Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

Vrouwen met een kinderwens zouden op basis van deze officiële documenten maar eens goed moeten nadenken of ze zich wel tegen Covid-19 laten vaccineren.

—————————————————————————————————————————————-

Brits overheidscomité voor Vaccinatie en Immunisering: ”Zwangerschap dient uitgesloten te worden alvorens te vaccineren, en we hebben geen studie verricht naar de interactie met andere medicijnen’

—————————————————————————————————————————————–

05.55 – In de bijsluiters en zorginstructies van het Pfizer/BioNTech ‘nano’ mRNA vaccin, dat vanaf volgende week aan de Britse bevolking wordt toegediend, wordt expliciet gewaarschuwd het vaccin niet aan kinderen onder de 16 jaar en zwangere vrouwen te geven: ‘Alvorens vaccineren moet zwangerschap worden uitgesloten.’ Mensen met een verzwakte afweer – die niet hebben deelgenomen aan de klinische testfasen- en mensen die regelmatig medicijnen slikken krijgen het ‘advies’ om eerst contact op te nemen met een arts. Vrouwen die het vaccin laten injecteren, moeten ervoor zorgen de eerste 2 maanden na de tweede dosis, die 21 dagen na de eerste moet worden gehaald, niet zwanger te worden.

Wellicht zegt u: zo abnormaal zijn deze waarschuwingen toch niet? Die staan ook in de meeste bijsluiters van gewone medicijnen. Inderdaad, dat klopt. Dat zijn echter middelen die bedoeld zijn voor mensen die aan een ziekte of aandoening lijden, en niet voor gezonde mensen, die nu wel allemaal een Covid vaccin zouden moeten krijgen.

Het Joint Committee on Vaccination and Immunization heeft zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden geadviseerd om het vaccin überhaupt niet te nemen. Dat betekent dat het vaccin voor deze groepen simpelweg niet veilig geacht wordt.

‘Geen interactie studies met andere medicinale producten’

Zorgverleners krijgen in deze instructies de speciale waarschuwing dat er medici en apparatuur klaar moeten worden gehouden ‘in geval van een zeldzame anafylactische gebeurtenis na de toediening van het vaccin.’ We berichtten onlangs dat uit officiële documenten blijkt dat de Britse overheid echter ‘een hoog aantal’ ernstige tegenreacties verwacht, zogenaamde A.D.R.’s (Adverse Drug Reactions). Onder A.D.R.’s vallen ook ernstige ziekten, langdurige of permanente aandoeningen en handicaps, en sterfgevallen.

‘Zoals met ieder vaccin beschermt de vaccinatie met Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 niet alle vaccin ontvangers. Er zijn geen gegevens beschikbaar over het gebruik van dit vaccin in personen die eerder een volledige of gedeeltelijke serie met een ander Covid-19 vaccin hebben gekregen.’ Bovendien ‘zijn er geen interactie studies (met andere medicinale producten) uitgevoerd.’ Het zal duidelijk zijn waarom we dit hebben onderstreept, want alleen al in Nederland gebruiken dagelijks miljoenen mensen wel één of meer medicijnen.

Er zijn flink wat 16-plussers die tijdens de testfasen ‘milde tot matige’ bijwerkingen kregen: 80+% had pijn op de plek van vaccinatie, 60+% had last van vermoeidheid, 50+% van hoofdpijn, 30+% van spierpijn, 30+% van rillingen, 20+% gewrichtspijn, en 10+% koorts. Deze bijwerkingen ‘gingen gewoonlijk een paar dagen na vaccinatie’ weer weg. Ook roodheid en zwelling van de injectieplek en misselijkheid behoren tot de ‘frequente’ bijwerkingen.

Geen testen met mensen met verzwakte afweer

Mensen met een aantoonbaar verzwakt immuunsysteem werden uitgesloten van de klinische testfasen. In de tweede fase bestond weliswaar 40% van de testpersonen uit 56-plussers, maar de statistieken laten juist zien dat Covid-19 voor mensen tot 70 amper een gevaar vormt (door de WHO bevestigd IFR van slechts 0,05%). Zijn er überhaupt wel mensen van boven de 70 getest? Vermoedelijk niet, want de meesten van hen hebben een verzwakt of zelfs niet meer functionerend immuunsysteem.

De Britse overheid is er trouwens zelf niet eens zeker van of het vaccin wel gaat werken: ‘Het vaccin ontlokt zowel neutraliserende antilichamen als een cellulaire immuunreactie op het spike (S) antigen, dat kan bijdragen aan de bescherming tegen Covid-19 ziekte.’ (vet en onderstreept toegevoegd). Dit alleen al annuleert de ook in deze instructies gerapporteerde gemiddelde 95% effectiviteit tijdens de klinische testfasen. Dat percentage is ook nog eens gebaseerd op de voor dit doel inmiddels totaal ontkrachte PCR-test, waarmee de deelnemers van zowel de gevaccineerde groep als de placebo groep zijn getest of ze ‘besmet’ waren geraakt.

Onbekend wat de gevolgen zijn voor menselijke vruchtbaarheid en ontwikkeling

Maar hier stopt het niet mee. In de instructies aan de zorgverleners staat letterlijk dat ‘het onbekend is of het Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 van invloed is op de vruchtbaarheid.’ Dat betekent dus dat men de kans aanwezig acht dat dit vaccin u mogelijk onvruchtbaar maakt.

Bij 4.6 ‘Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding’ is te lezen dat ‘er geen, of een beperkte hoeveelheid data is van het gebruik van Covid-19 mRNA vaccin. Dierlijke voortplanting toxiciteit studies zijn niet afgerond. Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 is niet aanbevolen tijdens zwangerschap. Voor vrouwen met een leeftijd dat ze kinderen kunnen baren dient voor de vaccinatie zwangerschap uitgesloten te worden. Bovendien moet aan vrouwen die kinderen kunnen baren geadviseerd worden om minstens 2 maanden na hun tweede dosis zwangerschap te vermijden.’

