Zuurstoftekort door mondkapjes: Studie constateert ontstaan bloedklonters en grote gezondheidsschade

Mondkapjes. Ze kunnen en zullen uw leven voor altijd veranderen.

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse CDC èn WHO verklaarden in maart dat mondkapjes niet effectief zijn om virus te stoppen – Vastgesteld: Onmiddellijk zuurstoftekort na opdoen mondkapje – Zoals verwacht heeft Viruswaanzin kort geding tegen de staat verloren

—————————————————————————————————————————————-

Nu steeds meer Nederlanders zich terecht weinig tot niets meer aantrekken van de 1,5 meter onzinmaatregel, willen het RIVM en het kabinet met een mogelijke mondkapjesplicht ons volk weer dieper de gevangenis indrukken die ze voor ons aan het bouwen zijn. In een wetenschappelijke studie uit 2018 werd aangetoond dat hypoxie (zuurstoftekort) tot levensbedreigende trombose (bloedklonters) kan leiden. Hypoxie veroorzaakt tevens vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, verward en hyperactief gedrag, en verminderde weerstand. Mondkapjes vormen daarom de volgende gerichte aanval op de volksgezondheid, en dreigen dan ook bij miljoenen mensen grote schade aan te richten.

In de studie ‘Hypoxia downregulates protein S expression‘ wordt beschreven hoe hypoxie leidt tot een forse vermindering van Proteïne S in het bloed, een natuurlijke stof die bloedstolling tegengaat. Hierdoor ontstaat het risico op potentieel levensgevaarlijke trombose. Het onderzoek was in die zin uniek, dat voor het eerste een rechtstreeks moleculair verband tussen hypoxie en trombose werd aangetoond. Proteïne S daalt zelfs met 50% als het O2 niveau in het bloed daalt naar 15% (normaal: 21%). (1)

Hoewel de Amerikaanse CDC en nota bene ook de WHO in maart met een verklaring kwamen dat mondkapjes niet effectief zijn in het voorkomen van influenza, hebben veel landen, waaronder onze buren (Duitsland, en nu ook België), toch een mondkapjesplicht ingevoerd, en lijkt Nederland te gaan volgen.

Mondkapje veroorzaakt onmiddellijk zuurstoftekort

In de VS is in de ARBO wetgeving (OSHA) vastgelegd dat het zuurstofniveau in de omgeving van werknemers altijd minimaal 19,5% moet zijn (normaal niveau: 20,8% – 21%). Het zou interessant zijn als iemand die wat meer van de ARBO weet, eens onderzoek gaat doen of mondkapjes niet tegen de Nederlandse richtlijnen indruisen.

De Amerikaanse OSHA vermeldt op zijn website dat (zowel niet-chirurgische als chirurgische) mondkapjes ‘de drager niet beschermen tegen luchtweginfectie overdragers, omdat ze te los zitten, te weinig afsluiten, of niet goed filteren.’ Mensen met chronische luchtwegklachten (zoals CARA patiënten) dienen de kapjes sowieso niet te dragen, aldus de OSHA. Bovendien wordt expliciet gesteld dat een (werk)omgeving met te weinig zuurstof kan ontstaan door het inademen van gassen zoals CO2, wat o.a. door mensen wordt uitgeademd.

In het filmpje laat een man met een zuurstofmeter zien dat het het ingeademde zuurstofniveau onmiddellijk na het opdoen van een dun mondkapje tot onder ver de 19,5% daalt. Kortom: met een mondkapje adem je vooral je eigen ‘afval’gassen weer in. Moet je een paar uur lang zo’n kapje dragen, dan kan er een groot zuurstoftekort in je lichaam ontstaan, met alle schadelijke, en mogelijk zelfs onomkeerbare gevolgen van dien.

‘De dodelijke link tussen mondkapjes, hypoxie en bloedpropjes’

In een veel geciteerde ‘Oregon Dissenter’ artikel ‘The lethal link between masks, hypoxia and blood cloths‘ staat dat een vermindering van 15% zuurstof in het bloed al leidt tot hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en ‘cognitieve zwakte’ (concentratieproblemen, verward gedrag, e.d.) .

