Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren

—————————————————————————————————————————————–

Angst bij bevolking wordt maximaal gehouden met weer een nieuwe – volstrekt normale – virus mutatie – Diverse landen eisen al dat schepen pas in havens mogen aanleggen als iedereen aan boord is gevaccineerd

—————————————————————————————————————————————–

In ‘Vaccinatie Natie’ Israël, een term waar premier Netanyahu trots mee schermt, heeft een rechter besloten dat leraren die weigeren zich te laten vaccineren de toegang tot scholen en onderwijsinstellingen mag worden ontzegd (4). Zij zullen dus automatisch hun baan kwijtraken als ze blijven weigeren. Daarmee is een indirecte verplichte vaccinatie realiteit geworden, en is de verwachting dat andere beroepen zullen volgen. Aangezien D66 leider Sigrid Kaag Israël met zijn harde lockdowns, Covid-paspoorten, enkelbanden en afgedwongen massa vaccinaties openlijk als een soort gidsland beschouwt, weet u wat ook ons land de komende tijd waarschijnlijk te wachten staat.

Israël is met meer dan de helft van bevolking volledig gevaccineerd de onbetwiste wereldkampioen corona vaccinaties, maar toch lijkt er op dat de rechtse coalitie van premier Netanyahu vandaag bij de verkiezingen – de vierde in twee jaar tijd – weer geen meerderheid gaat halen. (1)

In het ‘heilige land’, waar de terrasjes in februari weer open mochten voor ‘Green Pass’ houders, wordt het Pfizer vaccin – volgens onder andere het Helsinki Comité voor de Mensenrechten een onwettig medisch experiment – statistisch de hemel in geprezen, en wordt tegelijkertijd beweerd dat 98% van alle nieuwe ‘ernstige’ ziektegevallen ongevaccineerden zijn (2).

Lees bijvoorbeeld ook ons artikel van 21 februari No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren om te zien dat mensen overal uiteindelijk hun baan kunnen en zullen kwijtraken. Zo zegt de International Chamber of Shipping dat al diverse landen eisen dat schepen pas in havens worden toegelaten als alle zeevaarders aan boord zijn gevaccineerd (5).

‘Nieuwe Holocaust’

Een infectieziekten professor en een andere expert van de Universiteit van Aix-Marseille doken echter in de officiële overheidsstatistieken, en ontdekten dat de echte cijfers een totaal ander beeld laten zien (zie ons artikel van 2 maart) dan de media en politici doen voorkomen. Professor Hervé Seligmann, die meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam heeft staan, nam zelfs de woorden ‘nieuwe Holocaust’ in de mond. Hij constateerde sinds het begin van de vaccinaties namelijk een tientallen malen hogere sterfte onder ouderen, en een honderden malen hogere onder jongeren.

Hoe die statistieken in de media worden vervalst? Simpel: door bijna alle gevallen van mensen die binnen enkele weken, dagen of zelfs uren na gevaccineerd te zijn overlijden aan een hartaanval, beroerte of auto-immuunziekte niet aan de vaccins, maar aan ’toeval’ of ‘Covid-19’ toe te schrijven. Bovendien bleek uit deze officiële cijfers dat juist de meerderheid van de ernstig zieke patiënten in het ziekenhuis reeds één of twee keer gevaccineerd is.

‘Vrijheids’armbanden

Ruim een week later volgde vanuit Jeruzalem een noodkreet van Ilana Rachel Daniel hierover, die op het YouTube kanaal van Flavio Pascino (BLCKBX) al meer dan 833.000 keer werd bekeken. Ook deze gezondheidsadviseur van de nieuwe politieke vrijheidspartij Rappeh vergeleek de huidige situatie in Israël letterlijk met de Holocaust.

Tevens vertelde ze over zogenaamde ‘freedom bracelets’, elektronische armbanden waarmee je je vrijheid weer deels kan terugkrijgen, en waarmee de overheid je 24 uur per dag kan volgen. Deze armbanden zijn sowieso verplicht voor reizigers die uit het buitenland komen als zij niet meteen langdurig in quarantaine willen worden gezet. Tegenstanders vergeleken de Groene Covid Paspoorten en deze ‘freedom bracelets’ meteen met de Gele Jodenster.

Om de angst er goed in te houden wordt er natuurlijk steeds weer heel veel aandacht besteed aan nieuwe virusvarianten, zoals er nu ook een in Israël is gevonden (3). Dat constant muteerde luchtwegvirussen volstrekt normaal zijn en niets om je zorgen over te maken, omdat natuurlijke mutaties weliswaar besmettelijker kunnen zijn, maar altijd minder gevaarlijk worden, wordt nergens uitgelegd. Onnatuurlijke mutaties, veroorzaakt door vaccins, kunnen echter wèl heel gevaarlijk worden.

Moet het ergste nog komen?

Met Israël voorop wordt het hele Westen met behulp van een ongelooflijk effectieve desinformatie angstpropagandamachine een technocratische communistische klimaat-vaccin dictatuur ingedrukt. Het ergste lijkt nog te gaan komen zodra tientallen miljoenen gevaccineerde mensen in het najaar of de winter ge(her)infecteerd raken met het virus of een mutatie, en wel eens tot hun afgrijzen zouden moeten constateren dat hun afweersysteem dankzij de vaccins niet of niet goed meer functioneert.

Maar zelfs dan zullen de meesten ondanks alle ellende vermoedelijk de voorspelbare leugens van media en politici geloven dat de massa’s nieuwe ziekte- en sterfgevallen worden veroorzaakt door een nieuw virus, en dat de schuld daarvan geheel ligt bij de vaccinatieweigeraars. Moet u eens opletten hoe snel de politiek dan overstag gaat voor de opzettelijk gecreëerde en door de media aangewakkerde ‘eis van het volk’ dat die weigeraars allemaal permanent opgesloten moeten worden, eerst thuis, en daarna in kampen (waar er in Duitsland al tenminste één van is geopend).

