‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’

—————————————————————————————————————————————–

Wat zouden we de komende maanden kunnen verwachten?

—————————————————————————————————————————————–

De regering – of moeten we wellicht de ‘Rutte-De Jonge dictatuur‘ schrijven? – lijkt met een harde lockdown die morgen ingaat het volk mentaal dermate te willen uitputten, dat de murw gebeukte mensen vanaf 4 of 14 januari allemaal staan te springen om hun Covid vaccins te gaan halen. Het argument van het regime in Den Haag is allang doorgeprikt – van aangetoonde ‘besmettingen’ is geen enkele sprake, enkel van positieve PCR-testen, waarvan 90% – 95% vals positief is -, maar dat weerhoudt 99% van ons volk er niet van om zich als willoze systeemslaafjes te gedragen, niet beseffend dat als ze NU niet massaal geweldloos in verzet komen, ze straks geen enkele kans meer maken om ooit nog hun vrijheid en zelfbeschikking terug te krijgen.

‘Stop met lockdowns als het belangrijkste controlemiddel,’ zei dr. David Nabarro, speciale Covid-19 afgezant namens de WHO, begin oktober. ‘Dit is feitelijk een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe,’ vervolgde hij, wijzend op de verwachte verdubbeling van de wereldwijde armoede omdat honderden miljoenen mensen hun baan zijn verloren. ‘Bedenk dat lockdowns één gevolg hebben dat jullie nooit mogen onderschatten, en dat is dat arme mensen er verschrikkelijk veel armer door worden.’

Dus wat doe je dan als regering in het Westen? Juist nog hardere lockdowns invoeren. Aangezien dat overduidelijk onder zulke valse voorwendselen gebeurt, en de waarschuwingen en conclusies van vele tienduizenden wetenschappers simpelweg worden genegeerd, is het dan heel vreemd dat we al maanden spreken van een staatsgreep, gedaan in het kader van de ‘Great Reset’ van de WHO en VN Agenda 21/2030? Om die agenda’s te kunnen realiseren moet de bestaande economie en samenleving omver worden geworpen en grotendeels worden verwoest. ‘Build Back Better’, wordt de laatste tijd beweerd. ‘Break their Backs Battle’ zou toepasselijker zijn.

We voorspelden voor eind september de volgende harde lockdown. Het werd half december, maar sinds eind september zijn de maatregelen al wel stap voor stap aangetrokken. Dat gaat volgens het beproefde psychologische terreur concept van constant aantrekken-loslaten, in dit geval omgezet als hard ingrijpen-hoop bieden-nog harder ingrijpen-hoop bieden-keihard ingrijpen-hoop de bodem inslaan.

Wat zouden we de komende maanden dan kunnen verwachten?

De aanstaande harde lockdown in de ‘feestmaand’, tot ver in januari, is dus bedoeld om zoveel mogelijk mensen over de streep te trekken om zich straks met experimentele Covid-vaccins te laten injecteren. Verleng de lockdown tot ergens in februari, daarmee sla je nog meer hoop bij het volk de bodem in.

Laat een paar weken voor de verkiezingen op 17 maart vervolgens weer wat los, en laat de media daar heel positief over schrijven. ‘Het gaat eindelijk de goede kant op,’ ‘het normale leven komt weer in zicht’, et cetera. Eén groot hosanna voor het huidige regime zal de systeempartijen, met de VVD voorop, weer een enorm aantal zetels opleveren.

In het nieuwe kabinet wordt de door de liberalen eigenlijk verguisde ChristenUnie vermoedelijk vervangen door GroenLinks. Daarmee worden de laatste morele christelijke bezwaren die er nog zouden kunnen zijn – al hebben we daar de afgelopen jaren bar weinig van gemerkt – opgeruimd, en staat niemand meer de totale onderwerping van Nederland aan een communistische VN klimaat-vaccin dictatuur in de weg.

In of rond april volgt dan lockdown nummer 3. Plotseling lopen de ziekenhuizen weer vol. Men zal beweren dat dit de ‘derde golf’ is, of Covid-21 o.i.d.. Om de aantallen kunstmatig flink op te voeren, zullen vaccinatieslachtoffers automatisch het ‘Covid’ stempeltje krijgen. De toon van de media slaat niet lang na de verkiezingen weer om, en wordt – voor zover dat al kan – nòg negatiever, nòg meer gericht op het zaaien van angst en paniek. Doel: nog meer mensen aan de vaccinaties krijgen.

In die tijd zullen de ongevaccineerden rechtstreeks de schuld gaan krijgen van die derde golf / Covid-21. Men zal beweren dat hun weigering ‘al die nieuwe besmettingen en zieken’ veroorzaakt. De sociale druk die er nu al is zal een drempel overgaan. ‘Weigeraars’ zullen in steeds grotere getale op non-actief worden gezet of worden ontslagen, en worden geweigerd in openbaar vervoer, gebouwen en winkels. Ook zullen ze een groot deel van hun sociale contacten die zich wèl laten vaccineren, verliezen.

Ontsla de veroorzakers van deze vreselijke toekomst

Dit zal waarschijnlijk de spiraal richting afgrond zijn waarin de samenleving in 2021 zal worden gestort. Het is nog steeds mogelijk om op geweldloze wijze dit doemscenario, deze vreselijk toekomst waar de VN, de WHO, het WEF en helaas ook onze eigen overheid ons naartoe stuurt, te stoppen, namelijk door massaal te besluiten om niet langer mee te werken, en deze regering, die niet TEGEN maar VOOR ons behoort te zijn, te ‘ontslaan’ – niet alleen in het stemhokje op 17 maart (àls dat al doorgaat, en àls dat al eerlijk verloopt), maar ook door simpelweg te weigeren om nog langer aan deze staatsgreep tegen onze vrijheid, onze zelfbeschikking, onze economie, onze welvaart en onze complete toekomst mee te werken.

Meest harde dictatuur ooit

Zo niet, dan hebben we het toch echt aan onszelf te danken dat we de komende jaren in de meest harde, meedogenloze en mensenrechten schendende dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend worden gestort. Uiteindelijk zult u NIETS meer hebben, zo heeft het WEF al letterlijk aangekondigd. Uw door ‘nano‘ mRNA vaccins onherstelbaar veranderde, mogelijk onvruchtbaar geworden lichaam zal voorzien zijn van verplichte chips en trackers die zelfs uw gedachten en gevoelens zullen kunnen controleren en manipuleren. Kortom: U zult zelf niet meer van uzelf zijn, maar van de staat.

Is ook uw ‘nee!’ inhoudsloos?

Is dat werkelijk de toekomst die u wilt? Natuurlijk zegt u nu ‘nee!’, maar als ik vanmiddag zie dat 99,5% van de mensen in een winkelcentrum slaafs hun zinloze mondkapjes dragen en de al even stupide anderhalve meter afstand houden, dan vrees ik dat de meeste ‘nee’s’ inhoudsloos zijn. Immers, als het onnodig angstige volk nu al bij het minste geringste zuchtje tegenwind, een verplicht mondkapje, door de knieën gaat, dan valt enig noemenswaardig verzet zodra de maatregelen nog veel harder worden – zoals verplichte testen en indirect verplichte vaccinaties -, al helemáál niet meer te verwachten. En dat is exact waar de regering – tot op heden met groot succes – op aanstuurt.


Xander


Zie ook o.a.:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
11-12: Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
03-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: ‘Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
18-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
18-11: ‘Zwitserland wil critici corona beleid opname in ziekenhuis kunnen weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’ 
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

88

 1. Sander wat is er aan de hand Mijn standaard browser is Cliqz,
  krijg de volgende reactie.
  403 User Agent Denied
  Your client or browser version is being used to send malformed or invalid requests. Please update your browser if possible.

 2. Reformatorisch Dagblad ~ Artikel/904562, 14 december 2020
  Wereldgezondheidsorganisatie: Ook mondkapje na vaccinatie
  Mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 moeten afstand tot anderen blijven houden en hun mond en neus bedekken. Wetenschappelijk is aangetoond dat een vaccin de ziekte tegengaat, maar het is onduidelijk of ingeënte mensen anderen kunnen infecteren, zeggen deskundigen. Dat betekent dat een vaccin de verspreiding van het coronavirus mogelijk niet stopt, maar slechts de ziekte bij de meeste besmette mensen.
  Bron: https://www.rd.nl/artikel/904562-wereldgezondheidsorganisatie-ook-mondkapje-na-vaccinatie

 3. de Lock_Down is nutteloos, want het virus wordt over ons *uitgepist*, met behulp van verkeers`vliegtuigen …!!
  |
  !!! > dat heeft God aan mij ge`openbaard ….

