WHO: Corona maatregelen blijven nog minstens 2 jaar gehandhaafd

Als het aan de WHO en het WEF ligt wordt dit het permanente straatbeeld (voor zover u nog de deur uit mag, en met uitzondering van de persoon links – die zal zijn gearresteerd). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Accepteert het publiek dat het leven NOOIT meer normaal wordt?

—————————————————————————————————————————————-

De speciale Covid-19 afgezant van de WHO, dr. David Nabarro, zegt dat de corona maatregelen nog minstens 2 jaar gehandhaafd blijven, en ook vaccins daar geen verandering in zullen brengen. Nabarro vindt dat we ‘het virus met respect moeten behandelen’, en mensen dus mondkapjes moeten blijven dragen en zich aan social distancing moeten houden – zaken die geen enkel nut hebben, zoals tal van wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen. Eind 2022 is één ding zeker: de economie is dan grotendeels verwoest, en honderden miljoenen mensen zullen permanent hun baan zijn kwijtgeraakt.

‘Ik haat het om voorspellingen te doen, maar laten we het in het grote geheel bekijken. Niemand van ons zal veilig zijn totdat de hele wereld veilig is,’ zei Nabarro in een interview met Sky News. Daarmee wees hij op het vaccineren van de hele wereldbevolking, waar deze week in Groot Brittannië een begin mee zal worden gemaakt. Nederland volgt vermoedelijk in januari.

Accepteert het publiek dat het leven nooit meer normaal wordt?

‘Grote stukken normaliteit komen er spoedig aan, maar het duurt minstens een paar jaar voordat iedereen is gevaccineerd. Het normale leven is dus nog een paar jaar verwijderd voor de wereld.’ Twee jaar lijkt overigens nog erg optimistisch, want WEF voorzitter Klaus Schwab heeft al aangegeven dat de wereld NOOIT meer teruggaat naar normaal.

Mondkapjes, social distancing en (semi)permanente lockdowns zijn aantoonbaar volslagen zinloos gebleken, maar worden permanent en ‘onderdeel van het leven’, zo lieten ook CNN en een hoge Amerikaanse legerofficier al weten. Het publiek ‘moet dat maar accepteren.’ (1)

Of mensen daadwerkelijk net als in het afgelopen jaar vrijwel zonder verzet akkoord blijven gaan met het definitief afpakken van al hun vrijheden en inspraak, en met de afbraak van hun bestaanszekerheden door ‘psychopathische’ leiders, is overigens maar de vraag, zeker als die vaccins bijzonder nare gevolgen blijken te hebben, zoals ernstige tegenreacties, het oplopen van Covid-19, onherstelbare veranderingen en beschadigingen in hun lichaam op DNA niveau, en onvruchtbaarheid.


Xander

(1) Summit News
(2) Afbeelding:  icsilviu , Pixabay 

Zie ook o.a.:

05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
01-12: 1 december 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officieel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
18-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
17-11: New England Journal of Medicine: Lockdowns, social distancing en mondkapjes zijn zinloos
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Voor iedereen die zich soms ook voelt zoals Nancy uit de befaamde film “Invasion of the Body Snatchers”. Waarin iedereen gevoel en willoos is geworden door een entiteit die mensen kloont. De film is werkelijkheid aan het worden. Doe mee aan dit unieke protest, u bent niet alleen. En vooral deel alstublieft. Wereldwijd protest tegen alle onderdrukking van de menselijke natuur. Door middel van een SoS-signaal op 24 december 2020. Voor Iedereen en het maakt niet uit waar je bent! Controleer de details bij evenement / profiel.
  https://www.brighteon.com/channels/soslightuptthesky
  https://brighteon.social/@SOSLightUpTtheSky
  https://www.youtube.com/watch?v=ZQSCowWyIvA

 2. Ik bedoel natuurlijk: The Great Reset in januari 2021.

  Leuk en inventief, telkens weer andere criteria om de bevolking te kunnen treiteren totdat The Great Reset wordt opgelegd in januari 2021.
  Na het aantal “besmettingen” nu het aantal intensive care opnames.