Kan een wereldwijde herhaling van de gruwelijkheden in de jaren ’30 en ’40 nog voorkomen worden? Misschien, maar daarvoor moet iedere wakkere burger wèl actief meehelpen aan het nu toch zeer dringend noodzakelijke bewustwordingsproces. Zo’n 2 miljoen Nederlanders zijn immers al gevaccineerd, dus in dit opzicht is het eigenlijk al 5 over 12.

 

Xander

(1) Ynet News
(2) Ynet News
(3) Ynet News
(4) DEBKAfile
(5) CIPS.org

Zie ook o.a.:

15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
21-02: No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

2020:
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. @Dewevoga
  als je je afvraagt waarom je reageert, dan is dat in ieder geval geweest om mij te bemoedigen.
  je standpunten omtrent de feestdagen/sabbat zijn exact zoals ik er in sta, en heeft weinig tot niks meer van doen met de waarheid. zelfs in de kerken lijk je met deze feiten een roepende in de woestijn. het antwoordt is standaard; we moeten mensen tot god leiden. (wat uiteraard goed is!!) Dat de helft van het verkondigde niks te maken heeft met de waarheid is kennelijk niet interessant genoeg. Kolossensen 2 16-17 is dan de heilige graal, dus kieper alles verder maar in de prullenbak.

 2. In de jaren ’40 waren het concentratiekampen verdeeld over Europa, nu is Israël één grote Concentratiekamp..

 3. In de USSR was er een enorm verschil tussen de wereld die de overheid voorspiegelde, en wat burgers dagelijks om zich heen zagen.
  Bij corona lijkt hetzelfde het geval. We zien in werkelijkheid niet het enorme ‘gevaar’ dat ons steeds wordt voorgespiegeld. Het Duitse angstpapier van vele pagina’s is daar het duidelijkste bewijs van: Het volk moest (!) bang gemaakt worden en de overheid had daartoe allerlei strategieën bedacht. Op een merkwaardige manier vinden de media het een eer om mee te doen aan dat angstbeleid.
  Sowieso lijkt de hele politiek verworden tot een gigantische PR-machine. Omdat ergens in verre kantoren plannen zijn bedacht voor de periode 2021-2030, moeten maatregelen de bevolking door de strot geduwd gaan worden. Daartoe is een heel leger ‘beïnvloeders’ actief dat, net als reclamemensen, nadenkt over de beste wijzen waarop de bevolking gemanipuleerd kan worden. Den Haag lijkt ook wel een PR-machine waar “face” belangrijker is dan integriteit en een redelijke eerlijkheid.

 4. De Amerikaanse lobby
  Hoe Pfizer en Microsoft het Nederlandse politieke klimaat op een koopje beïnvloeden

  https://www.tegenwicht.org/43_nl_neocons/43_05okt14_groene_lobby.htm

  Er circuleert nu een afbeelding op internet van Geert Wilders en vrouw met de tekst:
  ‘ Waarom is Geert Wilders niet tegen vaccinaties? Omdat zijn vrouw bij Pfizer bioNtech werkt!
  Hij is dus gewoon linkse gecontroleerde oppositie. ‘

  In mijn speurtocht naar de herkomst van dat bericht stuitte ik op onderstaande berichtgeving rond de Edmund Burke Stichting:
  De scheuring binnen de neoconservatieve Edmund Burke Stichting is mede veroorzaakt door het Amerikaanse farmaceutische concern Pfizer. Dat bedrijf financierde de stichting met in totaal 470.000 dollar, in de hoop dat ze het politieke klimaat in Nederland in gunstige zin zou beïnvloeden. Maar toen directeur Bart Jan Spruyt zich verbond met de uitgetreden VVD’er Wilders besloot Pfizer afgelopen zomer de betalingen te staken. Pfizer overweegt nu over te stappen naar het European Independent Institute, een afsplitsing van de Burke Stichting. Een reconstructie.
  De hele Nederlandse politiek lijkt wel vuistdiep verweven met de Big Farma. In genoemd artikel uit 2005 verschijnen namen van Bolkestein, van Agt, Elmert van Middelkoop, Onno Ruding, Hans Hillen en ook Geert Wilders.

 5. Off topic, maar Trouw durft het aan om onze eigen minister van propaganda (pardon volksgezondheid), Hugo de Jonge publiekelijk aan te vallen: De Jonge verspreid misinformatie en is niet eerlijk over de veiligheid van de vaccins durft een journalist van Trouw hardop in de krant te zeggen.

  En dat is toch wel opmerkelijk voor een MSM-blad … Dat er maar veel MSM durven te volgen!

  https://www.trouw.nl/opinie/minister-de-jonge-moet-zelf-ook-geen-nepnieuws-over-vaccins-verspreiden~b4265c03/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=copylink&fbclid=IwAR0h56TeGQc1qtzDVvj-tCPg-62pt2RcSE3I3rsAXDDmt7NZi8IfR7umnr4

 6. Te ziek voor woorden: enorme toename in coronabesmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s

  https://ejbron.wordpress.com/2021/03/24/te-ziek-voor-woorden-enorme-toename-in-coronabesmettingen-mede-dankzij-massaal-testen-van-babys/

  Het aantal “besmettingen” loopt volgens het RIVM en het kabinet razendsnel op. Maar gek genoeg valt het qua ziektebeeld nogal mee. Hoe dat komt? Kinderen worden massaal getest. Zo is het aantal tests onder 0-3-jarigen met 3 procent toegenomen, blijkt uit een rapport van het RIVM zelf. “Baby’s. We testen baby’s,” schrijft Robin Fransman van HerstelNL dan ook geschokt.

