In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen

—————————————————————————————————————————————–

Peilingen: Helft tot driekwart Israëliërs wil zich niet laten vaccineren tegen Covid – 23 december starten inentingen met omstreden Pfizer ‘nano’ vaccin, maar Israël denkt nu al serieus na over derde, nog langere harde lockdown – Britse minister krabbelt (tijdelijk) terug na petitie tegen Covid paspoort

—————————————————————————————————————————————–

De creatie van een nieuwe, officieel gediscrimineerde maatschappelijke onderklasse in de wereld verloopt in een tempo dat zelfs de somberste waarnemers verrast. Israël bijt dit jaar in veel opzichten de spits af, al was het alleen maar met proefballonnetjes over het eventueel ‘chippen’ van de bevolking, om te zien hoe mensen daarop zouden reageren. Dat chippen wordt nog niet gedaan, maar de volgende stap daarnaartoe wordt al wel gezet: de overheid kondigde aan dat gevaccineerden straks een ‘groen’ (vaccin)paspoort krijgen, waardoor ze weer vrije toegang krijgen tot de horeca en evenementen, en ook niet meer in quarantaine hoeven.

Uit peilingen blijkt dat de helft tot driekwart van de Israëliërs zich niet wil laten vaccineren tegen Covid-19. De belangrijkste reden voor hun weigering is dat de experimentele vaccins er overhaast wordt doorgedrukt, en de gevolgen voor de menselijke gezondheid zeer ingrijpend kunnen zijn. De vaccins kunnen zelfs ons DNA veranderen, al is onduidelijk in hoeverre deze onderdrukte informatie tot het Israëlische publiek is doorgedrongen.

Omdat al op 27 december begonnen wordt met het injecteren van de eerste 60.000 burgers met het omstreden Pfizer ‘nano’ vaccin, hoopt de Israëlische regering – net als de Nederlandse – door te dreigen met het langdurig of permanent afpakken van basis vrijheden meer mensen naar de inprikpoli’s te krijgen. Op 23 december worden zorgmedewerkers, chronisch zieken en 60-plussers als eersten gevaccineerd.

Covid-paspoort geeft mensen weer toegang tot horeca en evenementen

In april moeten 3 miljoen Israëliërs zijn ingeënt, ondanks het feit dat er maar 18.561 zieken zijn, waarvan slechts 344 ernstig, en alle mensen met griep en andere bekende luchtweginfecties (net als in het Westen en Nederland) gewoon als ‘corona’ worden meegeteld. Hetzelfde geldt voor het aantal doden (officieel iets meer dan 3000, een normaal aantal voor een doorsnee griepseizoen, terwijl de doden die tot het vorige seizoen behoren hier nog in zijn meegeteld ook).

Israël heeft 4 miljoen Pfizer vaccins en 6 miljoen Moderna vaccins aangekocht. Na hun tweede vaccin krijgen mensen een ‘vrije verplaatsing ontheffing’, zo kondigde het ministerie van Volksgezondheid aan. Daarmee hoeven mensen zich niet meer aan bepaalde corona maatregelen te houden.

‘Houders van de paspoorten zullen onder meer naar publieke evenementen kunnen gaan en in restaurants kunnen eten,’ verklaarde directeur-generaal Chezy Levy van het ministerie afgelopen zondag. ‘Ze zullen ook niet in verplichte quarantaine hoeven gaan als ze contact hebben gehad met een bevestigde patiënt, of als ze uit een ‘rood land’ terugkeren. Reizigers zullen tevens geen verplichte Covid-19 test hoeven te nemen voordat ze het land verlaten.’

Britse minister krabbelt terug na petitie

Na een petitie met 324.000 handtekeningen en veel ophef, zelfs in de mainstream media, kondigde Nadhim Zahawi, de Britse onderminister voor Covid-19, aan dat er (voorlopig) toch geen verplichte vaccinaties komen, en ‘we absoluut geen plannen voor een vaccin paspoort’ hebben.’ (3)

Recent beweerde hij echter het tegenovergestelde, wat aangeeft dat ook de Britse politiek in het geheel niet meer vertrouwd kan worden, en naar willekeur iets roept om de bevolking weer even gerust te stellen. Volgende week of maand doet Zahawi vermoedelijk een ‘Rutte manoeuvre’, en voert hij dat Covid paspoort gewoon toch in.

