New England Journal of Medicine: Lockdowns, social distancing, testen en mondkapjes zijn zinloos

—————————————————————————————————————————————-

Strenge maatregelen werken zelfs averechts – Een virus trekt zich niets aan van lockdowns, quarantaine, social distancing en mondkapjes

—————————————————————————————————————————————–

Het als gezaghebbend beschouwde New England Journal of Medicine heeft een diepgaande studie gepubliceerd naar het nut van (gehele of gedeeltelijke) lockdowns, die sinds maart gigantische maatschappelijke en economische schade aanrichten. Conclusie: extreme quarantaine, veel testen en onmiddellijke isolatie van veronderstelde besmette personen hebben geen enkel effect op de verspreiding van een virus. Politiek en media hameren er steeds op dat we ‘naar de wetenschap’ moeten luisteren. Alleen zelf doen ze dat niet, want anders zouden alle maatregelen onmiddellijk worden opgeheven.

The Lancet publiceerde in juli de tot nu toe grootste wereldwijde studie naar de lockdowns in verschillende landen. Conclusie: er is geen enkel verband tussen de dwangmaatregelen en het aantal doden per miljoen inwoners. Desondanks beweren vooral de Westerse overheden nog steeds dat we binnenkort nog strengere maatregelen moeten nemen, en mogelijk weken- of zelfs maandenlang in een totale lockdown moeten – een experiment dat in de hele wereldgeschiedenis nog nooit eerder werd uitgevoerd, omdat er, zoals nu ook weer blijkt, geen greintje bewijs voor is dat het ook maar enigszins werkt.

Virus trekt zich niets aan van quarantaine en mondkapjes

De Icahn School of Medicine (Mount Sinai) verrichtte samen met het Naval Medical Research Center een serie testen met lockdowns, corona testen en quarantaine. 1848 jonge marines deden vrijwillig mee met een grootschalig experiment, waarbij ze zowel buiten als binnen permanent dubbellaagse mondkapjes moesten dragen, minstens 2 meter social distancing moesten houden, niet van de campus af mochten, vaak hun handen moesten wassen, en geen persoonlijke elektronische apparaten en andere items mochten gebruiken, die zouden kunnen bijdragen aan (overigens nooit aangetoonde) besmetting via oppervlakten.

Alle rekruten moesten dagelijks hun kamers schoonmaken, toiletten na ieder bezoek reinigen met bleekdoekjes, en geprepareerde maaltijden eten in een eetzaal die na iedere maaltijd met bleek werd gereinigd. Verder waren er speciale in- en uitgangen aangewezen om het contact zoveel mogelijk te beperken. Ook werden de rekruten dagelijks getemperatuurd en gecheckt op Covid symptomen. Als die werden geconstateerd, volgde onmiddellijk een snelle PCR test en verplichte afzondering. Dezelfde regels golden voor de instructeurs en opzichters.

Wat waren de resultaten? Het virus bleef zich gewoon verspreiden, alhoewel 90% van degenen die positief werden getest, vals-positief bleken te zijn (net als overal onder de gewone bevolking het geval is). Ondanks de extreem strenge maatregelen raakte 2% toch besmet, ook al bleven die allemaal asymptomatisch, op één na.

Resultaat: Strenge maatregelen werken zelfs averechts

Als de resultaten worden vergeleken met de controle groep die niet werd getest en niet in quarantaine werd geplaatst na een ‘positieve’ test, blijkt dat de deelnemers aan deze controlegroep zelfs ietsje MINDER snel het virus opliepen, dan degenen die aan de strengst mogelijke regels werden onderworpen. Oftewel: strenge lockdowns, strenge handhaving van mondkapjes en social distancing, en zoveel mogelijk mensen testen, blijkt averechts te werken, en helemaal NIETS te doen tegen de verspreiding van een virus.

Deze studie is van groot belang vanwege de sociale controlestructuur, en het feit dat er een homogene groep werd getest waar alles van bekend was, en die onder streng toezicht stond, en zich als echte militairen gedisciplineerd aan alle regels hielden.

Maar zelfs dan blijkt – wat uit tal van eerdere studies naar voren is gekomen – dat de maatregelen zoals die in lichtere mate ook in Nederland gelden alleen maar schade en verwoestingen aanrichten, en geen enkel meetbaar positief effect op de volksgezondheid hebben.

Studies weerleggen alles wat Den Haag en Hilversum ons wijsmaken

De lockdowners, de paniekzaaiers, blijven ons maar inprenten dat we ‘naar de wetenschap’ moeten luisteren. Politici in Den Haag, en media in Hilversum, geef dan eindelijk eens zelf het goed voorbeeld door daarmee te beginnen, en te erkennen dat deze gerenommeerde studies wel degelijk zijn verricht, en alles weerleggen wat jullie ons al maanden proberen wijs te maken, namelijk dat dit een levensgevaarlijk killer virus is dat alleen te stoppen is door onze economie en samenleving voor een groot deel plat te leggen en te vernietigen.

Lockdowns zijn géén wetenschap, en zijn dat ook nooit geweest. Ze zijn een socio-politiek top-down experiment in het onder totale controle en gehoorzaamheid proberen te brengen van miljarden mensen, waarbij er immense schade aan hun levens en gezondheid werd, wordt en nog zal worden aangericht. Om over het permanente verlies van al onze vrijheden nog maar niet te spreken.

Xander


(1) The American Institute for Economic Research via Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

66

 1. @Oma
  CO2 vergiftiging? Ik neem aan dat u CO vergiftiging bedoelt? 🙂

 2. Volgens mij staat al in Leviticus het nut van testen en verplichte quarantaine beschreven? Dat was een veel ergere ziekte die dankzij de moderne medische kennis gelukkig niet meer voorkomt in Nederland, maar het principe blijft toch gelijk? Hieronder de tekst uit Leviticus

  Maar zo de blaar in het vel zijn vleses wit is, en haar aanzien niet dieper is dan het vel, en het haar niet in wit veranderd is, zo zal de priester hem, die de plaag heeft, zeven dagen opsluiten.

  5 Daarna zal de priester op den zevenden dag hem bezien; indien, ziet, de plaag, naar dat hij zien kan, is staande gebleven, en de plaag in het vel niet uitgespreid is, zo zal de priester hem zeven andere dagen opsluiten.

 3. Ik zit met een probleem. Het artikel refereert aan het NEJM, dat een uitgebreid onderzoek zou hebben gedaan. In eerste instantie dacht ik een link naar het betreffende NEJM-artikel te vinden, maar nu kan ik dat niet vinden. Ook niet op de site van het NJEM.
  Zoals het artikel er nu uitziet klopt het niet. De titel correspondeert niet met de inhoud.
  WIE KAN MIJ HELPEN?
  HEEFT HET NJEM ECHT EEN ONDERZOEK GEDAAN?
  EN HEEFT HET HIEROVER GEPUBLICEERD?
  Ik had het artikel aan een medisch specialist doorgestuurd en sta nu voor aap!!
  Graag uw hulp.
  Wie heeft dit artikel geplaatst? Aan u vraag ik met name uw support.

