Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd

Israëlische demonstranten in Tel Aviv vergeleken het ‘groene paspoort’, een Covid vaccinatiebewijs, al met de gele Jodenster uit het Nazi tijdperk. Ook de Nederlandse overheid lijkt de geschiedenis, gezien de vergevorgderde plannen voor zo’n vaccinpaspoort, geheel te zijn vergeten. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

India stopt voorlopig met Pfizer vaccin, dat in Israël een slachting onder 60-plussers lijkt aan te richten – Pfizer wil desondanks € 54,08 per dosis aan de EU in rekening brengen

—————————————————————————————————————————————-

De verplichte vaccinaties gaan er onverbiddelijk komen, en als het aan de huidige wereldleiders ligt zal geen mens daaraan kunnen ontsnappen. Indonesië is het eerste land dat (in de hoofdstad Jakarta) vaccinweigeraars gaat straffen met een torenhoge boete en uitsluiting van sociale hulp van de overheid. In Israël lijkt het Pfizer vaccin een slachting onder ouderen aan te richten: volgens statistieken overlijdt maar liefst 4,4% kort na inenting. India is voorlopig gestopt met dit vaccin vanwege het hoge aantal tegenreacties. Nu de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren letterlijk heeft gezegd dat de pandemie pas voorbij is als ALLE mensen op de wereld zijn gevaccineerd, dreigen de meest vreselijke scenario’s voor de toekomst waarheid te worden.

Gisteren benadrukte Angela Merkel op de G7 top dat ‘de pandemie niet over is voordat alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd. Iedereen moet deelnemen.’ De G7 trekt daar maar liefst € 10,3 miljard uit. EC president Ursula von der Leyen zegde namens de EU € 100 miljoen toe om mee te helpen heel Afrika te injecteren. (1)

Pfizer niet toegelaten in India, maar monsterwinsten in EU

Op 3 februari besloten de Indiase medische autoriteiten het Pfizer vaccin niet toe te laten vanwege het hoge aantal tegenreacties dat wereldwijd wordt gemeld. Desondanks wil de fabrikant de EU maar liefst € 54,08 per dosis gaan rekenen, en dat voor een hoogst twijfelachtig experimenteel product dat zeer waarschijnlijk geen enkel positief effect heeft, en dat volgens onafhankelijke wetenschappers neerkomt op genetische manipulatie.

‘Cijfers wijzen op slachting onder ouderen in Israël’

Op Transitieweb werd op 12 februari een tabel geplaatst die afkomstig was van de Twitter pagina van voormalig New York Times journalist Alex Berenson. Daaruit blijkt dat in Israël, dat met het vaccineren van de hele bevolking ver voorop loopt, maar liefst 4,4% van de 60-plussers kort na inenting met het Pfizer vaccin overlijdt.

Overigens werd er tijdens de eerste golf in 2020 geen enkele verandering gezien in de normale natuurlijke sterfte in Israël. In de kale cijfers bleek corona ineens niet bestaand. Over het hele jaar was er zelfs een lichte daling van -0,15% te zien, wat bevestigt dat het coronavirus in realiteit niet gevaarlijker en dodelijker is dan een doorsnee griep.

Demonstranten Tel Aviv vergelijken Covid pas met Jodenster

In Israël groeit het verzet tegen het zogenaamde ‘groene paspoort’, een Covid vaccinatiebewijs waarmee je weer toegang krijgt tot bijvoorbeeld de horeca en evenementen. ‘Dit is geen groen paspoort, het is een zwart gat,’ schreven Dr. Aviv Segev en professor Asa Kasher in de zakenkrant Globes.

