Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck

—————————————————————————————————————————————-

Zacharia Otto bepaald niet de enige wiens leven permanent verwoest werd na inenting met HPV vaccin

—————————————————————————————————————————————-

Een destijds 16 jarige jongen die ernstige gehandicapt raakte na ingeënt te zijn met het HPV-vaccin Gardasil, dat ook in Nederland wordt verstrekt (aan meisjes, en vanaf volgend jaar ook aan jongens), is een rechtszaak begonnen tegen producent Merck. Zijn advocaten klagen het bedrijf aan voor ernstige nalatigheid, desinformatie over de veiligheid van het vaccin, gewoonterecht fraude, en het verstrekken van een falend product (2). De jongen, Zacharia Otto (foto), is bepaald niet de enige wiens leven permanent verwoest werd na het halen van een vaccinatie waarvan ook het Nederlandse RIVM beweert dat het ‘veilig’ is.

Volgens Otto heeft hij door het Gardasil vaccin een auto-immuunziekte ziekte opgelopen, een frequent voorkomende ernstige bijwerking na vaccinaties. De jongen kreeg naast MCAS – een ziekte waarbij de functie van mestcellen (mastocyten) wordt aangetast, met allerlei chronische aandoeningen aan huid, ingewanden, hart, longen en neurologische systemen als gevolg – ook last van neuropathie, orthostatische intolerantie, dysautonomie (verstoord zenuwstelsel in het hele lichaam), CVS (chronisch vermoeidheids syndroom), en POTS, een syndroom dat cruciale lichaamsfuncties aantast en zaken zoals flauwvallen, angst en migraine veroorzaakt.

‘Merck wist dat vaccin niet effectief is en ernstige schade kan veroorzaken’

De 16 jarige jongen kan hierdoor niet meer studeren of werken, is officieel gehandicapt verklaard, en moet door zijn moeder en een verpleger worden verzorgd. Zijn advocaten zeggen bovendien dat Merck op voorhand wist dat het vaccin niet effectief is, en ernstige gezondheidsschade kan veroorzaken.

Otto’s co-raadgever, Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr., verklaarde dat ‘Gardasil er snel door Merck doorgedrukt is met het verstrekken van misleidende data aan de FDA, en door een gezondheidscrisis te verzinnen. Ze beweerden dat ze aan een medische vraag voldeden, maar de realiteit is dat Merck enkel het $ 6 miljard grote gat wilde vullen dat ontstond door het Vioxx schandaal.’

‘Mijn leven is een constant gevecht tussen proberen beter te worden, en worden tegengehouden door de beperkingen van mijn eigen lichaam,’ verklaarde de jongen in een persbericht. ‘Gardasil heeft mijn lichaam in een gevangenis veranderd, een anker dat mij niet de mogelijkheid geeft om een onafhankelijk leven te leiden, en mijn mogelijkheid om als persoon te groeien aanzienlijk beperkt.’

Meer slachtoffers die ernstig gehandicapt raken

Andere Gardasil slachtoffers maken vergelijkbare drama’s mee. Een 25 jarige voormalige atleet, Jennifer Robi, zit nu in een rolstoel nadat ze werd ingespoten met Gardasil. Haar eerste shot kreeg ze op haar 16e. Net als Zacharia Otto heeft ook zij POTS gekregen.

Volgens haar advocaten is het aan het vaccin toegevoegde amorfe aluminium hydroxyfosfaat sulfaat de boosdoener. Dit ‘hulpmiddel’ kan iemands immuunsysteem te sterk stimuleren, waardoor dit de eigen organen kan gaan aanvallen.

De 13 jarige Colton Berrett kreeg in 2014 zijn eerste HPV vaccinatie, net voordat hij op padvinderskamp zou gaan. Twee weken na zijn derde dosis raakten zijn handen en armen verlamd, wat zich vervolgens over zijn hele lichaam uitbreidde. Hij raakte vanaf zijn nek compleet verlamd, en werd afhankelijk van een beademingsapparaat. In 2018 trok hij daar zelf de stekker uit.