  Kinderen van de leeftijd 0-3 (dus baby’s en peuters!) hebben weliswaar bijna of zelfs helemaal geen last van het coronavirus, maar toch worden ze op grote schaal getest. Voor het kabinet is dat natuurlijk geweldig. Want meer testen betekent meer “besmettingen.” Die informatie wordt vervolgens gebruikt om de draconische maatregelen van het kabinet te verlengen én te verdedigen. Voor de samenleving is dat vreselijk, maar voor het kabinet is het natuurlijk één groot feest.

 7. R E V O L U T I E in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/24/revolutie-in-duitsland-lockdown-teruggedraaid-vaccinaties-stagneren-en-teststraten-lopen-leeg/#more-72498

  Angela Merkel is teruggekomen op haar voornemen om Duitsland tijdens de paasdagen streng te sluiten. Ze beschreef het besluit om kerken en winkels vijf dagen lang te sluiten als een “vergissing”.

 8. Mag Ik Ontslagen Worden Als Ik me Niet Laat VACCINEREN TEGEN CORONA?

  De FNV vindt dat er geen nadelige gevolgen voor je mogen zijn, als je je niet laat vaccineren. Voordat de werkgever je mag ontslaan, moet de werkgever eerst duidelijk maken dat er geen andere mogelijkheden zijn om veilig te kunnen werken. Dat geldt zowel voor jezelf als voor anderen. Het zal niet gemakkelijk zijn om je te ontslaan. Zeker als andere mogelijkheden om veilig te werken al zijn benut en werkbaar zijn gebleken. Bijvoorbeeld met een negatieve test en gebruik van een juist mond-neusmasker. De werkgever moet er te allen tijde voor blijven zorgen dat voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar zijn om het werk veilig te kunnen doen. Zowel voor gevaccineerde als niet-gevaccineerde werknemers. Om in uitzonderlijke gevallen toch sancties te kunnen verbinden aan een weigering je te laten inenten, zal de werkgever moeten aantonen dat er niet op een andere manier veilig gewerkt kan worden. Ook zal hij eventuele persoonlijke bezwaren tegen inenten, bijvoorbeeld een extra gevoeligheid voor bijwerkingen, moeten kunnen pareren. Tot slot moeten er geen (tijdelijke) herplaatsingsmogelijkheden zijn. Neem contact op met de FNV als je werkgever een sanctie oplegt, omdat je de vaccinatie weigert.  

  https://www.fnv.nl/corona/voorkomen-van-besmetting-met-corona

 9. Ik heb mijzelf regelmatig afgevraagd waarom ik eigenlijk reageer, er is miscommunicatie en dan voelt men (ik) zich onbegrepen en reageert verkeerd of niet meer. Zoals ik al zei en mijn verontschuldigingen daarvoor.
  Wat zin regelmatigj de verschillen van mening en hoe ontstaan zij:
  1. De verschillende Bijbelversies en vertalingen;
  2. De letterlijke en symbolische opvattingen over de Schrift
  3. Het vertalen van het Judaïsme naar de Joodse samenleving.

  Over punt 1. Men maakt zich druk om niets; er is iets weggelaten of veranderd. Op het grote geheel maakt het niets uit, want de punten waar het om gaat die zijn eeuwen geleden al veranderd en daar is de mensheid belazerd. Het menselijk woord was weerbelangrijker dan God’s woord.
  Over punt 2.Wie maakt zich nou druk over de eindtijd. De eindtijd begon toch met Yeshua en het is symbolisch er gebeurt toch niets. Het symbolische dat ik in deze tijd zie is een vergelijking van een tweede terugkeer uit een ballingschap. De twee keer 430 jaar genoemd in het OT.
  Over punt 3. Religies zijn spiritueel en niet fysiek, maar dat wordt ervan gemaakt als de beloften aan de Joden gegeven in het OT nog steeds voor hen gelden tot het einde der tijden. De Joodse christenen moeten zich in alles aan de leer van de algemene christelijke kerk houden, zo niet dan zijn het Joden. De “kerk” heeft dan wel wat foutjes gemaakt en daardoor zijn er tig denominaties ontstaan, maar de Joden mogen dat niet, geen Messiaanse Joden die zouden zich christenen moeten noemen. Erger nog het is iedereen, zie punt 1, onmogelijk gemaakt om zich aan de letter van God’s wet te houden, waaronder het vieren van de meest belangrijke hoogtijdagen. Sterker nog iedereen moet meedoen aan een heidens lichtjesfeest. Het OT staat vol van de narigheid die volk Israel overkomen is door het volgen van afgoden, en de genade van Vader voor hen als zij Hem weer volgden. Dat was het navolgen van God’s woord (Torah). En de Torah was hun gegeven toen zij apart gezet werden als zijn “h e i l i g e” volk. De Torah, de eerste vijf Bijbelboeken is ook aan de christenen gegeven en hoeveel kennen wij daar nu echt uit? Het gaat om dezelfde levende God, degenen die de Messias nog verwachten of degenen die op Zijn terugkeer wachten. Voor de eersten staat er de belofte dat God zelf de Torah in hun hart zal schrijven. Dan is er nog de groep die niet wil geloven, maar die groep valt in het niet bij die van de andere volken. Je zal maar in een communistische/islamitische dictatuur leven en geen toegang hebben tot het evangelie. Het oordeel gaat meestal alleen over de Joden als volk terwijl het gesprek over het geloof gaat, maar Israel werd als volk afgerekend op de daden van een groep, zou dit de overige volken anders zijn?