Het bekende N95 mondkapje verlaagt het zuurstofniveau zelfs met 20%. ‘Dit wijst erop dat het dragen van een kapje uw natuurlijke afweer tegen bloedklonters met 50% vermindert. Dit heeft potentieel ernstige gevolgen. Zoek op het web op ‘blood clot covid’, en je krijgt veel verhalen over door het virus veroorzaakte bloedklontering, en hoe dodelijk dit is voor patiënten. In juni ontdekten researchers in Utah ook dat hyperactiviteit (ontstaan door bloedklonters) het gevolg is van Covid-19 mondkapjes.’

Stevenen we op een permanente draagplicht af?

De ‘experts’ die de overheden adviseren, beweren echter dat mondkapjes wel werken, omdat ze zouden voorkomen dat een eventuele virusdrager andere mensen besmet. Aangezien er constant tal van (griep-)virussen rondwaren, betekent dit dan dat we op een permanente draagplicht afstevenen?

Twee jaar geleden vielen er meer dan anderhalf keer zoveel doden door de griep; toen zouden mensen die om deze reden een mondkapje zouden hebben opgezet, zijn uitgelachen. Mogen we nu ineens niet meer mee besmet worden met virussen die bij 99 van de 100 mensen enkel wat verkoudheidsverschijnselen veroorzaken?

Hou hierbij ook in gedachten dat de gemiddelde leeftijd van corona sterfgevallen in Nederland 81 jaar is, en er voor de jongere generaties niet of nauwelijks gevaar is. Viruswaanzin verloor – zoals verwacht – echter toch het kort geding tegen de staat, dat was aangespannen om de coronamaatregelen onmiddellijk van tafel te krijgen. En dat terwijl het aantal uitsluitend aan Covid-19 gestorven mensen volgens Viruswaanzin onder de 100 ligt (2).


Xander


(1) The Freedom Articles
(2) PZC

Afbeelding: Engin Akyurt , Pixabay  (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

23-07: ‘Worden mondkapjes verplicht om het aantal besmettingen juist op te voeren?’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Heel die mondmaskerwaanzin zit in handel van maffia die de absolute macht willen krijgen over “alle” burgers, het enige medicijn dat positief is ivm corona is ‘afstand & hygiëne’ en heel snel een verbod op mondmaskers op de openbare weg uit veiligheidsoogpunt.
  Bye the way, gisteren stond ik in een groot warenhuis met het master op de mond maar niet over de neus, een vrouw maakte mij de opmerking waarop ik als antwoord gaf “mevrouw het is een mondmasker en geen neusmasker, u gebruikt toch ook uw slipje niet om uw neus in uit te snuiten?” ze moest eens heerlijk lachen en antwoorde, je hebt gelijk.

 2. Ja Tyson 🦁eet tegen het carona virus elke dag 5 teentjes knoflook, het helpt geen bal maar iedereen blijft wel op veilige afstand. Moet er wel er even om lachen , wat denk je van Gember , ik had dat met regelmaat gegeten , niet te veel is goed voor de bronchius , heb het zelf ervaren , last van slijm in de longen toen ik griep had . Maar knoflook is juist goed ook voor het bloed. En vit c .. Eet gezond . Ja die verplichting moeten we niet hebben ..vanmorgen nog op radio 1 een praat programma van jorgen raymann over het gebruikvan het mondkapje . Nog niet bewezen dat het echt helpt .

 3. omg, ik heb zelden zo’n enorme hoeveelheid fakenews gezien als hier. En dan te bedenken dat er zelfs levende weens zijn die dat schrijven, geloven, napraten … mijn hamster is nog slimmer, ik zweer het je !!!