 4. @amo schreef:
  15/12/2020 om 6:36 pm

  Natuurlijk heeft de winter ook invloed op het menselijk gestel…we weten toch al decennia dat tegen de winter aan het snot of en later de griep eraan komt.
  En ook dat het eens goed hard moet vriezen om dat kapot te krijgen, zo werd vroeger gezegd..
  In het begin van de uitbraak in februari hebben ze een statistiek gevolgd…een statistiek over het verloop van dit virus, hoe dit virus zich gedraagt enzovoort en op die voorspellingen, want ze wisten nog niet met wat ze te maken hadden, werd het wurgbeleid met maatregelen ter bescherming bepaald.
  Hálverwege zijn ze gestopt met dat statistiekje te volgen want die ging de richting uit die de politiek niet wou: uitdoving na….10 weken en dat konden ze niet gebruiken.

  Intussen beweerden ze dat het om een uiterst dodelijk virus ging want de who had dit corona beestje op de lijst gezet van dodelijke dreigingen, nét naast ebola.
  Dus werden er ebola-maatregelen getroffen: quarantaine, afstand houden, handen ontsmetten, mondmaskers….
  Maar toen de who dit coronavirus áfhaalde van die lijst van dodelijke dreiging en verklaarde dat het om een GRIEPvirus ging bleef de politiek tóch de onnodige ebola-maatregelen aanhouden, zelfs tot op vandaag!
  Wát betekent het als zelfs de who toegeeft dat corona een griepvirus is?
  Dat dit coronavirus de cyclus van maximaal TIEN weken, dat voor elk griepvirus geldt en werd vastgesteld, niet kán overleven en dat bewijst dus dat al reeds van in mei 2020 deze coronacrisis VOORBIJ is, nét zoals Mike Yeadon met harde feiten bewijst! Maar zelfs staalharde, bewezen feíten blijven genegeerd worden…ongelooflijk….
  Je hoort niks meer van die curve in diezelfde statistiek om de maatregelen te rechtvaardigen, hé?
  Natuurlijk niet, want als ze dat verloop van die categorie virussen bleven volgen, dan bewees dat dat het virus uitgedoofd zou zijn na 10 weken, dus al in mei 2020!
  We zijn december 2020 en nog steeds blijven ze beweren dat het virus actief is, nog steeds worden maatregelen getroffen alsof het een dodelijk ebola-virus betreft terwijl het corona griepvirus reeds lang verdwenen is.
  De laatste strohalmen zijn dus vermeende besméttingen, daar klampt de politiek zich aan vast om ons de ebola-maatregelen te kunnen blijven verplichten en de bevolking zelfs te willen vaccineren met een experimenteel vaccin voor een uitgedoofd griepvirus.
  Misdadig…het is misschien tijd om dat hele politieke zootje eens voor het Hof voor de Mensenrechten te slepen, en álle eu-politici/regeringen voor deze poging tot staatsgreep om van heel democratisch europa een dictatuur naar chinees model te maken.

 5. nog een punt aanstippen, waarom is bill gates zo gezaghebbend? De eigenaar van windows computersoftware heeft de codes om toegang te hebben tot iedere windowscomputer, Je kan op deze wijze dossiers aanleggen van bijna ieder persoon op aarde, nu praktisch ieder persoon op aarde aan sex doet, een eigen voorkeur heeft, ieder mens doet wel iets dat niet mag, Indien je deze gegevens hebt, heb je de mogelijkheid om ieder persoon te kunnen plaatsen, weten waarvoor ze een zwak hebben en weten waarmee je ze onder druk kunt zetten, combineer dat met enorme zakken gevuld met geld en de invloed is buitensporig groot.

  De ellende is dat extreme miljardairs zoals Soros, Gates, die knaap van facebook of gigantische aandelenbeheer bedrijven groter zijn dan welk democratisch land dan ook. Met welk recht pretenderen zijn het zo goed te weten? heeft hun stel hersens meer waarde dan die van miljarden andere mensen op deze planeet. Om terug te vallen op clichés, praktisch alle dictatoriale leiders hebben vreselijke ellende veroorzaakt op deze planeet, Al die absolute heersers laten sporen van vernieling achter.

 6. ik kwam nu pas deze website tegen http://verenoflood.nu/corona-vaccins-en-mogelijke-risicos-nader-belicht/
  hierin geeft een lezer zijn commentaar op cijfers van het cbs en ligt wiskundig uit waarom het coronaverhaal onzin is. het liefst zou ik de hele reactie kopiëren, maar ik ga ervan uit dat dat niet mag, daarom enkel het eerste deel zodat de lezeres het kunnen vinden met behulp van bovengenoemde link, fragment vd tekst tussen aanhalingstekens, voor hele reactie ga naar website.

  “Johan P 28 november 2020 om 18:04
  https://logicfreezone.wordpress.com/2020/11/26/hoe-erg-is-het-nu-met-de-coronagriep-data-van-het-cbs-nl/
  (voor het gemak de tekst gekopieerd, bron en eigenaar is de schrijver van het blog in de link, de grafieken kunnen worden gevonden op de site van het CBS, niets geheimzinnigs aan, behalve dat de meeste mensen de moeite niet nemen om er naar te kijken, link in de tekst hier, of terug te vinden door de link naar het blog te volgen.)”

  in zijn reactie wordt uitgelegd dat de coronadoden 80 plussers zijn, de risicogroep maar een zeer klein deel van de bevolking is en dat deel jaar in jaar uit sowieso overlijd aan griepvarianten, het is een goede uitleg.

 7. Wat mij opvalt is dat iedereen elkaar na aapt en versterkt wat de ander zegt. Is dit forum juist niet de bedoeling om een ander geluid te laten horen. M.a.w een discussie. Het is hartsikke duidelijk wat jullie visie is, alleen blijft dat z o hangen op zo’n forum. Heel apart dit

 8. Ook een statistisch trucje om de bezettingsgraad van de IC-bedden hoger te doen schijnen.
  In Duitsland is het aantal IC-bedden sinds ongeveer week 20 steeds minder geworden.
  De bezettingsgraad is echter sinds die tijd ongeveer gelijk gebleven.
  Maar met minder beschikbare IC-bedden, lijkt het of de bezettingsgraad percentueel hoger wordt.
  Dat verminderen van het aantal IC-bedden lijkt veroorzaakt te worden doordat men het aantal ‘noodgeval reserve’ heeft opgevoerd. Die staan dan niet in de statistiek van het aantal beschikbare bedden.
  Nog meer Duitse cijfers: https://www.youtube.com/watch?v=yBhFzmQouFQ
  De R-waarde stijgt niet.

 9. Reactie op ‘Marja’:
  uw echtgenoot kan de huisarts/arts om een ontheffing vragen.
  Wie bijv. allergische reacties op enige stof heeft ondervonden, moet volgens experts/artsen verre blijven van vaccins.

  Veel succes.

 10. @Oma. Goed verhaal van Yeadon. Zijn conclusie dat het virus zijn eigen gang gaat, ongeacht wat de overheden hebben “geregeld”. Interessant is ook zijn gedachte over de kwestie van sterftecijfers. Hij ziet dat een aantal landen een serie matige winters op rij heeft gehad. Die matige winters zouden levens kunnen hebben gespaard, terwijl dan nu deze mensen extra kwetsbaar voor het virus kunnen zijn geworden. Anderen landen als Griekenland, hebben strenge winters gehad waardoor meer ouderen eerder zijn overleden. Hij claimt dit idee niet als waarheid, maar als mogelijkheid die onderzocht zou kunnen worden.

  Zijn opmerking dat corona al rond mei min of meer was voorbij gegaan, komt overeen met wat het Duitse AGI heeft geconstateerd in afgenomen monsters van mensen met luchtwegklachten.
  Daar werden sinds mei geen corona-virussen meer aangetroffen.
  Bij een lage prevalentie (percentage mensen met de aandoening) wordt de kans op fout positieve uitslagen steeds groter. Als we nu sinds 1 dec. massaal mensen zonder symptomen, gaan testen, ontstaan er dus veel meer mensen die vals positief uit de test komen. Dit bleek uit een schema van het RIVM dat ik hier wel eens heb aangehaald.

 11. Ik heb het gevoel het tij niet te kunnen keren. Ik doe wat mogelijk is, plaats bv berichten op facebook over het wanbeleid van de regering. Maar ik moet uitkijken hoe ik eea formuleer, er is al eens een bericht uitgeknikkerd door facebook (ging over de bijbelse eindtijd). Probleem wordt volgens mij in de toekomst dat je ontslagen kunt worden als je je niet laat vaccineren. Mijn man werkt in de zorg en wij zijn afhankelijk van dat inkomen. En met 61 jaar ga je ook geen andere baan meer zoeken. Ik zou me nog kunnen ontrekken aan dat vaccin, maar mijn man niet…..