Zelfs Joodse staat helpt mee met creëren nieuwe Untermensch

Uitgerekend de Joodse staat wordt daarmee één van de eerste landen ter wereld waar met dit soort indirect verplichte vaccinaties een nieuwe Untermensch wordt gecreëerd. De regering hoeft horeca, evenementen en andere publieke plaatsen niet eens rechtstreeks te dwingen, want die gaan nu al uit zichzelf ongevaccineerde mensen weigeren. Geen enkele overheid zal ook maar iets ondernemen tegen deze discriminatie.

Luchtvaartmaatschappijen hebben eveneens al aangekondigd dat ze alleen nog maar geteste, en straks enkel gevaccineerde mensen willen vervoeren. Het Israëlische leger overweegt om Covid vaccinaties voor alle soldaten verplicht te stellen. Dat zou ongekend zijn, want zelfs griepvaccinaties zijn tot nu toe een vrije keus geweest. (1)

Leugens om derde lockdown mogelijk te maken

Dr. Sharon Elrai-Price van de Israëlische versie van het RIVM zegt dat er ‘een veel langere derde lockdown’ aankomt als het aantal Covid-19 ‘gevallen’ – zoals u weet een glasharde leugenterm, aangezien het enkel op positieve PCR-testen gaat, waarvan 90%-95% vals is – niet daalt. Op dit moment worden er dagelijks 2000 nieuwe ‘gevallen’ gemeld.

Dr. Price waarschuwde dat zo’n derde lockdown veel langer en nog harder zal zijn. Scholen zullen helemaal worden gesloten, en er zullen ook reisbeperkingen worden opgelegd. (2) Zo’n derde harde lockdown valt in Nederland vermoedelijk pas na de verkiezingen te verwachten, want u moet eerst netjes en gedwee weer op dezelfde kartelpartijen stemmen die de huidige ellende mogelijk hebben gemaakt en onnodig in stand houden.


Xander


(1) Summit News
(2) Ynet News
(3) Summit News


Zie ook o.a.:

14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
11-12: Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
07-12: WHO: Corona maatregelen blijven nog minstens 2 jaar gehandhaafd
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
24-11: ‘Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Toen Jezus een dorp binnenging kwamen hem tien melaatsen tegemoet; zij bleven op een grote afstand staan en riepen luidkeels: ‘Jezus, meester, ontferm u over ons.’ Hij zag hen en sprak: ‘Gaat u laten zien aan de priesters’.
  Nee, de melaatsen uit die tijd hielden geen 1½ meter aan, misschien zelfs wel tien meter. Jezus doorbreekt de barriëre door hen te genezen. Maar daarna moeten ze zich eerst nog laten testen (= genezen laten verklaren, door de priester) voordat ze zich weer in het sociale leven mogen begeven.
  Dat laten testen lijkt mij in de lijn van de Bijbelse principes te kunnen liggen. Het verplicht laten vaccineren is een ander verhaal. Daarmee wordt een gevaarlijke grens overschreden.

 2. “Uitgerekend de Joodse staat wordt daarmee één van de eerste landen ter wereld waar met dit soort indirect verplichte vaccinaties een nieuwe Untermensch wordt gecreëerd.”

  u bedoelt: Juist de bezettingsmacht wordt daarmee één van de eerste landen ter wereld waar met dit soort indirect verplichte vaccinaties een nieuwe Untermensch 2.0 wordt gecreëerd.”

  verbaas u niet, verwonder u slechts…

 3. De vluchtelingen uit Europa die Israël hebben gebouwd hebben niets te zeggen in Israël, ze leven zelfs in armoede. Een latere groep immigranten heeft daar de macht gegrepen. Het is te triest voor woorden. Dat de kinderen en kleinkinderen van de holocaust daar nu geconfronteerd gaan worden met een nieuwe ausweiz variant en digitale nano tatoeage op hun arm. Israel is niet meer het land dat in 1948 gesticht is door joodse mensen met een getatoeëerd nummer op hun arm als lidteken op hun ziel.. Van regen in de drup.

