‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing

—————————————————————————————————————————————–

‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen,’ beweerde minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge onlangs. Laten we eens een bloemlezing maken van artikelen over dit onderwerp, waarna u zelf mag bedenken wat deze minister nu eigenlijk bedoeld heeft met ‘het beste’:

05-03-2021: Poolse arts spot op video met antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft. Wie zijn eigenlijk de echte vaccinatiegekkies?

03-03-2021: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties. Dr. Parkinson: ‘Normaal roepen wij deze vrouwen terug omdat dit wijst op kanker of leukemie,’ maar omdat het nu om de ‘heilige’ Covid vaccinaties gaat, worden ze naar huis gestuurd met de boodschap ‘kom over een jaar maar terug, en dan zien we wel hoe het ermee gaat.’

02-03-2021: Frans universitair onderzoek constateert ’tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin.’ Een ‘nieuwe Holocaust’, zo noemen een infectieziekten expert van de Universiteit van Aix-Marseille en een ingenieur wat er nu in Israël gebeurt. Uit de officiële overheidscijfers blijkt dat het Pfizer vaccin een ware slachting aanricht onder zowel jongere mensen als ouderen.

24-02-2021: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken. In 2018 waarschuwden wetenschappers dat uit hun proeven is gebleken dat nano deeltjes – zoals in het Pfizer vaccin zijn gestopt – zonder zelf de bloed-brein barrière te doorbreken toch permanente schade aan de hersenen kunnen veroorzaken.

23-02-2021: 22 bewoners verpleeghuis Amersfoort overleden na eerste vaccinatie. Overleden aan terminale kanker, een hartinfarct of een hersenbloeding? Dan had je corona. Overleden na vaccinatie? Dan was het onderliggend lijden.

21-02-2021: Nieuwe slachtingen in Duitse verpleeghuizen na vaccinaties. In sommige instellingen is 19% tot 22% overleden.

20-02-2021: ( / India stopt voorlopig met Pfizer vaccin, dat in Israël slachting onder 60-plussers lijkt aan te richten.)

18-02-2021: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend.’ Maar tegen het publiek blijven we volhouden dat deze vaccins volkomen veilig zijn, en dat het veranderen van je DNA een complottheorie is.

17-02-2021: Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen. Plus weer een Nederlandse huisarts die na een vaccindode in verzet komt. Wetenschappers bevestigen het risico op auto-immuunziekten.

13-02-2021: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties. Uit de testfase met dieren bleek dat het mRNA in vaccins een cruciaal onderdeel van het immuunsysteem uitschakelt. Worden mensen na vaccinatie dan weer met het virus geconfronteerd, hebben ze mogelijk geen verweer, en kunnen er enorme aantallen slachtoffers vallen.

09-02-2021: British Medical Journal: Pfizer vaccin slechts 19% effectief. Dit blijkt uit de testresultaten van de fabrikant zelf. In normale tijden zou ieder vaccin dat niet minimaal 50% behaalt, in de prullenbak zijn gegooid. Nu spuiten we het gewoon bij de mensen hun lichaam in.

05-02-2021: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken). Italiaanse researchers hebben het SARS-CoV-2 virus zo gemanipuleerd, dat het in staat is om juist met behulp van vaccinaties verder te muteren, en zo alle groepsimmuniteit en afweer te omzeilen. Als deze opzettelijke gecreëerde variant (‘SARS-3′?) ooit ontsnapt, staat de wereld mogelijk een ’12 Monkeys’ scenario te wachten.

31-01-2021: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccins biowapen te noemen. Dr. Merrit: ‘Dit zijn geen vaccins, maar experimentele biologische middelen… In de dierproeven gingen ALLE dieren dood, echter niet (rechtstreeks) door het vaccin, maar door een versterkte immuunreactie (ADE) waar dankzij het vaccin geen rem meer op stond.’

30-01-2021: Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties. Ook 46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen, en een Amerikaanse verpleger die ziet dat bejaarden in zijn land ‘als vliegen sterven’ na gevaccineerd te zijn.

27-01-2021: (/ Duitse wetenschappers: Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers.) Hugo de Jonges op voorhand aangekochte vaccin blijkt juist bij de grootste risicogroep op zijn best niet te werken.

25-01-2021: Helsinki comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwettig medische experiment is.’ ‘Kan de overheid eigenlijk wel doorgaan met het dwangmatig opleggen van dit experiment aan ons?’ vroeg dr. Raz zich af. Het antwoord is inmiddels duidelijk: ja, ook de Israëlische overheid doet dit gewoon.

