Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen

4 van de 5 Britse pubs zijn met de kerst gesloten, waarvan velen voorgoed. Bijna 300.000 banen dreigen verloren te gaan. (Afbeelding (illustratief): (2)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Nergens ter wereld bestaat er een wetenschappelijk model dat aantoont dat dit beleid werkt’

—————————————————————————————————————————————–

De wetenschappelijk topadviseur van de Britse overheid, Patrick Vallance, heeft toegegeven dat er nul komma nul bewijs is dat het sluiten van de horeca en een avondklok enige zin hebben bij het stoppen van de verspreiding van het coronavirus, laat staan er ook maar één leven mee zou zijn gered. Hij moest erkennen dat deze maatregelen een volkomen uit de lucht gegrepen ‘politiek besluit’ zijn geweest. Bovendien hebben 4 of de 10 mensen die ‘besmet’ zouden zijn geraakt met corona (terwijl van aangetoonde ‘besmettingen’ in werkelijkheid geen enkele sprake is, zoals u weet) het virus in het ziekenhuis opgelopen toen ze daar wegens andere ziekten of aandoeningen moesten worden behandeld.

Parlementariërs vroegen Vallance de zin van de strenge corona maatregelen te onderbouwen, maar hij moest het antwoord schuldig blijven. Het sluiten van de horeca en de avondklok vanaf 10 uur is een uit de lucht gegrepen ‘politiek besluit’ dat niet op wetenschappelijke feiten is gebaseerd. ‘Het is niet iets dat je met enige mate van accuraatheid in een model kan zetten. Wij kunnen geen specifieke data hierover gegeven, noch iemand anders in de wereld.’

Met andere woorden: Vallance heeft geen flauw idee, en geeft toe dat het overheidsbeleid puur nattevingerwerk is. De zogenaamde ‘experts’ hebben van meet af aan maar iets verzonnen, iets bedacht, waarvan ze hadden kunnen en moeten weten dat ze daar nooit ook maar enig bewijs voor zouden kunnen leveren. Alle argumenten, ‘we doen het om de zorg niet te overbelasten’, zoals ook in Groot Brittannië is gebruikt om lockdowns en mondkapjes te rechtvaardigen, zijn daarom pure flauwekul, om niet te zeggen je reinste volksbedrog.

‘4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen’

Maar terwijl het volk nog steeds onterecht angst wordt aangejaagd, wordt de belangrijkste ‘besmettingsbron’ (van besmettingen is in werkelijkheid geen sprake, want deze cijfers zijn gebaseerd op de voor dit doel totaal ongeschikte PCR test) verzwegen: ziekenhuizen. Maar liefst 4 van de 10 geregistreerde ‘besmettingen’ zijn opgelopen door mensen die zich in het ziekenhuis voor iets anders moesten laten behandelen.

Journalist, auteur en vaste Daily Mail columnist Richard Littlejohn schrijft dat niets wil afdoen aan het ‘heroïsche werk’ van zorgmedewerkers, maar dat dit niet wegneemt dat ziekenhuizen altijd al een grote bron van besmetting door allerlei ziekteverwekkers (zoals de MRSA bacterie) zijn geweest. ‘Het verklaart mede waarom zoveel mensen die aan andere ernstige aandoeningen lijden, zoals kanker en hartziekten, sinds maart huiverig zijn om naar het ziekenhuis te gaan.’

‘Nadruk lag enkel op aanjagen van doodsangst’

Littlejohn heeft geen goed woord over voor de twee topadviseurs van de overheid, Vallance en Chris Witty – de Britse versies van Jaap van Dissel en Marion Koopmans -, die spottend de ‘Ronnies of Doom’ worden genoemd. ‘Hun nadruk lag op het aanjagen van doodsangst, en het eisen van steeds hardere maatregelen, ongeacht de gevolgen voor de bredere economie. En ministers hebben zich als angsthazen gedragen door met iedere eis akkoord te gaan, van nieuwe lockdowns en beperkingen op vrije handel, tot samenkomsten en de vrijheid van verplaatsing.’

