten.

Australië: 4 pasgeboren baby’s overleden door lockdown regels

Niet direct gerelateerd aan vaccinaties, maar wel aan de gefabriceerde coronacrisis: in Australië zijn vier pasgeboren baby’s overleden omdat ze vanwege de lockdown regels niet naar het ziekenhuis mochten worden vervoerd voor een spoedoperatie, die volgens medische specialisten vrijwel zeker hun leven had gered.

De Australische bevolking reageerde woedend, maar de overheid wimpelde alle verantwoordelijk af. Sky News Australië, zo ongeveer het enige Westerse mainstream kanaal dat kritisch bericht over het coronabeleid, noemde het ‘schandalig’ dat de ‘falende en incompetente’ regering niet in staat is om het leven van pasgeborenen te beschermen. (4)

Covid slachtoffers verre overtroffen door aantal doden door corona BELEID

Talloze experts hebben de afgelopen maanden gewaarschuwd dat het aantal doden door het coronabeleid dat van het virus vele malen zal overtreffen, en in de vele miljoenen zal belopen. Dat werd in september door de Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Müller, bevestigd. ‘We verwachten alleen al dit jaar in Afrika 400.000 extra doden door malaria en HIV. Nog eens een half miljoen meer dan normaal zullen sterven aan TBC.’ In een VN-rapport werd zelfs gesproken van 1,4 miljoen extra TBC doden.

Müllers opmerkingen kwamen na een gelekt rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin werd onthuld dat ook in Duitsland het aantal doden door het lockdown beleid hoger zal zijn dan door het coronavirus. In een ander onderzoek werd zelfs geconcludeerd dat er ‘minstens 7 keer meer mensenjaren zullen worden verwoest’ door het coronabeleid, dan ermee worden gered. De lockdowns in Europa hebben hoogstwaarschijnlijk zelfs ‘geen enkel leven gered‘, zo werd al in mei in een MedRX studie geconstateerd. Landen met de meest strenge lockdowns hebben verhoudingsgewijs zelfs het hoogste aantal slachtoffers.

De Britse professor Richard Sullivan was een van de eersten die waarschuwde dat er alleen al door kanker meer mensen zullen sterven dan aan Covid. Zijn collega professor Karol Sikora schat dat het aantal extra kankerdoden in het Verenigd Koninkrijk tot 50.000 zal oplopen.

De Zweedse collega professor epidemiologie Peter Nilsson benadrukte dat ‘het zo belangrijk is te begrijpen dat het aantal Covid-19 doden veel lager zal zijn dan het aantal doden die worden veroorzaakt door de lockdown van de samenleving en de verwoesting van de economie.’

Op 8 oktober schreven we dat meer dan 7000 wetenschappers en artsen oproepen om alle corona maatregelen onmiddelijk te beëindigen – dus niet alleen lockdowns, maar de net zo verwoestende 1,5 meter en mondkapjes, die volgens de ondertekenaars ‘onherstelbare schade’ toebrengen aan de samenleving, economie en ‘fysieke en mentale gezondheid’.

Cynischer kan het niet: Misdaden tegen menselijkheid worden ‘bescherming’ genoemd

Regeringen en overheden die net als de Nederlandse beleidsmakers beweringen dat ze alle maatregelen ‘voor de gezondheid van de bevolking’ nemen, zogenaamd om ‘kwetsbare groepen te beschermen’, kunnen daarom niet cynischer zijn. Er gaan miljoenen doden vallen door hun corona beleid. Daarnaast zijn nu al honderden miljoenen mensen in diepe armoede gestort, en zullen er volgens de VN grote hongersnoden ‘van Bijbelse omvang’ uitbreken, die enorme aantallen slachtoffers zullen eisen.

Iedere dag dat de lockdowns, social distancing en mondkapjes in stand worden gehouden, iedere dag waarop de overheid de medische politiestaat strakker om onze halzen aantrekt, is daarom weer een dag waarop er wereldwijd nieuwe misdaden tegen de menselijkheid worden gepleegd, en de toch al niet geringe verwijtbare schuld die met name de Westerse overheden op zich hebben geladen, groter en groter wordt.