‘Nooit bewezen dat vaccin om kanker te voorkomen werkt’

Gardasil werd oorspronkelijk alleen aan meisjes verstrekt omdat het baarmoederhalskanker zou voorkomen. Inmiddels wordt het ook aan jongens gegeven, omdat HPV ook anuskanker en peniskanker zou kunnen veroorzaken.

Mike ‘Natural News’ Adams waarschuwt ouders dat Merck, in tegenstelling tot wat het bedrijf beweert, nooit bewezen heeft dat Gardasil inderdaad baarmoederhalskanker of andere vormen van kanker kan voorkomen. In klinische testen hebben zij namelijk geen gebruik gemaakt van een echte placebo test.

Fabrikanten en overheden gebruiken misleidende tactieken

Dat werd vermoedelijk gedaan om gevaarlijke bijwerkingen te maskeren, en is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom het RIVM op zijn website verklaart dat er ‘geen aandoeningen die vaker voorkomen bij gevaccineerden dan bij niet-gevaccineerden’ werden gevonden. Logisch, want als je een ‘wij van WC eend…’ onderzoek als maatstaf neemt, dan weet je op voorhand de uitkomst al.

UIt deze zin blijkt een ronduit schandalige minachting van het RIVM voor de vele vaccinslachtoffers en hun familieleden : ‘Het kan ook gaan om een lichamelijke reactie die om een andere reden plaatsvindt en die toevallig op hetzelfde moment gebeurt als de vaccinatie.’ Dat is net zo idioot als een verzekeraar die tegen een overlevende van een auto ongeluk zegt: ‘Sorry mevrouw, wij keren niet uit, want uw hoofdletsel kan ook spontaan zijn ontstaan, toevallig precies op (of na) het moment dat u werd aangereden.’

Helaas gebruiken veel ‘Big Pharma’ giganten, dus zeker niet alleen Merck, dit soort tactieken om hun dubieuze, grotendeels onbewezen, en soms dus zeer gevaarlijke producten als ‘veilig’ aan onbenullige overheden en burgers te verkopen. (1)

En aan dit zieke, enkel op macht, winst en controle beluste conglomeraat van farmagiganten en overheden moeten wij onze gezondheid toevertrouwen?

 

Xander

(1) Natural News
(2) Children’s Health Defense

Zie ook o.a.:

21-09: Nederlandse huisarts stopt ermee vanwege macht farma industrie en falend gezondheidsbeleid
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken
————-
2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)
2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins
2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)
2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins
2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. We worden weer totaal misleid met de bangmaak-cijfers. Er zou nu 1/3 van maart “besmet” zijn. De bestuurders willen alweer aan de lockdown.
  Maurice de Hond toont aan hoezeer er gegoocheld wordt met die cijfers. Het is niet 1/3, maar 1/20. Ook laat hij zien hoe de rioolonderzoeken ongeveer hetzelfde beeld laten zien als de ziekenhuis-opnames, en daarmee is er dus géén sprake van een alarmistische situatie!!
  https://www.youtube.com/watch?v=N1RGdMj_U3c
  Maar niemand van de pers die eens een keertje doorvraagt.

 2. Dr. Bhakdi heeft 3 video’s gemaakt over de risico’s van het nieuwe experimentele vaccin, dat een eiwitsequentie van het virus in onze cellen gaat brengen. Waarna onze cellen die eiwitten zouden moeten gaan produceren. Alle video’s werden verwijderd.
  De man is géén anti-vaxxer, maar waarschuwt voor dit experiment op grote schaal.
  Hij leest zijn vakliteratuur (i.t.t het volk dat zich journalist noemt). Bij de proefpersonen van dit vaccin in Engeland, kreeg 20% tot 25% ernstige bijwerkingen; zo ernstig dat ze echt ziek waren.
  Bij de volgende rondes moesten de proefpersonen een hoge dosis paracetamol slikken, om eventuele bijwerkingen te onderdrukken. Dit zijn gezonde jonge mensen, terwijl het vaccin bedoeld is voor zwakkere oudere mensen. Dit stond in The Lancet.