 4. @Tabris schreef:
  18/11/2020 om 5:52 am
  @ oma
  “Houd uw onzin maar voor uzelf oma, hier zijn verschillende studies die het tegendeel bewijzen van wat u beweert.
  CO2 vergiftiging is een mythe/onzin…”

  Na deze twee (on)zinnen wordt verder elke poging om tot een zinnige discussie te komen al de grond ingeboord, kindje.
  Jaarlijks sterven duizenden mensen aan CO2 vergiftiging door een slecht werkende verwarming of slecht geventileerde ruimte en gij noemt dat dus een mythe/onzin….????
  Enkel om gelijk te kunnen halen dat mondmaskers geen CO2 risico zouden kunnen opleveren…tsssss….
  Dan is verder lezen van de rest van je reactie, in het engels dan nog, al totaal overbodig als zelfs CO2 vergiftiging al ontkend wordt.

  “Voorts uw beledigende en neerbuigende woorden sieren u niet.”
  Als medische leek pretendeer ik tenminste niet het beter te weten dan experts in hun vakgebied en over te gaan tot persoonlijke aanvallen in een discussie om gelijk te willen halen alsof het om een wedstrijd zou gaan in plaats van je mening kenbaar te maken in een zinvolle gedachtenwisseling over een onderwerp zoals volwassenen plegen te doen.

  “Ik draag een mondkapje zodat ik me veilig voel van anderen en niet onverwachts een volle laag vieze slijm met virussen de lucht in nies die jij dan even verderop inademt en jou ziek maakt omdat je geen mondkapje ophebt. Vele mensen met jouw instelling werden doodziek of hebben al het loodje gelegd.”

  Mysofobie of smetvrees is een geestelijke aandoening….”de volle laag vieze slijm die even verderop ingeademd wordt” kan een aanwijzing zijn van deze aandoening.
  Dus best even een afspraak maken met de psychiater voor het tot een opname zal komen.
  Dierenarts/viroloog van gucht (adviseur notabene vd belgische regering…kun je nagaan…) lijdt volgens hemzelf ook aan deze geestelijke stoornis, smétvrees, hij meent zelfs al dat het virus uit de wc-pot kan springen als je niet meteen het deksel dichtgooit voor je doorspoelt, hij is zelfs bang voor zijn eigen poep….wie gelooft deze geestelijk zieke viroloog nog?
  Hij hoort thuis in een psychiatrische instelling wegens verlies van elk contact met de werkelijkheid.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201104_93916204

  Steven Van Gucht waarschuwt: “Eerst wc-deksel sluiten, daarna pas doorspoelen”

 5. @ johannes

  Ik heb niet de indruk dat je niveau van begrijpend lezen erg hoog is of de verdraaing van mijn worden is meer snode. I beweer helemaal niet dat andere mensen mondkapjes moeten dragen zodat ik me veilig voel. Ik draag een mondkapje zodat ik me veilig voel van anderen en niet onverwachts een volle laag vieze slijm met virussen de lucht in nies die jij dan even verderop inademt en jou ziek maakt omdat je geen mondkapje ophebt. Vele mensen met jouw instelling werden doodziek of hebben al het loodje gelegd.
  Volgens de statistieken op https://www.worldometers.info/coronavirus/ gaat ongeveer 3% de pijp uit. Dus zo onschuldig is het allemaal niet.

  Dan beweer je:
  “zo lang mondkapjes niets bijdragen volgens de geleerden qua verspreiding”

  Hier is een nieuwe studie met bewijs dat mondkapjes wel werken:
  https://health.clevelandclinic.org/new-study-highlights-new-evidence-that-masks-prevent-coronavirus-spread/

  Through all the ups and downs and uncertainty of the coronavirus (COVID-19) pandemic, one thing has become concrete: wearing a mask prevents the spread of the virus.

  Now, a new study from Duke University gives more evidence confirming this and sheds more light on what kind of mask works the best at blocking those virus-spreading droplets.

  We caught up with pulmonologist Raed Dweik, MD, Chairman of Cleveland Clinic’s Respiratory Institute, to discuss the study’s findings.

  Why masks work
  If someone carrying the virus is wearing a cloth mask, that mask blocks most of the respiratory droplets they’re exhaling which is where the virus lives. Instead of propelling those droplets away from you, the mask keeps them from traveling more than a few feet. Thus, we get the recommended social distancing guideline of six feet.

  “The spread of the virus really goes down in areas where people wear masks and it goes as down as four-to-five times reduced risk of infection when people in the community are wearing a mask than when they’re not wearing a mask,” says Dr. Dweik.

  Not only do masks stop those droplets from spreading when you breathe or talk, they also block keep them from traveling pretty far when you sneeze or cough.

  “Those actions can propel this cloud of droplets from you up to 25 or 26 feet,” Dr. Dweik says. But by wearing a mask, you greatly reduce that distance traveled.

 6. @tabris : zoals ik jou lees moeten we dus van jou een mondkapje gaan dragen om jou een veilig gevoel te geven , ja daaaag , ga lekker in de kelder zitten.

  Vervolgens blaat je continue over griep en verkoudheid , een kwaaltje die juist van tijd tot tijd wenselijk is , dat jij er paranoia voor bent is meer jou en vooral werkgevers een probleem maar dat geeft geen reden om iemand van zijn of haar vrijheid te beroven of te verplichten maatregelen te nemen(vrijheidsbeperking).

  dan het virus : welke ? is ie al geïsoleerd en bewezen dat ie überhaupt bestaat , of hebben we het over het door de politiek geaccepteerde verhaal die met vele leugens overeind gehouden moet worden om mensen in een dictatuur te dwingen ?

  zo lang mondkapjes niets bijdragen volgens de geleerden qua verspreiding , het virus niet geïsoleerd is , de pcr totaal misbruikt worden(volgens de maker zelf) en de uitkomsten makkelijk gemanipuleerd kunnen worden , vaccins min of meer gedwongen gaan uitgedeeld worden , is meer politiek en handel aan het bedrijven dan oog te hebben voor de maatschappelijke en volksgezondheid en dus totaal crimineel bezig.

  Dat mensen zich zo makkelijk laten imponeren door ongegronde angsten zoals eerlijke sterftecijfers duidelijk laten zien is het meer een psychische aandoening van dat soort perfectionistjes zelf dan dat er een redelijke bedreiging heerst , ik zie tot nog te dan ook maar 1 bedreiging en dat is de politiek die na een lange komkommertijd eindelijk zich weer kan laten gelden , en dat gedwee en kinderlijk volk er massaal achteraan lopen ieder met zijn of haar eigen belangen , want geld en ego speelt meestal de grootste rol

 7. @Jeroen@charmelodges.nl schreef:
  18/11/2020 om 12:35 am

  Een nobel initiatief om actie te willen ondernemen en wij moeten het inderdaad gaan dóen…..maar zolang de bange meerderheid niet meewil vrees ik dat het een monnikenwerk zou worden.