 3. Nabarro? Dat is toch die britse afgevaardigde namens WHO voor covid-19, die erop wees dat inmiddels 80% van de toerisme industrie weggevaagd werd en vindt dat een lockdown alleen gerechtvaardigd is om tijd te kopen om te reorganiseren, hergroeperen, je middelen te herbalanceren, en je uitgeputte medische werkers te beschermen???
  Wie gelooft die draaiende, huichelende windhanen van de who nog?!

  https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/

  En om meteen dat coronacircus een halt toe te roepen hoeven wij enkel allemaal tesamen dat mondmasker UIT te laten en het normale leven gewoon te hervatten!
  In Nederland zouden duizenden horecaondernemers eindelijk aan éen zeel gaan trekken door op 17 januari hun zaken opnieuw openen met of zonder toestemming?
  Zij weigeren hun broodwinning te verliezen door deze gijzeling van de staat en verenigen zich eindelijk….en we zullen zien of rutte en co duizenden ondernemers zal durven straffen voor het beschermen van hun broodwinning…
  Enkel ZO geraken we af van die corona flauwekul, van de staatsgijzeling op de bevolking: door sámen burgerlijke ongehoorzaam te zijn en de mondkapjes weigeren te dragen: ze kunnen niet iedereen straffen of in de gevangenis stoppen.
  Dat is de enige manier om de dictatoriale macht van die paar politiekers te breken, wij hebben als volk de macht door aantal, niet vergeten!
  Als het publiek dus gewoon het normale leven hervat, zonder mondmaskers, zonder maatregelen, dan is de hele coronahysterie zó voorbij en daar doet de politiek dan helemaal niks tegen.

 4. Leuk en inventief, telkens weer andere criteria om de bevolking te kunnen treiteren totdat The Great Reset wordt opgelegd in januari 2020.
  Na het aantal “besmettingen” nu het aantal intensive care opnames.

 5. het voordeel van de de langdurige lockdown is dat er niet meer gewoon, controleerbaar, met papierenstembiljet gestemd kan worden.
  Wanneer de lockdown nog twee jaar duurt, dan is er alle ruimte, om stemmen via de computer, met goed afgestemde software voor de juiste uitslagen, in geheel europa in te voeren.
  De komende twee jaar zullen met de digitale verkiezingen in geheel europa, de pro-europa partijen een grote meerderheid halen, groot genoeg om de grondwet te mogen inperken. met twee jaar pak je veel verkiezingen mee.26 september 2021 federale verkiezingen duitsland, april 2022 frankrijk. tot die tijd heeft europa een vreselijke last van corona.
  (tevens is het hervormen van het financiele systeem een meerjarig proces, een paar maandjes is te kort)
  Daarom moet de lockdown zo lang mogelijk aanhouden.

 6. Waarom moet ik een masker dragen in de winkel, als iedereen een masker draagt.
  Dan kan ik toch niemand besmetten .

 7. Dat heeft gewoon te maken dat m’n niet op een twee drie zeven miljard mensen kan inenten. Dus dat gaat een tijdje duren. Ook 2021 zal een wat moeilijk jaar worden ook voor de Britten. Shalom

 8. @Mo schreef:
  07/12/2020 om 11:33 pm

  “Het loopt nu de spuigraten uit, de tirannie wordt met de dag groter, het volk wordt nog langer gegijzeld. Wie denkt dat deze misdaad tegen de bevolking vanzelf over gaat, heeft echt boter op het hoofd. Deze terreur gaat niet vanzelf over, maar wacht op bevrijding door het volk zelf. Maar dat zie ik nog zo snel niet gebeuren, ze wachten liever tot een ander volk het infinitief neemt.”

