‘Worden mondkapjes verplicht om het aantal besmettingen juist op te voeren?’

—————————————————————————————————————————————-

Hebben honderdduizenden mensen wel echt corona gekregen? Coronatesten reageren ook positief op tal van andere, veel voorkomende ziekteverwekkers

—————————————————————————————————————————————-

In België is zojuist een mondkapjesplicht op straat ingevoerd, en ook in Nederland gaan er stemmen op voor dit soort strenge maatregelen (Aboutaleb en Halsema, de burgemeesters van resp. Rotterdam en Amsterdam). Mondkapjes zijn echter bepaald niet onomstreden, omdat het broeinesten van ziekteverwekkers zijn die je normaal uitademt, maar nu weer inademt. Wil de internationale coronasekte het aantal veronderstelde besmettingen op deze wijze nog verder opvoeren, om zo het argeloze publiek rijp te maken voor de geplande tweede lockdown, en alle extreme besluiten die daaraan zullen worden gekoppeld, zoals verplichte vaccinaties?

Het staat medisch buiten kijf dat het langdurig afdekken van je ademhalingsopeningen niet goed is voor je gezondheid. Als je normalerwijs uitgeademde ziekteverwekkers meteen weer terug krijgt in je lijf, en in het mondkapje gaan allerlei bacteriën zich vermenigvuldigen, dan kun je jezelf eenvoudig (her)besmetten, waardoor er een (extra) immuunreactie in je lichaam op gang komt, en er zelfs nieuwe infecties kunnen uitbreken.

Omdat je door het dragen van mondkapjes (-maskers) ook minder zuurstof binnenkrijgt, bevordert dat de groei van ziekteverwekkers, die het normaal niet overleven in een zuurstofrijke omgeving, of zich er in ieder geval moeilijk kunnen vermenigvuldigen.

Hebben honderdduizenden mensen wel echt corona?

Dan komen de onbetrouwbare PCR coronatesten weer om de hoek kijken. Antilichamen-testen staan bekend om het hoge aantal valse positieven, mede omdat er altijd kruisreacties zijn met ziektekiemen die niets te maken hebben met de reden van de test (in dit geval het coronavirus). De kans is daarom heel groot dat (honderd)duizenden mensen op de hele wereld te horen hebben gekregen dat ze positief zijn getest op corona, maar dat de test in werkelijkheid op een heel andere, irrelevante ziekte(verwekker) heeft gereageerd. Dat kan in theorie zelfs een simpele verkoudheid zijn.

Men kan er daarom vanuit gaan dat als miljoenen mensen worden verplicht een groot deel van de dag een mondkapje te dragen, er velen van hen zichzelf zullen infecteren en ziek zullen worden, en vervolgens via de genoemde PCR testen valselijk de diagnose ‘corona’ zullen krijgen. Covid-19 zal daarom waarschijnlijk niet worden teruggedrongen door mondmaskers, maar eerder worden bevorderd.

De WHO schreef in het rapport ‘Coronavirus disease (COVID-19) technical guidance: Laboratory testing for 2019-nCoV in humans’ dat ‘verschillende analyses die 2019-nCoV detecteren in ontwikkeling zijn, zowel intern als commercieel. Sommige analyses kunnen alleen het novel virus (COVID) detecteren, en sommige kunnen ook andere soorten (bijv. SARS-CoV) detecteren, die genetisch overeenkomstig zijn.’

Coronatesten reageren ook positief op tal van andere, veel voorkomende ziekteverwekkers

Vertaling: Sommige PCR testen geven een positieve uitslag voor coronavirussen, maar hebben niets te maken met Covid. Dat kunnen dus ook andere coronavirussen zijn die een gewoon griepje veroorzaken.

U gelooft dit niet? Creative Diganostics is fabrikant van PCR testen, en zet letterlijk bij het SARS-CoV-2 setje dat er ‘… niet-specifieke interferenties’ kunnen worden geregistreerd van ‘influenza A (H1N1), influenza B (Yamagata), het respiratory syncytial virus (type B), het respiratory Adenovirus (type 3 en 7), het parainfluenza virus (type 2), mycoplasma pneumoniae. chlamydia pneomoniae, etc..’

Nemen we de laatstgenoemde bacterie als voorbeeld. Wereldwijd heeft de helft van de bevolking van 20 jaar antistoffen tegen Chlamydia pneumoniae in zijn bloed. Rond 60-70 jaar is dat maar liefst 70%-80%. De kans is dus levensgroot dat de meesten van u, die dit nu lezen, deze bacterie – waartegen geen beschermende immuniteit ontstaat- onder hun leden hebben.

De fabrikant erkent dus dat de test Covid kan ontdekken, maar dat de uitslag ook vals positief kan zijn als de persoon een van de vele genoemde andere (irrelevante) virussen en bacteriën in zijn lijf heeft, zoals het extreem vaak voorkomende C.pneumoniae. Wat bewijst deze coronatest dus? Helemaal niets. Maar de geteste persoon wordt ondertussen wél in de overheidsstatistieken over Covid-19 bijgeschreven, zodat ze u kunnen vertellen dat er weer een X aantal nieuwe ‘besmettingen’ zijn geconstateerd, en er nu toch echt strengere maatregelen – zoals verplichte mondkapjes – noodzakelijk zijn.

Het gaat niet om onze gezondheid, maar om totale controle en gehoorzaamheid

Zelfs mainstream media hebben toegegeven dat ‘sommige testen valse positieven laten zien, en antilichamen detecteren van veel algemenere coronavirussen’ (Business Insider, 3 april 2020). Science News haalde op 27 maart de decaan van het Drexil University College of Medicine aan, die verklaarde dat ‘het de grote vraag is of een positieve reactie voor antilichamen betekent of de persoon actief besmet is, of in het verleden besmet was.’ (1)

Wat ‘experts’ op TV ook mogen beweren, mondkapjes zijn er niet voor onze gezondheid, noch voor onze veiligheid, maar om ons in een permanente staat van angst te houden. Ze vormen de volgende stap naar totale controle en absolute gehoorzaamheid, die niet zal eindigen bij het steeds verder afpakken van onze laatste overgebleven vrijheden, maar pas als we ook de zeggenschap over ons eigen lichaam aan de staat hebben overgegeven. En die kan daar dan mee doen wat ze wil, zoals er allerlei vaccinaties in spuiten, met mogelijk zeer ingrijpende gevolgen.

 

Xander


(1) Nomorefakenews / Jon Rappoport”s Blog
Afbeelding: Juraj Varga , Pixabay  (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Tijdens een Live-uitzending van de NOS zei Tamara van Ark, Minister van Medische Zorg:
  Vanuit medisch oogpunt is er geen bewezen effectiviteit voor het dragen van mondkapjes en daarom komt er ook geen landelijke mondkapjesplicht. Men wil vanuit veiligheidsberaad lokaal maatwerk en met mondkapjes experimenteren, om het gedrag van mensen beïnvloeden https://www.youtube.com/watch?v=vDn4Dp25Q98.