 4. Amandha Vollmer over de geschiedenis van het medische establishment, Hoe Rockefeller echte geneeskunde wettelijk verboden wist te maken en te vervangen door zijn monopolie op chemische troep gemaakt van de afval van zijn olieimperium. Hoe de mythe van virussen in de wereld werd gebracht om gezonde mensen klant te maken van Rockefellers Big Farma virusmisleiding, vaccins en sciëntisme , PBS radiogesprek 2017.

  https://wickedtruths.org/nl/virussen-bestaan-niet

 5. Er zijn tien methoden van SarsCov2 vaccinatie in ontwikkeling, van traditioneel inbrengen van dode of verzwakte virussen, via vector-vaccins met verzwakte hulpcellen, tot de mRNA vaccins.
  Op z’n minst zou je als ‘klant’ moeten weten welk soort vaccin je gaat krijgen.
  De meeste vaccins blijken vooral anti-lichamen in de lagere luchtwegen op te roepen. Die komen vanuit het bloed. De hogere luchtwegen waar anti-lichamen komen uit het slijm, blijken veel matiger te reageren op de vaccins.
  De natuurlijke weerstand (dus zonder vaccins) vindt zowel in de hogere als de lagere luchtwegen plaats.

  Normaal duurt het ontwikkelen van een vaccin erg lang. Er is een voorfase waar de doelen worden gesteld en waar wordt onderzocht naar de samenstelling, hoe de fabricage moet zijn, hoe giftig het zaakje kan zijn, dierproeven e.d. Als dit na enkele jaren gunstig is afgerond krijgt het de status van Investigational New Drug. Dan komen de fases 1, 2 en 3, waar getest wordt op resp. tientallen mensen, honderden mensen en duizenden mensen. Elke fase vergt 2 jaar aan controle-onderzoek. Pas als dit allemaal gunstig is ontwikkeld, krijgt het vaccin toestemming om op de markt te verschijnen en pas dan kan de fabricage gaan starten.
  Die laatste fases worden nu allemaal ingekrompen tot één jaar! Hoe veilig is dat?
  Natuurlijk kon de beginfase korter zijn, vanwege kennis opgedaan bij Sars-Cov1 en MERS-CoV. Maar toch.
  Dan zijn er nu zelfs fabrikanten aan het werk die nooit eerder een vaccin op de markt hebben gebracht: b.v. Moderna en Novavax.
  Bill Gates heeft met zijn schenkingen de financiële risico’s van een vaccin-ontwikkeling helpen beperken. DNA en mRNA vaccins zijn nooit eerder op grote schaal voor de markt geproduceerd. Ook is onbekend hoe vooral de verzwakte ouderen reageren op de vaccins. Ook voor kinderen is het onbekend.
  Bij zoveel onzekerheden is het misdadig dat overheden beperkende voorwaarden gaan stellen aan mensen die niet gevaccineerd willen worden.
  De natuurlijke immuunrespons werkt beter dan het injecteren in het weefsel.

 6. In Israël is een actieve dienstplicht voor iedereen vanaf 18 jaar, zowel mannen als vrouwen. Er zijn wat uitzonderingen, maar je moet van goede huize komen om daarvoor in aanmerking te komen. Verder blijft elke voormalig dienstplichtige automatisch tot zijn of haar 30e (geloof ik) reservist, zo’n beetje elk gezin heeft ergens een koffer met militaire kleding staan.
  Technisch gezien is iedereen tussen 18 en 30 daar militair…

 7. @ Hoeder: 9:58 pm, op 15/12. Klopt, de Overheid heeft van ons lichaam af te blijven, zelfs mondkapjes kan men NIET verplichten. De Overheid- Rutte c.s.- gaan regelrecht in tegen artikel 10 van onze Grondwet.

 8. Volgens de Internationale Rechten van de Mens ( toen de VN nog eerbaar was ) mag van geen mens op aarde de persoonlijke integriteit worden aangetast door b.v. een “vaccinatie “.

  Na het artsenproces te Neurenberg werd vastgelegd dat geen mens op aarde tegen haar/ zijn wil gevaccineerd mag worden !
  Ik vermoed dat juist in Israël dit bij de bevolking , ook generaties later nog steeds een teer punt is .
  De bijna ongekozen president anex vrijmetselaar weet dit z.g. niet , of zou hij net als al die anderen een dubbele agenda hebben ?
  Ik hoop echt dat de Israëlische bevolking zich niet laat injecteren , want dan is een wereldwijde kettingreactie mogelijk !!

