Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen

—————————————————————————————————————————————–

Imperial College London en Oxford University testen al sinds september geïnhaleerde Covid-vaccins – Ook een neusspray vaccin bevat vreemde cellen en adjuvanten

—————————————————————————————————————————————–

Het Amerikaanse biotech bedrijf Altimmune heeft een Covid-19 vaccin ontwikkeld dat via een simpele neusspray kan worden toegediend. Op dit moment worden vrijwilligers gevraagd om deel te nemen aan een klinische testfase. Onderzoeksjournalist Martin Vrijland schrijft al enige tijd dat mensen die zich laten testen op corona tijdens het afnemen van een neus- of keel ‘swab’ mogelijk juist opzettelijk worden besmet. Zou daar, gezien de overduidelijk snelle ontwikkeling van intranasale vaccinatie technologie, een kern van waarheid in kunnen zitten?

Betrokken onderzoekers zeggen dat een coronavaccin dat in de neus wordt gespoten of wordt geïnhaleerd veel makkelijker over de wereld kan worden verspreid, omdat het niet bij zeer lage temperaturen hoeft te worden opgeslagen. Tevens zeggen ze bewijs te hebben dat zo’n vaccin beter zal werken dan een traditionele injectie.

‘Als je een vaccin wilt dat echt tegen een infectie en overdracht op anderen beschermt, wil je een antilichamen reactie in je neus, in je longen,’ zei Robin Shattock, infectieziektenspecialist aan het Imperial College London. ‘De meest efficiënte wijze om dat op te wekken is door die route in te enten.’

Een vaccin dat rechtstreeks in de neus wordt gespoten of geïnhaleerd zou de ontwikkeling van het coronavirus daar meteen kunnen stoppen, zo is de redenatie. Daarmee zou ook meteen het risico dat anderen door niesdruppeltjes worden besmet, worden verminderd.

Klinische testen met Covid-19 neusspray vaccins

Het Amerikaanse biotech bedrijf Altimmune werkt al enige tijd aan de ontwikkeling van intranasale vaccins, niet alleen voor Covid, maar ook voor Influenza en Antrax. Altimmune roept vrijwilligers op zich aan de melden voor een EPIC klinische test met een potentiële Covid-19 spray.

De biologisch gezien logische gedachte achter neusspray vaccins is dat het direct op de slijmvliezen terecht komt, net als het virus, en er hierdoor meer IgA antilichamen worden aangemaakt, waardoor het immuunsysteem beter wordt opgebouwd. De fabrikanten denken dat er hierdoor in de neus een blokkade wordt opgebouwd tegen het virus, waardoor dit niet in de longen terecht kan komen.

Het Imperial College London en de University of Oxford verrichten al enkele maanden proeven met intranasale coronavaccins op mensen. Het vaccin van Oxford wordt zoals bekend geproduceerd door AstraZeneca, en is ook door minister De Jonge aangekocht. In september werd de klinische testfase kort onderbroken omdat een proefpersoon een ernstige tegenreactie kreeg in de vorm van een ruggenmergontsteking. Desondanks mocht het bedrijf al snel weer doorgaan met de testen.

De Oxford researchers denken in het eerste kwartaal van 2021 de resultaten van de testen met intranasale Covid-19 vaccins te kunnen publiceren. (1)

Drempel voor geïnjecteerde vaccins verlaagd?

Er zit een gevaarlijk addertje onder het gras van neusspray-vaccins: de drempel voor politici om vaccinaties verplicht te stellen, zal hierdoor waarschijnlijk flink worden verlaagd. Een simpele spray is namelijk zowel fysiek als optisch veel minder indringend en intimiderend dan een naald die in je lichaam wordt gestoken, waarmee een vloeistof rechtstreeks in je bloedbaan wordt gespoten.

Nog een addertje: het publiek kan met een neusspray de associatie krijgen met een doorsnee neusspray tegen verkoudheid, en zou zich nog minder dan nu al het geval is kunnen realiseren dat een vaccin iets totaal anders is, en nog steeds permanente veranderingen in je lichaam kan veroorzaken.