 2. Stel je eens voor: een virus dat zó dodelijk is dat je er een test voor nodig hebt om erachter te komen dat je het hebt…denk hier over na.

 3. @xandernieuws
  Heb geprobeerd om de bijsluiter/package leaflet/prospecto van creative diagnositcs aangaande covid 19 te vinden, zoals u vermeld in uw artikel, dit lukt mij niet.
  Graag een verwijzing , of nog beter een link naar de bijsluiter.
  Bij voorbaat dank.

 4. @amo: ik snap het niet! Op 24 januari werd het OMT opgericht in Nederland. 3 dagen later verklaarde minister Bruins dat die “onbegrepen” longziekte een A-ziekte is, wat zoveel betekent als een nieuwe ziekte waarvoor geen vaccin is? Iets in de categorie van SARS, MERS…? Waarom dan eerst streven naar groepsimmuniteit? Of moet ik dit aan oma vragen? Weer een ambulance!…01:03

 5. @amo: wat schrijft u nu? De mensen hebben het zelf gedaan? De optochten waren afgelast vanwege de harde wind maar dat weerhoudt jongeren niet de kroeg in te duiken….22:33

 6. Ook toevallig, toch, van Ranst uit België gebruikt plots de term superverspreider! Bewust een taalfout gemaakt, want officieel heet het “Super speaders” oftewel superspreider. Goh, moet zo’n viroloog toch weten?

 7. Bedankt mod. voor de waarschuwing, dus 3 uur onderschept door onze “inlichtingsdiensten”? Zie mijn reactie al elders bij “de tegenpartij”.

 8. @Emielliene,
  Maar een burgemeester die het carnaval zou afschaffen, dat zouden de Brabanders niet pikken. Ze vonden het al waardeloos dat optochten niet door konden gaan vanwege de harde wind. Die harde wind en kou die hen bijeendreef in de kroegen. Het virus was nog ver weg. Mensen zelf hebben zich bedronken en sliepen weinig, waarna sommigen ook nog op wintersport gingen. De mensen zelf hebben hun gezondheid en hun weerstand op het spel gezet. Een weerstand die na een winter toch al is afgezwakt.

 9. Waarom wordt mijn antwoord op amo niet getoond?

  Uw post van 25 juli 2020 om 13:49 is gepubliceerd. Mod.

 10. @Amo: hij wist wat er in China gebeurde, maar dat was “zo ver weg”. En dat virus, afkomstig uit China was ook al in Italië en zelfs in Duitsland, meen ik. Het risico nemen om grote groepen mensen samen laten komen met maar 1 superspreider ertussen was te groot (wat achteraf zo gebeurde). Daarbij, en dat staat ook in Welt.de vandaag: aerosolen kunnen binnen korte tijd alle mensen in dezelfde ruimte besmetten (de kroegen met carnaval + het bier in glazen). Dit stond al in Januari/februari gerapporteerd in onderzoeken van China. Zelf ben ik al vóór de carnaval in lockdown in mijn huis met gehamsterd toiletpapier en ik kan met niet voorstellen dat ik de enige was die dat gevaar voor de volksgezondheid zag komen…

 11. “Het gaat niet om onze gezondheid, maar om totale controle en gehoorzaamheid

  Wat ‘experts’ op TV ook mogen beweren, mondkapjes zijn er niet voor onze gezondheid, noch voor onze veiligheid, maar om ons in een permanente staat van angst te houden.
  Ze vormen de volgende stap naar totale controle en absolute gehoorzaamheid, die niet zal eindigen bij het steeds verder afpakken van onze laatste overgebleven vrijheden, maar pas als we ook de zeggenschap over ons eigen lichaam aan de staat hebben overgegeven.
  En die kan daar dan mee doen wat ze wil, zoals er allerlei vaccinaties in spuiten, met mogelijk zeer ingrijpende gevolgen.

  “In België is zojuist een mondkapjesplicht op straat ingevoerd,…”
  – experten verklaarden zélf dat het risico op besmetting in open lucht NUL is!
  – ondanks de verplichting van mondmaskers blijven besmettingen (zogezegd en zelfs na ZES maanden!) stijgen: mondmaskers zijn dus zinloos en beschermen overduidelijk níet
  – horeca uitbaters worden gedwongen de wet te overtreden door privé gegevens van klanten te noteren, ondanks dat zij als gewone burgers het recht niet hebben om de taak van een officiële ambtenaar uit te voeren, énkel de politie heeft het wettelijke recht om het paspoort van burgers te controleren!
  – federale/vlaamse politici schuiven hun verantwoordelijkheid voor deze dictatuur af op lokale besturen, zij moeten hun gemeente onderdrukken, dwingen om te gehoorzamen om dan als zondebok te dienen voor het schenden van onze rechten terwijl de federale/vlaamse regeringen hun snuit drukken.

  Overeenkomstig de Neurenbergcode van 1947 art. 4 heeft elk mens het recht om voldoende ingelicht te worden en zelf zijn keuze te maken.
  De Belgische Grondwet is m.i. nog altijd van kracht en dus ook art. 12 (habeas corpus-principe).
  Ook de Vlaamse Patiëntenwet van 22 augustus 2002 is heel duidelijk: ieder heeft recht op volledige informatie en mag dan zelf zijn keuze maken (art. 7 & 8).

  Maw: élke maatregel tegen corona, zogenaamd voor onze gezondheid, is ook ónwettig en schendt niet alleen de grondwet maar ook onze soevereiniteit, onze mensenrechten, GDPR en privacy!

  Door de verantwoordelijkheid voor deze wurgmaatregelen bij lokale overheden/burgemeesters te leggen, wassen de vlaams/federale pilatussen hun handen in onschuld en schenden de grondwet over gelijkheid voor elke belg, art.12, neurenbergcode art.4 én art.7/8 van de Vlaamse patiëntenwet….
  Deze restricties zijn overigens discriminerend want ze gelden ALLEEN en selectief voor Vláánderen, niet voor Wallonië en brussel!!
  Dit gaat óverduidelijk niet meer over onze gezondheid maar over gehoorzaamheid, controle en dictatuur!

  Wie nu nog niet ziet waar dit zal toe leiden, die is stekeblind!!
  Laten we met zn allen onze burgemeesters en gemeente raadsleden in onze eigen gemeentes ter verantwoording te roepen door massaal te mailen en te dwingen om de genomen maatregelen te onderbouwen met bewézen, wetenschappelijke feíten, uitleg te verschaffen en dwingen om ál onze rechten en de (Belgische) wetten te respecteren.
  We hebben állemaal de plicht om ons steentje op deze manier bij te dragen tegen deze godsgeklaagde schande!

