Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’

Met wéér een keiharde lockdown-vuistslag gaat het kabinet Rutte-3 onverminderd verder met de verwoesting van onze economie en samenleving.

—————————————————————————————————————————————-

De Nederlandse bevolking is niet gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen – Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten? – Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan’Facebook en LinkedIn verwijderen huisarts Berber Pieksma vanwege kritiek op corona beleid

—————————————————————————————————————————————–

De opmars van de communistische DDR 2.0 censuur in het Westen gaat onverminderd verder. Facebook en LinkedIn hebben de accounts van de Nederlandse huisarts Berber Pieksma, onlangs nog samen met collega Rob Elens te gast bij Blue Tiger Studio, verwijderd omdat ze het gewaagd heeft openlijk kritiek te uiten op het corona beleid. Hieronder de open brief die Pieksma heeft gestuurd aan de Nederlandse politiek:

‘Exit Paniekvoetbal’

Geachte heren Omtzigt , Hoekstra, van Haga, van der Staaij, Voordewind en Dijkhoff,

Als ervaren huisarts, die mede verantwoordelijk is voor de “retraction letter”,die de Corman/Drosten/Koopmans-PCR-test veroordeelt tot een zeer slechte test die 98% vals positieve uitslagen oplevert, staande voor de artseneed, wil ik u graag bijstaan in het vinden van de juiste uitweg uit deze crisis.

Als eerste wil ik u de artseneed onder de aandacht brengen. ‘Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten. Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen.

Ik zal aan de patiënt geen schade doen.’ Realiseert u zich hoezeer de burger lijdt onder het inhumane beleid van deze regering, waarbij MKB en cultuursector verdwijnen? Hoezeer de “normale” zorg achterloopt door de focus op Covid19? U bent allen politicus en staat voor vrijheid en democratie. U zou het belang van de bevolking voorop moeten stellen.

Ik schrijf u zessen aan omdat ik vertrouwen in u heb. Sluit een pact en ga samen deze verkiezingen in met ontbinden van dit Covid19- beleid als doel. Medisch gezien hebben we al jaren sinds de ziekenhuisbeddenvermindering ‘s winters te maken met het probleem een plek te vinden voor op te nemen patiënten. Dit jaar is dat niet anders dan andere jaren. Ook de totale sterfte is dit jaar niet meer dan andere jaren.

Deze ondeugdelijke PCR-test, waar alle regeringsbeleid op stoelt, mag niet verder leidraad voor beleidsregels zijn zoals wij die nu kennen! Is het gebrek aan ziekenhuisbedden het probleem? Doe er wat aan! De statistieken wijzen uit dat de tweede golf een golf is van positieve testen ten gevolge van het opnieuw uitbreiden van de testmogelijkheden en testverplichtingen, zonder dat er sprake is van toename patiëntenopnames in de ziekenhuizen.

U weet dat de PCR-test alleen mag bijdragen in diagnosestelling bij iemand die klinisch symptomen heeft die bij een betreffende ziekte passen. U zou eens moeten kijken naar het percentage positieve testen op het totaal van de testen, dan ziet u hoe de vork in de steel zit over de ten onrechte negatieve interpretatie van de uitkomsten. De enorme toename van testmogelijkheden en testverplichtingen heeft een toename van positieve uitkomsten gegeven daar waar er relatief geen enkele toename is.

Verder: Er is nog nooit een virus verdwenen! We moeten ermee leren leven en dat doen we goed! Hoe meer positieve testen zonder ziekte des te meer zijn we op weg naar groepsimmuniteit.

Het is volstrekt verantwoord de regeringsregels betreffende de pandemie onmiddellijk op te heffen. Maar om gezichtsverlies te voorkomen doet u dat stapsgewijs: 1.Horeca weer open. 2.Twee weken later mondkapjes loslaten waarvan we weten dat de verplichting ze te dragen te maken heeft met gedragscontrole  en er geen enkele medische rechtvaardiging voor bestaat. 3. Anderhalve meter-regel opheffen.

Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten? Ik heb u steeds gerespecteerd. Gaat u alstublieft samen verder en leidt ons uit deze domheid: Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown zijn niet wetenschappelijk onderbouwd.

Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid en die van de jeugd die momenteel hard wordt getroffen. Alle voorspellingen genoemd in de brandbrief GGZ.nl zien we uitkomen. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan. Horecabezoek, samen zijn met vrienden, goede scholing op locatie en mogelijkheden tot ontspanning zijn verboden voor de jeugd. In plaats daarvan krijgen zij keer op keer de schuld van iets waar zij geen schuld aan hebben. Namelijk, dat vooral oude mensen overlijden aan een relatief onschuldig virus.

Distantieert u zich van de WHO, die volkomen onterecht de definitie van pandemie veranderde en de ernst van de ziekte uit de definitie haalde. De jeugd moet onmiddellijk haar vrijheid terug krijgen! Afstand, bij ziekteverschijnselen, zal de Nederlandse bevolking uit zichzelf bewaren, uit gezonde gewoonte vanouds.

Er bestaat zoiets als het hebben van goodwill van een regering bij haar bevolking. Die goodwill is alras aan het verdwijnen. Grote delen van de bevolking hebben geen vertrouwen meer in de regering en politiek. (Grote delen van de bevolking zijn met desinformatie zó bang gemaakt, dat .mensen zonder mondkapje letterlijk uit supermarkten worden gesleept – Xander)

Kijk naar Zweden! Zweden heeft uiteindelijk zich het minste schade aangedaan op gezondheidsgebied, economisch en sociaal. Let wel: Van SARScov2 wordt 2 % van de mensen ziek en van die 2 % sterft 0,23% over de totale bevolking berekend. Onder de 70 jaar is de IFR zelfs 0,05%! Dat betekent dat 0,05% van de mensen die echt zijn besmet (dus met de klinische symptomen, een positieve test zegt niets) overlijdt door toedoen van dit virus. Een ziekte met IFR van 0,23 % hoort niet op de A-lijst van ziekten te staan en daarmee valt iedere onderbouwing voor het huidige gezondheidsbeleid betreffende covid19 weg. De risicogroep voor overlijden bestaat vooral uit hoogbejaarden (mensen boven de 80 jaar) en mensen met een ernstig onderliggend lijden.

Bovenstaande percentages leiden samen met het “number to treat” betreffende vaccinatie tegen SARScov2 ertoe dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers en dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA vaccin kan geven.

Ik ben geen anti-vaxxer. Echter het is goed te weten dat de ontwikkelde vaccins tegen Covid19 van een heel andere aard zijn dan de vroegere verzwakte-virusbevattende vaccins. Het gaat nu om genetisch gemodificeerde virustoediening. Bovendien is de huidige manier van pressie op mensen om zich te laten vaccineren, tezamen met de slechte onderbouwing waarom mensen dat moeten doen, funest voor het Rijksvaccinatieprogramma (bof, mazelen, rode hond, difterie, kinkhoest, tetanus, polio en Hemofilus Influenzae). In dit Rijksvaccinatie programma hebben wij vertrouwen en stáán wij als artsen voor. Nu raken grote groepen mensen hun vertrouwen ook kwijt in dit Rijksvaccinatieprogramma.

Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen (NB 98 % wordt immers niet ziek na besmetting) is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling. Er is goede therapie voorhanden in meerdere vormen. Dat er tijdens de eerste golf veel mis is gegaan voor de patiënten heeft te maken met gebrek aan kennis over de ziekte destijds. Inmiddels is er veel voortschrijdend inzicht.

Al met al is het huidige regeringsbeleid van het kabinet Rutte disproportioneel. Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan. Ik doe een beroep op uw geweten en uw verantwoordelijkheid voor volgende generaties.

De Nederlandse bevolking is niet gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen.

Hoogachtend, Berber W. Pieksma, Huisarts sinds 1mei 1986

(Vet gedrukt toegevoegd – Xander)

Zie ook o.a.:

16-12: Petitite ‘Stop de Lockdown, Nederland weer vrij’ wordt massaal ondertekend
14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
11-12: Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
03-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. https://www.nu.nl/coronavirus/6097778/vk-denkt-dat-het-heel-moeilijk-wordt-nieuwe-coronavariant-te-bedwingen.html
  Maar deskundigen zijn er wonderlijk genoeg als de kippen bij stellig te beweren dat het vaccin ook voor deze variant werkt. Zo dat is knap binnen een week, de nieuwe stam is op zijn vroegst maandag ontdekt. En geldt dat dat voor alle vaccins? Ik geloof er wederom helemaal niets van.