  Toevallig kwam het vaticaan weer ter sprake op het andere forum van XN, maar ik wil de Wereldraad van Kerken er bij betrekken, want ook de protestantse kerken volgen de leiding van de RKK weer. Want ondanks de afscheiding was het kwaad al geschied, de Sabbatdag was vervangen door de eerste dag; Pesach werd Pasen een heel ander feest, dat bijna in dezelfde periode viel; daardoor werd Sjavoeot vervangen door Pinksteren maar de door God opgegeven vaste dagen werden losgemaakt. Een niet bestaand feest werd erbij ingevoerd en ook nog eens in een hele foute periode. En als de kerkleiders het al wisten, zij hebben het laten bestaan. Geen wonder dat het een vreetfeest geworden is. Blijven de kerken daarom zo stil nu iedereen opgehokt wordt tot de islamistische ramadan en suikerfeest. Het is alsof zij weten dat de christelijke feestdagen op een verkeerd tijdstip gevierd worden, en willen zij mee naar een éénwereldreligie.
  Ik heb een paar jaar geleden de Griekse vertaling over antichrist uitgezocht en antichrist blijkt ook plaatsvervanger te betekenen. Men claimt dat de paus als plaatsvervanger van God op aarde gesteld is, maar wie is volgens de Schrift de overste van de aarde? Wie mag er niet meer terugkomen in de hemel? De geruchten gaan dat de islam ontstaan is uit de RKK en de islam ontkent de goddelijkheid van Yeshua, dan zou toch geen enkele zichzelf respecterende kerk, de vervanger van Israel, daar in meegaan? Wat is het standpunt van de WvK?
  Ook opvallend vaak verwijt men het God zoals oorlogen e.d., maar ik heb nog nooit gehoord dat het de duivel verweten werd en men heeft zelfs nog nooit naar de oorzaak zelf verwezen: de MENS.
  Is vrijheidsberoving christelijk; is eenzame opsluiting christelijk; is opkomen voor die waarden m.a.w. protesteren christelijk; zijn medische experimenten op mensen christelijk; is de opdracht te experimenteren en de schuld op anderen afschuiven christelijk; is al dat leed het waard je bek te houden? In Nederland wel want:
  In Egypte is de Moslimbroederschap verboden officieel op de terrorristenlijst, dus haalt NL ze maar in het parlement.
  Turkije stapt uit een verdrag over vrouwenrechten maar had daarvoor al leden van de Moslimbroederschap uit Gaza een Turks staatsburgerschap gegeven. Dus nog even en deze rechten worden in NL ook afgeschaft. Dat is een verdrag waar men wel uit kan. Turkije heeft in ieder geval vrienden in de NL. regering Mark R en de roomskatholieke moslima Rigide Boerkaag. Ook Jan-Hein D. is geen tegenstander van de sharia.
  Er wordt al aardig voor geoefend en ik vraag mij af wat voor pilletje ME-ers voor geschreven hebben gekregen, of erger of ze al geprogrammeerd zijn en wanneer de wapenstok wordt vervangen door een kromzwaard. Maar het draagt “gelukkig” allemaal de goedkeuring van het onrechtcollege de Raad van Staten onder voorzitterschap van de D66 onderkoning T. de Graaf en zelfs onze koning en koningin die er ook deel van uitmaken. Die laatste 2 gaan ook regelmatig op donatie bezoek voor een aflaatje in het vaticaan.
  De ‘wedergeboren’ nieuwe potus ondersteunt het RKK-plan van de 2 staten oplossing door Israel weer terug te wensen tot achter de grenzen van 1949, toen Jordanie en Syrie de bezettende partijen waren en deze gebieden toen Jodenvrij hadden gemaakt.
  Dan hebben de EU en de Palestijen wat ze willen, olie, gas, gecultiveerde landbouwgrond en Joodse slaven om het werk te doen. En welke achterbakse partijen hebben hier een belangrijk aandeel in gehad: De msm o.l.v. de bevoorrechte klasse die steeds groter wordt door wetgeving van de bevoorrechte klasse. Nu begrijp ik ook dat de publieke omroep in de portefeuille van het onderwijs zit; hersensspoelen is een vorm van onderwijs en de combinatie D66 en CU is zoiets als een tijdelijke NL. éénreligie. Chumanislam
  Alleen voor het plaatje de volgende link: https://www.israel365news.com/188373/catholic-leaders-betray-marys-honor-for-muhammads-approval-opinion/

  Onderstaande link gaat over de uitleg over tabernakel in de woestijn en de symboliek met de tempel van Yeshua. Het is in het Engels, maar kan ondertiteld worden. Het is een leerzame zit, want in de NL-se kerken wordt deze uitleg niet gegeven en men haalt dit ook niet zo maar uit de teksten in de Bijbel.
  https://www.youtube.com/watch?v=5GIg5pjkr2M

  Vreemde tekens in de lucht, vuurkolommen en aarbevingen, echter zonder de medische plagen want die zijn onophoudelijk in de msm, maar welmet sprinkhanenplagen: https://watchers.news/

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum.
  Allen reageren op het Geloofsforum. Mod.

 10. Rond het middaguur vandaag, op weg naar huis, in de zon liep een buurman me tegemoet:
  op de vraag of hij al was geprikt zei hij:
  nog niet, ik was nog niet aan de beurt, maar ik ga het wel doen. Ik heb altijd mijn vaccinaties gehaald.
  Daarop is hem gevraagd of hij dood wilde en (,,,) de naam dr Vernon Coleman genoemd.
  Hij zou die opzoeken en me laten weten wat hij ervan vond.

  Hopelijk is opnieuw iemand gered van dit ‘vaccin’

 11. Om het duistere rijk in te gaan moet je eerst het licht uit doen. Vernietig dus eerst Israel e dan ligt de weg naar de rest open. Maar maakt u zich geen zorgen. Ook hier in Israel heeft G’d nog steeds alles in de hand. Yeshua zecht wie zijn leven probeerd te redden zal het verliezen. Ja het is nu effe niet fijn hier maar bidt u vooral tegen deze dictators hier in Israel. Herriner uw eigen spreekwoord: Als het nood het hoogst is, is de redding (Yeshua) nabij.