22-01-2021:Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?‘ Hoogleraar Pierre Capel wijst nogmaals op het gevaar van met name de tweede vacinatie, en een studie van de infame Ab Osterhaus met de alles zeggende titel: ‘Door Vaccins veroorzaakte versterking van virale infecties.’

18-01-2021: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken. In tegenstelling tot wat sommige ‘experts’ op TV beweren, is het mRNA in de ‘nano’ en virale vector vaccins juist ontworpen om heel lang actief te blijven. Deze deeltjes kunnen na inenting in andere organen dringen en daar kanker veroorzaken, zo waarschuwen wetenschappers in het vakblad ACS Nano.

11-01-2021: mRNA Vaccins: Genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken. Onvruchtbaarheid is vaak een gevolg van het ‘mengen’ van DNA van twee nauw met elkaar verbonden soorten. Een mannelijke ezel en een vrouwelijk paard brengen samen een muildier voort, dat – op zeer hoge uitzonderingen na – altijd onvruchtbaar is. Het lichaamsvreemde mRNA in de vaccins hoeft maar een zeer kleine wijziging in genen aan te brengen om iemand levenslang onvruchtbaar te maken.

09-01-2021: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige. Een kerngezonde arts in Miami kreeg onmiddellijk een ernstige auto-immuunziekte na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer vaccin, en overleed 15 dagen later.

09-01-2021: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk.’ Een hoog in aanziende top immunoloog bevestigt dat het geen vaccins zijn, maar ‘genetische manipulatie’, en er bovendien geen urgentie bestaat, maar de meeste mensen reeds immuun zijn.

30-12-2020: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin kreeg gestorven. In Israël overleed een man slechts 2 uur na injectie met het Pfizer vaccin.

29-12-2020: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen. Ja, u leest het goed: de directeur van het RIVM waarschuwde letterlijk dat het vaccin het aantal ‘gevallen’ en doden zou kunnen doen toenemen. En toch bleef ook hij het een goed idee vinden om hiermee door te gaan.

29-12-2020: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen. (Maar u moet ze toch echt gaan halen, want wij zijn er iets heel anders mee van plan?)

28-12-2020: (/ Wereldbank: Covid-19 project gaat tot maart 2025 duren. Wie zeiden er allemaal ook alweer dat het niets meer dan een complottheorie is te zeggen dat we niet met een pandemie, maar een PLANdemie te maken hebben?

22-12-2020: Wetenschapper Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg. Direct of indirect verplichte vaccinaties komen neer op gedwongen deelname aan een gigantisch medisch experiment, en overtreden de Nürnberg Code ten aanzien van misdaden tegen de menselijkheid.

21-12-2020: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie. Het scenario zoals dat hoogstwaarschijnlijk nog ettelijke keren herhaald zal worden, om (bijna) iedereen achter verplichte vaccinaties te krijgen.

18-12-2020: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit. Politici en media beweren maandenlang dat het niet gaat gebeuren, maar de mogelijkheid om iedereen gedwongen te vaccineren staat al jaren in de richtlijnen van de WHO.

14-12-2020: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin.’ Lees en huiver hoe overheid en media hand in hand toewerken naar het de schuld geven aan vaccinweigeraars van zogenaamde nieuwe uitbraken, mutaties, lockdowns en andere onderdrukkende maatregelen.

12-12-2020: Docu ‘Covid-19 – The System: Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien. En dat bevel wordt tot op de dag van vandaag van uur tot uur en minuut tot minuut trouw en ijverig uitgevoerd.

08-12-2020: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins. Officiële instanties hebben het aangekondigd, het staat ook in de bijsluiters, maar politiek en media blijven gewoon ontkennen dat deze vaccins de dood en andere ernstige gevolgen kunnen veroorzaken.

04-12-2020: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid.’ Testen met dieren werden ook op dit gebied niet afgerond. Men heeft dus geen flauw idee of dit vaccin geen gevolgen heeft voor de voortplanting en ontwikkeling van iedereen bij wie het wordt ingespoten. Volgens een veronderstelde GSK klokkenluider veroorzaakte dat vaccin in de testfase bij 97% steriliteit.

02-12-2020: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan. Een internationale commissie die wordt gesponsord door de Amerikaanse National Academy of Medicine, de National Academy of Sciences en de Britse Royal Society concludeerden in september dat de technologie waarmee genen worden bewerkt nog niet klaar is om op mensen te worden gebruikt, omdat de wetenschap nog niet in staat is om precieze reparaties of aanpassingen uit te voeren zonder daarbij ‘potentieel gevaarlijke veranderingen te veroorzaken.’

