240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen

—————————————————————————————————————————————-

Britse bedrijf Open Orphan (what’s in a name) betrokken bij ‘vuurproef’ met mensen in Londen

—————————————————————————————————————————————-

De universiteit van Leiden gaat een proef houden met meer dan 240 mensen die zich vrijwillig met corona laten besmetten. Doel van deze ‘human challenge’ studie is om de effectiviteit van diverse Covid-19 vaccins te testen.

Het plan voor deze test wordt vooral gepromoot door een organisatie genaamd 1Day Sooner. De naam zegt het al: deze organisatie wil liever vandaag dan morgen beginnen met het vaccineren van de hele wereldbevolking. 1Day Sooner heeft inmiddels in Londen quarantaine faciliteiten gereserveerd, waar in januari met een proef met mensen moet gaan beginnen – vooropgesteld dat de overheid er toestemming voor geeft.

Open Orphan

1Day Sooner heeft banden met de biotech industrie, waarschijnlijk ook met het Britse Open Orphan, wat het enige bedrijf ter wereld zou zijn met een commerciële ‘challenge’ Covid-19 studie met mensen. Die resultaten van deze ‘vuurproef test’ met mensen, die in samenwerking met het Imperial College London en de Royal Free London NHS Foundation Trust wordt uitgevoerd, zouden in mei 2021 bekend moeten zijn. (2)

Op 28 juli kondigde Open Orphan aan een contract te hebben getekend met Codagenix Inc. voor de allereerste fase-1 test met een intranasaal Covid-19 vaccin voor mensen. Daar werden 48 gezonde jonge volwassenen voor gezocht. Alleen al dit feit maakt zo’n test zeer dubieus, want het ‘live’ vaccin zal straks ook in bejaarden, chronisch zieken, zwangere vrouwen en kinderen worden gespoten.

En als aan de naam van dit bedrijf enige symbolische betekenis kan worden gegeven, dan voorspelt dat niet veel goeds voor de paar miljard mensen die daarna ingeënt zullen worden.

Veel landen zullen in mei al zijn begonnen met hun bevolking te vaccineren. De Amerikaanse regering wil al half december beginnen met zorgmedewerkers en de meest kwetsbare patiënten. Zodra de FDA de vaccins van Pfizer en/of Moderna goedkeurt, worden deze al binnen enkele uren verspreidt en toegediend.

Fabrikanten beweren dat hun producten geweldig effectief zijn

Moderna en Pfizer beweren dat hun vaccins 95% ‘effectief’ zijn, maar het is de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan zo’n ‘wij van WC eend…’ verklaring. Maar zelfs al zou het kloppen, dan nog vinden wij dat ‘het beste vaccin geen vaccin is’. Daar hebben we zeker dit jaar, maar ook al tijdens de Mexicaanse griepepidemie in 2009 en daarna, tal van wetenschappelijk onderbouwde argumenten voor aangevoerd.

Het Pfizer vaccin vormt volgens minister Hugo De Jonge ‘een risico’, maar desondanks komt het er toch. ‘Hugo’s vaccin’ van fabrikant AstraZeneca kwam de afgelopen dagen opnieuw in opspraak, omdat de proefpersonen in de testfase niet ouder waren dan 55, en ook nog eens een lagere dosis hadden gekregen. ‘Een fout,’ beweerde de farma gigant. Maar suggereren dat er met het vaccin zelf iets flink fout kan zijn, mag niet, want dan ’twijfel je aan de wetenschap’ en ben je een ‘complotdenker’ (wat zo langzamerhand een geuzennaam is geworden).

De VS heeft 500 miljoen doses van AstraZeneca gereserveerd, 100 miljoen van Pfizer en 100 miljoen van Moderna. Een analist van de in de zorgsector gespecialiseerde investeringsbank SVB Leerink zei deze week dat AstraZeneca’s vaccin volgens hem niet goedgekeurd zal worden in de VS, omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet, en daar ook nooit aan zal kunnen voldoen.

Bedenk dat als er zo makkelijk en opzichtig met de testfasen kan worden gesjoemeld, dit net zo eenvoudig met de ‘human challenge’ studie kan gebeuren. Misschien krijgen de 240+ Nederlandse deelnemers een lagere dosis van het vaccin, of een vaccin zonder omstreden nieuwe ingrediënten zoals nano deeltjes, zodat een universiteit kan bevestigen dat het niet om een placebo gaat. Dan ‘doorstaan’ zij die test natuurlijk met glans, en kan de fabrikant beweren dat het product ‘veilig en effectief’ is, waarna de hele bevolking vervolgens met het echte vaccin wordt geïnjecteerd.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
25-11: Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
24-06: Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Mijn pet af voor de vasthoudendheid van xander. Als er iets duidelijk wordt in dit naderende inferno dan zal het de toenemende verwarring en strijd zijn die zo vrees ik bijbelse vormen aan dreigt te nemen.

