Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’

‘Hugo’s vaccin’ bevat een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee.

—————————————————————————————————————————————–

Onrust over AstraZeneca’s ChAdOx1 vaccin, omdat proefpersonen niet ouder dan 55 waren, en een lagere dosis kregen dan het echte vaccin waar straks heel Nederland mee geïnjecteerd moet worden – Motie Geert Wilders aangenomen dat vaccinatie niet ‘gedwongen of gedrongen’ zal worden, maar vrijwillig blijft (maar er zit een addertje onder het gras: de spoedwet)

—————————————————————————————————————————————–

AstraZeneca’s ChAdOx1 ‘chimpansee’ vaccin – u krijgt immers een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee in uw bloed gespoten – zal nooit worden toegelaten in de Verenigde Staten, omdat de testfasen met het vaccin niet aan de wetenschappelijke standaarden en veiligheidseisen voldoen, maar zijn ‘verfraaid’. Dat zegt althans George Porges, analist van de in de zorgsector gespecialiseerde investeringsbank SVB Leerink. FD.nl (Financieele Dagblad) bericht dat onrust is ontstaan over de bewering dat AstraZeneca’s vaccin ‘90% effectief’ is, omdat de mensen die werden getest niet ouder waren dan 55 (2). Bovendien kregen die een lagere dosis dan het ‘echte’ vaccin waarmee heel Nederland volgend jaar geïnjecteerd moet worden.

Verwachting is dat AstraZeneca’s vaccin NOOIT veilig en effectief wordt bevonden

Porges zegt dat de Britse farmagigant de testresultaten heeft ‘geprobeerd te verfraaien’ door 90% effectiviteit te melden. Dat was echter misleidend, want het ging om proefpersonen die een ‘aangepaste dosis’ hadden gekregen, en niet het volledig vaccin, dat vier weken later werd toegediend, en een stuk slechter presteerde.

De analist denkt daarom dat ChAdOx1, dat een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee bevat, nooit in de VS zal worden toegelaten. De belangrijkste reden is dat niet wordt voldaan aan de basis voorwaarden van de FDA ten aanzien van wetenschappelijk bewijs en effectiviteit, en de verwachting is dat dit nooit gaat gebeuren. (1)

We hebben deze laatste zin onderstreept, want laat dit even op u inwerken. Er is schijnbaar zó weinig vertrouwen in dit nieuwe type vaccin – dat neerkomt op genetische modificatie van de mens – , dat nu al wordt gezegd dat het nooit veilig en effectief zal worden bevonden (tenzij men een potentieel hoog aantal mensen met mogelijk zware bijwerkingen en levensbedreigende ADR’s ‘effectief’ vindt?).

‘Hugo’s chimpansee vaccin’ kwam in de derde testfase toch al in opspraak nadat tenminste één menselijk proefkonijn onmiddellijk een zeer ernstige ‘zeldzame’ tegenreactie had gekregen in de vorm van een ruggenmergontsteking. Het testen werd eventjes stopgezet, maar al snel weer hervat.

In juli had een andere deelnemer aan de test ernstige neurologisch schade opgelopen, wat zoveel mogelijk uit de media werd gehouden. AstraZeneca beweerde ijskoud dat deze persoon plotseling multiple sclerose had ontwikkeld, maar dat dit niets met het vaccin te maken had… (3).

Eerdere vaccinaties ‘kunnen immuunsysteem dempen’

De SVB Leerink expert heeft iets meer vertrouwen in de synthetische vaccins van GSK en Novavax, maar wijst er tegelijkertijd wel op dat ‘… de aanwezigheid van pre-existerende of post-vaccinatie immuniteit de vector lijkt te zijn die een aanzienlijke dempend effect heeft op de effectiviteit van de vaccins (wat daarnaast ook risico’s kan opleveren). Daarom geloven wij dat deze producten als relatief marginale verstrekkers in de toekomstige Covid vaccinmarkt zullen worden beschouwd.’

Dit is echter al sinds het begin van de eerste vaccinaties vele tientallen jaren geleden een bekend verschijnsel. Wetenschappers weten heel goed dat uw immuunsysteem door eerdere vaccinaties, maar ook ‘op eigen houtje’, wel eens totaal anders kan reageren dan nu door de fabrikanten wordt beweerd. Leest u in dit verband ook ons eerdere artikel van vandaag: ‘Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins‘, en niet te vergeten Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’ (15 oktober).

