Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties

—————————————————————————————————————————————-

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen – Al honderden doden en permanent gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties – Amerikaanse verpleger: ‘Ze sterven als vliegen’

—————————————————————————————————————————————-

Regionale media in Italië spreken van een ‘slachting in verpleeghuizen’ na de eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen besmet met het virus nadat ze het vaccin hadden gekregen. Daarvan zijn er al 21 gestorven. 91% van de ouderen testten positief, net als 54 zorgmedewerkers. Desondanks willen de medische autoriteiten op 6 februari gewoon de tweede vaccinatie gaan toedienen. Veel experts, waaronder zelfs RIVM directeur Jaap van Dissel, hebben reeds gewaarschuwd dat vooral die tweede vaccinatie de nodige risico’s met zich meebrengt, en de sterfte zelfs initieel kan doen toenemen.

President Gianmarco Beccalli van de stichting Ca d’Industria noemt de gebeurtenissen in het verpleeghuis in Rebbio ‘onverklaarbaar’, aangezien 90% van zowel gasten als medewerkers zich heeft laten vaccineren, en iedereen zich strikt aan alle corona protocollen hield. Een verband met het vaccin – waarschijnlijk dat van Pfizer, aangezien er 21 dagen tussen beide injecties zit – lijkt hij niet te willen leggen – integendeel, hij zei te hopen dat de 10% die zich niet heeft laten vaccineren dit alsnog zal doen. Ook wordt op 6 februari gewoon de tweede dosis verstrekt.

Verpleeghuizen door het hele land getroffen

In een bejaardentehuis (RSA) in Grottaferrata (bij Rome) bleken 40 mensen (10 medewerkers en 30 bewoners) geïnfecteerd te zijn, waarvan er 4 van zouden zijn overleden. ‘Niemand praat erover, het is zeer waarschijnlijk dat het tehuis vaccins heeft toegediend,’ schrijft een verslaggever. (1)

47 bewoners en 27 medewerkers van een verpleeghuis in Matino (provincie Lecce) raakten volgens de burgemeester enkele dagen na vaccinatie besmet. In Bari gebeurde een week na vaccinatie hetzelfde met 15 medewerkers en 13 bewoners van een andere instelling. In een ander bejaardentehuis in Bari hetzelfde verhaal: 48 infecties en 4 doden. ‘Er zijn veel verpleeghuizen die besmet zijn met het virus nadat het Pfizer vaccin werd toegediend aan ouderen en gezondheidswerkers,’ is de conclusie van het regionale Secondopiano News. (2)

Een 45 jarige arts, gastro-enteroloog in een ziekenhuis, stierf na een hartstilstand nadat hij eerder deze maand was ingeënt. Dr. D’Auria was een fervent voorstanders van de vaccinaties. Het ziekenhuis en de autoriteiten weigerden een verband te leggen met het vaccin. Er komt geen onderzoek en geen autopsie, en zijn dood gaat als ‘natuurlijk’ de boeken in.

Een 42 jarige verpleger, werkzaam op de operatiekamer in een ziekenhuis in Rome, stierf in zijn slaap, slechts enkele dagen na de tweede injectie met het Pfizer/BioNTech vaccin. Half januari stierf er ook al een verpleegster van een ziekenhuis in Frosinone in haar slaap, eveneens heel kort na ingeënt te zijn.

Honderden doden en permanent gehandicapten

Op 22 januari had de Amerikaanse CDC op basis van internationale statistieken 329 doden en 9.845 tegenreacties op de vaccins geregistreerd. Op die datum waren al 104 mensen permanent gehandicapt geraakt. 273 mensen waren in levensgevaar gekomen. De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers was op dat moment 76,5 jaar.

In Californië werd tijdelijk gestopt met het Moderna vaccin vanwege een zeer hoog aantal mensen met allergische reacties, maar een paar dagen later werd het inenten gewoon weer hervat. Een 39 jarige verpleeghulp in Huron (Ohio), die geen onderliggende aandoeningen had, stierf binnen 48 uur na gevaccineerd te zijn, wat een vereiste was van haar werkgever. Volgens familie had ook zij het Pfizer vaccin gekregen, en voelde ze zich meteen daarna niet goed.

In Noorwegen werd een officieel onderzoek gestart nadat 33 ouderen overleden na injectie met het Pfizer vaccin. Ook in de VS, Israël, Portugal, Zweden en Zwitserland stierven mensen kort na ontvangst van dit omstreden mRNA ‘nano’ vaccin. Bijna alle autoriteiten blijven beweren dat het ’toeval’ is. Children’s Health Defense voorzitter Robert F. Kennedy reageerde cynisch dat ’toeval heel dodelijk blijkt te zijn bij ontvangers van het Covid vaccin. Als de klinische testen goede voorspellers zijn, zal het toevalspercentage na de tweede ‘shot’ waarschijnlijk dramatisch gaan stijgen.’

