Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins

Wordt de zorg straks overbelast door een enorm aantal vaccinatieslachtoffers?

————————————————————————————————————————————–

Arts American Medical Association: ‘Dagenlang koorts, zweetaanvallen, migraine en spierpijn. Het Covid vaccin wordt geen walk in the park, maar mensen moeten wel terugkomen voor hun tweede dosis

—————————————————————————————————————————————

De Britse overheid schafte onlangs speciale A.I. software aan, omdat er een groot aantal mensen met ernstige tegenreacties (ADR’s, waaronder levensbedreigende ziekten, handicaps en sterfgevallen) worden verwacht zodra ze een Covid-19 vaccin hebben gekregen. Het vakblad The International Journal of Clinical Practice publiceerde een studie waarin wordt gewaarschuwd voor het risico dat de Covid-vaccins het immuunsysteem beschadigen, en de ontvangers daardoor juist vatbaarder worden voor Covid-19. Nu waarschuwen ook topartsen van gevestigde instanties zoals de American Medical Association (A.M.A.) dat mensen moeten rekenen op dagenlange zware bijwerkingen. Kortom: miljoenen gezonde mensen worden straks opzettelijk ziek gemaakt om hen zogenaamd tegen een virus te beschermen waar maar heel erg weinig mensen echt ziek van worden, en nog veel minder mensen daadwerkelijk aan sterven.

Tijdens de klinische testfase-3 met de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna kregen de deelnemers dagenlang koorts, zweetaanvallen, migraine, spierpijn en andere symptomen. De proefpersonen van het AstraZeneca vaccin zouden minder ernstige bijwerkingen hebben gekregen, al zijn deze bevindingen nog maar voorlopig.

Wetenschappers en overheden doen er alles aan om een vaccinatiegraad van tenminste 70% te krijgen, omdat dan groepsimmuniteit zou worden bereikt (vermoedelijk is dat allang het geval, maar dit terzijde). Een aantal hooggeplaatste artsen pleiten desondanks voor ’transparantie’ over de mogelijke bijwerkingen van de vaccins, omdat ze bang zijn dat mensen het straks bij die ene injectie zullen laten als ze daar erg ziek van zijn geworden.

‘Dit wordt geen walk in the park, maar mensen moeten echt hun 2e dosis halen’

‘We moeten patiënten echt duidelijk maken dat dit geen walk in the park zal worden,’ waarschuwde dr. Sandra Fryhofer van de A.M.A. tijdens een video vergadering met het Adviescomité voor Immunisering Praktijken (ACIP), een groep medische experts die de Amerikaanse CDC adviseert. ‘Ze zullen weten dat ze het vaccin hebben gekregen. Ze gaan zich waarschijnlijk niet zo geweldig voelen. Maar ze moeten terugkomen voor hun tweede dosis.’

De artsen zouden een anonieme vrouw uit North Carolina hebben laten binnenkomen, die aan de Moderna testfase deel heeft genomen. ‘Als dit blijkt te werken, zullen mensen zich schrap moeten zetten,’ zei ze. ‘De eerste dosis stelt niet veel voor, maar de tweede dosis zal je zeker een dag lang vloeren… Je zult een dag vrij moeten nemen na de tweede dosis.’

Tijdens de vergadering zei dr. Nancy Messonnier, directeur van de National Center for Immunization and Respiratory Diseases van de CDC, dat er een protocol zal worden opgesteld voor ziekenhuizen zodra blijkt dat veel zorgmedewerkers, die bij de eerste gevaccineerden zullen horen, ziek zullen worden, waardoor er een personeelstekort zou kunnen ontstaan.

‘Positief’ taalgebruik: noem bijwerkingen niets meer dan een ‘reactie’

Om de bevolking toch over te halen om zich te laten injecteren met experimentele stoffen die nog nooit eerder in mensen zijn gespoten, en waarvan de uitwerkingen en gevolgen dus voornamelijk onbekend zijn, zeker op de middellange en lange termijn discussieerden de artsen over het gebruik maken van ‘positief’ taalgebruik over de bijwerkingen, die dit met afstand grootste medische experiment uit de wereldgeschiedenis redelijk en aanvaardbaar moeten doen overkomen.