 4. @willy,

  31 jaar geleden ben ik op mijn werk slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval. ik werd vastgebonden en mijn mond werd met een brede tape dichtgeplakt. ik heb mij weten los te wurmen en ik kon vervolgens het pistool van hem pakken, dat een meter bij mij vandaan op de grond lag, want hij probeerde met de van mij afgepakte sleutel de kluis te openen. Er volgde een heftig gevecht waarbij ik behoorlijk werd toegetakeld. maar uiteindelijk ging de dader er vandoor zonder wapen en zonder buit.
  Ik kan je vertellen dat het een zeer benauwde ervaring was, omdat mijn mond dichtgeplakt was. Pas nadat de dader verdwenen was heb ik die tape van mijn mond kunnen halen en uit mijn haar weten los te maken, want hij had die tape meerdere keren om mijn hoofd gewonden.
  Ik heb deze gebeurtenis psychisch behoorlijk goed kunnen verwerken, maar nu met die mondkapjes komen die vervelende herinneringen weer terug.
  daar is verder best wel goed om te gaan, maar een mondkapje zal ik nooit gaan gebruiken, onder geen enkele voorwaarde. Maar dit is dus ook iets, waar de overheid helemaal geen rekening mee houdt. maar ze kunnen het dak op, want een mondkapje en ik zullen nooit samen gaan!
  Daarom mijd ik al het openbaar vervoer, en vliegen doe ik dus ook niet, zolang die muilkorven verplicht zijn.

 5. Wat voor stoffen zitten in die nadrukkelijk alleen toegestane NIET-MEDISCHE mondmaskers en wat ademt men dus in???

 6. @ nieuwsopenbaring
  Ook uit Twelve Monkeys:
  (Tegen het einde, in de luchthaven)
  “Dit gaat helemaal niet om het virus, maar om het opvolgen van bevelen.”

 7. Ik was zo waar gisteren mijn pincode die ik al een paar jaar heb helemaal vergeten gevolg… geblokkeerde pas.

 8. Het coronavirus is zo’n 5000 keer kleiner dan de mazen in het stof waarvan de meeste gewone mondmaskers gemaakt zijn.

  Omgerekend zou dit neerkomen op het plaatsen van een hekwerk om mensen tegen te houden met honderdduizenden openingen in die ieder bijna 10 km hoog en 10 km breed zijn…

  De wettelijke verplichting tot het dragen van dergelijke mondmaskers tegen het coronavirus is dan ook absolute medische waanzin.

 9. Gisteren gezien: virustests zijn gevaarlijk. Ook daarom: niet laten doen!
  Bovendien zijn ze bedoeld om ons dna te krijgen.

  dr Mark Sircus: pHwaarde virussen is hun achilleshiel: baking soda is prima virus- en bacteriekiller.
  voor ca 1,70 te koop bij supermarkten (pakjes van 454 g,) Op de zijkant: hoe gebruik je het als medicijn?

  Het is bijna jammer dat je heden ten dage geen geld meer mag zetten op iemands hoofd.
  Anders was allang geld gezet op die van het Gateskoppel en mede-massamoordenaars.

 10. Dan hebben we het nog niet over mensen die ademproblemen hebben, mensen die doof zijn en moeten liplezen, maar iedereen draagt een mondmasker, daar is gewoon geen rekening mee gehouden. Shalom

 11. In celstudies presteert zeewierextract beter dan Remdesivir bij het blokkeren van het COVID-19-virus: Rensselaer, NY, USA University; lees meer:

  https://news.rpi.edu/content/2020/07/23/cell-studies-seaweed-extract-outperforms-remdesivir-blocking-covid-19-virus
  Heparine, een veel voorkomende anti-coagulans, zou ook de basis kunnen vormen van een virale val voor SARS-CoV-2……………

  Eerder onderzoek heeft aangetoond dat deze loktechniek werkt bij het vangen van andere virussen, waaronder dengue, Zika en influenza A.

 12. Mensen lijken nog steeds te denken dat een virus ziekteverwekkend is en leeft. Een virus is eigenlijk een exosoom (en dus een lichaamseigen reactieproduct als gevolg van een stressor of vergif). Daarnaast is zo’n muilkorfje net als een grof vergiet voor fijne zoutkristallen: de handel gaat er gewoon doorheen, ware het niet dat de overdracht van exosomen net zo onwaarschijnlijk is als de overdracht van witte bloedcellen via de lucht. Er is bovendien totaal geen wetenschappelijk relevant bewijs voor het bestaan van medisch relevante “virussen”.