  De laatste alinea geeft een goede route van trial bedrog aan. De beschreven methode komt neer op brutaal simpel bedrog. Niemand controleert onafhankelijk de inhoud van de spuiten in de trials. Minister bombardeerde alles wat het vaccin betreft staatsgeheim is. Logisch dat hij dat doet, want de kennis op dit gebied op het ministerie was in de mexicograpgriep volgens de landsadvocaat nul. Klink liet zich volledig leiden door Osterhaus en Coutinho in 2009.

  De universiteiten worden al heel lang misbruikt en sommigen laten zich ook misbruiken, want alleen big pharma heeft diepe geldzakken voor academici.

  Via Frankfurter Algemeine en Die Welt werd algemeen bekend dat Merkel en Co andere vaccinaties kregen. De vaccinatiebereidheid kelderde onmiddellijk van vijftig naar tien% vd duitse bevolking.

  Voormalig Eli Lilly directeur Jon Virapen die wereldwijd prozac goedgekeurd wist te krijgen startte zijn trial met 2000 proefpersonen. Hij liet de slechtste bijwerkingen weg dus liet hij deze proefpersonen weg. Uiteindelijk leverde hij als eerste land in de wereld in Zweden dacht ik een rapport in bij de gezondheidsautoriteiten waarin sprake was van 180 proefpersonen. Jon Virapen heeft in zijn boek beschreven hoe hij te werk is gegaan. De reden voor zijn openbare biecht was dat hij zich realiseerde wat hij gedaan had bij de komst van zijn kleinkind.

 2. Hoe is de vacinatiebereidheid onder geneeskundig en verzorgend personeel is.
  Ontstaat er daardoor een tekort in deze beroepsgroepen?
  Dan de ouderen en eens kijken of proef slaagt of patient overlijdt.

  overigens waarmee laten deze 240 mensen zich besmetten
  a) corona
  of
  b) het beoogde vaccin

 3. Wanneer men niet in staat is om aan te tonen dat een persoon besmet is, wat denkt men dan te testen?
  Aangezien men niet kan vaststellen dat de persoon na de inenting succesvol besmet is, is alles wat er uit deze “test” komt, bij voorbaat nutteloos en onbetitelbare non-sense

 4. Martha

  Wat mogen wij, de mensen nu nog wel?
  Juist:
  Liever ook niet meer ademhalen, want slechts zo, voldoen wij aan de eisen van het “Coronavirus”, weer een dode.

  Hoe meer doden, des te beter, want dat is juist wat ze willen.
  Ze, dat zijn de regeringen van vele landen.
  Het corona vaccin, van welk merk, of door welk land ook uitgevonden, moet zijn geld opleveren.

  Veel mensen weten het niet meer, vandaag vrij, morgen besluit: terug nog strenger.
  De geloofwaardigheid aan het corona virus en de ernst ervan is al lang vervlogen.
  Maar we moeten; wij hebben zelf toegeven aan de onderdrukking en ongekende wetsveranderingen, er even doorgedrukt, want dit is een crisis!
  Juist, ja… Een crisis… Voor wie?
  Waarbij ik mij afvraag: wat kan deze ingespoten virus onderdrukker nog meer met de menselijke geest doen?

  Maatregelen:
  Ondertussen zijn deze maatregelen zodanig, dat ze toepasselijk zijn niet alleen in tijden van Cov, maar ook tijdens andere manifestaties. “Het mes snijdt aan twee kanten.
  Wat lachen de regeerders, die zich vermommen onder Vrijheid voor Democratie, dus Democraten zoals in de VS. Democraten die er alles aan doen om de macht in handen te houden en ik zeg: Alles”!

  Wereldwijd hebben de door de burgers gekozen regeerders, die zij vertrouwden, ons in de tang genomen. Waarvan ik verwijs naar een man die zich vier jaar moest verdedigen tegen achterbakse klap op alle manieren, belachelijk gemaakt terwijl hij veel goeds gedaan heeft (maar niet in de kranten vermeld).

  De media pers:
  Laat ik mij beinvloeden door de media/pers, die in handen is van een enkele kleine groep, die belangen hebben bij dit wereldwijde gebeuren? Zij noemen zich democraten maar spreken de taal van het ijzeren regime!

  Wanneer ik nee zeg en mijn rechten als burger zou opeisen, waaronder valt, dat ik niet in onzin geloof, zoals deze die ons nu voorgeschoteld wordt als een dodelijke epidemie?
  Wat gebeurt er dan met mij..?
  Dan wordt ik afgemaakt door de media en zelfs door eigen volk, want men gelooft aan dit gebeuren.
  Het is gelijk het zielloos en zonder eigen mening volgen van een sekteleider.

  Ben ik een complotdenker, wanneer ik een eigen mening verkondig?

  Nee, ik gebruik mijn eigen verstand!
  Maar dat is ook afgelopen. Heb ik een eigen “tegenmening”, dan verwijderen ze je berichten en niet alleen die van mij.
  Zelfs deze van wetenschappers, die werkelijk weten wat er aan de hand is en een tegenstem laten horen.
  Weg met de wetenschappers, die niet zeggen wat onze regeringen willen.