  Neem nu de horeca.
  Om verzet de kop in te drukken, krijgen die mensen “steunmaatregelen”, om ze koest te houden, om ze te sussen met…een dooie muis want die paar centen omkoping van de roverheid zal nooit kunnen opwegen tegen het verlies dat ze maken doordat dit coronabedrog maar blijft aanslepen.
  Maar lange termijn denken weegt blijkbaar niet op tegen een paar snelle centen in the pocket voor hebzuchtige ondernemers..
  Maw: de horeca heeft zichzelf opgehangen en die gaan zeker niet stoppen met betalen want ze zitten nu al financieel op de rand van de afgrond…waar gaan die mensen dan hun gezin nog mee voeden als steunmaatregelen wegvallen en ze geen inkomen hebben omdat hun zaken gesloten zijn?
  Uiteindelijk zullen dan vele horeca zaken failliet gaan, hun broodwinning werd hen op sluwe manier ontnomen en ze kregen er kruimeltjes voor in de plaats waarvan ze niet zullen kunnen leven.

  Ook zijn nog teveel mensen bang, ze laten zich angst aanjagen, zij begrijpen nog niet hoe ze gebruikt worden als sociaal drukkingsmiddel om wakkere mensen te dwingen de regeltjes te volgen, hoe absurd ook.
  Een voorbeeld: aan de kassa van een supermarkt staan twee vrouwen aan te schuiven, mét mondmasker. De ene zegt boos dat de andere meer afstand moet houden…absurd want ze dragen beiden het mondmasker als bescherming dus er is sowieso geen gevaar voor besmetting?
  De angst voor besmetting is irrationeel en wekt irritatie op waardoor er ruzies ontstaan en dát moet de politiek hebben: verdeeldheid waardoor de angstige mensen zonder nadenken degene met gezond verstand ook dwingen tot het slaafs volgen van de irrationele nepmaatregelen.
  En daarvoor dienen de afstandsregels, de bubbels, de isolatie en het verbreken van sociaal contact: zodat de bevolking zich niet zou verenigen tegen de absurde, nutteloze en onnodige maatregelen en zich gezamenlijk zou keren tegen de echte vijand: niet het virus maar de overheid.

  “Een goede revolutie kost inspanning, inspiratie, kennis, tijd, en een grote groep mensen die vinden dat we allemaal maar weer eens normaal gaan doen…met de neuzen dezelfde kant op!”
  Inderdaad maar daarvoor moet eerst een grotere groep overtuigd worden dat corona niet het dodelijke gevaar is waarvoor ebola-maatregelen nodig zouden zijn en dat ons nog steeds door dictatoriale overheden wordt voorgelogen om gehoorzaamheid af te dwingen.
  Als iedereen weigert het mondmasker te gebruiken, dan is die hele corona nepcrisis meteen over en zou het normale leven direct hervat kunnen worden maar enkel de angst van onwetenden houdt dat en eensgezindheid tegen.

  Hoe dan mensen bewust te maken? Door met elkaar in gesprek te gaan? Maar angstige mensen zijn niet voor rede vatbaar want dan krijg je meteen ruzie en agressie. Pas als ze aan den lijve ondervinden hoe schadelijk deze nepmaatregelen wel zijn, denk ik dat je een omslag in het denken van de grote hoop zult krijgen met de kans op een eensgezind verzet tegen deze staatsterreur.

 8. de lockdown is niet tegen corona,
  de overheid heeft angst voor:
  de brexit/instorten financiele systeem
  naderende oorlog in het midden oosten / hoge olieprijs is instorten wereldeconomie
  De overheid weet dat het financiele systeem ten onder gaat, de burgers moeten van de straat, mogen geen sociale contacten meer hebben om zich te kunnen informeren/verenigen.
  de plannetjes van extreem rijke personen die voor god willen spelen zoals Gates, Soros en andere van de 1% van de 1%
  geopolitieke belangen zoals in het midden oosten en Azie
  Religieuze tegenstellingen
  Corona is gedeeltelijk een afleiding en gedeeltelijk een, ik zou het symbolisch samenvatten onder een ‘bill gates’ de-populatie en digitalisering van de mens plan
  verschillende belangen vallen samen
  al bovenstaande groepen willen iets en werken gedeeltelijk samen

  en wij, de burgers zijn de pineut

 9. @ oma
  Houd uw onzin maar voor uzelf oma, hier zijn verschillende studies die het tegendeel bewijzen van wat u beweert. CO2 vergiftiging is een mythe/onzin en winkelbedienden kunnen elk uur een ander mask opzetten. Als we allemaal een masker dragen dan zal je zien dat ook de verkoudheid en de griep afneemt, of als je het krijgt minder intens zal zijn. Zelf zet ik zo’n masker ook niet graag op, alles ruikt raar en m’n bril slaat aan. Echter het geeft wel een beschermend gevoel en ik bescherm ook de mensen rond mij als ik het zou hebben.

  Als u een oximeter heeft dan kunt u de volgende proef doen. Klem de oximeter om uw wijsvinger en lees de SPO2 waarde. Dan zet een masker op en lees de waarde na 5 minuten opnieuw. U zult geen verschil zien zelfs niet na 8 uur een masker op.

  Voorts uw beledigende en neerbuigende woorden sieren u niet.

  Kelli Randell, MD, an internist and medical advisor at Aeroflow Healthcare, tells Health that prolonged use of any face mask, including the N95 respirator, has not been shown to cause carbon dioxide toxicity in healthy people.

  “Rebreathing tiny amounts of CO2 from wearing either properly fitted N95 respirators or more loosely fitted cloth or surgical masks is of no concern for the vast, vast majority of people,” said Darrell Spurlock Jr., PhD, RN, the director of the Leadership Center for Nursing Education Research at Widener University and a professor in Widener’s PhD in Nursing program.

  Wearing a face mask cannot lead to carbon dioxide poisoning, even in people with lung disease, researchers report. The authors of the new study assessed changes in oxygen or carbon dioxide levels in healthy people as well as in those with chronic obstructive pulmonary disease (COPD), before and while using surgical masks.

  The study — published online Oct. 2 in the Annals of the American Thoracic Society — found “that the effects [of wearing masks] are minimal at most even in people with very severe lung impairment,” said lead author Dr. Michael Campos. He’s an associate professor in the University of Miami’s division of pulmonary, allergy, critical care and sleep medicine.

 10. Het lijkt er anders toch echt wel op dat het aantal besmettingen nu weer wat terugloopt evenals in het voorjaar.
  Het lijkt ook heel aannemelijk dat een ongebreidelde verbreiding van het virus tot een overbelasting van de zorg leidt.
  Of dat dan snel leidt tot groepsimmuniteit is ook nog maar de vraag.Immuniteit lijkt in veel gevallen beperkt en
  er zijn steeds meer gevallen van mensen die een tweede keer binnen een half jaar besmet raken.