  Een ander geluid, met dank weer aan de enorme kundigheid van Juglen Zwaan:
  https://preview.mailerlite.com/w6s9g1/1580284799145215687/w3z1/
  Er zijn dus tegen geluiden vanuit het medisch veld en daar staan argumenten tussen die tot nadenken zouden moeten stemmen bij het OMT.

  https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives
  Het WHO geeft nu schoorvoetend toe dat de test valse positieve uitslagen geeft. Het stapje naar de constatering dat de test niet deugt komt er waarschijnlijk nooit.

 2. De satanische globalistische elite (de 1%) willen een communistische N.W.O./great reset.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,daarvoor worden de dodelijke corona vaccinazi,s gebruikt.

 3. Als je dit artikel leest (voor de liefhebbers, https://www.nature.com/articles/s41586-020-2798-3), dan zie je dat er enorm geknutseld moet worden aan het genetisch materiaal van het virus en de transportcellen. Alleen het toedienen van het dode virus lijkt nog op de meest natuurlijke weg. Dan wordt het virus gekweekt (op Vero-cellen) en dan chemisch inactief gemaakt. Het vaccin bevat wel hulpstoffen (aluminium hydroxide b.v.) om de immuunrespons te versterken. Wegens injecteren in het weefsel, treedt de immuunrespons vooral in de lagere luchtwegen op (vanuit het bloedplasma).

  Bij de andere vaccinaties knutselt men aan de genen van Sars-CoV-2 om deze te verzwakken. Ook moet er geknutseld worden aan de transportcellen die gebruikt worden om het bewerkte virus in onze cellen te brengen. Dat kunnen Virus Like particles zijn van gist, insecten,, zoogdiercellen, plantencellen.
  Ook worden andere virussen gebruikt om genetisch bewerkt Sars-CoV-2 materiaal in het lichaam te brengen. Dat kunnen Adeno-virussen zijn, mazelenvirussen, influenzavirussen, en Newcastle disease virussen b.v.. Ook hier moet genetisch geknutseld worden om ze tot dragers van virusdeeltjes te maken.
  Dan de DNA en RNA vaccins, die in vitro gemaakt kunnen worden, en die de genetische code in onze cellen gaan brengen. De RNA-vaccins schijnen goede immuun-responses te geven en men vindt ze veelbelovend. Ze worden via Lipid Nanoparticles in onze cellen gebracht; een nieuwe methode.
  Pfizer en Moderna werken hieraan. Moderna bracht nog nooit vaccins op grote schaal op de markt.
  Al met al veel genetisch geknutsel, waar de natuurlijke weerstand voldoende effectief functioneert. Want dit virus is goed te behappen onder de mensen. Het is geen killervirus als ebola.

 4. Dankzij de TK kan Rutte zijn gang gaan. ALLE kartelpartijen blijken landverraders te zijn.
  Stem ze straks weg. Hopelijk valt dit kabinet door de Toeslagenaffaire.

 5. Alle onzin op een rijtje: Interview met dr. Bhakdi en zijn vrouw dr. Karina Reiss: https://www.rubikon.news/artikel/der-fortgesetzte-fehlalarm
  (rechtermuisklik, klikken op ‘vertalen in Nederlands’; geeft een goede vertaling)
  Mooie opmerking over de griep. Griep kan ook ernstig toeslaan met langdurige gevolgen. Vooral bij verzwakte mensen, maar zelfs bij jongeren. Toch zijn we nooit massaal niet-zieke mensen gaan testen op griepvirussen!
  En natuurlijk kregen we nooit de dagelijkse standen door over het aantal mensen dat ‘besmet’ was met een griepvirus.

  Op Radio1 probeerde men met een reportage Zweden weer af te schilderen als een land waar het uit de hand loopt. Dat doen Duitse media ook, met nog heftiger krantenkoppen. Maar de werkelijkheid is helemaal niet dramatischer dan hier! Zie: https://www.rubikon.news/artikel/fortgesetzter-sonderweg (ook vertalen met rechtermuisklik).