  Het gaat niet om ons.
  Onze regeringen doen zaken met het leed van de Corona patienten.
  Zakendoen met inentingen en ga zo voort, maar vooral met het overheersen van de burger, door Cov te misbruiken om even heel veel wetjes er door te drukken, die zeker niet in het belang van de burgers zijn.

  Oh nu ben ik echt een complotdenker of weten ouderen misschien niet meer wat ze zeggen?
  Misschien i.p.v complotdenker, dan een niet te redden Alzheimer persoon?
  Ze verzinnen wel iets!

  Veiligheid en belangen van de burgers?
  Welke politicus denkt er aan de belangen van de burgers..?
  Ik kan er een paar noemen, maar dan wordt ik opgepakt, ja zover zijn we al!

  WAAR is de vrijheid van meningsuiting van burgers gebleven?

  En dat niet alleen, maar tevens de “vrijheid” van leven?
  Ja mensen, er is een crisis, maar niet door Cov, er is een crisis voor de burger bevolking wat hun vrijheid betreft van doen en laten. Wij zijn overwonnen en hebben ons leven gegeven in de handen van de overheid, zij beslissen voortaan wat er met ons/Uw leven gebeurt en wat U nog mag doen en U hebt het zelf laten gebeuren!

  Ja wat mogen wij eigenlijk nog doen?
  Ja en amen knikken en dankbaar zijn, dat we af en toe wat eigen familie in huis mogen ontvangen?

  Ik dank U.

 5. @ Amo om 2:58 pm

  En zo ist! Gewoon nuchter blijven nadenken.
  Overpopulatie is niet het probleem maar overconsumptie.
  Er is meer dan genoeg ruimte…echt kijk dit leuke korte filmpje maar ff:
  https://youtu.be/vZVOU5bfHrM

 6. Eeerst dit: het woord media is een MEERVOUD: het enkelvoud is medium: dus moet een werkwoord, gebruikt
  in samenhang met ‘media’ in het meervoud zijn.

  We kregen als mensen van God vrije wil.
  Wie denken overheidsfunctionarissen wel dat ze zijn om ons ervan te beroven? Ze hebben niets in te brengen dan lege briefjes.
  Wie denken ze eigenlijk dat ze zijn om NIET MEDISCH geindiceerde, onlogische, tirannieke maatregelen die strijdig zijn met de grondwet op te dringen aan hun volwassen medeburgers die beter dan zij in staat zijn zelf na te denken?
  Vraag aan politie etc.: waarop heeft u een eed gezworen?: de grondwet of niet ter zake doende, lachwekkende, arbitraire ‘regels’ van machtsdronken bromsnorren die gemaskerd achter slot en grendel horen.
  Figuren die zich autoritair gedragen ontberen iedere autoriteit.
  ‘Waarom zijn de bananen krom? ‘Omdat IK het zeg!!’

 7. N.a.v. Oma. Ik heb ook nooit geloofd in dat overbevolkingsverhaal. Kijk naar Nederland, een uiterst dicht bevolkt land. Toch kan er goed geleefd worden. Je hoeft geen honger te hebben want vers voedsel is goedkoop. Doen de boeren het zo ontzettend goed, dat we zelfs meer dan de helft van de productie kunnen exporteren. Staat dit land al jarenlang in de top-10 lijstjes van landen waar het goed toeven is.
  En dat allemaal in een behoorlijk overbevolkt land.
  Reis je door Europa, kun je urenlang reizen door bijna lege gebieden. Vooral in Scandinavië zijn er eindeloze ruimtes. Maar ook in Spanje en Italië. Kijken we nog verder naar b.v. Rusland, het grootste land ter wereld. Daar is de lege ruimte helemaal eindeloos. En zo verder over de wereld.
  Op een klein stukje land kun je al flinke oogsten binnenhalen. Maar men moet willen werken. Overheden moeten bereid zijn betrouwbare overheden te zijn en mensen in hun waarde te laten.

  Het zijn foutieve beelden die mensen op het netvlies krijgen voorgeschoteld. Met jaagt mensen schrik aan door met giga-getallen op de proppen te komen. Getallen die niemand kan overzien.
  Elke dag miljoenen tonnen vis uit zee gehaald! Dat is schrikken. Maar wat er elke dag weer aan nieuwe vis wordt geboren, dat hoor je dan weer niet.
  We hebben echt géén idee hoe groot en ruim deze wereld is.

 8. Laat je niet inenten. Blijf gewoon een “wildeman” en geen “gemodificeerdeman”

 9. @oma
  Ik ben de woestijnen vergeten die kunnen we nog irrigeren en de toendra’s enz .

 10. @ Oma :
  We kunnen natuurlijk alle oerbossen omkappen en er plantages van maken; de Zuidpool laten smelten dan hebben we er een heel continent bij; alle bergen fijnmalen en er zo akkers van maken dan kunnen er gemakkelijk nog een paar miljard mensen bij. Ach ja, en als je door Friesland rijdt dan kunnen we daar gemakkelijk nog een miljoenenstad bijbouwen zonder dat iemand er last van heeft

 11. Ze doen dit niet gratis hoor, het draait om het geld, om mensen te helpen? Laat me niet lachen!! Shalom

  Bron ? Mod.