Zo zou het (flink) ziek worden na de vaccinatie gebagatelliseerd moeten worden als slechts een ‘reactie’. (Dat advies is in ieder geval voor Nederland overbodig, want dat gebeurt hier al jaren. Zoekt u op de website van het RIVM maar eens op vaccinaties.)

Volslagen krankzinnigheid is plotseling ‘normaal’ en de regel geworden

Daar ga je je straks als vaccinslachtoffer natuurlijk geen procentje beter door voelen. Overigens waren sommige proefpersonen van de klinische testfasen ongerust toen ze geen (of minder) ernstige bijwerkingen kregen dan anderen. Ze waren bang dat ze niet het vaccin, maar een placebo hadden ontvangen.

Hieruit blijkt hoe geconditioneerd veel mensen zijn met het volslagen krankzinnige idee dat het volstrekt normaal is dat je een stof in je bloed laat injecteren tegen een doorsnee griepachtig virus waar je heel misschien ziek van wordt, en waarvan je tot 70 jaar slechts een (door de WHO bevestigde) kans van 0,05% hebt om aan te sterven (de helft van een normale griep) ALS je al ziek bent geworden (en inclusief de ouderen een nog steeds zeer lage kans van 0,23%).

Klaarblijkelijk is iedereen het natuurlijke menselijke immuunsysteem, dat uit meerdere lagen bestaat, plotsklaps helemaal vergeten, en mag er alleen een externe ‘oplossing’ voor dit virus zijn. Maar als je iets anders vindt, als je op al deze verifieerbare feiten wijst en zegt dat er de nodige vreemde kanten aan het officiële verhaal zitten, dan ben je een ‘complotdenker’ of ‘wetenschapsontkenner’.

‘Vaccin is genetische modificatie, en zal uw mens-zijn permanent veranderen’

‘Het IS helemaal geen vaccin! Het is genetische modificatie,’ legde hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel half oktober in een video college uit over het Oxford vaccin van Moderna, dat door minister Hugo De Jonge is aangekocht. ‘Het is namelijk een adenovirus van een chimpansee, dat ze zo hebben gemodificeerd dat het ook bij mensen binnen kan komen. In dat virus hebben ze het spike eiwit (het eiwit waar corona aan bindt) erin gekloond. Dit is gewoon genetische modificatie, géén vaccin.’ Het werd gekweekt in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale niercellen.

‘Wat ze doen? Het SARS-Cov-2 eiwit inbrengen in jouw genoom, en op allerlei weefsels tot expressie brengen. Dan hopen ze maar dat daar een afweerreactie tegen komt die iets doet. Maar het kan ook gigantisch uit de hand lopen*. Als we dan ook nog zien dat hiervoor menselijke embryo’s zijn gebruikt, waar wat tumor genen in zijn gezet om ze te laten groeien, dan is dit gewoon genetische modificatie.’

Wat er vanaf volgend jaar wereldwijd op ongekend massale schaal zal worden gedaan is dus het genetisch modificeren van de hele mensheid. Dat wordt eufemistisch ‘vaccineren’ genoemd. Capel: ‘Vaccins zijn eiwitten of membraan fragmenten van bacteriën of virussen, vermengd met een hoop prut, om het immuunsysteem te stimuleren. Maar als je dat er dan inspuit en er komt een reactie, dan is het weg. Het Oxford vaccin is echter géén vaccin, en gaat NIET weg.’

(* Mijn idee daarbij? De Covid vaccins gaan de volgende ‘pandemie’ veroorzaken, die zal worden aangegrepen voor nóg meer vaccinatierondes. Het uiteindelijke doel: de hele wereldbevolking verplicht meerder malen vaccineren en dus genetisch modificeren, en tegelijkertijd alle ‘weigeraars’ uitsluiten, en op den duur ook opruimen.)

 

Xander

(1) Zero Hedge
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Official U.S. Navy Page, bron https://www.flickr.com/photos/usnavy/49841009918/,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

25-11: Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
24-06: ‘Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. @ Het scheermes van Ockham
  Goed lezen is kennelijk een probleem en het kan geen kwaad zonder al teveel emotie met elkaar de discussiëren. Als ik ergens een andere afweging maak wil dat totaal niet zeggen dat ik mijn medemens niet meer zou vertrouwen. Dergelijke zwart – wit redenaties slaan de hele discussie dood.
  Ik ben er namelijk van overtuigd dat mijn immuun systeem sterk genoeg is. Waarom heeft u weinig vertrouwen in uw eigen lichaam? Komt dat omdat u de onheilsprofeten met hun faliekante leugens bent gaan geloven?

