Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen

—————————————————————————————————————————————-

(05.00) – Dat het één grote onlogische en tegenstrijdige chaos bij de WHO lijkt te zijn, is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt nu dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’ Ook na vaccinaties zullen mensen volgens haar mondkapjes moeten blijven dragen, en zullen er speciale regels voor reizen blijven bestaan.

De vaccins van Pfizer en Moderna zijn overigens niet eens getest of ze ‘besmettingen’ voorkomen. Het doel was enkel om te kijken of gevaccineerde personen minder snel en minder erg Covid symptomen zouden krijgen. Het absolute verschil met niet gevaccineerden lag daarbij ver onder de 1%.

Binnen enkele dagen zal een andere WHO topofficial Swaminathan wel weer tegenspreken, omdat het rechtstreeks tegen de beweringen van met name Westerse regeringen ingaat dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en vaccins toch echt heel erg nodig zijn. En dat terwijl het aantal ‘besmettingen’ is gebaseerd op de voor dit doel zinloze PCR-test, die 90%-95% valse positieven geeft.

Dit bevestigt andermaal dat al deze maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar onderdeel uitmaken van één groot gedragscontrole experiment. Nu blijkt dat 95% van de mensen willoos, slaafs en onbenullig de meest onzinnige en diametrale maatregelen slikken, weten de regeringen dat ze de komende jaren feitelijk kunnen doen wat ze willen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. @ Qvic: 5:28 pm, op 29/12. Inderdaad, zo zullen deze satanisten en globalisten te werk gaan. daar twijfel ik geen moment aan. Want het decimeren van de wereldbevolking dient wel door te gaan, natuurlijk. Helaas heeft de massa NIETS in de gaten.

 2. Qvic , zo is het precies , stapje voor stapje .En dat niet te snel anders schrikken de mensen wakker…

 3. Ook opvallend: Tijdens die hele corona-crisis noemden overheden en hun OMT’s nooit de bekwaamheden van ieders’ immuunsysteem. Dat werd buiten beschouwing gelaten. Daar vertrouwde men kennelijk niet op.
  Maar een vaccin kan alléén maar werken vanwege ons immuunsysteem! Het is géén medicijn.
  Het is een licht ziekmakende methode, die daarna vertrouwt op de werking van het immuunsysteem.
  Dus plotseling vertrouwen die overheden wel op ons immuunsysteem???

 4. Klaus Stöhr is voorstander van de vaccins. Hoe verdedigt hij dit? Door duidelijk te stellen dat mensen zonder symptomen géén besmettingsbron voor anderen zijn! Dat daar intussen goede onderzoeken over zijn (https://www.youtube.com/watch?v=mMo01l9fK38; op 7.30 minuut).
  En dan vergelijkt hij de geïnjecteerde met zo’n a-symptomatische “zieke”.
  De basis van dat quarantaine-gedoe ligt in de opvatting dat a-symptomatische mensen tóch anderen zouden kunnen besmetten. Daarom moeten ze in quarantaine, ook al voelen ze zich helemaal niet ziek. Daarom is er tekort aan verplegend personeel, omdat ze, al zijn ze niet ziek, tóch in quarantaine moeten na een positieve test-uitslag.
  Gezonde mensen opsluiten, is dus een totaal FOUTE methode. Een methode zónder goede basis.

 5. De overheid heeft de plícht de bevolking te informeren dat er sprake is van experiment met mRNA-vaccins! Iedereen die zich laat prikken doet mee aan een experiment. Dat mag niet verhuld worden.

 6. Dus waarover gaat dit virusgedoe?
  Het is een systeemtest om overal bewakings- en organisatiestructuren op te zetten en de werking ervan te testen
  Het resultaat is een wereldwijd concentratiekamp.
  Alles wordt verboden of via achterdeurtjes onmogelijk gemaakt.

 7. Artsen die vrijwillig helpen in de vaccinatie-centra in Duitsland, krijgen rond de 150 euro per uur. Andere vrijwilligers rond de 70 euro per uur.

 8. @ DrM jouw opmerking betreft de bijstand en een uitkering, een hele goeie…….

 9. De Pandemie is nep, maar de de WW pandemie 1 test is echt!
  Er word getest op:
  – Hoe ver kunnen we gaan en wat accepteert de meerderheid.
  – Hoeveel mensen zijn bereid een gevaarlijk slecht gestes vaccin te nemen.
  – Hoeveel bedrijven en mensen gaan er tijdens een lockdown letterlijk dood.
  – Introductie van het mRNA vaccin/therapie/gene engineering weapon !

  Deze periode is voor de macht zeer interessant om van te leren, ze weten nu
  wat ze de volgende keer wel en niet met ons kunnen uithalen.