 9. De regeringen kunnen nu wel lopen schreeuwen, dat wanneer je gevaccineerd bent weer overal heen kunt gaan. Maar wat als meer dan de helft van de inwoners zich absoluut zich niet laten vaccineren of eerst de kat uit de boom willen kijken het eerste jaar. Van hoe het de gevaccineerde het vergaat, wat betreft de bijwerkingen. Dan gaat geen enkel evenement door of een restaurant/café of dergelijke überhaupt open. Dan zullen die vliegmaatschappijen van zelf failliet gaan wegens te kort aan genoeg gevaccineerde reizigers. De regeringen liegen en bedriegen constant hun bevolkingen voor, dus daar kunnen we niet van uitgaan dat ze hierin in eens wel de waarheid over zouden spreken. Alleen naïeve mensen trappen in deze val. Die regeringleiders vaccineren zich zelf ook niet bij de eerste lichting, die kijken wel uit of nemen een zoutoplossing in de injectienaald, zodat het net lijkt alsof zij gevaccineerd worden. Zo deden ze voorgaande keren ook, dus laten we ons niet een rad voor de ogen draaien door die slinkse politiek correcte drammers, die zogenaamd pro vaccinatie zijn.

 10. Medicijnen zijn er maar daar wordt geen ruchtbaarheid aangegeven want dat staat een vaccin in de weg.
  Zoals huisarts Rob Elens, dokter Zelenko in de VS en dokter Didier Raoult uit Frankrijk aan hun patiënten hebben voorgeschreven en genezen in stadium 1 namelijk HCQ plus zink en Azytromicine,zo is nu bekend dat Ivermectine een goed werkend medicijn is in een later stadium.
  Ik ga morgen maar eens mijn huisarts bellen of zij daarmee bekend is en zo niet,zal ik haar informeren.
  PCR test is onbetrouwbaar: dr Peter Borger heeft dat onderzocht.
  Dus alle bangmakerij kan van tafel want er zijn medicijnen, dus vaccin is niet nodig, de muilkorven die niet baten maar wel schaden kunnen ook de vuilnisbak in en de anderhalve meter kan ook weg.

 11. De PCR testen zijn toch werkelijk niet serieus te nemen?
  https://indignatie.nl/2020/06/27/covid19-pcr-tests-zijn-wetenschappelijk-zinloos/
  Er zijn online filmpjes te zien dat een papaja positief test, je zou denken het stopt hier.
  Jammer genoeg zijn er externe motivaties met gewichtige mensen die eigenlijk dom zijn.
  Dat komt dan op de main stream kukeleku en ettert maar door.
  Op talk shows en leuter shows zie ik geen enkele viroloog die kritisch is.
  Die zijn er echter wel degelijk, maar die wil de MSM geen aandacht geven.
  Stel je voor dat mensen onafhankelijk van de deug media tot de conclusie komen dat ze genaaid worden? Rutte zal hopen dat er veel mensen zo dom blijken te zijn dat ze in zijn leugens trappen. Het virus dient een plaats te krijgen, maar de angst die de politiek exploiteert is een schandaal.
  Kom eens op voor uzelf en denk aan uw nageslacht..

 12. Bij iedere vals positieve test neemt onze vrijheid omgekeerd everedig af.

 13. Een ieder die zich wil laten vaccineren moet dat vooral doen. Echter mag ieder mens zelf beschikken over zijn lichaam. Waar haalt men de gore moed vandaan om indirect zvia sociale uitsluiting toch te dwingen tot vaccinatie. Daarom was de euthanasiewet van Pia Dijkstra, uiteraard van D 66, fundamenteel fout. De overheid heeft noch direct, noch indirect zeggenschap over mijn lichaam. De overheid dient te allen tijde de integriteit van ons menselijk lichaam te respecteren. Alleen verdwaasde linkse deugmensen vinden van niet. Hersenloos ben je dan. En dat klopt dan weer met zg linkse deugmensen.

 14. Zouden de valse positieve PCR testen effectief bekomen zijn door personen die zich willen laten testen voor covid19 of zijn ook deze cijfers compleet gegenereerd op basis van leugens.

  Stel dat de cijvers echt overeenkomen met het aantal testpersonen dan komen de lockdown voort uit mensen die zich laten testen.

  Wanneer dan niemand zich laat testen dan komt een deel van onze vrijheid terug!!!

