Nieuwe tech stelt overheid in staat om via uw smartphone toegang te krijgen tot auto en draadloze apparaten, ook van anderen

—————————————————————————————————————————————-

Permanente technocratisch controle op alles en iedereen al binnen enkele jaren een feit

—————————————————————————————————————————————-

De technologische grip van overheden op hun onderdanen zal de komende jaren almaar krachtiger worden nu er nieuwe technologie is ontwikkeld waarmee uw smartphone zonder uw medeweten als een soort ‘hub’ kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot al uw andere apparaten, zoals auto, computer en beveiligingssysteem van uw huis of bedrijf, maar ook uw eventuele pacemaker. Ook apparaten van anderen in uw omgeving kunnen ermee worden gelokaliseerd.

Het US Air Force Research Lab heeft onlangs een contract ondertekend met het bedrijf SignalFrame om deze nieuwe software te testen. De Wall Street Journal schrijft dat smartphones gebruikt gaan worden ‘als een raam naar het gebruik van honderden miljoenen computers, routers, fitness meters, moderne auto’s en andere netwerk apparaten, die collectief bekend staan als het ‘Internet of Things’.’

Uw smartphone wordt in feite een afluisterapparaat van de overheid. Het detecteert alle in de nabij zijnde andere draadloos (WiFi en bluetooth) toegankelijke apparaten. Hoe groot de maximale afstand is wilden woordvoerders van het bedrijf en het lab niet zeggen, maar met de invoering van 5G kan worden aangenomen dat het meer dan slechts een paar meter is.

Binnen enkele jaren kan de overheid:

* niet alleen via GPS uw exacte locatie weten, maar ook wat u daar aan het doen bent, en met wie;

* via uw smartphone te weten komen hoeveel andere deelnemers er zijn bij een vergadering, demonstratie of bijeenkomst waar u aan deelneemt;

* de boordcomputer van uw auto overnemen, de elektriciteit uitschakelen, de deuren vergrendelen en uw auto tot stoppen dwingen, totdat de politie is gearriveerd (omdat u van een overtreding o.i.d. wordt verdacht);

* de data controleren van uw fitness app, of erger nog, toegang krijgen tot uw eventuele pacemaker;

* zonder uw medeweten de camera van uw laptop, of de microfoon van uw ‘Alexa’ apparaat inschakelen, en u zo afluisteren;

* op het ‘internet of things’ aangesloten apparaten uitschakelen of juist aanzetten, zoals uw privé beveiligingscamera’s, uw oven/magnetron, uw verwarming (‘smart meter’), etc.;

* via 5G in real time ongelooflijke hoeveelheden data van u verzamelen, doorsturen en verwerken, waarna A.I. systemen razendsnel kunnen beoordelen of u zich wel aan de regels houdt, of dat u misschien een bedreiging kan gaan vormen (voor wie of wat dan ook);

* met behulp van dezelfde A.I. en geavanceerde algoritmes al uw wachtwoorden kraken. Zie ook ons artikel van 14 november: EU geeft zichzelf macht to onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten.

Permanente totale controle

Als de VS hiermee bezig is, dan zullen China, Europa en Rusland dat ongetwijfeld eveneens zijn. Deze nieuwe technologie, inclusief 5G, wordt in de media gepresenteerd als iets geweldigs wat ons leven nog ‘makkelijker’ gaat maken, maar lijkt toch vooral bedoeld te zijn om overheden totale 24/7/365 controle over hun onderdanen te geven, zodat alle dissidente stemmen, zelfs potentiële, op voorhand kunnen worden gelokaliseerd en uitgeschakeld. Het zal geen uitleg behoeven dat er van onze vrijheden en privacy helemaal niets meer over zal blijven.

De infame topman van het WEF, Klaus Schwab, heeft zelfs de volgende stap al aankondigd. Binnen 10 jaar zullen mensen die de grens over willen hersenscans krijgen om te bepalen of zij een mogelijk ‘gevaar’ vormen, en zal (bijna) iedereen zijn voorzien van geïmplanteerde microchips, die vereist zullen zijn om aan alle aspecten van het normale leven deel te mogen nemen. Zelfs onze gedachten en gevoelens zullen dan niet meer van onszelf zijn, en zullen dan kunnen worden gecontroleerd èn gemanipuleerd.