  Al dat eenzijdige sturen van het nieuws, maakt het niet geloofwaardiger. Je wordt bewust eenzijdig voorgelicht. In de Duitse angststrategie-plannen stond ook vermeld dat er steeds naar de Spaanse Griep verwezen diende te worden worden (dat doet b.v. Marc Bonten steeds). Een hevige griep in een periode zónder antibiotica: Velen stierven aan secundaire longinfecties in een ongezonde periode na een hevige oorlog.
  Het radionieuws is verworden tot het voorlezen van dikke krantenkoppen. Zo zou 3/4 van de mensen voorstander zijn van een vaccinpaspoort bij het mogen gebruiken van de horeca. De uitslag van het onderzoek was echter véél genuanceerder!

 6. @ Spyfromthesky: 8:33 pm, op 17/12. Juist van U gezien. En het gedrag bij vele handhavers, bij de Politie en de BOA’s, laat zien dat de NSB mentaliteit nooit is weg geweest uit Nederland. Helaas zijn ook vele landgenoten, angstige mensen, bereid, om anderen te verlinken als men ziet bv. dat er meer mensen in huis zijn, bij de ander, dan Rutte en de Jonge wensen.

 7. Belgische staatssecretaris verklapt prijzen coronavaccins

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1159221935/belgische-staatssecretaris-verklapt-prijzen-coronavaccins

  Het ene vaccin is veel duurder dan het andere, blijkt nog eens uit het overzicht dat staatssecretaris Eva De Bleeker per abuis twitterde. Het middel van het Duitse BioNTech en het Amerikaanse Pfizer, dat de EU hoogstwaarschijnlijk volgende week als eerste zal goedkeuren, is met 12 euro per dosis aan de prijzige kant. Een andere koploper, Moderna, rekent zelfs 18 euro per dosis. Dat is ruim tien keer zoveel als het vaccin van AstraZeneca, dat wat langer op zich laat wachten.

 8. wat een goed stuk van de huisarts.
  nu met 18 miljoen de straat op. wereldwijd met 8 miljard de straat op.

 9. The Great Reset, het complete verhaal met Prof. Bob de Wit.

  https://www.youtube.com/watch?v=NdWqUUsBKho

  ‘We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd. Wat wil Schwab precies? Wat betekent nou die Great Reset? En hoe krijgt die dan vorm? Ik bespreek met met Professor Bob de Wit (hoogleraar Strategisch leiderschap) die de afgelopen jaren het geo politiek schaakbord bestudeerde. Dat resulteerde in het nieuwe boek ‘Society 4.0’ wat een manifest is van ‘zorg’ maar ook ‘hoop’. Volgens De Wit is de Great Reset onontkoombaar en volkomen cyclisch omdat we aan het einde zitten van het industriële tijdperk dat simpelweg op is. ‘Echter, de koers die het World Economic Forum heeft ingezet is een weg van ondemocratisch bestuur, zonder feed back mechanismes en een systeem zonder rem leidt tot een dictatuur’, aldus De Wit.

 10. https://www.nu.nl/politiek/6097423/kamer-baalt-van-vaccinatieproces-de-jonge-hamert-op-zorgvuldigheid.html

  D66-fractievoorzitter Rob Jetten: “De wetenschap heeft een topprestatie geleverd, maar het goede nieuws dreigt te worden overschaduwd door twijfels of we in Nederland wel klaar voor zijn.”

  Rob Jetten is de domste man die op deze planeet rondloopt. Ik neem het hem niet kwalijk want hij is kennelijk nog steeds het opperhoofd van de domste partij op deze planeet.
  Burgers die daar op stemmen zijn serieus de weg kwijt.