 

Xander


(1) CNA (YouTube)
(2) Zero Hedge
(3) New York Post
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-10: ‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
12-10: WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lockdowns
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
07-10: Wereldwijd toerisme stort met 80% in; Voedseltekorten in VS
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
21-09: Nederlandse huisarts stopt ermee vanwege macht farma industrie en falend gezondheidsbeleid
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
17-09: ‘Ruim 60% bedrijven die moesten sluiten vanwege corona gaat nooit meer open’ (/ ‘We zijn tientallen jaren economische vooruitgang verloren’)
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
07-09: (/ Corona maatregelen doen aantal werklozen wereldwijd tot boven 300 miljoen stijgen)
25-08: VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
30-07: (/ Bill Gates in interview apathisch na dramatisch verlopen testfase Moderna’s coronavaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-01: Vakblad publiceert wetenschappelijke studie: Gevaccineerde kinderen krijgen tot 15 x vaker kinkhoest (/ Hoofd wetenschapper WHO erkent openlijk dat er doden vallen door vaccins)

2019:

17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Belofte maakt schuld.
  Hoeveel groter is de verantwoording wanneer je onder eedbelofte staat? Hoe groot de schuld?.
  En noodwetten worden alleen ingevoerd als die in hun eigen straatje past. Eubindend invorderingsrecht.

 2. https://www.nu.nl/coronavirus/6085716/recordaantal-dagelijkse-besmettingen-in-frankrijk-avondklok-uitgebreid.html#coral_talk_wrapper
  En de paniek neemt toe omdat er iets volkomen normaal gebeurt. Dit is volledig normaal als je ook maar denkt dat het slim is om met domme maatregelen dit tegen te houden. Maar ja de paniek doet het kennelijk beter dan de ratio.
  Uiteindelijk moeten we gewoon naar het Zweedse model. Ventilatie op scholen en bedrijven, dat kost een paar centen, maar zo voortmodderen kost tien keer zoveel. En een beetje tempo svp want Duitsland koopt overal alle ventilatie en aanverwante apparatuur zo voor je neus weg.
  Zit je weer net als in de beginperiode te liegen dat het niet werkt omdat je te laat bent.

 3. Ik las vandaag “ ergens helaas ben ik kwijt waar precies “ dat een Zuid Koreaanse arts die als proef persoon mee deed aan het Astra zeneca vaccinatie programma op 27 jarige leeftijd is overleden. ‼️😢

  Het is beter dat men zich nu eens eindelijk op geneesmiddelen gaat richten.
  Dat men direct als besmetting vaststaat; een kuur Hydroxychloroquine met zink en andere daarbij behorende middelen bij de huisarts gaat halen.

  De resultaten tot nu toe zijn; als dit in een vroeg stadium wordt gegeven de ziekte zich niet of veel minder heftig ontwikkelt.
  Advies ; ga na een positieve test meteen naar de dokter en vraag om deze middelen.

  Er beginnen gelukkig steeds meer artsen overtuigd te worden van een geneesmiddel.
  Ook Remdesivir en Dexametason schijnen te werken.

  Regering; stop nou eens met jullie contacten met het RIVM dat zijn PAPIEREN TIJGERS die veel verstand van statitieken hebben en dat zeer “”””” deskundig”””” ( hi hi ) produceren maar niets daadwerkelijk, geneeskundigs adviseren, of uitvoeren.

  Iedere dag krijgen we cijfers en statistieken maar wat hebben we daaraan.
  We willen DAADWERKELIJK hulp. ‼️‼️

  Deze theoretische aanpak zonder enige werkende hulp; geeft dat de onrust in ons land ( en wereld wijd ) steeds sterker wordt. Dit wordt door de overheid nog verder gevoed door het reikhalzend uitkijken naar een vaccin, waarvan we inmiddels ook de meest schadelijke dingen lezen., en zien.
  En waarvan niemand de veiligheid kan garanderen, de farmaceuten niet aansprakelijk willen zijn , en mede hierdoor er eigenlijk niemand op een vaccin zit te wachten.
  Iets om over na te denken.
  Shalom
  Anna