Ook een neusspray vaccin bevat vreemde cellen en adjuvanten

U denkt: prima toch, zo’n spray, dan hoeven we ons geen zorgen te maken over eventuele extra toevoegingen aan vaccins, zoals bijvoorbeeld nano deeltjes en -chips, of het Luciferase enzym?

Denk dan eens een paar stappen verder. Zo zullen er ook in intranasale vaccins nog steeds resten van vreemde cellen en adjuvanten zitten. Er is dus geen enkele garantie dat een spray niet eveneens bestanddelen zal bevatten die niet aan het grote publiek kenbaar worden gemaakt. Daarom is het goed mogelijk dat een neusspray-vaccin de ‘noodzaak’ van een tweede, traditioneel geïnjecteerd vaccin nog groter maakt – althans, zo zou het door de politiek en de farma producenten kunnen worden gepresenteerd.

Zoals bekend bevatten traditionele vaccins bevatten doorgaans een verzwakte (‘attenuated’) variant van de ziekteverwekker waartegen zo’n vaccin juist zou moeten beschermen. Stel nu dat het coronavirus in de neusspray-vaccin minder, of helemaal niet verzwakt is? Of erger nog: dat er aan het huidige virus, dat voor de bevolking onder de 70 de helft minder gevaarlijk is dan een gewone seizoensgriep, gesleuteld is, waardoor het veel gevaarlijker is gemaakt? Misschien is het zelfs wel een compleet ander virus dat u in uw neus krijgt gespoten?

Stel nu dat heel veel mensen na het inhaleren van dit neusspray vaccin zó ziek worden – hetzij onmiddellijk, hetzij na enige tijd -, dat als ‘oplossing’ een tweede coronavaccin wordt gepresenteerd, dat wèl middels een naald in uw lichaam dient te worden geïnjecteerd? Het is niet moeilijk voor te stellen dat zwakke, doodzieke mensen hun eventuele aanvankelijke bezwaren dan laten varen, en alsnog een spuit in hun lichaam laten zetten. Bedenk hierbij dat Bill Gates al enige tijd geleden heeft aangekondigd dat er hoogstwaarschijnlijk minstens twee vaccinaties tegen Covid-19 ‘nodig’ zullen zijn.

Besmet via PCR test?

Dan komen we bij de theorie van Martin Vrijland, die er al een poosje op wijst dat onder andere kalveren vaak op dezelfde wijze worden gevaccineerd als nu mensen worden ‘getest’, namelijk via hun neus.Vrijland schrijft dat het mogelijk is dat al die mensen die zich nu laten testen, juist worden besmet, zodat er een nieuwe ‘golf’, nieuwe ‘mutatie’ of compleet nieuwe ziekte wordt veroorzaakt, wat als excuus kan worden gebruikt voor nog hardere overheidsmaatregelen.

Een van de mogelijke bezwaren tegen deze theorie is dat ook voor intranasale vaccins nog steeds strikte bewaarvoorschriften gelden, zowel tegen licht als hogere temperaturen. Het is dus niet zo dat bij het vaccineren van kalveren even simpel een potje uit een tas wordt gehaald, een substantie met het vaccin op een staafje wordt gesmeerd, en vervolgens tot achter in de neus van het dier wordt geduwd. Deze voorwaarden maken een ‘vaccinatie’ of juist besmetting tijdens een (snelle) PCR test een stuk lastiger.

Aan de andere kant kunt in de beschrijving van bijvoorbeeld dit neusvaccin voor vee lezen dat het middel na het mengen van de verschillende bestanddelen 6 uur lang goed blijft om bij kamertemperatuur in de neuzen van kalveren en ander vee te worden geïnjecteerd. Druppel de vloeistof op een wattenstaafje dat in uw neus past, en de theorie van Vrijland, wordt ineens een stuk aannemelijker. Er is echter (nog) geen hard bewijs dat het ook daadwerkelijk zo wordt gedaan.

De hamvraag die u zich persoonlijk zou moeten stellen is: bent u bereid dat risico te nemen?