  Het Europese volk wordt de Coronamaatregelen zat, komt in opstand en er breekt daardoor zelfs een revolutie uit waarbij regeringen omvergeworpen worden. Mede door toedoen van de Brexit en de halsstarrige houding van Polen en Hongarije als het om de EU-begrotingscrisis gaat. Zie https://www.trouw.nl/buitenland/ultimatum-voor-polen-en-hongarije-in-begrotingscrisis-veto-s-weg-of-het-coronaherstelfonds-gaat-door-zonder-jullie~b56ec98e/ “Ultimatum voor Polen en Hongarije in begrotingscrisis: veto’s weg of het coronaherstelfonds gaat door zonder jullie”.

  Maar dan is de kans groot dat wij daardoor slechter af zullen komen, want dictators komen vaak tijdens revoluties aan de macht. Dat heeft verleden maar al te vaak bewezen.

 9. In Engeland is het normale leven al langzaam terug aan het komen. Ik zag alweer voetbalwedstrijden met behoorlijk wat publiek en dat wordt vanaf nu steeds meer.

 10. Vind u de mondkap niet verdacht veel “lijken” op een david-ster? Ik bedoel niet het symbool zelf, maar het concept van wat de joden in de 2e wereldoorlog op hun jassen moesten spelden. Het aanbrengen van een symbool d.m.v. dwang en andere drukmiddelen

  Ze werden gedwongen om dat op te spelden, als ze er een droegen werden ze meestal geweerd in winkels en andere plekken omdat het voor hun “verboden” was. De enige manier voor hun om daaraan te ontkomen was niet die ster opspelden, met kans als ze zouden gearresteerd worden, of toch die ster dragen en vrijwel overal worden geweigerd.

  Tegenwoordig worden we gedwongen om het symbool van de muilkorf te dragen, als we het niet dragen worden we geweigerd in winkels of nog erger, de winkeliers geven ons aan bij de politie (zoals in nunspeet).

  Zien mensen echt die vergelijking niet met het nazi regime? We leven er nog steeds in sinds de 2e wereld oorlog. De nazi’s zijn nooit vervolgd voor hun daden, degene die wel zijn vervolgd, 9 man, waren niet eens hoog geplaatste nazi’s die werkelijk verantwoordelijk waren voor de genocide en andere vreselijke daden. En dankzij operatie Paperclip, gingen ze doodleuk aan het werk in de VS, o.a. Werner von Braun en Josef Mengele (Dr. Green, CIA)

  Ok ok, misschien is de nazi vergeljking een beetje te vaak gedrumd, laten we dan kijken naar de DDR met de stasi (geheime staats politie, stasi). Idem dito.

  Of zullen we eens kijken naar de soviet unie? hoeveel doden er daar zijn gevallen VOOR de 2e wereld oorlog maar NA de 1e. De Gulags waren niet van na de oorlog maar voor. De soviet unie was al sinds de jaren 20 en 30 bezig om hun politieke tegenstanders e.d. uit de weg te ruimen. Of zullen we eens kijken naar turkeije en armenie waar ook niet over gesproken mag worden in de media.

  Er zijn zat voorbeelden te vinden dat de vrijheid die de overheid en de MSM ons verkopen, eigenlijk helemaal geen vrijheid is, maar de illusie van vrijheid. Verkiezingen zijn er om de illusie te wekken dat je een keuze hebt om een leider te verkiezen, terwijl ze in werkelijkheid niet verkozen maar gekozen worden, van bovenaf.

  De enige manier om deze muilkorf hysterie te bestrijden is om gewoon beschaafd ongehoorzaam te zijn. We hoeven geen winkels en ruiten te slopen om onze statement te maken *kuch kuch*, maar een simpel gebaar. Ik gehoorzaam deze onzin niet.

  ——————————————————-
  Artikel 11 van de grondwet:

  Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  Artikel 6

  1.
  Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.
  —————————————————————-
  Ik heb zoals u kunt lezen niet alleen artikel 11 maar ook 6 erbij gezet, waarom vraagt u?