 4. Zolang mensen zich laten indoctrineren en bang maken door de overheid zal deze waanzin doorgaan. Er is geen hond meer die kijkt hoeveel mensen gekilled zijn door dit virus. Nee, de maatstaf voor de maatregelen is niet het sterftecijfer, want dat is laag (hooguit 0,2%), maar het aantal besmettingen, wat niets zegt. En daar trapt de massa volledig in. Mensen zijn hun gezonde verstand verloren en hebben zich overgegeven aan psychopaten als Rutte en de Jonge.
  Een kudde op hol geslagen schapen is niet te stoppen. Hopelijk moeten ze een onbewaakte overweg over en komt dan net die trein. Die kans is klein en dat geldt ook voor het mogen ontwaken van mensen.

 5. Corona vaccin gevaarlijk? Blijkbaar toch serieuze risico’s:

  “ Farmabedrijf Johnson & Johnson, het moederbedrijf van Janssen Pharmaceutica, heeft z’n klinische tests voor een coronavaccin on hold gezet. Een van de proefpersonen kreeg na inenting met het vaccin plots een zeldzame ziekte. Experts onderzoeken nu of het nieuwe vaccin, dat nog volop in ontwikkeling is, daar iets mee te maken heeft.”

  https://www.rtv.be/artikels/proefpersoon-wordt-ziek-johnson-en-johnson-stopt-test-vaccin-a89153

 6. https://www.nu.nl/coronavirus/6085627/ruim-10-procent-van-ziekenhuisbedden-bezet-door-coronapatienten.html#coral_talk_wrapper
  Excuseer me op voorhand, maar het dom geleuter ettert maar door. De werkelijke redenen dat dit een probleem dreigt te worden zijn:
  1. Bezuinigingen op personeel, ondanks waarschuwingen dat dit fout kon gaan.
  2. Ziektes onder personeel ondanks alle voorzorg, of klopt er van die voorzorg niets.
  Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat men, indien de maatregelen van Maurice de Hond zou volgen het een serieuze slok op een borrel zal schelen. Nu moddert het door en stijgen de aantallen. Begin nou eerst eens om die scholen op een ventilatieplan te zetten. Ja dat kost een vermogen, maar als je nog even wacht heeft Duitsland alles opgekocht. Daar is men doordrongen van de ernst en treft men doeltreffende maatregelen. Hier wacht men af en gaat het gewoon fout, ondanks al het geleuter over handen wassen en meer van die ongein.

 7. @Svalbard. Inderdaad is het erg opvallend dat sommige oplossingen steevast niet worden genoemd. Rutte noemt b.v. nóóit de mensen op goed te ventileren! Of te zorgen voldoende weerstand in de frisse lucht en de zon en voldoende vitamines. Wel afstand houden en handen wassen, maar dan stopt het. Maskers komen er dan ook nog bij en het lijkt er dus vooral op of ‘knechting’ belangrijker is dan echte oplossingen.
  Maurice de Hond heeft ook zulke observaties. Het verbaast hem ook hoe weinig er wordt ingezet op mogelijke oplossingen terwijl het leven door kan gaan. Alles moet met een grote hamer kapot, want dat zou de volksgezondheid ten goede komen.
  Ik hoorde vannacht op de radio een mevrouw roepen dat de economie maar kapot moet, want anders is straks veel personeel niet eens meer in leven. Zo wordt er breed gedacht. De VARA-presentator deed natuurlijk niets om die waanzin te temperen, want de man is zelf ook doodsbang zo lijkt het.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/dweilen-met-de-kraan-open-maurice-de-hond-met-pim-van-galen/

 8. Allen,

  luister naar de video op YouTube van de kleine Catherine uit Indonesië (RAPTURE DREAM). Jezus komt Zijn Bruid ophalen NA de herverkiezing van Donald Trump, vaccinaties opgelegd door Bill Gates en Dr. Fauci, aardbevingen en een tsunami, verplicht injecteren van een blauwe microchip. DAARNA : neerdaling uit de hemel van een engel met zware vleugels, het herbouwen van de derde tempel in Jérusalem, dé Grote Verdrukking.