Tweede Kamer neemt motie Wilders aan dat vaccinatie vrijwillig blijft, MAAR…

De Tweede Kamer nam op 24 november een motie van Geert Wilders aan waarin staat dat er ‘slechts sprake kan zijn van vrijwillige vaccinatie, dus dat een directe of indirecte vaccinatieplicht uitgesloten is, evenals dwang- of drangmaatregelen.’ Met ‘drangmaatregelen’ wordt indirecte dwang genoemd, zoals ongevaccineerden de toegang tot gebouwen en evenementen ontzeggen, een maatregel waar Hugo de Jonge en Mark Rutte al letterlijk mee hebben gedreigd.

Alleen VVD en D66 stemden tegen – een grote schande voor partijen die zich ‘liberaal’ noemen, en in het verleden altijd beweerden te strijden voor de keuzevrijheid van het individu. Zij kunnen hun ‘D’ beter veranderen in de ‘D’ van Dictatuur.

Dat de motie werd aangenomen is op zich goed nieuws, maar er zit een naar addertje onder het gras: de vermaledijde spoedwet, die op 1 december van kracht wordt, en waar bijna de hele Tweede Kamer eerder mee instemde. Die spoedwet geeft minister De Jonge en het OMT dictatoriale bevoegdheden om in het geval van zelfs maar een dreigende noodsituatie over het hoofd van het parlement heen ingrijpende maatregelen te nemen. De medische dictatuur waar de Tweede Kamer zelf mee akkoord is gegaan, kan die Kamer – ondanks in de wet toegezegde ‘inspraak’- gewoon buitenspel zetten.

Dus bedankt, parlement, voor deze ‘wassen neus’ en ‘mosterd na de maaltijd’. Als de gezondheid en keuzevrijheid van het Nederlandse volk u echt iets waard was geweest, had u nooit met deze spoedwet moeten instemmen. Maar u kunt het nog enigszins rechtzetten door de volgende keer in geen geval akkoord te gaan met een verlenging.


Xander

(1) Natural News
(2) FD.nl
(3) Natural News
(4) Afbeelding man/chimpansee: Jonathan Moreno Campeón from Pixabay 


Zie ook o.a.:

26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
25-11: Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
24-06: Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Ik begrijp het .
  Nadat mijn miljoenen kilometers DNA zijn veranderd word ik dus een chimpansee-achtige .
  Dan heb ik geen mensenrechten meer , ook de Internationale rechten van de mens ( waar ik nu een beroep op kan doen ) gelden dan niet meer .
  Zo kan de NWO legaal over mijn lot beschikken .

 2. Ik vind Wolfgang Wodarg een goede bron van informatie (o.a.). Die kun je beter volgen dan de lekenverslaggevers van de media die tot heden weinig moeite hebben gedaan om hun klanten, als goede onderwijzers, voor te lichten over alle aspecten van deze zaak.
  De man kent zowel de medische aspecten goed (als longarts) als de bestuurlijke en politieke praktijk aangaande de gezondheidszorg. Hij was verantwoordelijk voor een kleine regio in geval van noodsituaties en later politiek actief op nationaal en Europees niveau over gezondheidskwesties. Hij was heel dicht betrokken bij de toestand rond de Mexicaanse griep en verzet zich al jaren tegen de belangverstrengelingen tussen overheid en Pharma.
  Sinds maart zet hij publiekelijk grote vraagtekens bij dit corona-gebeuren. In de loop van de tijd blijkt hij steeds meer gelijk te hebben gehad.
  Dat Duitsland nu de trekken van een DDR-staat vertoont, valt hem erg zwaar, omdat nut en noodzaak ontbreekt!
  Een goed interview voor wie het Duits kan volgen. Aan het eind vraagt de interviewer wat hij zou doen als blijkt dat hij ongelijk heeft. Het antwoord: “Dan zou ik willen weten waaraan ik de ernst van de epidemie zou kunnen herkennen. Aan de hand van de PCR-testen kan ik het zeker níet weten!”
  https://kenfm.de/kenfm-am-set-dr-wolfgang-wodarg-corona-und-der-pcr-test/

 3. Ze snotteren teverel belastinggeld weg
  Net als bij ab paashaas,die oplichter!

 4. @Eelke Piers,
  Vandaar alle tegenwoordige genderverwarring zowel bij mannen als bij vrouwen? En verminderde vruchtbaarheid bij beide seksen? Baphomet is immers half mannelijk en half vrouwelijk. En zo onder zo boven: Tegenwoordig staat alles op zijn kop.

 5. Geen enkel vaccin is veilig, wat het RIVM ook beweert, ook niet waar we onze kinderen mee inspuiten door het Rijks Vaccinatie Programma. Dit Coronavaccin is een Frankensteinvaccin door de adjuventen (apen en menselijk embryo’s) en als klap op de vuurpijl tast het je DNA aan en veroorzaakt onvruchtbaarheid. Wie riep daar dat de overheid het beste met ons voor heeft? Ze lijken meer op criminelen, zoals Bill Gates.