 12. Maak me zorgen om de grote aantallen mensen die niets hebben te willen zoals de schoolgaande jeugd, om mensen die altijd hebben opgekeken tegen mijnheer de dokter die heus wel zal weten wat goed voor ons is en om de grote massa die nooit de feiten zal weten omdat de MSM die achterhoudt op bevel van de overheid die aan de leiband van de Big Farma loopt ( zo is de broer van Hugo de Jonge, Marien de Jonge viroloog in het Radboud ziekenhuis en betrokken bij de levering via Astra Zeneca’s gifspuiten.)

  Hoe bereik je toch die grote massa die nauwelijks weet heeft van sites als deze of Natural News of jensen.nl of EJ Bron kortom de alternatieve media? Men wil niet eens de feiten meer weten over deze “plandemie”! Coronamoe heet het dan. Men laat alles maar gelaten over zich heen komen wat Big Pharma en overheid voor “ons bestwil” zich getroosten. Geholpen door FB, YT, twitter en noem maar op.

  Hoelang nog dat de grote massa dat kantelpunt bereikt en men durft te zeggen: Nee, tegen een misdadig complot van overheden, N.W.O. , cabal, Deep State, Big Pharma om genocide te plegen op de mensheid zelf? Dat kantelpunt zal niet komen tenzij integere politici werkelijk begaan zijn met het lot van ons en onze kinderen en hun stemverheffen tegen de medische dictatuur van criminelen vermomd als meelevende artsen met een bijna goddelijke ( dus alwetende ) status. ( nietwaar dierenarts meneer Oosterhaus en andere OMT krimi’s!)

  En wie de politiek beschouwt ziet niets dan een ontstellend gebrek aan kennis en vooral veel oorverdovende ruis waar het betreft medische integriteit en werkelijke kennis van zaken zoals gelukkig nog aanwezig bij enkelingen zoals te zien bij

  https://www.cafeweltschmerz.nl

  Wie zal ons het goede doen zien?

 13. Wat in het vaccin zit is staatsgeheim !
  Producent is niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen !

 14. Interessante conclusie van dr. Peter Borger over het testcircus. Het testen met nog maar één primer heeft de waarde van de testuitslag ernstig verminkt. Het schijnt besloten te zijn vanwege materiële tekorten. Ook schijnt een standaardprocedure voor het verwerken van de swabs te ontbreken, waardoor er geen goede eenduidige uitslagen kunnen zijn.
  “Je ziet ook dat de hele procedure erop gericht is maar vooral geen “cases” te missen. We hebben hier te maken met een volstrekt uit de hand gelopen vertrouwen in een onbetrouwbare test.”
  Soms denk je dat die overheidsbolwerken helemaal vergeten dat het om mensen gaat. Ze zitten volkomen opgesloten in hun cijfers en modellen. Juist dáár moet een Tweede Kamer optreden als waakhond (en de pers ook).
  Intussen schijnt Curacao een noodwet te hebben ingevoerd volgens een totaal fascistisch model. De burger wordt totaal rechteloos gemaakt, Zijn spullen kunnen in beslag worden genomen. Zijn gedrag mag helemaal gevolgd worden (ook zijn digitale gedrag) door de overheid. Hij mag zich niet kritisch laten informeren, noch énige uiting geven van kritische gevoelens in welke vorm dan ook (tekeningetje b.v.). Hij is een weerloze rechteloze slaaf van de overheid geworden.
  Het meest verbijsterend is dat de Koning die wet heeft ondertekend.
  “Nooit weer” , zeiden ze steeds. En zie nu met welk gemak de burgers weerloos worden gemaakt tegen de staat.

 15. Wederom weer een uitstekend artikel op de site van Maurice de Hond.
  https://maurice.nl/2020/11/28/ons-afweersysteem-in-tijden-van-corona-de-griepprik-vaccinatie-en-microvaccinatie-prof-bouma/
  Op die website is meer goed materiaal te vinden, vooral de cijfermatige kant wordt er op hoog niveau behandeld. En dan blijkt klip en klaar dat er vanaf het begin ingezet is op verkeerde maatregelen. In het begin wel begrijpelijk want het was nog nieuw. Inmiddels heel kwalijk om die onzin keihard vol te blijven houden en zeer schadelijk, niet alleen voor de economie!

 16. Gekochte journalisten – censuur in het buitenland wordt bekritiseerd, thuis toegejuicht.
  De luide en verreikende tegenstrijdigheid van de soeverein in sociale media heeft de politiek en de reguliere media in paniek gebracht. De massamedia die zich aan de regering houden, hebben hun monopolie op mening verloren en zijn niet langer in staat om terroristische aanslagen, gewelddaden en polariserende beslissingen vanuit Berlijn als politiek gewenst te beschouwen. Terwijl sommige landen, zoals Hongarije en Polen, elke politieke invloed op journalisten bekritiseren met coververhalen, juichen de heropvoedende journalisten de censuur van Duitse regeringscritici toe.