Onder paragraaf 5.3 ‘Preklinische veiligheidsdata’ wordt nog eens bevestigd dat ‘Niet-klinische data geen speciaal gevaar voor mensen laten zien gebaseerd op een conventionele studie met herhaalde doses toxiciteit. Dierproeven naar potentiële toxiciteit voor de reproductie en ontwikkeling zijn niet afgerond.’ (onderstreept toegevoegd)

Laat dit even op u inwerken.

De proeven op dieren om te zien of dit vaccin gevolgen heeft voor de reproductie, dus voortplanting, en de ontwikkeling, zijn niet eens afgerond. Dit betekent dat men (nog?) totaal geen idee heeft of dit vaccin geen gevolgen heeft voor de voortplanting en ontwikkeling van iedereen bij wie dit vaccin wordt ingespoten. Of heeft men misschien wèl een idee, en is men zo van de resultaten geschrokken, dat men besloot de proeven met dieren niet eens te voltooien?

Veronderstelde GSK klokkenluider: ‘Vaccin veroorzaakte 97% steriliteit in testfase’

Op 21 november schreven we in ons artikel ‘Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch‘: De Amerikaanse presentator David Knight haalde onlangs een klokkenluider van farma gigant GSK (link werkt weer) aan, die onthulde dat zogenaamde ‘anti-HCG’ (hormoon) adjuvanten in corona vaccins 97% steriliteit veroorzaken. Tijdens een klinische test met het GSK vaccin zouden namelijk 61 van de 63 vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.

Bij een voor mannen ontwikkelde variant met een anti-GNRH (hormoon) zouden de testikels krimpen, zou het testosteron niveau dalen, en het mitochondriale DNA in sperma worden vernietigd, waardoor dit in vrouwen onvruchtbaarheid zou veroorzaken. Dit zou zijn geconstateerd tijdens vaccintesten op bavianen.

Volgens de Britse woordvoerder van Govote.org, waar Knight een videoclip van liet zien, zal dit ertoe leiden dat in de komende jaren massa’s mensen zullen sterven door Covid-19 vaccins, terwijl er vrijwel geen kinderen meer zullen worden geboren. ‘Als dit hun bedoeling is, krijgen we een enorme wereldwijde bevolkingsvermindering, waar Bill Gates het al jaren over heeft.’ Daarom wil Govote.org de vaccins in onafhankelijke laboratoria laten testen.

‘Vaccin kan essentieel eiwit in vrouwen aanvallen waardoor ze onvruchtbaar worden’

De mRNA vaccins gaan het lichaam zelf programmeren om antilichamen aan te maken tegen het ‘spike’ eiwit van het SARS-CoV-2 virus. De nu volgende onbevestigde informatie hierover moeten we nog nader bestuderen en controleren: ‘Spike eiwitten bevatten tevens syncytine-homologe protëinen, die essentieel zijn voor de vorming van de placenta in zoogdieren zoals mensen. Het dient absoluut uitgesloten te worden dat een vaccin tegen SARS-CoV-2 een immuunreactie tegen syncytine-1 kan triggeren, omdat er in gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaarheid van onbeperkte duur kan ontstaan.’

‘Het vaccin bevat een spike proteïne genoemd syncytine-1, vitaal voor de vorming van menselijke placenta in vrouwen. Als het (vaccin) werkt en we zo een immuunreactie tegen het spike eiwit vormen, trainen we tevens het vrouwelijke lichaam om syncytine-1 aan te vallen, wat tot onvruchtbaarheid in vrouwen kan leiden’ (2).

Aangezien deze vaccins ons worden opgedrongen, maar u desondanks op voorhand de volledige verantwoordelijkheid krijgt als het fout gaat, betekent dit dus dat ALS u als vrouw of man inderdaad onvruchtbaar wordt door dit vaccin, u dat geheel en al aan uzelf te wijten hebt. De fabrikanten en medische instanties stellen zich immers nu al niet aansprakelijk hiervoor. Desondanks wordt u straks gestraft als u deze vaccinaties weigert, en kunt u de toegang tot vliegtuigen, gebouwen, winkels en evenementen worden ontzegd. En dat zal waarschijnlijk pas het begin van de totale sociale en maatschappelijke uitsluiting zijn.

 

Xander


(1) Service.gov.uk
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
27-11: 240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen
26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
24-06: Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. Hallo,
  Weet iemand waar deze claim vandaan komt:
  Spike eiwitten bevatten tevens syncytine-homologe protëinen, die essentieel zijn voor de vorming van de placenta in zoogdieren zoals mensen

  Ik zie de link naar Hal zijn website, maar weet iemand waar hij dat vandaan heeft gehaald?

  gr

 2. In Rusland gaat het nog verder, daar spuiten ze je in met een NIET getest Vaccin, gelukkig leef ik hier, in niet in dat leugenachtige land dat Rusland heet!
  Elke rus die ik ken LIEGT alles aan elkaar, ik ken niet 1 Rus die de waarheid spreekt

 3. @Jameson reactie 6/12/2020 0:00 AM

  Zie:
  Op 16 februari 2016 deed de hogere regionale rechtbank van Stuttgart een belangrijke uitspraak (Dossiernr. 12 U 63/15) in het debat rond virussen. Dit naar aanleiding van een weddenschap die een zekere Dr. Stefan Lanka, een microbioloog uit Langenargen aan de Bodensee vijf jaar eerder had uitgeschreven.

  en zie:
  1-december 2016 http://wissenschafftplus.de/blog/de

 4. @ dolf ik ben overigens benieuwd naar een bron voor deze bewering:
  ‘Zo is er het proces van Stefan Lanka die in 2017 zijn rechtszaak won tegen de handlangers van Big Farma. Daarmee is is juridisch bewezen dat het mazelenvirus niet bestaat.’