Xander


(1) Counterpunch via Zero Hedge
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 

Zie ook o.a.:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
25-11: Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici
19-11: Klausch Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en microchips
14-11: EU geeft zichzelf macht to onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-04: Frankrijk en EU eisen dat Apple en Google privacy bescherming uit corona volg-app verwijderen
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

2018:
19-08: Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Basismodellen van Mitsubishi space star, i10, enz zouden nog zonder radio geleverd worden. Heb je eenmaal een dab radio in de auto, dat is digitaal dus, kunnen ze programma’s versturen…of een app, hoe wil je het noemen. Volgens ad of een andere krant wordt dab verplicht…vreemd..als alles aan je auto computer vastzit, kun je met dab dus de ramen dichtdoen, of de motor uit…met tesla lukt dit in ieder geval, die hangen zelfs aan een netwerk. Ja , en dus is afstandsbediening mogelijk…

 2. “…waarmee uw smartphone zonder uw medeweten als een soort ‘hub’ kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot al uw andere apparaten”
  Pardon? Nieuwe tech? Dat is nu toch ook al door bluetooth….dat verbindt nu ook al élk apparaat in de buurt?
  Nergens en nooit staat mijn bluetooth actief.
  Als ik mijn huis verlaat, dan staan ál mijn ‘apparaten’ op vliegtuigmodus==>géén enkele ‘service’===>géén enkele mogelijke verbinding die gevolgd zou kunnen worden…en dan kies ik toch zélf wanneer ik het nodig zou vinden om online te kunnen of willen gaan. Punt, afgelopen met dat oeverloze gezeik over mijn bewegingen en mijn leven te volgen.
  En versleutelde berichten kunnen kraken? Dat zou ik eerst nog weleens willen zien, zo eenvoudig is het niet, zelfs niet met AI…al zouden ze dat wel willen, dat betekent ongelimiteerde macht…dream on..this will never happen..

 3. Wat zullen de onnozelaars (nu intelligentsia) opkijken wanneer opeens er geen stroom meer zal zijn.
  Moeder natuur geeft altijd terug wat je geeft….

 4. Joost 01.34 u pm :

  Tuuuurlijk doen alle mensen die “ smart-dingen “ zelf…..das logisch
  Maar daar wil ik dan toch wel even een aantekening bij maken
  a. begrijp goed dat we in een `schematisch plan ` zitten, wat al 200 jaar geleden is opgesteld !
  b. Tuuuurlijk was het leuk toen we ` telefoon met kabel en draaischijf ` kregen….wie vond dat niet leuk ?
  c. Tuuuurlijk vonden we het leuk dat we `telefoon met druktoetsen ` kregen…..wie vond dat niet geweldig ?
  d. Tuuuurlijk was het Fantastisch toen er `draqgbare telefoons ` kregen …..wie vond dat niet fantastisch ?
  ( vooral criminelen vonden dat geweldig, want zij waren de eersten )
  e. Rond 1995 a1996 had het gewone volk ze ook …..Super geweldig, en wat werd het leven makkelijk !
  f. Rond 2003 kwam geloof ik de 6310 en vervolgens de 6310 i ( die kon ook mee naar een ander continent zoals Amerika ) …..Super Fantastisch !
  g. Ik kocht de 6310 i toen over van mijn zoon ( die toen 20 was ) en die in Vliegende-Vogelvlucht in Zeeeer Korte Tijd : mij voorbij ging met de 1 na de andere, steeds-geavanceerdere draagbare gsm, ik meen dat hij in een paar jaar aan nummer 14 toe was…….en moeder hing nog steeeeds aan die 6310 i ( had inmiddels wel mijn 2e,
  een splinternieuwe ! Ik nog steeds blij ermee !
  h. Vervolgens, heb ik de daarop volgende jaren, met verbazing gekeken naar de VLUCHT die de telefoons namen
  en de functies die zeer snel vermeerderden…..en ik ?
  i. …..Ik werd steeeeds Wantrouwender !!! Elke keer wanneer ik dacht, klaar te zijn voor een NIEUWERE…..
  dacht ik NEE, toch maar niet, ik wacht nog even….
  j. Zoo Rond 2014 a 2015 was ik met die `Nieuwere ` , er helemaal klaar mee, en was ik er van Overtuigd
  dat die verslaving van bekenden en vrienden aan hun Smartphones niet gezond meer was, en wist ik dat
  die Verslaving ooook GECREEERD was ! In scene gezet…..Puur in scene gezet voor deze tijd NU en
  de tijd die er NU aankomt…..om alles wat er nu met die technieken dadelijk mogelijk is, de mensheid op
  alles te controleren en te manipuleren.
  k. En ik ben blij dat ik dit allang van te voren in de gaten heb gehad……want de meeste mensen hebben zich laten bedonderen en kunnen niet meer terug naar een leven zonder Smartphone….en dat was de Bedoeling van de Elite / Illuminati, dat weten we NU ! U bent genaaid en d i k ook !!!
  Wie is er nu fout ? …..de Dader of het Slachtoffer ??? Die Smartphones worden onze Ondergang !!!