 13. Daarnet de film gezien: 12 monkeys

  Giga staat voor miljard en word afgekort met de letter G,

  Daar spreekt men over 5 miljard doden door een virus.

  Laat het toeval nu net over 5G spreken…

 14. Gebruik een KN95 kapje Is medisch en sluit goed af.
  Laat zuurstof door.
  Maar het is natuurlijk niet gezond om altijd een kapje te moeten dragen, En uren hetzelfde kapje.
  Overigens wordt er op de werkvloer wel vaker gebruik gemaakt van kapjes. Bescherming tegen stof inademen.
  Dit is geen beschermen meer maar mensen verdrukken.

 15. B. Gates zegt nu en dan tegen msmjournalisten dat er ‘complottheorieen’ over hem de ronde doen.
  Welke deze zijn wordt vervolgens genoemd: dingen die hij ZELF heeft gezegd …. Dus hoezo ‘complot’?
  Wellicht heeft u gemerkt dat de man deze NOOIT ontkent:
  hij heeft nooit gezegd, voorzover bekend: er komt geen dwangvaccinatie….

 16. @Lies
  Het maakt helemaal geen Bal uit wie je kiest. De democratie is volledig uitgeschakeld en veruit de meeste parlementariërs hoor je sowieso niet, die zijn ook gewoon gekocht, net als de journalisten, die ook geen zinnige vraag stellen. De hele dag wauwelen over niks tot en met ijverig meehelpen met gezemel of er toch niet op straat ook muilkorfjes nodig zijn, “nu het aantal positieve testen toeneemt….” Akelig om af en toe zo’n hekel aan die mensen te hebben.
  Het duidelijkste signaal zou zijn als helemaal NIEMAND gaat stemmen.

 17. @ Tom – 24/07/2020 om 6:36 pm

  Een naamgenoot… 🙂

  Het klopt dat medisch personeel langdurig mondkapjes draagt evenals personen die werken met bepaalde schadelijke (hinderlijke) stoffen.
  Echter zij dragen degelijke mondkapjes. Wat er nu in de handel is is troep. Deze zogenaamde mondkapjes geven ook schadelijke stoffen af tijdens het adem halen.

  Dit risico wordt vaker benoemd tijdens / bij onderzoeken. Bij het dragen van goedkope en zelfgemaakte mondkapjes breng je schade toe aan je longen en laag Covid19 nou juist een longziekte zijn.

  Draag dus goedgekeurde (dure) mondkapjes en gooi ze na maximaal 2 uur weg.

 18. @Rick, bedankt voor het gelezen hebben van mijn reactie hier, & het er ook nog eens helemaal mee eens te zijn, dat overkomt me niet elke dag, het is wel erg dat we in de everyday terrors zijn terecht gekomen! Sterkte nog, ook Xandernieuws & bezoekers!

 19. dit is een hele flauwe maar wel leuk:
  https://www.rt.com/usa/495749-fraud-fauci-mask-coronavirus-photos/
  Fauci predikt mondkapjes voor anderen, maar niet voor zichzelf
  net zoals marc rutte die enkel een mondkapje op heeft bij eu foto’s maar de rest van de tijd niet. politici dragen enkel mondkapjes bij fotocamera’s. Trouwens hebben lezers ooit één van de tv-virologen met mondkapje gezien, of een beetje zenuwachtig voor besmetting??? ik nog nooit. Zij zijn de kenners bij uitstek, indien de virologen zelf niet bang zijn dan ben ik het ook niet,