Minister Hugo De Jonge aast erop om in ons eigen land een vergelijkbaar discriminerend systeem in te voeren, dat door demonstranten in Tel Aviv al werd vergeleken met de gele Jodenster uit het Nazi tijdperk. Ook hier geldt helaas weer dat de mens die weigert te leren van de geschiedenis, deze gedoemd is te herhalen. Met het verplicht willen vaccineren van de hele wereldbevolking dreigt het ongekende drama dat steeds dichtbij komt alle eerdere inktzwarte periodes in de geschiedenis bij elkaar opgeteld verre te gaan overtreffen.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Israël Today (/ afbeelding: Tomer Neuberg)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Gerardus schreef:
  21/02/2021 om 9:59 am
  Is/was, wat maakt het nog uit, ze heeft Duitsland geheel kapot gemaakt.
  Merkel is een goede vriendin van Mark, onze sloophamer van de economie.

 2. Dat is vrijwel zeker dat de PCR test een chip bevat, omdat besmettelijkheid hier niet mee aangetoond kan worden. Dan moet er toch een andere reden zijn om iedereen te willen testen!
  Nu zelfs om de 48 uur als je ergens heen wil. Wil je het duidelijker hebben!

 3. De Georgia Guidestones en de geplande ontvolking van de wereld
  doetwa (49)in #freedom • 4 jaar geleden (bewerkt)
  De Georgia Guidestones is een granieten monument dat in 1980 werd opgericht door een anonieme man onder het pseudoniem Robert C. Christian. Het monument bevindt zich in Elbert County, ongeveer 140 kilometer ten oosten van Atlanta, Georgia.

  Vanwege het geheimzinnige karakter waarin het monument werd besteld en de onheilspellende inscripties op het monument zelf, zijn de Georgia Guidestones in de loop der jaren het onderwerp geweest van vele samenzweringstheorieën. Men kan zich alleen de zieke en vernederde geest voorstellen die met de volgende “tien richtlijnen voor de mensheid” zou kunnen komen:

  Behoud de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.
  Begeleid reproductie verstandig – verbetering van fitness en diversiteit.
  Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.
  Heers over passie – geloof – traditie – en alles met getemperde rede.
  Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
  Laat alle naties intern beslissen over het oplossen van externe geschillen in een wereldrechtbank.
  Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren.
  Persoonlijke rechten in evenwicht brengen met sociale plichten.
  Prijs waarheid – schoonheid – liefde – op zoek naar harmonie met het oneindige.
  Wees geen kanker op aarde — Laat ruimte voor de natuur – Laat ruimte voor de natuur.
  guidestones.jpeg

  Gezien het feit dat de huidige wereldbevolking ergens in de buurt van 7,5 miljard mensen ligt, is het huiveringwekkend om je een wereld voor te stellen die door slechts 500 miljoen mensen wordt bewoond. Dat is een vermindering van 7 miljard mensen!

  Wanneer men alle 10 richtsnoeren samen bekijkt, wordt duidelijk dat ze een geheel nieuw wereldbeeld van mondiale eenheid bieden. Een meer geschikte term die in me opkomt is De Nieuwe Wereldorde, omdat de geest van deze richtlijnen suggereert dat deze regels niet facultatief zijn. Ik betwijfel of 7 miljard mensen zich onmiddellijk suïcidaal gaan voelen en gewoon opgeven.

  Of course this global new world order has already been in the works for many decades. One only has to read a little bit about topics such as Bilderberg, Agenda 2030, the Paris Climate Agreement, the forfeiture of rural land under the guise of reforestation, etc., to see the common thread of a global government. While the idea of globalism is being sold as a positive thing, one should also carefully consider the adverse results of such a radical change before jumping headlong into support of it. Travel will likely be severely limited, cash will be outlawed as the global government will undoubtedly pinch every penny out of their tax slaves, owning any sort of property will be a thing of the past as socialism is being rebranded and resold for the thousandth time in history. No matter how they spin this, it is clear that personal freedom is not part of the package.

  georgia-guidestones-top-commandments.jpeg

  Geplande ontvolking?