 12. En ook in andere delen van de wereld gaat het wringen, zoals in Canada. Waar oud-inspecteur van politie Len Faul uit Toronto zich uit durft te spreken tegen alle onzinnige en onwettige maatregelen. Hij sprak met een nieuwssite over hoe hij en een groep actieve en voormalige politieagenten samenwerken om deze ongrondwettelijke regels te stoppen. Daar kan onze politie een voorbeeld aan nemen ….

  https://www.activistpost.com/2021/03/police-on-guard-for-thee-toronto-police-officers-challenge-unconstitutional-public-health-measures.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ActivistPost+%28Activist+Post%29

 13. Ik woon in Israel en luister monenteel naar een gesprek tusen een aantal collegas… zielige slaven die terugverlangen naar pharao! Liever een nep veiligheid en de kans om de mammon te mogen diene dan vechten voor de vrijheid! Ik kan slechts mijn walging en afschuw uitspreken voor het land waar ik woon. fascitische slaven zijn het die de listen voor de treinen al klaar hebben liggen.Waar is god? Of is god gewoon een psychapatische herspiegeling van lieden die abslute macht willen en derhalve – als montheisten – een omnipotente god hebben.
  Ik ben ooit naar dit excuss voor een land gegaan aangezien de god die mijn familie aanbadt niets meer dan een impotent wezen was en hen liet aflsachten! Nu doen mijn buren hetzelfde uit naam van de veiligheid!

 14. Eerbetoon aan President John Magufuli.
  Voor het volk van Tanzania is een groot leider gestorven en zoals in de volgende video te zien komen ze in grote aantallen om hun laatste eer te bewijzen.
  Te zien is dat ze als gewone mensen zonder slavenmaskers komen, maar voor hoelang nog? De wereld is weer een groots leider en goed mens verloren.
  https://www.youtube.com/watch?v=9ofqO_sfQ6Y&t=87s
  Deze President was finaal tegen de covid-19 fraude, ondanks zijn getoonde moed is hij nu ineens overleden. Tegenstanders van de elite worden zeker niet geduld.

 15. Intussen dichter bij huis:
  Behalve al een heel jaar bestookt te worden door desinformatie en nepnieuws door de msm en staats leugenmedia over een onbewezen crisis van het corona griepvirus voor onwettige wurgmaatregelen, beginnen gemeenten nu al de burgers eenzijdige propaganda aan huis te leveren om te overtuigen tot vaccineren.

  Met een initiatief van enkele huisartsen en het gemeentebestuur in een brief wordt getracht de burgers in de gemeente met eenzijdige propaganda te overtuigen om zich vrijwillig als proefkonijn aan te bieden voor dit wereldwijde, medisch experiment.
  Deze huisartsen beweren dat zij zich allemaal zullen laten vaccineren om mensen aan te zetten hetzelfde te doen.
  De indruk wordt nog steeds gewekt dat wij dit virus moeten en kunnen stoppen door vaccinatie, de wortel voor de snuit voor de terugkeer naar een normaal leven wordt eveneens weer gebruikt – intimidatie, belofte, chantage – de indruk wordt gewekt dat het vaccin veilig zou zijn en de oplossing zou zijn voor een virus dat altijd heeft bestaan en nooit meer zal verdwijnen.
  De indruk wordt gewekt dat we nog steeds verspreiding moeten tegengaan terwijl intussen zogoed als iedereen reeds immuun is vermits dit griepvirus al meer dan een jaar rondwaart en de levenscyclus van een griepvirus maximaal 10 weken bedraagt.
  Ze halen alles uit de kast om mensen te overtuigen om zichzelf vrijwillig schade te berokkenen als proefkonijn door een experimenteel vaccin.

  De bijwerkingen worden geminimaliseerd en ook weer wordt de indruk gewekt dat er geen risico’s en gevolgen op lange termijn zullen zijn.
  Er wordt met geen woord gerept over de verschillende vaccins: vectorvaccins van oa astrazenica waardoor reeds talloze doden door bloedklontering en tromboses vielen en het experimentele mRNA vaccin van pfizer dat ons menselijk genoom zal veranderen.
  Dit gemeentebestuur misleidt haar burgers door de risico’s van deze vaccins te verzwijgen en enkel eenzijdige propaganda aan huis te leveren.
  Wat betreft de huisartsen die hun medewerking verlenen aan deze weerzinwekkende misleiding:

  Artsen hebben de plicht om op de hoogte te zijn van belangrijke ontwikkelingen op hun vakgebied zodat de burgers met een gerust gemoed hun vertrouwen kunnen stellen in artsen om hen niet enkel bij te staan in ziekte en voor genezing maar ook te behoeden voor enige gezondheidsschade, vooral bij onenigheid in de medische wereld en tegenstrijdigheden van collega’s, door te kiezen om zich te onthouden van enig advies waaruit gezondheidsschade zou kunnen voortvloeien zoals zij gezworen hebben door hun eed van Hippocrates.

  Ofwel zijn deze artsen onwetend over wetenschappelijk bewezen feiten van vaccinatieschade van de afgelopen 30 jaar alsook de recente vaccin slachtoffers door tromboses en bloedklontering na vaccinatie met het astrazenica vaccin om nog maar te zwijgen over de verklaring van de farmaceuten zelf van onbekende gevolgen van hun experimentele mRNA vaccins en dan zijn deze huisartsen onbekwaam als arts en ons vertrouwen niet waard.

  Ofwel zijn deze artsen wel bekend met deze feiten maar laten zij zich gewetenloos voor de politieke kar spannen, zijn ze bekend met de risico’s van dit nooit gebruikte, experimentele mRNA-vaccin op de mensheid maar is eigenbelang belangrijker dan de volksgezondheid met schending van hun eed van Hippocrates en dan zijn deze artsen kwaadaardig en ook ongeschikt als artsen.
  In beide gevallen zijn deze huisartsen kwakzalvers en een schande voor het beroep van genéésheer.