 12. Steady
  Lees openbaring-en nog eens-en nog eens
  zij (de massa) laten zich achter hun oren kittelen
  En zij (de massa) hebben geloof gehecht aan de leugen,
  en zij hebben het graag gehad
  Wilt u de betekenis kennen van deze teksten, ja- zoek ze dan op
  als 99,5% van de bevolking voorstander is van vaccins,
  dan hebben wij de rattenvanger van Hamelen in huis .
  En dat zien wij nu weer gebeuren
  Zoals Julius Caesar (2000 jaar geleden).
  De bevolking heeft de regering die zij VERDIENT.
  Sterkte lozers
  In het verre oostende (krant)
  GOUDEN REGELS TEGEN CORONA
  . Wees extra waakzaam VOOR mensen die tot een risicogroep behoren.
  Hallo daar- nog iets- of hebben jullie géén grootouders

  Tot straks

 13. Australien kündigt Milliarden Impfdeal, nachdem Probanten plötzlich positief auf HIV testen !
  Op Legitim.ch

  Allen: In verband met een technische storing bij Mijndomein liep het publiceren achter. Inmiddels is alles weer hersteld en de reacties gepubliceerd. Mvg. Mod.

 14. Aaaneensluitend op mijn vorige post : mensen die Jarenlang alles als zoete koek/waarheid hebben geslikt Kunnen niet meer zelf denken, dat is een kenmerk van sekte zijn.
  Ze ZULLEN AUTOMATISCH alles geloven/accepteren wat de overheid c.q. pers hun “voorkauwt “, zijn niet meer in staat om zelf te denken.
  Dit is een verschrikkellijk iets , dit is met open ogen je ondergang ondergaan

 15. Als je wilt weten hoe het op Twitter gaat: https://twitter.com/hommel_b
  Neuroloog Bonte is tegenstander van de huidige corona-methodieken. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij werkte, omdat hij niet wilde werken met maskers. Ondanks het feit dat hij zeer gewaardeerd was vanwege zijn vakmanschap.
  Zijn directe tegenstander is Nico Terpstra, de voorzitter van de Skepsis (verklaard tegenstander van alternatieve geneeswijzen). Terpstra is een duidelijke voorstander van de strenge corona-maatregelen. Hij heeft geen goed woord over voor critici als Borger (die hij een ‘creationist’ noemt; met alle dedain uiteraard), Willem Engel, Café Weltschmertz, de buitenparlementaire onderzoekscommissie ( “rare dominee met zijn dochter”) en natuurlijk Jan Bonte.
  Die Twitterdraad is echt interessant als je wilt weten hoe de dagelijkse emoties én argumenten verlopen.

 16. Proberen ons tegen elkaar op te zetten, dat is hun kracht.
  Trap er niet in.

 17. Ik ben bang dat dit niet gaat werken. Reden ?? Men gaat niet opstaan !! Men gaat ja knikken tegen de regering.
  Gebeurde in de nazi tijd ook , gebeurt nu ook al.
  Ik ben bang dat het grootste deel zich zal laten vaccineren .
  Ik laat me graag aangenaam verrassen !!!
  Heb contact gehad met een voormalige hbo theologie student , zit verschrikkellijk sterk in zijn bubbeltje/ tunnelvisie.
  Maar dat is ook een v/d problemen, je kan het vergelijken met een sekte.
  In een sekte geloof je blind wat de leider zegt , dat is nu hetzelfde met onze regering, er wordt blind op vertrouwd dat de regering het wel weet en het goed met je voorheeft.
  En dan zijn er ook nog mensen met de redenatie : Zolang mijn ijskast goed gevuld is en ik goed kan zappen op de TV maak ik mij nergens druk om !!
  Als men zo in mekaar zit dan wens ik een ieder sterkte en kracht toe : VERTROUW OP DE HERE GOD.
  Zoals Dana Coverstone : “Zet je schrap “.

 18. Ik ben bang dat de overgrote meerderheid niet wil of niet anders durft te denken…. Zelf op onderzoek gaan is ee bij de meeste mensen ook niet bij….
  Het voelt zo machteloos om te zien hoe dit duivelse script erdoor gedrukt wordt…. En dat er genoeg draagvlak is dat blijkt dus maar weer! Ik bid dat mensen wakker gaan worden! One Hope =Jesus

  https://vimeo.com/320913130

 19. Leuk om te weten.
  EMF en bloedneus bij kinderen en volwassen mensen.
  https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/kinderen/kinderen-spontaan-bloedneuzen-corona-spookvirus-hoax-als-dekmantel-voor-de-vooruitgang/?fbclid=IwAR1bC2bkoDccRVw-tnc1W0-wgo3Tyl_zKL38RapXgx9UqLqKD5yPzTIMsxw
  Dan met de juiste onderbouwing.
  EMF BLOODNOSE
  https://scholar.google.nl/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&q=EMF+BLOODNOSE&btnG=
  Eerst werd ons verteld dat kinderen niet besmettelijk waren nu weer wel maar is er soms iets anders mogelijk.
  Of spelen er meerdere kwesties tegelijk we horen niets meer van 5G?
  Het grootste onetische expiriment?
  https://scholar.google.nl/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&q=EMF+BLOODNOSE&btnG=

 20. En stof tot nadenken of zoek de verschillen.
  In Azie en de meeste landen in het midden Oosten zie je het volgende.
  Mannen in pakken die alles en overal sproeien ik dacht met zwavel (di)oxide om te ontsmetten en virussen te doden???
  Dan het feit dat ik gezien heb in Chinese winkels dat al het geld in een ontsmrettende vloeistof gegooid word???
  En ook wij hebben nu al ruim 9 maanden diverse UV-C apparatuur net als in diverse vijver en aquarium pompen.
  Ook vliegvelden hebben diverse soorten UV-C robots en ook in onze ziekenhuizen word dit gebruikt.
  Wij ontsmetten hiermee onze mondkapjes telefoons enz tel uit je winst.
  Dan bij veel boerderijen in onze omgeving staat overal bij een uitbraak bakken met ontsmettingsmiddel op de grond om ook virussen buiten te houden???
  Dus voor de Corona Clown Rutte handen wassen is een nep en schijn veiligheid denk ikzelf.
  Als het een werkelijk dodelijk virus was traden ze wel beter op dit is een grove en grote leugen kunnen jullie niet zelf logisch denken.
  UV-C desinfectie.
  https://www.google.com/search?client=opera&q=UV-C+desinfectie.&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

 21. @Evert schreef:
  14/12/2020 om 8:14 pm

  Ik vraag me ook al sinds 2008 af hoe de regels geïmplementeerd zouden worden beschreven op de stenen van de Georgia Guidestones. Dit is inderdaad het antwoord Evert. Ik was altijd van mening dat dit pas over een jaar of 50 het geval zou zijn, niet in mijn leven in ieder geval. Hoe verschrikkelijk mis heb ik het. Wat heeft het programma nu toch zo naar voren gehaald want ik weet zeker dat er een andere katalysator is die het bespoedigd heeft, is dit Trump, het klimaat of jaagt de elite onsterfelijkheid na, neem het uitgedroogde omhulsel van Soros? Die man wil helemaal niet dood, denkt hij dat hij onsterfelijkheid kan behalen? Hoe ver is die technologie gevorderd? Er gebeurt zoveel meer dan wij kunnen vermoeden, toch?

 22. let op, het gaat steeds ‘slechter’, de mensen – althans als je de media gelooft – raken steeds meer besmet maar er komt een mirakel. tegen het tijdstip van de verkiezingen – ik denk zelf eind februari 2021 – gaan de ‘besmettingen’ naar beneden en wordt de heer Rutte als messias, vader des vaderlands, redder der natie beschouwt en is dus zeker van zijn herverkiezing. het volk begrijpt niet welk kostbaar middel zij in handen hebben. namelijk het stemmen. ik raak somberder gestemd en neig steeds meer naar het gezegde: ‘het beste argument tegen de democratie is een conversatie van 5 minuten met de gemiddelde kiezer…’.

 23. Er zijn nog enkele mensen in leven die de lockdowns en ontberingen van wereldoorlog 2 hebben meegemaakt die de moderne mens met het geklaag over gesloten winkeltjes en theaters dicht maar zeurpieten vinden vergeleken met de vijf jaar schaarste uit die tijd.