 4. Georgië Gidsstenen
  Van Wikipedia, de vrije encyclopedie
  Ga naar navigatieGa naar zoeken
  Georgië Gidsstenen
  Georgia Guidestones 2014-03-18 01.jpg
  De mening van het noorden
  Georgia Guidestones is located in the United StatesGeorgia Guidestones
  Locatie in de Verenigde Staten
  Toon kaart van de Verenigde Staten
  Toon kaart van Georgia (Amerikaanse staat)
  Toon alles
  Coördinaten 34°13′55″N 82°53′40″WLCoördinaten: 34°13′55″N 82°53′40″WL
  Locatie Elbert County, Georgia, Verenigde Staten
  Materiaal Graniet
  Hoogte 19 voet 3 in (5.87 m)
  Openingsdatum 22 maart 1980
  De Georgia Guidestones is een granieten monument opgericht in 1980 in Elbert County, Georgia, in de Verenigde Staten. Een reeks van tien richtlijnen is ingeschreven op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is ingeschreven aan de bovenkant van de structuur in vier oude taalscripts.

  Het monument bevindt zich op een geschatte hoogte van 750 voet (230 m) boven zeeniveau,ongeveer 90 mijlen (140 km) het oosten van Atlanta,45 mijlen (72 km) van Athene, Georgië en 9 mijlen (14 km) het noorden van het centrum van de stad van Elberton.

  Één plak bevindt zich in het centrum, met vier geschikt rond het. Bovenop de vijf platen ligt een kapsteen, die astronomisch zijn uitgelijnd. Een extra stenen tablet, die zich op korte afstand ten westen van de structuur in de grond bevindt, geeft enkele notities over de geschiedenis en het doel van de gidsstenen. De structuur wordt soms aangeduid als een “Amerikaanse Stonehenge”. [1] Het monument is 19 voet 3 duim (5.87 m) hoog, die van zes granietplaten wordt gemaakt die 237.746 pond (107.840 kg) in allen wegen. [2] De anonimiteit van de auteurs van de gidsstenen en hun schijnbare pleidooi voor bevolkingscontrole, eugenetica en internationalisme hebben hen tot een object van controverse en samenzweringstheorieëngemaakt .

 5. “Mo” schrijft als reactie dat Merkel een dictator is die zich niet zomaar laat wegsturen. Merkel is inmiddels geen voorzitter meer van de CDU en zal na de verkiezingen dit jaar in Duitsland ook niet meer beschikbaar zijn als bundeskanzlerin. Aan het “Merkeltijdperk” komt daarmee dus een einde. Ze heeft aangegeven geen politieke ambities meer te hebben en wil met pensioen gaan. Voor mij klinkt dat niet als een dictator die zich niet laat verjagen, toch?

 6. @ Pier

  Ja Pier , helaas is de conclusie van Christenen over de hele wereld dat deze plandemie het begin is van Openbaringen .
  Eerste tekst is ” de ruiter op het witte paard ( medische staf ) die een kroon ( Corona ) wordt gegeven etc “.
  Het goede nieuws is dat de anti-Christ ons niet kan verdrukken zolang de weerhouder – Gemeente nog op aarde is , het zal dus “achter “ons volledig in werking gaan .
  Deze uitleg is ook boeiend :
  https://www.youtube.com/watch?v=cj8hvo9KGt8

 7. Weten jullie nog van die mensen, die met borden de straat op gingen in 2012 met de tekst: eindtijd is begonnen. Dat waren toch gekkies/wappies van nu? Grappig, dat je die nu tegenkomt in oudere video’s van bekende zangers/ressen.

 8. Nederlandse overheid heeft niets vergeten , Nederlandse overheid klopt niet , heeft nooit geklopt en zal ook nooit kloppen.
  Nederlandse overheid , een bep.percentage weet HEEL goed welk spel er moet worden gespeeld.
  Sorry, Ze zijn v/d ergste soort.