  Een ander interessant onderzoek uit Tübingen. Men heeft bij oude bloedmonsters uit de koeling onderzocht of de lymfocyten in dat bloed het virusafval van SarsCov2 zouden herkennen. Bij ruim 70% was dat het geval (bloed van voor 2019). Dat kan dus betekenen dat we al een weerstand hebben tegen dit virus. Dit zijn dus de killercellen met een geheugen die we al hebben.
  Interessant interview voor wie er tijd voor heeft: https://www.youtube.com/watch?v=EmNF5mC0jEs

 3. Wat geschieden moet zal geschieden..die aan Zijn linker hand staan kunnen alleen maar de profetie helpen vervullen.Meer kunnen ze niet doen.De nacht komt,die kun je niet tegen houden.De Heer regeert.Houd de bijbel naast de dingen die in de wereld gebeuren.Het boek Job geeft hier troost in.
  Maar toch blijf ik zeggen:Liever armoede met vrijheid,dan als een welverzorgd leven met een chip in je lijf!!!

 4. Mensen, schei toch a.u.b uit met al die medicijnentroep te slikken of in te laten spuiten.

  Voor je het weet krijgen we weer een afschuwelijke herhaling uit het verleden:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-excuses-fabrikant-softenon-zijn-onvoldoende~adbc0f95/

  De (iets) oudere jongeren kennen vast nog wel de beelden van die softenon troep die door zwangere vrouwen werd gebruikt.

  Tip: trek al die troep door de toiletpot en laat je vooral niet inspuiten met allerlei troep.

 5. Zie professor dr. Gotzsche uit Kopenhagen over de schade die farma medicijnen veroorzaken.

  Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime

  https://www.youtube.com/watch?v=zlOni8v_xs4&list=PLGRd3MoCQMPQIt7VtFxWxe67uHIf8oqgC&index=54

  Daaraan zou een professor toegevoegd moeten worden die een review heeft uitgevoerd van alle research aangaande de schade zoals veroorzaakt door EMR, electromagnetic radiation bij lage energie-niveaus en frequenties van 0 tot en met 100 gigahertz en verder.

  De EPA environmental protection agency heeft bijvoorbeeld maart 1981 een rapport uitgebracht met bijna 600 paginas met per pagina per lijn in alfabetische volgorde een referentie naar research naar biologische effecten van EMR 0 tot en met 100 gigaherz.

  Wie stelt dat er geen research is die negatieve effecten aantoont wordt uitgenodigd om de wide body of research bekend bij alleen al de EPA in de USA te inspecteren.

  https://search.epa.gov/epasearch /?querytext=Index+of+Publications+on+Biological+Effects+of+Electromagnetic+Radiation+%280-100+GHz%29&areaname=&areacontacts=&areasearchurl=&typeofsearch=epa&result_template=2col.ftl#/

  De telecomindustrie liegt dat het gedrukt staat op basis van een totaal invalide, zo niet op pure fraude gerichte, thermische schade hypothese die erop gericht is om vervolgens de oren en ogen te sluiten voor alle andere hypotheses en alle andere research die wel degelijk schade aantoont voor alle mogelijke functies in het biologische lichaam van mens, dier, plant, bomen, natuur.

 6. Dringende waarschuwing, draag altijd een mondmasker bij het tv kijken.
  Wie nog steeds geen mondmasker draagt tijdens het tv-kijken, is buitengewoon roekeloos. Geen nieuws zonder het woord “Corona”, nauwelijks een talkshow zonder de favoriete term corona van het NOS paniekorkest. Iedereen die denkt de ernstige hysterie-infectie te kunnen vermijden door op veilige afstand van de tv te blijven, is al besmet. Alleen degenen die hun mondmasker over hun ogen en oren dragen, zijn nog veilig.

  Want lachen houd de mens gezond, daar is geen enkel vaccin voor nodig.

 7. ‘Van Dissel geeft eindelijk toe dat de coronatest niet betrouwbaar is’
  Kamerlid Wybren van Haga heeft gelijk gekregen van Jaap van Dissel over de coronatest. De RIVM-baas gaf tijdens een commissievergadering toe dat de PCR-test niet betrouwbaar is. “De betrouwbaarheid van de PCR-test is belangrijk omdat alle maatregelen op basis hiervan worden genomen. Het aantal fout-positieven zou weleens zeer hoog kunnen zijn,” licht Van Haga toe.
  https://www.ninefornews.nl/van-dissel-geeft-eindelijk-toe-dat-de-coronatest-niet-betrouwbaar-is/

 8. “Gardasil werd oorspronkelijk alleen aan meisjes verstrekt omdat het baarmoederhalskanker zou voorkomen. Inmiddels wordt het ook aan jongens gegeven, omdat HPV ook anuskanker en peniskanker zou kunnen veroorzaken.”