‘Economie gaat kapot, maar dat zal ministers en adviseurs een rotzorg zijn’

Maar in plaats van de volkomen zinloos gebleken maatregelen op te heffen, worden ze net als in Nederland juist almaar strenger. Gisteren waarschuwde de Britse horeca dat er waarschijnlijk 290.000 banen verloren zullen gaan als gevolg van het corona beleid. Rond kerstmis zullen 4 van de 5 pubs zijn gesloten, waarvan velen voorgoed. Andere horeca bedrijven stevenen eveneens op de afgrond af. Ook de criminaliteit rijst te pan uit; in de regio Manchester zijn al 80.000 misdrijven (220 per dag) onbehandeld gebleven.

‘Maar ministers en adviseurs geven er niets om. Ze zijn enkel bezig met het schoonvegen van hun eigen straatje, om klaar te zij voor de onvermijdelijke parlementaire enquête. De economische gevolgen zijn hen een rotzorg,’ aldus Littlejohn, die het daarbij net zo goed over de Nederlandse regering zou kunnen hebben. (1)

Wanneer stoppen de Britten met het luisteren naar deze ministers en adviseurs, en pakken ze hun levens terug, zoals de Britse oud-opperrechter Lord Jonathan Sumption verwacht? En wanneer doen de Nederlanders dit?Xander

(1) Daily Mail
(2) Afbeelding: David Gallie , Pixabay 

Zie ook o.a.:

01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep

24-11: ‘Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’

23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’ 14-08: 320.000 Nederlandse werklozen erbij; Zweeds succes onderstreept falen van onze arrogante elite
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)

06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. P-magazine is volgens mij het énige mediakanaal dat een voorzichtige kritische houding heeft ten aanzien van deze coronahoax….de rest van de leugenpers blijft volharden in de boosheid en blijft bedrieglijke besmettingen aanvoeren.
  Waarom zijn besmettingen desinformatie van die leugenachtige verspreiders van staatspropaganda en nepnieuws?
  Omdat zij niet berichten over wélke besmettingen het gaat…..dat kan over een verkoudheidsvirus of de seizoensgriep of eender welk virus, bacterie of schimmel gaan…maar zo misleidt de leugenpers het publiek weer door de indruk te geven dat dit dodelijke coronavirus nog steeds zou rondwaren terwijl het als griepvirus (volgens de who!) het gekende verloop van dé 10-weken cyclus voor griepvirussen niet kan overleven…
  Ook zijn vele mensen, vooral pro-vaxxers, niet op de hoogte dat dit ‘dodelijke’ coronavirus, waarvoor ze doodsbang gemaakt worden al bijna een jaar lang, nét IN het vaccin kan zitten dat zij vrijwillig willen laten inspuiten als verlossing en met de onrealistische hoop op een terugkeer naar een normaal leven….zij besmetten dus als het ware zichzelf door dit vaccin met het dodelijke coronavirus waar ze zo bang voor zijn..
  Overigens: de huichelende politici met misdadige, adviserende virologen beweren wél dat het ingespoten vaccin met het dodelijke coronavirus dé oplossing zou zijn voor deze ‘crisis’ waarbij ze zelfs kunnen voorspellen dat mensen enkel ‘milde symptomen’ zullen krijgen door het vaccin maar ze hebben helemaal geen weet van eventuele nare bijwerkingen?
  Hoe kunnen ze dan met zekerheid zeggen wélke gevolgen de mensen zullen krijgen als de neven- en bijwerkingen onbekend zijn?
  Om de negatieve bijklank van vaccin te minimaliseren heeft de leugenmedia van het griepvaccin de griepPRIK gemaakt – immers: teveel mensen hebben zelf al aan den lijve ondervonden dat het griepvaccin geenzins bescherming kan bieden want je kunt nog steeds de griep krijgen ná de griepprik/vaccín….en nét zo zal het zijn met een coronavaccin: het biedt géén bescherming, integendeel je loopt nét het risico om covid-19 te krijgen, om ziek te worden en zelfs te komen overlijden door het vaccin dat je zogezegd krijgt om je te beschermen tegen dat ‘dodelijke’ virus.
  (En dan weet je ook niet eens wát ze nog allemaal in dat vaccin bij dat dodelijke virus in die spuit duwen zoals een chip…)
  En doordat corona gevaccineerden dan door bijwerkingen een fenomenale stijging van corona-zieken en -doden zal teweeg brengen, heeft de politiek weer een smoes om maatregelen te verstrengen en alles weer dicht te gooien met een lockdown
  want
  dan heet het dat het dodelijke coronavirus weer is opgeflakkerd want het zal verzwegen worden dat deze nieuwe “covid-20 slachtoffers” állemaal het vaccin kregen en dan begint het hele coronacircus en carrousel weer van voren af aan, dan zijn we vertrokken voor 2021 in lockdown!
  We zien het allemaal zó voor onze ogen gebeuren!

