‘Zwitserland wil critici corona beleid opname in ziekenhuis kunnen weigeren’

Komt u in Zwitserland op een zwarte lijst van ‘corona weigeraars’ te staan? Dan mogelijk geen IC-behandeling als het daar te druk dreigt te worden.

—————————————————————————————————————————————–

Deense wet die verplichte vaccinaties mogelijk maakte gaat na massale protesten voorlopig niet door – Kritische econoom: ‘Mensen zijn geen vee, ze hebben recht op respect en vrijheid’ – Contact tracing overal mislukt, zal worden aangegrepen voor extreem zware en lange lockdowns

—————————————————————————————————————————————–

Openlijke critici van het corona beleid moeten in het vervolg geweigerd kunnen worden als ze zelf ziek zijn geworden en moeten worden opgenomen op de IC. Dat vindt althans de Zwitserse volksgezondheid econoom Willy Oggier, die nog meer dictatoriale maatregelen voorstelt. Ondertussen hebben massale protesten in Denemarken ervoor gezorgd dat de wet waarmee de bevolking gedwongen tegen Covid-19 kan worden gevaccineerd, voorlopig niet doorgaat.

De Zwitserse econoom wil dat de namen van sceptici van het coronabeleid op een soort zwarte lijst worden gezet, zodat ze, indien ze zelf ziek zijn geworden, als straf niet op de IC in het ziekenhuis worden opgenomen indien daar plaatsgebrek dreigt. ‘Je hebt vaak een straf nodig om ervoor te zorgen dat een systeem werkt,’ legde hij uit.

Oggier vindt tevens dat private beveiligers en ook de spoorwegpolitie voortaan direct hoge boetes moeten kunnen uitdelen aan ‘corona overtreders’, dus mensen die zich niet houden aan de social distancing en hygiëne regels.

‘Mensen zijn geen vee, ze hebben recht op respect en vrijheid’

De in het verleden geroemde Zwitserse rechtsstaat zal hiermee verder worden afgebroken. ‘Dissidenten’ van de officiële ‘partijlijn’ kunnen in heel Europa op steeds hardere sancties rekenen.

Voor veel politici en officials kan dit fout aflopen, want je kunt niet de levens van mensen totaal op hun kop zetten, de economie grotendeels verwoesten en een communistische klimaat-virusdictatuur aan hen opleggen, zonder dat ze uiteindelijk in opstand komen. ‘Mensen zoals hij zullen uiteindelijk naar buiten worden gesleurd en worden opgehangen,’ denkt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De mensen zijn geen vee. Ze hebben het recht op respect, waardigheid en vrijheid.’ (1)

Deense verplichte vaccinaties voorlopig van de baan

De al in het begin van dit jaar aangekondigde wet die het mogelijk zou maken de Deense bevolking verplicht te vaccineren, is na massale, 9 dagen durende protesten voorlopig van de baan. Met de wet, die ook verplichte quarantaine regelde, had de overheid kunnen bepalen welke groepen mensen zich als eerste zouden MOETEN laten inenten tegen Covid-19. Bij weigering zou dwongen opsluiting volgen. (2)

Op 14 november berichtten we dat 58 luchtvaartmaatschappijen de mogelijkheid willen krijgen om alleen nog maar mensen toe te laten die zijn getest op Covid-19. Ticketmaster, een van de grootste verkopers van vliegtickets, kondigde een week eerder al aan serieus te overwegen om van klanten bewijs te vragen dat ze een negatieve corona test hebben gekregen, en/of gevaccineerd zijn. Alleen dan zullen ze nog een vliegreis kunnen boeken.

Corona tracing mislukt, extreme lockdowns komen eraan

Te midden van de zogenaamde ’tweede golf’, die vrijwel uitsluitend bestaat uit valse PCR-test positieven, heeft de Wall Street Journal geconcludeerd dat corona contact tracing totaal is mislukt. Zo is in Duitsland en Oostenrijk van driekwart van de mensen niet bekend hoe ze ‘besmet’ werden, en in Frankrijk en Italië van 80%. In Spanje kon dit maar voor 7% van de mensen achterhaald worden.

Het ‘probleem’ blijkt dat grote aantallen mensen zich inmiddels erg onbehaaglijk beginnen te voelen bij alle zwaar overtrokken maatregelen, en geneigd zijn te ‘vergeten’ waar ze zijn geweest en met wie ze contact hebben gehad. (Kortom: het begin van de noodzakelijke massale – maar geweldloze – burgerlijke ongehoorzaamheid lijkt er dan toch eindelijk te zijn).