 24. m.b.t. solidair zijn
  heb in voorjaar 2020 covid-19 gehad en was daar erg ziek van en het duurde maanden voor de de longklachten weg waren.
  ik weet niet waarom ik ziek werd en beter werd.
  ik weet ook niet waarom anderen ziek zijn.

  ik weet wel dat ik nooit gedacht heb dat ik corona had ‘omdat anderen zich niet aan de regels hielden.’

  Ik kan uit ervaring zeggen dat corona hebben niet leuk was, maar als ik had kunnen kiezen tussen corona hebben of lockdown en mondkapjes ed. Dan zou ik kiezen voor corona hebben. Omdat ik alle anderen de gevolgen van lockdown en mondkapjes niet wil aandoen.

  Liever had ik dat mijn kennissen met hersentumor en nog kort te leven nu nog een paar leuke dingen zouden kunnen doen. Of met MS en zijn kinderen nooit gaan zien opgroeien nu nog ergens heen zou kunnen gaan. Dat kinderen en volwassenen die het thuis heel naar hebben nog een school of club zouden hebben om heen te vluchten. Bij een uitvaart moetsen we op 1,5 meter afstand staan en mocht je zelfs geen handen schudden..en noem maar op.

  Ik zou het van mezelf niet solidair vinden om al die vele vele anderen te laten lijden, omdat ik zelf niet ziek wil zijn van corona .

  .

 25. @Wist het al langer.
  Heb hoop ! Alles lijdt aan slijtage, ook maatregelen. Die slijtage kan bespoedigd worden door ontduiking. Bovendien, maatregelen moeten worden gecontroleerd. Hier zit de crux; wie heeft zin in het saaie controlewerk ? Tegenzin van de controleur werkt dus mee ! Kwestie van tactiek. Je hoeft niet met geweld te werk te gaan. Dat is voor een gemiddeld mens te veel. Demonstreren, petities etc. helpen niet. Was dat wel het geval, dan waren we allang uit de misere.
  @BertRoermond is als mede-limburger een man naar mijn hart.

 26. We worden gezamenlijk gemanipuleerd en tegen elkaar uitgespeeld door de regering.
  We zijn vergeten dat Ab Osterhaus dierenarts promovendus corona virus bij katten ik geloof 1987 of 1978.
  En weer krijg ik geen toegang maar hier te checken.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/virusverzamelaar~bb36677a/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Ook vertelde hij laatst op t.v. dat ok nog steeds katten dit virus kunnen krijgen of dragen?
  Ook diverse testen geweest onder honden en katten MAAR geen tegenbericht?
  Hoe zit het met de rioolwater testen?
  Dan in mijn omgeving alle nertsen afgemaakt die ook het virus hadden en overgedragen hebben op mensen?
  https://www.nationalgeographic.com/animals/2020/06/covid19-forces-mink-farm-end-netherlands/
  Ook in Denemarken een nieuwe mutatie?
  Danmark mink mutation
  https://www.google.com/search?client=opera&q=Danmark+mink+mutation&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
  Dan zeker niet te vergeten ons werk in het bewapenen van de vogelgriep en wel met fretten?
  Valt het kwartje misschien.
  Hoelang werken nu de antistoffen van het vaccin?
  Blijven onze huisdieren een bron van besmetting en mutatie?
  https://www.vox.com/2019/2/17/18225938/biologists-are-trying-to-make-bird-flu-easier-to-spread-can-we-not
  Als laatste tip.
  BSL-4 lab accidents
  https://duckduckgo.com/?q=BSL-4+lab+accidents&t=opera&ia=web
  Op google.
  BSL-4 LAB ACCIDENTS
  https://www.google.com/search?client=opera&q=BSL-4+LAB+ACCIDENTS&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

 27. Weer een goed artikel! Maar waar blijft het platform voor doeners? Naar het torentje schreeuwen leidt tot niets lijkt me.
  Voel me een beetje machteloos worden bij het zien en moeten aanhoren van al die mensen met slavengedrag.

 28. @Mark Ruysdaal schreef:
  15/12/2020 om 1:02 am
  “Complotdenkers is net als fakenieuws al lang niet meer een dekkend woord. Bovenstaande is feitelijk een beetje uit de lucht gegrepen. Sterker nog, compleet ongefundeerd, verzonnen en zeer kwalijk. Er is ook nog een andere optie die alles wat nu op aarde gaande is zou verklaren. Namelijk een pandemie, dat zou namelijk een heel logische basis zijn waarom deze maatregelen genomen worden. En natuurlijk is dat voor de geitenwollen sokken generatie die nauwelijks een idee hebben hoe je online feiten moet checken veel minder spannend dat het schoppen tegen de autoriteit. Maar dit wordt natuurlijk ook niet geplaatst want Xander doet zelf wat hij de “mainstream” media verwijd.”

  1. Bovenstaand Xander artikel geeft net de gevolgen weer die je met je eigen ogen kunt zien ontvouwen, een visie die elk weldenkend mens kan volgen omdat het gestoeld is op feiten die reeds gebeurd zijn en zeer sterke aanwijzingen geven in welke richting het ‘beleid’ evolueert. Dit is geenszins uit de lucht gegrepen maar een heldere kijk op wat machthebbers in petto hebben…ze zeggen het overigens zelf, dus is er geen sprake van complotdenkers…(overigens een slappe, belachelijke poging om de geloofwaardigheid te ondermijnen, dat reeds láng achterhaald werd en niet meer werkt..)
  Mag ik je overigens op wijzen dat je je taal checkt voor je een reactie post?
  Je laatste zin moet zijn: verwijT van het werkwoord verwijTen….niet ‘verwijd’ van het werkwoord verwijDen….wat ‘wijder maken’ betekent….dit terzijde…
  2. Deze uitgelokte pandemie is reeds lang voorbij en dat wordt haarfijn uit de doeken gedaan door niet minder dan de ex-PFIZER vice-president Mike YEADON …tenminste als zijn kwalificaties en zijn 35 jaar ervaring jouw goedkeuring kan wegdragen om geloofwaardig te zijn.
  Ik post hier even zijn kwalificaties:
  Ex-PHIZER vice president:
  – 1ste klas graad in biochemie en toxicologie
  – doctoraat in de respiratoire farmacologie
  – erváren onderzoeker, gewerkt aan de onderzoekszijde van de farmaceutische industrie, zowel bij grote farmaceuten als in de biotechnologie met de focus op ontstekingen, immunologie en allergie in de context van luchtwegaandoeningen.

  Deze Expert legt uit, van naadje tot draadje waarom deze pandemie al Lang Voorbij is en HOE en WAARDOOR de groepsimmuniteit reeds láng bereikt werd.
  Hij gebruikt geen waarzeggerij met een glazen bol of natte-vingerwerk zoals de virologen en pseudo-wetenschappers die zich adviseurs van overheden noemen buiten hun vakgebied.
  Hij bewijst in begrijpelijke taal en met vastgestelde, gefundeerde en bewezen FEITEN dat de maatregelen volkomen overbodig zijn want de pandemie is voorbij!
  En daarmee maakt hij brandhout van het walgelijke bedrog waardoor de bevolking gegijzeld wordt door de staat, door gedragsverandering van de bevolking voor een dictatoriale controle over de samenleving door machtswellustelingen die onder het valse voorwendsel van volksgezondheid van onze vrije maatschappij een open gevangenis pogen te maken.
  Elk weldenkend mens met een gram hersens kan zélf tot die conclusie komen, daar is geen Xandernieuws voor nodig.

  Bekijk de video van deze expert via deze link:

  https://pnws.be/waarom-zegt-media-niet-dat-de-pandemie-allang-voorbij-is-video/

  Elk mens met gezond verstand, die bezorgd is voor de vrijheid, het welzijn van ons allemaal en de toekomst van onze klein/kinderen, is aan zichzelf verplicht om zich degelijk te informeren over wat er in essentie gaande is en door de rookgordijnen te willen zien waarmee de (eu)overheden op walgelijke en bedrieglijke wijze van ons willoze slaven pogen te maken in een dictatoriale, open gevangenis wat ooit een vrije democratische maatschappij was.
  Dus onwetende trollen zoals markske ruysdaal met al zijn aliassen houden beter hun snavel en denken beter eerst eens na over de feiten voor ze zich laten gebruiken voor de politieke kar als nuttige idioten om onzin, dat ze blijkbaar zelf geloven, te verspreiden voor de misdadige overheden in hun eigen nadeel.

 29. Heel veel mensen hebben zich dit jaar laten inenten tegen het gewone griepvirus. Als je kort daarna getest wordt op Corono, heb je grote kans dat dat “positief” is, als is het natuurlijk niet zo.