 2. Die prik is toch allang en breed klaar? (Lang voor de covid rommel)
  Ze weten precies wat het met ons gaat doen….
  Je kan mij niet vertellen dat ze de afgelopen maanden een vaccin hebben ontwikkeld voor een niet bestaand virus.

 3. @Het scheermes van Ockham schreef:
  26/11/2020 om 10:37 pm
  @oma
  “Het vaccin is geen corona virus, maar lijkt op een stukje van het corona virus, zodat je lichaam als het echte virus komt voorbereid is.”

  Ah, het vaccin lijkt er alleen op, het LIJKT alleen maar op een stukje van het corona virus?
  En gij denkt dan dat het stukje dat GELIJKT op een stukje van het coronavirus je afweersysteem zou kunnen bedriegen?
  En uit wát precies bestaat dat stukje dat geen coronavirus is maar er enkel op gelijkt, dan wel?
  Wat gelijkt zo op een stukje van een virus dat het jouw afweersysteem zou kunnen bedotten en toch zou kunnen aanzetten om antilichamen te gaan opbouwen tegen covid-19 door dat onbekende stukje…euh….wát zou het kunnen zijn?
  En hoe zal jouw afweersysteem wel weten met een onbekend stukje tegen welke ziekteverwekker (coronavirus) van welke ziekte (covid-19) het antilichamen moet gaan maken?
  Als het dodelijke coronavirus niet herkend wordt door je afweersysteem, dan worden er ook geen antilichamen tegen gemaakt om je immuun te maken en te beschermen tegen covid-19, de ziekte….pure logica…daar hoef je nu eens geen raketgeleerde voor te zijn, hé?

  Als er geen dodelijk coronavirus in het vaccin zit, dan is het ook geen coronavaccin met de ziekteverwekker tegen covid-19, de ziekte waartegen je zou beschermd moeten worden want dan kan het vaccin nooit werken want je afweersysteem weet dan niet eens tegen welke ziekteverwekker een verdediging moet opgebouwd worden?

  “Vaccins hebben polio en pokken verholpen en het principe van vaccinatie is de grootste medische ontdekking ooit.”

  De vaccins tegen polio en pokken bevatten dan ook de ziekteverwekkers, het poliovirus en het pokkenvirus, anders kunnen de vaccins niet werken want je afweersysteem weet dan niet tegen welk virus moet gevochten worden. Idem voor het coronavirus.

  “Ik als kerngezond persoon laat me straks vaccineren omdat ik niet een oudere of zieke wil besmetten die wel aan corona zou kunnen overlijden. Naastenliefde dus, daarom.”
  Jij laat je dus als kerngezonde persoon vrijwillig besmetten met het dodelijke coronavirus met het risico om de ziekte covid-19 te krijgen én te overlijden tijdens de opbouw van antilichamen door je afweersysteem tegen het coronavirus om anderen te beschermen?
  Hopelijk is je afweersysteem sterk genoeg om je altruïstische naastenliefde te belonen…anders heb je het dodelijke coronavirus in het vaccin nodeloos laten inspuiten en zet je nodeloos je leven op het spel…..maar best dan toch maar je voorzorgen nemen en alvast een bed reserveren op de IC en je begrafenis voorbereiden, je weet maar nooit wat het dodelijke coronavirus, dat je hebt binnengekregen, zal aanrichten in je gezonde lichaam..
  En, beste scheermes van ockham: elk mens heeft als eerste de verantwoordelijkheid om voor zichzelf te zorgen, een plicht aan jezelf en voor je dierbaren want elk leven is waardevol, ook dat van jezelf.
  En het helpt niemand als je als kerngezonde mens je vrijwillig laat besmetten met het dodelijk virus in een dubieus vaccin om je angst voor covid-19 te verbergen achter naastenliefde om zo grootmoedig over te komen als reden om jezelf wijs te maken dat dit omstreden vaccin geen kwaad kan.
  Bescherm jezelf en je gezondheid en weiger je onnodig te laten besmetten door een vaccin met een dodelijk virus dat je nu niet hebt.