 12. @Emielliene,
  Een burgemeester is geen viroloog/epidemioloog/arts. Waarom burgemeesters verantwoordelijk houden voor gestorven patiënten? We hebben toch een goed toegeruste gezondheidszorg?
  Als we overheden verantwoordelijk houden, dan gaan overheden dus zo drastisch doen als nu. Ze nemen het zekere voor het onzekere, sluiten iedereen op in eigen huis en kijken niet meer naar de bijkomende schade.

 13. Er staat in het artikel: ” Het gaat niet om onze gezondheid, maar om totale controle en gehoorzaamheid”
  De Nederlandse regering op advies van het RIVM is juist TEGEN mondkapjes.
  Er wordt hier GEEN totale controle ingezet.
  Nederland was juist een van de weinige landen die veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid aan de bevolking gaf en nog steeds.
  Het was ook niet de regering die de scholen wilden sluiten, dat was de bevolking die dat wilde.
  Zo nu ook met die mondkapjes is er een roep vanuit de bevolking en niet van de regering.

 14. @Agenda 21: praat Nederlands met me. ik ga geen antwoorden geven uw vragen. Hier (den Bosch) zijn vele ‘oudjes’ gestorven, mensen die langer als ik geleefd hebben, aan een onbekend virus. Na de carnaval heb ik niet meer kunnen slapen. iedere nacht weer die ambulances, wetend dat ze weer naar een onbekende plaats vervoerd werden….met onbekende bestemming….

 15. En, waar ik me ook nu het meest aan erger is die Burgermeester uit den Bosch! Die Mikkers, die al die “oudjes” uit zijn gemeenschap liet infecteren en doodgaan! En och, wat had hij toch medelijden met zichzelf toen hij nog beddekes moest zoeken, hij trok de haren uit zijn hoofd! Woest wordt ik ervan! Och meneer vierde graag carnaval. Op zijn Hellemonds? ‘Omdat die niet kon weten of omdat ie het niet wist’? Wat wist je niet? Tijdens de overstroming in ’93 en ’95 lagen er draaiboeken klaar en zaten de bestuurders in hun bunker onder het Provinciehuis! Was er geen draaiboek voorhanden nu? Was er geen rioolwater dat aangaf dat er een infectie was? Godverdomme ( redactie, God staat me toe om te vloeken omdat dit meer dan erg is!)

 16. @ emiellienne schreef:
  24/07/2020 om 5:41 pm
  “@Agenda 21: graag in Nederlands als je iedereen in Nederland wil bereiken met je teksten, Engels is Eurofiel…”

  Wat bedoel je???
  Een Nederlandse VERTALING staat boven de oorspronkelijke Engelse tekst van de website (https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/event201-resources/200117-PublicPrivatePandemicCalltoAction.pdf) – opdat men kan controleren wat er oorspronkelijk staat en dat ik deze WHO-instructies voor het dag-in-dag-uit op alle zenders en in duidelijk op elkaar afgestemde reclames met propaganda bestoken van de bevolking niet verzin!

  Voor het toneelstukje zelf verwijs ik naar de oefening ‘Event 201’ d.d. oktober 2019.

  Ook verwijs ik – opnieuw -naar de doelstelling (‘Required Actions’ – “vóór september 2020”) voor 2020 van het Global Preparedness Management Board (ook hier weer een Nederlandse vertaling en de oorspronkelijke Engelse tekst):

  UN / Global Preparedness Monitoring Board (GPMB)
  Rapport september 2019 ‘A World at Risk’ – Annual report on Global Preparedness for Health Emergencies.
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf
  Het rapport vermeldt o.a.:
  – De Verenigde Naties (inclusief de WHO) voert tenminste Twee (!) systeemwijde opleidings- en simulatieoefeningen uit, inclusief één betreffende het Moedwillig verspreiden (!) van een Dodelijke ademhalingsziekteverwekker (!).
  [- The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen].
  >>> Zitten wij middenin deze “at least two systemwide training and simulation exercises”?
  Deelnemers GPMB o.a.:
  Gro Harlem Brundtland, Anthony Fauci (Corona virus research), Chris Elias (Bill & Melinda Gates Foundation) , SIGRID KAAG (Minister van Ontwikkelingssamenwerking en Handelsbevordering, Nederland), etc.
  Uit ‘Required Actions’ in dit rapport:
  Progress indicator(s) by September 2020
  • The Secretary-General of the United Nations, with the Director-General of WHO and Under-Secretary-General for Humanitarian Affairs, strengthens coordination and identifies clear roles and responsibilities and timely triggers for a coordinated United Nations systemwide response for health emergencies in different countries and different health and humanitarian emergency contexts.
  • The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.
  • WHO develops intermediate triggers to mobilize national, international and multilateral action early in outbreaks, to complement the existing mechanisms for later and more advanced stages of an outbreak under the IHR (2005).
  • The Secretary General of the United Nations convenes a high-level dialogue with health, security and foreign affairs officials to determine how the world can address the threat of a lethal respiratory pathogen pandemic, as well as managing preparedness for disease outbreaks in complex, insecure contexts. Progress, challenges, actions: international coordination mechanisms.
  ULTIMATE OBJECTIVES:
  There is no ambiguity or delay in the United Nations systemwide response to a global health emergency. There are clear rules, roles and responsibilities, along with a designated leader, empowered with the authority to coordinate across the system and experienced in leading a global response through regular simulations or actual events. WHO can rapidly mobilize countries and partners early in an outbreak or health emergency.

 17. Trouwens, minimaal doorbetaald salaris voor al die ondernemers en ZZPérs doen we ook niet. Onze focus ligt op het green deal!

 18. Dan heb je nog de Complexiteits wetenschapper Yaneer Bar-Yam van de endcoronavirus.org, hij probeert sinds maart (?) overheden wakker te schudden: het virus is te stoppen!
  Het principe is een strenge lockdown van vijf weken, of vier weken als je de slimme lockdown doet. Binnenblijven is niet cruxiaal, ‘uit elkaar blijven’ wel-dus social distancing met mondkapjes in de openbare ruimte en ook handschoenen voor zorgverleners en winkelpersoneel. Daarnaast is er een punt waarvan ik maar niet begrijp dat mensen het niet begrijpen! Je moet de zieken isoleren. Thuis isoleren gaat niet werken; zieken isoleer je niet door waar ze anderen kunnen besmetten. Dus moet je alternatieve woonruimte regelen (hotels e.a.) en mensen ervan doordringen dat dit nodig is, anders gaan ze hun familie besmetten en de familie besmet weer de gemeenschap. Tachtig procent van de besmettingen vindt binnenshuis plaats.
  Even begrijpend lezen…hoe lezen de politici dit?
  Oh, curve, die delegeren we wel naar zo’n ventje met titel voor TV
  Oh, wij maken er een intelligente lockdown van, want 2 of 3 weken is beter voor de economie
  Hè, mensen uit huis halen? Doen we niet
  Mondkapjes in de openbare ruimte? Hebben we niet (Taiwan heeft het aangeboden, maar die vragen we niet)
  Poeh, poeh, nu willen we wel even vakantie vieren, zooo druk geweest. Val me niet lastig met verplichte mondmaskers, nu even vakantie tot augustus, hè, hè….