 11. Osterhaus bevestigt dat hij €5,6 miljoen, door aandelenverkoop, heeft verdiend met vaccinonderzoek:

  https://www.youtube.com/watch?v=TOF_wq43Atg

  De aanhouder wint. Niet linksom, dan rechtsom. De onderste steen komt boven. Dat blijkt uit deze bijzondere aflevering van The GYGS. De afgelopen weken hebben Yves en Erik zich vastgebeten in de verdachte geldstromen van Nederlands bekendste knuffelviroloog Ab Osterhaus. En na lang aandringen heeft Osterhaus, aan Follow The Money, bekend dat hij 5,6 miljoen euro heeft verdiend met de verkoop van zijn aandelen in een vaccin producent. Gijrath en De Vlieger zijn in alle staten door dit nieuws. Ze zijn trots dat hun research heeft bijgedragen aan deze ontknoping, maar boosheid overheerst en ze zijn zelfs een beetje emotioneel.

 12. In het VK heeft iemand het al over Kerst 2021 als einde van de gekte. Hoe kan iemand dit weten? Het begint sadistisch te worden, dat in de bodem slaan van elke hoop. Lieden die graag van alles stuk maken, inclusief het geluk van mensen.

 13. Dit kabinet hangt aan elkaar van onkunde, eigenwijsheid en corruptie.
  Om een test te gebruiken die niet geschikt is, is al niet zo slim.
  Maar dan gaat dat volk die gegevens gebruiken om alles en iedereen de mond te snoeren.
  Ik vind dat gewoon fascistisch.
  Ergens had ik gehoopt dat wij daar vanaf zouden zijn.
  Rutte heeft het weer op de agenda gezet, ik ben hem daar niet dankbaar voor.
  Ik heb een hekel aan mijnheer Rutte.

 14. Rutte wist bij de vorige verkiezingen al ruim voordat de uitslagen bekend waren precies het aantal zetels van zijn partij te noemen.
  Hoe kan dat?
  Gaat het op 17 maart 2021 weer zo?

 15. Natuurlijk word Rutte volgend jaar weer met overweldigende meerderheid herkozen omdat hij een uitermate zorgvuldig en constructief beleid voert en het zóóó goed voorheeft met de Nederlandse burgers, onvoorstelbaar betrouwbaar is, de democratie in een hoog vaandel heeft, nooit een onwaarheid verteld, nooit bedriegt of liegt. Deze mensen hebben een voorbeeldfunctie en hoe fijn zou het toch zijn wanneer alle Nederlanders dit voorbeeld zouden volgen, zijn toch we meteen van de criminaliteit in ons fijne land verlost.
  Wat een fijne mensen zitten in dit kabinet en doen het zóóó goed dat we ze weer grááág terugzien. Misschien kunnen we een aantal stemcomputers uit de VS overnemen dan kunnen we er van verzekerd zijn dat onze deugmensen de volgende kabinetsperiode hun karwei kunnen afmaken.
  Och ja er komt wat minder belastinggeld binnen vanwege de lockdown dat het overnemen van de stemcomputers een probleempje zou kunnen worden maar als we meneer Soros eens heel vriendelijk zouden vragen ons een paar van die machines te doneren zijn we ook geholpen en zien we ons vrolijk lachende minister president volgend jaar weer fijn terug en natuurlijk zijn fijne vriend Hugo niet te vergeten want dit is een gouden duo die ons uit de pandemie gaat redden met het in recordtempo ontwikkelde levensreddende vaccin.

 16. en de verkiezingen gebeurd het zelfde weer als bij de vorige?
  zie ook wat er inde vs gebeurd

 17. De criminele WHO heeft Covid-1984 inmiddels verwijderd van Lijst A.
  Was immers onhoudbaar met even IFR van 0,23%
  Hun oorspronkelijke aanname was 3,4% en zelfs dat percentage is discutabel laag voor een categorie A virus.

 18. Dit kabinet bestaat uit politici die geen idee hebben waar ze mee te maken hebben.
  Deze bevolking heeft geen idee met wat voor politici zij te maken hebben.
  En dit is HET recept voor de ellende waar we in het verleden mee te maken hebben gehad.
  Ik weet zeker dat we er nog heel veel mee te maken krijgen.
  Waarom?
  Omdat wij te lamlendig zijn er een einde aan te maken.
  Proost..

 19. Home Alone 6?

  Een verhaal met een knipoog.

  Wordt Home Alone 6 met de Kerst een onvoorziene zelf gemaakte slechte film bij een ieder van ons?

  Ach, ja. Ik ben best wel een fan van Home Alone. De delen 1 en 2 vind ik prachtig. Home Alone 2 vind ik de allerbeste. Ach, een persoonlijke mening.