 6. Reactie op ‘oma’:

  wb ‘nwo’: leuk geprobeerd van die club, maar hun feestje gaat (gelukkig voor ons allen) niet door!

 7. Ik heb gewoon een rare vraag waar ik te weinig kennis van heb.
  In het coronavaccin worden ook cellen gebruikt van geaborteerde kinderen. Ik dacht zelfs van geaborteerde jongens. Aangezien ik ook hoor dat met het vaccin het DNA wordt veranderd komt bij mij de vraag: Hoe zal bij een vrouw het DNA veranderd worden. Zal zij manlijker worden en geen kinderen meer kunnen krijgen?
  Mannelijk DNA heeft één X-chromosoom en één Y-chromosoom, terwijl vrouwelijk DNA twee X-chromosomen
  Wordt zo aan de wens van Bill Gates voldaan om de mensheid te reduceren?

 8. Al die politici in de wereld snappen waarschijnlijk niets van de RNA en DNA ontwikkelingen in de medische wetenschap. Dus zijn ze min of meer als was in de handen van de combinatie WHO/farmaceutische industrie.

 9. In 2009 (Mexicaanse Griep) is er in feite een fase-3 vaccinatie-onderzoek uitgevoerd op de Nederlandse (en buitenlandse) bevolking. Terwijl er geen sprake was van het alom uitgeroepen alarm. Het kon dus voor veel mensen nogal gevaarlijk zijn (zeker voor verzwakte mensen of zwangere vrouwen). Dat is later ook gebleken. De Poolse minister van Gezondheid (die huisarts was geweest) weigerde toen die vaccinatie voor Polen, ondanks de vele kritiek die ze kreeg, dat ze mensenlevens in gevaar zou brengen. Polen kwam er veel beter uit dan b.v. Engeland.
  Dit nieuwe en methodisch andere vaccin is zo snel samengesteld, dat er wellicht weer sprake kan zijn van een experiment op de bevolking.
  https://www.youtube.com/watch?v=dV038djspAM

 10. @cerberus schreef:
  26/11/2020 om 6:49 pm
  @oma 4.24
  “Als het corona covid 19 virus in het vaccin zit, waarom slaagt geen enkel labo ter wereld er dan in, om het virus te isoleren, er een foto van te nemen, of er de genetische code van te bepalen ?
  De samenstelling van de vaccins zijn staatsgeheim, hoe weet u wat er dan in de vaccins zit ?
  Als u andere info hebt, deel het dan met ons ?”

  Cerberus, je moet het verschil maken tussen een vaccin maken en het wetenschappelijk bewijzen van een ziekteverwekker volgens de Koch-methode, dat dient om wetenschappelijk en door meting een virus te kunnen aanduiden als ziekteverwekker van een ziekte.
  Daar slagen ze niet in (alhoewel ik al gelezen heb dat het bepalen van de genetische code wel gelukt zou zijn?) maar dat is eigenlijk maar een formaliteit voor wetenschappelijke staving…eigenlijk zie ik dat als een administratieve bijkomstigheid want het is mijns inziens al lang en breed bewezen dat dit coronavirus de ziekteverwekker is van covid-19 door de zieke en dodelijke corona-slachtoffers dat dit virus al maakte….ook zonder het bevestigen door isolatie als ziekteverwekker in een labo.

  Natuurlijk moet een vaccin het virus/ziekteverwekker bevatten dat de ziekte veroorzaakt, anders kan het lichaam géén immuniteit opbouwen om die ziekte te voorkomen – dat is tenslotte het doel van een vaccin: zogenaamde bescherming tegen de ziekte covid-19 door antilichamen en immuniteit op te bouwen nadat de ziekteverwekker, coronavirus, in het vaccin je afweersysteem aanvalt.
  De rést van de chemische rommel die ze erbij in steken blijft natuurlijk vaag – mogelijk om een chip erbij in te duwen maar de ziekteverwekker móet in het vaccin zitten want antilichamen en immuniteit opbouwen is het doel van elk vaccin dus zou een vaccin nutteloos zijn zonder dat cruciale ‘ingrediënt’: het virus

  En dat is, ook volgens overheden, het ‘dodelijke’ coronavirus want dat veroorzaakt covid-19….daarom is het een feit dat het coronavirus in het vaccin zit.
  Je kunt maar moeilijk een pokkenvirus in dit coronavaccin steken om antilichamen op te bouwen tegen covid-19?
  In het pokkenvaccin zat de ziekteverwekker van de pokken: pokkenvirus
  In het coronavaccin zal de ziekteverwekker van corona/covid-19 zitten: het dodelijke coronavirus.