 15. Leon de Winter :

  De kleine tirannie van de lockdown

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1800568161/de-kleine-tirannie-van-de-lockdown

  Geachte Mark Rutte, met bewondering heb ik naar uw rede tot de natie gekeken. U bent hier goed in. Maar er zat een gruwelijk gat in uw verhaal: uw adviseurs hebben niet kunnen bedenken hoe zowel de economie als de risicogroepen beschermd konden worden. Dus blijft de crisis min of meer in stand. In een normale wereld is er geen frictie tussen die twee grootheden, maar er is momenteel geen normaal, zo roepen de deskundigen en de media ons toe. Toch zijn er mensen die beweren dat dat wel kan, het beschermen van de economie en risicogroepen. Helaas dringt het advies van deze deskundigen, zoals de hoogleraren die zich verzameld hebben rond The Great Barrington Declaration, niet tot uw torentje door. Deze profs vragen om veiligheidsmuren rond risicogroepen en om differentiatie in de benadering van wat in de economie gesloten moet worden en open mag blijven.

 16. Ik plaats deze code nog een keer, omdat de overheid nu al onze rechten schend.
  Het verplicht stellen van een niet wetenschappelijk dragen van mondkapjes, het betreft dus een expirement, en dat is zonder uw toestemming verboden.
  Hierbij een vertaling van de volledige tekst van de Code van Neurenberg zoals vastgelegd in de uitspraak van het Artsenproces:[3]
  1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk
  Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment ; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment.
  De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.
  2. Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  3. Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.
  4. Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden.
  5. Een experiment moet niet worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om ervan uit te gaan dat overlijden of een handicap het gevolg zullen zijn; behalve misschien in het geval dat de uitvoerende artsen zelf ook als proefpersoon dienen.
  6. Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen.
  7. Degelijke voorbereidingen moeten worden getroffen, en adequate voorzieningen moeten worden aangeboden om de proefpersoon te beschermen tegen mogelijk letsel, handicaps of overlijden.
  8. Het experiment moet alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van vaardigheid en zorg moeten worden vereist van de personen die het experiment leiden of uitvoeren, in alle stadia van het experiment.
  9. Gedurende de gehele loop van het experiment moet het de proefpersoon vrij staan om het experiment ten einde te brengen als hij of zij een fysieke of mentale staat heeft bereikt waardoor voortzetten van het experiment hem of haar onmogelijk lijkt.
  10. Gedurende de gehele loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper voorbereid zijn het experiment te staken, in ieder willekeurig stadium, als hij of zij reden heeft om aan te nemen, met gebruik van het gezond verstand, de superieure vaardigheid en het zorgvuldig oordeel dat van hem of haar vereist wordt, dat voortzetting van het experiment zal leiden tot letsel, handicaps of overlijden van de proefpersoon.

 17. Excuses: De eerder genoemde Nico Terpstra is voorzitter van de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Niet van Skepsis.

 18. Vraag die we ons moeten stellen is Wat betreffende vorig stuk van Xander

  Zou het niet kunnen zijn dat als er veel mensen tijdens de vaccinaties sterven dat dan misschien de ogen open gaan en ze misschien tot de conclusie komen dat vaccinaties niet zo veilig zijn ??
  Ik ga er eigenlijk vanuit dat men niet ZO ZO ZO blind is

 19. Vraag die we ons moeten stellen is Wat betreffende vorig stuk van Xander

  Zou het niet kunnen zijn dat als er veel mensen tijdens de vaccinaties sterven dat dan misschien de ogen open gaan en ze misschien tot de conclusie dat vaccinaties niet zo veilig zijn ??
  Ik ga er eigenlijk vanuit dat men niet ZO ZO ZO blind is

 20. De zeer omstreden Premier Netanyahu wiens regering ieder moment kan klappen, krijgt grote oppositie van Rabbijnen die zeggen dat Israël helemaal niet zit te wachten op Covid Vaccinaties.

  https://www.israel365news.com/161981/according-to-the-bible-should-we-take-the-covid-vaccine-rabbis-weigh-in/

  Volgens de Rabbijnen ea Weldenkende Artsen zijn genoeg veilige alternatieve medicijnen en vitaminen beschikbaar om Corona grondig en doeltreffend te bestrijden.

 21. polleke 6.13 uur
  Helaas gaat dat zo niet werken , deze ondernemers die weigeren wordt hun vergunning ingetrokken , zo eenvoudig is dat !!