  Dit was zo als ik het nu zie een generale repetitie want KILL BILL noemde
  SARS-CoV-2 pandemie 1 want pandemie 2 word volgens hem een BIO-WAR-VIRUS.

 10. @ DrM schreef:
  29/12/2020 om 4:12 pm
  Het WHO ging in februari uit van totaal verkeerde cijfers en er zouden tientallen miljoenen mensen overlijden aan het virus. Inmiddels moet je serieus speuren om op internet die doom scenario`s nog terug te vinden. Dat heet misleiding gevolgd door manipulatie.
  Het voorbeeld van die ezel die zich voor de tweede keer stoot aan dezelfde steen.
  Vervolgens voorspellen de opgewekte schatjes van het WHO dat we er nog niet zijn en zelfs met vaccinatie blijven de maatregelen nodig. Wat slechts sporadisch in het nieuws komt is dat dit virus prima te weerstaan is door het lichaam indien het immuun systeem op orde is. En dat wordt serieus ondermijnd als we alles maar weg gaan spuiten met experimentele stofjes.

  Het verhaal van de boodschappen is een mooi voorbeeld hoe droevig het werk van een ambtenaar feitelijk is. Lekker zelf niet nadenken maar gewoon de wet uitvoeren.

 11. En hij is niet de enige. Filippo Festini, hoogleraar verpleegkunde in Toscane (Italië), schreef op FB “het vaccin dat men u gaat toedienen, vermindert het risico op het krijgen van Covid met 0,87%, dat wil zeggen met minder dan 1%.” Hij is een van 10.000 medewerkers in de gezondheidszorg, op een totaal van 54.000, die het vaccin zullen weigeren.
  Hij voegt eraan dat het onmogelijk is om binnen zeven maanden een medicijn te ontwikkelen en uitspraken te doen over de werkzaamheid, veiligheid en bijwerkingen. Tenslotte zegt hij dat “twijfel, kritiek en voortdurend vragen de essentie van de wetenschap zijn, waardoor ze vooruitgang boekt. Wie de wetenschap presenteert als een granieten waarheid, heeft het mis; vooral op biomedisch gebied, waar elke uitspraak altijd moet worden gedaan in termen van waarschijnlijkheid, niet van zekerheid.” Waarvan akte.

 12. De tactiek is telkens het zelfde, door de bevolking constant een vette appel voor te houden. Zoals in maart zeiden ze: dat we tijdelijk een lock-down hebben en dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden om besmetting te voorkomen, om daarna weer terug te gaan naar het oude normaal. Toen het zover was, werd er vertelt dat we ons moesten testen met de PCR test. Als je negatieve uitslag had, kon je weer alles doen. Maar alle positieve uitslagen werden als besmettingen genoemd en die liepen extreem op. Dus konden we niet terug naar het oude normaal. De 1,5 meter, geen handen schudden, hoesten/niezen in je elleboog, handen wassen/ontsmetten constant en het nieuwe mondkapjes plicht werd ingevoerd. Maar als eenmaal het vaccin er is en we allemaal gevaccineerd zijn. Kunnen we weer terug naar het oude normaal. Nog voor het vaccin er is in Nederland, wordt al gezegd dat het vaccin geen bescherming bied tegen besmettingen, om zo de lock-down en de andere maatregels te kunnen handhaven. Het volgende zou zijn, dat je verplicht een inentingsbewijs moet hebben, om überhaupt buiten je huis te kunnen, maar de huidige maatregels blijven van kracht. Dan zal de volgende stap dan dat iedereen een biomedische chip onder je huid moeten hebben, om aan te tonen dat jij op tijd de benodigde vaccins hebt gehaald en dat het tevens je portemonnee is, om alles digitaal te betalen. Maar de huidige maatregels blijven van kracht. Dan zal de economie al zover in elkaar gestort zijn, dat het merendeel werkeloos is en zijn vaste lasten niet meer kan betalen. Dan kunnen de gemeentes, die per 2021 de schuldsanering moeten voorkomen. Jou schulden vrij maken, op voorwaarde dat je afziet van al je eigendommen mits jij wel gevaccineerd bent. Zodat ze jou huis kunnen toewijzen aan de statushouders en jij wordt op straat gegooid en zoek het maar uit of je wordt offline gezet en dan kunnen ze je organen oogsten.Telkens weer een stapje verder in het totalitaire communistische dictatuur. De salami constructie van telkens een beetje meer vrijheid en onafhankelijkheid en soevereiniteit van ons afpakken en als we niet in opstand komen. Dan weer een stapje verder, totdat er niets meer over is van de bevolking.

