Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Parkinson: ‘Normaal roepen wij deze vrouwen terug omdat dit wijst op kanker of leukemie’ – Artsen bezorgd omdat systemische ontstekingsreactie in borst na iedere dosis erger wordt

—————————————————————————————————————————————–

Een groep artsen in de Amerikaanse staat Utah heeft ontdekt dat vrouwen die zich tegen Covid hebben laat vaccineren, symptomen van borstkanker ontwikkelen. Maar daar waar in de VS bij de minste of geringste verdikking altijd meteen (te) agressief wordt ingegrepen, doen de artsen nu exact het tegenovergestelde: ze adviseren de vrouwen om het komende jaar maar géén mammografie meer te laten maken, in de hoop dat de symptomen dan weer verdwenen zijn.

Dr. Brett Parkinson zei dat ‘als we dit om een normale mammografie zien, wij deze patiënten terugroepen omdat het of om metastatische borstkanker kan gaan die uitzaait naar de lymfeklieren, of om leukemie.’

Maar omdat politiek en ‘wetenschap’ hebben besloten dat het nooit en te nimmer aan de ‘heilige’ vaccins mag liggen, worden deze vrouwen nu naar huis gestuurd, met de boodschap ‘kom over een jaar maar terug, en laat ondertussen geen mammografie meer maken.’

Systemische ontstekingsreacties

De vaccins blijken wel echter wel degelijk verantwoordelijk te zijn voor een systemische ontstekingsreactie in het vrouwelijke borstweefsel. De artsen zijn bezorgd omdat ze zien dat deze ontstekingsreactie na iedere dosis erger wordt. Na de eerste dosis van het Moderna mRNA vaccin hebben vrouwen gemiddeld 11% gezwollen lymfeklieren, na de tweede dosis 16%.

Het mRNA in de vaccins van Pfizer en Moderna verandert cellulaire processen en kan auto-immuunziekten veroorzaken. Het zijn daarom geen ‘vaccins’, maar een vorm van experimentele gentherapie, oftewel genetische manipulatie. De virale vector vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson brengen eveneens genetische instructies in de mens, maar dan via een adenovirus.

‘Levens redden – behalve na vaccinaties’

‘De artsen pronken ermee dat ze ‘levens redden’ door het vroege opsporen van borstkanker, maar als het op vaccinschade aankomt doen ze hun ogen dicht en vertragen het screening proces… Vrouwen worden misleid over de onderliggende oorzaken van ontstekingen, die ervoor zorgen dat borstkanker zich kan ontwikkelen,’ geeft Mike ‘Natural News’ Adams als commentaar.

‘Vaccinaties zetten een ontstekingsreactie in gang. De experimentele mRNA vaccins zijn ontworpen om cellulaire functies te herprogrammeren, om Spike proteïnen te maken die in het hele lichaam nog meer ontstekingen veroorzaken. Het feit dat de artsen bereid zijn om het opsporen van borstkanker op te geven nadat een vrouw is gevaccineerd, laat zien hoe ver het medische establishment zal gaan om vaccinschade en de waren oorzaken van kanker toe te dekken.’

 

Xander

(1) Natural News
(2) Fox13

Afbeelding (onbewerkt): Foundry Co, Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Toevallig was er een thriller op RTL : Inferno van Dan Brown over het opzettelijk willen besmetten van 95 % van de wereldbevolking met een dodelijk virus : een variant van het pestvirus …

  Toevallig ?

 2. Met de zich ontwikkelende en de ontwikkelde nieuwe hybride virusstrains die het immuunsysteem ontwijken en lachen om de vaccins, gaan komende herfst/winter weer veel slachtoffers vallen. Ook onder de nu relatief veilige jongeren.

 3. Tycho wat verschrikkelijk kleinerend ben je behandeld, ik hoop dat je een huisarts vindt die jou serieus neemt en je als mens behandeld. Heel veel sterkte ermee.