  1. Jongens hebben geen baarmoeder, je bent dom als je dan je als jongen/man laat inspuiten tegen baarmoederhalskanker….logica!
  2. Baarmoederhalskanker zou misschien ooit eens kunnen voorkomen, pas vanaf de leeftijd van 48 jaar bij vrouwen – het seksueel niet actief zijn anders zou het vaccin zogenaamd niet werken bij jonge meiden is enkel om zoveel en zo vroeg mogelijk jonge meisjes dit gif in te spuiten met voornaamste doel: onvruchtbaarheid – indammen van de wereldbevolking.
  3. Penis- en anuskanker zijn zeldzame aandoeningen, die niet kunnen voorkomen worden met een gifspuit tegen het vrouwelijke orgaan/baarmoeder dat jongens níet hebben – dus overduidelijk weerom de smoes om dit vaccin, bedoeld voor vrouwen, te slijten aan de andere helft van de bevolking voor de wínst!
  4. Nog nooit werd wetenschappelijk een vaccin veilig en werkend bewezen
  5. Wereldwijd heeft dit vaccin reeds miljoenen slachtoffers gemaakt waarvan vele dodelijk maar wordt in de doofpot gehouden
  6. De schadelijke gevolgen van dit gardasil gif zal nu pas zichtbaar worden, nadat al enkele jaren miljoenen vrouwen en zelfs jonge meisjes massaal dit vaccin opgedrongen kregen – en nu is de volgende doelgroep jongens.
  7. Mijn broek zakt af dat ze mensen nog kunnen overtuigen om jóngens preventief te laten inspuiten tegen een mogelijk risico op een ziekte die enkel kan voorkomen bij het vrouwelijk geslacht op gemiddelde leeftijd en een vrouwelijk orgaan – hoe duidelijk moet het bedrog nog worden?? Moet het écht nog uitgesproken worden?
  Dít is voor mij vaccinatie:
  Je neemt toch ook niet je hele leven voortdurend pijnstillers als je geen pijn hebt maar voor ingeval je ooit eens pijn zou gaan voelen?
  Waarom denken mensen niet eens ná in plaats van zich weer door angst te laten leiden? Angst voor iets dat mogelijk, ooit, misschien of zelfs nooit zal gebeuren?
  Vooral als het om hun eigen gezondheid en die van hun kinderen gaat.
  Het nut van vaccins is reeds lang verworden tot een middel van de big farma om levenslange patiënten te kweken: de schadelijke gevolgen van hun dubieuze, wetenschappelijk niet bewezen werkende vaccins, richten meer schade aan, bieden geen bescherming maar veroorzaken net ziektes die erger zijn dan waarvoor het vaccin aangeprezen wordt om dan als zieke klanten van big farma levenslang met andere farmaceutische producten met schadelijke bijwerkingen uitgemolken te kunnen worden.
  Van genezing is nergens meer sprake.
  Het gaat niet over gezondheid maar over bedrijfswinsten.

 9. Er wordt zoveel gerommeld in de pharmawereld. Die hebben echt bloed aan hun handen.

  Ik ben voor ontwikkeling van medicijnen die nodig zijn, maar deze industrie ontwikkelt ze alleen om geld en macht en creëert desnoods zelf ziektes om er rijker van te worden.

  Ik denk dat ze later heel wat te verantwoorden hebben, wanneer ze duidelijk wordt wie ze hebben gediend …

 10. Medische misdaadproducenten dienen niet boven de wet te staan en niet gevrijwaard te zijn van rechtsvervolging zoals door minister hugo de jonge per decreet is verordineerd, ook hij maakt zich dan schuldig en maakt slachtoffers vogelvrij. Tweede Kamer, Slaapkamer is een beter woord, waar blijven jullie? Jullie worden giga gepasseerd en daar worden jullie niet voorbetaald door de belastingbetaler.