  Zo zouden vaccins werken: het virus van de ziekteverwekker (coronavirus) in het vaccin wordt in het lichaam ingespoten.
  Het afweersysteem van het lichaam verdedigt zich tegen deze indringer door antilichamen aan te maken zodat het virus overwonnen wordt en men de ziekte (covid-19) niet zou krijgen omdat men immuun geworden is…maw: je lichaam bouwt een verdediging op tegen de covid-19 ziekte doordat de ziekteverwekker in het vaccin, het coronavirus, je afweersysteem aanvalt…en dan overwin je het virus of je sterft eraan, afhankelijk van hoe sterk je afweersysteem is.

  Dus: gezonde mensen die zich laten vaccineren met het coronavaccin, die worden zonder enige twijfel besmet met de ziekteverwekker, het dodelijke coronavirus met het risico om covid-19 wel te krijgen want ook de griepprik….griepváccin…voorkomt niet dat men toch griep krijgt en ook overlijdt zoals we bij de seizoensgriep zien want het griepvaccin werkt volgens hetzelfde principe als het coronavaccin en elk ander vaccin.

  Merk ook op dat je nérgens het woord griepvaccin nog vindt in de leugenmedia, ze hebben het enkel over “griepprik” want dat bewijst hoe onbetrouwbaar vaccins zijn, veel mensen met een griepprik hebben immers de ervaring dat ze wél nog griep kregen, sommigen werden er doodziek van en er waren zovele overlijdens en dat is slechte reclame voor het coronavaccin, dan zijn mensen minder geneigd om vrijwillig het coronavaccin te aanvaarden.

  Als vaccinatie zou verplicht worden, dan maken overheden zich schuldig aan het opzettelijk en gedwongen besmetten van een gezonde bevolking met het dodelijke coronavirus, de ziekteverwekker van covid-19, want dat zit ín het vaccin.
  Dan is de overheid ook verantwoordelijk voor het verspreiden en de uitbraak van een nieuwe golf van zieken en doden door covid-19 als reactie op het vaccin.
  Maw: bij verplichte vaccinatie is élke burger met zekerheid besmet met het dodelijke coronavirus want deze ziekteverwekker zit in het vaccin en dan is het maar afwachten wie dat zal overleven.

  Zijn pro-vaxxers bereid om zichzelf vrijwillig of verplicht te besmetten met het dodelijke coronavirus in het vaccin om te kijken of hun afweersysteem sterk genoeg is om covid-19 te overwinnen en het risico te nemen om te komen overlijden terwijl de kans om de ziekte te krijgen zonder vaccin bijna nihil is?
  Antivaxxers weigeren vrijwillig of verplicht zichzelf te besmetten met het dodelijke coronavirus in het vaccin – misschien worden antivaxxers die hun gezond verstand gebruiken nu beter begrepen?!

 11. Heb niet op dit kabinet gestemd, dus ben geen aanhanger van hun systeem en plannen!
  gezien de laatste decennia heeft het kabinet zich zodanig met oorlogen ed ingelaten dat ik hiervoor niet verantwoordelijk wil zijn!

 12. Zo’n vaccin is te snel ontwikkeld en dat kan niet echt goed zijn, normaal gezien gaat het onderzoek over jaren, nu binnen het jaar. Daar heb ik ook zo mijn twijfels over. Ook in België is het niet verplicht, maar dat is onzin natuurlijk, te druk is te groot. Shalom

 13. De premier heeft intussen zoveel ervaring opgedaan in het maken van excuses, dat een excuus voor dit Covidbeleid er nog wel bij kan (als mijn bank zich zo vaak zou excuseren, zou ik weinig vertrouwen meer hebben in die bank).
  Wat een ongelooflijk dwaling is dit hele corona-gebeuren toch. De bewijzen ertegen stapelen zich op.

 14. De PCR-test rammelt aan alle kanten (het RIVM werkte ook mee aan het ontwerp). Een deskundige die alles weet van deze testen heeft talloze fouten ontdekt. https://www.cafeweltschmerz.nl/het-pcr-doek-valt-peter-borger-en-jorn-lukaszczyk/
  De test toont NIET duidelijk aan wat men zoekt. Het is volkomen onduidelijk wat men bij de procedure aan het amplificeren is. Daar mee is de uitslag fundamenteel niets waard.
  Ook het feit dat men eind september het aantal cycli drastisch is gaan verhogen, leidt tot nog veel meer verkeerde cijfers! Bovendien kun je dus de twee periodes van voor en na eind september niet meer met elkaar vergelijken.
  Hoe kan het lekenpubliek zulke deskundigen nog wegzetten als ‘wappies’?
  Dit soort critici (ook mensen als Bhakdi en Wodarg) zit héél goed in de materie.
  Jan-met-de-pet snapt er niets van, maar zet met het grootste gemak zulke grote vakmensen weg als ‘gekkies’. Zelfs een Maarten van Rossem doet daar aan mee.