  Ik kan namelijk alleen iets terugvinden over een uitspraak in het nadeel van Lanka in 2015, waarin de rechter het bestaan van het mazelenvirus bewezen achtte:
  https://amp.theguardian.com/society/2015/mar/13/measles-sceptic-must-pay-doctor-100000

 5. @dolf oei, u ontkent in het geheel het bestaan van virussen? Ik weet niet of er dan nog tot u door te dringen valt, maar ik ga het proberen..

  Als virussen niet zouden bestaan & effectief vaccin ook niet, wat verklaart dan dat polio wereldwijd bijna is uitgeroeid?
  We zitten er, volgens u, immers helemaal naast mbt de werking van de ziekte en we zouden dan ook helemaal niet in staat moeten zijn om de ziekte te bestrijden.

  Denk daar eens rustig zelfstandig over na.

 6. @Jameson

  U weet niet waarover u het heeft, u bent geindoctrineerd door het medisch industrieel complex. Er bestaan geen besmettelijke ziektes, de virustheorie is nooit bewezen. De financiële machten inde wereld die alle media en grote industrieën bezitten en regeringen in hun zak hebben indoctrineren u als sinds geboorte. Louis Pasteur is een bewezen fraudeur, zijn kleinzoon heeft zijn dagboek openbaar gemaakt en daaruit blijkt dat zijn vaccinatie successen op grote fraude berusten. Er zijn in 150 jaar talloze experimenten gedaan om mensen te besmetten, tot in elkaars mond spuwen toe. Het is NOOIT gelukt in 150 jaar. De virustheorie is een verdienmodel van Big Farma om gezonde mensen tot klant te maken. En wie weet wat voor duistere ander motieven.

  Zo is er het proces van Stefan Lanka die in 2017 zijn rechtszaak won tegen de handlangers van Big Farma. Daarmee is is juridisch bewezen dat het mazelenvirus niet bestaat. Nooit geïsoleerd of gedetecteerd, het is enkel een aanname “want wat kan het anders zijn”. Het eigenaardige is dat deze mijlpaal nooit de media heeft gehaald.

  En wat nog vreemder is, is dat er wel vaccins worden verkocht die zogenaamd het ‘dode virus’ bevatten. Maar er is bewezen dat er nooit een virus is gevonden. Dus hier stinkt het enorm.

  Steeds meer mensen over de wereld waren vaccinaties gaan betwijfelen na onderzoek welke zware toxische stoffen erin zitten. Met vele betogingen tot gevolg en dan is er plots een ‘pandemie’ waaraan niemand lijkt te sterven, buiten in de gescripte media.. En nu moet heel de wereld jaarlijks worden gevaccineerd?

  Peer reviewed science is niets anders als het monddood maken van ongewenste resultaten. Je doet mee of je wordt niet gepubliceerd. Het gaat om miljarden. Er waren ook weapons of mass destruction, ze hadden waterdicht bewijs.. De wereld wordt geregeerd door beroepsleugenaars die hun moeder zouden verkopen voor meer macht en geld.

  https://www.globalresearch.ca/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-virus-misconception/5719146

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/11/fake-news-pagina/#comment-454902

 7. @Jameson: de relevantie ontgaat u inderdaad. Mijn opa heeft als Belg een medaille wegens moed in WOI in de loopgraven van België gekregen, ook tijdens WOII! Als invalide daarna heeft hij mijn moeder als een van zijn 10 kinderen geholpen met zijn moestuin om de oorlog door te komen. Achterop de fiets vervoerde hij haar naar de dokter, ze viel eraf omdat ze polio had, tja hoe kweek je citrusvruchten in je tuin?
  Ghandi zei het al, er is genoeg voedsel voor iedereen op aarde, maar wat doet de wereld? Oorlog voeren om bezit van voedsel of grondstoffen van, anderen laten uithongeren en daar beelden over de wereld uitzenden (biafra, etc.). Ondertussen de EU, een handelscontract misbuiken tussen landen als machtsmiddel, 1.000 miljard opeisen voor groen! Terwijl die windmolens wegens gebrek aan onderhoud voor elektriciteit en dus bosbranden zorgen in Californië, wegens globalisatie?. Maar Nederland heeft wel het antwoord! Belasting op voedsel, woningtekort en steeds meer mensen invoeren, waardoor “ëigen” mensen, of mag ik dit ook niet meer zeggen? Aboriginals? Op straat komen te ze staan in een land met een een AAA status. Mag ik even kitsen?

 8. @ emiellienne, als op lokaal niveau de vaccinatiegraad laag is, is er daar inderdaad geen groepsimmuniteit. Dat was daar destijds het geval (streng gereformeerd dorp).

  ‘Mijn moeder kreeg polio voor de WOII-oorlog op zeer longe leeftijd, kon lopen en kreeg 5 kinderen’
  Dat is heel fijn, maar de relevantie ontgaat me. Ziekteverloop is gelukkig niet bij iedereen zo ernstig, mocht dat uw punt zijn.

 9. @Jameson: u kent kinderen van ouders die hun kind niet inenten tegen polio en dus polio kregen.: sinds 1957 worden kinderen ingeënt tegen polio, dus de groepsimmuniteit geldt ook niet? Mijn moeder kreeg polio voor de WOII-oorlog op zeer longe leeftijd, kon lopen en kreeg 5 kinderen

 10. Even tussendoor. Ik zag op een journaal een paar dagen geleden een vraaggesprek, over wel/niet vaccineren, een blonde mevrouw met kort haar gaf uitleg: “wij moeten nog die 30% die twijfelen overhalen (bewerken?) die niet wil vaccineren: Dit vaccin is goed onderzocht! Eh, bijwerkingen? Bij ons…in de héle wereld gaan ze registreren wat de bijwerkingen zijn, daar zijn we klaar voor? Is dat niet een verkeerde volgorde?
  Ik heb 1 keer, na mijn ongeval, een medicijn gekregen waar ik vreselijke bijwerkingen van kreeg. Een oudere man herkende dit en zei dat hij het toen heeft aangegeven bij Lareb (bijwerkingen medicijnen). Doen huisartsen dat? Mijne niet hoor..