 9. Als de corrupte regeringen verdwenen zijn, zal ook ‘de pandemie’ voorbij zijn.

 10. Het blijft een oost Duitser, jarenlang in de DDR geleefd, en probeert nu iedereen in Duitsland op te sluiten. De meeste Duitsers zijn haar dan ook meer dan zat, maar deze dictator laat zich niet zomaar wegsturen.
  Het zelfde verhaal geld voor Nederland, de meeste zijn dat rampen kabinet meer dan zat, maar het zal via een listig plan Nederland wel verder slopen.
  Alleen hard ingrijpen van het volk zelf, kan het tij nog doen keren, van de politieke heb je niets te verwachten. Sterker nog, de meeste partijen vinden deze volkeren misdaad prachtig, vooral de linkse partijen.

 11. Oma,

  als ze U lastigvallen, laat gewoonweg door je advokaat een dossier openen. Simpel !

  Als men op mijn werk van mij eist dat ik wordt gevaccineerd, eis ik dat men dit op papier zet om aan mijn (top)advokaat over te handigen …Géén genade voor corrupte mensen !

 12. Iedereen die twijfels heeft over overheidsbeleid is tegenwoordig per definitie een complotdenker. Cijfers, cq feiten tellen niet. We zagen dat ook bij klimaatalarmisten. Bij deze Coronahoax gaan de globalisten met steun van MSM een stapje verder. We worden van onze vrijheden beroofd en gedwongen direct dan wel indirect ons te laten vaccineren, met een vaccin dat een gentherapie is. Het is allemaal eigenlijk uiterst doorzichtig, maar een domme, angstige bevolking ligt in coma en pikt alles. Onze overheid heeft maling aan al onze grondrechten. Privacy wordt geschonden door absurde maatregelen. ‘s Nachts worden we zelfs opgesloten. En dat allemaal voor een niet bestaand virus en op basis van positieve PCR testen die volstrekt ten onrechte gelijk gesteld worden aan besmettingen. Het bedrog druipt er van af. Onze regering mag van het parlement echter zijn gang gaan. De burger zit gewoon in de val door een stel psychopaten als regering en volksverraders in de Kamers.

 13. In Israel wordt het niet verplicht zeggen ze, maar (voor nu):
  zonder vaccin niet in restaurant, hotel, happenings etc etc.
  werk je bij de overheid om de 2 dagen een test doen
  reizen naar Griekenland/Cyprus komt, maar met vaccin.

  Hier hebben ze mensen gebruikt als proefkonijn omdat de
  verkiezingen komen. Na de verkiezingen zal het wel nog erger worden.

  PRIJS GOD, YESHUA komt spoedig terug….HALLELUJAH

 14. En gewoon een tip voor Xander. De mensen die je noemt in je artikel en koppelt aan verdiensten zijn de kruimels. Het zit veel dieper en gaat veel harder als je een beetje door zoekt naar het werkelijke verdien model. de mensen die genoemd worden in het artikel zijn eigenlijk de katvangers. Dat zijn de fooitjes die er werkelijk niet toe doen.
  Concentreer u op de machten achter de firma`s.
  U zult versteld staan.

 15. Dat wordt nog wat! Ik hoop van harte dat deze soep niet zo heet wordt gegeten als hij wordt opgediend, want ik ben niet van plan me te laten ‘vaccineren’. Ze kunnen me wat. Ik doe niet mee. Dat moet kunnen. Als dat niet meer kan dan is er iets zo vreselijk mis dat we kunnen stellen dat het bijbelse rampenscenario, beschreven in Openbaring, bezig is zich te voltrekken.

  Tja, dat moest er eens van komen natuurlijk. Maar het blijft schokkend om op een bepaald moment te moeten vaststellen dat het inderdaad zover is. Dat het NU gebeurt. Systeem van het beest, plagen, oordelen, antichrist, talloze doden, etc.

  Is dit het begin? De inleiding? Binnenkort niet meer kopen of verkopen tenzij…. vaccinatie, merkteken, testbewijs, etc.?