 5. @bram en andere gebruikers van een vpn,
  Doe af en toe een dns leak test. Veel servers schijnen tegenwoordig gewoon jou IP en locatie weer te geven.
  En regelmatig even controleren op whatsmyip.

 6. joost : vpn in combinatie met tor-browser

  privacy badger , ublock origin en canvasblocker addon

  en een ouwe nokia

 7. Daar was ik al tientallen jaren terug van bewust, dat alles wat elektronische aangestuurd kan worden dat het ook van buitenaf door externe gedaan kunnen worden. Als we kijken wat nou de vooruitgang van de afgelopen jaren nu eigenlijk inhielden. Zijn het vooral elektronica apparaten, zowel voor de consument, als voor de industrie, als voor de gehele maatschappij. Bijna alles is gedigitaliseerd en via internet aangesloten. Zodat er een enorm netwerk is ontstaan. Waar ze nu bezig mee zijn is dat vooral de consumenten allerlei zogenaamde slimme huishoudapparatuur. Zodat er achter de voordeur meegekeken kan worden, wie/wat/waar/waarom en hoe geleefd wordt. De meeste onder ons beseffen het niet eens, die zijn inmiddels zo verknocht aan hun mobieltje, die ze 24/7/365 binnen handbereik hebben en daar letterlijk alles mee doen. Ze vinden het geweldig om hun lampen e.d. via hun mobieltje aan/uit te kunnen zetten of via zo’n afluistertoren in huis de verwarming hoger of lager te zetten. Hierdoor hebben de meeste mensen niet eens in de gaten, dat zij onbewust hun eigen gevangenismuren aan het opbouwen zijn. Om zo constant gemonitord kunnen worden. Met het aankomende vaccins kunnen de overheden ook nog het menselijk lichaam besturen en zo nodig bijsturen of letterlijk ofline zetten. Zolang je de mensen het idee geeft dat zij vrij zijn i.p.v. een slaaf, zijn zij veel makkelijker te beïnvloeden. Zodat ze precies dat gaan doen en op eigen kosten en verantwoording, wat de overheerser van hun verwacht. Dat geldt voor 90% van de bevolking en die 90% heeft er ook geen moeite mee om andere te controleren, want zij zien dat als hun werk. Zij beseffen dat geheel niet eens, dat zij hun medebewoners erbij lappen door hun werk. De meeste uitvindingen worden later misbruikt tegen de bevolking i.p.v. voor de bevolking. Dat gebeurt al eeuwen zo.

 8. Het zal nooit mgelijk zijn een smartphone te verplichten: er zijn immers tal van mensen met een emf-sensitiviteit die over een artsenattest beschikken.
  Zie voor meer informatie de (Duitse) expert Frank Bartram, arts, de Nederlandse arts Roy Martina, de al eerder genoemde
  site van Arthur Firstenberg, cellphonetaskforce.org, en de sites naturalnews.com, childrenshealthdefense.org etc..

 9. https://www.shutterstock.com/video/clip-1012896296-showing-qr-code-tattoo-on-wrist-person

  Qr-code wordt wereldwijd steeds meer ingezet om te betalen. Nederland krijgt in plaats van een BN-nummer een QR-code op de id en paspoorten. Dit alleen als ‘kul’ argument om de reden van met een kopie te maken dat je dit niet steeds hoeft af te plakken.