 4. Voor mensen die twijfelen aan de betrouwbaarheid van de medische wetenschap is dit een goed informatief schrijven.
  En het is erg triest dat mensen nu zelfs hun huisarts niet meer vertrouwen omdat deze de regering volgen.
  Er zijn al meerdere artsen opgestaan tegen het virus en de werkwijze hun opgelegd maar snel belachelijk gemaakt.
  Ook ik had deze twijfel maar wilde het virus en de 5G gevaren scheiden uit voorzorg dus heb ik mijn huisarts de informatie van RN Kostoff 2020 gestuurd met de vraag.
  Wil u hier eens naar kijken ik denk dat na het virus een blijvend probleem voor mijn gezondheid blijft bestaan door de invoering van 5G?
  En dat ikzelf en mijn familie uit voorzorg beschermende kleding en materialen had aangeschaft.
  Ook de vraag waarom is er deze EMF bescherming overal te krijgen ook in ons land?
  En warom heeft het leger deze bescherming bij radar en gelijkwaardige systemen?
  En ik besef dat ik deze uitrol niet tegen kan houden maar wel mijzelf en familie hier tegen kan beschermen.
  Ik hoop dat u met uw achtergrond en kennis eens naar wil kijken als mijn huisarts?
  Hij heeft er naar gekeken en mij zeer zeer positief terug geantwoord en mij gelijk gegeven en was blij met de info.
  Dus soms zijn ook deze mensen niet op de hoogte van de gevaren van EMF.
  En als ze na de info mij uitlachen of zelfs gek verklaren zal ik hun niet meer vertrouwen RN Kostoff heeft duizenden onderzoeken gefilterd en gepubliceerd en word nu onderdrukt of zijn info is onvindbaar via google?
  En hier ook nog een goed boek over de gevaren van vaccinatie voor de liefhebbers.
  Murder by injection van Eustace Mullins.
  http://www.stopthecrime.net/Eustace%20Mullins%20-%20Murder%20by%20Injection;%20The%20Story%20of%20the%20Medical%20Conspiracy%20Against%20America%20(1988).pdf

 5. Hier een grafiek die goed laat zien dat de maskers geen enkel effect hebben: https://twitter.com/ianmSC/status/1367217514812297220/photo/1
  De lijn stijgt en daalt en er is 0 correlatie met die maskerplicht.
  Maar ik krijg intussen genoeg van die grafieken. Het echte leven roept en dat kan geleefd worden zonder eindeloze statistieken. ‘Flatten the curve’ zou in 2 weken gepiept zijn en nu zijn we een jaar verder en moeten we de overheid dankbaar zijn als kappers aan het werk mogen of als winkels op afspraak een klant mogen ontvangen. En kijken we smekend naar de overheid of we ’s avonds na 21.00 uur nog naar buiten mogen.
  Het nieuwe normaal dicteert kennelijk ons hele leven. Computermodellen die onze bewegingsvrijheid en onze contacten dicteren, zover is het gekomen.

 6. Onlangs weer een opmerking over;
  “onduidelijk of extra vitamine D helpt bij voorkomen corona”.
  Vraag blijft: voorlopen de klachten milder?
  Oke meisjes en jongens vraag opnieuw subsidie aan en start de show.

 7. @Rienus schreef:
  04/03/2021 om 12:30 am

  Volgens mij is er inderdaad eenvoudig een risico profiel te maken. Het probleem is mijns inziens dat er teveel experts naar een probleem kijken vanuit hun eigen kennisgebied. Er mist in mijn beleving een persoon die expertises kan verbinden en de zaken in het juiste perspectief kan zetten.
  Datzelfde geldt ook voor de mensen die nu waarschuwen tegen de vaccins. Daar zie ik dat waarschuwingen regelmatig doorslaan naar niet bewezen feiten. Dat vind ik erg jammer. Als analist heb ik geleerd altijd naar alle kanten van de materie te kijken en niet zomaar een niet bewezen stelling te poneren als ware het een feit. Ik heb ook geleerd dat je betrouwbare toetsbare uitspraken kunt doen als je goed weet hoe een mechanisme werkt en hoe het reageert op fenomenen. En dan hoeft het niet altijd uit te maken dat je informatie mist. Je hebt ook het nuchtere verstand. Ik heb het idee dat jij dat ook gebruikt. Het is naar mijn mening het nuchtere verstand dat ons kan beschermen tegen idiote uitlatingen van zogenaamde experts en mannen met een stropdas die zich leiders van een overheid wanen. Soms denk ik wel eens dat nuchter verstand beter beschermt dan alle kennis van de wereld… Misschien moet ik mijn boeken ook maar eens het raam uit knikkeren (of verkopen)…..