De werkelijke aantallen slachtoffers zouden wel eens veel hoger kunnen liggen. ‘Eén ding is zeker: veel meer mensen sterven en hebben ernstige reacties op de vaccins dan ze nu zeggen. Ze tellen de meeste doden in verpleeghuizen niet als door het vaccin, maar als Covid-19 doden,’ aldus een reageerder. Daarop schrijft iemand anders dat ‘als in het Verenigd Koninkrijk mensen binnen 28 dagen na een positieve PCR test sterven (die door de 40-45 cycli een hoog aantal valse positieven oplevert), worden ze automatisch als Covid-19 sterfgevallen geregistreerd, ongeacht hun co-morbiditeiten.’ (3)

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen

Eveneens in Groot Brittannië: The Guardian berichtte op 20 januari dat het aantal doden in Engelse verpleeghuizen met maar liefst 46% was gestegen. De linkse mainstream krant legt geen verband met de eind vorig jaar begonnen vaccinatiecampagne onder in eerste instantie de kwetsbare groepen, maar geeft geheel de schuld aan een nieuwe Covid mutatie – precies het scenario zoals we dat al enkele maanden geleden voorspelden.

Na de Pfizer vaccinatie ‘sterven ze als vliegen’

Een Amerikaanse verpleger in een verzorgingstehuis zegt in een video dat er in het verpleeghuis waar hij werkt in 2020 maar heel weinig mensen ziek werden door Covid, en er niemand stierf. Kort na de recente toediening van het experimentele Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin zijn volgens hem in twee weken tijd 14 bewoners gestorven, en balanceren veel anderen op het randje van de dood. ‘Ze sterven als vliegen.’ Zijn superieuren noteren alle doden echter als Covid slachtoffers. Het valt niet te verifiëren of deze man de waarheid spreekt, maar wat hij vertelt sluit aan bij de gebeurtenissen in Italië en Noorwegen.

Xander

(1) Secondopiano News via From Rome
(2) Secondopiano News
(3) Children’s Health Defense
Afbeelding (hand oudere): Sabine van Erp ,Pixabay 

Zie ook o.a.:

27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen


2020:

30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan

21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch

17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Beste Athanasia, paranormale boodschappen doorkrijgen past niet zo op XN. Mvg. Mod.

 2. Her gaat puur om minder mensheid meer robots wij zijn een plaag net Al’s muizen plaag insekten plaag is er nu een dome mensen plaag mensen die nu nog niet waker zijn Haden in de twee de wereld oorlog ook gedacht dat ze met de trein gaan om te dochen in duitsland in plaats van probeeren te ontsnapen dus laat ze lekker vol laaten spuiten mensen die denkendat het weer normaal wordt zonder een gevecht er is een duivels plan Bezig aleen een oorlog gaat ons reden die wij moeten uit vechten voor onze na Klein kinderen en de mensheid we gaan er toch aan verplichte spuiten komt er aan dus hoe will je dood strijdent volle overgaafe wandt we Komen allemaal aan de buurt bewaapen je zelf goed voor die dag Al’ aan je deur Komen met het Moordt soldaten om je vol te spuiten

 3. In een woord is wat er heden gebeurd, en hoe onwaarschijnlijk ook dit gruwelijke gebeuren ook nog in bescherming genomen door politie en defensie.
  Er voltrekt een grote massamoord op de wereldse vredelievende burgers.
  Mogen de daders en helpers van deze misdaad hun afrekening snel ontvangen en creperen in de hellevuren

 4. @ Diana: 1:07 pm. Sterkte Diana. En ik kan U volkomen begrijpen.

 5. Ik ben 48 en heb meerdere chronische ziektes en sta al een jaar zeer kritisch tegenover het wereldwijde corona beleid. En heb ook lak tegen alle idiote maatregelen.
  Waarom zijn er nog zoveel mensen die hun kop in het zand steken. Hoe dom en naïef en egoïstisch kan je zijn.
  Ik vrees dat de terreur van de overheden nog veel erger worden. Ik houd al jarenlang rekening met een derde wereldoorlog, omdat de media al jarenlang iedereen tegen elkaar opzet dmv geloof, huidskleur, jong, oud en ga zo maar door. Helaas hebben ze nog iets gevonden CORONA!

  Ik ben de enige kritische tegenover dit beleid in mijn familie. En ben hierdoor erg eenzaam geworden.

  ICH HABE ES NICHT GEWUSST
  De geschiedenis blijft zich herhalen.

 6. Een uitgestelde bijkomende virusslachting:
  ()”Opgeteld bij het eerder genomen besluit voor extra QE á 120 miljard euro dit jaar, het lopende QE-programma á twintig miljard euro per maand, en herinvesteringen á vijftien tot twintig miljard euro per maand, zal de ECB tot en met december 2020 elke maand gemiddeld minimaal 130 á 135 miljard euro uitgeven aan obligaties in de eurozone.

  Dat betekent ruim 1.000 miljard euro tot oudejaarsavond. Om het enigszins in perspectief te plaatsen: dat komt neer op 50.403 euro per seconde. Ter vergelijking, het gemiddelde jaarinkomen in Nederland bedraagt 30.000 euro.”()

  (https://www.iexprofs.nl/Column/496343/De-impact-van-het-coronavirus/ECB-steunt-met-50403-euro-per-seconde.aspx)

 7. @ cerberus: 6:55 pm, op 31/1. Helaas, is dat de mentaliteit van veel burgers in ons land.