 30. @Loofhut,

  Je hebt volkomen gelijk!
  Vroeger was Nederland een lichtend voorbeeld, maar nu is het te vergelijken met Sodom en Gomorra!
  En we weten dat het met die steden slecht afgelopen is.
  De bewijzen ervan zijn daar nog steeds te zien, inclusief de zwavelbolletjes die er nog steeds gevonden worden. Die hebben na 40 eeuwen nog steeds een zuiverheid van 96%, iets wat in de natuur nergens op aarde voorkomt!

 31. Het excuus van onwetendheid en geloven van leugens t.a.v de huidige situatie gaat niet op. Genoeg alternatieve media om de huidige situatie te ontmaskeren. Het niet willen weten wat de waarheid en de werkelijkheid wat er nu speelt is willens en wetens, bewust de andere kant opkijken en denken, wat ik niet ziet is er niet. Staaltje zelfmisleiding.

 32. Nederlanders zijn sheeple.
  Straks krijgen we weer hele hordes “na-oorlogs verzet”. Daar zijn Nederlanders dan wel weer goed in…

 33. Ik ben eens gaan speuren en rekenen en kom tot de conclusie dat een inwoner in Duitsland ongeveer even veel betaald aan zorg kosten dan een Nederlander. Er zijn in Duitsland ongeveer drie keer zoveel IC bedden beschikbaar per inwoner. Wat je niet in de main stream leest en wat je daar ook niet leest is dat er de afgelopen 10 jaar op die speciale afdelingen flink is bezuinigd.
  Desondanks stijgen de kosten, maar zien we het keihard niet terug in de kwaliteit van de zorg. Ik kan me herinneren dat de echtgenoot van een toemalige minister van dat departement specialisten via zijn bedrijf toonde hoe ze maximaal konden declareren. De hele opzet van dat declareren deugt niet via allerlei vage codes. Dus trek ik de conclusie dat veel geld niet ingezet wordt voor de zorg. De verantwoordelijke was gisteren live op TV. Als er bij de komende verkiezingen weer op deze partijen wordt gestemd dan trek ik daar de conclusie uit dat Nederlanders zich graag laten naaien.

 34. Waarom hoeven honden geen muilkorf op en mensen wel? Zijn wij minder dan honden? Volgens de overheid blijkbaar wel.

 35. Sjonge zeg, had nooit gedacht dat wij het boek Openbaring zouden meemaken, niet ten volle dan 🙂 Heftig wel, maar ook supermooi, om te weten dat we binnenkort bij onze Heer zullen zijn. Maar wat ben ik bang voor alle ongelovigen die hier achterblijven, wat zou het voor hun heftig zijn. Wij hebben leven nog in de genadetijd, maar dan is het game over en moet je het je je leven ervoor offeren. Wie had dat ooit gedacht toen we vorig jaar nog lekker aan het genieten waren met kerst en oud/nieuw. Daarom geniet van elke dag, voordat je weet is het voorbij. En nog belangrijker, verzamel je schatten in de hemel niet op aarde. Dat is uiteindelijk waar het om draait. Gods zegen toegewenst en blijf vasthouden aan God, hoe moeilijk het straks ook gaat worden. We gaan binnenkort naar huis 🙂

 36. Door er niet aan mee te doen ‘Wist het al langer!’ Alleen zo geef je zelf het signaal af dat het niet oké is wat deze regering doet!

  Probleem is, dat veel Nederlanders ontzettend gezagsgetrouw zijn … En dat je er dus ook tegen moet kunnen om verketterd te worden door je medelanders wanneer jij zonder mondkapje over straat loopt en straks het vaccin weigert. Dat vinden we eng om te doen. Want nog altijd heerst hier de ‘doe maar gewoon (met de meute mee), dan doe je al gek genoeg’-moraal.

  Dat is in andere landen wel anders. Vooral de landen waarin ze ervaring hebben met foute dictators staan ook nu weer grote groepen mensen op om te protesteren. Ik zag een paar weken geleden een filmpje over Egypte, waar bijna niemand een mondkapje draagt. Op de vraag van de journalist of er dan geen Corona is in Egypte, was het antwoord “Nee. We hebben corona in de ban gedaan!”

  En zolang WIJ corona en alle bizarre dwangmaatregelen die de overheid ons oplegt niet in de ban doen, zal corona hier ‘slachtoffers’ blijven maken.

  Geef het goede voorbeeld en doe je mondkapje af! Ook al riskeer je er een boete mee. Wat dan nog? Mijn grootvader was slager en slachtte in de oorlog illegaal omdat dit van de Duitse bezetter niet meer mocht. Vlees was op de bon etc. Maar mijn opa deed dat toch. Omdat hij dat nodig vond en niet weigerde wanneer iemand hem een voor de Duitsers verstopte koe, schaap, geit aanbood om te slachten. En hij riskeerde daar geen boete mee, maar stelde zijn LEVEN in de waagschaal. Wanneer hij gepakt zou zijn, zouden de Duitsers hem zonder pardon hebben doodgeschoten …

  En dan zijn WIJ bang voor een BOA? En een boete?! Wanneer we echt zo laf zijn verdienen we ook niet beter 🙁

 37. Zoals gewoonlijk weer een goed stuk Xander, alleen jammer dat zo weinig mensen dit lezen, dus het lost niets op !

  Heel frustrerend

 38. @ Timo: 12:32 am. Ik sluit mij gaarne aan bij uw reactie, Timo. Leve Christus Koning.

 39. Let heel goed op Xander team de fase maart tot en met de zomer is de tijd van de derde golf.
  Het beestje is dan gemuteerd.

 40. Ik kan je nu al voorspellen dat de maatregelen op 19 januari niet gaan versoepelen

 41. Een enorm goed ( waarheid ) Xanderartikel .
  Volgens mij is de door vrijmetselaars geschapen paniek over de hele wereld één grote show om de komst van de antiChrist voor te bereiden .

 42. Hoi mark,
  Corona is even gevaarlijk als griep. Misschien handig door te nemen, je hoeft maar 1 pagina te lezen (en niet alleen de koppen natuurlijk):
  https://www.fda.gov/media/134922/download

  Daarom zeg ik ook dat corona een hoax is. Zou me ook niets verbazen dat ze het virus niet willen isoleren, omdat dan duidelijk is dat het een plandemie is.

  Geloof jij maar het beleid van jaap van dissel. Die gespecialiseerd is in het goedkeuren om mensen ongevraagd als proefpersoon te gebruiken:
  https://www.zwartelijstartsen.com/zwartelijst_arts/dissel-j-van/

  En op een brief op rijksoverheid.nl van de jonge , staat natuurlijk ook niet te lezen wat er werkelijk in het medicijn (nee tis geen vaccin) zit:
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/11/16/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins

  Zoek even in de brief op het woord ‘risico’
  Ik hoor graag van u waar mee ik u mag helpen

 43. Complotdenkers is net als fakenieuws al lang niet meer een dekkend woord. Bovenstaande is feitelijk een beetje uit de lucht gegrepen. Sterker nog, compleet ongefundeerd, verzonnen en zeer kwalijk. Er is ook nog een andere optie die alles wat nu op aarde gaande is zou verklaren. Namelijk een pandemie, dat zou namelijk een heel logische basis zijn waarom deze maatregelen genomen worden. En natuurlijk is dat voor de geitenwollen sokken generatie die nauwelijks een idee hebben hoe je online feiten moet checken veel minder spannend dat het schoppen tegen de autoriteit. Maar dit wordt natuurlijk ook niet geplaatst want Xander doet zelf wat hij de “mainstream” media verwijd.

  Mark, dit is uw ´eerste´ post en blijkbaar heeft u ook onder een andere naam of namen gepost. zoals
  Mark Ruysdaal
  Hans den Briel
  Reinoud
  Anoniem
  Douwe
  En dit is geen fake constatering. Mod.

 44. Wie had dit 1 jaar geleden kunnen bedenken.. nederlanders nuchter.?. schaapvolk, zaken uit de tweede wereldoorlog zijn nu wel beter te begrijpen.

 45. Doe gewoon wat de elite wil, zeg ik dan maar.
  Zolang Jezus niet terug komt, regeerd de leugen =satan toch.
  En blijft de wereld toch een plek van ellende.
  Blijf in God geloven en geef je leven aan Jezus, wat is dan 80jaar op aarde nog waard in verhouding tot een eeuwig prachtig leven bij God.
  Wat ik doe is Xander nieuws in de gaten houden en elke profetische uitspraak in de bijbel weg strepen als ie uitgekomen is. Zo zie je dat we steeds dichter bij het einde der tijden komen, en dat maakt mij dan weer blij.
  Lieve mensen vertrouw op God, we moeten zowieso door de ellende heen. Is het niet nu dan wel over een paar jaar.
  Het is allemaal voorspeld, dus komen gaat het.

