Conscious Resistance Network lanceert iedere tweede zondag #ExposeBillGates actiedag

—————————————————————————————————————————————-

Bill Gates in interview apathisch na dramatisch verlopen testfase Moderna’s coronavaccin – CDC geeft impliciet toe dat coronatesten waardeloos zijn – Nederlandse hoogleraren: plaatselijke mondkapjesplicht is ongrondwettelijk

—————————————————————————————————————————————-

Na het grote succes van de eerste keer op 13 juni 2020 heeft de burgergroep The Conscious Resistance aangekondigd dat het vanaf 8 augustus iedere tweede zondag van de maand #ExposeBillGates actiedag is. Wereldwijd worden steeds meer mensen wakker voor Gates’ enorme macht over de mainstream media, farmaceutische industrie, de wetenschap en overheidsinstellingen, en vooral voor zijn plannen om de hele mensheid met zijn vaccins te injecteren.

Honderdduizenden mensen van over de hele wereld deden op 13 juni mee met de allereerste #ExposeBillGates actiedag, waardoor het groeiende volksverzet tegen Gates de hele dag trending was op Twitter, en zelfs aandacht kreeg van enkele mainstream media.

‘We moedigen iedere geïnteresseerde aan om documentaires te vertonen, artikelen te delen, flyers uit te delen, banners te gebruiken, en met de hashtag #ExposeBillGates op social media te gebruiken. Deel accurate en geloofwaardige informatie over de doelstellingen van Gates. Dit is een onpartijdig evenement; activisten van alle kanten van het politieke spectrum zijn welkom.’

The Conscious Resistance Network krijgt steun van The Corbett Report, The Last American Vagabond, Activist Post, The Free Thought Project, The Anti Media, We Are Change, en Wake Up News. Andere alternatieve mediakanalen worden uitgenodigd zich aan te sluiten.

Gates ijskoud over dramatisch verlopen testfase

In een interview met CBS reageerde Bill Gates apathisch op vragen over de dramatisch verlopen testfase met Moderna’s coronavaccin. Maar liefst 80% tot 100% van de proefpersonen kreeg lichte tot ernstige bijwerkingen. In normale tijden zou de testfase onmiddellijk voor mislukt worden verklaard en zijn stopgezet, maar nu gebeurt juist het tegendeel, en zullen er zelfs al 1 miljard vaccins worden geproduceerd.

Nauwe banden tussen medische autoriteiten en vaccinfabrikanten

Het NIH (het Amerikaanse RIVM) heeft een financieel belang in het door Gates gefinancierde Moderna coronavaccin. Dr. Anthony Fauci, directeur van de NIAID (onderdeel van de NIH) en Trumps ‘corona tsaar’, is een financiële bondgenoot van Gates en werkt eveneens mee aan dit vaccin. Het zal dus geen verbazing wekken dat Fauci – die het coronavirus onderzoek in Wuhan financierde – alles uit de kast heeft getrokken om de zeer succesvolle behandeling met hydroxychloroquine (HCQ) – waarvan hij zelf nota bene in 2005 de werking tegen coronavirussen bevestigde – tegen te houden.

In het NIH zitten maar liefst 8 mensen die financiële banden hebben met Gilead, het farmaceutische bedrijf dat een veel duurder alternatief voor HCQ op de markt wil brengen, en/of tevens banden hebben met Merck en INOVIO Pharmaceuticals, dat $ 9 miljoen kreeg van een door Gates gesteund bedrijf om een corona vaccin te ontwikkelen. Van ‘ons’ eigen RIVM is bekend dat het mede wordt gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Gates kondigde eerder op TV op ijskoude wijze aan dat er minimaal 700.000 slachtoffers door de corona vaccinaties zullen vallen. In de psychologie bestaat er een naam voor dit soort gewetenloze mensen: psychopaten.

CDC geeft impliciet toe dat coronatesten waardeloos zijn

Ziekenhuizen in Orlando, Florida, hebben inmiddels erkend dat de eerder gemelde 98% positieve testen in realiteit slechts 9,4% is. De Amerikaanse CDC heeft daarom impliciet toegegeven dat de coronatesten waardeloos zijn, en helemaal niets zeggen, zoals wij al een tijdje schrijven. Iemand die ‘positief’ op corona wordt getest en als zodanig in de statistieken belandt, hoeft helemaal geen corona te hebben, omdat de test ook ‘positief’ reageert op een gewone verkoudheid, tal van andere virussen, en zelfs bacteriën.