  Ook de regering-Merkel weigert verdere parlementaire vragen te beantwoorden over degenen die hebben geprofiteerd van de 65,5 miljoen euro. De Merkelianen gaan blijkbaar met staatsgeld om zoals hun kameraden in Noord-Korea. Sinds 2015 heeft de federale overheid in totaal 184,7 miljoen euro herverdeeld onder mediagroepen. Maar dat is niet alles in de staatspers. Door gebruik te maken van de eerder gerichte coronahysterie, hebben alle betrokkenen nu elke verlegenheid van zich afgeworpen. In de loop van de Corona-hulppakketten werden kranten en tijdschriftenuitgevers clandestien 260 miljoen euro uitgegleden .
  Als je je afvraagt waarom de reguliere media inhoudelijk de verlengde arm van de kanselarij lijken, dan weet je nu ten laatste wat de exacte reden hiervoor is. Om het preciezer te zeggen: 445 miljoen redenen .
  ——————————-
  Mijn eigen commentaar hierop,
  Kijk, zo wordt de Media omgekocht, om het corona bedrog uit te dragen, zodat de lezers in angst blijven leven. Nou ja, wat je nog leven kunt noemen, in de door de overheid zo gewenste nieuwe normaal.
  https://kopp-report.de/gekaufte-journalisten-zensur-im-ausland-wird-kritisiert-im-inland-beklatscht/

 17. Zo eenvoudig was het om de stemcomputers in de vs te hacken
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/hack-vote-machines/
  Het zorgwekkende is dat alles wat opgeslagen is aan info op deze manier kan gemanipuleerd worden, ook de info van de farma bedrijven, en hun “resultaten” van de vaccins en de proeven daarrond, en wanneer deze eigen fraude dan uitkomt, dan beweren ze waarschijnlijk weer dat het de russen waren, zoniet dan gebruiken ze de vervalste data om er honderden miljarden mee te verdienen, terwijl de mensen met miljoenen sterven aan hun vaccins.

 18. Hopelijk worden die proefpersonen niet al te ziek. Maar voor een vaccin dat het DNA van een mens beroerd , is het best dat men die proefperson en hun eventuele nakomelingen een of twee generaties volgt op ziekten en eventuele afwijkingen.
  Zeggen en constateren dat die proefpersonen geen al te grote nevenwerkingen hebben is maar magertjes en zeker niet genoeg. Als de overheid het algemeen welzijn van hun onderdanen op het oog hebben , is het best dat ze vooraleer over te gaan op algehele vaccinatie daar ook eens aan te denken.

 19. @ Hendrik1730: 11:33 pm, op 27/11. Dat ben ik met U eens. Trouwens de haast, waarmee ze ons deze gifspuit willen zetten, maakt mij alleen maar nog meer wantrouwend.

 20. Roge 9.18 u pm :
  Maar…..OF die verplichte vaccinaties er nu komen of niet……
  er staat DUIDELIJK geschreven, dat er in deze tijd, 1 / 3 van de mensen zal verdwijnen……
  dus, HOE dat dat ook gaat gebeuren, door diverse `aanverwante oorzaken` van deze hele KERMIS, of door de vaccinaties…..maakt weinig uit.
  Er zijn 7,3 miljard mensen, en er gaan over blijven 4,6 miljard ……dat is 1 op de 3 mensen waar we afscheid van gaan nemen…..hoe dan ook !
  Bereidt je dus voor !

 21. `scherpe vraag aan allen ` :
  …..WIJ zijn al tijden `wakker ` hier…….
  Worden jullie langzamerhand net zo MOE als ik, van al die goede vrienden en kennissen, die nog maar `half wakker ` zijn, om het grotere plaatje en de achtergronden van deze hele kermis, steeeeds te moeten uitleggen en onze gezondheid te moeten verdedigen ? En ze toch vooral op het hart te drukken goed na te denken en te lezen over de gevolgen van het nemen van al deze farmaceutische troep ? ….
  Ik leg het bijltje er bij neer……ik gooi de handdoek in de ring……