 13. Op https://joop.bnnvara.nl/nieuws/who-waarschuwt-voor-nog-ergere-pandemie “WHO waarschuwt voor nog ergere pandemie”.

  Over onmenselijk rechts beleid gesproken, wat dacht je van dit artikel “Vrouw met bijstand moet 7000 euro terugbetalen omdat ze boodschappen van moeder krijgt” op https://www.ad.nl/economie/vrouw-met-bijstand-moet-7000-euro-terugbetalen-omdat-ze-boodschappen-van-moeder-krijgt~a7a2cffb/? Zie ook https://nos.nl/artikel/2362424-is-er-verschil-tussen-boodschappen-krijgen-van-je-moeder-of-de-voedselbank.html “‘Is er verschil tussen boodschappen krijgen van je moeder of de voedselbank?'”.

 14. @ Amo: 11:38 am. Inderdaad, het is zeer verdacht om deze groepen: de ouderen, en mensen met (geestelijke) beperkingen als eerste te vaccineren. Ik krijg er een vieze smaak van in de mond. het deugt voor geen meter. En niemand van de massa der bevolking, vraagt zich af, waarom dit zo dient te gebeuren. En niemand heeft vt=raagtekens bij het feit, dat de “Big Pharma-bedrijven”, niet aansprakelijk zijn, voor de bijwerkingen, en gevolgen van het vaccineren.

 15. @ rescue: 10:01 am. En Gods Woord de Bijbel is waarheid. Alles zal zo gechieden. daarom is het uiterst belangrijk om vast te houden aan dat Woord, en aan onze heiland en Verlosser Jezus/Yeshua.

 16. En nog steeds geen enkel bewijs van het corona virus te vinden, nl geen genetische code, geen foto, geen isolatie van het virus ?
  Hoe moeilijk is het om aan onze volksverraders en gecontroleerde oppositie , verifieerbaar bewijs te vragen van het virus ? Daarna game over voor de pandemie.!
  Voor wie de beerput van dichterbij wil bekijken, zojuist heeft wikileaks al zijn documenten online gezet.
  https://file.wikileaks.org/file/

 17. Het vaccin is voorloper van luciferian tattoo zie de link:https.//youtu.be/bdg3MEcMCZU

 18. Soumya Swaminathan spreekt de waarheid.
  Alle griepvaccins geven immers ook geen enkele bescherming voor het krijgen van griep.

 19. Stapje voor stapje naar een totalitaire samenleving. Duitsland doet het voor. Via het gerucht van een mutant (die niet schadelijker is), wordt het verplichte testen voor alle openbaar vervoer naar en vanuit het buitenland verplicht gesteld.

 20. Het maakt de vijand niet meer uit of het klopt in onze ogen. Ze gaan ervan uit dat we gewoon in de rij gaan staan voor een prik, zodat we een terras kunnen pakken, of kunnen sporten, of naar ons werk kunnen.

  Zodat ze hun plan kunnen uitrollen:
  https://www.bitchute.com/video/FJbg2En02nib/

 21. Wie zal dat betalen? Wie heeft zoveel geld? Wie heeft zoveel ping, ping, ping? Wie heeft dat besteld?
  Tachtig % van de patiënten op de intensive care spreken geen Nederlands en ongeveer hetzelfde percentage van de handhavers (de capo’s van Rutte met hun schandalig excorbante bekeuringen uitdelerij) van het zelfde laken een pak. De gezichten (treiters) van de politie en hun gedrag is ook al zo vreemdsoortig. Zij hebben niet meer de benodigde (wets) kennis maar werken vanuit hun, veelal uitheemse, opinies. . Met deze media junken moet het volk het maar mee doen.

 22. De ‘mensen’ achter de schermen die aan de touwtjes trekken en overheden aansturen weten precies wat ze moeten doen.
  Kijk eens naar het onderstaande artikel wat gaat over het Milgram experiment.
  Vergelijk dat eens met de huidige situatie en zie de overeenkomsten.
  Ik roep iedereen op om bij zijn/haar eigen moraal te blijven en te luisteren naar het eigen geweten ondanks de druk van buiten af.

  https://commonsensetv.nl/stof-der-overdenking-deel-1-het-milgram-experiment/

  Ik wens hierbij Xander en zijn team en alle lezers een fijne jaarwisseling, en een hoopvol nieuw jaar met wijsheid en inzicht.
  Xander en het team; dank voor alle moeite om ons te informeren het afgelopen jaar.

 23. Weiger elk vaccin !!!

  Eet gember, ginseng, verse look, ajuinen, limoenen …

 24. Ik denk dat steeds meer mensen juist wakker worden en al het bedrog en manipulatie gaan doorzien. De globalisten van de NWO zijn hun hand aan het overspelen. Zeker als Trump toch gewoon herkozen blijkt te zijn, wordt het interessant. Vergeet niet dat Trump een militaire achtergrond heeft. Sommige tegenstanders moet je niet een tweede kans geven.