  Ik geloof in God en ik lees de bijbel. In de bijbel heb je een aantal verzen die gaan over het bedekken van de mond. En altijd elke keer als het gaat over het bedekken van de mond gaat het over schaamte. Het is beschamelijk om je mond te bedekken. Als je iets heb gezegd waarvoor je je schaamt, bedek je ook je mond, nietwaar? Of lees voor de grap deze bijbel vers, deed me sterk denken aan deze coyona situatie:

  Micah 3:7
  The seers will be ashamed,
  And the diviners will be embarassed.
  Indeed, they will all cover their mouths,
  Because there is no answer from God.

 11. Accepteert het publiek dat het leven nooit meer normaal wordt?

  Dit is juist het spel wat ze spelen. En dat mensen wanhopig zijn of worden.
  En dan zal de meerderheid zoals de Bijbel ook zegt: dat ze in de kracht der dwaling in de leugen zullen geloven (2 Thessalonicensen 2) en vooral omdat ze de liefde der waarheid niet aangenomen hebben, om zalig te worden.

 12. nog twee jaar ? jullie beseffen nog steeds niet dat wij als bevolking met véél meer zijn dan de politie ? er zijn in nederland slechts plm 20.000 agenten…en daarvan is een kwart (!) niet inzetbaar wegens medische of organisatorische redenen..Als er in meerdere grote steden in Nederland gedemonstreerd gaat worden (vreedzaam) dan hebben ze al heel snel een probleem.
  Wat we tot nu gezien hebben, een club zoals viruswaarheid kondigt netjes een demo aan, en in Den Haag (meestal) , dus de politie heeft dan tijd genoeg om uit de omliggende plaatsen alles naar Den haag te dirigeren. Demo wordt uit elkaar geslagen en mislukt. Als je slim bent dan organiseer je het in vier grote steden tegelijk. De politie heeft dan echt gelijk een probleem. Zeker als in al deze vier steden een groot aantal mensen komt opdagen. Natuurlijk zal er geen toestemming van de burgemeester komen, maar dat moet je langs je neer leggen. Als vrije burger heb je geen toestemming nodig om vreedzaam jouw boodschap uit te dragen. Ik zit te wachten totdat iemand zijn verstand laat werken en zoiets gaat organiseren. Als we dit een aantal weekenden achter elkaar doen, dan valt of het kabinet, of ze trekken de maatregelen langzaam een voor een in..

 13. Waarom werd mijn reactie gecensureerd wegens het gebruik van het woord psychopaten, en wordt dezelfde kwalificatie in dit artikeltje gewoon gebruikt? Ik weet het: quod licet jovi ..etc. maar merkwaardig vind ik het wel.

 14. Er zijn 10 punten van de code van Neurenberg.
  Mogelijk zijn er twee punten die je vanuit deze afspraak je al kunt inzetten als je bekeurd wordt wegens het niet dragen van een mondkapje.

  Punt 4: Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden.

  Het kan voor mensen die dit niet willen, het muilkorven een vorm zijn van mentale leed.

  Punt 6:

  Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen.

  De schade van langdurig mondkapjes voor je gezondheid en zelfs de medische omdat die een chemische behandeling hebben gehad voor extra bescherming zou er ook onder kunnen vallen.

  Wellicht zijn er andere hogere verdragen die ook zgn tijdelijk noodwet of coronawet ongedaan kunnen maken.

  Hoe dan ook. We hebben juristen nodig die alles uit de kast trekken om die onzin ongedaan te maken.

  Spyfromthesky

 15. Reactie op nieuw begin 21:
  u doet alsof maskers toch nodig/nuttig zijn, als ze maar ‘medisch’ zijn.
  Vanwaar die onzin?
  Ons ‘masker’ is het goede immuunsysteem, de enige manier om virussen etc. af te weren.
  Maskers schaden de immuniteit, als bekend, en doen niets: zelfs van D. riep dat meermalen, ook recent nog.
  Zoals Tamara van A., een mini-ster in het folklore-‘kabinet’ en public verkondigde:
  maskers zijn voor gedragsbeinvloeding (alias hondjestraining)