  Mondmaskers schaden de gezondheid door het constant inademen van co2 en belemmeren de vrije ademhaling met een tekort aan zuurstof in het bloed tot gevolg.
  Herhaaldelijk desinfecteren van handen vernietigt de goede bacteriën en virussen die een mens nodig heeft om te leven en ondermijnt het afweersysteem waardoor mensen net kwetsbaarder worden voor infecties en ziekten.
  Zelfs een medische leek begrijpt dit.
  Om dan nog maar te zwijgen over wat de gevolgen van de vaccins zullen teweeg brengen in de nabije toekomst en op latere termijn.

  De noodmaatregelen zijn schadelijker voor de volksgezondheid dan het virus, dat nooit een dodelijke bedreiging voor de volksgezondheid, gelijk aan de ebola- dreiging, is geweest en waarvoor er dus geen geldige reden noch bewijs bestaat voor een medische crisissituatie dat noodmaatregelen zou kunnen rechtvaardigen.
  Als artsen hiervan onwetend zijn, dan zijn het kwakzalvers, de naam arts onwaardig.

  De gemeentelijke overheid schuift haar verantwoordelijkheid af en verschuilt zich achter de federale, vlaamse overheid of de andere propaganda websites met eenzijdige informatie zonder volledige informatie waarop de burger recht heeft.
  Dit is weerzinwekkende propaganda door halve waarheden en het verzwijgen van de risico’s en werkelijkheid.
  Elke burger heeft het recht op correcte, volledige en waarheidsgetrouwe informatie om zelf een mening te kunnen vormen om met hun recht op zelfbeschikking de beslissing te maken dat hun hele verdere leven en gezondheid zal beïnvloeden.

  En mensen, vergis je niet. Het weigeren van vaccinatie is overweldigend als gemeenten al mensen gaan proberen te overtuigen met aan-huis-propaganda voor vaccinatie door huisartsen in de gemeente als voorbeeld te stellen en eerder al politici openbaar zich zogenaamd hebben laten vaccineren.
  Dat betekent dat de prikstraten leeg blijven, net zoals eerder de teststraten leeg bleven en dat de meerderheid vd bevolking vaccinatie weigert maar de leugenmedia maakt ons wijs dat iedereen staat te dringen, enkel om de indruk te geven dat de meerderheid en zelfs artsen zich wel willen laten vaccineren in de hoop dat het de kudde schaapjes aanzet om te volgen en zich gewillig zullen laten vaccineren.
  Iedereen beseft dat er mogelijk en haast zeker geen echt vaccin in die spuiten zal zitten bij politici en artsen maar dat het enkel toneel is om de massa te kunnen overtuigen en erin te luizen om zich vrijwillig te laten vaccineren want verplichting waagt en kan de politiek niet en dat weten ze, daarom halen ze alles uit de kast om te overtuigen want het moet vrijwillig blijven zodat bij vaccinatie schade achteraf gezegd kan worden dat ze de vaccinatie zelf gewild en de risico’s vrijwillig genomen hebben. Politieke judassen kunnen dan hun handen in onschuld wassen voor vaccinatie slachtoffers en -doden en dat kunnen ze niet als ze vaccinatie zouden verplichten.

 16. Het is en blijft allemaal list en bedrog, maar een ding is zeker het beestje wordt alleen maar sterker. Op dit moment draait het om Getallen, Snelheid, Algoritme, Nano, Bèta, hier speelt op dit moment een oorlog, zowel ondergronds alsmede bovengronds.

 17. Ik hoop dat werkgevers in Nederland ook massaal gaan eisen dat werknemers verplicht gevaccineerd worden. Ik kan wel wat vrije tijd gebruiken.

 18. Reactie op Mark S.

  De mensen in NL zijn niet dom. De verkiezingsuitslag komt niet uit de stembus, maar uit de koker van mark r en
  trawanten.

  Reactie op zoon van de koning:
  het gaat kaag niet lukken haar snode plannetjes door te voeren.
  De Raad van Europa vaardigde al enkele maanden geleden een bindend verbod uit op dwangvaccinatie
  en vaccinpaspoort etc. discriminatie.
  en merkel is een halt toegeroepen door haar medeburgers. Het gaat duidelijk de goede kant op. En de zon schijnt! HET IS EUROPESE LENTE!

 19. Kort na het verschijnen in een Italiaanse krant publiceerde de site fromrome.info ALS EERSTE diverse weken geleden het bindende besluit van de Raad van Europa van 27 januari ’21:
  VERBOD op Dwangvaccinatie en VACCINPASPOORTDISCRIMINATIE (terzijde: uiteraard ook impliciet inbegrepen
  pcr-test etc. discriminatie),
  Waarom dat nu pas verder doordringt is niet duidelijk.
  En: merkel’s plannetje voor een Paaslockdown is in het water gevallen. Supergoed nieuws.
  Ze is zeer onparlementair gezegd op haar bek gegaan. (excusez-le mot)
  Hopelijk gebeurt dat vanaf nu iedere keer.

  Als u een verwijzing doet naar een bron, plaats dan de link naar dat artikel. Dat is u nu al vele malen gemeld. Mod.

 20. Dit zal (ook wel weer) een taboe-onderwerp zijn (en tegenwoordig mag je nog veel minder zeggen dan “vroeger”; over discriminatie gesproken, laat staan “vrijheid” …)

 21. Off Topic:
  Omtzigt lijkt te worden verwijderd uit de politiek.
  Is hij te gevaarlijk?

 22. @Rick, opmerkelijke reactie van je op de reactie van DelaatstePope. Ik vatte het juist op als een bemoediging vanuit naastenliefde en realiteitszin.