 46. Wat een theater, endemol productions in volle toeren, luchtalarm in den haag om het volk niet te laten horen wat er buiten afspeelt, goed geschakeld, zeker een idee van de grap in het huis.
  Een ieder die maar denkt dat een virus bestaat, is gehypnotiseerd.

  Deze lockdown voorspelde ik maanden geleden al, met kerst zit nederland in lockdown, waarom, om dat kerst heilig is voor de nederlanders, lekkr eten,lekker stinken, maar dit jaar niet, puur om je te brainwashen met hun nlp tacktiek, bertroermond, ik sluit me bij je aan.

  O en btw, we zijn met veel, ik spreek uit ervaring, van mensen uit de o.k. tot politie en defensie personeel, in alle lagen zijn splinter cells, stille mensen die als het daadwerkelijk gaat gebeuren er zijn.

  Een virus bestaat niet in de natuur, bacillen wel, virusen worden gemaakt door mensen, gmo google maar, als je een mug een andere dna streng kan geven om de andere mug uit te schakelen, dan zijn wij mensen niks meer. Maar dat is stof voor weinig mensen.

  Het wordt tijd dat wij mensen de planeet terug pakken, het is van ons en niet van multinationals die hun kop in elkaars ass steken. Die olie is niet van shell, die is van iedere aardbewoner.
  Denk er eens overna, alles wat is gecreerd is in hun voordeel, naar concept van de romeinen en grieken. Puur om te heersen over mensen, donkere slaven bestaan niet meer, maar wel multi gekleurde slaven, wij zijn allemaal slaven, wij doen precies wat hun zeggen, als rutte zegt zit, dan gaan we zitten als een make hond die denkt dat ie wat lekkers krijgt.

 47. Hartstikke goed stuk Xander, helemaal mee eens.

  De lockdown is funest voor de economie en slaat nergens op.
  De MKB wordt kapotgemaakt en wat zal daar achter vandaan komen.
  Grote werkloosheid en de pot die onder nog veel meer mensen verteerd zal moeten worden. Maar ja, gewoon de koers blijven volgen al is er nog zoveel bewijs van een regelrechte hoax, van een plandemie, van een compleet onzinnige PCR test. En van compleet belachelijke regeltjes waaronder de anderhalve meter, die breekt de immuunsystemen ook nog eens gigantisch af. Maar normaal zal wel niet meer terugkeren.
  De muilkorfjes voor, de oogklepjes op en ja hoor in de rij voor het vaccin, met alle verbijsterende bijwerkingen op de bijsluiter. En de bestanddelen netjes uitgeschreven. Huiveringwekkend!
  Ongelooflijk dat mensen naar zoiets uit kunnen zien.
  Ik las in het beroemde boek 1984 van George Orwell, (wat had deze man een vooruitziende blik) op blz. 60 hoofdstuk 7 met als aanhef; Als er hoop bestaat, zo schreef Winston, dan bestaat die bij de proles (proles is het gewone volk). Let op, hier komt het; …….’Zelfs wanneer de legendarische Broederschap bestond, wat nog mogelijk was, dan nog was het ondenkbaar, dat haar leden ooit bijeen zouden kunnen komen in groter getale dan met hun tweeën en drieën.’

  De waarheid is nog steeds makkelijk te vinden, ondanks de censuur.
  Ik ervaar het als onvoorstelbaar hoe de mensen zich wentelen in de leugens, ze vertrouwen blind op dat stel onbetrouwbare bewindslieden.
  Uitermate grappig dat het gefluit op de tv te horen was.
  Maar tegelijkertijd dieptriest dat alles opgeblazen wordt tot in het oneindige.
  Dat kritisch denkende mensen worden weggehoond, dat er van alles voorhanden is zoals de Bijbel, het blad Gezond Verstand en veel goede sites, maar dat men geen zin heeft om zich te verdiepen in wat er nu eigenlijk aan de hand is. Het is absurd, maar het staat geschreven dat zij de leugen hebben liefgehad en liever in de duisternis rondwandelen in plaats van in het licht van de waarheid, en we leven in de laatste dagen.
  Het is goed om te ervaren dat we vreemdelingen zijn in deze wereld.
  De mens wil volgens Agenda 21 eeuwig leven en door eugenetica een perfecte mens creëren.
  We weten hoe het afliep met de tijdgenoten van Noach, die de ark moest bouwen en Lot in Sodom en niet te vergeten de toren van Babel. Het is al begonnen in het paradijs; de mens wil als God zijn. We leven nog in de genadetijd.
  De Heilige Geest is nog aanwezig in de gelovigen op aarde. De Weerhouder, zodat de Antichrist nog niet openbaar kan worden.
  Wee de mensen die door die grote verdrukking heen moeten.
  Godzijdank krijgen ze nog de mogelijkheid om zich te bekeren tot de levende, het beste met hun voorhebbende God van Israël.

  Voor ieder die dit leest, Gods zegen, blijf in de Waarheid, doe je wapenrusting aan, lieve groet Djookie

 48. Volgens het hoofd van ‘Operation Warp Speed’, dokter Dr. Moncef Slaoui, zou minstens 75% van de bevolking zich moeten laten vaccineren om de (beweerde) pandemie onder controle te krijgen.
  Dus als het 75% domste deel van de bevolking zich laat vaccineren is het probleem opgelost en hoeft het 25% slimste deel van de bevolking zich dus niet te laten vaccineren.
  Ik denk dat de meeste lezers van Xandernieuws zich in de tweede categorie bevinden. 😉

  How many people need to get COVID-19 vaccine to control the pandemic?
  https://www.foxbusiness.com/healthcare/how-many-people-need-to-be-injected-with-a-covid-19-vaccine-to-control-the-pandemic

 49. Laten we stoppen met hun succesvol laten zijn met hun verdeel en heers taktiek. Mensen die een mondkapje dragen zijn niet perse makke schapen. Het is een kleine moeite om een boete te voorkomen. Het wil niet zeggen dat diegene die een mondkapje draagt (ik bijvoorbeeld) dan ook de inenting zal aanvaarden. De categorie is totaal anders. Permanente schade (vaccin) versus eventjes ongemak (masker).
  Door discussie te verspillen aan die suffe maskers gaat er tijd en aandacht verloren en onstaat er onbegrip aan beide kanten. Heel zonde.
  We moeten duidelijk voor ogen houden waar het om gaat.
  De volksgezondheid staat op het spel.
  We worden inderdaad uitgeput met de maatregelen.
  Zodat we straks te horen krijgen dat je aso bent als je niet inent.

  Maar wanneer we werkelijk zo snel mogelijk overal vanaf zouden willen zijn, dan zouden we zorgen dat degenen met goede weerstand zo snel mogelijk op grote schaal corona zouden oplopen, zodat deze groep groepsimmuniteit opbouwt en daarmee de mensen met een zwakkere weerstand beschermt.

  Inenten is om meerdere redenen gevaarlijk:
  – Het levert schade op aan de gevaccineerden. Ieder vaccin levert schade op. Je krijgt immers als hulpstoffen toxische stoffen geinjecteerd. Daarnaast kan het grote gezondheidsschade opleveren bij individuen. (Zoals de narcolepsie bij het Mexicaanse griepvaccin)
  – Daarmee levert het ook schade op aan de economie, want het financiele risico is voor de belastingbetaler, niet voor de farmaceut. Die krijgt alleen de winst.
  – Vaccineren zorgt daarnaast voor een verwakte afweer omdat er specifieke afweer wordt opgebouwd, ipv de bredere afweer die natuurlijk doormaken van de ziekte opbouwt. Die natuurlijke afweer beschermt ook tegen een mutatie van het virus. De vaccin-geinduceerde afweer beschermt alleen maar tegen het niet gemuteerde virus en Covid-19 is een snel muterend virus.

  Het vaccin voorkomt dus groepsimmuniteit!

 50. De joelende mensen op de achtergrond tijdens de toespraak van Rutte vanuit het torentje werden door de reporter van de NOS bij het acht uur journaal gelijk weggezet en gestigmatiseerd als complotdenkers. Hoe leugenachtig en fout. Het zijn bezorgde burgers. Ze worden gelijk door de linkse NOS geframend. Maar ja, zo kennen we links, vals beschuldigen en nog eens vals beschuldigen, de ware aard van links.