 8. @ Lammert schreef:
  03/03/2021 om 4:14 pm
  Ik ben geen anti-vaxxer, maar zal nooit een vaccin nemen.
  Waar ik tegen ben is de bevolking constant op het verkeerde been zetten. Schermen met virologen en andere deskundigen die niets bereiken. Ik weet wel zeker dat er een heel simpel risico profiel op is te maken en dat als daar adequaat op wordt geacteerd deze hele ellende totaal niet nodig is.
  Maar nee alleen een niet eens definitief goedgekeurd vaccin moet het allemaal gaan oplossen?
  Sorry maar dat vind ik heel moeilijk te geloven. Waarbij ik ook wel erg moeilijk kan geloven dat de gebruikte vaccins serieus de dood van miljarden mensen gaat betekenen. Dat wil er bij mij zeker niet in. Ik vermoed feitelijk dat de gebruikte vaccins ook niet beschermen maar hooguit de symptomen onderdrukken. Wat betekend dat het een zinloze exercitie is, omdat mutaties weer andere symptomen kunnen oproepen.

 9. @ johan. schreef:
  03/03/2021 om 3:55 pm
  Raar volk eigenlijk die Fransen enorm chauvinistisch, maar nu in deze tijden waarschijnlijk een belangrijke eigenschap. Want hier zal het wel zo gaan dat de mensen het te laat door gaan krijgen en dan is het niet meer terug te draaien. Ik vermoed sterk dat dat ook het doel is.

 10. Dit is een van de MOGELIJKE SYMPTOMEN van ( mogelijke ) binding ( niet onderzocht ) van het RNA wat zich vast zet in een deel van het genoom.
  Kanker kan een complicatie zijn.
  Volgens Dr Peter Burger, moleculair celbioloog en al jaren onderzoeker van het genoom.

  Een jaar er niet over praten, en geen mammografie maken lijkt erop dat deze vrouwen het zwijgen moeten worden opgelegd omwille van het doorgaan van de vaccinaties.
  Het lijkt wel om een “ verdien model “ te gaan.

  Mijn grote angst is dat straks grote aantallen mensen met vaccinatie ziek zullen worden.
  Met uiteen lopende aandoeningen.
  Hoe lang zal dit duren.
  Zwakke mensen, sterven in een aantal gevallen al snel na de vaccinatie, men noemt dit “ door onderliggend lijden “ maar is dat zo????
  Dit wordt niet onderzocht!!
  Kennelijk is de ingespoten vaccinatie zo agressief dat sommige mensen er zeer heftig en met ernstige reakties ( zoals het artikel aangeeft ) op reageren.
  Ook doden door auto immuun reacties zijn al gemeld.

  We kunnen alleen maar bidden en vragen om wijsheid hoe te reageren.
  Shalom
  Anna

 11. Lammert , laat je morgen vaccineren en dat 2 x per jaar en wacht dan af wat het met je gaat doen , ben je nu tevreden ?

 12. @ Pieter, als de huisdokter vermoedt dat het kanker is, dan word je direct doorgestuurd naar de kankerafdeling van een ziekenhuis. Of woon je niet in Nederland? Wees nu nog niet ongerust. Vrouwen hebben vaak ontstekingen in hun borsten, kan allerlei redenen hebben.(hormoonveranderingen/stress/overgang) Kanker voel je wel, maar ziet er vaak niet uit als een ontsteking.(puist/opgezwollen/buitenkant huid/erop etc). Dus even afkijken. Sterkte!

 13. Ad Verbrugge reageert op CENSUUR door NRC
  Stukken interview geschrapt want ‘niet wetenschappelijk onderbouwd’

  https://www.geenstijl.nl/5157977/ad-verbrugge-reageert-op-censuur-door-nrc/#more

  Onder het interview ‘Onze angst voor het virus geeft de staat te veel ruimte’ staat nu een disclaimer: “Correctie (1-3-2021): Aanvankelijk werd een langere versie van dit interview gepubliceerd. Enkele passages zijn geschrapt omdat de wetenschappelijke onderbouwing ervan ontbrak.” Dat gaat dus om bovenstaand citaat. Lijkt ons geen schokkende mening maar hee, wij zijn dan ook geen wetenschappers in de redactieraad op het Rokin.

 14. Dat is goed nieuws, blijkbaar is dit vaccin de heilige graal voor het detecteren van borstkanker aanleg in een vroeg stadium met meer dan 75% detectie kans als ik deze getallen mag geloven.
  Een jaarlijkse prik kan dus borstkanker sterfte bijna tot nul reduceren.
  Is er al bekend of er een vaccin producent zijn vaccin geregistreerd heeft als borstkanker detectie middel.