 16. Het loopt nu de spuigraten uit, de tirannie wordt met de dag groter, het volk wordt nog langer gegijzeld. Wie denkt dat deze misdaad tegen de bevolking vanzelf over gaat, heeft echt boter op het hoofd. Deze terreur gaat niet vanzelf over, maar wacht op bevrijding door het volk zelf. Maar dat zie ik nog zo snel niet gebeuren, ze wachten liever tot een ander volk het infinitief neemt.
  Dat zou wel eens uit de Duitse hoek kunnen gaan komen, de Duitsers worden vandaag met nog grotere beperkingen bedreigd. Morgenavond staat ons eigen duo Leugen & Bedrog weer voor de camera, en leuteren dat het er slecht uitziet dankzij hun PCR Nep testen. Vanaf 1 december verplicht dragen muilkorf, en de nep besmettingen stijgen gelijk met de beursberichten, wat dan weer fijn is voor de vaccine aandelen van Ab Oosterhuis.

  https://www.tagesschau.de/inland/corona-verschaerfungen-weihnachten-103.html
  Drie keer raden wie de Duitse zwarte weduwe in het corona web is.

 17. @Henk,

  de geest van de leugen regeert de wereld?

  Triestig hé?

  Het is dom volk, en ik zal eens uitleggen waarom…

  Toen ik nog een kind was, en de leugen ‘ontdekte,’ ben ik daarover beginnen nadenken.
  (jep, op kinderleeftijd, daarom is het leugen-volk dom, want ze denken niet na, het nadenken wordt vervangen door leugens, want leugens zijn of lijken ‘gemakkelijk.’ Dat heeft als effect dat je opgroeit met een luie geest, en dat kunnen we in deze tijden missen)

  Ik vroeg mezelf af hoe ik de leugen zou toepassen, en wanneer.

  Ik ben zeer goed in het liegen, een meester bijna, maar ik heb er nooit misbruik van gemaakt.

  Ik gebruikte de leugen om mijn vel te redden bij onrecht.

  Die leugen kwam spontaan, en was daardoor nooit van de waarheid te onderscheiden.

  Wie bevooroordeeld wil liegen, valt door het onnatuurlijke gedrag door de mand.

  Dingen die ik weet, maar de leugenaar niet.

  Het waren ‘verantwoorde’ leugens, en ik bepaalde zelf wanneer een leugen al dan niet verantwoord was.

  Omdat, wanneer je de leugen ‘ontdekt,’ je goed moet voelen naar wat je hart of intuïtie zegt.

  Mijn hart vertelde me dat ik mag liegen, maar niet als leidraad mocht gebruiken.
  (het voelde niet goed)

  Wie liegt om te liegen, (omdat ze het lollig vinden te denken dat iedereen hun leugens geloofd, wat overigens niet zo is, we spelen het spel mee en laten de leugenaar in zijn of haar waan, omdat we weten, dat Karma op de loer ligt) wordt met de jaren waardeloos.

  Geen interessante of kritische geest, alleen maar holle leugens.

  Dat vreet aan hen, (Karma in een ‘milde’ vorm) want als ze eerlijk naar zichzelf (durven) kijken, dan zullen ze opmerken dat ze geen inhoud bezitten, en dat ze zonder inhoud, zullen sterven.

  Het onderbewuste zorgt ervoor dat het harder en harder gaat vreten.

  En omdat ze iets anders kennen dan leugens, proberen ze het knagende onderbewuste het zwijgen op te leggen met nog meer leugens…

  Zo werkt het niet.

  U moet uw geest koesteren, want hij is uniek.

  Leugenaars dragen allemaal dezelfde geest.

  Wat er ook gebeurt, mijn ziel gaat door.

  Ik krijg daar genoeg ingevingen en signalen van.

  Het is behoorlijk complex, en God is niet gemakkelijk, maar hij is er.

  U zal alles wat ik doorlopen heb, ook moeten doorlopen om tot God te komen.

  En dat is een lang, pijnlijk en moeilijk proces.

  Als u al begint met het elimineren van uw fake ego dat er door de maatschappij met de paplepel is ingegoten?