 11. Beste mensen,
  Alle artikelen en reactie zijn oprecht bedoeld en lopen over van waarheid. Alle bewijzen stapelen zich meer en meer op dat deze plandemie ons zonder meer gaat brengen naar een communistisch stelsel. De routekaart naar nwo staat voor de overheid al lang vast en als het aan hen ligt duurt de huidige situatie, of nog erger, ook nog wel enkele jaren.
  Ik denk dat WIJ dit allemaal weten..
  Ik zou iedereen willen oproepen om artikelen en commentaren vanaf NU meer te wijden aan de acties die we met elkaar kunnen ondernemen om de verandering in te zetten!
  Wellicht een voorbeeld (wat uitwerking verdiend) schrijf alle horeca in je woonstad/ buurt/ omgeving eens aan : uw bedrijf is dicht, zonder dat U daarin gekend te wordt…waarop zou u niet eens stoppen met het betalen van alle rekeningen, belasting/btw afdracht voorop!
  Als een deel van de horeca hier gevolg aan geeft staan de pionnen ♟ al anders op het spel.

  Nog een gedachte waar uitwerking met veel mensen gewenst is. Hoewel Ik persoonlijk denk dat demonstraties vaak niet het gewenste effect hebben zie ik dat de Denen voorlopig de vaccinazi -plicht van tafel hebben! Waar zijn de barricades gebleven die vele van ons zich nog kunnen herinneren

  Laten we elkaar stimuleren om ideeën , plannen , acties te ontwikkelen om de regering te laten omdenken!
  Een goede revolutie kost inspanning, inspiratie, kennis, tijd, en een grote groep mensen die vinden dat we allemaal maar weer eens normaal gaan doen…met de neuzen dezelfde kant op!

  Hoop dat we met zijn allen gaan denken en schrijven naar elkaar…

 12. En ja hoor, de muilkorfterreur wordt over Nederland uitgerold!
  Hugo de Jonge zei nog niet zolang geleden dat mondkapjes, daar moesten we niet aan beginnen. Jaap van Dissel zei ook dat mondkapjes geen toegevoegde waarde hadden omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat ze werken. En men heeft in Den Haag steeds zo’n grote waffel over nepnieuws?
  Het hele gesjacher van de regering is niets anders dan nepnieuws.
  En nu opeens wordt het verplicht, tenminste, in openbare binnenruimtes. Dus in de winkels en supermarkten, in het tankstation als je naar binnen moet om te betalen, kortom, het recht om vrij te kunnen ademhalen, dat het belangrijkste grondrecht van de mens is, wordt nu gewoon met grof geweld vertrapt. Nederland is in amper 9 maanden veranderd in een afschuwelijke dictatuur.
  Maar misschien moeten we ons eens gaan realiseren dat we nu al zeer ver in de Eindtijd leven, zoals in de Bijbel beschreven wordt. Lees eens Jesaja 24, en bekijk dan eens in welke situatie we nu zitten, niet alleen in Nederland maar in de hele wereld. Het zal iedereen treffen, of je nu baas of knecht bent, koper of verkoper, iedereen krijgt hier last van, en ik denk dan ook dat we niet meer van dit virus zullen afkomen. Laten we daarom allemaal zorgen dat we in het reine komen met God. Na dit leven op aarde hebben we nog te dealen met de eeuwigheid, laten we dus voor God kiezen, alleen Hij kan uitkomst geven.

 13. Zelfs na het verdwijnen van dit “gevaarlijke” virus, zal de politiestaat (STASI) blijven voortbestaan.

  Dàt was het doel van het vrijlaten van dit virus (door het Institut Pasteur) (zie video HOLD UP).

  SANOFI heeft de Franse regering Macron (Rotschildmarionet) gekaapt …

  De franse Vrijmetselaars (666)-staat is van plan om 80 miljoen Fransen te injecteren …Vive la République ! hahaha !!!

 14. Beste Cerberus,

  heb aub geen enkele illusie : er zijn véél meer Belgen met ballen dan de NL. mietjes ! De meeste NL. zijn flauwe socialisten, terwijl het merendeel van de Vlamingen extreem-rechts zijn.

  Wie aan mijn lichaam zit met een injectienaald zal lijden …Denk je nu écht dat een ouwe vent als ik (bijna gepensioneerd) zonder lef is ??! Als vaccinweigeraar eindig ik toch vroeg of laat in de gevangenis/concentratiekamp …Dus …Denk maar eens na …

 15. M.a.w. het begin van een volledig kwaadaardige wereldregering …nr. 666

 16. Ik vraag mij, vrijwel zeker met jullie allen, af waar we in vredesnaam in terecht zijn gekomen. Het zijn pathologische leugenaars. Nieuwsuur luidt de alarmbel over Zuid Holland zuid. De situatie is daar “heel ernstig” Met wat? Alleen naar verhouding meer positieve testen bij mensen met merendeels nauwelijks tot geen klachten. Hoe lang gaat de bevolking deze overheids pesterij nog accepteren. En De Jonge maar roepen dat het virus niet klaar met ons is. Hij bedoelt dat de criminele overheid nog niet klaar met de bevolking is. Vandaag zo’n mondkap op gehad. Ik heb het aan mijn hart en zal er eerdaags wel in doodblijven. Dat is wat de bende in Den Haag wil. Wat een schande tegenover de mensen die in 40 45 voor dit k-t land hebben gevochten. Als ze dit geweten hadden dan hadden ze het land niet verdedigd maar de dijken doorgeprikt.

 17. @Tabris schreef:
  17/11/2020 om 8:06 pm
  @HansH

  “Die virussen zitten vast in het speeksel en slijm van iemand die niest of hoest. Die druppeltjes worden wel door het mondkapje tegengehouden en daardoor ook het meeste van het virus. Je moet natuurlijk niet de hele dag dat masker opdoen want dan krijg je het op den duur wel in grote hoeveelheden binnen. Maar als je het tijdelijk een half uurtje in de winkel op hebt en het buiten weer af doet dan is het logisch dat het helpt.

  Doe zelf eens een proef, nies zonder mondkapje en zie hoeveel speeksel en slijm er rondvliegt en doe dat nogmaals met een mondkapje op. Ik hoop dat je het verschil nu inziet.”

  Er zitten inderdaad véél virussen vast in je speeksel, slijm en ook in je ADEM, LUCHT dus, tabris! En je ademt ook nog CO2 uit, (je weet toch hopelijk wat CO2 is of niet?) dat je samen met alle andere virussen dus telkenmale terug INademt door het gebruik van een mondmasker…..ben je bekend met CO2 vergiftiging of nog nooit van gehoord, misschien?

  En dan moet je eens verklaren waarom winkelbediendes, leerkrachten en scholieren wél ACHT UUR per dág dat mondmasker verplicht moeten ophouden?
  Je zegt toch zélf dat je het masker ‘natuurlijk’ niet de hele dag moet opdoen want dan krijg je het op den duur wel in grote hoeveelheden binnen – wat is het dan nu? Het helpt alleen als je het een half uurtje per dag opzet of wat?
  Lees nu je tegenstrijdige, onlogische onzin eens opnieuw…
  En ook voor jou de vraag: hoe bescherm jij jezelf tegen een verkoudheid? Of geef je toe dat je je niet kunt beschermen tegen verkoudheid, griep, keelontsteking en hónderden andere infecties?!
  Zelfs al zou je 24/7 constant met een mondmasker rondlopen, dan nóg zou je verkouden kunnen worden. Punt.
  Wie dát durft te betwisten, is duidelijk ter kwader trouw of geestelijk onvermogend.