 15. @ Suzy,
  Ik denk dat je de Bitchute video bedoeld en helaas ben ook ik het Frans niet machtig.
  Zag deze voorbij komen en vond het heftig de mensen worden het overal zat.

 16. Elk vreemd stofje veroirzaakt een lichaamsreactie?
  Niet voor niks een huidbarriere?

 17. VACCINEREN of toch maar NIET? Vrouwen zijn niet gek. Kennis is macht! Wie zich vandaag in het lucht/weg verkeer begeeft weet wat de kansen zijn om te overleven of te crashen.

  Maar…Met inenten van Covid-19 worden die risico’s gebagatelliseerd en verdonkeremaand door WHO en RIVM.

  Ik denk nu aan een uitspraak van Albert Einstein:
  De grootste Vijand van de Waarheid is het Onbedachtzame Respect voor Autoriteiten!!!

  Daarom een tip van Mozes voor WHO-RIVM-GGD en Rutte en de Jonge…
  Exodus 20:16 (NBG51) Gij zult geen Valse Getuigenis spreken tegen uw naaste.

 18. Wat door vele artsen werd verwacht, komt dus uit. Dit “geweldige” vaccin is gewoon een experimentele gentherapie, met alle gevolgen van dien.Bill Gates geeft op deze manier invulling aan zijn depopulatie streven. Vaccins zijn nooit veilig, maar deze troep had nooit op de markt toegelaten mogen worden. CDC en RIVM zijn gewoon criminele organisaties en maken zich schuldig aan moord met voorbedachte rade.

 19. Tycho schreef:
  03/03/2021 om 4:58 pm
  Ook ik vertrouw mijn huisarts niet meer.
  Want deze handelt volgens eigen zeggen in opdracht van de Overheid, wat het corona beleid betreft.

 20. Er zijn nu ook best veel berichten over zwangere vrouwen die een miskraam krijgen na wat nu “prik” genoemd wordt in de MSM. Eerst werd zwangeren of zogenden afgeraden om “een prik te halen” en nu draaien ze het weer om.
  Oeps, en over een jaar of wat komt men erachter dat er toch een nare bijwerking was: sterilisatie. Maar dat kan natuurlijk niet. Het is dan de onvruchtbaarheidspandemie.

 21. Geert vanden Bossche vreest dat de massa-vaccinatie tijdens een pandemie ertoe gaat leiden dat het aangeboren immuunsysteem, dat op vele virusvarianten weet te reageren, verzwakt wordt door die vaccinaties. Hij weet dat er zeer velen zijn die het vaccinatieprogramma ondersteunen. Maar hij vindt dat geen reden weg te kijken van de mogelijkheid dat de mensheid een nogal onschadelijk virus kan gaan veranderen in een monster (als gevolg van die wereldwijde vaccinatie tijdens een pandemie).
  Hij eindigt met: “I’ve never been that serious about a statement I made.”
  En dan onderbouwt hij zijn waarschuwingen.

 22. Gisteren een bezoek gebracht aan mijn huisarts voor mijn, door het gretige financiële ziekenhuis corona belijdt onbehandelde tia. Door mijn, door de tia veroorzaakte vergeetachtigheid en omdat ik er geen andere patiënten, buiten de huisarts zelf ontwaarde in de wachtkamer liep ik zonder mondkapje naar de spreekkamer waar ik een langdurende bestraffende preek moest aanhoren waarin hij mij vertelde dat veel mensen dood heeft zien gaan en dat hijzelf ook corona had gehad hetgeen hij als verschrikkelijk had ondervonden. Aangezien Ik er als niet financieel corona belanghebbende er anders over dacht, dacht ik; ‘Als je de lippen wegsnijd zie de tanden’. Het gesprek was voor mij als tachtigjarige kleinerend en langdurig. Wel vertelde hij mij dat ik er beter uitzag hetgeen ik van hem niet kon zeggen. Een andere huisarts nemen? Aan mijn ziekenfondspremie te zien gaat er in de medische toko’s veel geld om. Ik vertrouw zelfs mijn huisarts niet meer en dat is beangstigend!

 23. Gek dit te zien passeren.

  Mijn vrouw is gevaccineerd en had laatst een knobbel op haar borst, de dokter gaf anti biotica en als het niet beterde moest ze naar de dermatoloog.