21-12-2020: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch. Hij wil het zelfs gaan verplichten, in ieder geval indirect, maar het liefst direct. Gaat het voor u of uw kinderen onverhoopt toch gruwelijk fout, dan acht hij zich daar niet verantwoordelijk voor, maar bent u zelf schuldig, en de zorgverlener die u deze prikken heeft gegeven.

17-11-2020: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf. Gevestigde wetenschappers dringen in een alomvattende studie aan op ‘het bewust maken van de bevolking voor de niet onaanzienlijke potentiële gevaren voor de gezondheid die de Covid vaccins met zich meebrengen.’

15-11-2020: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken.Die software is inderdaad broodnodig gebleken, maar hoe konden ze dat van tevoren weten, als deze ‘vaccins’ inderdaad zo veilig zijn als wordt beweerd?

19-10-2020: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam. Zelden kon een Nederlanders topwetenschapper ingewikkelde materie zo helder en eenvoudig uitleggen. Geen speld tussen te krijgen, maar waarom wordt er dan nog steeds niet naar hem geluisterd?

Wie zijn de ‘ons’ van minister De Jonge?

Uit de bovenstaande greep uit de vele artikelen die we over dit onderwerp hebben geschreven valt op te maken dat minister Hugo De Jonge mogelijk toch de waarheid sprak toen hij zei dat ‘deze vaccins het beste zijn wat ons kon overkomen.’ De waarheid? Ja, want gezien alle bevestigde feiten en informatie kan hij met ‘ons’ onmogelijk het volk hebben bedoeld. Deze vaccins zijn inderdaad ‘het beste’, maar niet voor ons gewone mensen – wel voor een zeer klein politiek en financieel eliteclubje, dat nauwe banden heeft met ‘Big Pharma’ en ‘Big Tech’, en waar hij klaarblijkelijk ook toe behoort.

Dat globalistische netwerk is naar mijn overtuiging bezig een ongekende machtsgreep tegen de laatste resten democratie, vrijheid, welvaart en gezondheid te plegen – een staatsgreep tegen de samenleving zoals we die kenden. De nachtmerrie die daarvoor in de plaats komt wordt al geruime tijd open en bloot aangekondigd door onder andere het World Economic Forum, nog even los van de huiveringwekkende geestelijke dimensie die hieraan verbonden kan zijn, een scenario waar ik al in 2009 over schreef en dat nu lijkt uit te komen.

Technocratisch slavernij en onderdrukking

Of u daar nu wel of niet in gelooft, één ding lijkt wel duidelijk: Als deze wereldwijde kliek zijn zin krijgt, wacht ons een afschuwelijke toekomst die gekenmerkt zal worden door technocratische slavernij en onderdrukking, tenminste, àls u het monstrueuze experiment met deze genetische manipulatie ‘vaccins’ al overleeft.

Daarmee zeg ik niet dat u deze vaccins niet moet gaan halen. Dat is ieders eigen vrije keus, net zoals u met roken, drinken of ander schadelijk of gevaarlijk gedrag uw eigen lichaam en gezondheid mag afbreken en vernietigen. U mag echter niet eisen dat anderen uw gedrag kopiëren, laat staan dit bij hen af te dwingen. Dat is echter wel waar het met de Covid vaccinaties naartoe lijkt te gaan. Daarom dient tot het uiterste verzet te worden geboden om deze in maak zijnde grootste misdaad tegen de menselijkheid die ooit in de geschiedenis werd gepleegd te stoppen.

Xander

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Polleke schreef:
  06/03/2021 om 10:16 am
  “Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen!”

  Vrij vertaald: “Ik heb nog nooit zoveel geld op mijn bankrekening gehad!”

  😁😁😁😁

 2. Hallo Xander, even langs deze weg omdat ik niet echt een andere manier vindt om je te contacteren. Het lijkt alsof de laatste tijd mijn comments niet meer doorkomen. Is daar een reden voor? Handel ik in strijd met siteregels?

  Groet,
  Klaas

  Al uw postings zijn gepubliceerd, u moet geduld hebben, er wordt niet 24/7 gemodereerd. Mod.

 3. Excuses, wist niet van het bestaan van het geloofsforum, heb de vraag inmiddels daar gesteld

 4. @C Dat is toch meer iets voor het geloofsforum? Stel je vraag daar en ik kan je vertellen over de dag en het uur waarop Hij terugkomt! (want de dag en het uur zijn al bekend!)