 51. Reeds vele jaren heeft de regering alles in de strijd geworpen om dit voor elkaar te krijgen. Een er van is de Mammoetwet die er toe geleidt heeft dat de scholen mankerende opleidingen te bieden hebben. Ambachtsscholen? Weet de huidige generatie nog wel wat dat was? Zelf heb ik in begin jaren vijftig wel ambachtsschool doorlopen. Als ik zie hoe schaamteloos het personeel van mijn huisbaas reparaties verricht dan weet ik genoeg. In de jaren zestig heb ik in diverse landen gewerkt als civiel inspecteur (reinstating-inspector) in de olie-industrie. De hoofdregel voor reinstating is, na de werkzaamheden alles terug te stellen, hetzelfde of beter. Kom daar tegenwoordig maar eens om. De import van gastarbeiders in de jaren vijftig begonnen door de duizendpoten, oftewel koppelbazen is na de beursgang van die lieden overgegaan in uitzendbureaus. Het resultaat is overal te zien. De troep en stenen die uit straten die opgegraven werd tijdens de aanleg van aardgas werden werd niet afgevoerd maar teruggegooid. In het begin van de coronacrisis werden, holder de bolder, de straten open gemaakt voor de aanleg van de G5 De troep van de aanleg van de aarddasleidingen die opgegraven werd is er wederom in de gegraven sleuven geflikkerd. Ik houd maar op. Ik ken nog wel honderd dingen opnoemen waardoor gebrek aan inspectie en corruptie bij de overheid het land letterlijk veranderde in een puinhoop. De samenhang met de Odo ab chao slogan van de NWO is niet te ontkennen want die is niet van vandaag of gisteren. De schade die zij veroorzaken is groter dan die van de Tweede Wereldoorlog, die zij ook al op hun geweten hadden en dit is nog maar het beginnetje. De toekomst ziet er somber uit.

 52. Beelden die we veel zullen gaan zien in 2021 in een de Jonge / Rutte dictatuur:
  ( agenten en handvavers ( de ‘helden’ van het nieuwe normaal) werken demonstranten tegen de grond en boeien ze. ( Eigenlijk te walgelijk om aandacht aan te besteden maar wel handig als het ooit nog tot processen komt!)

  https://www.facebook.com/138559763517368/videos/674046293275296/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

  En dan de NEGEN LEUGENS van RUTTE: Ja u leest et goed negen gedocumenteerde en gefilmde leugens van de Premier van het land waar 17 miljoen mensen wonen, Wie denkt deze VVD -duivel wel niet wie hij is?

  https://nl-nl.facebook.com/NEETEGENMSM/videos/alle-leugens-van-mark-rutte-op-een-rij-trap-er-niet-in-een-stem-op-vvd-is-een-st/718905588506693/

 53. De lockdown zou niet nodig zijn als goedkope, goedwerkende medicijnen niet werden genegeerd. Dan denk ik met name aan ivermectine, dat preventief vrijwel iedereen beschermt in de zorg.
  Zie hiervoor de toespraak van de gerenommeerde arts Pierre Kory voor de Amerikaanse Senaatscommissie: https://youtu.be/p-dTFoOyrdE en de website van zijn onderzoeksinstituut: https://covid19criticalcare.com/

 54. Er komt geen verzet want angst werkt zo goed dat ik het een jaar geleden nog niet voor mogelijk gehouden zou hebben waar we nu staan. Als dan die meerderheid ervoor kiest dit te accepteren en de leugens en manipulatie slikt houdt wel op.
  Graag zou ik zien dat mensen hun eigen plan trekken. Deze regering heeft er een puinhoop van gemaakt en normaal gezien zou de meerderheid dit niet pikken. Maar nu is door de angst werkelijkheid wat nog niet zolang geleden nooit zou worden gepikt.

 55. Georgia Guide Stones: Slechts 500 miljoen bewoners op aarde.
  Weinigen namen dit serieus. Anderen begrepen niet hoe dit georganiseerd zou kunnen worden.
  Het anti-Corona vaccin in combinatie met de ‘maatregelen’ is dus het antwoord.
  Laten we ons nu echt vrijwillig naar de slachtbank voeren?

 56. Het wordt ineens over de hele wereld gezongen, dit lied uit de film Les Misérables uit 2012.
  Hier en daar wordt het ook al verboden.

  Do you hear the people sing?
  Singing the songs of angry men?
  It is the music of the people
  Who will not be slaves again!
  When the beating of your heart
  Echoes the beating of the drums
  There is a life about to start
  When tomorrow comes!

  Will you join in our crusade?
  Who will be strong and stand with me?
  Somewhere beyond the barricade
  Is there a world you long to see?

  Then join in the fight
  That will give you the right to be free!

  https://youtu.be/1q82twrdr0U

 57. Het enige lichtpuntje zijn de protesten die duidelijk te horen waren tijdens de ‘toespraak’ (lees: dictaat) van Rutte. Dat geeft hoop. Ook de beelden van toestromende mensen die kwamen protesteren. Dat zag er toch uit als iets meer dan de “enkele tientallen” die staatszender NOS te melden had!
  En dat geluid van protesterende mensen schudt misschien ook de mensen wakker die verdwaasd en verdoofd naar Rutte keken/luisterenden. Het verstoorde het hypnotiserende en dictatoriale effect van zijn praatje.
  Op naar de volgende demonstratie zou ik zeggen!

 58. Koeien staan in het slachthuis ook te kijken op de koe die voor hun geslacht word, zonder een poot te verroeren en blik op oneindig.
  Alleen zal er nu geklapt worden , door het wachtende vee,voor het vee, dat een gifspuit mag ontvangen.
  Bekijk het zo, als je gedwongen een gifspuit krijgt , heb je absoluut niks meer te verliezen, aan ons dan, om ons einde -zinvol-in te vullen.

 59. Tijdens de persconferentie waren er mensen op de achtergrond te protesteren van het geluid.

 60. Wow.
  Beste stuk van je Sander in tijden. Heel goed samengevat en helaas vrees is een senario zoals je die schetst.

  Wat een elende wordt er over ons heen gestord. Echt bizar.

  De manipulatie van de media is ook enorm
  Onlangs nog werd de legenda van het “besmettingskaartje” aangepast. Zodat die bij lagere “besmettingen” nog eerder diep rood kleurt

  Ook de R waarde waarop de overheid stuurt is onlangs weer bijgesteld. Hierdoor is vergelijking met verleden of ander landen niet mogelijk

  Dat mond kapjes niet werken (Hugo de Jonge sprak van schijnveiligheid) weet we allemaal

  Dat ook de PCR helemaal geen besmettingen kan aantonen gaf Marion Koopmans in een EO interview ook toe.

  Wetenschap is allang gepasseerd.

  Die is puur politiek
  En een politiek van destructie

  Als regeren vooruitzien was dan waren er echt wel extra maatregelen genomen om de zorg steviger neer te zetten.

  Iedere dag gaan er volgens Rutte 60 mensen dood aan Corona.

  Dat lijkt heel veel. Maar dagelijks gaan er 400-500 mensen dood.

  Wet van grote getallen.
  We leven in een land met 17.200.000 inwoners hè
  Maar hoe zit het met de oversterfte voor heel 2020?
  Is die er uberhaupt

  Stay strong

  Dit wordt nog een lange winter

  Opstand en echte veranderingen moet vooral van de studenten komen!
  Het is jullie toekomst
  Je hebt nog geen kids, waarvoor je moet zorgen
  Geen hypotheek en kunt niet ontslagen worden

  Stel je toekomst veilig!

 61. Eén ding vergeten we vaak. We kunnen ons verzetten tegen alle zinloze corona maatregelen, maar vragen we ons ook af hoe het ooit zo ver kon komen in ons eens vrije land? Gods Woord en met name de geschiedenis van Israël geeft ons een duidelijk antwoord. Het heeft zo ver kunnen komen als gevolg van onze goddeloosheid! Dat is niet een kwestie van gisteren of eergisteren. Weinig westerse landen zijn de laatste eeuwen zo gezegend als ons land, maar hoe hebben we hierop gereageerd? In feite was de opkomst van het socialisme al een teken aan de wand: het uitgangspunt hiervan is het ontkennen van het bestaan van God. Dit ging gepaard met de acceptatie van de stompzinnige evolutieleer die ons volk op de scholen nu al generaties lang is ingepompt. Dit was de bodem waar de seksuele revolutie, abortus en euthanasie op konden groeien. Ons volk kwam open te staan voor andere religies, kerken werden afgebroken en overal verrezen moskeeën met nu sinds een jaar de leugen die over ons mooie land wordt uitgeblerd dat er geen andere God zou zijn dan Allah met Muhammed als zijn profeet. En dan komt daarbij nog de verheerlijking van allerlei perverse vormen van seksualiteit die onze kinderen met de paplepel ingegoten krijgen op onze scholen. Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen?