 11. @Florian & @dolf
  ‘Dit is geen wetenschap maar een THEORY, die zelfs na 150 jaar nog steeds niet bewezen is.’
  ‘Klopt de virustheorie? Nooit bewezen! Daarom heet het THEORIE’

  Huh, hebben jullie een begin van begrip van wat wetenschap en van wat een theorie is? Wetenschap is het proces van het vormen & toetsen van hypothesen die in samenhang een theorie vormen, een theorie is een getoetst model om waarnemingen in de werkelijkheid te verklaren. Voorbeeld: de theorie van de zwaartekracht geeft een verklaring voor de waarneming iets naar de grond valt. Dus wetenschap en theorieën zijn onlosmakelijk verbonden.

  Over kindersterfte & vaccinatie: natuurlijk spelen verbeterde hygiëne en betere voeding ook een belangrijke rol in de daling. Maar voor het feit dat ook grootschalig vaccineren een belangrijke factor is, is overweldigend bewijs. Zie bijvoorbeeld deze studie naar de oorzaken van de reductie van kindersterfte in Nederland:
  https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(16)00027-X/fulltext
  Uit dit onderzoek blijkt dat de sterfte door ziekten al geleidelijk afnam vóór er grootschalig gevaccineerd werd. Maar vanaf de invoering van het vaccinatieprogramma daalde het percentage van de totale sterftelast door infectieziekten uit het programma direct scherp naar (bijna) nul.
  Mocht je dit betwisten, kom dan maar met een alternatieve verklaring voor deze daling.

  @florian over je link met getuigenissen. Anekdotisch bewijs is nooit een sterke onderbouwing, zeker niet wanneer er grootschalige wetenschappelijke studies beschikbaar zijn. Maar mocht je gevoelig zijn voor anekdotisch bewijs, ik ken in redelijke nabije kring ouders die hun kind niet hebben laten inenten voor polio. Met verlamming tot gevolg. Die zijn, terecht, heel boos op de mensen die ze destijds desinformatie over vaccinatie, die jij ook verspreidt, hebben aangereikt.

 12. Reactie op ‘amo’ 10.12 a.m.

  De LEVENSstijl is inderdaad een belangrijke, zoniet doorslaggevende factor ….
  Tot levensstijl behoort natuurlijk niet alleen hoe men zichzelf voedt, maar ook hoe men omgaat met anderen.
  ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet’

  U refereert aan o.m. roken (iets dat doorgaans leidt tot meerokende slachtoffers).
  Wellicht is u in dit verband geinteresseerd in deze website?
  http://www.wieisdesigaarwanneerurookt.nl

 13. @ Hoeder,
  Goed verwoord, daar kan niemand wat tegenin brengen, Punt!!

 14. Sinterklaas heeft dit jaar een passend kado voor elk land
  het is een vaccin fluistert zwarte piet achter zijn hand,
  Sint heeft zijn research zwarte pieten aan het werk gezet
  en het resultaat houdt hem nu uit zijn bed
  over daken en steden wereldwijd galmt de naam van Billie Keets
  Sints trouwe helper uit de States,
  Eerder, zegt men, bedacht hij al de komputeeeeeeer,
  en redde velen met zijn vaccinaties keer op keer
  met zijn Foundation de nobele man uit dat verre Amerika,
  daarom zegt de Sint nu hiep hiep hoera!
  Neemt u gerust dat prikje-fijn,
  en mensen het doet echt nauwelijks pijn,
  Sint heeft het echter niet nodig want is geen risico patiënt
  Hij heeft de eeuwen in zijn botten deze oude vent

  Gefeliciteerd Hugo Vaccin en Mark President
  Tot volgend jaar maar weer , dan ben ík -in ieder geval- weer present!

 15. De basisvraag is of we dit vaccin werkelijk nodig hebben. Er moeten intussen toch heel veel mensen in contact zijn gekomen met dit virus. Ze werden er in mindere of meerdere mate ziek van en zijn daarna weer hersteld. Die mensen hebben dus een “natuurlijke vaccinatie” doorgemaakt, weerstand opgebouwd, en hebben dan deze injectie niet meer nodig.
  Waarom wordt die vraag niet gesteld? Waarom wordt er lukraak beweerd dat iedereen die injectie nodig heeft? Dat is gewoon onzin.
  Er zit wel érg veel gebrekkige informatie bij deze crisis. De pers zou daar een mooie taak hebben. Maar die snurkt gewoon verder. Zogenaamd omdat kritiek alleen van ‘wappies’ zou komen. Wat aantoonbaar onjuist is.

 16. De KNMG website stopt het geven van reacties van kritische huisartsen op de stelling van Gert van Dijk , ethicus bij artsenfederatie KNMG en het Erasmus MC.

  De stelling:
  De vraag die volgens hem de komende periode zal gaan spelen, is of mensen die zich bewust niet laten vaccineren, daarvan ook consequenties moeten dragen. “Eerlijk gezegd denk ik dat dat voor medewerkers in de zorg onvermijdelijk is,” schrijft de ethicus. Als werknemer in de zorg heb je immers de professionele plicht om zoveel mogelijk te voorkomen dat je de mensen besmet voor wie je zorgt, zegt hij.

  Vervolgens regent het kritische reacties op deze stelling en vervolgens schakelt de KNMG de reactie-mogelijkheid uit.

  Is er een overtuigender bewijs dat ook binnen de KNMG gelederen de paniek misschien toeslaat omtrent of vanwege de werkelijke reden van vaccinaties:

  Professor uit Oxford, voorzitter van de # BillGates Global Health-adviesraad en lid van # COVID19 Vaccine Taskforce, Sir John Bell, op Channel 4:

  “Het is onwaarschijnlijk dat deze vaccins een populatie VOLLEDIG STERILISEREN, waarschijnlijk een effect van 60-70%.”