  Begin daar alvast mee, als dat gelukt is, dan zal u vrede in de wereld beginnen zien.

  Wij, zijn Wereldburgers.

  Ik weet tot in de puntjes hoe mijn geest werkt, en dat is best interessant.

 18. Een paar vragen:

  Als maskers werken, waarom dan 1,5 meter afstand houden?

  Als 1,5 meter afstand bewaren werkt, waarom dan maskers?

  Als ze beiden werken, waarom dan een lockdown?

  Als alle drie werken, waarom dan een vaccinatie?

 19. Medische mondkapjes nu in de supermarkt

  https://www.telegraaf.nl/financieel/654582581/medische-mondkapjes-nu-in-de-supermarkt

  Gewone burgers dragen in het OV of winkels nog vrijwel uitsluitend niet-medische wegwerpmaskers of herbruikbare maskers, die de drager nagenoeg niet beschermen en omstanders in zeer beperkte mate. Aan deze maskers worden door de overheid geen kwaliteitseisen gesteld. Zij kunnen daarom ook niet afgekeurd worden, aldus het RIVM.
  Let u vooral op de zin: die de drager nagenoeg NIET beschermen en omstanders in zeer beperkte mate.

  Ben benieuwd hoe lang deze zin nog blijft staan in het artikel. Want voor die mondkapjes die ( zoals iedereen wel weet) niets doen zijn mensen door soms wel 4 politiemensen in elkaar gebeukt, hebben boetes gehad van honderden euros werden in het begin afgedaan als noodzakelijk om mensen eraan te laten herinneren dat het virus nog niet overwonnen was en allerlei andere flauwe kul argumenten. Ongelooflijk zoals onze bestuurders samen met de corrupte media een volk in diep ellende hebben gestort enog blijven storten en de enkelingen die vragen blijven stellen over noodzaak en nut en wetenschappen;lijke data aandragen waaruit telkens opnieuw blijkt dat ALLE corona maatregelen NONSENS zijn worden weggezet als complotdenkers, hoogleraar of zelfs Nobel prijswinnaar…het maakt de besturende machtsmisbruikers niets meer uit.

 20. Ik zal geen krokodillentranen laten om de huidige internationale wanorde.Het is te hopen dat er dan voldoende internationale politieke wil zal zijn om een meer rechtvaardige wereld in te richten.Dat zal natuurlijk nooit een statisch gegeven zijn,maar ik zie niet in waarom zoiets niet te realiseren zal zijn ,als we tientallen jaren geleden al mensen op de maan konden laten landen.Het is schandalig en eigenlijk ronduit misdadig,dat het zo lang heeft moeten duren,als het er tenminste nog van komt.En anders kunnen we wel zo’n beetje weten wat ons te wachten staat,voor wie oog heeft wat er in tal van geschriften van honderden en duizenden jaren oud, te lezen is.

 21. Vervelend die mondkapjes, maar bij Hugo en Mark staan ze goed.

  Corona heeft ook goede dingen gebracht.

 22. Freedom fichters : Hoezo is het spel van de elite zoals je beschrijft over en uit en hoezo dat weten ze ? Ik weet wel dat als Trump aan zijn 2e termijn zou beginnen dan wordt er grote opruiming gehouden bij het WEF , de WHO en nog veel meer , dan is het over en uit met het nepvirus en worden diegene wat verantwoordelijk zijn voor deze elende opgepakt of verketerd waaronder rutte en de jonge .

 23. Beste mensen .., het valt mij op dat niemand dit hele gebeuren relateert aan de Bijbel , want daar is nl. de uitkomst al duizenden jaren geleden in opgeschreven. Nl. de antichrist ( een wereldleider) is duidelijk in aantocht , en momenteel regeert de geest van de leugen over geheel de wereld !
  Er komt nog veel meer !!Het is voorzegt !

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 24. Advies voor Theo Kainos en anderen:
  doet u svp niet mee aan deze enquête!