In logischere tijden zou dan automatisch de vraag worden gesteld of het hele concept wel deugt, en of er überhaupt wel sprake is van ‘besmettingen’, zoals we al maanden schrijven. Maar nee, ook nu dreigen de autoriteiten het exacte tegendeel te doen van wat gezond verstand dicteert, en willen weken- of zelfs maandenlange extreem zware lockdowns gaan afkondigen. (4)

In de VS en Duitsland gaan stemmen op om de overheid de macht te geven om tot achter de voordeur in te grijpen. Dit was oorspronkelijk ook in de Nederlandse spoedwet opgenomen, werd er na protest weer uitgehaald, maar bleek vervolgens toch via een achterdeurtje mogelijk te worden gemaakt. Overigens is dat thuis ingrijpen nu al mogelijk (zie: ‘Thuis: Maximum 3 bezoekers per dag:… ‘Als een bezoek… een risico vormt voor de volksgezondheid, kunnen de autoriteiten actie ondernemen.’)

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. @ Bobke: 8:36 am, op 19/11. Dank voor uw reactie. En het doel van deze satanistische elite, het instellen van een werelddictatuur- de NWO- en het reduceren van de wereldbevolking tot 500 miljoen personen. Zie ook de Georgia Stone.

 2. Het lijkt me niet onredelijk toch?

  Iedereen heeft de vrijheid te roken, veel alcohol te drinken of vaccinaties te weigeren. Maar keuzes hebben gevolgen.
  Wie als gevolg van zulke keuzes ziekenhuis hulp nodig heeft, kan dan niet verwachten voor in de rij te mogen.

 3. maar dan moeten ze ook de automobilisten niet meer helpen als zij een auto ongeluk krijgen,en zo kan je wel doorgaan!slaat toch nergens op!

 4. Eigenlijk moeten we een onderscheid maken tussen een vaccin en een injectie.
  Want het Covid-vaccin is anders dan de gebruikelijke vaccins. Dit ‘vaccin’ zou een injectie moeten heten om zo de leken te laten beseffen dat hier iets anders (virus-eiwit-RNA) wordt ingespoten in de menselijke cellen.
  Aldus het blad ‘Gezond Verstand’ dat duidelijk maakt dat we in feite worden gegijzeld tot we geïnjecteerd gaan worden. Veearts Marion Koopmans blijkt vooringenomen te zijn als zij dit blad ‘brievenbusvervuiling’ noemt. Ze heeft belangen bij het zinloze testen op grote schaal.
  De door de WHO goedgekeurde uitslag van het gedegen onderzoek van de internationaal zeer gerespecteerde dr. Ioannides (lage infectie-mortaliteit van dit virus), zou voldoende reden moeten zijn om de gijzeling te stoppen. En óók voldoenden reden om dat waanzinnige testen te stoppen (behalve in de ziekenhuizen zelf, bij de echte patiënten en dan als onderdeel van een diagnose).
  Ook een voldoende reden om te stoppen met het op slot houden van al die faciliteiten.
  Als het die regeringen werkelijk gaat om de volksgezondheid in het algemeen!

  Te vrezen valt dat er nauwelijks vrijheden gaan terugkeren, omdat er wereldwijd een grote reset uitgevoerd zou moeten worden, waarbij mensen tot in hun computers toe achtervolgd schijnen te moeten worden. Dat die regeringsleiders (de gruwelijkste onder hen: Daniël Andrews, Victoria Austr.) hier zonder scrupules aan meewerken, is verbijsterend.

 5. Inderdaad Wachter 18/11/2020 om 3:22 pm, volkomen mee eens. Maar als jij een vraag stelt aan een vertegenwoordiger (een volksvertegenwoordiger) over het ontstaan, en….. “kan de kans niet bestaan dat dit corona virus met opzet is aangemaakt” wordt onmiddellijk die vraag genegeerd.
  Dan weet je al genoeg hoe de vork in de steel zit. Ik blijf erbij, dit is bedoeld om mensen uit te roeien. Mondkapjes zijn bedoeld, in mijn ogen gezien, om het gepeupel in een soort bedwang te houden. Vandaag mondkapjes, niet meer samenkomen met vier of vijf, Een regeltje van dit, een regeltje van dat. Om de mensen mentaal te breken. Wat de elite op de wereldbol bekokstoofd is niet meer dan een aantal dat mag overblijven om deze in bedwang te houden. Denk maar na, het gaat nog erger worden. Wat heeft deze elite nog in petto voor ons?????

 6. Corona sekteleider valt uit zijn rol..
  “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, zei het bekende orakel Johan Cruijff ooit.
  Wanneer je eenmaal beseft dat mensen helemaal niet kunnen begrijpen dat ze op een afgrijselijke manier in de maling worden genomen, dan wordt alles opeens anders.