 4. @ Rienus: 11:43 pm, op 26/11. Klopt. Want laten we nuchter zijn. De Big Pharma, en velen in de medische sector, hebben niets aan gezonde mensen. Want die leveren geen geld op. Waarom denkt U, dat men binnen de gevestigde geneeskunde, zo fel gebeten is op de oosterse manier van behandelen van een zieke. Omdat de Oosterse variant, het lichaam als een geheel ziet, en men daar serieus gaat behandelen als men de oorzaak kent van het euvel/ziekte. En wat doet onze Westerse geneeskunde, voornamelijk. Het behandelen van patiënten/zieken, aan de hand van de symptomen. Dan kan men steeds pillen blijven voorschrijven, en vaccins geven. Dat is de kern van de zaak, volgens mij.

 5. @rinus,

  Ja u heeft die vrijheid geen vertrouwen in het vaccin te hebben en het niet te nemen.
  Ik heb meer vertrouwen. Multinationals maken de insuline die mijn dochter inspuit, de auto waar ik in rij, de melk die ik drink. Grote aannemers bouwen de dijk waar ik onder slaap. Zonder al die mensen die daar hard en eerlijk werken zou ik geen leven hebben.
  Dat het vaccin zo snel gemaakt is komt door de wetenschappelijke vooruitgang. Mensen van de Nederlandse overheid controleren de bedrijven zodat die snelheid veilig blijft.
  Zonder wat vertrouwen in onze medemens houdt alles op.

 6. Ik vind dit vaccin ook niet nodig omdat het virus niet gevaarlijker is dan de normale griep zoals je al aangeeft en deze methode met gen modificatie daar is nog veel te weinig bekend over om als veilig te beschouwen.

  Maar je draaft nu wel een beetje door. Dat het vaccin is verkregen door gen modificatie betekend niet dat de ontvanger van het vaccin zelf genetisch gemodificeerd word voor zover ik weet.

  Er zijn ook niet even een paar embryo’s geaborteerd voor dit vaccin zoals jij suggereert, die cellijn uit 1 embryo bestaat al sinds de jaren ’60 en is sindsdien doorgekweekt, en word ook al jaren gebruikt voor het testen van make-up, zalfjes, verf etc om allergische reacties te testen. Dus het is zeer waarschijnlijk dat je hier al eens gebruik van hebt gemaakt. Bovendien is het vaccin tegen pokken ook ontwikkeld met dit soort cellen. Alleen echte zwaar gereformeerden en anti-vaxxers hebben hier nog morele bezwaren tegen.

 7. @ Het scheermes van Ockham
  Fijn dat u in de goede bedoelingen gelooft die firma`s hebben als ze een vaccin ontwikkelen in een ongekende record tijd. Ik ben niet zo snel overtuigd van de goede bedoelingen van firma`s met een beurs notering. Dat zijn in mijn ogen niet de verlossers maar meer de verdieners en dat is leuk als je aandelen hebt. Maar ik weet natuurlijk dat in de board rooms de aandeelhouders belangrijker zijn dan het menselijk welzijn. Het menselijk welzijn is helaas nu eenmaal ondergeschikt aan poen. Dus mag ik mijn vrijheid gebruiken om het niet met u eens te zijn?

 8. @ Mario 26/11/2020 om 6:40 pm
  ”Ongelofelijk dit, een video compilatie van de corona leugens van Rutten en co”

  Mario : Bedankt voor de link.

  Vriendelijke groet, Michaël

 9. @oma

  Het vaccin is geen corona virus, maar lijkt op een stukje van het corona virus, zodat je lichaam als het echte virus komt voorbereid is.
  Vaccins hebben polio en pokken verholpen en het principe van vaccinatie is de grootste medische ontdekking ooit.
  Ik als kerngezond persoon laat me straks vaccineren omdat ik niet een oudere of zieke wil besmetten die wel aan corona zou kunnen overlijden. Naastenliefde dus, daarom.