 

Xander


(1) Natural News
(2) Martin Vrijland
Afbeelding: Thorsten Frenzel , Pixabay 

Zie ook o.a.:

19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin’ te verwerken
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren (/ Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is)
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties (/ Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken)
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’ (gesprek met Frank Ruesink)
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden|
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. @Frank: je uiteenzetting in medische termen is prima maar medische leken hebben er niet bijster veel aan…het toont wel aan wat het eventuele doel kan zijn van deze hele corona hysterie…de weg naar uiteindelijke slavernij, het ingrijpen in het diepste van het menselijk wezen, poging om de vrije wil uit te schakelen, totale machtscontrole en dat alles onder valse voorwendselen van de gezondheid en het welzijn van de mens dat echter compleet vernietigd wordt.
  De werking van het lichaam werd niet eens doorgrond, ze willen/kunnen zieke mensen niet genezen maar gaan wel knoeien met onze genetica, louter uit hebzucht, uit macht, uit de ziekelijke drang tot controle.
  Wakkere mensen weten dit al jaren maar worden verketterd, versleten als complotters, doemdenkers en niet geloofd…nu is de tijd aangebroken dat de gruwelijke realiteit deze complottheorieën zelfs ver overtroeft.
  Het zal van de bewustwording van de mensheid afhangen of we eindelijk eensgezind zullen opkomen vóór elkaar tegen dit duivelsgebroed, dat ons in slavernij wil drijven onder valse voorwendselen voor ons welzijn en door het gebruik maken van misleiding zoals de duivel past….eensgezindheid is intussen al een kwestie geworden van overleven.

  Onze eigen overheden, door ons verkozen, ten ónze dienste én door ons dik betaald, gebruiken álle duivelse middelen: liegen, bedriegen, vooral misleiding om twijfel en verdeeldheid te zaaien voor het aloude verdeel-en-heers tot uiteindelijk de willoze slavernij en onze enige uitweg om te overleven is het ijzersterke verenigen, de eensgezindheid van alle mensen met een goed hart en van goede wil voor ons aller welzijn, dat is de enige manier.
  Het kwaad kan enkel gedijen waar goede mensen zwijgen.

 2. Onze T-killer-cellen, die een langjarig geheugen hebben, reageren op afval dat uit geïnfecteerde cellen komt als virussen zich er vermeerderen.
  Het afval van verschillende corona-virussen lijkt dusdanig op elkaar, dat deze T-cellen óók al in actie komen tegen het afval dat dit ‘nieuwe’ corona veroorzaakt.
  Dit is gebleken uit een onderzoek van oude bloedmonsters van de jaren 2007/2019. Een onderzoek van H.G. Rammensee in Tübingen. Bij 80% van deze monsters vond men T-cellen die hoog reageerden op het nieuwe corona-virus.
  Dat betekent dat deze mensen al een bestaande weerstand hadden tegen SarsCov2. Zo ontzettend nieuw is dit virus niet, en er bestaat dus al een zekere groepsimmuniteit, oftewel achtergrondimmuniteit. Dit betekent dat er geen sprake is van een nieuwe verwoestende epidemie, want de T-cellen zijn al voorbereid op infectie met dit virus.
  https://www.youtube.com/watch?v=GIitOKU7fM0

 3. Ik denk dat dit vacin niet in mijn lichaam komt, niet via de spuit nog door de neus.
  De overheid laat nog niet zien wat ze zullen doen met mensen zoals ik. Maar dat zien we dan wel. Voorlopig denk ik dat we moeten kijken hoe laat het is op de klok van onze heer. Blijven bidden en heel dichtbij hem blijven.
  Heel erg voor mensen die aan dit virus sterven, we weten niet wat volgend jaar ons zal brengen.
  Wat waren we argeloos vorig jaar tijdens de feestdagen en hoe veranderde de wereld in het nieuwe jaar. Blijven vertrouwen op hem die alles in zijn hand heeft.
  Mijn lichaam kan vergaan, maar mijn geest blijft in hem.