 22. Met dit bewuste mRNA vaccin willen de globalisten ons eigen immuunsysteem buiten werking stellen, zodat zij aan de knoppen kunnen draaien en over het leven van iedere gevaccineerde. Zodat ze iedereen kunnen chanteren c.q. manipuleren. Wat in de volksmond een virus wordt genoemd is eigenlijk een exosoom ook wel een mRNA genoemd. Als jij een ziekte onder je leden hebt en daardoor vergiftigde cellen hebt door die ziekte. Gaat ons eigen immuunsysteem met behulp van exosomen deze vergiftiging te lijf, deze exosomen zorgen er dus voor om alle cellen te ontdoen van die vergiftiging. Dus voor de volksmond zorgt een virus juist dat wij weer gezond worden door ons eigen immuunsysteem. Dat is dan ook de redenen dat er nog nooit een virus geïsoleerd is door de wetenschap, omdat het immuunsysteem bij iedereen net iets anders werkt, dan bij andere. Want elk mens is uniek. Door de huidige propaganda wordt echt alles 180 graden gedraaid. alles wat juist goed voor je gezondheid is, wordt afgeraden door de politiek/overheid en andersom. Net zo dat ieder mens soeverein is en dat de regeringen niet de eigenaren zijn van uw lichaam. Maar door de donorwet hebben zij die macht aan ons onttrokken, als jij je hebt laten overhalen om orgaandonor te accepteren. Want dan heb jij zelf jou eigen beschikking over jou eigen lichaam uit handen gegeven en overgedragen aan de overheid. Dan is juridisch gezien de overheid de rechtmatige eigenaar geworden van jou lichaam en dan kunnen zij gaan bepalen wat jij wel of niet meer mag doen met jou lichaam. Neem het recht terug en vul keuze 2 in voor het te laat is.

 23. Lees a.u.b ook nog het volgende even voordat u zich laat injecteren:

  NTEB EXCLUSIVE: Volunteer in Pfizer BioNTech Partnership Of COVID-1984 Coronavirus Vaccine Trials Develops Grievous Sores On Both Her Feet
  https://www.nowtheendbegins.com/patricia-chandler-austin-texas-pfizer-biontech-covid-1984-coronavirus-vaccine-trials-volunteer-gets-grievous-sores-both-feet

  EN VOORAL DIT:

  Here Is Bill Gates’ Injectable Biochip, for Those Who Think it Is Conspiracy Theory — A Silicon Valley company with early funding from the Bill and Melinda Gates Foundation, as
  well as the US Department of Defense’s highly secretive Defense Advanced Research Projects Agency, is expecting approval of an injectable, permanent under-the-skin biochip sensor
  made of advanced hydrogel material sometime in the spring…
  https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/here-is-bill-gates-injectable-biochip-for-those-who-think-it-is-conspiracy-theory-2664391.html

 24. @hendrik1730 schreef:
  27/11/2020 om 11:33 pm
  Akkoord met je tot puntje zes: we zijn helemaal niet met teveel…iedereen zou eens de satellietfoto’s van onze planeet moeten bekijken, dan zie je pas hoeveel ruimte en plaats er overal nog is….dan is de aarde helemáál niet ‘overbevolkt’ en zelfs dúnbevolkt…er zijn nog miljoenen en miljoenen vierkante km’s waar geen mens te vinden is…
  Overbevolking maken ze ons dus ook maar wijs, ze laten telkens miljoenensteden zien waar mensen in een mierenhoop bijeen kruipen om de publieke opinie en perceptie te beïnvloeden, te misleiden maar…..overbevolking is een handig excuus om ons uit te moorden zonder al teveel protest…

 25. Ze doen nogal moeite om de massa te misleiden en te overtuigen om vrijwillig te gokken met als inzet hun eigen leven…wie zijn die 240 Nederlanders die zo graag russische roulette spelen met hun leven?
  Zouden de beloofde centjes in ruil hun leven waard zijn? Dan zijn het maar zielige menskes die zichzelf en hun leven waardeloos vinden?
  Of zijn ze nog dommer en denken ze grootmoedig te zijn, werd hen wijsgemaakt dat ze de mensheid de dienst van naastenliefde bewijzen door hun mogelijke, vrijwillige zelfmoord door vaccinatie?
  Wat kan een normaal mens voor drijfveer hebben om zijn eigen leven zo vrijwillig in gevaar te brengen? Angst? Geld?
  Sorry, maar dat gaat mijn verstand vér te boven….mijn leven is te kostbaar om mee te gokken…
  Overigens: wie laat zijn wagen herstellen als ie niet stuk is?
  Wie laat een vaccin inspuiten voor als je ziek zou kunnen worden?
  En dient daar dan geen medicijn voor als je ziek geworden bént?
  Wie neemt pijnstillers als ie geen pijn heeft maar voor ingeval als je ooit pijn zou kunnen krijgen?
  Dat is toch absurd?
  Wie wil nu zichzelf besmetten met een potentieel gevaarlijk virus in een vaccin als preventie voor een ziekte die je mogelijk nooit zal krijgen? En dan misschien net de ziekte zál krijgen door…….het vaccin zelf? Duh…kan het krankzinniger?