 20. Vandaag in het nieuws: de campagne tegen mensen met kritische vragen wordt opgevoerd. zelf de twitter van een bekend Nederlands fotomodel wordt bekritiseerd want: Doutzen Kroes is kritisch tav het overheids corona verhaal. Tevens in de nrc volkskrant een stuk over bill gates die zijn kant van het verhaal verteld. Helaas doet de krant geen onderzoek naar eventuele financiële verbondenheid van bill gates in de zin van winstparticipatie of stemrecht bij het doen van “schenkingen” (zelf zet ik schenkingen tussen aanhalingstekens,mijn persoonlijke mening), Tevens wordt niet de vraag gesteld als bill gates zo betrokken is bij het welzijn van de wereld; waarom helpt hij met zijn vermogen niet tuberculose en lepra de wereld uit, beide maken veel slachtoffers terwijl deze ziekten makkelijk zijn op te sporen en genezen. Deze kan een extreem rijk persoon eenvoudig de wereld uit helpen.(tuberculose doden 1.5 miljoen per jaar) De kosten vallen enorm mee want de medicijnen voor tuberculose en lepra zijn PATENTVRIJ

  Verder nog een opinie stukje over een vrouw die een vriendin heeft die ánti vaxxer is, volgens dit stukje is de vriendin niet goed snik, ze leest alternatieve nieuwswebsites. Het vreemde is dat zoals gewoonlijk niet wordt ingegaan op terecht kritische vragen tav corona beleid, over vaccinaties, over de grote lobby groepen rondom politici vanuit de farmaceutisch industrie.
  (“ELA COLAK Mevrouw wilde wel knuffelen, ik niet. Mevrouw wil geen coronavaccin, ik wel”)
  ik vermoed dat deze jonge dame is aangenomen om de jonge volkskant lezers te helpen met het vormen van een ‘mening’

  Verder de dagelijkse portie angst-corona-porno in de kranten. Er zijn veel besmette personen. Dat deze personen geen of nauwelijks symptomen vertonen, er niet aan dood gaan of zelfs niet ziek thuis zitten, doet er niet toe, besmet zijn zonder er last van te hebben is volgens de overheid het ergste wat er is. Zelfs met herpes heb je af en toe een koortslip, maar niet met corona, Verder in het nieuws: Mensen die zich niet laten vaccineren a-sociaal en vanzelfsprekend gek, dit volgens de Boris Johnson.
  Vreemde is dat (gezien de statistieken van het RIVM zelf) de risicogroep voor corona zeer beperkt is: 80 plussers, mensen met groot overgewicht + diabetes. de gemiddelde gezonde burger heeft statistisch gezien nauwelijks tot geen dodelijk risico.

  Hebben lezers van de eed van Hippocrates gehoord? De eed die geneeskundestudenten afleggen aan het eind van hun studie. Deze is in 2003 afgeschaft en vervangen door een veel beperktere eedaflegging. Minder inzet, verantwoordelijkheid en
  vergelijk de oude en de nieuwe maar eens: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eed_van_Hippocrates#In_Nederland
  vooral de versie van De artseneed van de KNMG en de VSNU van 2003 is veel beperkter.

  dat was mijn bijdrage voor deze dag, denk voor jezelf, lees en vergelijk diverse nieuwsbronnen en vorm een eigen mening + eet gezond. en wandel want dat is de gezondste lichaamsbeweging.

  Geef uw reactie op het artikel, geen knipselkrant reactie. Mod.

 21. De uitgeademde lucht is vochtig en warm. Na een tijdje ontstaat er in het masker een warme en vochtige omgeving die ideaal is voor bacteriën om zich te vermeerderen. En we zijn altijd omringd door virussen en bacteriën. Het wordt een broedplaats voor ziektekiemen die we dan weer inademen.
  Dan zitten de mensen steeds met hun handen aan dat masker en raken daarna hun gezicht aan. Door zo’n masker zouden mensen wel eens vaker dan normaal met handen aan het gezicht kunnen gaan zitten. En juist dat moesten we vermijden, aldus de autoriteiten.
  Tevens ademen we weer CO2 in als neus en mond bedekt zijn. Ook dat is ongezond. Omdat er geen richtlijnen zijn voor het materiaal, is zo’n masker schijnveiligheid. Katoen levert een ideale broedplaats en omdat we er doorheen kunnen inademen, betekent dat, dat we er andersom ook doorheen kunnen hoesten en niezen. Met kracht vliegen al die virussen door het katoen naar buiten. Dus ook geen echte bescherming voor anderen.