  Wat ook zo moeilijk te bevatten is, is het volgende: stel je voor dat dit wereldwijde vaccineren nu eens werkelijk een van te voren bedacht plan is om bijvoorbeeld door middel van een volgend virus het grootste gedeelte van de wereldbevolking om te brengen? Omdat, zoals sommige, niet de eerste de beste, wetenschappers beweren, dit mRNA vaccin bewerkt dat bij een volgende virusaanval de afweer reactie zo hevig zal zijn dat het de dood tot gevolg heeft? Zoals uit eerdere dierproeven met mRNA vaccins is gebleken?

  ALLE proefdieren gingen bij een volgende besmetting dood.
  Nu spuiten ze het in mensen. Alle mensen.

  Dit is alles bij elkaar voor een normaal mens toch niet meer te bevatten? Dan hoop te toch dat deze gedachten inderdaad gewoon maar conspiracy gedachten zijn, complottheorieën, te ver gezocht, te achterdochtig, gewoon niet waar? Want als het wèl waar is, wat dan?

 16. Merkel moet haar mond houden en terug onder hare steen kruipen,
  In belziek waagt de politiek niet om de grondwettelijke en mensenrechten van zelfbeschikking te schenden door verplichte vaccinatie.
  Daar gaan ze over op de aloude gekende, smerige en immorele tacktiek om weer groepen tegen elkaar uit te spelen:
  Medewerkers van vaccinatie centra worden als judassen voor de politieke kar gespannen om, gemotiveerd door forse beloningen per gevaccineerde bovenop hun loon, mensen lastig te gaan vallen om hen te dwingen tot vaccinatie door stalking.

  “Tijdens een infosessie van het Agentschap Zorg en Gezondheid (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt. Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen!

  (Correctie 2/02:…)

  Vaccinatiecentra in Vlaanderen zullen vanaf 15 februari operationeel zijn.
  Die vaccinatiecentra kosten uiteraard geld, en de Vlaamse Overheid zal dat met belastingsgeld bekostigen.

  Kostprijs vaccins
  Het Pfizervaccin kost € 12 € per stuk, maal twee dosissen, is dus € 24 per gevaccineerde; het Modernavaccin, eveneens 2 dosissen, kost € 14,67 per stuk, dus € 29,34 per gevaccineerde. Het Astra Zenica vaccin dient slechts 1 keer toegediend, en is met € 1,78 per stuk veruit het goedkoopste.
  In totaal heeft onze regering op 17 december 2020 reeds [b]€ 279 miljoen[/b] uitgegeven aan vaccins (uit de zogenaamde “coronaprovisie” of een soort coronafonds zoals je het kunt noemen).

  De Belgische Overheid bestelde voor dat bedrag reeds 33,5 miljoen vaccins, waarmee zo’n 17,5 miljoen mensen mee kunnen ingeënt worden.
  België telt echter slechts 11 miljoen inwoners…

  En ze willen bijkomend nog eens € 500 miljoen uitgeven voor volgende leveringen. Dus iedereen zal drie of vier of meer keer kunnen ingeënt worden!

  Subsidie infrastructuur
  Er zijn drie vergoedingen die de gemeenten die een vaccinatiecentrum zullen huisvesten, zullen ontvangen:

  Basisforfait van € 1,533 euro per inwoner per maand (voor totale inwonersaantal van de door het vaccinatiecentrum bediende gemeenten)
  Eenmalig forfait voor opbouw van het centrum (€ 15.000 of € 30.000)
  Bijkomend forfait van € 24.000 voor reserves (voor de 13 centrumsteden)

  Enveloppe van de vaccinatieteams
  Dan in de sectie ‘Enveloppe van de vaccinatieteams‘ zien we hoeveel het vaccinatiepersoneel zal verdienen, en waarop dat gebaseerd zal zijn. We overlopen het even. (Let op: de vermelde bedragen zijn in bruto.)