  Laat ook nu net die beste film al in bepaalde landen net dat fragment eruit gelaten te hebben waarin Donald Trump even in beeld kwam, maar goed, dat terzijde.

  Iedereen moet zelf, alleen, thuis blijven. We mogen niets ontvangen. Geen bezoek. We zitten thuis vooral niets te doen. Filmpje kijken, internet afstruinen. Af en toe naar buiten als het mooi weer is.

  Nee, we beleven zelf een Home Alone 6 met de Kerstdagen. Buiten zijn de boeven die bij ons willen inbreken. De controleurs (BOA”S) enz die eigenlijk willen weten hoeveel mensen achter de voordeur zitten. Wellicht berichten richting de Kerst dat we uitgenodigd worden en zo niet vrijwillig dan met geweld, dat we die prik in ons lijf dienen te krijgen.
  DE AIVD en andere geheime diensten die ons volgen digitaal wat ons internet gedrag is.

  Onze familie zijn vertrokken. Ze houden afstand, komen niet meer en hebben ons ook al achter gelaten. We zijn vaak zelfs het zwarte schaap omdat we een andere mening erop na houden.

  Maar ook in de Home Alone films zit toch een goed moraal. Er vindt een gesprek plaats met wat lotgenoten die het ook niet goed op de rit hebben. We praten ze moet in en we gaan samen de dingen anders zien. Er is wat moet voor nodig. Maar uiteindelijk komen we er samen uit. De film eindigt goed. En de boeven? Ze hebben bijna met hun lach dezelfde vertoning. De scharrelen maar wat aan.

  Spyfromthesky

 20. Open antwoord aan de moedige arts Berber Pieksma,

  Allereerst een groot compliment voor uw moed, op te komen voor uw medeburgers/patienten/uw artsen/Hippocrates-eed.
  U, Rob Elens en andere medestanders, al/niet arts, houden het vrijheidsvaandel en de Hippocrateseed hoog.

  Jammer genoeg hebben de door u geadresseerden volksverraad gepleegd door tegen de Nederlandse bevolking te stemmen, tegen de grondwet, de Neurenbergcode, de mensenrechten, het WMAprotocol, de vrijheid, de immuniteit,
  de gezondheid, de genegenheid tussen mensen, de frisse lucht, de beschaving, de cultuur, de biologische landbouw.
  Dat alles ZONDER MEDISCHE NOODZAAK!
  Er wordt m.a.w. een intens vals spel met hun medeburgers gespeeld door een stel omgekochte, niet medisch onderlegde geld- en machtsdronken politici, onder wie een onwaardige premier, een mini-ster genaamd Kaag, die zich beiden schuldig maken aan enorme belangenverstrengeling en hoogverraad tot op het bot, samen met andere gates-lakeien hier en elders.

  Wilt u svp contact opnemen met dr Elke de Klerk, een vakgenote, en met dr Reiner Fuellmich, advocaat, US/DLD,
  ivm zijn International Class Action, civiel en strafrechtelijk, tzv misdaden tegen de mensheid.

 21. Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten? Het antwoord is `ja`, want
  de Nederlandse bevolking is gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat accepteren. We zijn murw geworden, slappe zielenpoten die zich niet meer verzetten tegen de dictatuur. Net als de klimaat, immigratie en Brusselse fascisme.

 22. https://www.nu.nl/coronavirus/6097363/goedkeuring-pfizer-vaccin-kan-nederland-al-dit-jaar-kleine-lading-vaccins-opleveren.html
  https://www.nu.nl/coronavirus/6097380/eerste-vaccinatie-in-nederland-op-8-januari-als-pfizer-vaccin-wordt-goedgekeurd.html
  Dus Nederland krijgt dit jaar nog een kleine lading vaccins.
  Bij goedkeuring kan er vanaf 8 januari begonnen worden met vaccinatie.
  Ik twijfel er geen seconde aan dat er goedkeuring komt. Er is geen enkele ruimte voor kritiek, laat staan afkeuring. Iets wat je zou verwachten gezien het feit dat het geen vaccin is. De bijwerkingen zijn op de lange termijn niet onderzocht. Verschillende belangrijke adviseurs er kapitalen aan verdienen, dus die adviezen zijn niet onafhankelijk. De zorg eerst werd kaal geplukt en nu als smoes opgevoerd wordt met als motivator de paniek.
  Ik vind het wel genoeg, wanneer worden de verantwoordelijke politici afgerekend?