  Wat dit betreft kun je ons land zo naast Israël leggen! Lees het boek Richteren en de profeten. Welk ander volk ruilt zijn god in voor andere goden? Dat gebeurt alleen in Israël en in het Westen. In Israël en later in Juda leidde dit tot de wegvoering, eerst van de tien stammen naar Assyrië en later van Jura naar Babel nadat Jeruzalem, Gods geliefde stad, verwoest was.
  Hoe reageerde Jeremia op de verwoesting van Jeruzalem? Weigerde hij een mondkapje te dragen? Hij leed mee met zijn volk. Daniël en Ezechiël gingen met het volk in ballingschap…. Wat niet inhoudt dat we dat vaccin moeten accepteren, zeker niet!
  Maar laten we ons als kinderen Gods vooral verootmoedigen en God geloven dat Hij een verandering kan brengen. Is de oproep juist om in opstand te komen tegen onze huidige machthebbers? Als volk hebben we niet beter verdiend!
  Here, ontferm U over ons volk dat U zo lang en zo bijzonder gezegend hebt! Gord Uw kinderen aan in deze tijd dat we weer leren bidden en ons afhankelijk van U mogen weten. Het moet nog Loofhuttenfeest worden, het grote oogstfeest voordat U Jezus terugzendt om Zijn heerschappij op zich te nemen en de goddeloosheid van de aarde weg te nemen. Er is hoop, Amen!

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Schrijf korte introductie en verwijs dan voor de rest naar het Geloofsforum. Mod.

 62. Door geweldloos nee te zeggen, komen je rechten niet terug, gaan de winkels niet open en komt deze proef op de mensheid, onderdrukking van het volk en oorlog tegen ons nooit ten einde. Alles verloopt volgens het script maar het enige waar ze bang voor zijn is een massale opstand van het volk omdat dit wel de verandering met zich mee zal brengen.

 63. Al nagedacht over de datum? 19 januari zomaar? De dag erop zit Trump weer vast in het zadel…en heeft de NWO verloren…dan zullen zij beter een veilig onderkomen moeten zoeken , Cuba of zo. Op het ogenblik zwaar protest in den Haag, zelfs het luchtalarm ging af, zie de kapitein…
  Als de mensen wakker worden…kan het kabinet naar huis…de verkiezingen kunnen nog leuk worden, zie scherp toe op fraude, schijnt normaal te worden.
  Prettige feestdagen..jaja…

 64. Deze lockdown van vijf weken eindigt rond 20 januari, de dag dat Trump de eed aflegt als “nieuwe” president. Zoek het verband. Voor de slaapwandelaars onder u : er lopen momenteel nog zo’n 280 rechtszaken wegens kiesfraude. Als Trump één ervan wint, is het punt, amen en uit voor Biden. Omgekeerd kun je dus zeggen dat Biden ongeveer 1 kans op 280 heeft om voet in het Witte Huis te zetten. Maar zelfs dat heeft Trump niet nodig. Hij houdt alle troefkaarten op zak, wachtend op het juiste moment.
  Volgens onderzoeksjournalist Benjamin Fullford staat het Westen op een historisch keerpunt :
  https://benjaminfulford.net/2020/12/14/west-faces-moment-of-truth-as-khazarian-mafia-surrenders-to-the-chinese/

 65. Persconferentie gezien. Ik ben sprakeloos. We doen het zelf! Stond vandaag voor de Welkoop effe op mijn vrouw te wachten. Een klerk ging voor de deur staan dat het te druk was. Grote kerel meer dan 2 meter in de rij begon te klagen te mij, Ik zei ” je doet het zelf met dat domme masker van je” . Doe af!

  Ik moet echt oppassen want begin mijn medemens te haten. Wat een dom dociel volk. Had ik niet verwacht. En dit is pas het begin. We gaan honger mee maken. Kan zo’n figuur nou echt een land plat leggen? Nee toch!

 66. Hoi. Ik heb t toneelstuk van Brugge gezien. Zag ook de angst in zn ogen dat t volk wakker wordt. Maar wat me opvalt is dat onze nelie kroes in t programma “m” zit met een uil als broche? En dan nog met 1 oog. Wake up! Spread the word

 67. Zoals wij hier weten is er geen weg meer terug. De goedgelovige denken na Januari hun gewone leven weer op te kunnen pakken……..wat zal het voor hun een schok worden……

  In een ding heeft Mark in Maart niet gelogen, stapje voor stapje naar het nieuwe normaal. Hij wist toen al zoveel meer als ons.

  Bedankt goedgelovige.

 68. Het clownsduo Rutte en De Jonge hebben anders wel een super spreader event veroorzaakt. Ik heb vanmiddag maar vrij genomen en ben gezellig een rondje niet essentiele winkels gaan doen. Nooit eerder op maandag middag zoveel drukte gezien. Bijna geen parkeerplek te vinden bij winkelcentrum Overvecht waar je letterlijk over de hoofden kon lopen. Bij de Action in Bisonspoor Maarssen een lange rij wachtenden om naar binnen te mogen. Kruidvat, mudje vol. Ik heb precies gedaan wat deze overheid niet wil, lekker fun shoppen. Een reeks tandenborstels gekocht, kleef papiertjes, schuursponsjes en mijn BMW maar afgetankt. Stel je eens voor dat het morgen allemaal niet meer kan. We hebben alles weer in huis. Voorlopig dan…

 69. Maar hoe dan, hoe moeten/ kunnen we dit tij nog keren? Mensen zijn bang, bang voor het virus, bang om hun mening te uiten, bang voor wat er gaat komen.

 70. Zien we nu ook waarvoor de spoedwet gebruikt gaat worden te weten: Onderdrukking. De regering en de met hen samen heulende gecontroleerde oppositie creeren dit horror scenario. Middenstand, burgers, boeren en bouwers worden fijngeknepen en om zeep geholpen. Blijft over: de elite en het slavenvolk, wij dus.. Hebben we het door? Aangestuurd door de EU, de WHO, de VN, NGO s en de talloze geheime genootschappen op de achtergrond die in wezen de agenda bepalen. Mensen laat je niet in de luren leggen. Wordt wakker voordat het te laat is, als we niets doen belanden we in een permanent mondiaal commu-fascistisch systeem die vele malen erger zal zijn dan Hitler, Stalin, Mao en Kim bij elkaar. Dat moeten we toch niet willen?

 71. Ik draag géén masker, ik probeer -bewust- overal waar ik kom zoveel mogelijk onrust te veroorzaken, door mij overduidelijk niet aan de regels te houden. Lockdown, evt avondklok, ze kunnen mijn rug op ! Op Oud en Nieuw ga ik hier naar een groot schuurfeest, waar ik al wekenlang op zaterdagavond naar toe ga. Er komen gemiddeld zo’n 30-40 mensen en het is supergezellig. Voorheen ging ik nog maar nauwelijks naar de kroeg, en nu het niet meer ‘mag’ ga ik bijna ieder weekend, als dit ooit nog eens voorbij gaat dan kan ik richting de alcohol-kliniek:)
  Ook heb ik NOG nooit in mijn leven vuurwerk gekocht, heb er nooit aan meegedaan, maar heb een week of drie geleden in België een zwaar vuurwerk pakket gekocht, en laat iedere zaterdagavond al een zware mortier afgaan, puur om de overheid te sarren.
  Resumerend: mijn leven gaat gewoon door, geen overheid die mij mijn leven afpakt. Nu niet. Straks niet, Nooit niet. Net als mijn grootvader ga ik tegen de bezetter in met alles wat maar mogelijk is. Vaccin ? Tja, ik vertrouw het voor geen meter. Het is m.i. niet lang en uitgebreid genoeg getest. Alle mensen in mijn familie met een medische achtergrond raden het mij af en zelf nemen ze het zeker de eerste twee jaar niet. Als we dan geen berichten ontvangen of zien van het schaapvolk dat ze ziek worden of dood omvallen dan pas ga ik het evt. overwegen…overwegen..dus dan begin ik er eens rustig over na te denken. Dan ga ik maar niet op vakantie. Als ik geen winkels meer in mag, dan bestel ik mijn spullen wel online. Mij hebben en krijgen ze niet.

 72. Beste Xander,

  Lees je al jaren. Je hebt prachtige artikelen gemaakt. Maar dit is geen prachtig artikel. Dit is de ultieme waarheid. En daarmee het beste artikel ooit.

 73. Een psychologe zei al ong. 5 mnd geleden te verwachten dat 70-75% zich zal laten vaccineren.

 74. Hoor en zie nergens hoe we de maatregelen samen kunnen tegenhouden, sterker de meeste mensen vinden het best.

Comments are closed.