  Vaccinatieteams (omvat iedereen van het team, dus: ‘vaccinatoren’ (verplegend personeel), artsen en farmaceutisch experten) zullen een fortait krijgen per gevaccineerde burger (!) ongeacht het aantal prikken (1 of 2 dosissen), met andere woorden: een “beloning” per toegediende spuit. Dat wil dus zeggen: hoe meer mensen ze vaccineren, hoe meer geld ze zullen krijgen. Dit zal uiteraard een reden zijn om op burgers maximale druk uit te oefenen om zich te laten vaccineren.

  Het forfait per gevaccineerde burger bedraagt € 14,175, o.a. op basis van de verwachting dat er 20 mensen per uur worden ingeënt.
  Dat betekent een potentieel van € 283,5 per uur extra beloning, bovenop het gewoon salaris.

  Er is tevens een basisloon voor 6 maand met 3 voorschotten van 2 maanden (gebaseerd op 80% vaccinatiegraad van de te vaccineren burgers; dus: men betaalt loon op basis van de verwachting (eis?) dat 80% van de burgers zich laat inspuiten). Indien er meer maanden moet betaald worden, zal het loon verrekend worden op basis van het aantal werkelijk gevaccineerde personen in de vorige perioden.
  Dus: indien er niet goed gevaccineerd werd, zal de verloning minder zijn.

  Het uurloon voor de ‘vaccinatoren’ zal € 47,25 bedragen.
  Daarbovenop komt dus dat zij € 283,5 per uur extra ontvangen indien er effectief 20 personen per uur gevaccineerd worden.
  Dat maakt in totaal een potentieel loon van € 330,75 per uur!

  Een farmaceutisch expert krijgt € 80,34 per uur en werkt 48 uur per week.
  Dat komt op een loon van € 3856,32 per week of € 15.425,28 per maand!
  Zonder forfait per gevaccineerde persoon!

  Medisch toezicht gebeurt door een arts.
  Die arts krijgt 80,34 per uur, en zal 60 uur per week werken.
  Dat is een weekloon van € 4820,4.
  Daarbij komt de € 283,5 euro per uur per 20 gevaccineerde personen.
  Dat komt op € 363,84 per uur (!!), of € 21.830 per week indien men op volle toeren kan vaccineren.
  Dat is een maandloon van € 87.320 euro.

  Kleinere vaccinatiecentra zullen één arts en één farmaceutisch expert hebben, grotere zullen er meerdere hebben.

  Wat blijkt uit deze cijfers?
  Het personeel van het vaccinatiecentrum zal uiteraard willen dat zoveel mogelijk mensen zich komen aanmelden, omdat: hoe meer mensen zich laten inspuiten met het coronavaccin, hoe meer geld (forfait per toegediende injectie) ze krijgen.
  Wellicht zullen ook de vaccinatiecentra op allerhande manieren maximale druk uitoefenen op de bevolking om zich te laten vaccineren.

  Verder worden er nog riante lonen uitgereikt aan onder andere het “mobiel team”, waar € 36.570,8 per maand wordt voor voorzien.

  Er zal ook een populatiemanager worden aangesteld die de vaccinatiegraad moet opvolgen en mede moet zorgen voor een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad.
  Hij moet onder andere de gebieden en doelgroepen identificeren waar de vaccinatiegraad niet hoog genoeg is (en daar maximale druk gaan uitoefenen).
  Dan heb je ook nog de programmamanager die de eindverantwoordelijke is voor het welslagen van het vaccinatieprogramma en het bereiken van een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad.
  Het hele programmamanagement kost zo’n € 167.000 per maand in de eerste zes maanden.

  Ongelofelijk hoe er met geld gesmeten wordt om iedereen te gaan dwingen het vaccin te nemen, en diegenen die het vuile werk opknappen riant te belonen!
  Dat zijn uiteraard de tactieken van de duivel.
  Met geld zwaaien! De mammon! Altijd weer draait het om geld… Altijd!

  Dezelfde tactieken zullen ze ook gebruiken in Nederland, en andere landen in de EU.