 25. Hugo de Jonge laat onderzoeken hoe een vaccinatiepaspoort ethisch en juridisch kan worden ingevoerd bij het mogen betreden van publieke voorzieningen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, werkomgevingen, sociale gelegenheden zoals horeca, (sport)evenementen en uitgaansgelegenheden.
  Als hij geen énkel plan heeft in die richting, hoeft hij het ook niet te laten uitzoeken.
  Ergo: Er zijn plannen in die richting.
  Het gezondheidsfascisme in opkomst, met een gezondheidspaspoort dat voorwaarde wordt voor deelname aan het leven. En dat met medewerking van het CDA. Wie had dat ooit gedacht.
  Allemaal op poten gezet met een nepkillervirus en een angststrategie die grondig is voorbereid.

 26. Waarom krijgen de allerzwaksten als eerste dat experimentele vaccin? Ik hoor op de radio dat ook ouderen met een verstandelijke beperking tot de “eerste” groep behoren. Dat zijn natuurlijk de groepen waarbij men kan injecteren zonder tegenspartelen. Groepen die zich niet verzetten.
  Deze mensen worden dus als proefkonijn gebruikt en iedereen schijnt dat heel ethisch te vinden.
  De overheid is moreel ontspoord door corona. Er is qua bemoeizucht met ieders’ persoonlijke leven, een rode lijn overschreden. Een persoonlijke levenssfeer die niet zonder persoonlijke instemming mag worden geschonden.

 27. Als dat waar is, waarom moeten we ons dan inenten dat is dan toch belachelijk. Want als je in 2021 gaat reizen moet je een bewijs van inenting hebben, dus we zijn bijna verplicht. Maar wat zoals uit dit artikel blijkt dat het niet naar behoren werkt? Shalom

 28. Als argeloze schapen laten de mensen zich inpakken, van schapen kan ik me dat indenken. Met mensen met verstand niet, maar dat verstand lijkt niet meer te werken.

 29. Ze hebben de smaak te pakken.

  onge kinderen moeten snel ingeënt
  worden tegen het rotavirus.Voorzitter
  Illy van de Nederlandse Vereniging voor
  Kindergeneeskunde bepleit dat.Volgens
  Illy kunnen ziekenhuisopnames zo worden
  voorkomen en blijft er meer ruimte voor
  coronapatiënten.

  Het rotavirus veroorzaakt een soort
  buikgriep en vrijwel alle kinderen in
  Nederland krijgen het.De meesten hebben
  er weinig last van,maar elk jaar worden
  er toch zo’n 3500 kinderen opgenomen
  met uitdrogingsverschijnselen.

  Als die ziekenhuisopnames kunnen worden
  voorkomen,leidt dat tot verlichting van
  de zorg,is het idee.

 30. Denk eerder dat het dit keer om een modificeren van de mens gaat.
  Het doel is mij niet bekend misschien onvruchtbaar maken of de hersenen zo wijzigen dat ze slaafs worden, zeg het maar.

 31. Dit is wat Christus voorspelde in Matt.24

  7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
  8 Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën.

  En dit is waar vele gelovigen van denken dat dit alleen de joden geldt, maar we zullen zien.

  9 Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden, en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam.
  10 En dan zullen er velen struikelen en zij zullen elkaar overleveren en elkaar haten.
  11 En er zullen veel valse profeten opstaan en die zullen er velen misleiden.
  12 En doordat de wetteloosheid zal toenemen, zal de liefde van velen verkillen.
  13 Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.

 32. Het citaat: ” Nu blijkt dat 95% van de mensen willoos, slaafs en onbenullig de meest onzinnige en diametrale maatregelen slikken, weten de regeringen dat ze de komende jaren kunnen doen wat ze willen”, einde citaat uit het bovenstaande artikel. En laat nu juist dat het grote probleem zijn, om deze Corona waanzin te stoppen.

 33. https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/ontlast-zorg-met-vaccinatie-rotavirus.html
  Precies wat ik al vermoede, met onzin argumenten wordt er steeds meer gehamerd op vaccineren. Tot we straks nog drie IC bedden overhouden voor de koninklijke familie en ander hotemetoten. Het volk laat zich maar blauw prikken maar moet het eens wagen om zorg te wensen. Maar de kosten en dus de rekening legt men wel neer bij die domme burger.
  Overigens kan ik nog wel wat suggesties doen als het om ontlasten van de zorg gaat. Wat te denken van het gewoonweg verbieden van tabak en alcohol? Drugs en suiker, zonnebaden en vrije tijd. Mensen gaan in die vrije toch maar domme dingen doen. Nee, betalen zul je maar zorg wordt steeds meer iets waar je je voor zult moeten verantwoorden. En ben je dan zo slim om je niet te laten vaccineren dan verlies je je recht op zorg helemaal, maar betalen zul je.

Comments are closed.