 23. Mark S. schreef: Het Nederlandse volk is ontzettend dom. Ik schrijf onder de naam van mijn samojeed Tycho. Gelijk heb je over het algemeen is het Nederlandse volk oerdom. Helaas zijn zij niet de enige! Je kan er vanuit gaan dat er met de verkiezingen gezwendeld is in navolging van Amerika. Ook is de ‘Nederlandse’ regering al jaren bezig om volksvijandige buitenlanders aan te trekken onder het mom van gastarbeider. De slechterikken komen hoofdzakelijk uit Marokko en Suriname. Het valt mij op en heb er door ervaringen met mijn hond dat Marokkanen via hun geloof vrij dieronvriendelijk zijn. Surinamers zij 97% pathologish dieronvriendelijk. Surinamers leven veelal nog bij de verkeerde interpretatie van Darwin’s Survival of the one’s who fit, hetgeen vertaald is door Willoughby in Survival of the fittest; zie de nuance! Vandaar dat het politiekorps deze mensen zo graag in dienst neemt. Zie de beelden van de protesten op het Museumplein en het Malieveld. Het lijkt wel korps boerenkarhengsten en de geuniformeerde versie van Black lives matter.

 24. Dat was te verwachten, mensen in de openbare sector zullen volgens mij verplicht worden. Hier in België is het nog niet verplicht maar ook de druk neemt toe, vandaag in België waarschijnlijk terug een lockdown om zot te worden. Shalom

 25. Wanneer stopt het OMT en de overheid met deze gedachte dat ze iedereen moeten sturen?
  Mensen kunnen zelf beslissen of ze een risico zien of niet. De injecties zouden toch het normale leven weer doen terugkeren??
  En wanneer stopt de heer Slob met het onmogelijk maken van het dagelijkse onderwijs? Wanneer stopt hij met zijn angstbeleid naar kinderen die nu bang worden voor een hoestje en een kuchje omdat de hele klas vervolgens getest moet en/of in quarantaine? Een onwerkbare situatie bij een groep (jongeren) die weinig last heeft van dit virus, terwijl “de ouderen” toch zijn ingeënt??
  Hoe erg was die zgn. tweede golf eigenlijk?
  Waarom schermen met een zgn. derde golf op basis van computerberekeningen die er steeds naast zitten?
  Verreweg de meeste mensen worden niet ernstig ziek, maar desondanks wordt de overheid alleen maar grimmiger. Merkel die Duitsland 5 dagen dicht gooit; hoe is het mogelijk!

 26. Het Nederlandse volk is ontzettend dom. Dat blijkt wel uit de huidige verkiezingsuitslag.
  Ze kiezen voor hun eigen vrijheidsberoving en ondergang.

  Afgelopen zondag was er in Den Haag een kleine bijeenkomst van mensen die tegen de corona maatregelen zijn. Er was een overweldigende grote groep politie om hen heen met veel politiebusjes. Bij eerdere demonstraties werden die mensen in elkaar geslagen door de politie.

  Mijn stelling is nu dat we in een fascistische politiestaat terecht zijn gekomen. Met de duivels Rutte, de Jong en binnenkort Kaag aan de leiding van deze gewelddadige politie staat.

 27. Ab normaal
  Ab surd
  Ab Osterhaus

  s P U T N I k… ziet u het?

  s P U T I N k..

 28. @DelaatstePope

  schreef:23/03/2021 om 6:47 pm
  @Pilaf Kalm maar. We zitten midden in de eindtijd. Ook wel fascinerend om mee te maken. Probeer het van die kant te benaderen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ik geloof in God en Jezus. Ben totaal niet bang om al het materiele te verliezen. De tijd van de overheden is op. Mjn ziel daar kunnen ze niet aan komen. Laat de overheden maar in elkaar storten.

  Okay volgens mij ontbreekt er hier iets ?
  Naaste liefde en hersens, of het hebben van jonge kinderen / cq toekomst?

  De houding van: “Ik bent gered en de rest de pest” is niet Christelijk, Jezus zal je niet kennen !

  Lees de geschriften beter !

 29. Als het erop aankomt zal Israel straks de Anti-Christ zonder bezwaar aanvaarden, echter aan het einde van de grote verdrukking zal Israel zien wie zij doorstoken hebben. Ook dat moment zal komen.

 30. Mensen, hoop niet op ‘onze ‘ democratische regering.

  Er komt straks, als de chaos in deze wereld compleet is geworden, een situatie/moment waarop de democratische structuren een voor een of tegelijkertijd zullen wegvallen en u helemaal niets meer te vertellen heeft en u slaaf zult worden van het systeem.

  Good luck alvast!

 31. Al jaren gaan “wereldleiders” op bezoek bij “Octopus” in Rome. Slechts om een kopje thee te drinken of om wat te keuvelen? Gelooft u hetzelf?
  Er wordt een sinister plan uitgerold en daar is al jarenlang over nagedacht.

 32. O ja, bijna vergeten en niet geheel onbelangrijk;

  De EU, het ongekozen parlement wat ons graag wil reguleren voor ons eigen bestwil omdat wij beschermd dienen te worden heeft op 16 maart j.l. gestemd over de invoer van een verplicht “inentingen Covid” EU paspoort ?

  O wisten dat jullie niet?

  Nou de uitkomst is nog in afwachting van oppositie, als die er binnen dertig dagen niet is dan is de wet er doorheen, ga er maar vanuit dat die verplichting er komt !

  Ik voorspel dat voor het einde van dit jaar vaccinatie paspoorten een feit zijn !
  Planning van de wet indieners is dat het voor de zomervakantie ingevoerd kan worden !

  Kan je mooi snel nog een terrasje of concertje pakken !

  Heeft er wel eens iemand opgelet bij de geschiedenis lessen op school?
  Over die vreselijke oorlog die nooit meer mocht gebeuren?