 19. 22/4 met google vertaald uit Italiaanse krant: immunoloog Francesco Le Foche twijfelt er niet aan en zegt dat het virus vanzelf zal verdwijnen, maar er zijn mensen die beweren dat Covid in het najaar krachtig zal terugkeren (als het zich gedraagt als SARS)

 20. Maart? Het is nu juli/bijna augustus! Las ik via google vertaal een Italiaanse krant:
  Dr, Mario Limodio, tegenwoordig ook uitvoerend arts bij het VOC van infectieziekten en tropische ziekten van de Frosirone ASL staat in de frontlinie voor Sars-Cov 2, wat een slim virus is, het bindt zich met zijn spike-eiwit als een sleutel in een slot aan de Ace2-receptoren van onze cellen. Het komt binnen en repliceert in de cellen van het ademhalingssysteem, maar ook in de enterische en spiercellen, en verbergt zich vervolgens in het centrale zenuwstelsel, tijdelijk verlies van smaak en geur zijn hiervan het bewijs, zoals blijkt uit studies gepubliceerd op Med. Virol. afgelopen februari (? we hebben wel een databank voor de wereld voor het genoom van dit kreng(foto van Trump), maar geen databank voor studies?).Ik hoop dat je niet terugvalt naar Herpes Zoster (wat zich verstopt in de rug? Maar een virus dat de besmette man doodt, doodt zichzelf (? niet bij Chlamydophila pneumonica? Het moet dus andere mensen infecteren, met dat besmettingspercentage van 2,5 die we Ro noemen. Maar als het virus sluw is, moeten we nog slimmer zijn, de maatregelen van quarantaine, afstand, gebruik van apparaten zoals maskers en bescherming van het oog en handen wassen blijven toepassen…

 21. @Agenda 21: graag in Nederlands als je iedereen in Nederland wil bereiken met je teksten, Engels is Eurofiel…

  11 maart pas werd de pandemie uitgesproken door Tedros, omdat ze(?) de “condities” hadden veranderd voor het uitspreken van een pandemie! Nu ja, Tedros…ik heb gehoord dat je je handen moet wassen als je geld aanneemt. Hè, als je geld aanneemt dan stop je dat toch ook in je zakken? Laat ook maar verder…

 22. Ondertussen spint de EU haar garen: van ons belastinggeld richten ze hun eigen club in met zelfs beloofde vaccins (want die stoute, erge, mensonwaardige Trump doet dat niet, maar zij zijn goed!

 23. Indiaase wetenschappers beweerden dit ook; behandelen als Chlamydia longontsteking.
  Wikipedia org./wiki: chlamydia longontsteking is een obligate intracellulaire bacterie, een belangrijke oorzaak van longontsteking. Stond bekend als Taiwan acute ademhalingsmiddel (TWAR). Oorspronkelijke isolaten zijn (TW-183 en een aangewezen isolaat (AR-39)…(genoom gepubliceerd in 1999). Deze atypische bacterie veroorzaakt vaak faryngitis, bronchitis, coronaire hartziekten en atypische longontsteking, naast verschillende andere mogelijke ziekten..
  +Wikipedia.org: Chlamydophila pneumonia is een bacterie die de longen aantast. Deze bacterie wordt het meest bij kinderen en jongeren aangetroffen. Kenmerk: keelpijn-hoesten-vermoeidheid (geestelijk en fysiek) met uiteindelijk longontsteking. De bacterie wordt vooral overgedragen door druppelinfectie (bijvoorbeeld door niezen) en door de handen. Besmetting kan worden voorkomen door direct contact met personen te vermijden en de handen te reinigen. De bacterie verstopt zich goed in het lichaam en is moeilijk te detecteren. Bloedonderzoek is nodig en behandeling met antibiotica. Optimaal herstel duurt enkele maanden tot een jaar.
  Misschien nog dit aan toevoegen: coronavirussen zijn altijd aanwezig bij testen. Maar het Sars-Covid-19 heeft veel gelijkenissen ( in eerste instantie qua symptomen) met het influenzavirus. In Duitsland waren alle doden eerst aan influenza gestorven (groepsimmuniteit). Mocht geen obductie bij gedaan worden, want, te besmettelijk, wat de doodsoorzaak ernstig heeft vertraagd. Waren allemaal “oudjes”, obees door hun gebrek aan kennis van voedingsmiddelen in tegenstelling tot Doutzen Kroes, welke artsen hebben überhaupt voedingsleer in hun opleiding zitten? Nee, overgeleverd aan de farmaceutische industrie, wat dat “wankel evenwicht” in toegediende medicijnen wel onderhouden kan. Voeg daar nog even maagzuurremmers aan toe bij de zwaardere pijnstillers, en je hebt je product geleverd; geen vertering van voedsel en compleet inactief! Bravo!

 24. Op de site van de WMA of World Medical Association /wereld artsen organisatie staat een overzicht van de rechten van ‘patienten’/plichten van artsen.

  Wellicht wilt u dit op deze site plaatsen?

  Wb Viruswaanzin en de overduidelijke corruptie der rechterlijke macht die met droge ogen wetten aan haar laars lapt getuige haar onwettige uitspraken: ga svp in hoger beroep!

 25. Mondkapjes zijn alleen handig wie wie een slecht gebit heeft. Zeer goedkoop camouflage middel. Vooral daklozen hebben vaak een slecht gebit.
  Maar ik geloof eerder dat we gemuilkorfd moeten worden, dus m.a.w. geen vrijheid van meningsuiting.
  Mocht het verplicht worden in het openbaar, dan maar een mondkapje met veel gaatjes erin zodat je gewoon vrij kan ademen.
  Is hier al op de site geweest.

 26. Extra immuun-reactie, synoniem met auto-immuun reactie? Zo ja, dan vallen er veel plotselinge doden als gevolg van het langdurig dragen van mondmaskers.