  Chirurgenmaskers beschermen wel goed, maar die worden niet gedragen. Chirurgen mogen echter niets aanraken, zelfs niet bij deze goede maskers, en dragen handschoenen en andere beschermende kleding.
  Waarom kijken we alleen naar die landen die zo’n uitgebreide maskerplicht hebben? Zijn er geen andere voorbeelden? Laten we ook niet vergeten dat er veel weerstand is tegen deze plicht in de Duitssprekende landen. Er wordt veel over gemopperd. Men draagt ze omdat men geen boetes en andere sancties wil, NIET omdat “we dat met elkaar hebben afgesproken”.
  We hebben niets met elkaar afgesproken. We volgen ordinaire dictaten omdat we geen boete en strafblad willen.

 22. Heel goed artikel.
  Begin deze week moest ik met de tram even naar de stad[Centrum R,dam]>6haltes.
  Ik had een mondkapje onder mijn kin .Ik heb jaren geleden op het randje van de dood gelegen door een zeer ernstige longinfectie.Kunstmatig in coma gehouden en aan de beademing gelegen Door veel gebeden ben ik erbovenop gekomen,maar door dat beademingstoestel is ca 2/3 van mijn longfunctie verwoest Maar nu komt het Ik zat in die tram,al binnen een minuut kwam er een wagenbegeleider naar me toe en zei Mondkapje op Ik deed het.Ik liep rood aan doordat ik niet goed kon ademen.Ik begon enorm te hoesten Ik zag dat andere passagiers bang waren Ik liet mijn muilkorf weer zakken Direct kwam die ,,conducteur,,op me af Omdoen,anders 95 euro boete Ik stapte later al hijgend de tram uit.Terug weer hetzelfde ,maar deze conducteur was wat minder hard.Ik ben maw nu een gevangene van onze eigen woning.
  Ik noem het RIVM>Rijks Instituut Verplichte Muilkorven.Ik hoop dat mijn posting geplaatst kan worden.

 23. Cf de videoreportage over 5G op Natural News van 16/4 tast 5Gstraling hemoglobine aan: daardoor transporteert ons bloed
  geen/onvoldoende zuurstof, met alle gevolgen vandien. Het filmpje duurt ca 10 minuten.

  Aan allen die, zoals o.m. Doutzen Kroes, zelf nadenken:
  blijf bij uw standpunt, laat u zich nooit (meer) misleiden door de Goverheid.
  Onze intuitie bedriegt ons niet.

 24. Een goeie tip,

  eet tegen het carona virus elke dag 5 teentjes knoflook, het helpt geen bal maar iedereen blijft wel op veilige afstand.

 25. Ik las net op GS dat je een sneetje moet maken ter hoogte van je mond.
  Dit valt niet op, omdat die dingen in lagen zijn opgebouwd.

 26. Hopelijk sturen de mensen in maart volgend jaar deze totaal doorgeslagen mondkapjes regering naar huis . Maar ik vrees het ergste . Mensen zijn kort van memorie .

 27. Als dit zo zou zijn, dan zijn alle chirurgen en operatie medewerkers ziek, en sterven vroeg. Want die hebben mondkapje op. En niet eventjes in het ov of in de winkel, maar de hele werkdag, jaar in jaar uit.