  Het artikel over de Covid-19 sekte dat wij onlangs hebben gepubliceerd is zonder twijfel één van de belangrijkste en meest onthullende ooit.
  https://niburu.co/binnenland/15705-corona-sekteleider-valt-uit-zijn-rol
  In ons land zijn de twee belangrijkste sekteleiders uiteraard Mark Rutte en Hugo de Jonge.

 7. @ Willem: 5:38 pm. Juist, eerst de dictatuur voor ons via Rutte en de EU, uiteindelijk op naar de NWO.

 8. @Rienus. Het zijn inderdaad vreemde persconferenties. Het is niet de bedoeling dat er kritische vragen worden gesteld. Een soort communistische persconferentie waarbij de pers vooral ja en amen zegt tegen de pratende ambtenaren nadat deze hun directieven hebben uitgevaardigd.
  En deze zelfde knielende Nederlandse pers verwijt Trump dat hij vragen afkapt. Zelf stellen ze die vragen al niet eens meer, vanuit een vrijwillige onderdanigheid.
  Want pers en overheid zijn één, nietwaar? Allemaal echte kameraden. Kritiek is slecht voor de sociale cohesie, zegt De Partij, CCP, in China.

 9. En dat in het land van Henri Dunant. Gelukkig is het maar een enkeling.
  Steeds meer mensen worden het helemaal beu, zo lijkt het. Maar Bill Gates, die praat met de WHO-top, noemde dit pandemie 1. Hij verwacht een pandemie 2.
  Want die Great Reset is al zo lang in voorbereiding, dat gaan ze niet cancelen.

 10. Het is duidelijk als je je gelijk niet krijgen wegens gebrek aan feiten, dan resteert alleen nog maar dwang. En onze overheid schrikt daar zeker niet voor terug. Alle maatregelen in zake Corona zijn op geen enkele manier onderbouwd.
  Zo is het bestaan van het killervirus NIET eens bewezen. Social distancing is op niets gebaseerd. Uit onderzoek blijkt dat lockdowns niet werken, PCR testen kunnen geen infecties vaststellen en ga maar door. Toch mag deze criminele regering met instemming van de TK doorgaan met hun sloopwerk. Daar past ook gedwongen vaccinatie in. Vaccins hebben nog NOOIT gewerkt en dit geweldige nieuwe soort vaccins tasten wel je DNA aan. Je DNA heeft onze overheid je al illegaal ontfutseld met die onzinnige PCR tests. En we blijven het maar pikken. Wordt wakker.

 11. Britse NHS-stralingsdeskundige: “Er is GEEN “Covid” het is de combinatie van 5G straling en normale seizoensgriep” Als röntgenlaborant sta ik volkomen achter de man. Economen houdt u bij uw leest! in oktober en november heeft het zo goed als iedere dag geregend. Toen in februari de coronahoax uitbrak gingen gelijk de straten open en de 5G kabels in de grond. Nu begrijp ik waarom. De overheid is dus een nog grotere misdadigersbende dan ik al dacht. Mensen zoals hij (Willy Oggier) zullen uiteindelijk naar buiten worden gesleurd en worden opgehangen,’ denkt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong Het ziet er naar uit dat Martin Armstrong gelijk krijgt. De coronabende is een piramide; Als je de top er af schopt is het geen piramide meer.

 12. https://www.iex.nl/Nieuws/ANP-181120-220/Pfizer-ons-coronavaccin-is-95-procent-effectief.aspx
  Ja deze is werkelijk hilarisch, als het niet zo voor de hand ligt dat er ronduit wordt gefraudeerd.
  Nadat een concurrent het percentage hoger stelde is men ineens ook wel met 5 % effectiviteit omhoog gegaan nadat er eens goed is gekeken. Naar wat is er ineens goed gekeken?
  In de trant van mijn vaders auto is groter dan jouw vaders auto. Met andere woorden het komt mij allemaal zeer onbetrouwbaar over en ik hoop serieus dat dit geen Softenon herhaling wordt.

 13. De volgende stap is onze voedselvoorraad afnemen.
  Althans daar ben ik echt bang voor.
  En dat kan ook met bedrog bereikt worden. Mislukte oogsten, problemen in logistiek of wat dan ook.

  Corona is en blijft triest. Ondanks onze berichten moeten we wel stilstaan bij de overledenen. Er is echt een oversterfte geweest. Maar op 1 of andere manier wilt men dat covid 19 niet waargenomen wordt met microscoop. Dat is namelijk de enige manier om een levend virus aan te tonen. Om die reden sluit ik nog steeds niet uit dat corona mede misbruikt wordt om een levensgevaarlijk technische infrastructuur aan te leggen. Zoek eens binnen het RIVM naar 5g onderzoeken. Je zult ondervinden dat men niet weet in welke mate 5g gevaarlijk is. Het punt is dat in maart in heel brabant de 7ghz 5g installaties van KPN zijn geïnstalleerd (en in afgelopen 3 maanden die van de andere 2 providers) . Dus mijn vraag aan onze regering is, waarom men dat niet een jaar of 3 heeft uitgesteld. Want al hun maatregelen zijn om het zekere van het onzekere te voorkómen, rutte heeft het beste voor met zijn bevolking toch? Het allergekste is dat men bij het RIVM weet dat teveel straling leidt tot temperatuur verhoging. Rara je mag een ziekenhuis niet in als je 38 graden of hoger bent. Sorry maar ik vind dit of heel asociaal óf wel érg toevallig. EN deze frequentie heeft in zowel den haag en Groningen bij testen schrikbarend effect gehad op vogels (237 doodgegaan) en koeien.