 27. De tekenen zijn duidelijk, de profetieën zijn aan t uitkomen, Jahweh zegt dat Hij en zijn zoon Jezus, de huidige mensenwereld al geoordeeld heeft, dat wij niets kunnen doen en moeten doen, omdat de grote oorlog(Armageddon) al voor de deur staat. Alleen zij kunnen en gaan deze verrotte wereld vernietigen, mensen moeten voor redding Jahweh, en Jezus aannemen als hun redder. Deze wereld is in Gods ogen al voorbij. Hij zou graag zien dat we Hem volgen en begrijpen dat er maar 1manier is, en maar 1 Jahweh die dit kan, nml Satan en zijn wereld en de ondersteuners ervan straffen door hen van deze wereld te verwijderen. Het zal door vuur zijn, en de lijken zullen tot aan de hemel opgestapeld liggen, en de vogels zullen door God uitgenodigd worden om hun vleesdelen op te eten. De macht en t oordeel is aan de Schepper van hemel en aarde, en niet aan ons. In psalmen staat; nog even, en de onrechtvaardige zal er niet meer zijn, de rechtvaardige daarentegen zal overleven, en voor eeuwig op aarde verblijven. Greets

 28. 11 Vragen
  ————-

  1}Het aantal besmettingen stijgt naargelang het aantal testen.
  Waarom staat dit aantal in schril contrast met het werkelijk aantal zieken DOOR corona en kan iemand uitleggen wat nu het corona virus precies is?

  2}Het aantal doden is wereldwijd minder dan 0,0005% door ‘corona’.
  Is er dan nog sprake van een pandemie? Wat is het doel en wie profiteert hiervan?

  3} Kan aangetoond worden dat deze doden ook daadwerkelijk door corona zijn gestorven en niet door onderliggende aandoeningen zoals obesitas, kanker, longziekten en anderen?

  4}Wat is het belang van de verantwoordelijken om het volk massaal te muilkorven terwijl is aangetoond dat mondmaskers niet werken en door zuurstofgebrek men er juist ziek van wordt terwijl er amper echte corona zieken zijn?

  5} Is het doel om straks een vaccin verplicht te stellen?

  6} Nemen diegenen die deze verplichting instellen ook de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de bijwerkingen? (een vaccin zonder bijwerkingen bestaat niet)

  7} Hebben de verantwoordelijken fondsen ontvangen van bepaalde bedrijven om dat vaccin te promoten met de opdracht om tot die tijd zoveel mogelijk angst te zaaien door uitsluitend het aantal besmettingen te vermelden maar niet het aantal zieken?

  8}Waarom werd er tijdens het griepseizoen van 2017/’18 nooit dergelijke maatregelingen genomen als nu terwijl het aantal doden bijna 10.000 was en de griep uiteindelijk uit zichzelf na drie maanden verdween?

  9} Waarom wordt nergens de nadruk gelegd op een gezonde levensstijl die juist veel ziektes kan voorkomen in plaats van nu ‘a-sociale distance’ aan te houden die mensen juist ziek maakt?

  10}Waarom stellen reporters, journalisten en Tv presentatoren nooit bovenstaande vragen in interviews met de verantwoordelijken?

  11} Hebben deze media mensen ook bepaalde fondsen ontvangen om uitsluitend het angstverhaal in stand te houden tot het vaccin er is en dat ook als “veilig” blijven promoten als enige oplossing tegen corona?
  —————————————-

  Stuur deze vragen naar iedereen in je mailbox en verspreid ze zoveel mogelijk via alle sociale media want wij, als vrije mensen, zijn alleen sterk als we massaal in opstand komen tegen deze dwang maatregelingen die een heel andere agenda nastreven dan de gezondheid van de mensen.
  Veel mensen zijn juist onnodig gestorven als gevolg van deze maatregelingen om over de totale ramp in onze economie maar te zwijgen waar mensen ook behoorlijk ziek van worden.

  De boodschap is duidelijk: laat je niet langer muilkorven!

  Als deze vragen uiteindelijk bij de verantwoordelijken terecht komen zullen ze MOETEN antwoorden.

 29. De lange propaganda-arm van de WHO.
  De methode van beïnvloeding wordt precies gevolgd.

  UIt: Event 201/Recommendations, item [7]
  https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/event201-resources/200117-PublicPrivatePandemicCalltoAction.pdf

  […]

  7. Regeringen en de private sector dienen hoge prioriteit te geven aan het ontwikkelen van methodes om mis- en desinformatie te bestrijden voor de volgende respons op een pandemie. Regeringen zullen moeten samenwerken met traditionele en sociale-media bedrijven om onderzoek en ontwikkeling te doen om alert misinformatie tegen te spreken. Hiervoor is nodig dat een mechnisme wordt ontwikkeld om de media overvloedig te kunnen voorzien van snelle, accurate en consistente informatie. Publieke gezondheidsdiensten dienen samen te werken met private werkgevers en met vertrouwde leiders in de gemeenschappen zoals religieuze leiders, teneinde feitelijke informatie te communiceren naar werknemers en burgers. Vertrouwde, invloedrijke werkgevers in de private sector dienen de mogelijkheid te creëren om onmiddellijk en betrouwbaar de openbare berichtgeving te versterken, om te gaan met geruchten en misinformatie, en aannemelijke informatie te versterken om de openbare noodcommunicatie te ondersteunen. Landelijke gezondheidsdiensten dienen nauw samen te werken met de WHO om de mogelijkheid te ontwikkelen om snel consistente medische informatie te ontwikkelen en te verspreiden. Mediabedrijven op hun beurt dienen zich te verbinden tot het geven van prioriteit aan gezaghebbende berichten en tot het onderdrukken van onjuiste berichten inclusief door het gebruik van technologie.

  Het bereiken van bovenstaande doelstellingen zal samenwerking vereisen tussen regeringen, internationale organisaties en internationale bedrijven. Indien deze aanbevelingen krachtig worden opgevolgd kan grote vooruitgang worden geboekt om het potentiële effect en de gevolgen van pandemieën te verminderen. Wij verzoeken leiders in internationale bedrijven, internationale organisaties en nationale regeringen om serieuze inspanningen te doen om samen te werken om een wereld te creëren die beter voorbereid is op een ernstige pandemie.

  [Governments and the private sector should assign a greater priority to developing methods to combat mis-and disinformation prior to the next pandemic response.Governments will need to partner with traditional and social media companies to research and develop nimble approaches to countering misinformation.This will require developing the ability to flood media with fast, accurate, and consistent information. Public health authorities should work with private employers and trusted community leaders such as faith leaders, to promulgate factual informationto employees and citizens. Trusted, influential private-sector employers should create the capacity to readily and reliably augment public messaging,manage rumors and misinformation,and amplify credible information to support emergency public communications. National public health agencies should work in close collaboration with WHO to create the capability to rapidly develop and release consistent health messages. For their part, media companies should commit to ensuring that authoritative messages are prioritized and that false messages are suppressed including though the use of technology.

  Accomplishing the above goals will require collaboration among governments, international organizations and global business. If these recommendations are robustly pursued, majorprogress can be made to diminish the potential impact and consequences of pandemics. We call on leaders in global business, international organizations, and national governments to launch an ambitious effort to work together to build a world better prepared for a severe pandemic.]

 30. De medici verschillen van mening of mondkapjes al of niet helpen. Maar baat het niet, dan schaadt het niet.

 31. Hoe simpel is het gebleken om ons tegen elkaar uit te spelen. De gelovige en ongelovige in mondkapjes.

  De gelovige zullen de ongelovige verketteren. Het is Middeleeuwen in een modern jasje.