  Freudiaanse verspreking?
  @RTLnieuws

  ( Oxford professor, chairman of #BillGates Global Health advisory board, and member of #COVID19 Vaccine Taskforce, Sir John Bell, on Channel 4:

  “These vaccines are unlikely to COMPLETELY STERILIZE a population, likely to have an effect of 60-70%.”

  Freudian slip?
  @FreeRadioRevolution )

  Inderdaad Mo ( 04/12/2020 om 2:24 pm) schandalig zoals Wachter schrijft.
  Mo dank voor de link!

  100 % genocide, dát is het! ( Openb.9:14-15)

 17. @Dolf. Inderdaad, de algemene hygiëne is enorm verbeterd. Iedereen loopt er fris gewassen bij.
  Toch zijn velen tijdens de welvaart in een ongezonde leefstijl terecht gekomen: Veel drank, drugs en ongezond voedsel. Overmatig eten, overmatig drinken, roken een zittend bestaan. Een grote hoeveelheid mensen die anti-depressiva, slaapmiddelen of kalmerende middelen slikt. Zo’n leefstijl zou mensen een verzwakte weerstand kunnen geven. Het idee om mensen een verzwakte ziekteverwekker te injecteren, waarna het immuunsysteem leert die ziekte tijdig aan te vallen, lijkt me toch wel een succesvolle methode. Het probleem kan natuurlijk zitten in de hulpstoffen.
  Dit mRNA vaccin is iets nieuws: het gaat cellen aanzetten tot het produceren van eiwitdeeltjes van het virus. Daarna zou dan de afweer in actie moeten komen. Het is een soort gen-manipulatie. Dit vaccin heeft geen langdurige kweek op eieren nodig en kan daarom sneller worden gefabriceerd. Maar de risico’s op langere termijn zijn onbekend. In welke cellen komt dat mRNA terecht?
  Bij de griepprik is men al blij met een succespercentage van 30 tot 40%. Dan durft men deze injectie een succespercentage van 90% toe te dichten??
  Een getal dat men afleidt van wat genoemd wordt het Relatieve Risico: de verhouding tussen het aantal achteraf opgetreden ziektegevallen in de placebo-groep en de vaccingroep. Als die verhouding 9% is (terwijl de absolute cijfers erg laag zijn), spreekt men van een succespercentage van 91%. Een weinig zeggend getal dus eigenlijk.

 18. Microbioloog: Coronavaccin ‘is ronduit gevaarlijk’ en ‘leidt tot jullie ondergang’
  https://www.ninefornews.nl/microbioloog-coronavaccin-is-ronduit-gevaarlijk-en-leidt-tot-jullie-ondergang/
  Beste mensen, wie nu nog naar al hier geplaatste berichten nog twijfelt, aan de bedoelingen van de overheid, nou die personen krijg je niet meer wakker voor de waarheid.
  Inmiddels moet toch wel iedereen gaan inzien, dat ook onze bevolking massaal wordt bedrogen. Met het enige doel tot het verminderen van de menselijke populatie, en het scheppen van een één wereld regering dictatuur. Alleen massaal opstaan tegen deze misdaad kan je nog redden, wacht niet op een wonder van God, de mensen zelf moeten dit doen.

 19. @ Dolf: 12:38 am. Dat is waar. Maar vele angstigen in onze bevolking, geloven de leugens van de NOS, en de MSM. En die kakelen de regering van ons na. Wat zegt het oude spreekwoord weer: ” Wat baten kaar en bril, als den uyl niet zien ende wil”.

 20. OPROEP aan a l l e huisartsen :
  Indien U aan de kant van de patient staat en TEGEN deze komende vaccinatie-verplichting bent, waar een vreselijke troep in zit, dan kunt U misschien het volgende doen voor de mensen die `m NIET WILLEN :
  Spuit die verplichte-vaccinatie in een plastic liter-fles en als ie vol is, dopje erop, en inleveren bij het Chemsich Afval ! Vervolgens geeft U de betreffende weiger-patient alsnog een bewijs dat deze patient de vaccinatie
  Wel gehad heeft
  En zoooo helpt U de betreffende patienten een doodgewoon leven te leiden zonder hindernissen of restricties !
  De rest van Uw patienten die deze vaccinatie GRAAG willen, die spuit U gewoon in.

 21. @Jameson
  Onderaan mijn comment vind je een link naar een artikel waaronder een comment staat die honderden links bevat van getuigenissen van vaccin slachtoffers, van dood tot zwaar gehandicapt. Dit waren gezonde mensen, die niets mankeerden tot de Big Farma mafia hun te pakken kreeg. De Virustheory is Rockefeller businessmodel dat miljarden genereert en uitdeelt aan haar apostels. Dit is geen wetenschap maar een THEORY, die zelfs na 150 jaar nog steeds niet bewezen is. Er bestaan geen besmettelijke ziekten. Er bestaat wel vergif, E-nummers in uw eten, ongezonde lucht, poestmiddelen, pesticiden, chemicaliën enz. Terrain Theory van bechamp is veel logischer, maar daar valt niets mee te verdienen. https://www.dlmplus.nl/2020/11/23/ben-ik-verantwoordelijk-voor-jouw-gezondheid/

 22. @Jameson

  Klopt de virustheorie? Nooit bewezen! Daarom heet het THEORIE https://stichtingvaccinvrij.nl/klopt-de-virus-theorie-opzienbarend-interview-met-dr-andrew-kaufman/

  De gekoesterde mythe dat vaccins verantwoordelijk zijn voor het terugdringen van ziektes ontkracht. De vieze ziektes waar onze overgrootouders mee te kampen hadden waren al quasi volledig verdwenen VOOR de vaccinatieprogramma’s werden geïntroduceerd. Door de industriële revolutie nam de welvaart gestaag toe, hierdoor werden open sloten vol uitwerpsel, urine en bedorven etensresten vervangen door riolering. Mensen kregen toegang tot zuiver drinkwater in huis. Huizen kregen verwarming. De hygiëne verbeterde, badkamers en keukens werden gemeengoed. Iedereen kreeg toegang tot voldoende en verse voeding. koelkasten deden hun intrede, dus consumptie van bedorven voedsel werd een rariteit. De lompen verdwenen ten voordele van degelijke confectiekleding. De arbeidsduur werd verminderd, + 14 uren, 6 dagen per week werd 40 uur per week. De aard van het werk veranderde, de zware arbeid werd door machines gedaan. Al deze zaken hebben ervoor gezorgd dat vieze ziektes een uitzondering werden waarmee enkel de allerarmsten nog werden geconfronteerd. Vaccins hebben hier totaal geen eer aan, omdat er simpelweg nog niet algemeen werd gevaccineerd.