  En: over de VS-fraude wordt steeds meer onthuld op Naturalnews.com en elders: Epoch Times bijv..
  Steeds meer mensen zijn er GLOEIEND bij: op video of door getuigenverklaringen.

  Dit is voor iedereen in de wereld van belang.

 25. Als mijnheer Nabarro dat inderdaad gezegd heeft dan is dat ontegenzeggelijk het domste wat ik de laatste 10 jaar heb gehoord. Het virus dienen we te bestrijden door respect te hebben voor het immuun systeem wat ieder gezond mens heeft. Vaccins werken averechts.
  Natuurlijk is het vervelend als er mensen met (!) de complicatie van een willekeurig virus komen te overlijden. En dat geldt zeker voor jonge mensen. Maar er krijgen dagelijks ook jonge mensen te horen dat de wetenschap hen niet meer kan helpen, omdat de kanker te ver is gevorderd.
  Vreemd genoeg is sterven door kanker nog nooit een reden geweest de mensen wereldwijd te onderdrukken. Heeft iemand hier enig idee hoeveel mensen er dagelijks sterven door honger, omdat er types met miljarden bedrijven motiveren nog meer voor hen te winnen?
  Bill Gates mag dan door de media als een weldoener worden geportretteerd voor mij is het een walgelijke psychopaat. Samen met die Klaus Schwab denken zijn de aarde te kunnen vormen naar hun idioot ideaal? Wedden dat die tekst dat over 10 jaar niemand iets bezit zeker niet voor dergelijke psychopaten geldt? Werkelijk een schande dat dergelijke onmensen nog serieus genomen worden.
  Een belangrijk kenmerk van een psychopaat: het bezit en de macht is enorm, desondanks gunt de psychopaat een ander niets en wil alleen maar meer voor zichzelf.
  Het idiote is dat ze ondergeschikten bij de vleet vinden die het fijn vinden precies dat voor hen te doen, uiteraard met de belofte van de bekende wortel voor de neus.

 26. Er staat een heel document , gedateerd 20 of 22- 10 2020 op internet betreffende bijwerkingen coronavaccin , weet niet hoe het werkt om te doorsturen, Sorry

  E mail van die site waar je mee contact kan leggen is ocod@fda.hhs.gov

 27. RUDOLF STEINER in 1917 – visionair:

  “De ziel zal door een medicament worden afgeschaft. Men zal vanuit het oogpunt van de ‘gezondheid’ een vaccin vinden waardoor ons organisme al op zo jong mogelijke leeftijd en liefst direct na de geboorte, zo wordt bewerkt, dat dit menselijke lichaam niet op de gedachte komt dat er een ziel en een geest bestaat. – Zo scherp zullen de beide wereldbeschouwelijke stromingen tegenover elkaar komen te staan.

  De ene stroming zal er over nadenken hoe er begrippen en ideeën gevormd kunnen worden die de echte werkelijkheid, de werkelijkheid van de geest en de ziel, weerspiegelen. De anderen, de navolgers van de huidige materialisten, zullen een vaccin proberen te vinden dat het lichaam ‘gezond’ maakt.

  Dat wil zeggen het lichaam zo maakt, dat het door de toestand waarin het verkeert niet meer spreekt over zotte dingen als ziel of geest, maar ‘gezonde’ praat ophangt over de krachten die in machines en scheikundige processen leven en die in een planetaire nevel planeten en zonnen voortbrengen.

  Dit zal door lichamelijke ingrepen teweeg worden gebracht. Materialistische artsen zullen met de taak worden belast om de ziel uit de mensheid uit te drijven.“

  Bron:

  Steiner, Rudolf, 1917: Vorträge in Dornach vom 29. September bis 28. Oktober 1917, Gesamtausgabe Band 177, Seiten 97

 28. We tuimelen in een diepe duistere communistische afgrond.
  Ik zie maar één mogelijkheid om het tij te keren; Trump moet winnen zodat velen de moed hervinden om in opstand te komen. Zonder president Trump wordt het niets.