Mondkapjesplicht onzin, maar hoogleraren willen toch een noodwet

Dat de testen desondanks 1 op 1 door media en politiek gelijk worden gesteld met het aantal ‘corona besmettingen’, is daarom niets minder dan volksverlakkerij van het allerergste soort, zeker nu de maatregelen weer steeds strenger worden, en in Nederland burgemeesters de vrijheid krijgen om een plaatselijke of regionale mondkapjesplicht in te voeren.

Volgens hoogleraar staats-en bestuursrecht Wim Voermans en hoogleraar algemene rechtswetenschap Jan Brouwer is die plicht echter ongrondwettelijk zolang er nog geen corona noodwet is. Deze hoogleraren pleiten hiermee vrij expliciet voor de invoering van deze noodwet, en zijn daarom bepaald geen medestanders in de strijd om onze vrijheid terug te krijgen.


Xander


(1) National File via Infowars

Zie ook o.a.:

29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
28-07: Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video
27-05: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen’ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats)
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
24-07: Zuurstoftekort door mondkapjes: Studie constateert ontstaan bloedklonters en grote gezondheidsschade
23-07: ‘Worden mondkapjes verplicht om het aantal besmettingen juist op te voeren?’
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Reactie op Agenda 21: heeft u ook een link met die informatie, of is ze ‘geheim’?

  Verder: petities, demonstraties zetten geen zoden aan de dijk: alleen strafklachten, arrestatie der massamoordenaars,
  confisqueren van hun frauduleus vergaarde fortuin, beslaglegging op onroerend goed etc..
  Hun geld geeft hun ‘macht’: afnemen dus …..

  Robert F. Kennedy jr en collegae: waar blijven jullie bitter nodige acties?

 2. Het Global Preparedness Management Board (GPMB) van de UN / WHO heeft zijn doelstelling voor 2020 beschreven in het Report 2019.
  Leden van het GPMB zijn naast Fauci en Kaag o.a. ook een vertegenwoordiger van de Bill & Melinda Gates Foundation; alsmede Gro Harlem Brundtland ( de opsteller van het ‘Brundtland Report’ van de UN over Duurzame Ontwikkeling, ‘Our Common Future (1987).

 3. Alle statistieken laten zien dat in Europa de epidemie voorbij is. Meer testen, meet positieven, meer vals-positieven. Toch groeit het statistische gat tussen het aantal testen en het aantal “besmetten” (misleidend woord). Dus er is nu weinig meer aan de hand.
  Desalniettemin blijft men de paniek-modus springlevend houden. Dat klopt dus niet.
  Burgemeesters zijn ook geen epidemiologen of virologen, maar ze krijgen grote bevoegdheden terwijl er nauwelijks iets aan de hand is. Brandbrieven van betrokken deskundigen schijnen geheel genegeerd te worden door de overheden.
  Het Duitse Rubikonnews (onafhankelijk kritisch internetmedium; mag bestaan in een democratie) maakte al mee dat de bank de rekening had gesloten. Het ‘blad’ toont een aantal voorbeelden waarbij sociale platforms actief hebben gecensureerd: https://www.rubikon.news/artikel/notwehr-statt-notstand

  Daar zou het echte alarm moeten liggen: Bij die verplchte alle-neuzen-dezelfde-kant-op.

 4. Ondanks dat er geen landelijke plicht voor het dragen van mondkapjes bestaat, wordt het toch een plaatselijke verplichting, introductie via de achterdeur dus. Dit is een verkaapte landelijke verplichting, ondanks dat het zelfs wettelijk niet is toegestaan. En let maar op, als je weigert dan krijg je een bekeuring, en dan kun je wel naar de Rechter, maar die spreek allang geen recht meer.
  Dus aangezien de RIVM en burgemeesters namens de W.H.O. Nederland besturen, is onze grondwet geen stuiver meer waard.
  Dus beste mensen, wij zijn geheel rechteloos.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6067700/mondkapje-vanaf-5-augustus-verplicht-in-delen-van-amsterdam-en-rotterdam.html