 5. @C schreef:
  07/03/2021 om 12:30 pm
  “Ik heb ook gehoord dat we onze schepper gaan ontmoeten. Kan iemand daar meer over vertellen?
  Meestal laat hij ons ons ding doen, maar vanwege de huidige situatie, komt hij…..
  Ben benieuwd wanneer ongeveer”

  Gelieve uw vraag te stellen op het Geloofsforum.
  Ik heb geen zin in theologische discussies in een maatschappelijk debat.

 6. Ik heb ook gehoord dat we onze schepper gaan ontmoeten. Kan iemand daar meer over vertellen?
  Meestal laat hij ons ons ding doen, maar vanwege de huidige situatie, komt hij…..
  Ben benieuwd wanneer ongeveer

 7. @Krit Noot, je schreef over het Jansen vaccin tegen Ebola.

  Ik heb me niet verdiept in dat specifieke geval. Wel aardig wat gelezen en gehoord over vaccins in het algemeen. Dan kom je erachter dat het grote troep is wat veel kwaad aanricht terwijl je het nooit nodig hebt. God heeft ons alles gegeven om ziekte te bestrijden zonder afhankelijk te worden van de Big Pharma.
  In Africa zijn ze meer gebaat bij ontwikkelingen die we in het westen ook hebben meegemaakt zoals de verbetering van hygiëne, goede huisvesting, schoon water, goede riolering en zoals het goed omgaan met je voedselvoorziening / verwerking. Heb je weleens zo’n Afrikaanse markt gezien waar ze beesten slachten en het vlees op straat ligt? Nou ja misschien dat zij nog de gelukkigen zijn die tenminste nog iets te eten hebben. Slechte hygiëne en/of ondervoeding, is vragen om een zwak immuunsysteem. Om nog maar niet te spreken over S.O.A.’s.
  Zou dat misschien ook iets met ziekte te maken hebben? Niet als het aan de farmaceuten ligt. Want daar valt niets aan te verdienen natuurlijk.

  En verder, zou het ‘bijwerkingen’ rapportage systeem in Afrika beter werken als in het westen? Het is in ons land al niet goed te doen om te bepalen of iemand overlijd doordat het vaccin iets doet of dat het door onderliggende klachten komt. Men is wel verdacht snel om te zeggen dat het niet aan het vaccin ligt. En verdacht snel om het wel op corona te schuiven mocht iemand overlijden na positief getest te zijn met de o zo betrouwbare PCR test. Dan is het opeens geen onderliggend lijden, dat weet men dan wel zeker…

  Maar vorm je eigen mening erover zoals je zelf ook al zegt. Als jij denkt dat een vaccin goed voor je is en je beschermd. Dan hoop ik niet dat jij mij straks als gevaar voor je ziet omdat ik geen vaccin heb genomen. Want jij gelooft immers dat je goed beschermd bent met vaccin. Of moet je dan toch gaan geloven dat vaccins alleen werken als iedereen eraan mee doet? Merkwaardig toch dat vaccin geloof… Ze werken wel goed, maar alleen als we er allemaal in geloven en aan meedoen.

 8. Hoe ‘leidenden’ de kolder in de kop kunnen hebben. Je leest nu berichten van mensen die het geweldig vinden dat die lockdownmaatregelen het verdwijnen van de griep hebben veroorzaakt. “Want wie wil nou griep?”
  Ze vinden het verdwijnen van de griep een geweldig resultaat.
  Zo zitten ze vast in hun benauw(en)de kokervisie.
  Ten eerste zou het kunnen zijn dat Covid19-testen de griep onder het tapijt hebben geveegd.
  Ten tweede zit men natuurlijk niet op de griep te wachten, maar is het totaal belachelijk het leven op slot te gooien omdat men geen griep wil. Dat is nooit gebeurd, omdat iedereen begrijpt dat zoiets volledig buiten elke proportie zou zijn: Je richt geen enorme maatschappelijke schade omdat je geen griep wilt.
  Maar OMT’s en overheden blijven stokdoof en stekeblind voor al die deskundigen die aantonen dat de maatregelen volledig disproportioneel zijn.
  Dat stupide idee, dat vaccins zorgen voor een betere groepsimmuniteit dan de natuurlijke immuniteit, wordt gewoon verspreid. Terwijl de natuurlijke immuniteit zowel in de bovenste slijmlagen als in de onderste luchtwegen actief wordt tegen een pluriform gezelschap aan potentiële ziekteverwekkers. De vaccins echter zijn veel beperkter in hun werking en dat alleen in de onderste luchtwegen, waarbij de effecten voor de lange termijn onbekend zijn.
  Hier weer een goed kritisch verhaal: https://drmalcolmkendrick.org/2021/03/06/believing-in-impossible-things-and-covid19/
  (vertalen kan met de rechtermuisklik)
  De man is ook kritisch over de anti-cholesterol industrie. Het verband tussen hart- en vaatziekten en cholesterol zou absoluut niet duidelijk zijn.