  Laat je dan ook niets wijsmaken door het grote kapitaal. Vaccins dienen hun belangen, niet die van jou.
  Als een product werkelijk goed is, hoef je niemand te overtuigen met campagnes en propaganda. Een goed product verkoopt zichzelf. Enkel twijfelachtige zaken moet je via propaganda en dwang aan de man brengen. Geloof je werkelijk dat Bill iets om jou geeft? Hij kent je niet eens, maar hij vind wel dat er teveel mensen zijn op zijn planeet. Zelf heeft hij 3 kinderen en grote villa’s met uitgebreid wagenpark, maar jij moet kleiner gaan wonen en te voet. Omdat hij zo bezorgd is over de planeet.. “Doe zoals ik zeg, niet zoals ik doe..”
  https://stichtingvaccinvrij.nl/het-failliet-van-een-mythe/

 23. Er is een veel groter spel gaande en dat is de Great Reset.
  Gepropageerd door het World Economic Forum o.l.v. ene Klaus Schwab.
  Wat zij voorstellen en nastreven is een wereld geleid door technocraten en multinationals.
  Hoog in het vaandel staat klimaat neutraal Co2 vrij produceren en leven.
  Uiteraard zit Bill Gates (= WHO) ook in deze sinistere club.

  Om tot deze nieuwe wereldorde te komen moet eerst de oude vernietigt worden.
  En dat noemen ze Building Back Better ! Zelfs onze Koning heeft deze mantra gebezigd.
  Maar feitelijk komt het er op neer dat het een communistisch systeem wordt.
  De vaccinaties die gaan komen dienen louter hun de-populatie programma.

  Het z.g. coronavirus is in het leven geroepen om onze samenleving stapje voor stapje af te breken. En de door de overheid betaalde media hebben met succes de totale samenleving in
  hun macht gekregen. Angst creëren en blijven voeden. En vooral het gezonde tegen geluid uitsluiten en weg censureren. De media is het gevaarlijkste virus wat er maar is.
  En ze hebben overduidelijke de verkeerde kant gekozen van de geschiedenis.
  Neem een kijkje op : http://www.jensen.nl
  Daar veel uitleg hierover.

 24. @ Jameson schreef 04/12/2020 om 7:31 pm:
  “Maar besef wel dat alle onderzoeksgegevens transparant naar buiten worden gebracht.”

  Is dat zo?
  Het is vreemd dat alles rond het door Nederland aangekochte vaccin onmiddellijm tot STAATSGEHEIM is verklaard!

  Ook is het vreemd dat de vaccinmakers een tijd geleden hebben geregeld dat zij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor foute gevolgen.

 25. Het coronavirus zelf geeft ook problemen met de vruchtbaarheid, van mannen vooralsnog bekend uit wetenschappelijk onderzoek.
  Suiker verhoogt de kans op kanker. Als zoetstof en feest zou het zeker verboden moeten worden in de kader van de volksgezondheid. Als men na een coronatest het wattenstaafje in de kliko gooit, krijgt men ook een negatief resultaat om mede te delen en minder besmettingen zoals men hoopte.
  Dus steek er nog een op en rook tevreden, en lach om het zwitserleven gevoel dat de reclame voorspiegeld en behartigt wordt door onnozelen in de haagse landspolitiek.

 26. Laten we, naast alle achterdocht, eens dankbaar zijn voor de gezondheidswetenschap. Mede onder invloed van vaccinatie is de kindersterfte onder kinderen tussen de 0 en de 5 in Nederland gedaald van ongeveer 300 per 1000 (30%) in 1800 naar ongeveer 3 per 1000 (0,3%) in 2020.

  Natuurlijk mag je je vraagtekens hebben bij dit vaccin. Lijkt me heel gezond om kritisch te blijven.
  Maar besef wel dat alle onderzoeksgegevens transparant naar buiten worden gebracht. Dat hier bericht kan worden over dat de invloed van het vaccin op zwangere vrouwen niet onderzocht is en daarom vaccinatie onder die groep wordt afgeraden, is dankzij het wetenschappelijke proces. Ik snap niet dat dit juist het wantrouwen voedt, voor mij doet dit juist het tegenovergestelde.

 27. Dit is toch keurig?

  Alle beschikbare informatie wordt voorbeeldig gedeeld. Ook bij veel medicijnen voor bijzondere aandoeningen ontbreekt kennis over het effect op zwangeren, dat is niet verbazend.
  Ik kan me voorstellen dat het RIVM advies wordt om te wachten met het nemen van een vaccin tot na de bevalling.

 28. Vindt het vervelender dat de multiculti samenleving het sinter- zwartenpietenfeest de kinderen heeft ontnomen.
  Waak dus evenals met externe vaccins waarover weinig bekend is, met wie je binnenlaat in in je land.
  Al is het maar als aankoop in een voetbalteam.

 29. Wanhopige mensen stemmen overal mee in.
  Als mensen maar wanhopig genoeg worden, dan krijgen machthebbers het voor elkaar om hen dingen te laten doen die ze normaal nooit zouden doen.