 22. 1/2 tot 3/4-kwart houdt dus in dat de horeca voorlopig niet open gaat vanwege gebrek aan personeel

 23. Ik hoop dat de soep niet zo heet wordt gegeten als hij wordt opgediend.
  Want reizen naar Israël, dat zo’n leuk land is, zou dan onmogelijk worden.
  Want het vaccin weiger ik, niet omdat ik persé tegen vaccineren op zich ben, maar omdat ik het niet vertrouw.
  Het gaat allemaal veel te haastig en de bijwerkingen zijn nog steeds onbekend. Zeker als het om de lange termijn gaat.
  Ik zou heel graag weer naar Israël willen gaan, ik ben daar al een aantal keren geweest, maar ik wil geen mondkapjes en geen vaccinatie!
  Zolang deze zaken spelen zie ik er van af.

 24. Zeker als maar de helft tot een kwart van de bevolking zich laat inenten,vind ik het eigenlijk niet zo gek de toegang tot grote collectieve manifestaties op zo’n manier te beperken.Het is natuurlijk nog wel de vraag in welke mate vaccins daadwerkelijk bescherming bieden,hoe lang en of het dat ook doet bij mutaties in het virus.

  Zoals u het hier brengt zou u complotdenkers in een heel ander kamp overigens wel eens kunnen staven in de gedachte dat het een joodse samenzwering zou kunnen zijn.Zo gaat dat nou eenmaal met samenzwerings- en complottheorieen.

  Ik denk zelf weleens terug aan de omineuze waarschuwingen van Stalin tegen ‘het dokterscomplot ‘ .Hij zal er wel iets heel anders bij in gedachten gehad kunnen hebben en het wil er bij bij niet in dat dat hoofd van de WHO die hier frequent als marxist wordt voorgesteld het zo bekokstoofd zou kunnen hebben,maar die gedachte laat me toch niet helemaal los.

  Waar ik van overtuigd ben,dat is dat het om een heel vervelende aandoening gaat,die we maar beter niet kunnen onderschatten.
  Over de toekomstplannen van de pleitbezorgers van een nieuwe wereldorde en het WEF maak ik me vooralsnog minder zorgen.

 25. Lockdown-waanzin: steeds meer experts geschokt door destructief overheidsbeleid.
  Ook in Duitsland wordt het verzet tegen de maatregelen heviger.
  Het verzet tegen het destructieve beleid van de federale regering komt uit steeds meer hoeken – ook van experts en insiders van de kliniek zelf, wiens situatie door politici wordt gemaakt als belangrijkste getuige voor de vermeende onvermijdelijkheid van hun dodelijke lockdown-beslissingen: nu bekritiseert Fresenius-baas Stephan Sturm ook die, onder andere, het fortuin stuurt van de grotere ziekenhuisketen van Duitsland, Helios, de verkeerde inschattingen van de heersers – en hen ervan beschuldigt “te goed te kijken naar de capaciteiten van de intensive care van de klinieken”. Het wordt steeds duidelijker dat de politiek elke proportionaliteit ontbeert – en waar er knelpunten zijn, zijn die niet het gevolg van de verspreiding van het virus, maar eerder een politiek falen op de lange termijn.
  https://www.journalistenwatch.com/2020/12/15/lockdown-wahnsinn-immer/

 26. De Helft tot driekwart Israëliërs wil zich niet laten vaccineren en de regering wil ze boycotten.
  Doet me denken aan de olie boycot van de Arabisch landen in 1973. De kwamen er uiteindelijk achter dat ze zelf het grootste slachtoffer werden van de boycot (er kwam geen geld binnen). Dus dat gaat hier ook gebeuren. Want een restaurant eigenaar die zelf geen vaccin neemt laat echt wel ongevaccineerden toe, dus ik zie wel wie hier gaan winnen.

 27. Dus…………… tot 75 % van de israelische bevolking wil zich niet laten vaccineren , dat lijk mij een prima idee , maar deze worden buitengesloten van o.a de Horeca , wat denkt u wat deze horeca gaat doen ? Slechts 25% waarvan misschien 12,5 % regelmatig naar de horeca gaat mag toegelaten worden , ook deze komen in opstand want met die omzet halen ze het niet !!!!!! Volgens mij gaan er ook grote opstanden komen .

 28. Er is een simpele uitweg: er zijn voldoende restauranthouders, winkeliers, fysiotherapeuten, artsen etc die zich niet willen inenten. Tegen die mensen zou ik willen zeggen “Laat je dan ook niet vaccineren en stap in het ‘gat in de markt’ dat ontstaat.”