 4. Exosomes

  https://en.wikipedia.org/wiki/Exosome_(vesicle)

  En over God kun je niet spreken
  want God kun je niet kennen
  en je kunt God ook niets laten zeggen
  omdat je God niet kent
  Je maakt van hem je spreekbuis
  Alsof God iets zegt.. wat toevallig
  je welgevallig is – niet echt creatief
  en zeker niet uniek.

  Het ondermijnen van het vertrouwen in anderen
  om nog meer angsten te zaaien, mistrouwen
  te kweken – ongezond gedrag te promoten
  is natuurlijk diep vals.

  Aangezien hier het vertrouwen in de vreemde-andere-onbekende
  heel laag is zal ik van mijn post een screenshot maken.

  J.TB.S

 5. Men zal via moderna of phitzer voor een mRNA vaccin kiezen omdat dit ook voor kanker ingezet kan gaan worden!
  Biologische, Chemische, Elektromagnetische en emotionele overbelasting kan ervoor zorgen dat het intern milieu van mens en dier vergiftigd word waardoor cellen of stuk gaan of gaan muteren en kanker cel worden.
  In zowel beschadigde cellen als muterende cellen zal de cel exosomen produceren en in het extra cellulaire gebied naar buiten brengen waar het zich koppelt aan immuun-cellen, stamcellen of cellen van eigen soort. In het geval van normale noodlijdende cellen zal deze exosome eropuitgestuur worden om het immuun systeem te activeren en hulp in te schakelen van stamcellen om zich zelf nog te kunnen repareren. In het geval van kanker cellen zullen exosomen zich ook koppelen aan het immuunsysteem maar dan met als doel het immuunsysteem af te zwakken, en zullen andere exosomen afkomstig van de kanker cel zich hechten aan cellen in de buurt om deze vervolgens ook te laten muteren tot een kanker cel. Dus het stoppen van exosomen in geval van virus replicatie en tumor opbouw/ uitzaaiing is van groot belang en dit wil men op grote schaal in de toekomst gaan gebruiken! Dus industrialisatie heeft voor vergiftiging gezorgd van ons leef milieu, ten gevolgen van deze vergiftiging is er celschade in mens en dier ontstaan, en ten gevolgen hiervan worden exosomen geproduceerd en verspreid. Deze exosomen zijn even groot als virus partikels en bevatten dezelfde onderdelen en men kan dus stellen dat de vergiftiging van ons leefmilieu ervoor gezorgd heeft dat Virussen en kanker etc zijn ontstaan. Overigens is astrazeneka net als darpa en partner van moderna. Het zal een mRNA vaccin worden omdat deze voor zowel virussen als kanker kan worden ingezet .

  Overigens kan het ook zo zijn dan het mRNA vaccin dat nu gebouwd word immuniteit opbouwt voor een manmade-virus wat later gelanceerd gaat worden in zoals Gates voorspelt Pandemic 2, iedereen die dan niet gevaccineerd is kan dan het loodje leggen . Gates heeft op kamera gezegd dat dit pandemic 1 is en dat binnen kort pandemic 2 in de vorm van een bio weapon attack zal ontstaan, maar daar zou hij ons met vaccins tegen kunnen beschermen zij hij.

  Dus:
  Als hij zelf een destructieve exosome/vuris bouwt met daarin een killer RNA code dan kent hij ook het spike protein van dit exosome waarvoor hij op voorhand een mRNA vaccin kan produceren die hij onder het vals voorwendsel van pandemie 1 (saus cov 2) kan injecteren. Het gevolg hiervan is dat alle mensen die nu een vaccin nemen straks beschermt zullen zijn als bio attack pandemi 2 zal worden los gelaten. Het manmade virus en het manmade mRNA vaccin zijn dus samen met elkaar ontwikkeld en zal dan dus op dat moment 100% effectief zijn, de mensen die dan overleven zijn dan ook meteen de mensen die gehoorzaam tijdens pandemie 1 het vaccin namen, men heeft dan meteen de gehoorzame burger van de ongehoorzame burger gescheiden en wat overblijft zijn dan alleen gehoorzame burgers die 100% die altijd de staat trouw zullen zijn.