 23. We zitten 30 jaar later nu aan de andere kant van het IJzeren Gordijn. Opgesloten in een open lucht gevangenis.

 24. Het kabinet Rutte III maakt haar beleid op basis van positieve testuitslagen. Volstrekt idioot als je het volgende nader beschouwd. In mijn gemeente (40.000 inwoners) zijn sinds 6 november (dat is dus 6 weken geleden) 4 mensen opgenomen in het ziekenhuis en is niemand aan corona overleden dus 0 overledenen! Er zijn wel testen gedaan op corona en men ontdekte maar liefst rui 800 positieve gevallen. Samengevat: in 6 weken tijd meet je 800 positieve gevallen en daarvan worden er slechts 4 (0,5%) opgenomen in het ziekenhuis en niemand van de groep is komen te overlijden.

  En daarvoor offer je een volledige economie: winkeliers, MKB, horeca, op en het gaat allemaal naar de knoppen met als gevolg mogelijk een toename aan echtscheidingen, armoede, agressie en hier en daar een zelfmoord als gevolg. Daarnaast beperk je twee generaties (kinderen van 6 tm 24 jaar) in hun sociale, culturele en maatschappelijke ontwikkeling.

  En dit allemaal voor slechts 0,5% van de positief geteste mensen, waarvan niemand is overleden. En als je die 4 personen nu afzet tegen de lokale bevolking dan zie je dat je al dit soort maatregelen met uiterst verstrekkende gevolgen doet voor slechts 1/100 % oftewel 0,001% van de lokale bevolking en 99,999% heeft daar de gevolgen van te ondervinden!!!!

 25. Voor wie denkt dat na het halen van een prikkie alles weer terug naar normaal gaat:
  Mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 moeten afstand tot anderen blijven houden en hun mond en neus bedekken. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft dat maandag gezegd.
  Naast een mondkapje en het in acht nemen van afstandsmaatregelen adviseert de WHO gevaccineerde mensen daarom ook hun handen geregeld te blijven wassen. Meer onderzoek naar vaccins is nodig, zei WHO-vaccinexpert Kate O’Brien.
  https://niburu.co/het-complot/15814-de-echte-reden-dat-de-who-adviseert-om-na-vaccinaties-maskers-te-blijven-dragen

 26. @W,
  Dat komt omdat velen nog een heleboel te verliezen hebben. Wacht maar tot dat voorbij is…

 27. Op FB is het verwijdert maar 17 januari 2021 staat een demonstratie gepland.museumplein Amsterdam.het wordt verwijdert zodat minder mensen et lucht van krijgen en dat wil dit kabinet natuurlijk niet.merk wel dat steeds meer mensen de ogen al wat meer openen.soms zou ik willen dat al die Fransen en Spanjolen die zo massaal de straat op gaan eens hier de straat op komen om te demonstreren.laatst politieagenten in Spanje.ggeweldig om te zien.deze beelden worden niet getoond omdat ze bang zijn dat het hier ook komt.

 28. Goh, sinds gisteren moet ik als ik alternatief nieuws zoek, de zoekterm specificeren met .net, .com of .nl. Anders worden de gezochte sites niet getoond. (ik sla niets op en wis mijn geschiedenis als ik de browser afsluit) 🙁

 29. Graag de brief zonder vetgedrukte toevoeging. Dat houdt het helder en leest nadien (brief opnieuw proberen te lezen) beter.

 30. Geheel eens met deze huisarts. Maar, ik geef haar op een briefje, dat zowel Marx Rutte (VVD) alsook Hugo de Jonge (CDA) hier niet op zullen ingaan. Rutte en zijn regering, zijn handlangers van de NWO en de “great reset””, en dat zegt m.i. genoeg.

 31. Oke mooi gezegd. En wie gaat er nou dan de straat op?. Niemand! Omdat of iedereen monddood is gemaakt of gewoon bang.

Comments are closed.