  Wat is het nut om je te laten inspuiten met een ziekteverwekker en je dan zo te laten besmetten met de ziekteverwekker van de vreselijke ziekte die je net wil vermijden maar waar je dan nét door de besmetting van het vaccin je kans vergroot om die vreselijke ziekte toch te krijgen?
  Is de hele wereld knettergek geworden?
  Waar is het gezond boerenverstand gebleven?
  Nu, iedereen beslist voor zichzelf…willen bange mensen het risico van vaccinatie nemen? By all means…ga je gang…maar na vaccinatie dan niet komen jammeren over de schade omdat je misgegokt hebt…áls je het al overleeft..
  En laat mij en iedereen die dat risico niet wil nemen, met rust…bemoei je níet met mijn leven want ík en ík alleen beslis over mijn leven, over mijn gezondheid en lichaam want het is mijn zelfbeschikkingsrécht en geen overheid zal mijn lichamelijke integriteit schenden, nooit.
  Ik eis het recht van mijn vrijheid tot keuze op en geen mens op deze hele aardkloot zal mij dat recht ontnemen.
  Het feit dat er zoveel moeite wordt gedaan om de publieke opinie te misleiden om instemming te krijgen over dit vaccin, betekent dat ze weten dat het niet zal lukken om ons te verplichten tot vaccinatie…we moeten het vrijwillig toestaan, daarom worden antivaxxers ook zwart gemaakt maar steeds meer mensen staan wantrouwig tegenover dit vaccin door de tegenstrijdige berichten en het twijfel zaaien door de overheid zelf waardoor mensen op zoek gaan naar meer informatie over vaccins en merken dan de vaccinatieschade op die altijd verzwegen werd……de overheden en farmaceutica slaan dus hun eigen ruiten in zonder het te beseffen…..hun poging tot angst zaaien door misleiding resulteert in bewustwording…..weer die boemerang die terugkeert….;)

 26. Moderna en Pfizer beweren dat hun vaccins 95% ‘effectief’ zijn, maar het is de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan zo’n ‘wij van WC eend…’ verklaring.

  Allan S. Cunningham, een gepensioneerde kinderarts, zegt daar het volgende over:

  Het vaccin van Pfizer “is mogelijk meer dan 90% effectief.” (Mahase, BMJ 2020; 371: m4347, 9 november) Specifieke gegevens worden niet gegeven, maar het is eenvoudig genoeg om de betrokken aantallen te benaderen, op basis van de 94 gevallen in een studie waaraan ongeveer 40.000 proefpersonen deelnamen: 8 gevallen in een vaccingroep van 20.000 en 86 gevallen in een placebogroep van 20.000. Dit levert een Covid-19-aanvalspercentage op van 0,0004 in de vaccingroep en 0,0043 in de placebogroep. Relatief risico (RR) voor vaccinatie = 0,093, wat zich vertaalt in een “vaccineffectiviteit” van 90,7% [100 (1-0,093)]. Dit klinkt indrukwekkend, maar de absolute risicoreductie voor een individu is slechts ongeveer 0,4% (0,0043-0,0004 = 0,0039). The Number Needed To Vaccinate (NNTV) = 256 (1 / 0.0039), wat betekent dat om slechts 1 Covid-19-geval te voorkomen 256 personen het vaccin moeten krijgen; de overige 255 personen ontvangen geen voordeel,maar zijn onderhevig aan de nadelige effecten van vaccins, wat ze ook mogen zijn en telkens wanneer we erover te weten komen … 

  https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347/rr-4?fbclid=IwAR31-1-o_ikVaEQoVknMu4tSwgCdt2ZYYJ7-ysBvgUGnLXd8tPHF0qyK_J0

 27. Hoe krijg je op zo’n korte tijd 240 kamikazes bij elkaar zeg ….

  1) corona op zich is een gewone wintergriep, death rate 0.05%
  2) alle wereldregeringen zitten met een financieel-economisch probleem waar ze geen oplossing meer voor hebben :
  3) er is dus een crisis nodig ( eerst klimaat, maar dat ging niet snel genoeg ) en nu een “plandemie” ( dan zijn de poli”teken” ook van de haak en een invasie van aliens gelooft tot nader bericht geen kat
  4) waarna de poli”teken” de bevolking opsluiten, de stuipen op het lijf jagen, muilkorven, alles en niets verbieden “want dat stopt het virus” ( lees : de snotverkoudheid )
  5) en aha! Big Pharma gaat ons redden ( het zal wel zijn, ze redden alleen hun business plan en dat van Ab Oosterhuis ), waarbij ze wettelijk totaal onaansprakelijk zijn sinds korte tijd voor “slechte resultaten” na vaccinatie
  6) en, op termijn, 80% van de gevaccineerde “sheeple” of steriel wordt, of full blown aids ontwikkelt, of kanker. Maar dat gaat NIETS met de vaccins te maken hebben. We zijn volgens Gates met te veel. ( DAT klopt wel, maar de manier waarop men dat wil bijsturen, die is crimineel )

  Er werd nog NOOIT een m-RNA gebaseerd werkend en veilig vaccin ontwikkeld tegen een (corona)virus gedurende de laatste 40 jaar. Noch tegen HIV, noch tegen ebola. En NU, op 8 maanden wel, tegen een “nieuw virus”.

  Wie dat gelooft is wel HEEL naïef. Ik neem die gifspuit NIET.

 28. Misschien zijn het wel nep-vaccins.
  Krijgen de zogenaamde testpersonen geen bijwerkingen en rennen de schaapjes straks zo snel mogelijk naar de dokter.

 29. @ Rogé
  Ah nou dat stelt gerust, en nog wel op basis van een stripboek in Turkije??