  Ook deze zeer deskundige moest meemaken hoe hij werd afgesloten van Linkedin.
  Kortom: De basis van het opsluitings-beleid ontbreekt volledig! Wetenschappelijk is het helemaal fout.
  We zitten dus gevangen in een compleet verkeerde tunnel.
  Hij wijst er ook op dat het RNA-vaccin, dat RNA inbrengt, kan leiden tot DNA-veranderingen in het lichaam. Daar weet men nog veel te weinig van. Dat zijn effecten die pas op veel langere termijn kunnen worden ontdekt.

 15. Wat momenteel plaatsvindt is allemaal onderdeel van The Great Reset die in januari 2021 van start gaat.
  https://www.frontnieuws.com/great-reset-megacities/

  Dit is binnen een relatief beperkte groep mensen al jaren bekend.

  Opmerkelijk:
  – Nu wordt duidelijk waarvoor de leegstaande Megacities in China gaan dienen.
  – Jaren geleden meldde, toen nog, kroonprins W-A dat de meeste mensen in de toekomst in Megacities wonen – het zal de meesten destijds zijn ontgaan dat hij deze kennis toen al had en met welk doel. Onthutsend

 16. Staatsgeheimen. een willekeurige opsomming:

  Demmink
  Marianne Vaatstra
  samenstelling van vaccin
  lidmaatschap vrijmetselaars Rutte
  Het ronde huis
  Naziverleden Bernard
  enz enz enz

 17. De RIVM functionaris meldt gisteravond op BNR ook dat het vaccin bij mensen met een zwak immuunsysteem mibder goed zal werken dan bij mensen met een goed functionerend immuunsysteem.

  Mijn vraag: Wat is dan uberhaupt het nut van vaccineren?

 18. Moderator, evert mag evert2 worden als ik zag er was al een evert

  Uitstekend. Mod.

 19. Bekijk deze link ook eens,

  https://www.bitchute.com/video/4BiCbjkugk8C/

  Ik volg met vlagen sander al jaren, nog van de tijd wie eerste was😁

  15 jaar geleden werd hier al bericht over alles wat er nu gebeurt, lucid, de banken,, en nu gaat het dan echt gebeuren.
  Ongeloofelijk maar toch waar.

  Vergeet niet de bijbel, Daniel, thestolonies,mathues, revelation.

  Controleer je bronnen, vergelijkt ze en blijf zoeken nu het nog kan.

 20. @ j.ligthart: 8:19 pm, op 26/11. O, maar daar zie ik Rutte en de Jonge, inderdaad wel toe in staat hoor.

 21. @Kruisridder
  Zonder vaccin mag je inderdaad het stadhuis niet in .
  Zo wordt je vanzelf iemand zonder geldig legitimatiebewijs , met alle gevolgen van dien .
  Het zal wel eindigen met minimaal het arresteren van “antivaccers ” .

 22. Op teletekst pagina 125 stond te lezen dat dit vaccin maanden vertraging zal oplopen omdat er meer onderzoek moet worden gedaan!
  Tja,…..haastige spoed……….

 23. Laten we nu eerst eens gaan kijken naar het reguliere griepvaccin, in 2018 is er een aanpaasing gedaan zie website EMA. De aanbeveling WHO klopt niet met wat er op bijsluiter staat en wijkt ook af van wat er op de EMA staat beschreven. Er wordt gebruik gemaakt van een mockup vaccin, zie code bij aanpassing EMA. Dit is gedaan op verzoek van de EU. Linkjes van de bron heb ik in bezit.

  Plaats uw links erbij ter info. Mod.

 24. Reactie op amo:
  u schreef: ‘die hebben geen injectie meer nodig’ ???

  Niemand heeft een vaccin nodig, en zeker niet dit ‘vaccin’ gelardeerd met o.m. een microchip-achtig bestanddeel.
  Nogmaals: ook vlgs het rivm schaden vaccins de immuniteit:
  mensen met een mindere immuniteit mogen ze niet nemen.
  Mensen met een goede immuniteit hebben ze niet nodig: eens te meer daar het hun de immuniteit kost!

  Wb de nutteloze, gevaarlijke cpr-tests: al maanden geleden is van hieruit de kring bekenden gewaarschuwd:
  neem geen test: men wil alleen je dna, met meer dan neuslange wattenSTAVEN.
  Lockdowns, overdreven handenwasserij, maskers, ‘social’ distancing, asociaal gedrag als geen handen schudden zijn niet medisch geindiceerd, schaden ons immuunsysteem, ontmenselijken ons.
  Wie zou in het algemeen een beter immuunsysteem hebben: iemand die op/bij een boerderij woont
  of iemand in een appartment in een stad(je)?