 18. Dat onderzoek is gedaan. De conclusie heb ik goed doorgelezen (in het engels), maar nergens staat daar dat lockdowns zinloos zijn, dat mondkapjes zinloos zijn en dat social distancing zinloos is. Het gaat om 2 controle groepen, de ene in quarantaine, de ander niet.
  Maar goed.
  De conclusies die wel getrokken zijn, zijn op basis van PCR testen bij die 3402 mariniers. En juist X verteld ons keer op keer dat die PCR testen zinloos zijn en er altijd naast zitten. Maar dan wel hoofdartikel wijden aan een onderzoek in het New England Journal of Science, waar bij dat onderzoek dus resultaten worden gepresenteerd op basis van PCR testen….
  een beetje raar is dat wel, dus die testen zijn wel goed opeens, of de testen zijn nog steeds prut en is dat hele onderzoek dus flut.
  Het is het een of het ander.

 19. Wat ik van alle reacties opmerk is dat niemand echt weet wat een virus eigenlijk is. Wat in de volksmond een virus wordt genoemd, is eigenlijk een exonoom. Een exonoom zorgt er voor dat het afval van onze lichaamscellen naar onze lever en nieren getransporteerd worden, om daar gescheiden en gezuiverd te worden. Het restafval gaat dan via onze ontlasting ons lichaam uit. Dus dat zogenaamde killer virus, zorgt er juist voor dat we niet ziek worden en besmettelijk is het ook niet eens, want het speelt allemaal intern in ons af. Dit is waarom nog nooit een virus (exonoom) geïsoleerd is in een lab., want iedereen heeft een uniek immuunsysteem en bij iedereen werkt het net iets anders. Daarom zal nooit een vaccin kunnen werken, zo als het ons vertelt wordt. Want een vaccin is niets anders dan een vergiftiging voor ons lichaam, die direct in onze bloedbaan wordt gespoten met alle gevolgen van dien. Iedereen zal er ook anders op reageren, deze is afhankelijk van ons immuunsysteem. Als we door luchtvervuiling, elektrosmog, verkeerd voedsel, chemische stoffen e.d. ziek worden, omdat een verzuring heeft plaats gevonden in ons lichaam, wil ons immuunsysteem deze verzuring te lijf gaan met verhoging van ons lichaamstemperatuur. Daar is dan wel meer zuurstof opname voor nodig, dan helpt natuurlijk een mondkapje juist averechts. Net zo met alles zoveel mogelijk te ontsmette en handen wassen e.d., want dat onttrekt ons enorm veel aan vitamine A uit onze huid. Vitamine A zorgt er niet alleen voor een soepele huid, maar is ook een belangrijke speler in ons immuunsysteem. Die anderhalve meter afstand werkt ook averechts voor ons immuunsysteem, want dan komt niemand meer in elkaars aura energieveld. Dat zorgt er juist voor dat we elkaar juist kunnen versterken en beter bestand zijn tegen de externe bedreigingen zoals ziektes. Met andere woorden alles wordt in het werk gesteld door de regeringen om de bevolkingen juist kwetsbaarder te maken voor allerlei ziektes en aandoeningen. Zo wordt er door Lock-downs en quarantaines een vereenzaming van de bevolkingen op individu niveau gerealiseerd door de overheden, dit zorgt voor vele depressies en vele gaan veel minder bewegen en komen amper nog buitenshuis. Ook gaan vele juist verkeerd eten, meer roken, meer drinken door o.a. uit verveling en frustratie, dat alles zorgt er juist voor dat ons immuunsysteem met rasse snelheid verslechterd. Daar de overheden ons zogenaamd hoop willen geven, dat wanneer we een vaccin zouden nemen alles weer het oude normaal zal worden, is natuurlijk de grootste kolder. Want eerst doen regeringen er echt alles aan om ons alle ziek, angstig en ellendig te maken, al onze vrijheden af te pakken, al onze rechten en zelfbeschikking van ons af te pakken in ons leven en dan zouden ze ons uit deze ellende willen halen? Hoe naïef moeten we zijn, om hun op hun blauwe ogen te vertrouwen. De regeringen willen ons willens en wetens ons in een communistische dictatuur persen, waar de bevolkingen niets meer zijn dan willoze slaven. Die totaal afhankelijk zijn en continu gecontroleerd worden door de overheden. Om dit tot stand te laten komen, moet onze bestaande wereld in alle facetten vernietigd worden. Zolang het grootste deel van de bevolkingen braaf elke stap van vernietiging van hun leven en welzijn blijven accepteren, zal de totale vernietiging steeds sneller gaan. Nu denken er nog een hoop mensen, dat met verkiezingen de tij kunnen keren, kan ik met 100% zeggen dat al die mensen de realiteit niet willen inzien. Want er is allang een staatsgreep gepleegd in de meeste landen ter wereld. Waar elke overheidsinstantie door en door corrupt is, dat de uitslag altijd positief is voor hen, die ons tot willoze slaven willen maken. Willen het toch nog proberen, om niet in deze duistere toekomst te komen. Dan zullen we alle ongehoorzaam aan onze regeringen moeten gaan worden. We moeten dan zelf weer naar het oude normaal gaan en laat je niets wijs maken met dat onzin verhaal over dat virus. Want zonder onze medewerking gaan de overheden het een stuk moeilijker krijgen, in hun project om alles te vernietigen. De bevolkingen hebben eigenlijk niets te verliezen, want als we te lang wachten, zijn we letterlijk alles kwijt wat ons lief is. Het is aan iedereen, die de realiteit nog onder ogen wil/durft te zien.

 20. https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/lees-hier-mee-wat-rutte-en-de-jonge-bekendmaken.html
  Sinds wanneer is het de gewoonte om totaal ongeschikte mensen te laten beslissen over complexe zaken? Zowel onze premier als die aansteller met zijn rare schoenen hebben nul (!) oftewel geen enkele kennis als het over dit onderwerp gaat. Ik durf te wedden dat het spelletje ook geen rekening houdt met de bevolking, maar vooral de angst onder de bevolking hoog moet houden. Gelukkig hebben we types in de regering die zonder scrupules domme opdrachten kunnen uitvoeren, ze lijken ervoor geselecteerd. Wat ik in het hele verhaal mis is de wens om hier uit te komen. het lijkt er naar mijn idee heel sterk op dat dat ook zeker niet d bedoeling is!

 21. @HansH

  Die virussen zitten vast in het speeksel en slijm van iemand die niest of hoest. Die druppeltjes worden wel door het mondkapje tegengehouden en daardoor ook het meeste van het virus. Je moet natuurlijk niet de hele dag dat masker opdoen want dan krijg je het op den duur wel in grote hoeveelheden binnen. Maar als je het tijdelijk een half uurtje in de winkel op hebt en het buiten weer af doet dan is het logisch dat het helpt.

  Doe zelf eens een proef, nies zonder mondkapje en zie hoeveel speeksel en slijm er rondvliegt en doe dat nogmaals met een mondkapje op. Ik hoop dat je het verschil nu inziet.