 29. LedenPanel FNV

  Het ziet ernaar uit dat er binnenkort wordt gestart met vaccineren tegen Covid-19.

  We willen heel graag weten of jij van plan bent om je te laten vaccineren en welke redenen je hebt om dit wel of niet te laten doen. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld. We stellen het zeer op prijs als je hieraan deelneemt!

  Invullen kost niet meer dan drie minuten van je tijd.

  Klik hier om naar het onderzoek te gaan

  https://www.ledenpanelfnv.nl/O.aspx?s=340&_m=c93776b9-4df6-4530-ae6a-a92d00d28212&_psc=63fc0f5a-66eb-46e8-b17c-ac8a00d2ed00&t=0&_a=4bb58182-a052-4546-b6a2-ac8700c3692c

  Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Totta Research. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen worden vertrouwelijk verwerkt en ontdaan van mogelijkheden tot identificatie. Meewerken aan het onderzoek is dus strikt anoniem.

  Heb je vragen over het Ledenpanel FNV? Klik dan hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

  https://www.ledenpanelfnv.nl/MediaServer/Shared/Ledenpanel%20FNV%20FAQ.pdf

  Met vriendelijke groet,

  Toon Wennekers
  Sectorhoofd FNV Zorg & Welzijn

  Lukt het niet om de link te openen? Kopieer dan de onderstaande regel en plak die in je browser (niet in een zoekmachine):

  https://www.ledenpanelfnv.nl/c/al/65RJudSSmL44waSV0Udiz/5wHxsdsjB1t1aX5Ze80HqI

  FNV | Hertogswetering 159 | 3543 AS Utrecht

 30. Ik denk dat het straatbeeld minstens met vier mensen op die foto verminderd zal zijn als zij hun zin krijgen.
  Het schiet immers al aardig op met de gewenste ontvolking…

 31. nog 2 jaar met een muilkorf op, nu weet ik hoe een pitbull zich voelt

 32. Ik heb de bron bekeken, en hij zegt voorzichtig dat het nog wel een paar jaar kan duren voor de héle wereld weer terug kan naar normaal.

  Landen die vaccineren beter op orde zullen hebben (zoals Nederland), zullen al eerder terug kunnen naar normaal (‘patches of normality’).

 33. Dus de massa die zich laat injecteren zal de rest dmv sociale druk dwingen om het ook te nemen.

 34. Gelukkig voor de wereld:
  het spel van Schwab, Nabarro, het Gateskoppel, de Bilderbergers, Rockefellers, Rothschilds, Illuminati, Soros etc. etc.
  is de facto al uit en dat weten ze.
  Dus men kan de schouders ophalen over de inhoud van dit artikel.

  Deze ‘mensen’ wikken, maar GOD beschikt.

 35. uiteraard accepteeren de meeste het , het is een reiniging van karma ,die nodig is voor het volgende traject . de meeste mensen zijn verot bezich , en de meeste mensen weten het zelf niet ,zijn onwetend , stelen energie als het even kan , niet wetend wie of wat ze zijn . nu steelt de regering energie terug om de balans te corigeeren .iets wat nodig is om verder te kunnen . het is dus een correctie, een genezing . ieder kan zijn eigen persoonlijke realiteit hebben ,zou dat kunnen hebben, als meer weet , dat zijn er niet veel. dus dan zit je vast aan , ja daar waar je vast aan zit,,,,,,

 36. De volksverraders van alle landen ter wereld , laten zich opnieuw van hun psychopatische kant zien, nu ze met de rest van hun soortgenoten, een race zijn begonnen om als eerste zoveel mogelijk mensen de gifspuit te geven.
  Politiekers zijn geen mensen meer, ze lijken er alleen nog op !
  Doet me denken aan de feiten die mijn vader ( die 20 was als de oorlog begon ) vertelde over de SS en de waffen SS, die in de kampen met mekaar een weddenschap aangingen om als eerste zoveel mogelijk mensen zich te laten doodwerken, en diegene die met het minste aantal mensen terug in het kamp kwam had gewonnen !

Comments are closed.