 5. Waar is het protest uit de samenleving?Krijgen we weer hetzelfde plaatje:Wegkijken en onverschilligheid.

 6. Vaccins werken niet en zullen dat ook NOOIT gaan doen. Hoe dom kun je zijn om te geloven dat als je synthetische stoffen in je bloedbaan spuit, dat zulks tot bescherming zou leiden. Het tegendeel is waar. Het is toch lachwekkend als je bij de supermarkt mensen ijverig hun handen staantribune ontsmetten. Daardoor maak je jezelf alleen maar kwetsbaarder.
  Het enige wat echt werkt, is een goed immuunsysteem en dat heb je voor een groot deel in eigen handen mbv je leefstijl.
  Goede voeding staat daarbij centraal.

 7. Anthony Fauci is ook, met o.a de Nederlandse minister Sigrid Kaag (!) (D’66) lid van het Global Preparedness Management Board (GPMB) van de UN / WHO.
  Het GPMB heeft o.a. als doelstelling om v o o r
  s e p t e m b e r 2020 als “oefening” twee wereldwijde uitbraken van een moedwillig verspreide dodelijke luchtwegziekteverwekker door te maken.
  Gaat er een lichtje op?
  Nu met al die wereldwijde vrijheidsbeperkingen?
  Is het slechts een “oefening” met als resultaat (DOEL?) het wereldwijd vernietigen van de fossiele brandstof economie en het vestigen van een wereldwijde overheidsterreurdictatuur?

 8. ……… hoogleraar staats-en bestuursrecht Wim Voermans en hoogleraar algemene rechtswetenschap Jan Brouwer is die plicht echter ongrondwettelijk zolang er nog geen corona noodwet is……….
  Ik ben geen dom mens en deze hoogleraar kletst uit zijn nek.
  We hebben in Nederland een grondwet maar dit is een vodje zonder waarde. Geen enkele rechtbank is bevoegd om een Wet te toetsen aan de grondwet en elke wet kan door het parlement doorgevoerd en van kracht worden. Ook de z.g. Noodwet die op veel punten tegen de grondwet indruist. Het is de Tweede Kamer die een wet moet toetsen aan de grondwet maar deze Tweede kamer doet al 30 jaar zijn werk niet omdat hier alleen maar Partijpolitiek bedreven wordt.
  De Grondwet geeft een vrijheid van demonstratie, meningsuiting, vergadering en vereniging. Op deze punten geeft de Grondwet geen enkele restrictie. Toch heeft het parlement zoveel deze grondwettelijke rechten verboden of zoveel aan banden gelegd dat het niet meer uitmaakt

 9. Ontdek de manier waarop Covid-19 zal worden gebruikt om uw kinderen te ontvoeren en medische tirannie te forceren.
  https://banned.video/watch?id=5f2204f668370e02f2a2494f
  Het klinkt misschien ongelooflijk, maar vergeet niet dat wij met monsters hebben te maken. Monsters die de hele maatschappij zoals wij die kennen, volledig willen vernietigen, en al flink op weg zijn om dit te bereiken.

 10. We hebben te maken met een grote volksverlakkerij en nog wel met instemming van de Gristen Unie.

 11. Er is namelijk helemaal geen noodtoestand, dus waarom een noodwet?

 12. En dat niet alleen, maar heel die sociale media is machtig geworden, twitter, facebook, m’n kan de geesten hier zeer slecht beïnvloede. We moeten oppassen want voor we het weten gaat het ons leven helemaal beïnvloeden. Ze zijn zo machtig aan het worden, dat ze politiek,wetenschap, en heel het sociaal weefsel in hun macht hebben, Gezondheid van mensen gaat voor, maar is dat zo bij deze mensen, het draait om geld en macht, we moeten oppassen. Shalom

 13. Nee, inderdaad, die intellectuelen zitten op een andere golflengte! Wij mogen onze vrijheid niet laten afpakken door diegenen die mee in dat slecht politiek bureaucratisch systeem functioneren.

 14. nederland weer 300 besmettingen op een dag. zweden hooguit 15. toch zweden code oranje? wat een grap. puur politiek gemotiveerd en niet toe willen geven dat wij hier gefaald hebben t.o.v. van dat land. ik was er dit weekend nog. zo goed als NIETS te merken van corona maatregelen. Dit is een van de grootse hoaxes van de 21e eeuw.

Comments are closed.