 22. ‘Je hoeft geen rechercheur te zijn om te zien dat Rutte hier keihard staat te liegen’

  Soms zit je naar een persconferentie van premier Rutte te kijken en vraag je jezelf af: ‘Wat zegt hij nou eigenlijk?’ Als een Kamerlid hem een lastige vraag stelt over de coronatest zegt hij dat hij die niet kan beantwoorden omdat het Nederlandse volk het antwoord niet zou begrijpen. Maar begrijpt hij wel wat hij zelf zegt?
  https://www.ninefornews.nl/je-hoeft-geen-rechercheur-te-zijn-om-te-zien-dat-rutte-hier-keihard-staat-te-liegen/

 23. Het duo Snip & Snap heeft vanavond hun persoptreden weer gedaan, en het volk middels diverse chantage middelen hun vrijheid verder ontnomen.
  Mondkapjes verplicht, ondanks geen enkel bewijs voor daadwerkelijke waarden, maar de show moet nog maanden doorgaan, dus gewoon je bek houden.
  Tijd voor de drie WWW, Wanneer Worden Wij, verlost van deze misdadige virus benden, die iedereen het leven zo zuur als mogelijk blijft maken.
  Naar mijn mening heeft dit hele circus niets meer met onze gezondheid van doen, maar eerder met puur fascisme.
  Het volk moet en zal zich onderdanig gaan gedragen, en als kleine kinderen blijven luisteren naar hun bevelhebbers.

 24. https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/lees-hier-mee-wat-rutte-en-de-jonge-bekendmaken.html
  Ik kan u een ding garanderen zowel Rutte als de Jonge kunnen op dit item en op dit niveau helemaal niks. Een Pabo opleiding of een geschiedenis studentje met affectie met vooral het goed verdienende bedrijfsleven… Ik zou die kleuters snel ontslaan en ervaren, goed opgeleide mensen op dit lastige dossier aanwijzen. Dat wat nu de beslissingen neemt is totaal niet geschikt.
  Sint Nikolaas heeft al twee zakken klaar staan voor zowel de premier als zijn mede deugniet minister de Jonge. Sint Nikolaas is niet gecharmeerd van een paar maffe schoenen en een lachende Pinokkio.

 25. Mo,

  Dan moet je constant bukken om die tattoo te laten zien. 🤣🤣🤣

 26. Mensen hebben nu eenmaal last van het Stockholm syndroom. Daarom stemmen ze allemaal op Rutte

 27. Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’
  Maandag claimde president Donald Trump dat hij de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen. In een aantal tweets haalde hij verwoestend uit naar de ‘stemsystemen van het radicaal-linkse Dominion’. Hoewel de officiële verkiezingsuitslag nog niet bekend is, hebben de media Joe Biden uitgeroepen tot winnaar.
  https://www.ninefornews.nl/trump-ik-heb-de-presidentsverkiezingen-gewonnen/
  Dus de verkiezingsfraudeurs gaan er nog steeds vanuit, dat Joe Biden heeft gewonnen, maar de werkelijkheid is heel anders. Niet voor al die leugenaars die Biden al hebben gefeliciteerd met zijn overwinning. Hopelijk kunnen die straks hun borst nat maken, als Donald Trump toch de president blijft. Maar vraag je eens af, hoeveel landen hebben aan die fraude meegewerkt. En hebben die dan ook deze corona NEP pandemie gebruikt om Joe Biden op het zadel te hijsen?
  Ik heb steeds meer vragen, maar de antwoorden kunnen wel een zeer verbijsterend zijn, daar ben ik van overtuigd.
  Voor mij is het vanaf dag 1 al duidelijk, het Virus stinkt aan alle kanten, maar die beerput gaat op een dag toch wagenwijd open staan. Nog even geduld dus.

 28. kortom er is duidelijk sprake van (minimaal) twee types wetenschappers en dat heeft meer met politiek(of juist inkomsten) te maken dan met wetenschap , het is altijd weer wetenschap bedrijven vanuit het oogpunt van linkse of rechtse perceptie.

  Het liegen met (halve) waarheden is door types die zichzelf intelligent wanen dan ook tot kunstvorm verheven lijkt het wel tegenwoordig om van de flauwe woordspelletjes om begrippen om te buigen maar niet te spreken.

 29. Bonelli ontving eind september een bericht van de professor aan de MedUni in Wenen, dat er voor eind oktober een nieuwe lockdown gepland was. Een maand van te voren is een tweede lockdown al besloten?? https://www.youtube.com/watch?v=CJjDVvlpCJ0
  Tot zijn verbazing zit Oostenrijk inderdaad weer in een lockdown van 3 weken.

 30. Xander en andere mensen, Men zal NOOIT,NOOIT het goede voorbeeld geven ( Regering/parlement/coalitie).
  Simpele reden : Men wil met de elite/bildergroep “meeliften” om straks NA ALLES een mooie positie te krijgen in de NWO.
  Dus laten we ons a.u.b. geen Illusie maken : Men zal hier niet in veranderen, geldt hetzelfde voor wat ik gisteren
  schreef : Rechter zal Viruswaarheid geen gelijk geven qua PCR Test alhoewel we heel duidelijk weten PCR test zegt niets !!!!!!

 31. @Saskia. Volgens u beveelt het rapport de WHO-maatregelen aan want mensen genezen dan sneller? Maar u vindt het tevens een flutrapport? Dat overtuigt slecht.

 32. Al de maatregelen zijn bedoeld om ons immuunsysteem te verzwakken.Door contact wisselen we virussen met elkaar waardoor het immuunsysteem versterkt word.Alle contacten worden verboden en we moeten onze handen overal ontsmetten zodat onze huid zijn bescherming kwijt is.Mondkapjes dragen waardoor we onze eigen uitlaat inademen en nu word het al verplicht op scholen voor kinderen onder de 12j die vollop in de groei zijn.Nog niet overtuigd van het duistere plan?

 33. Hugo de Jong, steek het coronavaccin daar maar in waar de zon nooit schijnt.
  Ondanks dat er nu bij hoog en bij laag wordt bezworen dat er geen sprake zal zijn van verplichte coronavaccinaties is dat wel degelijk mogelijk.
  Er verschijnen jubelende berichten over de vaccins, maar een rapport van de werkelijke bevindingen wordt zoveel mogelijk verborgen gehouden.
  https://niburu.co/binnenland/15702-steek-het-coronavaccin-maar-in-je-reet

 34. De nieuwste jensenshow aflevering 254: Bye bye youtube !

  https://jensen.nl

  Hoe defensie de jensenshow scherp in de gaten houdt en jan soldaat FAN wordt van het echte geluid en uiteraard over dé issues van onze dagen de fraude bij de Amerikaanse verkiezingen en hoe de MSS u daar niets over vertellen en het wereldomspannende bedrog van de W.H.O. van de hoax van de pandemie ( niet voor brave en gelovige coronaschaapjes zeker niet als ze een zwak hartje hebben want ze gaan zich ergeren dus wees verstandig en laat die complotsite rechts liggen! )

 35. Tabris: Ben je nog steeds zo’n gelovige in mondkapjes? Deze laten een virus vrijwel ongehinderd door, talloze wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dit, slechts in zeer uitzonderlijke omstandigheden en gebruik van medische N95 monkapjes door goed getraind personeel in de omgang ermee is er een zeer kleine (bijna verwaarloosbaar) werking.
  Kijk eens op deze site met heel veel wetenschappelijke rapporten en je zult zien dat je in de maling wordt genomen door de overheid: https://www.technocracy.news/masks-are-neither-effective-nor-safe-a-summary-of-the-science/
  Mondkapjes verplichten is er alleen om de bevolking te intimideren en gedrag te beinvloeden (oh wat is het toch gevaarlijk…..)