 10. @ Massa hysterie: 6:18 am. U heeft het volkomen bij het juiste eind. Ook ik vertrouw het niet dat er zo snel een vaccin is, voor een virus, waarvan men beweerd, dat het levensgevaarlijk is. Normaal duurt het ontwikkelen van een virus, toch wel de nodige jaren; van: testen, nogmaals testen, dierproeven, en dan ook nog op vrijwilligers die eraan wensen mee te werken. Het stinkt als een beerput, mijn inziens!

 11. @ willy
  Het vaccin is geen optie, datgene wat je nodig hebt heb je al lang en indien nodig ondersteun je met wat vitamines, goede beweging, goede voeding en een goede nachtrust. Het probleem is dat velen kennelijk graag ingewikkeld doen omdat vage types met titels beweren dat dat beter is.

 12. Xander, er stond nog een stukje onder , svp ook vermelden , 26 11 3.08.

  Tukker, het is niet aan u om hier een gast weg te zetten als corrupt. Gedraag u als GAST en houdt u aan de siteregels. Mod.

 13. Mensen, stel eens de vraag aan vaccinatie voorstanders:
  Waarom zou ik als gezonde mens mezelf vrijwillig gaan besmetten met het dodelijke coronavirus en ziekteverwekker dat in het vaccin zit om mijn afweersysteem te triggeren om antilichamen op te bouwen als verdediging tegen de ziekte door datzelfde virus dat mij wordt ingespoten?
  Want dát is de hele bedoeling en vermeende werking van elk vaccin: de ziekteverwekker (coronavirus) inspuiten om je lichaam te wapenen tegen de ziekte (covid-19) die de ziekteverwekker veroorzaakt.

  Het coronavaccin is de besmetting van gezonde mensen met het coronavirus, de ziekteverwekker van covid-19, dat in het vaccin zit met als gevolg een verhoogd risico op de ziekte covid-19 en overlijden.
  Antivaxxers zoals ik weigeren volkomen terécht de besmetting door het dodelijke coronavirus in het vaccin!!
  Natuurlijk dus dat ’topartsen’ waarschuwen voor dagenlang zware bijwerkingen…het dodelijke coronavirus wordt dan immers ook ingespoten en dat weten deze hypocrieten ook, die hun eed van Hippocrates schenden!!!!

 14. Dear Janus ik ben het helemaal mee eens wat je daar schrijft, AMEN

 15. Tip: Arthur Firstenberger: emf-sensitief: Hij voert actie tegen gsm’s, en terecht.
  Wie haar/zijn mobiele telefoon de deur uitdoet (is hier, los van dhr Firstenberger, al jaren geleden gedaan)
  leeft gezonder en heeft meer privacy/vrije tijd.

  Tip 2: overleg met uw huisarts over een vaccin-ontheffing: er zijn diverse redenen waarom vaccins niet goed zijn voor u.
  Ze tasten bijvoorbeeld, cfrm mededeling van het rivm, de immuniteit aan.
  Zie ook de site childrenshealthdefense.
  En wat dacht u van de vreemde move van Hugo de J. ineens geheimzinnig te doen over de samenstelling van dit specifieke vaccin: staatsgeheim: wat mogen we niet weten? Wat richt dit ‘vaccin’ aan bij ingespotenen?
  Waarom komt er een microchip-achtig iets mee met het vaccin?
  Wat heeft H. de J. te verbergen?
  Denkt H. de J. dat zijn medeburgers zaagsel in het hoofd hebben en hier wel in zullen trappen?

 16. Willy,

  Apart , je wordt van 2 a 3 kanten aangesproken op je vage, beinvloedende , bilderberg-eliteachtige manier van schrijven
  en JE REAGEERT TOTAAL NIET hierop.

 17. 1 december is de dag dat Rutte met zijn stokje slagen mag.
  De kudde zal slag krijgen.

 18. ‘Volslagen krankzinnigheid is plotseling ‘normaal’ en de regel geworden’.
  Ik kom altijd met het voorbeeld van de mevrouw die voor het eerst aan astrale projectie deed – je komt dan in aanraking met de bovennatuurlijke wereld, en dat kun je beter voor je geestelijke gezondheid niet doen !!! De demoon die toen in haar kwam, zei haar dat vanaf nu de leugen de waarheid is en de waarheid de leugen. Gelukkig riep ze met haar man de hulp in van de Here God, die haar van de demoon bevrijdde !!!