 11. Hoogleraar Universiteit Amsterdam: Het coronasprookje is nu écht over.
  DE CORONARELIGIE VALT
  Politieke voorkeuren en andere fundamentele verschillen maken niet meer zoveel uit.
  Het voordeel van deze plandemie is dat mensen doorkrijgen dat we allemaal dezelfde vijand hebben. Het opent ook veel ogen over andere zaken zoals de klimaatreligie en mensen krijgen steeds meer door hoe we tegen elkaar uitgespeeld worden. Ook heeft het laten zien wie de verraders zijn in dit land. De fouten.
  Verdachte nummer 1: De mainstream media.
  https://commonsensetv.nl/hoogleraar-universiteit-amsterdam-het-coronasprookje-is-nu-echt-over/

 12. Je zou al schrik krijgen als je je laat inspuiten, voor hetzelfde geld ben je een sukkelaar. vaccins moeten veilig zijn dat is het belangrijkste, brol kunnen we missen als tandpijn. shalom

 13. Vaccinaties zijn altijd gevaarlijk. Als weldenkend gezond mens laat je toch geen chemische troep rechtstreeks in je bloedbaan brengen? En dan ook nog bij jongens voor baarmoederhalskanker. Volledig gestoord en crimineel gedrag van Big Pharma. Maar ja zo kennen we ze. En de overheid beschermt deze misdadigers ook nog.
  Een uitstrijkje geeft 100% zekerheid en is risicoloos.

 14. Ooit hoorde ik een Duitser zich uitspreken over de Nederlandse gezondheidszorg. Het verbaasde hem dat het altijd over geld ging. Geld en bezuinigen. In Duitsland hecht men zeer aan een goede gezondheidszorg en ligt de zorg en de interesse vooral bij het helpen van zieke mensen. Omdat iedereen die hulp (ook onverwacht) nodig kan hebben; net als bij de brandweer.
  Een Duitsland correspondent wees vandaag op Radio 4 op de meer dan uitstekende voorzieningen (IC’s in overvloed) van de gezondheidszorg.
  Op de vraag of er dan geen kritiek was in Duitsland, gaf de man weer de gebruikelijke halve informatie. Ja, er waren wel protesten, maar die kwamen vooral van rechts-extremistische agressieve types als de Reichsbürger die weer terug willen naar het oude Pruisen.
  Zo worden we dan “voorgelicht”.
  Niks over een grote artsenbeweging die de aanpak volledig over de top vindt.
  Niks over vooraanstaande wetenschappers als Wodarg en Bhakdi die gefundeerde kritiek hebben, met veel volgers.
  Niks over de tienduizenden tot honderdduizenden demonstranten uit álle lagen van de bevolking: Van regenboogvlaggen tot reichsbürger.
  Niks over de vele kritiek op Drosten die als eerste een test maakte voor China, waar China snel mee akkoord ging, zonder dat die test officiëel goedgekeurd is.
  Niks over het buitenparlementaire onderzoek en het onderzoek (professioneel onderzoek) van de klokkenluider uit het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin stevige kritiek te lezen valt op het strenge overheidsbeleid.
  Waarom betalen wij zulke correspondenten eigenlijk.

 15. Ordo ab chao! Alleen de chao functioneert perfect. Het gras groeit in de vervuilde straten en het enige in de medische wereld dat ook nog perfect werkt is de incasso (op straffe van) is het ziekenfonds; voor de rest is het letterlijk om te huilen. Ziekenhuizen die acht maanden hun afspraken niet nakomen en huisartsen die je alleen nog schriftelijk verzoeken om meerdere inentingen te komen halen (die alleen maar voor de arts en de farmaceutische industrie financieel gezond zijn) en voor de rest moeilijk of niet te bereiken zijn. Het gras groeit in de vervuilde straten en de rioleringen zij veelal verstopt. Om het epistel niet ellenlang te maken stop ik maar met de ergernissen te noteren; het is sowieso te veel om op te noemen. Ik vrees dat de Nieuwe Wereld Orde een doodgeboren kindje wordt dat in zijn eigen vuil, medische en banken zwendel omkomt.

Comments are closed.