 9. Deze mooie opsomming doet slechts verslag van de effecten in een korte periode .
  Wat er enkele jaren na de injectie zal gebeuren wanneer het ingebrachte DNA vermengd is met je eigen DNA weten we nog niet .
  Ik sluit celwoekeringen en allerlei daarmee samenhangende klachten niet uit , er zal dan niemand meer zijn om je te helpen .
  https://www.youtube.com/watch?v=l4D2TCR9ujI

 10. @zoon v.d. Koning

  wat eraan komt is een hyperinflatie dat de mensheid nog nooit heeft meegemaakt

 11. @Niki, Ik ben het met je eens. De vraag die ik citeerde was afkomstig van Krit Noot

  @C, de verhalen over de ’transhumanist agenda’ ken ik ook. Jouw oplossing: zelfmoord, kan ik niet in meegaan. Als christen heb ik een God die almachtig is. Het beschermen tegen gif (welk soort dan ook) ligt zeker in Zijn macht. Maar zelfs als Hij besluit dat het beter is dat wij sterven, dan nog is Hij diegene die bepaald wat er met onze ziel gaat gebeuren.

  (Mattheüs 10)
  En wees niet bevreesd voor hen die het lichaam doden en de ziel niet kunnen doden, maar wees veeleer bevreesd voor Hem Die zowel ziel als lichaam te gronde kan richten in de hel. Worden niet twee musjes voor een penninkje verkocht? En niet een van die zal op de aarde vallen buiten uw Vader om. En ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wees dus niet bevreesd, u gaat veel musjes te boven.

  Het weerstand bieden zelfs als dat de dood zal betekenen, daarin kan ik me wel vinden. Maar zelfmoord dus nooit. Dat is zeker geen Bijbels advies en bovendien gaan we het de vijand natuurlijk niet makkelijk maken door zijn werk voor hem te doen.

 12. @Willy
  🔺Donald Trump jr: Can you imagine there’s people in america that think joe biden is in charge….

  🔅SHARE FAR AND WIDE🔅

  ⚜️Join Q_anon group⚜️
  👇👇
  👁 @Q_anon_donaldtrump 👁

  More info
  👇👇
  @originalDONALDTRUMP

 13. Goed nieuws.
  Er zijn nog geen noemenswaardige bijwerkingen aangetroffen voor het Jansen vaccin tegen Ebola.
  Dit vaccin is al sinds 2019 op de markt en maakt gebruik van exact dezelfde technologie als hun corona vaccin.
  Vergelijk het met een autoband. Als je er een ontwikkeld hebt voor een VW, dan gaat het daarna vrij snel om er eentje voor een MB te ontwikkelen. Uiteraard blijft het tijd kosten om productie capaciteit en goedkeuring te regelen.

  Het verbaasd me dat ik afgelopen 2 jaar geen complottheorie over dit ebola vaccin gehoord heb en dat niemand zich hier druk over maakt.
  Wat zou daar de reden voor zijn? Vorm u eigen mening en volg niet de alternatieve kudde.

 14. Het is satanisch wat er gaande is, met andere woorden, mocht het zover komen, kun je nog beter jezelf ombrengen ipv die prik, dan blijft je ziel intact lijk me en kun je verder, met die prik niet.

 15. Reactie op Tukker:
  de xander-censuur is onnavolgbaar:
  een voorgaande reactie: ‘wie de j. bedoelt met ONS is zonneklaar: hij en zijn medemoordenaars op de lucratieve salarislijst van suikeroom/tante gates.
  Dankzij de Raad van Europa is er een BINDEND verbod op dwangvaccinatie en vaccinatiepaspoorten(discriminatie)
  Een vaccinatiepaspoort impliceert de facto discriminatie …
  (woorden naar beste herinnering) Niets van teruggezien ….
  Dit stond er niet bij: Lin Wood: onthult het waarom der onzinnige virusregels die met een virus niets te maken hebben:
  https://www.afinalwarning.com/486360.html Niet geschikt voor gevoelige mensen.
  En: prof, dr Astrid Stückelberger, WHO-Insider, veegt de vloer aan met gates en gavi: https://www.afinalwarning.com/501240.html (in beide gevallen: bron NaturalNews.com

  Wedden om 50 euro dat u dit niet te zien krijgt?