  Zoals recent iemand op dit forum schreef: het is heel onlogisch te denken dat wie niet gevaccineerd is
  gevaarlijk zou zijn voor gevaccineerden: dat is alleen zo wanneer de vaccins niet beschermen en dat,
  beweren ‘ze’, doen ze juist uitstekend!
  Dus ….

  Overleg met een goede huisarts over een vaccinontheffing.

 25. Een RIVM onderzoeker meldt vanavond op BNR dat mensen die corona hebben gehad, al (negen) maanden een steeds groeiende immuniteit ertegen blijken op te bouwen (tot verbazing van de onderzoekers).
  Wel dringt hij aan op het nemen van 2×1 vaccinatie met een tussenpoos van een maand “voor de zekerheid”…

  Mijn vraag: Waarom moet iemand wiens/wier immuunsysteem zo effectief is dan gevaccineerd worden?

 26. @ oma
  Het probleem is niet het coronadeel dat ze erin stoppen, maar de fratsen die ze ermee hebben uitgehaald. In klassieke vaccins doen ze normaliter een beetje ziekteverwekkend virus. Daar reageert het immuun systeem plaatselijk op en klaar. Om de boel een beetje aan te zetten wordt er een booster toegevoegd. Om zo te zeggen een katalysator om je systeem even lekker aan te zetten. Dat leverde al in sommige gevallen ernstige problemen op. Maar wat de firma`s nu onder druk hebben gekookt is vele malen gevaarlijker. Nu liggen die whizzkids te toveren met je DNA, maar dat is heel knap lees ik op diverse sites. Ja dat zal, maar persoonlijk heb ik liever de vrijheid te weigeren en zolang ik gezond ben is er toch geen probleem? Ik ben gewoon benieuwd hoelang de ingeënte kudde gezond blijft.

 27. De identificatieplicht geldt ook. Als de toegang tot het gemeente-of stadhuis wordt ontzegd, hoe kan je dan die troep verlengen of afhalen?

 28. @ ProAsfalt
  Ziet u het ragfijne bedrog dan niet? De mensen worden zo`n angst aangejaagd met malle testen dat er een roep zal komen op strenge maatregelen. En omdat dit ook het plan is zal daaraan gehoor gegeven worden natuurlijk. Niets is nog wat het lijkt, onder druk zal alles vloeibaar worden.

 29. @ amo
  Virussen muteren, dus de suggestie is ook dat er samen met een ander vaccin deze erbij komt om de mensen een beetje vrijheid terug te geven. In plaats van een volksopstand hebben de media en die vermaledijde asociale media het voor elkaar dat men angstig in de eigen woning de angsttijdingen aanhoort. Ik kom veel buiten en zie steeds minder mensen genieten van een wandeling, fietstocht of gewoon buiten zijn. Het is een ongehoord schandaal dit.
  Als je gezond bent heb je geen rotzooi nodig van welke firma dan ook, goede voeding is voldoende. En dan bedoel ik niet aanbiedingen met kant en klare ellende, maar vers en zelf bereiden, liefst biologisch.
  Neem de tijd en beweeg minstens 2 x 30 minuten door een fijne wandeling, overdrijven is niet goed. Goed slapen lukt dan beter en meer heb in essentie niet nodig.

 30. ik kan me zo voorstellen dat we een tijd ingaan dat we niet meer kritische kunnen zijn op wat er allemaal om ons heen gebeurd. daarom een tip! Ga naar app store en neem telegram zodat je berichten naar elkaar kan sturen zonder dat de overheid, twitter, facebook, google, de media etc, etc mee kunnen kijken.

 31. Ik dacht dat die motie al eerder was aangenomen.
  Denk had die toch al ingediend pas geleden?

 32. @ Cerberus
  Oma heeft gelijk, ze spuiten iets van de ziekteverwekkende stof in het vaccin, in het lichaam.
  Doen ze bij alle ziekten waarvoor je wordt ingeënt. Waardoor je lichaam al een tegenreactie geeft. Omdat de dosis gering is
  hebben de meesten er geen last van. Maar zijn er ook die wat koortsig worden.
  Maar mensen als proefkonijnen gebruiken, met stoffen in een vaccin met onmenselijke gevolgen, riekt naar moordzuchtig.

 33. Welk artikel in de Tijdelijke wet maatregelen covid-19 geeft de mogelijkheid tot (in)directe plicht tot vaccinatie?
  Ik haal het er niet uit.

  In eerste wetsvoorstel had het door de vangnet bepalingen zonder meer gekund maar die zijn eruit gehaald. Neemt niet weg dat het nog een gedrocht is van een wet dat niets met bestrijding van het cojonavirus te maken heeft.