 19. @ sjakie
  Dat is zinloos hoor, op die site wil men alleen datgene plaatsen wat ondersteunend is aan de route van de regering.. Alles wat maar een beetje kritisch is wordt of compleet belachelijk gemaakt, ook al kom je hele goede verifieerbare feiten. Of je wordt er gewoon afgehaald omdat je zogenaamd de huisregels niet hebt gevolgd. Zoals ook Google en de rest van die asociale media denken en doen. Men noemt dat vrijheid en als je het goed wil benoemen gaat het om de vrijheid die je nog hebt om het alleen maar eens te zijn met de walgelijke bedoelingen van de elite.

  Een filmpje (wat oh ironie nog wel op Google`s internet is te vinden, maar voor hoelang):
  https://www.youtube.com/watch?v=I8wzHKpUibs
  Enorm jammer dat het niet vertaald is, maar de man legt helder uit dat we in oorlog zijn.
  Hoe je de elite kan herkennen; over het algemeen het volk dat louter interesse heeft in meer macht (zie onze politici bijvoorbeeld) en meer poen voor zichzelf. Welke weg er bewandeld wordt tot de ultieme apocalyps, namelijk oorlog. En het verband met dat alles en het instituut wat huist in het Vaticaan. De man heeft een opmerkelijke manier om tegen zaken aan te kijken en voor de leden hier die het Engels een beetje beheersen hij brengt het op een heel begrijpelijke manier.

 20. Xander, waarom willen de goedgelovige mensen dit niet inzien? waarom denken de goedgelovige dat wij de complotdenkers zijn? Ik ben absoluut geen complotdenker maar een realist. Ik gebruik mijn gezonde verstand en zie wat er om mij heen gebeurd.
  Er is al een behoorlijke tweedeling………..durf mijn mening bijna niet te ventileren, want dan komt er onenigheid. Gelukkig zie ik op deze site dat meer mensen weten dat het voor geen meter klopt. en dat ik daar niet alleen in sta;)))

 21. Ik raad iedereen aan om het artikel op Legitim.ch te lezen. (EXPLOSIV) Spanisches Fachblatt berichtet :
  Die PCR test erkennt kein SARS -COV-2 !

 22. Goed om er in ieder geval rekening me te houden.Ik ga ervan uit dat als het zo ernstig is,dat moeilijk buiten de reguliere media gehouden kan worden.Ik was sowieso van plan eerst een paar jaar de kat uit de boom te kijken.

 23. Boektip > Vaccines: The Biggest Medical Fraud in History by Trung Nguyen (Author), Eleanor McBean (Author), Sue Martson (Author), Ida Honorof (Author)

 24. Big Pharma gaat koortsachtig verder met het perfectioneren van het vaccin. Moet toch 100% effectief zijn om het ultieme doel te bereiken?

 25. niet terzake maar toch over de kinderopvangfraude:
  Hoekstra onder ede: ‘Zonder doorvragen Kamer en media hadden we hier niet gezeten…….
  Ergo: We horen dat gezeur van de Kamerleden niet eens aan

 26. Disruptie.
  Disruptie van alles wat wij kennen, hebben en doen.
  Dat lijkt het doel van alles wat wij nu meemaken.
  Van alles wat wordt opgelegd, vaak zonder veel logica.

 27. De American Medical Association (AMA) is in 1936 opgericht dankzij de ‘filantropische’ familie Rockefeller en nog steeds gevestigd in Chicago (IL). Het doel is het ondermijnen van natuurlijke geneeswijzen als homeopathie, hennepolie en bacteriofagen. Antroposofie-oprichter Rudolf Steiner (1861 – 1924) heeft vanaf de jaren nul in de 20ste eeuw al gewaarschuwd tegen de opkomst van medicijnen en meststoffen op oliebasis, waardoor de mensheid en Gaia (aarde) structureel worden ondermijnd.
  Het is niet voor niets dat de studie Geneeskunde is verworden tot een studie Medicijnen, waarbij het medisch-industrieel complex de lakens uitdeelt met als gevolg dat anno nu in Nederland ruim 9 miljoen chronisch zieken zijn. Alleen de big Pharma Mafia wordt hier beter van.