 9. De fabrikant kan nu dus door met het ontwikkelen van het vaccin, want de patiënt die overleed kreeg een placebo. Dat kan wel zijn, maar dan nog weet werkelijk helemaal niemand wat de gevolgen en bijwerkingen van het te ontwikkelen vaccin zijn op de lange termijn.
  Ik begrijp dat de fabrikanten zich al hebben ingedekt middels geheime afspraken met regeringen.
  Wedden op een paard (vaccins) en niet transparant opereren van politici.
  Wat kan er fout gaan?

 10. ” Nadat de koers van het bedrijf een enorme val maakte, haastte het bedrijf zich te verklaren dat het Braziliaanse slachtoffer niet het vaccin, maar de placebo had ontvangen (2)”

  In iedere placebo zit geen werkzame stoffen. Vandaar de naam placebo.
  Het is ronduit absurd van de MSM om te beweren dat een jongeman (28jr ) is overleden is aan een placebo.
  Is medisch volstrekt onmogelijk!
  De MSM wordt met de dag krankzinniger in hun leugens!!!!!

 11. Toch is er iets vreemds aan de hand. Al tijdens het begin van de corona crisis was er huisarts Rob Elens, die in navolging van dokter Vladimir Zelenko (New York) en dokter Didier Raoul (Marseille), een aantal patiënten genas met Hydroxychloroquine en zink. Vervolgens werd het hem verboden, zodat hij met deze behandeling moest stoppen. HCQ werd voortdurend op alle manieren zwart gemaakt, maar ondanks dat verschenen er steeds meer berichten dat het wel degelijk werkte. In 14 ziekenhuizen, waaronder het O.L.V.G. in Amsterdam, is onderzoek gedaan waaruit naar voren kwam dat HCQ mogelijk toch werkte bij de behandeling van corona. Het verbod is inmiddels weer opgeheven. Maar ik zou wel eens interviews met mensen willen zien die met HCQ en zink zijn genezen.
  Het zou voor de NPO toch niet zo moeilijk moeten zijn om zulke ex-coronapatiënten te interviewen en dat te laten zien.
  Maar ik denk dus dat de NPO dat niet gaan doen, omdat ze liever de mensen in een sfeer van angst willen houden, net als de overheid.
  Er is ook geen enkel perspectief voor de bevolking, geen idee wanneer we weer gewoon kunnen leven. We worden in een donkere tunnel geduwd, maar er is geen enkel lichtpuntje. Ik heb het gevoel dat ze ons steeds meer leefruimte gaan afpakken.

 12. Dit zal de Nederlandse Propaganda Omroep (NOS) en de MSM “worst zijn”. Die zullen dit nooit berichten, evenals de rest van de MSM.

 13. ‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’
  YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde van de NOS-redactie – het kanaal van Lange Frans verwijderd. Dat gebeurde kort na de uitzending van Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach de hiphopartiest door het slijk haalde. Frans werd in de hoek van de ‘complotgekkies’ gedrukt. Volgens de videosite is het kanaal offline gehaald vanwege ‘de aangescherpte regels op het gebied van bijvoorbeeld haat, intimidatie en (medische) misinformatie’. YouTube Nederland schrijft in een reactie op Twitter dat ‘het tegengaan van video’s met misinformatie en gevaarlijke samenzweringstheorieën een uitdaging is’.
  https://www.ninefornews.nl/nos-is-de-grootste-complotzender-in-nederland/

 14. Het aftreden van Bruno Bruins kwam sommigen wel erg goed uit.

  Op 19 maart dit jaar trad minister Bruno Bruins voor Medische Zorg plotseling af. Hij was verantwoordelijk voor de aanpak van corona. Tijdens een debat over de corona-uitbraak zakte hij in elkaar, waarna minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid het stokje overnam. Het plotselinge vertrek van Bruins kwam de farmaceutische industrie, waarmee Nederland ondertussen verschillende deals voor miljoenen coronavaccins heeft gesloten, goed uit.
  https://www.ninefornews.nl/het-aftreden-van-bruno-bruins-kwam-sommigen-wel-erg-goed-uit/

Comments are closed.