 28. Dat viruswaanzin hun kort geding heeft verloren, dat had ik absoluut verwacht. Elke poging zal mislukken, want er is geen Rechtspraak meer, al die Rechters zijn politiek links gekleurd. Die lui zijn voor het leven benoemd, dat is een grote fout. Ik hoop het niet, maar volgens mij gaat ook die Geert Wilders zijn politieke schrijnproces verliezen.
  En ook de boeren zal het net zo vergaan, hoe hard zij ook blijven protesteren, ze worden straks toch inclusief veestapel geruimd. Er is volgens mij nog maar één manier om deze laffe misdaden tegen het volk te stoppen, massaal het werk neer leggen.
  Want als wij geen eind maken aan dat Linkse V.V.D. kabinet, dan wandelen wij regelrecht met een mondkapje op ons graf te gemoed. Kom laat ze maar voelen dat wij de baas zijn, en niet die W.H.O., en laat al die gasten maar eens zien waar zij hun N.W.O. in kunnen steken. Ja, op een plaats waar de zon nooit zal schrijnen.

 29. Zie daar de komst van COV2.0.
  De aarde gaat nog eens een eenzame plek worden in de nabije toekomst.

 30. volgens de wet mag je geen mondkapje op in het OV ! Nikab verbod!!!

 31. @ Moderator,

  Ik gebruik geen Google dus zodra ik op een site komt die door Google gemonitord wordt krijg ik waarschuwingen dat Google mijn reacties en ip adres registreren, Uw site is er één van !

 32. YdH schreef:
  24/07/2020 om 5:24 pm
  “Wat een bla bla weer… vooralsnog wil de overheid nog helemaal niet aan de mondkapjes plicht .”

  Als je het nieuws soms volgt dat lees je dat Amsterdam en Rotterdam het serieus overwegen om verplicht te stellen, België is verplicht, Frankrijk is verplicht, Duitsland is grotendeels verplicht, hoe lang denk jij dat Nederland mee gaat?
  Ben je blind of wat ?

 33. Niks nieuws onder de zon ik weet het maar gehoorzame schaapjes dragen ze gewoon zijn bang geloven leugens. Misschien moet het maar gebeuren de zieken door mondkapjes, alleen moet men het kunnen aantonen . Waarschijnlijk wordt het in alle toonaarden ontkent.

 34. Tuurlijk, we hoeven niet in 1 keer dood, langzaam steeds zieker is profijtelijker voor Pharma.
  Mag door vaccinaties, maar mondkapjes werken ook goed mee.
  Wordt lastig in winkels, zonder mondkapje. Ik wil beslist niet zo’n belachelijk ding, maar wil ook niet mijn bio-winkelier met een boete opzadelen.

 35. Het is een echte samenzwering van politieke bureaucratie tegen de burgers met instructies van de globalistische UN & WHO! Ze volgen zelfs hun instructies hoe ze fraude moeten plegen met testen & cijfers! De derde wereldoorlog tegen de gewone burgers is begonnen, dit is nog maar een oefening! De rechtbanken volgen het systeem dat altijd tegen de burgers gericht is, dat hebben we toch al genoeg kunnen vaststellen, ze spelen altijd in de kaart van de grote globalisten! Amerika is ook gevallen!

 36. De prins van deze aeoon heeft een vloek over het volk geplaatst zodat hij patent op je kan leggen dmv een vaccin met nano technologie die je 24/7/365 laat volgen, zonder covi pass, geen werk, geen school, geen geld (digitaal)
  Wie oren heeft hore die ogen heeft ziet,….
  We hebben nog iets meer dan een maand om te kopen wat je nodig hebt om onafhankelijk van het systeem te geraken. Dit is het systeem van het beest en we leven in de laatste dagen, doe wat je moet doen en doe het snel, straks kan het niet meer. Tijd om wakker te worden is nu !
  Vertrouw op de Heere en weet dat hij iedere haar geteld heeft en je kent als geen ander. Wij maken dit mee omdat we gemaakt zijn door Hem, nu is de keuze, voor Hem of kiezen voor het systeem van het beest die iedereen in de grote illusie houdt omdat zijn tijd kort is !
  We leven in de eindtijd mensen de oorlog van allen tegen allen is al reeds begonnen maar U slaapt rustig door…..

 37. Een zuurstofgebrek heeft ook tot gevolg dat de ouderen een vasculaure dementie oplopen.
  Dit is de ernstigste vorm van dementie omdat de ouderen weten dat hun hersenen niet meer werken

Comments are closed.