 36. Beste Willy,

  Heb je hier wel goed gelezen?
  Klik eens op de link onderaan in dit onderwerp.
  Dat heb ik ook gedaan en ik heb het niet alleen gelezen maar ook zelfs uitgeprint.
  Het maakt dus niet uit of we nu wel of geen lockdown doen, het virus hou je er niet mee tegen!
  Mondkapjes zijn dus ook bewezen nutteloos, en een mondkapjesdwang is onzin!

 37. Het rapport uit de Lancet zegt iets heel anders Xandernieuws, het zegt juist dat landen met een volle (strenge) lockdown EN die voorbereid zijn op bio-aanvallen (dus die doen wat de WHO hen opdraagt) en veel testen, dat hier mensen eerder genezen van Covid-19.
  Ik heb net dat rapport in de Lancet eens zitten lezen. Wat een flut rapport, landen zijn helemaal niet met elkaar vergeleken, alles is op een hoop gegooid en er worden weer een scala aan statistische trucendozen opengegooid. Wat een nep rapport. Sowieso dat je verschillende variabelen bij elkaar gaat optellen, doe dat eens niet, doe die eens apart zodat je ECHT kunt zien wat er aan de hand is. Die wetenschap uit de welgerespecteerde bladen als Lancet is pseudowetenschap, dat is al jaren zo. Slechts heel soms zit er iets nuttigs tussen.

 38. “Conclusie: extreme quarantaine, veel testen en onmiddellijke isolatie van veronderstelde besmette personen hebben geen enkel effect op de verspreiding van een virus.”

  Behalve de bewijzen dat de dwangmaatregelen nutteloos zijn en geen enkele invloed hebben op de verspreiding van dit griepvirus, bewijzen de maatregelen enkel het vooropgezette doel: vernietigen en ontwrichting van onze maatschappij, vernietigen van het sociale leven en de normale menselijke omgang met onherstelbare schade aan de economie, ons onderwijs, onze welvaart en ons dagelijks leven…maw: deze maatregelen dienen voor controle en gehoorzaamheid over de bevolking en niet om onze gezondheid te beschermen.

  De WHO verklaarde zélf dat corona geen dodelijke bedreiging vormt door corona van de lijst te halen met dodelijke bedreigingen zoals ebola en te bekennen dat corona thuishoort in de categorie van griepvirussen (dat reeds lang geweten wás!)
  Er is dus geen énkele reden meer om de maatregelen voor een dodelijke bedreiging, zoals voor ebola, te blijven aanhouden!
  De WHO pleit dus zelf voor opheffing van de strenge, nutteloze maatregelen die enkel dienen voor een dodelijke bedreiging zoals ebola en niet voor een griep zoals corona.

  @Willy: beantwoord dan deze vraag eens:
  Hoe bescherm jij je tegen een verkoudheid, tegen keelontsteking, tegen seizoensgriep etc….?
  Dat kun je niet…
  Een mondmasker kan jou daar ook niet tegen beschermen, waarom denk je dan dat een mondmasker je zal kunnen beschermen tegen het coronavirus? Denk toch eens na….

 39. Die wetenschappers toch..
  Publiceerde een engels dagblad gisteren uitkomst van een onderzoek dat elke dag een ei van 50 gram eten de kans op diabetis type 2 met 60% verhoogt. In tegenstelling tot een Fins onderzoek eerder dat concludeerde dat minstens vier eieren eten per week de kans met 37% verlaagt.
  Met onderzoeken naar mondkapjes, vaccins, lockdowns, medicijnen, co2, zeespiegelstijging etc. kan je ook alle kanten op, en dat is makkelijk als men een sponsor zoekt.

 40. Een virus verspreidt zich alleen door injectie in de bloedbaan. Zie terrain theory in tegenstelling tot de hoax virus theorie (afgeleid van de door Pasteur deels fraudulent gemaakte germ theory).

 41. In de Volkskrant mocht Belgisch meest bekende “expert’ (van Ranst) het hoge woord voeren.
  Hij vind de maatregelingen niet streng genoeg opgevolgd. En die zijn al vele malen strenger dan Nederland.
  En toch stijgen de cijfers in België. Ondanks of dankzij de maatregelingen? Dat kan deze ‘expert’ niet uitleggen. In zijn ogen natuurlijk dank zij, maar hij vergeet er bij te vermelden dat de curve afvlakte nog vóór de lockdown van kracht werd. Normaal gezien zie je pas effect na minimaal 10 dagen.
  En dan heeft dit figuur, die zichzelf “expert” noemt het lef ECHTE experten onderuit te halen.
  Dat hij gesponsord wordt door de B&M HellGates foundation ontkent hij in alle toonaarden, terwijl daar bewijzen genoeg voor zijn.
  Zie viruswaanzin.be

 42. Uiteindelijk is er maar 1 manier om hier uit te komen en dat lukt alleen door alle maatregelen van tafel te vegen. Wellicht zou je de echt kwetsbare kunnen isoleren. Verder is het raadzaam om een gezonde(re) levensstijl te propageren. Mensen die nu nog denken dat maatregelen überhaupt hebben geholpen zijn toch wat afgedwaald door al die tegenstrijdige berichtgeving. En Xander, stay up! 😉 Mod.

 43. Goed artikel, niets aan toe te voegen. We worden belazerd. Waarom precies, ik bedoel hoe de ‘Reset’ ons dagelijks leven zal beïnvloeden blijft de vraag. Dat westerse bevolkingen als voorzorg onder dwang worden geplaatst, betekent niet veel goeds.

 44. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat het allemaal om ons unieke DNA profiel gaat. De GGD is de verzamelaar.
  Het is een vorm van natuurlijke selectie, maar dan door de overheid.

 45. Opgeroep en doelbewust in stand gehouden massahysterie, laat zich niet verslaan door ratio en valide argumenten. In het verleden hadden we 1 Goubels nu een veelvoud daarvan. Mensen zoals Merkel, Macron, Rutte en de Jonge . Zij horen thuis voor een Neurgeberg tribunaal. Of dat ooit gaat gebeuren? Alleen een massaal ontwaken van de mesheid zou daarvoor kunnen zorgen. Ik verstig mijn hoop en vertrouwen op de vrouwen. Wat gaan zij doen als ze merken dat Rutt en handlangers hun kinderen bij hen we gaan halen en in kampeen stoppen? Wat gaan ze dan doen? Alleen de vrouwen zijn in staat ons uit deze patriarchale nactmerrie te bevrijden !