 2. frank schreef:
  12/12/2020 om 5:04 pm
  Ik denk dat ook xander door de bomen het bos soms niet meer kan zien. Zeer begrijpelijk, want dagelijks worden wij wijs gemaakt dat er duizenden foute PCR testen aan tonen wat ze niet kunnen. Het is daarom veel beter, om het virus de enige juiste naam te geven, en dat is het overheidsmedia virus.
  En het media virus staat in dienst van de overheid, en wordt dagelijks doel bewust over het volk uitgestrooid. Wanneer het volk zich wat meer zou verdiepen in het overheidsmedia virus, dan is deze laffe misdaad tegen de bevolking spoedig voorbij. Anders duurt het nog zeker tot sint-juttemis, dus jaren van overheidsterreur.

 3. Beluister het betoog van huisarts Els van Veen. Mo plaatste de link.
  Ik ben ervan overtuigd dat zij het heel goed ziet. Zij spreekt vanuit haar dagelijkse praktijk. En ze spreekt naar eer en geweten.
  Het is diep treurig dat organisaties die vér van de patiënten afstaan, zoveel invloed hebben op deze gang van zaken. De conclusie is intussen heel duidelijk: We zijn onderworpen aan INHUMAAN en disproportioneel beleid. Ik hoop dat de verantwoordelijken voor deze waanzin ooit ter verantwoording worden geroepen. Dat de waarheid boven tafel zal komen. Ook de pers heeft hier een zeer scheve schaats gereden.

 4. En ook schrijft Xandernieuws telkens maar weer over besmettingen en waar je dan allemaal wel niet besmet zou worden.
  We weten intussen dat de op voorhand ingestelde PCR test (zonder een virus en totaal viraal genoom te isoleren) alleen kleine RNA stukjes uit het luchtweg slijm haalt en dat deze kleine RNA deeltjes geen bewijs zijn voor aanwezigheid en besmettelijkheid van welk virus dan ook, dit heeft zelfs Marjon Koopmans zelfs toegegeven.
  Dus waar hebben we het over??
  Kijk voor de gein is op deze pagina van het RIVM: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griep
  Op de grafiek op deze RIVM pagina zie je dat de griep van nu (rode lijn) ver achter blijft renopzicht van de andere lijnen van de voorgaande jaren.
  Op de grafiek op deze RIVM pagina zie je ook dat de griep bijna altijd bij week 50 begint en dat is dus nu in december, nu moet de lijn van de griep gaan stijgen maar dat doet de rode griep lijn van dit jaar in de griep-grafiek niet, wat volgens de media stijgt zijn de corona gevallen, dus ………….!!
  Op de grafiek op deze RIVM pagina zie je ook de gele griep lijn van vorige winter, die begint opmerkelijk genoeg pas in Maart te stijgen en daalt pas net als de griep van winter 17/18 ergen in eind april. Het feit dat het RIVM deze gele griep lijn intekent zegt mij dat dit de corona lijn moet zijn omdat deze stijging van de griep exact paralel loopt aan de tijdspanne van de eerste “corona” golf, en daarbij moet opgemerkt worden dat wereldwijd de griep van de winter van begin 2020 niet zou hebben plaatsgevonden (er waren slechts 404 doden) !

  De griep lijnen van het RIVM geven dus duidelijk de paralellen van griep en corona aan, met als dat verschil dat corona nu aan een derde golf begint wat eigenlijk het start punt is van de gewoonlijke jaarlijkse griep!
  Denk ook aan het feit dat vorig jaar in Wuhan de corona uitbraak exact in de zelfde tijd begon als wanneer hier de griep begint, namelijk tussen de 50ste en 52ste week.
  Als het een exceptioneel virus zou zijn geweest dan is het wel erg toevallig dat het dit corona virus juist op het zelfde moment uitbreekt als wanneer de griep op het noordelijk halfrond start.