  Dit is natuurlijk een complot vermoeden en ook een reëler mogelijkheid, dat het zo zal gaan lijkt me erg ver gaan maar de woorden van gates over pandemic 2 als bio attack en dat hij daar voor ons een vaccin voor kan maken ben ik niet vergeten.

 6. Er word telkens gezegd dat mRNA vaccins ons menselijk DNA in de cel kern zal herschrijven, echter blijkt uit diverse bronnen dat dit niet het geval is. mRNA vaccin baseert zich op de code van het spike eiwit van het virus/exosome v bijv kanker cellen, vervolgens word er om dit spike eiwit een lipide mantel gebouwd waardoor het via mass transfer resistance het RNA van het spike eiwit kan overdragen in de cel. Eenmaal in de cel zal de RNA code de cel aanzetten om dit spike eiwit van het virus/exosomev bijv kanker cellen te gaan bouwen en uit de cel te plaatsen waardoor het immuunsysteem hiervoor een immuniteit kan opbouwen. Als het lichaam dan in de toekomst door een virus of muterende kanker-cel exosomen gaat produceren met dit specifieke eiwit dan zullen deze exosomen vernietigd worden en zal de uitbreiding van overdraagbare cel mutatie of destructie in de kiem gesmoord worden. mRNA vaccins programmeren binnen het immuunsysteem een immuniteit tegen bepaalde spike-eiwitten van bepaalde exosomen, echter, de code van een spike eiwit is maar kort en immuniteit voor een bepaald spike eiwit opbouwen kan er ook voor zorgen dat essentiele exosomen met het zelfde spike eiwit in de toekomst om zeep geholpen worden wat kan leiden tot ernstige ziekten of sterfte. Immers Exosomen zijn essentieel voor herstel en regeneratie van cellen die beschadigd zijn door verontreiniging etc

 7. Het protest en verzet tegen een verplichte corona vaccinatie groeit met de dag dus zoeken ze een andere manier die wel geaccepteerd zou worden: de neusspray ter voorbereiding op de gifspuit, wie trapt daar nog in?
  Om door een neusspray, tóch gevolgd door het vaccin, vrijwillig zelfmoord te plegen?…jawadde…
  En hoe gaan ze dan kunnen controleren dat iemand die deze spray koopt, (want het is tweeledig: winst/geld opbrengen én lichaamsvreemde gif/stoffen toedienen) dat dan ook daadwerkelijk gebruikt? Als ie doodziek wordt om dan toch het vaccin opgedrongen te krijgen? Wie zou zich daaraan wagen? Zichzelf blootstellen aan overlijden? Zijn gezondheid en zijn leven vrijwillig op het spel zetten door een neusspray?
  Ze kunnen zowel een vaccin als een neusspray steken waar de zon nooit schijnt…ik weiger elk preventiemiddel zolang overheden onze lucht niet steriel en virusvrij gemaakt hebben…;)

 8. @ H. 12:17 pm. Heel mooi om uw reactie te lezen. Ook ik ben geneigd om menselijk en zondig te reageren, hoewel ik dat niet meer wil Wedergeboren door aanname van het offer van de Here Jezus aan het kruis, en zijn vergoten bloed, weet ik dat ik vrijmoedig mag naderen tot de hemelse Vader. Ik ben er ook klaar mee, wat deze wereld betreft. Ik leef nu slechts voor zijn Koninkrijk en zijn Gerechtigheid.

 9. Ab Osterhaus krijgt opeens 5,666 miljoen euro gestort. ‘Dit is heel vreemd’
  Viroloog Ab Osterhaus, die op de Nederlandse tv geregeld wordt opgevoerd als corona-expert, blijkt een bedrijf te hebben dat in 2004 is opgericht. Twee jaar geleden, in 2018, stond daar opeens 5,666 miljoen euro op de rekening. “Dat is heel vreemd,” zegt ondernemer Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath.
  Wij hanteren thuis een oud spreekwoord, waar het rookt is ook vuur.
  Het verbaast mij allemaal totaal niet meer, want deze NEP Plandemi stikt een uur in de wind. Maar er zijn maar verdraaid weinig mensen in Nederland die deze stank ook willen ruiken. Misschien komt dat wel door hun ongedwongen mondkapje!