  Dat is dan ook de reden dat er iedere keer “strengere maatregelen” komen in de strijd tegen “het vreselijke virus”.
  Om mensen dingen te laten doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen, moeten ze en angstig zijn en totaal wanhopig.

  https://niburu.co/binnenland/15763-wanhopige-mensen-stemmen-overal-mee-in

 30. Hoe hersenloos moet je wel niet zijn om dit vaccin te nemen. We kunnen wel zeggen dat het komt omdat mensen bang zijn en bange mensen eenvoudig zijn te maniluleren. Deels klopt dat ook wel, maar mensen zijn ook te beroerd om zelf na te denken. Sinds de Mammoetwet wordt ze dat ook niet bijgebracht. Echter ieder mens zou toch een beetje onderzoekend moeten zijn, zeker als het om je gezondheid gaat. Het is te hopen dat huisartsen hun patienten wel informeren. Helaas zijn de huidige artsen opgeleid door Big Pharma. Ze hebben medicijnen gestudeerd en geen geneeskunde.

 31. @ Mo: 2:24 pm. Inderdaad schandalig! Ik ben eens benieuwd of de motie Wilders, om vaccinatie NIET te verplichten, stand zal houden. Ik ben er niet gerust op.

 32. Er zijn nog steeds mensen op deze site die het niet kunnen !!! ( of willen snappen ) of misschien mensen aan het beinvloeden zijn : uitspraak : Wat is het alternatief ?
  Je moet niet willen beinvloeden , je moet mensen goede informatie geven en HEEL DUIDELIJK maken wat de GEVOLGEN zijn als je het vaccin neemt.
  Ik kan het niet zien als mensen dit doen ( beinvloeding ) dat dit teken is van om mensen geven.
  Ik zou tegen die mensen willen zeggen : Ga jij het lekker het vaccin nemen en sterkte ermee !!! ( Zul je nodig hebben ook !!! )
  Komt je ook toe als je je zo aan het opstellen bent .

 33. Als het gaat om op humane manier de wereldbevolking te verkleinen zonder de nodige oorlogen, ja dan lijkt het me een logisch gebeuren.

 34. Maar wij willen onze vrijheid terug!!

  Dus laten wij ons met zijn allen platspuiten.

  De reguliere media zullen ons niet op dit soort schandalige bijwerkingen wijzen dat alleen al een schandaal op zichzelf is.

  Het volk weigert het op zelf op onderzoek uit te gaan op allerlei gebied want vóór 1 december 2020 droeg 90% vrijwillig een muilkorf in de supermarkt.

  Tussen 1933-1945 zou men kunnen zeggen: ich habe es nicht gewüst.
  Anno 2020 werkt dat niet meer.

  Ik zou nu zeggen: wie niet onderzoekt, moet maar voelen.

  Het onderzoeken hoeft niet eens op academisch niveau maar gewoon sites zoals deze raadplegen en vragen stellen.

 35. “Professor Dr.” Christian Drosten nep-wetenschapper. Universiteit Frankfurt geeft toe dat er een valse verklaring is afgelegd over zijn doctoraat…

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/04/professor-dr-christian-drosten-nep-wetenschapper-universiteit-frankfurt-geeft-toe-dat-er-een-valse-verklaring-is-afgelegd-over-zijn-doctoraat/#more-15532
  Vergeet even niet, dat alles waar wij burgers al maanden lang onder gebukt gaan, valse maatregelen betreven. Maar de overheid was wel degelijk op de hoogte van deze valse PCR test, en het RIVM ook.

 36. 99,8% vd mensen worden niet ziek omdat ze een prima immuun systeem hebben.

 37. Aanvankelijk was ik niet echt tegen vaccineren maar na het lezen van dit bericht in de CNN app weet ik genoeg.

  https://www.cnn.com/2020/12/02/health/coronavirus-vaccine-volunteer-side-effects/index.html

  Ik begrijp niet hoe een vrijwel nieuwe technologie er op deze onverantwoordelijk snelle manier wordt doorgejast. Het is nu wel duidelijk dat er nep argumenten in het spel zijn. Hoe kan je de bevolking waarvan meer dan 98 % nauwelijks tot geen last van het virus heeft een dergelijk experiment aandoen. Zelfs bij ons op het werk (gezondheidszorg) wordt openlijk gesproken over het kwaad dat de wereld regeert. Ik roep uitdrukkelijk niet op tot geweld, maar kwaad moet je uitroeien met alle legale middelen die er zijn.

 38. Laten we ophouden met te spreken van een vaccin, want dat ís het niet. Het is een middel waarin RNA gezet is wat neerkomt op verandering van ons DNA. Heel goed mogelijk worden mensen viraal na toediening.

 39. Voor geld doen ze alles, zelfs als het de mensheid vernietigd !

 40. mRNA therapie stuurt via vaccinatie de aanmaak van specifieke eiwitten in een lichaamscel aan.
  In het geval van het corona vaccin is dit een eiwitstructuur die gelijk zou moeten zijn aan het eiwit structuur dat als connector op het corona particle aanwezig is, het immuun systeem bouwt hiervoor dan immuniteit op en zal in de toekomst alle identieke eiwitstructuren (essentieel of niet essentieel, lichaamseigen of niet) vernietigen, wat uiteindelijk kan leiden tot ernstige auto-immuunziekten en kanker.

  Onze lichaamscellen produceren 24/7 exsomen waarmee ze mRNA berichtjes naar andere cellen sturen, dit is van essentieel belang om gezond te blijven!
  Elk essentieel exosome ziet er het zelfde uit als een virus, namelijk mRNA code in een vetbubbeltje met daarop een eiwit-connector spike waarmee het zich aan andere cellen hecht zodat het een essentieel mRNA bericht kan uploaden in een andere cel, dit kan bijvoorbeeld een stamcel zijn.

  Als nu via mRNA vaccinatie immuniteit word opgebouwd tegen een spike-connector-eiwit dat identiek is aan zo’n essentieel exosome dan is dit dus desastreus, men heeft dan immuniteit opgebouwd tegen het lichaam zelf en dit heet dan een auto-immuunziekte !!