 46. Wat zal de Fabeltjeskrant weer te vertellen hebben op de persconferentie De grote boze Bor de wolf Rutte komt dan weer met een verhaaltje uit het sprookjesbos,en Zoef de haas,Hugootje loopt er weer heel erg braaf achteraan wat het Rijks Instituut Verplichte Maatregelen[RIVM]beveelt

 47. Bkijven eindeloos gevangen in het spel dat de nwo met burger speelt?

 48. Die mondkapjes zijn inderdaad uitermate nutteloos en werken de verspreiding van het virus enkel in de hand, iedereen zit voortdurend aan dat masker te frutselen waardoor ze ook hun aangezicht raken. Hier in Spanje moet je overal die kapjes dragen vanaf je op straat komt, toeristen komen er nog amper en de boulevards aan de kust zijn zo goed als leeg, toch moet je daar mondkapjes dragen. In China draagt men al jaren mondkapjes, maar dan tegen de luchtvervuiling, hier moet men mondkapjes dragen omdat een dicatoriale regering dat oplegt.

 49. Juist als met de klimaatverandering is er altijd complot denken, het is nu meer dan bewezen dat klimaatsceptici worden omgekocht door die grote bedrijven als Shell, Total en vele anderen. Die wisten al van 1970 dat ze het klimaat aan het veranderen waren maar deden niets. Ook nu weer over mondkapjes, afstand houden en je handen meer wassen, dat is de juiste houding en dat zou iedereen moeten doen. Daar zit geen complot tussen. De rest van de maatregelen kan m’n betwisten, maar het is meer dan bewezen dat café’s en restaurants ware broeihaarden zijn voor dit virus. Ik heb al twee mensen verloren aan covid en die waren totaal niet oud. Shalom

 50. Wat ik er kan uit opmaken is dat we niet snel verlost zullen zijn van dit covid-19 virus. Zeer hardnekkig en menselijk gezien niet simpel de kop in te drukken. Weeral, en dit is mijn mening, één met hand gemaakt en met de bedoeling mensen / bevolking uit te roeien. Er zit meer achter dan we wel denken. Heb toch gemerkt in mijn directe omgeving dat ik niet alleen sta met deze gedachte. Eén troost, God ziet en weet alles.

 51. Bedankt voor dit artikel.
  Dr. Streeck had in een vroeg stadium huizen van positief geteste mensen onderzocht op de aanwezigheid van het virus op oppervlakken. Hij nam afstrijkjes van w.c.’s, afstandsbedienigen, deurkrukken, telefoons en zelfs poezen. Zijn uiteindelijke conclusie was dat we niet besmet worden via oppervlakken. Zijn onderzoek is door de kritische molen gegaan en goedgekeurd.
  Dus we hoeven niet bang te zijn voor ‘besmette’ oppervlakken zoals b.v. bij geld.
  Ik maak nooit gebruik van die overal aanwezige pompjes, want ik vertrouw dit wetenschappelijk onderzoek. Wel normaal thuis gewoon handen wassen.
  En zo vertrouw ik mensen als Bhakdi en Wodarg meer dan het RIVM. Deze onderzoekers kunnen namelijk vrij spreken en hebben geen andere belangen dan hun kennis te delen.

 52. Zo houdt de overheid burgers extra in de gaten sinds corona:

  https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2020/11/zo-houdt-overheid-burgers-extra-in-de-gaten-sinds-corona-788531/?

  De coronacrisis en bijbehorende maatregelen zijn reden voor de overheid om het toezicht op de samenleving te verscherpen. Niet alleen vermeende verspreiders van desinformatie, maar ook gewone burgers worden in de gaten gehouden. Dat gebeurt met grootschalige dataverzameling en de inzet van technologische snufjes. Vier opvallende ontwikkelingen:
  -Bij defensie
  -Wijkagent aan de deur
  -Camera’s op straat
  -geanonimiseerde locatiegegevens van Google. Via de openbare Mobiliteitsrapporten COVID-19 zijn trends te zien van het aantal winkelbezoeken, bezoek aan parken en andere locaties.

 53. Het is bizar hoe het volk gehoorzaam is aan wat er gezegd word.
  Enkel de vraag waarom de virus niet verder dan 1,5 meter mag springen is al absurd.

 54. Goed artikel Xander, het verbaast me niets. Dit is trouwens m’n eerste post hier. Ik kijk al sinds 2008 geen NL tv meer en weet al sinds die tijd dat er iets vreselijks gaat gebeuren, had alleen niet verwacht dat het zo snel zou zijn. Ik vraag me toch af wat het getriggerd heeft. Sinds maart dit jaar lees ik dagelijks Xandernieuws en ik vind dat je het goed doet. Als ik je berichten fast check klopt je berichtgeving heel vaak. Beangstigende situatie waar we in zitten momenteel. Elke dag hoop ik dat we ons vergissen en dat het vast goed komt, maar ik weet dat dit wishful thinking is. Toch denk ik dat wij, ‘de complotgekkies’, het niet slecht doen onder deze omstandigheden, we weten wat er aan de hand is en dat geeft ons toch een streepje voor. Als ik in AH loop en die angstige mensen zie wegduiken als ik langs loop (zonder muilkorf!) denk ik dat ik wat een geluk dat dat ik weet wat er aan de hand is. De mensen zijn zo bang en dat is toch ook geen leven. We gaan een moeilijke tijd tegemoet en ik verwacht niet dat het goedkomt. Ga alsjeblieft door Xander, je bent voor mij een zeer waardevolle bron van informatie en laat azijnpissers, azijn pissen.

  Dank voor uw waardering. Mvg. Mod.

 55. En toch blijft de kudde in ontkenning ( cognitieve dissonantie ) leven.
  Tja, wat verwacht je dan dat de heersende sociopaten gaan doen ?

 56. De regering is volop bezig om mee te werken aan de Nieuwe Wereld Order.
  De Regering schiet op de bevolking met scherp…
  Als tegenwerking met Liefde dansjes in Den Haag te protesteren helpt niet.
  Indien iemand je zonder gegronde reden hard aanpakt, dan dien je hard terug te meppen om verdere onderdrukking te voorkomen.

  Protesteren met lieve dansjes en lieve woordjes, creëren diepe wonden.

 57. “ook al bleven die allemaal asymptomatisch, op één na.”

  Dat komt door het mondkapje, je krijgt gewoon minder virus binnen zodat je lichaam meer tijd heeft om antilichamen aan te makenen het virus op tijd kan onderdrukken. Mondkapjes zijn de beste natuurlijke vaccinaties voor jonge gezonde mensen.

  In de open buitenlucht heeft het virus niet veel kans en wordt snel verdund door de wind. Mondkapjes hebben hier geen zin behalve bij massa bijeenkomsten.

  Lockdowns maken het alleen maar erger omdat de concentratie aan virus in een ruimte verhoogd wordt. Social distancing is ook niet nuttig want voordat je het weet sta je toch te dicht op iemand.
  Geen lockdowns en alleen mondkapjes op in besloten ruimtes en massabijeenkomsten. Over tijd worden we allemaal een beetje ziek en hebben immuniteit opgedaan. Daarna gaat het virus vanzelf weg.

Comments are closed.