  Ze mogen uiteindelijk doen wat ze willen en zoveel mogelijk geld ertegenaan gooien als ze maar willen: NEEM HET VACCIN NIET!
  Zet desnoods uw telefoon af, neem niet op als met onbekende nummers wordt gebeld, schakel uw deurbel af, etc., om te zorgen dat ze u niet kunnen lastigvallen. Want lastigvallen zullen ze! Er is tenslotte veel geld mee gemoeid.

  Bron: Laatjevaccineren.be”

  https://eindtijdklok.org/2021/02/01/vaccinatieteams-in-vlaamse-vaccinatiecentra-krijgen-vergoeding-per-gevaccineerde-burger/

  Met ons eigen belastinggeld zullen we gedwongen worden tot vaccinatie door de heksenjacht op een smerige, achterbakse en immorele manier door gewetenloze judassen die zich verrijken ten koste van onze gezondheid.
  Zo financieren we onze eigen genocide met ons belastinggeld door verloning van heksenjagers die het vuile werk opknappen voor de politieke aanstokers, die hun poten weer in onschuld wassen.
  Er zal gevochten gaan worden en de stalkers van de poen-voor-vaccinatie zullen aan menige deur klop gaan krijgen.

 17. Overigens een zijsprongetje, maar dat de cijfers in Israël gunstig zijn voor het vaccinatie protocol zegt niet zoveel. Stel dat we er vanuit zouden gaan dat het er op lijkt dat de vaccins werken dan is dat op dit moment slechts duidelijk omdat we in de korte termijn politiek geloven. Vlug scoren snel thuis oftewel het droom scenario. Wat zal er nog over zijn van dit droom scenario als we vijf of tien jaar verder zijn? Want dan is die mama Merkel nergens meer te bekennen als zijnde verantwoordelijk. Dan is Rutte een godsvermogen verder zonder actieve herinnering en nog steeds zonder enige empathie. De slimmerik werd niet eens aangepakt toen hij bekende nog nooit zichzelf te hebben laten testen, want geen symptomen.
  Nou ja, ik dus ook geen symptomen dus ook geen test en geen prikje.
  En ik hoop dat ik dat spelletje heel lang kan volhouden.

 18. https://www.wyniasweek.nl/wat-heeft-de-new-york-times-tegen-ayaan-hirsi-ali/
  Een moedige en zeker ook heel intelligente vrouw die zonder ballast analyseert wat er op een dossier niet fouter dan fout kan gaan. Massa-immigratie is niet bespreekbaar tenzij je het zonder voorwaarden accepteert. Dat is hetzelfde met deze Covid-19 waanzin.

  Deze week is onze premier serieus door de mand gevallen in zijn psychose.
  Nu is niet alleen de belastingdienst een muilezel voor het regerende tuig, maar heeft het verwende pestjong ook de rechtspraak gesloopt omdat ook hij een beetje bang is, of geniepig.

  Iedereen die ook maar denkt dat het voorbij is door het zetten van twee prikjes is niet goed bij het hoofd. Er zullen elk jaar series van prikjes volgen. Gewoon omdat het kan en er enkele puissant rijk van worden. Ik heb het natuurlijk over notoire graaiers en psychopaten.
  Het gevolg zal dan wel zijn dat uw immuun systeem in rust gaat, het heeft immer niets meer te doen. En dan denk ik dat het heel snel heel erg mis zal gaan. Dus houdt vol en probeer zo lang als menselijk mogelijk is die rotzooi uit uw heiligdom te weren.

 19. De Raad van Europa VERBIEDT dwangvaccinatie en discriminatie o.b.v. een ‘vaccinatiepaspoort’:
  dus de jonge kan hoog en laag springen ….

  Gedachte: zou het kunnen dat de pcrtest een in te brengen microchip bevat?
  Volgens een bekende die dit werd voorgelegd: JA.

  Belangrijke tip: open, gesproken Maurice De Hond VIDEOBRIEF aan Mark r. : bron de Herstelderepubliek, vandaag.

Comments are closed.