 5. Huisarts Els van Veen is een moedig mens, net als Rob Elens. Het zijn mensen die gewetensvol de gang van zaken betwijfelen. Ze nemen hun eed serieus. Het is schandalig wat die overheden hier zitten te bekokstoven. Ze overtreden zelf hun eigen wetten die proportionaliteit éisen!!

 6. Wat ik al in vorige posts belichtte en wat mijn buren, die moslims zijn, al maanden geleden wisten.
  https://www.frontnieuws.com/medische-eugenetica-griepprik-verplicht-voor-blanken-op-universiteit-andere-rassen-krijgen-vrijstelling/
  @willy 2.20, inderdaad willy, zeer gevaarlijk als mensen met elkaar praten, ze zouden er zomaar achter kunnen komen, dat zoals hier al uitvoerig is belicht, heel het coronagebeuren, een gigantische leugen is, met een uitroeingsagenda van de blanke bevolking als einddoel.

 7. Ik denk persoonlijk toch dat vooral een café een verhoogd risico is zeker na tien pinten, dan pas begint m’n de babbelen en dat is nu juist gevaarlijk Shalom

 8. CNBC europe vandaag 13.55
  Het omgekochte orgaan in de VS, dat de goedkeuring moet geven voor het giftige Pfizer “vaccin”, heeft een nood(?) toestemming gegeven, om te vaccineren.
  Er word toegegeven, dat er een aantal onbeantwoorde vragen en gevaren zijn, maar op sinistere wijze word er bijgevoegd , dat de gevolgen niet opwegen tegen de nadelen !

 9. Het is moeilijk om in deze tijden ergens in te blijven geloven. Het is dan ook niet vreemd dat mensen het opgeven. Wordt de chaos de mensheid fataal?

  Nieuw artikel”https://www.de-gezouten-waarheid.nl/geloof/hoe-kun-je-nu-nog-geloven

 10. Het excuus van onwetendheid geldt niet meer. De leugens zijn legio die over ons worden uitgestort. Als we die niet zien, dan is het willens en wetens en kunnen we later niet zeggen: We hebben het niet geweten. De nuchtere feiten beweren het tegendeel van de leugens.

 11. De vaccinaties is wereldwijd een grote oefening om straks makkelijker een andere inenting te krijgen omdat de gewenning er dan wereldwijd is van het vaccineren en de acceptatie om straks een andere klimaat-inenting te krijgen omdat we dit voor het milieu doen en voor de aarde.

  De oplossing is om dan een inenting te krijgen van een chip in je hand. Want zo wordt gesteld. Met elkaar is alles voor elkaar en alleen samen kunnen we de aarde groener maken. Een chip waarmee je overal gebruikt van kunt maken om te handelen. Nee, je hebt geen eigendom meer

  Banken zullen verdwijnen en worden gevormd door één grote centrale digitale waarde-gedrag eenheid waarmee de digitale koopeenheid een unieke eenheid vormt van het gedrag. Het gedrag moet één richtingverkeer hebben en dat is meedoen met het systeem.

  Met het systeem ben je onnavolgbaar volgbaar! De voorbode waar ze dit met grote mensen konden oefenen en omdat ze al met vele zijn, dat is in China gebeurd. Het goede gedrag wordt beloond. Ok, er is nog wel geld, de Chinese munt, maar dit wordt wereldwijd één systeem van versmelting van waarde en gedrag.

  In april 2020 waren, ja echt zo snel, 70 coronavaccins in ontwikkeling, waarmee ze begonnen waren. Uiteindelijk overtreft het meer dan 200 (214), maar 51 daarvan maken de meeste kans omdat er al op mensen getest worden. Als we bedenken dat er 196 landen wereldwijd zijn, dan hoeven we niet vreemd op te kijken dat dit wereldwijd is. De logistiek oefening is ook nodig om straks iedereen een chip in de hand te kunnen toedienen.

  De onderstaande foto is veelzeggend. Met handgebaren geven wereldleiders elkaar boodschappen door en herkennen ze elkaar van welke orde en graad ze behoren.
  https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa6248

  De vrede komt terug na massale inentingen, de heilige graal, die ons dronken maakt van een verlangen naar verlossing, wordt ons voorgeschoteld. Zie het handgebaar als de razendsnelle wereldwijde samenwerking van de pharma. Het is een pact dat ze hebben gesloten!