 16. @ zoon Vd koning

  Deze weg via vaccins is gekozen omdat het gaat om het wijzigen van dna en dat men dit als het ware vrijwillig doet
  En de ‘lol’ van controle

  Rest is lang verhaal, maar het reduceren van bevolking is niet enkel het doel. Rest kun je zelf achter komen dmv onderzoek en voelen.

 17. @ zoon v.d. Koning
  Als ze een zeer gevaarlijk virus loslaten is de elite er ook aan…

  Ze hebben nog niet eens een deftig griepvaccin

 18. @Krit Noot
  “Voor al die mensen die geloven dat er een clubje van elites bestaat die de wereldpopulatie willen reduceren met behulp van covid vaccins heb ik een vraag.

  Waarom zo’n moeilijke route kiezen? Het zou toch makkelijker zijn om een veel dodelijker vitus te gebruiken waartegen ze zelf gevaccineerd zijn en dit op strategische plekken los te laten….”

  Een echt virus is onvoorspelbaar gevaarlijk. Denk bijv. aan mutatie waartegen je vaccin dan niet zou werken. Een virtueel/nep virus is perfect beheersbaar d.m.v. de manier waarop je test en de media verslaggeving erover. En het kleine groepje goedgekeurde wetenschappers dat aan het woord komt in de MSM. Je kunt de angst kraan open of dicht zetten wanneer het je uitkomt. Bijv. na een vaccinatie ronde kun je tijdelijk meer versoepelingen doorvoeren. Ook handig i.v.m. de verkiezingen.

  Ander argument: een echt virus kan d.m.v. groepsimmuniteit zijn potentie verliezen. Er vallen eerst veel slachtoffers en dan sterft het uit. Als je daarentegen via (steeds terugkerende) vaccins ieders gezondheid kan beïnvloeden, weet je zeker dat je effectief bezig bent. Het is dan enkel zaak om je eigen mensen een relatief onschuldig, of nep, vaccin, te geven.

  Verder hoef je niet alleen uit te gaan van het uitroeien van mensen maar als eerste van het meer onder controle krijgen v.d. mensheid. Een gezondheidscrisis is de ideale dekmantel om steeds meer big brother te krijgen. Of zoals ik het pas las: BIG MOTHER die voor je gezondheid zorgt voor je eigen bestwil en die van je naaste. En als je niet meedoet ben je asociaal en wappie en gevaarlijk. Dus quarantaine faciliteiten…

 19. Een paar artikelen geleden werd er geschreven over prins Philip dat hij ziek zou zijn geworden door het vaccin ( reactie )

  Je gelooft toch zeker zelf niet dat hij het vaccin , tezamen met koningin Elisabeth gekregen heeft , hebben een ZOUTOPLOSSING gekregen.
  Ik denk dat ook geldt voor Gommers ( Op de Tv )

  BELANGRIJK, doe ermee wat je wilt : Bijeenkomst/Demonstratie Viruswaarheid 14 Maart 14.00-16.00 , misschien wel 1 v/d laatste mogelijkheden om je mond te openen ( Malieveld Den Haag )
  Hou in de gaten of het doorgaat.

  Xander, ik heb een vraag voor jou,misschien is hier sprake van een misverstand, laten we het hopen :
  Ik heb een paar dagen terug n.a.v. een stuk van jou, ” Ned. staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners “( 1-3 ) gereageerd.
  Waarom ? Op het eind van het stuk schrijf jij, ik citeer letterlijk: ” zij draaien u een rad ( Nu JOUW woorden en w.m.b.ook een rat ) voor ogen !!!
  Als ik zoiets schrijf , een paar weken geleden, wordt het gecensureerd . En nu ???

 20. Meer dan genoeg waarschuwingen voor pro-vaxxers die nog steeds betrapte leugenaars blijven geloven en dat geloof mogelijk ook nog zullen betalen met hun leven.
  Ze kunnen niet meer zeggen ‘wir haben das nicht gewüsst’!