  Maar dat boeit me niet eens.

  Hoe stom ons volk is, dat begrijp ik niet.

  De tijd is rijp voor degene die nu doen wat ze doen. Ze spelen hoog spel, ze gaan hangen of ze winnen. Ik heb geen zicht op de uitkomst maar dit is erg, heel erg, nog erger dan je kan denken.

  We worden uitgelachen. En niemand die het ziet, lijkt het wel.

 32. Al vanaf dag 1 heb ik gesteld dat mondkapjes een aanslag op de gezondheid zijn. Aanslag nummer 3 na angst zaaien (is stress dus weerstandverlagend) en lockdown (minder bewegen en minder kleinschalig uitwisselen van ziektekiemen wat het afweersysteem bij-de-tijd houdt) komt de muilkorfplicht. Adepten van deze dwaasheid voelen zich weldoeners in de valse veronderstelling dat ze zelf geen anderen kunnen besmetten. Waarmee dan? Ebola of zo? nee gewoon een heftige griep. Ze hebben niet door dat ze aantonen kritiekloos dom volgzaam te zijn en bovendien slecht geïnformeerd, er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat mondkapjes virusverspreiding tegengaan. Hooguit dat het niks uitmaakt.

  Het doel van al deze maatregelen is het volk verzwakken, en zo samen met de massieve propaganda (MSM) een tweede golf verzekeren zodat iedereen in de ‘vaccin’ val trapt. Tussen aanhalingstekens, want het is niet wat voorgesteld wordt maar een giftige cocktail die onherstelbare schade gaat veroorzaken.

 33. EU Debt Union – Het verraad van Duitse belangen, maar ook die van Nederlandse.
  https://kopp-report.de/eu-schuldenunion-der-epochale-verrat-deutscher-interessen/
  Omkoping, fraude, epochale wetsovertreding – deze lijst verwijst niet naar een aanklacht in een georganiseerde misdaadprocedure, maar naar beschuldigingen tegen de EU-top.
  Tja, waarbij heb ik dit eerder gezien, natuurlijk hoe kon ik het vergeten, het Corona bedrog wordt op die zelfde wijze aan het volk verkocht. Tollenaar en Schriftgeleerden, oude wijn in nieuwe zakken. Waarom dan vertrouwen houden in deze leugenaars en volksbedriegers, dat kan alleen maar als je blind en doof tegelijk bent.

 34. Mondmaskers zijn de grote misleiding en helpen weinig tegen besmettingen, voor lelijke mensen zijn natuurlijk mondmaskers zeer nuttig en een zonnebril natuurlijk Shalom

 35. https://viruswaanzin.nl///wp-content/uploads/2020/07/Corona-de-waarheid-in-7-minuten-Dutch-version.mp4?utm_source=sendinblue&utm_campaign=21072020_NIEUWSBRIEF_-_1_AUGUSTUS_ZOOM_ETC&utm_medium=email

  kijken en verspreiden dus! De feiten op een rijtje, welke de mensen zouden kunnen krijgen bij A) betere informatie van B) onafhankelijke wetenschap, in combinatie met C) een open discussie en d) het gebruik van het gezonde verstand. Dus niet de ‘mainstreammedia’ volgen, alle kranten en de TV liegen alles bij elkaar cq verdraaien of overdrijven (laat dat even inzinken, deze mensen werken dus mee aan het totaal kapot maken van de maatschappij, niet doorhebbende dat hun familie daar (al dan niet op termijn) ook onder gaat vallen en dat alles op grond van een aantoonbare leugen, passend bij de naamstelling als 1 van de 320.000 virussen die toevallig als enige met numerologisch 666 overeenkomt). Degenen die een downloadprogramma hebben, gebruik het. De ‘mainstreammedia’ met z’n algoritmen is allergisch voor feiten en de waarheid

 36. Er wordt nu al meer dan 3 maanden uitgebreid geschreven in de krant over de Corona. Worden kranten gecontroleerd door de overheid. Hoe zit het eigenlijk met de acielzoekers zijn die er niet meer. Of worden we straks door de kranten verrast dat er een enorme toe loop is.

 37. Dringende oproep!
  ‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen op corona. Doe het niet!’
  https://www.ninefornews.nl/mensen-laat-je-alsjeblieft-niet-testen-op-corona-doe-het-niet/
  Heel begrijpelijk dat ze straks mondkapjes gaan bevelen, het hoort bij het scenario. Eerst hopen ze op veel doden, maar dat valt ze tegen, dus komt opzie 2, testen op besmetting. Daarna opzie 3, mondkapjes. En wat betreft opzie 3: verplicht vaccinatie. Een kind kan de volgorde bedenken, daarom praten zij tegen ons als of wij kinderen zijn. Want zelf denken is straks niet meer nodig, de overheid weet wat goed voor ons is. Maar het aller ergste is, wij blijven naar deze misdadigers luisteren, terwijl we allang weten waar ze mee bezig zijn.
  Niet wij willen een andere wereld, maar zij de elite dwingen ons hier toe.

 38. Wat een suggestieve kop boven dit artikel. Dit geeft nog meer verwarring. Sommige artikelen op deze site doen mij denken aan fakenieuws, doemdenken.

 39. @ Pieters Pascale: Volkomen mee eens …
  Deze laffe, ruggengraatloze bevolking kan niet wakker gemaakt worden, websites als deze ten spijt. Bijna iedereen geloofd slaafs de leugens die een kind van 5 kan doorzien. Zelfstandig denken is reeds lang vakkundig verwijderd. Dit ras, de mens, verdient het niet te overleven. we zijn een decadent, gewelddadig virus op zich, ontelbare keren erger dan het covid grapje.

 40. Het virus heeft een grootte van één miljoenste millimeter.
  Met een mondkapje komt dit neer om een mug tegen te houden met kuikengaas

 41. Heb van 42 chinese mondmaskersproducenten ( laat je niks anders wijs maken, ze worden allemaal daar gemaakt) geprobeerd van een digitaal certificaat via mail, te krijgen, dat de mondmaskers, die ze nu met de miljarden aan het produceren en verkopen zijn, bescherming bieden tegen virussen.
  Tot hiertoe alleen maar krekels gehoord in de absolute stilte.

 42. Elk land dat nog machthebbers heeft die nog enige emphatie met de bevolking hebben, zoude n eerst de WHO, Bill Gates, en de gesponserde wetenschappers met belangen verstrengeling er uit moeten SCHOPPEN, dan gaat het zeker weten
  Meteen een stuk BETER.

 43. “Sommige analyses kunnen alleen het novel virus (COVID) detecteren, en sommige kunnen ook andere soorten (bijv. SARS-CoV)”
  Dit klopt niet. Covid 19 is de ziekte die je kunt krijgen als je besmet bent met Sars-cov-2. Er zijn wel andere coronavirussen maar die heten niet Sars-cov.