  Maar dit gaat niet (meer) om corona. Echt. Dit gaat om oprichting NWO. Met Brussel waar alle macht zal gaan liggen en de burgers die weinig meer te kiezen hebben.

 14. Ik zou zelf onder dit regime ook niet gráág in het ziekenhuis terechtkomen!

 15. En dan is de logische volgende stap, bij roken geen behandeling meer voor gerelateerde aandoeningen, en voor alcohol gebruik idem…

 16. @ willy
  Die Zwitser is econoom en mij ontgaat het gewoon wat een econoom met zorg en wetgeving te maken heeft. Het lijken mij gewoon proefballonnetjes om een beetje te porren. Met als bedoeling om vooral de angst erin te houden. Dat werkt misschien wel om meer mensen zo gek te krijgen.

 17. Brits parlementslid: ‘Geen coronavaccin? Dan mag je mogelijk niet werken’
  Een Brits parlementslid is onder vuur komen te liggen nadat hij had gezegd dat mensen die geen coronavaccin nemen mogelijk niet mogen werken. “Als het vaccin werkt en als we er zeker van zijn dat het veilig is – en daar heeft het nu alle schijn van – dan kan ik me goed voorstellen dat bedrijven op den duur zeggen: ‘Je moet weer naar kantoor komen en als je niet gevaccineerd bent, dan kom je er niet in’,” zei Tom Tugendhat. Hij zei ook te verwachten dat er bij openbare bijeenkomsten zal worden gevraagd om een vaccinatiecertificaat.
  https://www.ninefornews.nl/brits-parlementslid-geen-coronavaccin-dan-mag-je-mogelijk-niet-werken/

 18. Gewoon een hele simpele vraag..,
  Hoe zijn we hier ter aarde gekomen? … Met een spuitje in onze ‘reet’?

  Als de Almachtige dit had gewild dan had hij dat echt wel bedacht dat dat ‘spuitje’ al vooraf in ons zat. Als mens moeten we niet alles willen controleren; zeker geen ‘1984-totale controle’.

 19. Duitsland: ZDF wordt ook wakker – er is geen pandemie.
  Het kan er ook per ongeluk door geglipt zijn, maar de uitzending van het Duitse ZDF kraakt de pandemie en het wanbeleid. Ook in Duitsland wordt gerotzooid met de cijfers.
  Met de PCR test houdt de Bondsregering zich staande.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/18/duitsland-zdf-wordt-ook-wakker-er-is-geen-pandemie/#more-14531
  Ook in Nederland houdt de regering zich staande, door elke frauduleuze PCR-Test als een besmetting te verkopen. Maar daar komen gerechtelijke stappen tegen, we wachten dus af.

 20. De Franse revolutie is juist door dit soort misbruik ontstaan en werd de elite onthoofd…..

 21. De gebeurtenissen in Denemarken zijn goed nieuws. Je ziet dat massaal protest zin heeft en dat dan een regering inbind. Volgens mij begrijpen regeringen niet dat dit protest de komende maanden en jaren gaat toenemen. Er gaan zo ongelooflijk veel mensen hun baan en inkomen verliezen door deze Corona nonsens dat de groep ontevreden boze burgers vanzelf enorm gaat groeien. En dan zal de weerstand ook gaan groeien.
  Hoe langer het duurt hoe meer men door krijgt dat Corona helemaal niet het killer virus is waarvoor men op tv waarschuwt. Dus heb geduld en vertrouwen
  Pieter Heuvel

 22. Die Zwitser is een grote onnozelaar, je moet mensen helpen die in nood zijn, en je mag niemand uitsluiten, ook niet wie om wat voor redenen ook het vaccin weigert. Dus Denemarken vormt een gevaar voor de vrije wil, en het is waar mensen zijn geen vee waar je alles mee kan doen. Het opleggen van wetten aan mensen kan leiden tot burgeroorlog, de coronamaatregelen moeten beperkt blijven in tijd. Shalom

 23. Willens en wetens wordt ons, deze duivelse toestand opgedrongen, door politici en regeringen.

Comments are closed.