 24. Geert vanden Bossche is zeer verontrust. Hij heeft een grote staat van dienst en werkte voor GAVI (medeoprichter Bill Gates) en was actief bij het organiseren van een ebola-vaccin. Daarbij werkte hij samen met de WHO en andere grote instituten als het CDC. Iemand die dus van binnenuit weet hoe de hazen lopen. Hij voorziet ernstige schade bij die grootschalige wereldwijde vaccinatieprogramma’s.
  Blue Tiger heeft zijn Linkedin verhaal veilig gesteld: https://www.deblauwetijger.com/vaccinoloog-geert-vanden-bossche-waarschuwt-ik-ben-meer-dan-bezorgd-over-de-desastreuze-impact-op-het-menselijke-ras/
  Is dit de zoveelste roepende in de woestijn??

 25. “Het mRNA in de vaccins van Pfizer en Moderna verandert cellulaire processen en kan auto-immuunziekten veroorzaken.”

  Dat kun je zo niet stellen. Dit is bij mijn weten niet per definitie bewezen. Dat er ontstekingsreacties zijn kan een veelheid aan oorzaken hebben. Het is interessant om te weten in welk stadium wat gebeurt, want dan kun je een verklaring vinden wat hieraan ten grondslag ligt. Dit is allemaal geroeptoeter zonder kennis van zaken. En voor de zoveelste keer: ik ben anti-vaxxer, maar nuanceren is wel op zijn plaats.

 26. Je zal zien dat Hugo van Pfizer straks in de hel nog met injectiespuiten loopt te leuren. (Wat geld voor hen die daar dan ook zijn natuurlijk) Vaccin tegen brandwonden?

 27. Je zou bijna denken het kan niet gekker meer zie ik deze video?
  Ook heb ik gehoord dat dit ook bij ons kan gebeuren gisteren zei onze Hugo huichelaar nog bij Op1 dat we naar een test samenleving gaan?
  Dan is het net of ze totaal losgeslagen of geprogrammeerd zijn door hun schermpje.
  Dit is zieker dan ziek en maakt de band ouder kind kapot door programmeren van ons allemaal.
  Covid-19 kinder protocol.
  https://www.bitchute.com/video/ssCPkuY_bBI/
  Meer info.
  https://www.rebelnews.com/covid_4_kids_protocol_demands_two_weeks_with_no_parental_contact
  En in Frankrijk zijn de gele helden hesjes weer actief gelukkig oppositie tegen een komende dictatuur.
  Wow heftig om te zien en te bevatten.
  https://www.bitchute.com/video/TAnj3XtRijEQ/
  Samen kunnen burgers het regime veranderen en zelfs ter verantwoording te roepen.

 28. Dat is weer een gevaarlijke evolutie. Het zal toch weer niet waar zijn dat vaccinatie weer kankers gaat ontwikkelen? Maar het is goed dat er onderzoek naar gedaan zal worden. Want hoe weten we dat dit prikje veilig is? In België gaat m’n algemeen van start op 15 maart, dan worden alle oudere mensen opgeroepen voor een eerste prikje. En dit zal gebeuren met enkele vaccins ze kunnen niet wachten! Maar is zo’n prikje veilig voor onze gezondheid? Volgens dit artikel niet dus.

 29. Genocide? Nee joh, slechts wat lichte bijwerkingen op een volkomen veilig vaccin. Mensen mensen, trap er toch niet in. Media, farma, politiek, banken, verzekeringswereld, één corrupte bende, ze gaan letterlijk over lijken.

 30. Wow slecht nieuws voor de vrouwen het was al een ramp deze vorm van kanker.
  Deze video is net geplaatst en werd door youtube verwijdert dat zegt al genoeg denk ik.
  THE VACCINE TRIALS op Bitchute.
  https://www.bitchute.com/video/0YMOBQVUlVWD/
  En het feit dat ik veel op google scholar zoek en nu steeds het bericht krijg de pdf kan niet geladen worden.
  Het zoeken was vaak op:
  vaccines against EMF radiation.
  Of vaccines EMF radiation pentagon omdat ik deze info gevonden had uit de jaren negentig.
  Maar weg alle informatie binnen een dag erg snel.
  En als ik de link via scholar opsla en deze via duckduckgo opzoek is deze info gewoon wel beschikbaar voor iedereen?

Comments are closed.