 44. – Opvallend dat men het plotseling uitsluitend over Het aantal BESMETTINGEN heeft terwijl het aantal zieken en doden bepalend is.
  Zijn die laatste twee categorien te gunstig in aantal?
  – Bekijk op YouTube het toneelstukje ‘Event 201′ dat doodserieuze belanghebbenden in oktober 2019 zo aandoenlijk opvoerden in New York.
  – Verder is belangrijk wie de behandelprotocollen voorschrijft. De WHO? Deze protocollen verklaren waarom zoveel mensen op Intensive Care terechtkwamen en waarom het sterftecijfer gemiddeld 88% is met ernstige, blijvende, klachten bij de overige 12%. Er zijn aanwijzingen dat viroloog Fauci al in 2005 wist van HCQ als doeltreffend medicijn.
  – Enkele jaren geleden veranderde de WHO de definitie van Pandemie. Waarom?
  – in 2014 zette de Amerikaanse regering het door o.a. Fauci uitgevoerde onderzoek naar gevaarlijke virussen stop wegens ’te gevaarlijk’. Dit onderzoek werd toen verplaatst naar Wuhan, China.
  – Virologen Osterhaus, Fouchet en anderen registreerden een patent op dit soort virussen, onderzoekslocatie Erasmus Universiteit, Rotterdam.
  – Minister Sigrid Kaag is met o.a. Fauci lid van het Global Preparedness Monitoring Board van de WHO dat in 2019 besloot voor september 2020 twee wereldwijde uitbraken te willen zien van een opzettelijk verspreide dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen
  – En zo is er nog veel meer te vinden wanneer men zich vragen gaat stellen en gaat zoeken. De groeiende achterdocht is terecht!

 45. Kijk eens naar uitslag stelling bij de Telegraaf: “wat u zegt”
  Daaruit blijkt de angst van de massa…
  Zij worden graag gestraft met mondkapjes plicht, want dat gaat helpen???
  Allemaal Stockholm syndroom, inderdaad!

 46. @Jouke: stoere praat jongen. jij gaat na de eerste boete heel braaf dat kapje omdoen en gewoon afstand houden, let maar op. en verkiezingen ? die gaan gewoon uitgesteld worden. Verder vind ik het ongelofelijk dat er nog mensen zijn die denken dat verkiezingen ook maar iets zullen gaan veranderen in dit land, of waar dan ook in Europa. De verkiezingen worden hier al zeker twintig jaar gefikst en bijgesteld. Mocht er onverhoopt toch iemand iets te groot dreigen te worden dan komt ie wel een milieu-activist tegen en eindigt ie op het mediapark op de parkeerplaats. Zo liggen de zaken, en niet anders. Het enige wat zin heeft is openlijk verzet en met zijn allen.

 47. binnen een paar dagen, hooguit een week is er in Nederland een mondkapplicht in het openbaar. ik las net op de telegraaf twee ‘berichten’ , in het ene stond dat er zgn. “deskundigen” ( worden verder niet met naam of wat dan ook genoemd in het artikel) het kabinet met grote klem aanraadden dat er binnen drie dagen een mondkapplicht moest worden ingevoerd. In het andere, word gesteld dat vanuit de bevolking bijna gesmeekt zou worden om een invoering van een dergelijke plicht. Als je dit zo bekijkt dan hoef je geen helderziende te zijn om te beseffen dat we ‘geplayed’ en gemasseerd worden zodat het dadelijk lijkt dat het kabinet niet meer anders kan dan deze mondkap-onzin in te voeren. Ze denken echt dat we dit niet doorhebben. Ik ken dus echt helemaal niemand in mijn omgeving die dit wil. Maar ja, niemand doet wat, niemand durft te gaan demonstreren. Dus, mijns inziens, jullie verdienen het om zo geknecht te worden. Dom volk.

 48. Het nieuwe argument: “Om een volgende lockdown te voorkomen.”
  Alsof een lockdown een natuurverschijnsel is, i.p.v. een willens en wetens ingestelde opsluiting door overheden.
  Overheden kunnen besluiten af te zien van een tweede lockdown. Helemaal omdat overbelasting van ziekenhuizen niet waarschijnlijk is in een samenleving waarin immuniteit intussen is opgebouwd. Dus kunnen overheden ook stoppen met dreigen met een tweede lockdown.
  Blijven ze ermee dreigen, bevestigt dat weer hun kwalijke positie.
  Als er geen eerste golf was, is er ook geen tweede golf. Alleen bij een pestziekte zouden de maatregelen aanvaardbaar zijn.
  Nu worden we slaaf gemaakt van een griepvrije wereld. Daarmee zijn we ook slaaf van mensen die beweren een griepvrije wereld te kunnen leveren. Slaaf van kwakzalvers en misleiders dus.

 49. Ergens vind ik het wel zielig te merken wat een cheisa aan nonsens uitgekraamd wordt betrekking Covid – 19 –item . Tastend – zoekend . in een chaos , die ze maar niet vinden kunnen . A. I. is onbekend voor het gros der mensheid . Misschien ook maar best .De waarheid zal hen dan ook slechts in lichtere fase stapsgewijze onthuld kunnen worden . Hier wordt erg goed rekening mee gehouden , gezien de lethargie waarin ze zich nu al in bevinden . Covid – nr 19 is een gestuurde pulse vanuit Antarctica .
  Zo is het , verder ga ik niet informeren hier , Xander wordt veronderstelt dit te begrijpen . Groetjes

 50. Eli020; eens met risico bacteriele ophoping in je masker. Ben ook zeker geen voorstander van mondkapje maar het is niet bewezen dat het zuurstofgehalte daalt door een mondkapje. Dat is wat ik wilde zeggen. Verder kan ik me voorstellen dat je niet de hele dag zo’n masker opwilt (ik zelfs geen 10 seconden), dus dat ze die afdoen. Hoeft niet met het zuurstofgehalte te maken te hebben.

 51. Probeer eens een dag te werken met een mondmasker. Als je niet elk uur dit vervangt, loop je met een wasbak bacteriën voor je mond.
  Met een goedkoop mondmasker gaat het Virus nog meer escaleren. Er zijn mensen die drie weken hetzelfde masker overal rond gooien.
  Nu is de discussie mondmaskers en social distancing. Na Nieuwjaar krijgen we een nieuwe alarmfase nog destructiever of Covid-19.

  Wat is het gevolg als je die arme Noord-Franse inwijkelingen,Brusselse illegalen,Duitse migranten en Linkse anarchisten zonder uitkering en voedsel vallen in de Lage Landen? Waarom hebben ze in hun thuisland metalen tralies voor hun voordeur en ramen?
  Hopelijk komen er snel per gemeente voedselbanken of we worden live gedropt in een serie van Vikingen.