  Nederland zal niet het enige en eerste land zijn met een Qr-code schat ik in. Al hoewel, dat zouden we nog eens kunnen onderzoeken, dus mochten er lezers zijn in het buitenland, dan kunnen ze of bevestigen of een ontwikkeling die eraan zit te komen.

  Mogelijk dat bepaalde landen eerst nog iets doen met i/paspoort in combinatie met het verplicht gebruik van een Smartphone uitgerust met een Qr methode.

  De integratie van de Qr-code en het paspoort maakt deze technologie al niet betrouwbaar.
  De banken moedigen al voor vele jaren om te betalen via Qr-code.

  In feite zullen de banken zoals we ze gekend hebben verdwijnen. Voor de vorm lijken er nog banken te bestaan, maar hun functie is in feite al achterhaald en de doelstellingen ook. Ze zijn nog alleen voor de schijn aanwezig om ons gerust te stellen dat de feitelijke ontwikkelingen en plannen al veel verder zijn.

  https://veridocglobal.com/what-can-be-done-about-passport-fraud-right-now

  De tech ontwikkeligen staan niet stil.

  Spyfromthesky

 10. Er zitten een paar fantastische wakkere reacties tussen. Het is nog steeds zo dat mensen ZELF hun smart meters hebben toegestaan en ZELF hun hele leven op de smartphone zetten (alle apps, bank, mail, agenda enz….). Mijn telefoon gaat mee in een goed faraday hoesje (Disklabs) als ik de deur uit ga, wifi uit en voor de zekerheid flightmode. Verder geen apps erop die “het leven makkelijker maken”, en zeker geen corona apps. Verder weg blijven van social media, beter is het je favoriete site een nieuwsbrief naar je mail te laten sturen. Internetten alleen met de browser van BRAVE. Je installeert Quick and Clean en je pc, laptop en alles is heel snel schoon van alle cookies, geschiedenis, prive data enz….De TomTom heb ik zonder wifi (dus geen googlemaps in de auto), geen bluetooth en GPS aan op je apparaten. En als het allemaal nog erger wordt, gewoon weer de gsm van Nokia.

 11. NB > bij ’n eventuele burger`oorlog of Civil_War in de USA, is het mogelijk dat niet`alleen onze, maar : dat ook hun! Windows_10, naar “windows nul” gaat -(( want dat globale internet, is een uiterst kwetsbaar systeem ….

 12. Volgens mij is dat al volop bezig. Via uw gsm weet m’n waar je je bevindt. Zelfs al staat die af deze telefoon blijft signalen uitzenden naar de dicht bij zijnde mast. En die technologie staat inderdaad niet stil. Shalom

 13. @Spyfromthesky,

  Inderdaad, de mens is dom. Men weerspreekt de Bijbel en men doet het af als onzin. Maar als je dan vraagt of ze zelf wel eens in de Bijbel hebben gelezen, dan blijkt dat meestal niet het geval te zijn, men praat alleen maar na van horen zeggen.
  Erg kortzichtig dus, want de mensen moesten eens weten hoe actueel de Bijbel is!
  We zitten al ver, zeer ver, in de Eindtijd die in de Bijbel beschreven staat. Zelf vind ik Ezechiël, de hoofdstukken 36 t/m 39 buitengewoon actueel. De hier opgetekende profetieën zijn van 2800 jaar geleden! Je kan er zelfs de holocaust in ontdekken!

 14. Mod : …..artikel :
  De maximale afstand van 5 G is 250 meter ( hemelsbreed, kun je dat ongeveer zien, aan de 5 G masten langs autowegen )
  Binnen de 80 meter hemelsbreed, is deze straling negatiever voor mensen, als verder weg.
  Vandaar dat er zoveeeel bomen gekapt worden, omdat 5 G gevoeliger is voor storing, dan 4 G was.
  Binnenkort krijgen ALLE lantaarnpalen een ` spion-functie ` dan wordt het nog moeilijker om deze
  rotzooi te vermijden. Lantaarnpalen staan gemiddeld 20 a 25 meter van je huis af, soms nog dichterbij.
  Dan moeten we eens opletten hoeveel mensen er klachten gaan krijgen, dat gaan we meemaken

 15. Wist het al langer 06.09 pm :

  D a t is de beste !!!
  Wanneer kwamen ze uit ? 2003 of zo ? ….Ik heb nu mijn 4 e
  Nog steeds te koop…..Google