  Want, er zullen genoeg vaccin-weigeraars zijn die bij vaccin-dwang in bepaalde restaurants, winkels, etc geweigerd worden en er is dan geen betere reclame voor jouw vaccin-vrije bedrijf dan de slogan “Wij accepteren ook niet-gevaccineerden!”

  Met andere woorden; laat je niet gek maken mensen. De overheid kan veel, maar zal nooit de creativiteit van de vrije ondernemersgeest kunnen vernietigen.

  Mooi voorbeeld is de Amerikaanse drooglegging. Er is nog nooit zoveel drank gestookt en verkocht als in die jaren 🙂

  Ik ben de eerste die een vaccin-vrij restaurant gaat bezoeken!

 29. omdat al die idioten zich laten testen, zitten we met deze ellende. ook in mijn omgeving laten zich mensen testen die twee keer in een uur hebben moeten hoesten. de oplossing is dus simpel: laat je niet testen. ik ben op bezoek geweest in een verzorgingstehuis waar covid ‘heerst’ , toen ik naar buiten liep, kwam er iemand aan met de boodschap dat ik mij moest laten testen. gelukkig ben ik zo slim geweest om een valse naam en telefoonnummer op te geven toen ik naar binnen ging. ( ze mogen toch niet om id vragen ). geen haar op mijn hoofd dat ik mij nu laat testen. ik zou nu dus ook 10 dagen in quarantaine moeten, dikke neus dus, ik ga overal heen, zo veel en vaak als ik maar wil. ik zal NIET buigen.

 30. Op naar het teken van het Beest, uit de Openbaring van Johannes. De duivelse machten hebben haast.

 31. “Zo’n derde harde lockdown valt in Nederland vermoedelijk pas na de verkiezingen te verwachten, want u moet eerst netjes en gedwee weer op dezelfde kartelpartijen stemmen die de huidige ellende mogelijk hebben gemaakt en onnodig in stand houden.”

  Het ‘netjes en gedwee stemmen op dezelfde kartelpartijen’ is gelukkig toch stilaan aan het verminderen in Vlaanderen, Hopelijk is het niet ’too little, too late’…

 32. Ze kunnen ook roepen in de corrupte media dat er veel besmettingen zijn, zonder dat er ook maar 1 test is uitgevoerd, niemand die het kan nakijken, want de labo’s die zogezegd de testen nakijken en besmettingen ” bevestigen”, zijn onbekend.
  Geen enkel bewijs van het virus( geen genetische code, geen foto, geen isolering ) geen testen die kunnen aantonen dat het bestaat, en toch een zogezegd vaccin tegen dit virus, dat niks van dit onbekende “virus” bevat ?
  Hoe dom zijn de sheeple ?
  Te dom om nog vrij en zelfstandig te ademen blijkbaar
  En daar heeft big farma als auslosung een spuitje , vermomd als vaccin voor !

 33. Horeca en evenementen hebben nog nooit een rotcent aan mij verdient. Zolang er geen deur hier ingetrapt wordt en ik met het pistool gedwongen wordt mezelf te laten vaccineren, geen kans.

  Ik hoop serieus dat mensen die geen enkele keuze hebben ook geen bijwerkingen zullen kennen.

  Maar ik word wel moe van de verwijten die klaar staan als ik opmerk dat ik graag zelf de keuze wil maken. Ik moet dan mezelf verantwoorden en ik snap echt niet met welk recht mensen denken om mij niet mijn eigen overweging te laten maken. Kan ik bij uitsluiting ook stoppen met bijdragen aan dit wurgende fascisme?

 34. Wow geen positieve boodschap.
  En “nano” is er al langer.
  Stel dat dit slecht gebruikt word?
  https://nanobrainimplant.com/2019/02/
  En het bwoord is al leuk killer robots?
  https://sifted.eu/articles/nanobot-startups-europe/
  Dan nog smartdust dat zit ook in het lichaam bij u en mijzelf al heel lang.
  Hen nog veel info maar dit zegt genoeg.
  En dit is er al jaren.
  Heb dit in 2016 geplaatst het is overal nu 5 G alles verbind en controleerd.
  Smart dust.
  https://www.facebook.com/100011613649407/videos/147046369025817

Comments are closed.