 10. Alt-immune. Al die spuiten en neussprays zijn het nieuwe “immuun”. Ik houd het maar het op het eeuwenoude anijs en kinine. Zelfs hydroxychloroquine, de vervangende naam van kinine, wil ik niet, ik ben dan ook niet van deze tijd (80). Als ik van deze tijd zou zijn, was ik een slecht mens want we leven in een slechte (immuun verziekers) tijd. Al is de aankomende tijd in de geschiedenis dan ook de de slechtste, wens ik toch nog steeds niet door ene Bill Gates en zijn brothers in crime, van mijn hond te scheiden. Bill Gates, Rockefeller. Klaus Schwab, Koudenhove Caleri en hoe dat schuim verder ook heten moge zijn samen nog geen teennagel van mijn hond waard.

 11. Nu te lezen op hln.be:
  Pfizer: het droomscenario van een vaccin vóór Kerstmis wordt steeds waarschijnlijker.
  M.a.w.: het moordscenario van een vaccin vóór Kerstmis is Pfizers duivelse droomscenario

 12. Zit er in dat neusspray ook stoffen van menselijke embryo’s ? Trouwens, als menselijke embryo’s ook worden gebruikt voor het coronavirus dan ben je, m.i., ook mede schuldig aan moord als je je met het vaccin laat injecteren. Immers, je gaat er toch mee akkoord?

 13. Een man komt bij de dokter, lijkgroen, en vraagt: “Hebt u wat tegen Covid 19 ?” Zegt de dokter “Nee, helemaal niet, ik verdien er goed aan.”

 14. Bedankt Xandernieuws voor het onderhouden van de site en publiceren van de waarheid. Zelf denk ik dat het tijdperk van het Beest is aangebroken. We zullen gemerkt worden, er zal chaos ontstaan in de wereld. Zodanig dat de mensheid schreeuwt om verandering. En dan….zullen de Christenen vervolgd worden. Het kwaad haat God en Jezus en de mensheid. Ik vertrouw volledig op God en hoop dat ik de kracht heb om dat tot mijn dood vol te houden. Ondanks de overduidelijke houding van veel politieke mensen die het satanische plan meehelpen te voltooien, blijf ik toch met liefde naar alle medemensen kijken. Hoe moeilijk t soms ook is. Ik ben 46 jaar en heb de dood in de ogen gekeken en was er niet bang voor. Dankzij de gebeurtenissen die er waren heb ik Jezus een paar jaar geleden mogen leren kennen. Dit terwijl Jezus er achteraf gezien altijd al was. Helaas was ik verblind door de aardse zonden en materialisme. Nu pas snap ik dat die niks waard zijn geweest.

 15. Waarom maakt deze christelijke nieuwssite reclame voor andere sites die menen dat christendom verzonnen is.

 16. Dat zou zeer goed zijn zo’n spray voor je neus, maar is het veilig. Stel je voor dat je neus gaat zwellen als een tomaat, en met een dikke neus rondlopen is ook niet niks!!! Persoonlijk vindt ik het allemaal veel te snel, allemaal binnen het jaar allerlei soorten vaccin zelfs spray voor je neus;. straks heb je ook nog druppeltjes voor in je oren te doen. Shalom

 17. Het is geen WETENSCHAP; het is NALEVING: Fauci zegt dat maskers sociale afstand moeten nemen, zelfs na een covid-19-vaccin dat zogenaamd voor 90 procent effectief is

  https://www.naturalnews.com/2020-11-20-fauci-masks-social-distancing-still-required-after-vaccine.html

  Google vertaling uit Natural News over vaccins, mondkapjes, socialdistancing en de nonsens van Dr. Fauci het hoofd van het ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases ” ( zeg maar het Amerikaanse R.I.V.M.)