 16. HOELANGGGG zal het nog duren ???
  Voordat iedereen gaat beseffen w a t je de hele dag in je handen hebt ????????
  Ik toeter er hier al jaaaaren over : begin eens eerst met ` afkicken ` ( met de bedoeling er mee te stoppen ! )
  en laat `m t h u i s
  en bestel een gewone gsm, veel mensen denken dat ze niet meer te krijgen zijn : dit is niet juist !!!
  En deze kun je dan gebruiken voor onderweg te bellen, mocht dat nodig zijn
  En dan er bij : WAAR ga je heen ?????? ……naar de supermarkt ?????
  Zorg wel dat je gereed bent met afkicken tegen maart / april……want dan wordt het echt menens

 17. Voor diegene hier die hun telefoon niet meenemen of uitzetten. Die de camera afplakken en de microfoon uitschakelen. Het zal niet veel helpen. Daar hebben ze het tv-programma ‘hunted’ voor in het leven geroepen. De ambtenaren van de overheid worden zo perfect getraind en alsmede geholpen door de argeloze deelnemers van dit programma om mensen die zgn. Off the grid gaan toch op te sporen. Alles heeft een doel. Hieraan ontsnappen zal heel moeilijk worden.

 18. Data data data…er zijn er velen die er niet genoeg van krijgen waaronder natuurlijk alle overheden. Ook koning David wilde eens graag tellen. Tellen is ook de hoofdactiviteit eenmaal van de AC…Maar gelukkig weten we dat eenmaal er ook een niet te tellen schare zal zijn in het Nieuwe Jeruzalem!

  Maar nu over de privacy. Het bovenstaande, de smartphone als HUB ,ligt volkomen in de lijn van een streng communistische overheid a la China maar toch hebben velen a terecht erop gewezen dat je die smartphone ook uit kan zetten of vervangen door een 1e gen. Nokia of zo.
  Maar er is nog een ander aspect:

  Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een motie ingediend waarmee het Apple wil dwingen mee te werken aan het kraken van de iPhone van een terrorist. “In plaats van met het gerechtelijk bevel mee te werken aan een onderzoek naar een dodelijke terroristische aanslag, reageert Apple door dat bevel publiekelijk af te wijzen”, schrijven aanklagers van de Amerikaanse overheid vandaag, meldt ABC.

  De aanklagers vragen de rechter om Apple te dwingen de eis van eerder deze week na te komen. De Amerikaanse overheid wil dat Apple de FBI helpt met het kraken van de iPhone van terrorist Syed Farook. Daarvoor wil de FBI dat Apple een bewust kwetsbaar gemaakte versie van iOS op de iPhone van Farook installeert.

  https://www.nu.nl/mobiel/4217741/vs-wil-apple-dwingen-mee-werken-kraken-iphone-terrorist.html

  Wie weet overigens wat het meest robuuste systeem is als het aankomt op privacy? Apple producten of die van Android of Microsoft? Ik vrees dat alles gekraakt kan worden behalve dan de iPhone van Farook blijkbaar!
  Angus McPhart n tip?

 19. Reactie op G. van Peet: wilt u de naam van die auto noemen?
  En: wat heeft airconditioning met traceerbaarheid te maken?

 20. https://reclamearchief.com/videos/t-mobile-welkom-bij-de-unlimiteds

  Ik schreef hier al een keer over 5G en de opvolger 6G, minidrones en een soort van lantaarnpalen uitgerust met diverse technologie. Dit onder een eigen invulling van de tekst uit Openbaringen van sprinkhanen die een kenmerk hadden als van een schorpioen.

  De link gaat over een reclame van 5 G van T-mobile. Ik moet zeggen, kan gemaakt dat de marketeerd etc. etc. Zie je teven de predictieve programmering. Zie je de drones in combinatie met 5G. Naast het openlijke zit er juist een verborgen boodschap achter. Ondanks dat ik deze eigen invulling qua technologie meegaf, lijkt deze reclame het alleen maat te bevestigen.

  Echter, we zitten in een kentering. Nu laten ze alles volop zien. Dit is zo groots en massaal dat eigenlijk de leugen zo groot is, dat niemand kan denken dat het een leugentje is. Dit wordt massaal geloofd.