  Blijkbaar is zelfs met eigen ogen moeten vaststellen nog niet voldoende om het te geloven:
  een kinesitherapeut liet zich reeds 2x vaccineren met het pfizer vaccin voor bescherming van zijn patiënten en moet nu bekennen dat elke patiënt, die de astrazeneca vaccins kreeg, allemaal zonder uitzondering zwaar ziek zijn (geweest.)
  Hoeveel er daarvan nog het loodje zullen leggen, zal de tijd uitwijzen net zoals wat de gevolgen nog zullen zijn op termijn van zijn eigen experimentele phizer gifspuit.
  Waarom vinden mensen hun eigen gezondheid ondergeschikt aan de gehoorzaamheid door staatsterreur?!

 21. Het beste wat is overkomen zijn we kwijt. Had covid niet geweest dan had Trump herkozen geweest. Nu zijn ze ons aan het verplichten om een prikje te laten nemen. Shalom

 22. “Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen!”

  Vrij vertaald: “Ik heb nog nooit zoveel geld op mijn bankrekening gehad!”

 23. Dus als deze dingen beginnen, ga rechtop staan en kijk omhoog!
  Want je verlosing in niet ver meer (Lukas 21:28).
  HALLELUJAH……PRAISE YESHUA

 24. Een hele waslijst die door de ‘betrouwbare’ (sic) mainstream media doodgezwegen of geminimaliseerd wordt.

 25. Voor al die mensen die geloven dat er een clubje van elites bestaat die de wereldpopulatie willen reduceren met behulp van covid vaccins heb ik een vraag.

  Waarom zo’n moeilijke route kiezen? Het zou toch makkelijker zijn om een veel dodelijker vitus te gebruiken waartegen ze zelf gevaccineerd zijn en dit op strategische plekken los te laten….

 26. ZELFS het gevaar van `roken ` zit zo DIEP geindoctrineerd in de mensen opgezweept door de M e d i a
  in de loop der tientallennnn jaaaaren…….dat als ik hier ga vertellen, dat het f a b e l t j e van ` zwarte longen `
  doodgewoon n i e t bestaat, ik hier vast voor GEK wordt versleten !!!
  Snor eens een e c h t e p a t h o l o o g op, en vraag hem eens of hij bij een sectie op het lichaam van een mens
  ZWARTE longen heeft gezien, van iemand die ` rookt ` ???
  Dit fabeltje is voort gekomen uit de eeuwige strijd tussen de farmaceuten en de tabaks-industrie en volkomen uit de lucht gegrepen. Heb zelf 1 0 jaar in het mortuarium gewerkt en geassisteerd bij een sectie van iemand die ik zeer goed kende en waarvan ik wist dat hij op dat moment ( 76 ! ) al dagelijks rookte vanaf zijn 15e !!!!! …..tegen de verplegers-in-opleiding, die er bij stonden, zei de patholoog : “ deze man heeft waarschijnlijk n o o i t gerookt “
  ik dacht dat ik flauwviel van verbazing hahahahaha ……Uiteraard heb ik deze patholoog METEEN na de sectie
  te spreken gevraagd ……zijn antwoord was : ….“ Achhh mevrouw, h o e zal ik het U eens uitleggen ?????? “
  ……………………………………………………………………..
  Vertel mij nou niks over medische leugens…….ja ik ben GEK…..

 27. Hartelijk dank voor deze opsomming Xander.
  Is veel zoekwerk geweest om het zo netjes bij elkaar te krijgen.

  Aan alle lezers;
  God heeft de mens de vrijheid van keuzes gegeven zodat zij de keuze kunnen maken tussen goed of slecht.
  De bijbel heeft reeds lang geleden gewaarschuwd voor het merkteken van het beest.
  Welnu; het merkteken staat nu voor onze deur. Welke keuze maken wij?
  “zij die willen zien, zullen zien. Zij die willen horen, zullen horen”..

 28. Rutte & Co regeren ons land niet, het zijn de 13 satanische bloedlijnen (google maar eens). En ik weet het klinkt gek maar is wel de waarheid.

 29. Het beste wat ons kan overkomen is dat eindelijk duidelijk gaat worden welke leugens er worden gebruikt om mensen te laten denken dat vaccinatie gaat helpen.

 30. Er lijkt maar geen einde aan de lijst te komen. Het is afschuwelijk.

 31. Wekelijks sta ik op zondag op het Museumplein. Je denkt goed geïnformeerd te zijn. Toch schrik ik weer van zo’n overzicht. Bedankt hiervoor!
  Hopelijk staan er zondag weer meer mensen op het Museumplein te Amsterdam. Samen moeten we een einde maken aan deze waanzin. Genoeg is genoeg!