 52. Enkele maanden geleden liet een Duitse arts weten dat Montgomery 10 minuten had gefulmineerd t.o. journalisten over de
  maskerplicht: er ligt geen enkele medische noodzaak aan ten grondslag.

  Is dat niet simpel op te lossen door medische noodzaak tot voorwaarde te maken voor IEDERE virusmaatregel voorgesteld door
  de medische kabinetsleken en daarbij ook de modus operandi bij eerdere virusuitbraken te betrekken?

 53. De Gouw, GGD voorzitter, weer totaal kritiekloos ondervraagd op Volksradio 1.
  Of je nu positief of negatief getest bent, de risico’s blijven, aldus het interview. Ik kom tot de conclusie dat mensen als De Gouw iederéén als patiënt en besmettingsbron beschouwen.
  Iedereen is schuldig. Dat volgt uit zijn uitspraak dat bij elke Covid19 dode, er in de voorafgaande keten van besmettingen iemand heeft gezeten met milde klachten.
  Ergo: iemand met milde klachten kan de oorzaak zijn van een dode, als we de keten gaan achterhalen en uitpluizen.
  Volgens mij kunnen we zo wel stoppen met samenleven. De reinheidsgedachte neemt hier idiote proporties aan. Waarom hadden we ook alweer een stelsel van gezondheidszorg in het leven geroepen?????
  Ik leef helemaal mee met de ergernissen van Maurice de Hond. Horende doof zijn zulke machtshebberds.

 54. Piet* Jij beroept je wss op 1 filmpje wat in ik op De Telegraaf zag waarin een “arts” 15 seconde een mondkapje ophebt. Denk even logisch na, natuurlijk is alles wat neus en mond blokkeert slecht mbt ademhaling, En dan ook nog de bacteriële gevaren. Waarom houden doctoren en tandartsen etc dan die mondkapjes niet gehele dag op?

 55. https://www.nu.nl/politiek/6066344/experts-manen-kabinet-tot-snelle-actie-om-tweede-coronagolf-te-voorkomen.html
  – Zouden dat dezelfde experts zijn die de regering inlichtte om dhr. Baudet uit te lachen?
  https://www.youtube.com/watch?v=82wRbchVnSY
  – Of zouden dat de experts zijn die zich laten betalen door puissant rijke wolven met dubbele agenda?
  https://www.ninefornews.nl/rivm-gesponsord-door-stichting-van-techmiljardair-bill-gates/
  – Of zouden dat de experts zijn die geen idee hebben waar het over gaat maar ook maar wat roepen?
  https://www.nu.nl/coronavirus/6066122/aboutaleb-en-halsema-willen-dat-kabinet-mondkapjesplicht-onderzoekt.html
  Het is wel duidelijk dat er gewoon meer wordt getest, dus dan zal je ook meer besmettingen vinden. Was de hele opzet niet om herd immunity te bereiken? En tevens de IC afdelingen te ontlasten? Dat gaat inmiddels geweldig als ik de media moet geloven.
  Meer mensen die een besmetting hebben doorgemaakt zonder een belasting op de zorg…, je zou zeggen dat dat het doel is?

 56. @Piet.
  Er zal wel een medische reden zijn waarom FFP2 en FFP3 mondmaskers, die wel bescherming bieden tegen het inademen van virussen, allemaal een enkelrichting uitlaatventiel hebben om de ‘vervuilde’ uitgeademende lucht af te voeren zodanig dat men deze niet terug naar binnen krijgt.

 57. In 2008 een test van het rivm zelf dat mondkapjes wel (mee)helpen tegen verspreiden van het virus.
  En toen was er nog geen sars-cov2.
  Alleen in 2020 menen ze dat het niet helpt. Omdat ze niet willen. Maar voorstanders nu na een half jaar zien er een verdienmodel voor detailhandel in.

  Beste remedie is voldoende ffp2-maskers produceren voor de bevolking die dan zelf mag beslissen of men deze, de drager zelf beschermende maskers draagt of niet.

 58. In Spanje zijn de mensen zó bang gemaakt dat ze zelfs op het strand met mondkapjes rondlopen. Ik heb er zelfs mee zien zwemmen. Vrijwillige waterboarding lijkt het wel. Maar het is natuurlijk ook het strenge politie optreden met hoge boetes die mensen in het gareel houden. En het helicopter geld (en nog bedankt Nederland) dat de mensen tegelijkertijd soort van tevreden houdt.
  Bizarre situatie.

 59. Frank Ulrich Montgomery, voorzitter van de Wereld Artsenbond, noemde de mondkapjesplicht ‘lächerlich’. Veel meer artsen en wetenschappers geloven er niet in.
  Maar op het journaal krijgen we allemaal vrolijke mensen te zien in Ostende die het allemaal geweldig vinden. Ze lopen er mee buiten, in de frisse lucht!! Hoeveel lachwekkender kan het worden.
  We horen Nederlandse horeca-ondernemers die voorzichtig voorstander zijn. Maar de énige reden is natuurlijk dat er zo meer klanten kunnen worden toegelaten!
  En dat vanwege de overheid, níet omdat ze geloven dat het medisch zo geweldig is. Want etende en drinkende mensen zitten dus voortdurend dat kapje weg te schuiven en aan te raken, waarmee dat kapje een volledige farce is.
  Zelfs op dat “moedige” blog GeenStijl zitten de angsthazen te applaudisseren voor deze gekte die bevorderd wordt door een toenemend aantal testuitslagen waarvan slechts 1% positief (en niet eens ziek).

 60. Tijdens een telefoongesprek vandaag met onze universitaire oud-docent liet hij weten dat de meeste zaken die in het noodwetontwerp staan in strijd zijn met de grondwet.
  Betekent dit niet dat zells als beide Kamers het zouden goedkeuren, wat God verhoede, deze sadisten-wet NIET RECHTSGELDIG is? (deze vraag kwam na het gesprek op)

  Verder: dank aan Doutzen Kroes voor haar welgemikte vraag eerder vandaag:
  ‘willen ze niet dat we gezond zijn?

 61. Sorry, ben fel tegen mondmaskers maar dat je minder zuurstof binnen krijgt is niet waar. Is bewezen door het zuurstofgehalte te meten met en zonder masker. Geen verschil.

 62. Dat is het laatste wat ik ga doen, zo’n ding op.
  En ze krijgen mij niet meer bang. Ik weiger om gehoorzaam te zijn. Ik houd geen afstand, en ik ga gewoon winkelen wanneer ik dat wil.
  Volgend jaar verkiezingen. Jippie.
  En Trump wordt waarschijn lijk weer herkozen.

 63. Dat zat ik ook altijd al te denken, kunnen we ook zeggen over de lockdows! België heeft de dictatoriale instructies nog eens extra aangescherpt over de mondmaskers met extreem hoge boetes, vanwege gevaar zogenaamde longinfecties! De leugen regeert!

Comments are closed.