  En beste mensen, die beste marketeers, die weten dat je iets mist en dat je een behoefte hebt. Je omarmt die technologie graag. Je wilt er deel van uit maken. Overigens dat doen jullie, uhh deden wij, op wat uitzonderingen na, de laatste 30 jaar al massaal.

  We zitten momenteel in de oogsten van de misleiding in de eindtijd. Wie nu dit nog niet ziet of wie de Bijbel afschildert als een boek dat niet waar kan zijn, die moest eens verdiepen in de kennis en wetenschap die in de Bijbel staat.
  De profetische totale controle die in Openbaringen vermeld staat.

  Spyfromthesky

 21. Pivoting heet dat in hackers jargon. Zo verschaft een hacker zich toegang tot alle andere op het netwerk aangesloten apparaten via het gehackte apparaat. Bijvoorbeeld als een ander apparaat goed beveiligd is, dan zoekt men een apparaat dat minder beveiligd is. Dat kan elk apparaat zijn die aangesloten is op het zelfde netwerk. Een slimme koelkast is waarschijnlijk minder goed beveiligd dan de laptop of smartphone, dus verschaf je jezelf eerst toegang tot de koelkast waarna het een eitje is toegang te verkrijgen tot de andere aangesloten apparaten. Vergeet niet dat de meeste “slimme” apparaten gewoon beveiligd zijn met een default password en dat die wachtwoorden vaak redelijk simpel te googlen zijn op de site van de fabrikant. Zo kun je garagedeuren openen, camera’s bedienen of uit zetten, of zelfs een termostaat lager of hoger zetten en zelfs auto’s zijn op afstand te besturen. De “slimme” wereld is een speeltuin voor hackers. Een apparaat kan misschien slim zijn, maar de mensen zijn dom.

 22. Nog steeds te koop: auto zonder afstandsbediening..alles met sleutel. Ook geen airco dan, maar spaart een boel geld. Na jaren is mijn locatie onbekend. Programmas zitten er 25 km naast. Telefoon geen gps of bluetooth aanzetten, spaart ook stroom.
  Voor navigatie op de fiets..teasi.. auto… gewone garmin zonder directe verbinding.
  Data van telefoon..ook uit… Zo moeilijk is het dus niet. Als je midden in het bos geen dekking hebt…besta je dus ook niet..

 23. De media zijn alweer bezig verwarring te zaaien over de regels rond de komende feestdagen.
  Wel versoepelen, niet versoepelen, wel versoepelen…
  Zo blijft de doodsbange bevolking voortdurend in onzekerheid.
  Verdeel en heers.
  In afwachting van The Great Reset in 2021.

 24. Vaak keert de wal het schip.
  Dan worden de nadelen zo groot, dat de mensen zich afkeren.
  De mogelijkheden van bedrog worden intussen zó groot, dat er een moment gaat ontstaan dat mensen niet meer geloven in het internet. Men kan pratende mensen maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Men kan digitaal elke foto veranderen. Men kan digitaal alle digitale informatie veranderen zonder dat het zichtbaar is. Vervalsingen zijn niet meer te onderscheiden.
  Als velen dit gaan beseffen, gaat men zich afkeren van de digitale informatie, omdat het niet meer vertrouwd kan worden.
  Dan gaan steeds meer mensen een afkeer krijgen van die digitale wereld.
  Ik las eens dat de Russische geheime dienst het gebruik van papier weer beschouwde als vele malen meer betrouwbaar.

 25. @ Pieter Heuvel
  @ Frank

  Ik neem sinds anderhalf jaar mijn telefoon nooit meer mee als ik weg ga en dat werkt prima. Camera’s zijn op alle devices afgeplakt, en microfoons uitgeschakeld. (ook bij rechten per individuele app) Ook minimaliseer ik het aantal apps (zoals youtube, bank), en zoek alles op via de websites met een veiligere browser dan b.v. Chrome. En contant betalen is ook een hobby van me. Soms fiets ik helemaal om om contant op te halen, want het gaat ze geen reet aan waar/wanneer/waaraan ik mijn geld uitgeef.
  Misschien niet snel allemaal, maar ben van 1977, dus heb nog rustigere tijden meegemaakt.