 18. Beste mensen, een vaccin hoeft helemaal niet verplicht te worden. Als je het niet neemt, word je simpelweg van de maatschappij uitgesloten: je kan geen winkel meer binnen, je kan geen werk meer vinden, geen verzekering afsluiten, etc. Doorzie dit manipulatieve spel. En laat u NOOIT met een PCR test testen. Uiteindelijk zal u duidelijk worden waarom niet.

 19. niet bereid dat risico te nemen…
  de meest simpele oplossing is:
  Vernevel zilver colloidaal in oren, ogen, neus en keel…
  gebruik een inhalator met chinese(!) bio mintolie of origanum….zo komt er niets binnen wat je niet binnen wilt krijgen….zeer afdoende en veilig…tegen welke griep “soort” dan ook…
  net als met zelf verbouwde groenten en fruit…in je moestuin…weet wat je eet…
  Mooie dag allemaal!
  Namaste

 20. @ Rienus, beste
  Wat je eet, of drinkt, dat ben je. U schrijft inderdaad ware woorden. Het eet- en drink- systeem van de Westerse mens is volledig ‘van het padje af’ ; onze spijsvertering, de maag is een vuilnisvat geworden. Én wel bij mens én dier. ‘We’ staan er bij en kijken er naar. Alleen uit winstbejag maken aandeelhouders van deze multinationals dit allemaal mogelijk.
  Alle, maar dan ook bijna alle producten die men op de huid smeert tasten de ‘hoedanigheid’ van het leven aan. Dit geld ook voor alles wat men drinkt, eet en via de neus inhaleert. Aerosols bijvoorbeeld uit schoonmaak sprays, desinfectants, glyfosaat, oliën, uitlaatgassen, ‘gewas-beschermers, etc. Wie dat niet weet is een ‘uilskuiken’.
  Een neusspray zal inderdaad de drempel verlagen …. maar dit artikel bevestig inderdaad dat via de neus alle ingeademde vervuilde lucht …. ons lichaam aantast door de lucht die de mens inademt. Én ja, de mens wordt steeds ouder, maar er zijn nog nooit zoveel chronische aandoeningen geweest ; hoe zou dat nou toch komen ?

 21. Ik ben geboren op een boerdetij en al toen ik in mijn tienerjaren was heb ik gezien hoe de veearts zo koeien vaccineerde. Dat ging met een lange “wattenstaaf” in het neusgat van de koe. Lijkt inderdaad op de wijze waarop mensen nu “getest” worden op corona.

 22. Zullen gevaccineerden die later worden blootgesteld aan coronavirussen een ernstigere ziekte krijgen als gevolg van antilichaamafhankelijke versterking van infectie (ADEI), een bekend gevaar van coronavirusvaccins? Zit er squaleen in het Pfizer-vaccin? Zo ja, zullen gevaccineerden dan te maken krijgen met auto-immuunziekten, zoals het Golfoorlogsyndroom en narcolepsie die in verband zijn gebracht met de hulpstof?

  We weten al dat de huidige vaccinonderzoeken met Covid-19 waarschijnlijk geen vermindering van het aantal ernstige ziekten of sterfgevallen zullen laten zien. (Doshi, BMJ 2020; 371: m4037, 21 oktober) Zullen ze zijn als seizoensgriepvaccins, die niet bewezen zijn levensreddend te zijn en die zelfs de algehele mortaliteit bij ouderen kunnen verhogen? (Anderson et al, Ann Intern Med 2020; 172: 445) 

  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=nl&u=https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347/rr-4%3Ffbclid%3DIwAR31-1-o_ikVaEQoVknMu4tSwgCdt2ZYYJ7-ysBvgUGnLXd8tPHF0qyK_J0&usg=ALkJrhiOK-TRrS_iHyMKByHSw86ApjQN8w