 28. In YHWH’s ’tempel’ wordt niets uitgehaald, maar er wordt ook niets ingestopt.

  Mijn leven, mijn lichaam behoort Hem toe en niet de afgoden met hun tovenarij.

 29. Dat is natuurlijk het probleem met alle medicijnen, je moet maar eens de bijsluiter lezen, dan heb je schrik voor een pil te nemen. Wat de vaccin betreft dat kan heel goed zijn, maar wat is het alternatief, bio vaccins??? Shalom

 30. het is niet één keer een prikje maar minimaal 2, wanneer blijkt dat de ‘bescherming’ maar een aantal maanden is, dan krijg je een Microsoft-update-spuit-abonnement, in ieder prikje zitten schadelijke toevoegingen, zodat die in jouw lichaam gaan stapelen, tevens bij meervoudige vaccinatie kans meer kans op bijwerkingen.
  voor mensen die wel geprikt willen worden, sterkte, jullie zullen het nodig hebben.

 31. Interessant stuk. Als echte anti-vaxxer moet ik helaas wel reageren op de volgende uitspraak in de op één na laatste alinea: “‘Wat ze doen? Het SARS-Cov-2 eiwit inbrengen in jouw genoom…..”

  Nee, dat gebeurt gewoon niet. Er wordt niets in ons genoom ingebouwd. Als dat zo zou zijn, dan zou het lichaam continu antigene spike eiwitten produceren. Nogmaals; ‘ze’ willen gebruikmaken van de kopieermachine rRNA. De omzetting van mRNA door rRNA naar spike eiwit noemen we translatie. Dit mRNA zal gewoon verdwijnen uit ons lichaam en niets wezenlijks veranderen in het genoom (dit is gewoon niet waar).

  Ik ben misschien een zeikerd, maar dat is dan ook de handicap van een analist. Het valt mij op dat heel veel experts niet in staat zijn om de zaken in het juiste perspectief te plaatsen en ineens onzin gaan uitkramen. Het mRNA verandert, nogmaals, niets in ons genoom, alleen in de manier waarop ons immuunsysteem reageert op een antigeen.

 32. Slechts wereldwijde massale burgerlijke ongehoorzaamheid en totale afbraak van het huidige regeersysteem kan ons redden van deze massa-hysterie. Maar dat signaal klinkt niet hard genoeg. De hyper-nerveuze massa MOET en ZAL een injectie tegen dat smerige leugengif. Mensen zijn geïndoctrineerd en lijken door hun angst bedwelmd.

 33. Laten ze maar beginnen met Biden, de hele Democraten-kliek in Amerika, Soros, Schwab, Merkel, Macron en Rutte in te spuiten, niet met het placebo, maar met de echte rotzooi! Ik ben benieuwd!

 34. Nu.nl beklaagd zich dat de idioot van een Trump gratie verleent aan zware misdadiger General Flynn. Afgrijselijk eenzijdig en manipulatief vals artikel waar we een boze reactie op moeten geven!!! Flynn werd met vals bewijsmateriaal geframed destijds en daarmee afgeperst!! Dit heeft alles te maken met Obama-GATE. Oproep: mensen laat van je horen op Nu.nl en blokker die nieuws-site!!!

 35. Wanneer dit waar is, is sprake van zware mishandeling. We zullen zien hoe het uitpakt. Tot nu toe vind ik het erg dubieus dat er zo snel een vaccin is terwijl er voor HIV 1 en 2 na 35 jaar nog niets anders bestaat dan alleen virusremmers. In Curacao komt de aap nu een beetje uit de mouw. Daar zegt de regering, ondanks veel besmettingen (die qua ziekte weinig tot niets voorstellen) geen lock down te willen maar te vrezen voor het toerisme. Met andere woorden, je kunt de lijn doortrekken en vaststellen dat sprake is van massa hysterie en in andere landen de verwoestende maatregelen alleen worden genomen om internationaal mee te kunnen tellen. Nog steeds die dagelijkse “besmettings cijfers” en nog steeds wordt er niet bij verteld hoeveel mensen daadwerkelijk serieus ziek zijn.

Comments are closed.