 26. maar dan….. al die mensen die dat willen monitoren en alle bevelen opvolgen, die gaan dus in tegen hun eigen mensen. De oorlog is dus niet tegen de kleine groep die de rest wenst te manipuleren en te domineren… de oorlog is tegen uw eigen landgenoten, familie, vrienden, collega,s die dit willens en wetens in stand houden. De oorlog is tegen domheid, volgzaamheid en onmacht om verder te kijken en het gezonde verstand te gebruiken. De oorlog die niet gekeerd kan worden omdat er nog teveel angst heerst. Hoelang nog…???

 27. Ja politieke tegenstanders gewoon uitschakelen door zijn/haar pacemaker uit te schakelen. Zijn linkse kogels niet meer nodig.

 28. Tsja. Mijn mobiel is meestal uit omdat ik dat kreng alleen gebruik als ik m nodig heb, wat maar zelden is. Maar nu gaat ook de batterij er uit op momenten dat ik m niet gebuik. Apart hoesje dan maar.

 29. Datzelfde zal dan ook gelden voor de politici en hoge ambtenaren die het dan ook niet meer hoeven te wagen een scheve schaats te rijden.
  Of is de gehele politiek tegen die tijd opgedoekt?
  In dat geval moeten de huidige politici zich toch maar eens achter de oren krabben en nadenken waar ze mee bezig zijn.
  A.I. zijn niet meteen geneigd zijn om uitzonderingen te maken, want dan is het einde zoek en loopt de machine vast.

 30. @Pieter Heuvel
  Lood heeft geen enkele zin.
  Mu-metaal daarentegen wel. Is, hoewel niet goedkoop, wel gemakkelijk verkrijgbaar.

  Ik heb in mijn auto een kastje van Mu-metaal on mijn smartphone in te vervoeren.
  Daarmee heb ik bij noodgevallen de beschikking over mijn telefoon, maar kunnen ze mijn niet tracken.
  Overigens heb ik dit kastje al jaren. Ik ben een expert op het gebied van draadloze communicatie en weet dus al veel langer wat de gevaren zijn van overheidsbemoeienis en hoe mij daar tegen te wapenen.

  Zie over Mu-metaal deze Wiki link: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Mumetaal

 31. Hmm, dan zet je toch gewoon je provideren/wifi/GPS op nul en in je auto een GPS stoorzender, no prob.

  Thuis je pc alleen op internet aansluiten als je het nodig hebt, daarna disconnected …. Terug naar 15 jaar geleden 😉

 32. Gelukkig zij die om gezondheidsredenen en/of geleid door hun gezond verstand zo verstandig zijn geen smartphone o.i.d.
  te hebben die mensen van hun privacy, gezondheid en vrijheid berooft

  En: er zijn vele mensen met een emf-sensitiviteit: als niet iedereen die heeft ….

  Zie voor meer informatie de site van Arthur Firstenberg, VS: cellphonetaskforce.org

 33. LOL, In 1975 kon men al via uw tv toestel in de kamer kijken, zonder dat u het wist, de tv moest wel opstaan.
  2 jaar later moest de tv zelfs niet meer opstaan.
  Denken jullie dat deze technieken in de ijskast zijn gestopt ?
  De gemiddelde mens kijkt 68 per uur op zijn smartphone/dumb people, maw hij staat dag en nacht aan, en niet te vergeten, dat onding zend 134 keer per dag , al uw gegevens door( gesprekken, met wie, waar en hoe,mails, plaatsen waar u geweest bent, etc…, letterlijk allles.)
  Maar ach, we houden toch zo van onze aai-foon !

 34. Ik zie opberghoesjes van lood nog eens heel groot worden.
  Het is wel makkelijk als je een telefoon niet bij je draagt dan ben je gelijk onvindbaar 🙂

 35. Oo mij zwager heeft een tesla, die filmt constant de omgeving, althans ze waren op vakantie en plotseling stak er in zweden een apart dier over en toen hebben ze thuis via de cam van de auto teruggekeken wat voor dier het was, dus die cam in die rijdende auto is eigenlijk een soort van surveillance device dat alles tijdens zijn rit opneemt. Dit kan de overheid straks gemakkelijk gaan gebruiken om alles in de gaten te houden. Ik laat voortaan mijn mobiel gewoon thuis net als vroeger. Als ze me nodig hebben dan zie ik dat thuis wel wie er gebeld of getekst heeft, zo ging het vroeger ook prima.

Comments are closed.