  De engheid van Openbaringen. Opvallend is dat vooraf aan Openbaringen 13, de mensen gepijnigd zullen worden. Vanaf Openbaringen 9 worden de mensen gepijnigd. De natuur wordt gespaard door die ‘schilderachtige sprinkhanen met een staart van een schorpioen (drones = mijn eigen inleg even).

  Openbaringen 13 spreekt ook over het beeld de aanbidding ervan en het getal is gelijk aan de mens.

  Er is ook al in Openbaringen 9 een beeld:
  En op hun koppen droegen zij kransen als van goud, en hun gezichten leken op gezichten van mensen.

  Dit gaat over die schilderachtige sprinkhanen. De drones controleren en communiceren met de mens. Zie andere posting hier op deze site over de drones.
  De klimaatdoelen die onlangs weer zijn afgesproken laten zien dat we aarde met rust laten en Openbaringen 9 zegt ook alleen schade aan de mens.

  Toekomstige scenario’s zouden zo ongeveer kunnen gaan. De vaccins gaan wel werken, maar je moet ze continu krijgen om het onder controle te houden. De verbeterde oplossing is om meer intelligentie mee te sturen met de vaccins. De echte verlossing is dan daarna waarmee men de oplossing heeft om het vaccineren te stoppen en dat is de finale vaccin te nemen die eenmalig is waarna alles voorbij is. https://www.engineersonline.nl/nieuws/id33624-coronasensor-met-cmos.html Dit is dan een chip die nog veel kleine is dan het huidige. Dit stuurt je lichaam aan met de reeds eerder verkregen intelligentie zodat op een biometrisch en biologisch niveau het corona onder controle wordt gehouden.

  Tevens is die chip je gegevensdrager waarmee je alles kunt doen. En deze oplossing draagt bij aan de vergroening van moeder aarde (zoals dit wordt voorgeschoteld als term).

  Eigenlijk zien we wereldwijd de oefeningen die bezig zijn. Zo zal Zweden het meest experimenteren met chips in de huid. China, totale controle en goed gedrag wordt beloond in die zin dat je geen strafpunten krijgt in hun herkennings-registratiesysteem. Enkele voorbeelden, maar het zijn er natuurlijk 10-tallen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ksw-arKvMPk
  https://www.vereniginginnovatievegeneesmiddelen.nl/nieuwsberichten/2020/04/website/who-wereldwijd-70-coronavaccins-in-ontwikkeling
  https://www.f6s.com/biohaxinternational
  https://www.engineersonline.nl/nieuws/id32481-sprinkhanen-te-lijf-met-drones-een-goed-idee.html

 12. De kruik gaat net zolang te water totdat hij barst. Het volk wordt gekneveld en lanzaam gewurgd door dit absurde beleid. Dit moet tot een uitbarsting komen. Kwestie van oorzaak en gevolg.

 13. Rutte heeft het er ook steeds over dat de Horeca dicht is, maar zou deze man enig idee hebben wat Horeca betekent?

 14. “Wanneer stoppen de Britten met het luisteren naar deze ministers en adviseurs, en pakken ze hun levens terug, zoals de Britse oud-opperrechter Lord Jonathan Sumption verwacht? En wanneer doen de Nederlanders dit?”
  Wanneer we het daadwerkelijk in onze buik gaan voelen. Maar ik vrees dat het dan al te laat is omdat een groot deel van de bevolking dan al gevaccineerd en gechiped is en mak als schaapjes aan AI hangen.