 32. Hugo de Jonge hangt aan touwtjes in een hoorspel voor hetzelfde publiek als Jan Klaasen.
  Het maakt mij niet uit wat voor pesterijen de kliek gaat verzinnen om mensen in de vaccinatie fuik te dwingen. Ik doe niet mee. En ik heb medelijden met de groep die in de veronderstelling is dat de maatregelen ook maar iets gaan helpen. Dat gaat misschien wel enorm tegenvallen. Oh sure in de komende maanden zal men het idee hebben dat de normalisatie iets te maken heeft met de maatregelen.
  Die winst zag men vorig jaar ook en werd seizoenswinst genoemd. En terecht, want dat was, is en zal het ook zijn. Pas in september en volgende maanden van 2021 zal blijken of die vaccinaties enig verschil maken. Wat ik nu hoop in alle ernst, is dat de aandacht zich zal concentreren op de vraag of vaccinatie enig verschil maakt. En dan mag ik hopen dat negatieve uitkomsten net zo serieus genomen zullen worden als positieve.
  Maar als er louter positieve uitkomsten gezien zullen worden leg ik me daar bij neer.
  Op voorhand dat de cijfers structureel blijven dalen. niet alleen nu maar ook over 1 jaar.

 33. Lieve mensen,
  De fysieke strijd hebben we al lang verloren de techniek is in staat ook uw kijk op de werkelijkheid te veranderen.
  Check targed individual maar zelf na en ik zal nog wat delen over ons eigen landje maar nu is de spirituele strijd blijkbaar het laatste wat we over hebben als hulpeloze wezens zoekende naar licht en liefde.
  En gebedsgenezing is een feit dus we kunnen en moeten bidden voor elkaars geluk en welzijn het baken is deze verlichte site.
  De strijd is begonnen om ons te verdelen en elkaar te haten uit winstbejag en hebzucht.
  Dat heb ik hier echt nooit gevoeld of ervaren en hoop dat niemand twijfelt of opgeefd informatie kan ons helpen en bevrijden.
  En de toekomstige generatie is hulpeloos verloren als ook de laatste strohalm buigt voor de macht van het kwade.
  Laat ook uw licht schijnen voor een ander hoe zeer de haat ons ook verblind gods liefde is voor elk wezen wij moeten niet oordelen aar handelen.

 34. BAM dit slaat in als een bom de feiten spreken voor zich dank u wel.
  Al krijg ik een bepaald onderbuik gevoel dat zelfs U bijna het geduld verliest en kiest voor een frontale aanval.
  Het is erg lang geleden dat ik het oude Wees Waakzaam gevoel terug krijg en hoop dat U niet de strijd verliest tegen de heersende klasse.
  Mijn respect en mijn zegen en gebed voor uw welzijn en veiligheid er zijn niet veel oprechte mensen meer over in ons land.

 35. 1 ding is zeker, mensen kunnen niet zeggen dat ze het niet hebben geweten want er zijn genoeg waarschuwende tegengeluiden via de alternatieve media die het echte nieuws brengen over vaccins en de daarmee samenhangende mondiale staatsgreep op weg naar de desastreuze nieuwe wereldorde, de zoveelste wereldramp geleid door elitaire psychopaten.

 36. Met bovenstaande “ verzameling van artikelen” kunnen we niet zeggen dat we niet geïnformeerd zijn.
  Informatie voldoende!
  Xander team : Dank!
  Shalom
  Anna

 37. ” Daarom dient tot het uiterste verzet te worden geboden om deze in maak zijnde grootste misdaad tegen de menselijkheid die ooit in de geschiedenis werd gepleegd te stoppen.”

  Te stoppen? Hoe denk je te kunnen stoppen wat God toelaat en al voorzien heeft en laat meewerken in Zijn plan? Wij kunnen enkel getuigen van het gevaar en wijzen op de persoonlijke keuze die iedereen moet maken. En verder wijzen op de hoop en vrede die God geeft voor wie op Hem vertrouwt.

  Dank voor de vele goede blogs overigens. Ben het met veel wel eens. Ik weiger elk soort van vaccin en ook elk soort van biometrisch paspoort/merkteken. Ik werk er niet aan mee, weiger altijd, ook al moet ik ervoor gevangen worden gezet of sterven. Het is een relatief kleine prijs gelet op de eeuwigheid immers. Heb. 11

 38. Er hoeven maar een paar hooligans komen te overlijden of een paar leden van een motorclub , dan gaan ze het torentje in Den Haag verbouwen incl inhoud . Bouwvakkers niet meer nodig .

Comments are closed.