  In Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag zou het denk ik wel kunnen maar zal eerst door het parlement moeten gaan als ik het goed begrepen heb.
  https://wetten.overheid.nl/BWBR0007982/2013-01-01

 34. xander heeft heel goed punt. Dit parlement keurt eerst een dictatoriale onnodige spoedwet goed en gaat daarna doen alsof ze strak het beleid willen bijsturen. Op zijn minst schijnheilig te noemen. Du moment de motie van Azarkhan door 99 circusartiesten is goedgekeurd gaan de dictatoren Rutte en De Jonge valse verhalen aan de kranten vertellen zo van wij zullen geen indirecte vaccinatiedwang toepassen, maar we denken wel na over verbod voor ongevaccineerden om publieke ruimten te betreden en evenementen bij te wonen.

 35. @Oma,
  Dat noemen zij dus immuun therapie.
  Zal dit dan de beloofde grote derde golf worden met daadwerkelijk heel veel doden?
  Dit zal dan wel weer verpakt gaan worden met verhalen over mutaties en zo. Het virus heeft zich gemuteerd en is dodelijker geworden. Wij moeten dus op zoek naar een nieuw vaccin. Hou het volk zo lang mogelijk bang en zorg ervoor dat zij nooit de daadwerkelijke schuldigen kunnen gaan aanwijzen. Want oh oh oh! Als deze misdaad gaat uikomen dan komen we touw en palen te kort. En dat weten de grote jongens maar al te goed.

 36. , @ oma
  Dat klopt oma. Het rare is dan ook dat ze eigenlijk niet weten met wat ze hebben te maken. Maar wat doen en het middel
  erger dan de kwaal wordt. Het lijkt een vaccin te moeten worden die tegen alle infectieziekten is opgewassen.
  Dus hoeveel ziekteverwekkers zitten erin het vaccin en dan nog andere dubieuze middelen van dieren en mensen.
  Een paardenmiddel of een overdosis? In ieder geval geen preventie middel, zoals de kapjes en 1,5 afstand dat ook niet zijn.

 37. Vaak zie ik hier geschreven dat men grasg een foto van een virus wil zien. Zelfs de elektronenmicroscoop kent zijn grenzen. Een foto van een molecuul gaat niet komen. Ooit een foto van een atoom gezien? Er bestaat een projectie apparaat waarmee je atoomrooster kunt bekijken. Dat is alles. Je kunt er geen dingen in leggen, als het ware. Techniek kent dus zijn grenzen, leer ermee te leven. Net als euro 7 auto’s, gaan er ook niet komen.

 38. Nou, vergeleken met de big pharma jongens was de heroine dealer op de hoek van mijn oude buurt een eerlijke gozer. ;p

 39. !! Zelfs de Nederlandse struisvogel omroep publiceert nu dat er een nieuw AstraZeneca onderzoek komt:
  moge God dat verhoeden: waarschuwt u svp jan en alleman hun leven niet te verkwanselen voor een paar honderd euro.

  De nso maakt wel heel vreemde keuzes, ook op andere terreinen:
  men negeerde het Amnesty Alarmbericht over dr Ahmadreza Djalali gisteren en plaatste wel vandaag een
  bericht over een in Iran (ook) onrechtmatig vastgehouden vrouw met ‘slechts’ 2 jaar cel die was geruild tegen enkele Iraanse gevangenen.
  Dit is uiteraard niet bedoeld om haar situatie te bagatelliseren, maar de situatie van dr Djalali, een fantastische mens, is veel gruwelijker.
  Waarom wordt hij niet geruild tegen een Iraanse gevangene?
  Kom op Zweden, Belgie, Internationale gemeenschap!

 40. Als je Covid hebt gehad en je bent weer hersteld, dan heb je toch immuniteit verkregen? Dan heb je dat vaccin helemaal niet meer nodig. Waarom horen we dat niet??
  Men doet alsof we allemaal weer helemaal opnieuw moeten beginnen! Terwijl er intussen tienduizenden herstelde mensen moeten rondlopen die al immuniteit hebben verkregen. Die hebben geen injectie meer nodig.

 41. Hugo Vaccin, pseudoniem voor Hugo de Jonge, de minister van ongezondheid, speelt een zeer bedenkelijke rol met de gezondheid van ons volk. Hoe ver laten we dit komen? Of is er nog een weg terug naar normaal? Of gaan we als een rollende steen naar de afgrond zoals Rutte zei over de twee andere rampen van de gasschade aan woningen in Groningen en toeslagenschade. Beide rampen hebben levens geruineerd. En nu komt de vaccin ramp er overheen. Word het geen tijd om op te stappen voor Rutte, de Jonge en consorten, scheelt een hoop rampen voor de toekomst.