 33. “In ‘Vaccinatie Natie’ Israël, een term waar premier Netanyahu trots mee schermt, heeft een rechter besloten dat leraren die weigeren zich te laten vaccineren de toegang tot scholen en onderwijsinstellingen mag worden ontzegd (4). Zij zullen dus automatisch hun baan kwijtraken als ze blijven weigeren. Daarmee is een indirecte verplichte vaccinatie realiteit geworden, en is de verwachting dat andere beroepen zullen volgen. Aangezien D66 leider Sigrid Kaag Israël met zijn harde lockdowns, Covid-paspoorten, enkelbanden en afgedwongen massa vaccinaties openlijk als een soort gidsland beschouwt, weet u wat ook ons land de komende tijd waarschijnlijk te wachten staat.”

  Komt weer een stuk dichter in de buurt van een situatie zoals in Openbaring 13:17 wordt beschreven.

  17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.

 34. @Pier.
  Al ooit eens de Kebra Nagast gelezen?
  Staat gewoon online en verteld je precies waarom Israël doet wat het doet!
  En ook over de kinderen van het roomse rijk…

 35. maar ik heb begrepen dat het europeese hof vandaag heeft besloten dat vaccinatie niet verplicht is en je werknemen je daardoor niet kan ontslaan, zie Dutch digger news op telegram ofpace.coe,int/fr/files/29004/html/ 47 lidstaten wordt verzocht voor vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is.

 36. Ik wou eens in mijn leven nog een keer naar dit land toe, die kans is nu definitief verkeken.

 37. Het zou een verademing zijn als iedereen morgen zijn werk neerlegt en klaar met die tirannie die uiteindelijk een sluipende dood wordt voor die velen die indirect gedwongen zich toch laten inspuiten met het gifmengsel

 38. @Pilaf Kalm maar. We zitten midden in de eindtijd. Ook wel fascinerend om mee te maken. Probeer het van die kant te benaderen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ik geloof in God en Jezus. Ben totaal niet bang om al het materiele te verliezen. De tijd van de overheden is op. Mjn ziel daar kunnen ze niet aan komen. Laat de overheden maar in elkaar storten.

 39. xander: waarom wordt mijn reactie niet geplaatst?

  Beetje geduld Ruud uw post is gepubliceerd. Mod.

 40. Erge berichten allemaal ik hoop dat de verlosser Jezus snel terug komt en Reding geeft die in hem gelooft

 41. Die tijd die er nu komt zal over 50 jaar als randdebielen tijd gezien worden.
  Maar zo is het altijd met de goedgelovige massa.

 42. Amen, ik woon in Israel en hoop van ganse harte dat Natanyahu niet meer terugkomt. Hij geeft zijn volk verkocht voor zijjn politek gewin. Hij is zo hoogmoedig geworden. Vandaag gestemd op The New Hope en hoop dat er een andere rechtse regering ontstaat ZONDER de orthodoxen die het leven zo moelijk maken voor de Christenen in Israel.
  Als je een sportschool heb, moet je gevaccineerd worden anders kan je sluiten. Nu een bus geplaatst bij de airport zodat Israelis gevaccineerd kan worden als je Israel binnenkomt
  Het is allemaal hetzelfde wat Hilter deed voor de oorlog tegen de Joden en nu doet de regering het tegen hun eigen volk. Maar alles start altijd vanuit Israel. We mogen ons gelukkig verheugen, want wij weten dat YESHUA spoedig terugkomt. En de Tribulation moeten we toch doorheen.

 43. Als de invoer van producten en voedsel via vrachtschepen, als gevolg van de onhaalbare vaccinatieverplichting van zeevaarders, grotendeels zou wegvallen, staan ons zware tekorten, prijsstijgingen en misschien zelfs hongersnood te wachten.
  Dat is wellicht de volgende fase in het NWO masterplan…

 44. Hoe meer mensen je vaccineert met experimenteel spul hoe langer het duurt voor je er achter komt dat de natuur zich niet laat doen. Maar er achter komen gaat vanzelf lukken.
  Toegeven dat het heel dom gedacht is zal echter niet gebeuren vrees ik.
  Iets met voortschrijdend inzicht en met de kennis van nu…

  In Nederland wil de meerderheid dit ook dat is deze week kristal duidelijk geworden.
  Dat gaat dus vaccineren worden of zwerven en onder een brug liggen.
  Binnen een jaar, ik had het tien jaar geleden pertinent voor onmogelijk gehouden.

 45. Het beleid vol willekeur. Er is geen wetenschappelijke basis voor lockdowns en mondkapjes.
  Desondanks treedt de politie keihard op (zero tolerance) bij overtredingen van corona-wetten. Zelfs een eenvoudige vraag als “doe rustig, wat doe ik fout”, kan als het beledigen van de politie worden beschouwd, en men wordt keihard in de kraag gegrepen. Dat is politiebeleid.
  Vorig jaar was je geen crimineel als je ’s avonds of ’s nachts op straat was. Nu word je als crimineel behandeld als je na 21.00 uur op straat bent (ook daar is geen wetenschappelijke basis voor). En straks ben je pas een crimineel als je na 22.00 uur op straat bent.
  De mensen laten zich gek maken en het is heel treurig dat ook de politie geen professionele distantie weet te bewaren. Als de politie de betogers ‘wappies’ noemt, dan mengt de politie zich in de inhoud van de demonstraties. Persoonlijk kan een agent die menig hebben, maar professioneel dient hij/zij zich altijd neutraal op te stellen t.o.v. elke demonstratie.
  Alle voorzichtigheid die in wetten was ingebouwd om te voorkomen dat mensen hun macht misbruiken, lijkt nu door het toilet gespoeld te worden.

 46. Er schuilt iets zeer onheilspellends in het feit dat uitgerekend de staat Israël zich ontpopt als pleitbezorger voor de dictatuur van de antichrist.

Comments are closed.