 23. De gevangenismuren worden op dit moment om ons heen gemetseld.
  Het is een bizar idee als je beseft dat de gevangenis die men voor ons in petto heeft niet meer iets aan een verre horizon is.
  Op dit moment worden de muren van die gevangenis om je heen gemetseld en er zijn nog steeds maar weinigen die het zien.
  https://niburu.co/het-complot/15711-de-gevangenismuren-worden-op-dit-moment-om-ons-heen-gemetseld

  Het is zo simpel om aan te tonen dat we worden beetgenomen.
  Dankzij het onzichtbare vreselijke “coronavirus” is er weinig meer over van ons eens zo mooie land.
  En dat terwijl het zo simpel is om aan te tonen dat we als volk worden bedonderd waar we bij staan.
  https://niburu.co/binnenland/15712-het-is-zo-simpel-om-aan-te-tonen-dat-we-worden-beetgenomen

 24. Ik hoorde deze quote die het wel opsomt:

  ‘Een viroloog wordt gevraagd hoe lang deze pandemie nog gaat duren. Zijn antwoord: “Weet ik veel .. Ik ben wetenschapper, geen politicus!”’

 25. Zolang mijn lichaam niet verontreinigd wordt door kant en klare inferieure rotzooi van Unilever of varianten daarop zal het wel meevallen. Het maakt mij niets uit welke vorm men kiest ik wens op geen enkele manier deel te nemen aan experimenten. De zogenaamde kenners kunnen beweren wat ze willen. Het corona virus is bekend dus nu kan men snel een vaccin maken met die kennis, eh ja spuit het dan in een leuke show ten overstaan van SBS publiek even in bij WA, minister de Jonge en premier Rutte als die het allemaal zo geweldig vinden. Ik moet het niet.
  Ik geloof niet dat er voldoende tijd is geweest om te testen of dit vaccin of een variant geen ernstige bijwerkingen kent op de lange termijn. Kritiek moet altijd mogelijk blijven. Een maatschappij die geen kritiek verdraagt is een ten dode opgeschreven maatschappij.

 26. Ah, de race naar ”alternatieve vaccinatie methodes” omdat de injectienaald gewoon niet meer van deze tijd is. Laat me raden, de winnaar zal uiteindelijk de micronaald pleister zijn.
  Kijk, zij weten dat het niet gaat lukken met de conventionele injectienaald. Natuurlijk gaan ze hier wel mee beginnen, en moet je dit ook absoluut niet nemen, het lijkt erop alsof hun doel het pleister vaccin zal zijn. Zo makkelijk, je kan het zelfs zelf toedienen. Is dit het merk van de beest? Alles lijkt erop.
  https://www.sciencealert.com/an-invisible-quantum-dot-tattoo-is-being-suggested-to-id-vaccinated-kids

  Ook al geloof ik dat dit het merkteken zal zijn, kan men hier andere vaccinatiemethodes zeker niet goed mee praten. Als je bereid bent om al de injectienaald vaccin, of dit soort sprays te gebruiken, dan zit je al op het verkeerde pad. Dan wortelt de geest van de antichrist zich al in de persoon. En dat je DNA permanent veranderd, ja, dat is ook niet te onderschatten. Het toont aan dat je hart in de wereld zit, dat je angst hebt voor de creatie maar niet voor de Creator. De echte wijsheid begint bij Godvrezendheid ! Dan verdwijnt de angst voor het aardse. Als dit oncomfortabel klinkt in de oren, dan wordt het verkeerd begrepen. Angst voor God is er niet om jouw te denigreren, maar juist om jouw te beschermen. Alles wat God, de Vader, voor ons wil is voor ons eigen best wil. Menselijk handelen en woorden kunnen fout zijn, maar bij God is er geen onrechtvaardigheid of fout. Realiseer dit goed. De mens is een DWAAS, denkend God te kunnen spelen.

  Psalm 103 vers 15-17: “De sterveling – zijn dagen zijn als het gras, als een bloem op het veld, zo bloeit hij. Wanneer de wind erover is gegaan, is hij er niet meer en zijn plaats kent hem niet meer. Maar de goedertierenheid van de HEERE is van eeuwigheid en tot eeuwigheid over wie Hem vrezen”.

Comments are closed.