 42. @oma 4.24
  Als het corona covid 19 virus in het vaccin zit, waarom slaagt geen enkel labo ter wereld er dan in, om het virus te isoleren, er een foto van te nemen, of er de genetische code van te bepalen ?
  De samenstelling van de vaccins zijn staatsgeheim, hoe weet u wat er dan in de vaccins zit ?
  Als u andere info hebt, deel het dan met ons ?

 43. Een korona injectie zal ik nooit nemen omdat ik gezond ben en dat ook zo wil houden. Wanneer men mij dood wil middels een injectie gaat dat niet lukken, wel zal ik me doodvechten om het te voorkomen. Ik hoop dat iedereen ja echt iedereen deze onzin injectie weigeren zal.
  De testen gaan onverminderd door en we weten inmiddels wel dat deze duizenden besmettingen per dag volslagen onzin is.
  Heel veel mensen die overlijden worden gemeld als “koronadoden” zoals iedereen inmiddels weet zonder test of enig bewijs.
  Hugo de jonge verklaarde onlangs op de vraag of hij ook een injectie zou nemen dat hij niet bij de eersten hoort die aan de beurt zijn en hij zal ook zonder enige twijfel NIET aan de beurt komen voor hetzelfde gif waarmee ze ons willen injecteren.
  Laat u niet injecteren met rotzooi die u ziekmaakt in de plaats van dat het u gezond houd.

 44. Dit AZ vaccin is maar voor 60% effectief, lees ik zojuist. Ik zei het al eerder, 99,8% van de mensen worden niet ziek door Corona. Dat komt omdat gezonde mensen een prima werkend immuunsysteem hebben. Je moet wel gek zijn dat vaccin te nemen.

 45. En krijgen we ook te horen wie er bij aanmelding in de testfase zijn afgewezen i.v.m
  leeftijd, hartkwalen, nierkwalen, problemen met afweersysteem, gewicht van de persoon, suikerziekte etc. Vul zelf maar in.
  Wat weet u van Thalidomide; gaat de geschiedenis op herhaling?

 46. Eigenlijk is het onbegrijpelijk…
  Blijkbaar schijnt niet iedereen te weten hoe een vaccin werkt…??
  Dat dodelijke coronavirus zit wél IN het vaccin waar bange mensen zo op roepen.

  Iedere gevaccineerde laat zich dus vrijwillig BESMETTEN door de ziekteverwekker coronavirus in het vaccin dat zou moeten beschermen tegen…..de ziekte covid-19, veroorzaakt door datzelfde, dodelijke coronavirus…
  Blijkbaar beseft niet iedereen dat je dus als gezónde mens door vaccinatie ook besmet wordt met het dodelijke coronavirus dat ín het vaccin zit??

  Kijk voor het bewijs alleen maar al eens naar de griepprik…ondanks de griepprik krijgen mensen tóch nog de griep en overlijden zelfs door…níet de griep maar het griepvirus ín het vaccin, dat hen net zou moeten beschermen tegen de griep….

  Hoezo wordt dan alles veiliger als iedereen dan door vaccinatie besmet wordt, het risico enorm toeneemt om covid-19 te krijgen waardoor er een explosie van covid-zieken/doden zal volgen met een gegarandeerde volgende corona-golf?
  En een nog strengere lockdown?
  Dan kunnen ze door het vaccin inderdaad de coronacrisis rekken tot in de eeuwigheid…

  Vaccinatie is de enige zekere weg naar massale besmetting door het virus met het risico om ziek te worden en met covid-19 in coma op de IC te belanden of te overlijden…de enigen die dat risico niet lopen zijn de antivaxxers die geen dodelijk coronavirus in het vaccin in hun lijf willen laten spuiten.

  Het coronavaccin is de opzettelijke besmetting van gezonde mensen met het coronavirus dat in het vaccin zit met een verhoogd risico op covid-19 en overlijden.

  Waarom zou je onnodig jezelf blootstellen aan een mogelijke ziekte als gevolg van het inspuiten met een vaccin dat net de ziekteverwekker bevat tegen de ziekte die je wil vermijden?
  Waar is de logica?

  De ironie: doodgaan aan de ziekte (covid-19) waartegen het (corona)virus in het vaccin je had moeten beschermen maar dat zelf de ziekteverwekker is waardoor je nét de ziekte krijgt die je wou vermijden…en nog erger: je hebt het dan zelf gewild en ook nog vrijwillig laten inspuiten…
  Antivaxxers weigeren zichzelf te besmetten door de vaccinatie met het dodelijke coronavirus.

Comments are closed.