 15. De medische staat van beleg heeft niks met een gevaarlijk virus te maken. Het is een dekmantel voor een coup tegen de democratie, die overal ter wereld wordt uitgevoerd. Trump had dit misschien kunnen tegen houden als hij meer steun had gehad van zijn eigen partij, de gerechtshoven en de staatshoofdprocureur Barr. Als De VS niks hadden gedaan had men waarschijnlijk ook in Europa geen lockdown zoals nu kunnen invoeren. Op dit moment zien we de chaos op straat en bij de verkiezingen en we zien ook hoe corrupt het systeem geworden is. Alles, geweld op straat, totale controle van de massa media, inclusief de staat van beleg op valse gronden , een juridisch systeem bezet door linkse juristen, linkse bestuurders,verkiezingsfraude, geldcreatie door de FED en ECB, opgepompte beurskoersen, vernietiging van de middenstand (de moderne koelak) , vernietiging van het zelfbeeld van de blanken vooral de blanke man, vernietiging van religieuze waarden:alles uit het rolboek van de communistische machtsovername. We zitten in Weimar 2020. Wellicht in een situatie als in Rusland 1917. Overigens wordt de macht ,dan overgenomen door dezelfde mensen die de grote economische blunders ingevoerd hebben:de gefaalde groene omwenteling, de sociale kosten van het gelijkheids mensmodel voor alle individuen, de oversocialisering met gigantische overdrachts inkomens stromen, het megalomane buitensporig gegroeide staatsmodel,het schoolsysteem, de verlinksing van de universiteiten, de gedogmatiseerde wetenschap, de “great society”. Het is een vlucht naar voren, van falende bestuurders en politici, die ondanks steun van de massamedia en die door alle oppositie uit te roeien, nog wat willen bewijzen en putchen..Het gaat falen, maar tegen welke kosten aan welvaart en echte doden en wanneer houdt de gekte op?

 16. Wil dit kabinet geen geneesmiddel tegen COVID-19?2020-12-11 16:08:43 ( uit de petitie van Rob Elens )
  Beste ………….,
  Het lijkt erop dat onze overheid bewust wetenschappelijke bewijzen over effectieve en veilige medicatie negeert. Men zegt in oorlog te zijn met een virus, maar weigert elk effectief wapen dat aangereikt wordt.

  https://zelfzorgcovid19.nl/wil-dit-kabinet-geen-geneesmiddel-tegen-covid-19/

  Hugo wist het al vanaf het begin “Alleen een vaccin helpt?”

  Steeds meer huisartsen schrijven gelukkig wel off-label medicatie voor, we raden u dan ook aan er nadrukkelijk zelf naar te vragen. Indien uw huisarts toch niet wil meewerken is er een landelijk huisartsen team van zelfzorgcovid19 die u op afstand kunt consulteren. Stuur daartoe een email aan info@zelfzorgcovid19.nl

  met vriendelijke groet,
  team zelfzorgcovid19

 17. Ik ben bang dat ons geduld danig op de proef wordt gesteld als je denkt dat er een dag komt dat de bevolking het niet meer pikt. Nederlanders zijn gemiddels genomen een dociel en laf volk.

 18. Valt het niet op?
  Sinds het invoeren van de mondkapjesterreur, nu ook in winkels en supermarkten en in stations, lopen de besmettingen sterk op.
  Bacteriële longontsteking zal een toenemend gevolg zijn.
  Ok schimmelinfecties, huiduitslag, noem maar op.
  Stop met die mondkapjesterreur, dan zullen de besmettingen afnemen!

 19. Beste mensen, laten wij op 1 januari om 00.01 ons oude leven maar weer terug nemen, want de overheid houdt ons onnodig in gijzeling.
  Iedereen weet toch, dat het niet om een virus gaat, maar om het uitrollen agenda 2021 en 2030.
  De leugenaars hebben ons al lang genoeg misleid, en vele onnodige doden op hun geweten.
  Hoe durven ze de mensen nog recht in de ogen te kijken?
  Over bijna de hele wereld weten ze dat de PCR test geen besmettingen kunnen aantonen, maar het RIVM houdt vol van wel. Tja, je moet toch iets doen voor het geld. En nu vanaf 1 december elke dag duizenden nep besmettingen, het dragen van die mondmaskers heeft dus het omgekeerde effect? Het volk graaft met gaan naar die teststraten hun eigen graf, maar dat kan ook naar de spuit van de Jong.

 20. Jensen liet zien hoe de overheid een “verhaallijn” aan het continueren is. Het staat zwart op wit, net als de doemscenario’s van Duitsland. Een scenario om de angst erin te jagen en te houden.
  Het is domweg psychologische oorlogvoering. Een idee-fixe op basis van griepcijfers.
  Een Belgische krant bericht: Presentatrice geveld door corona.
  De vrouw moet echter in quarantaine omdat ze positief getest is (net als b.v. cola en papaja’s). Ze heeft verder nergens last van en voelt zich goed.
  Dus hoezo “geveld door corona”. Klein voorbeeld van die misleidende berichtgeving.

Comments are closed.