 30. Wlke jurist/advocaat pakt deze handschoen op?
  Vandaag liet ‘Vrij en sociaal’ weten dat scholen kinderen, ook die met astma, niet slechts adviseren, maar
  verplichten in school een masker te dragen.
  Daarbij trekt men zich niets aan van het bericht op ‘Viruswaardheid.nl’ dat wie last heeft van gezichtsmaskers ze niet hoeft te dragen.
  Wie doet aangifte tegen deze of gene school wegens (kinder)mishandeling?

  Wie op o.m. Natural News kijkt, kan volgen hoe de Deep State overal ter wereld wordt aangepakt geleidelijk aan.

 31. Wat Xander nog niet schijnt te weten is het Q-plan. Keep The Plan. De hele Deep State gaat worden opgeruimd.
  De verplichtte vaccinaties gaan er nooit komen. Dat stond trouwens ook al in de strip vermeld die in Turkije is opgedoken. Het hele vaccinatieverhaal kunnen we dan ook links laten liggen en gewoon weer doorgaan met het leven.

 32. Wie Covid heeft overleefd (ongeveer 99%) is daarmee al veel béter beschermd dan met het toedienen van een vaccin. Dankzij het eigen immuunsysteem. Er is geen enkele noodzaak meer voor dit vaccin. Er is alleen een politieke noodzaak.
  Bovendien zijn er altijd ook andere virussen betrokken bij de jaarlijkse golven van griep- en verkoudheidachtige ziekten. Dus is men zogenaamd beschermd tegen corona, doen die andere virussen een dansje omdat er voor hen meer ruimte is gekomen.
  Wie betaalt die vaccins eigenlijk: de verzekeringen of de overheid?

 33. “Vrijwillig laten besmetten” lees “arme donder krijgt geld om met zijn leven te laten spelen”.

 34. De uitkomst is bij voorbaat gewoon waardeloos. Ik weet dat vrijwilligers altijd gezond zijn en niet vies zijn van geld. Wat dergelijke onderzoeken totaal irrelevant maken is de groep die gebruikt zal worden. Niet representatief en zelden behept met obesitas, diabetes, hoge bloeddruk en nog zo wat kwaaltjes die kenmerkend zijn voor 95 % van de mensen die het helaas niet halen als ze ook nog eens een virus erbij krijgen. Maar het is uiteraard weer een doortrapte poging mensen mee te krijgen die terecht twijfelen. Ik twijfel niet, zolang het menselijkerwijs kan zal ik weigeren.

 35. Wij van WC-eend, adviseren WC-eend.
  Once you Vac.!, you never go back.

 36. Dat zijn dan 240 best domme mensen. Dan druk ik me nog zacht uit. Je bent gewoon stupide als je nu nog niet inziet dat het een dikke vette HOAX is.

 37. Je moet toch wel behoorlijk wanhopig, levensmoe of oliedom zijn als je proefkonijn bij big pharma wilt worden lijkt me.

 38. Ze laten zich testen met een virus dat nog steeds niet geisoleerd is, gefotografeerd is, en nog steeds heeft niemand er de genetische code ervan kunnen bepalen ?
  Stel uzelf dan eens de vraag, de enigste reden dat ze het virus kunnen gebruiken is dat het uit een militair/chinees/amerikaans…. ? labo komt.
  Als het zou kunnen getest worden door een onafhankelijk labo, dan komt de waarheid boven, nl dat het kunstmatig gefabriceerd is, en dat willen ze natuurlijk niet en zal dan ook nooit gebeuren.

 39. Als ze dit onderzoek goed willen uitvoeren dan zouden ze ook 240 vrijwilligers met een placebo-vaccin moeten laten besmetten met Covid19. Want daaruit zal dan blijken dat waarschijnlijk 80% van de mensen al een natuurlijke immuniteit tegen Covid19 heeft opgebouwd.

  Alle aandacht gaat nu uit naar hoe effectief het vaccin is.
  Veel belangrijker is hoe veilig dit vaccin is, na 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar en meer.
  Zouden er over een jaar nog kinderen geboren worden, en zijn die dan ook gezond?

  Het is niet uit te leggen dat de hele wereld gevaccineerd moet worden tegen een ziekte waaraan ca 0,15% van de patiënten sterven (bijna allemaal door onderliggende aandoeningen), met een vaccin dat waarschijnlijk veel gevaarlijker dan de kwaal zelf is.

 40. Het staat iedereen natuurlijk vrij haar/zijn ‘body temple’ te (laten) mishandelen, (God gaf ons vrije wil) maar het levert betrokkenen veel karma op dat men heeft goed te maken.

  ‘Je bent een rund als je met moordvaccins stunt’

  Loop om big pharma heen met de grootste boog die maar kan.
  Men had en heeft NIETS GOEDS met ons voor.

 41. Manipulatie, liegen en bedriegen is het handelsmerk van de elite geworden. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen zich angst laten aanjagen…
  In een gezond lichaam horen geen vaccins thuis! Zorg voor voldoende vitamines en mineralen. En negeer de angstverhalen van de elite …

Comments are closed.