 41. Her-besmetting na vaccin
  Als het waar is dat mensen 2 maanden na corona her-besmet kunnen raken, dan kan men 2 maanden na vaccin ook her-besmet raken.

  Als het waar is dat antistoffen na corona snel uit je bloed zijn, dat zijn antistoffen na het vaccin ook snel uit je bloed.

  Als het waar is dat je immuniteit zo snel weg is, dan moet iedereen meerdere keren per jaar opnieuw gevaccineerd worden.

  Als het waar is dat een vaccin groepsimmuniteit geeft en men dan geen mondkapje meer hoeft te dragen omdat je anderen niet meer kan besmetten…..,
  Dan kan men nu al na corona ook anderen niet meer besmetten. En hoeft iedereen die corona gehad heeft nu al geen mondkapje meer te dragen en hebben ze geen vaccin nodig.

 42. “het ‘spike’ eiwit van het SARS-CoV-2 virus”: klinkklare onzin. Er is nog nooit een “virusdeeltje” geisoleerd. Alle plaatjes die we er zogenaamd van zien, zijn gemaakt met cgi.

 43. Inderdaad ik heb het ook gelezen en dit artikel bevestigd het, dit vaccin is niet gezond voor zwangere vrouwen, en er zijn nog andere bijwerkingen, zoals hoofdpijn en koorts. Dus zo gezond zijn ze niet. Maar wat is het alternatief?? Shalom

 44. Er werd op mijn werk een folder uitgedeeld. Een leuk initiatief waarvan ik de info in grote lijnen wil delen. De website waar naar verwezen wordt is:

  http://www.zelfzorgcovid19.nl

  Wat er inmiddels bekend is over het vaccin:
  -de eerste generatie COVID vaccins is niet goed getest.
  -de ingrediënten zijn uiterst zorgwekkend. (O.a. DNA verandering)
  -de lange termijn gevolgen zijn niet bekend.
  -het griepvaccin verhoogt het risico op infectie met het COVID virus met 36%
  -er zijn diverse meldingen van onherstelbare neurologische schade.

  Wist u dat?!
  -overtuigend veel bewijs dat vaccins schade toebrengen.
  -vele toxicologische stoffen in vaccins zitten.
  -er geen bewijs bestaat voor de effectiviteit en veiligheid vaccins.
  -wereldwijd miljoenen worden uitgekeerd aan vaccinatie slachtoffers.
  -geen vervolging van farmaceutische industrie kan plaatsvinden na gevolgschade.
  -100en wetenschappelijke studies aantonen dat vaccins hersenbeschadiging kunnen veroorzaken.
  -een duidelijk verband is tussen vaccins en wiegendood.
  -tijdens de top in Genève van het WHO werd toegegeven dat er grote problemen zijn rond de effectiviteit en veiligheid van vaccins.

  Een aantal feiten:
  -hygiëne, betere sanitaire voorzieningen, betere voeding, schoon drinkwater hebben kinderziektes uitgebannen, niet vaccins.
  -hoe meer vaccins er aan kinderen worden gegeven hoe ongezonder ze zijn.
  -ieder farmaceutisch bedrijf is ooit aangeklaagd wegens fraude.
  -het merendeel van het medisch onderzoek is onvolledig en misleidend.
  -Vaccinsvirussen worden gekweekt op cellijnen van geaborteerde menselijke en dierlijke foetussen.

  Het wantrouwen inzake het Corona vaccin is groot. En terecht. Belangenverstrengeling, politiek en Big Pharma werken samen. De overheid buigt voor macht en geld.

  De Bill en Melinda Gates Foundation is de beruchte stichting die wereldwijd enorme invloed heeft. Via sponsoring hebben ze via vele instellingen zeggenschap gekregen over vaccinatiebeleid. Ook het RIVM heeft donaties ontvangen.

  Onder andere in India zijn er een half miljoen kinderen verlamd geraakt door vaccins van Bill en Melinda.

 45. Er is iets met de losse pols iets in elkaar gefröbeld en met de Franse slag getest.
  Het is ook in afwijking van alle vorige vaccins iets nieuws en de werking is totaal anders dan die van klassieke vaccins. Dat drie oud presidenten van de USA zich bereid hebben verklaard zich publiekelijk te laten inspuiten is ook verdacht. Ik vermoed dat er enorm veel twijfel is onder de mensen en dat is volledig terecht.
  Ik hoop dat de vaccinering in Nederland, net als alle andere projecten van Hugo de Jonge een groot fiasco gaat worden en die troep beland waar het hoort. In de verbrandingsoven.

 46. De uiteindelijke bedoeling van dit vaccin, en de eventuele volgende vaccins; het decimeren van de wereldbevolking tot 500 miljoen slaven. Tevens vrees ik, dat met dit, en/of andere vaccins het teken van het Beest zal worden ingespoten, naar Openbaring 13. Ik vertrouw het voor geen meter.

 47. vervolg :
  Onnodig te vermelden is, dat je NA mijn 1e scenario, al lezende, onderweg…….je van de 1e de beste brug afspringt !
  ik zie het al helemaal voor me

 48. a. je krijgt je vaccinatie van de huisarts
  b. je pakt je tasje en je jasje
  c. je zegt : Daaag Dokter, houdoe en bedankt !
  d. je loopt de deur uit
  Vraag : Loopt de dokter je achterna, en zegt : “Oohh …..U vergeet de bijsluiter……alstublieft “
  Of :
  Je zet je neer, op de stoel VOOR het bureau van je huisarts, en die zegt : “ Oohh, U komt voor de vaccinatie ?
  Hier heeft U alvast die bijsluiter, leest U `m even RUSTIG door ( want ik heb tijd genoeg ) “
  BEIDE SCENARIO `s Zijn ONBESTAANBAAR !!!
  dus……….geen mens leest die bijsluiter
  Nou, was ie scherp of niet ???

Comments are closed.