 8. @Ruben
  31/01/2021 om 11:32 am

  Ben diep getroffen door je tekst , het kan ook zo zijn dat dit jaar de grote opname is .
  De meest beroemde predikers die je op You-tube kunt zien , zoals b.v. Amir Tsarfati zijn hier van overtuigd .

 9. De profeten: John Paul Jackson, en Sundar selveraj…hadden het over twee pandemieën.. Selveraj omschreef zelfs de pijnen bij de tweede..
  John Paul Jackson is in 2015 overleden..zijn profetie was in 2008…
  Even zoeken op YouTube, zit al een tijd vast in mijn geheugen…zulke dingen laten je niet meer los..

 10. Mo schreef:
  31/01/2021 om 12:36 pm
  De minister heeft alvast weer een belofte gedaan.

 11. De slaafse bevolking krijgt wat ze verdient, vraagt nog steeds geen enkel bewijs van het bestaan van het virus, maar laat wel even vlug opa of oma dood spuiten om langs de efenis kassa te kunnen passeren
  Misschien nog snel even de buren verraden vooraleer je ook je gifspuit gaat halen, maar wel niet doen als het moslims zijn, want dat is wel onmenselijk !

 12. Rechters Peru: Bill Gates, George Soros and Rockefellers creëerden coronavirus pandemie.
  https://commonsensetv.nl/peruvian-court-rules-that-bill-gates-george-soros-and-rockefeller-family-created-coronavirus-pandemic/
  Lieve mensen, dit is mijn laatste bijdragen hier, want inmiddels zijn er genoeg mensen wakker aan het worden. En iedereen kan zich zelf informeren, of covid-19 20 21 23 etcetera wel zo dodelijk is als de overheid ons wil doen geloven. Bedenk in ieder geval, de Overheid is onbetrouwbaar als het om de waarheid gaat.

 13. De geboortegolf heeft de pensioenleeftijd bereikt. De wereld heeft hier geen spaarpot voor. Oplossing,:ouderen sneller laten sterven. De levensverwachting van +/- 80 moet flink omlaag voor het gewone volk. Politici, rijkaard, koningshuis nemen vanzelfsprekend dit spul niet, zij worden goed beschermd.

 14. @ Snuf de Hond: 12:16 pm. Juist. Ik noem deze artsen, moordenaars in witte jassen!

 15. In een Haags verpleegtehuis zijn meer dan 80 besmettingen, bijna niemand sterft.

 16. De werkelijke reden van “vaccinatie vertraging”
  https://niburu.co/het-complot/15951-de-werkelijke-reden-van-vaccinatie-vertraging
  Dat zou zo maar waar kunnen zijn, als je bedenkt dat er in Nederland slecht 175000 zijn in gespoten.
  En dat op een bevolking van 17.4 miljoen, een zeer kleine druppel op de toch al gloeiende bezwaren.
  De meeste Nederlanders gebruiken gelukkig nog hun verstand, en laten zich niet inspuiten, voor een “killer virus” dat slecht 198 personen met alleen covid-19 heeft gedood. Deze cijfers komen van het RIVM zelf, ik verzin het dus niet.

  Kunt u de link plaatsen . Mod.

 17. Nieuw Begin schreef:
  31/01/2021 om 2:09 am
  Dat zijn dan wijze echte artsen, want de meeste die ik ken, gaan voor het extra geld.
  Het is juist een arts, moet wijzigen van het menselijke DNA een experiment betreft, en de gevolgen nooit zijn beproeft. En zeker niet op langtermijn, in plaats van nu een paar maanden.
  Ik zelf ben er van overtuigt, dat achter deze gifspuit (het is geen vaccinatie) een geheel ander doel schuil gaat.

 18. Waarom luisteren onze artsen en gezondheidsmedewerkers, als wij zij deze artikelen van Xander, Niburu.nl etc. te lezen geven, niet naar deze oprechte waarschuwingen tegen dit dodelijke vaccin????

  Antwoord: hun harten zijn al verhard als stenen door jarenlang euthanasie te plegen op dood-zieken. Dit terwijl geschreven staat: Gij zult niet doden!
  Onze artsen in NL zullen dus niet meer luisteren naar deze waarschuwingen en u dit dodelijke vaccin van harte aanbevelen, op een enkeling na.

 19. Het is weer heel toevallig dat de Engelse, Zuid-Afrikaanse mutanten in de media worden gebracht op het ogenblik dat de vaccinaties beginnen.
  Met andere woorden de vaccinatie doden zijn geen vaccinatie doden, maar mutant corona doden.
  Leuker kunnen we het niet maken, wel dodelijker.

 20. Een vaccin dat alleen beschermt tegen ziekte kan, de uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen. Het is te bizar voor woorden dat dit openlijk wordt toegeven. Ook is het geen garantie op individuele ´bescherming´, een vaccin dat tweemaal toegediend moet worden is in dit opzicht meer riskant, dit is te lezen in dit officiële document gepubliceerd door de Rijksoverheid.

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2020/12/08/covid-19-catshuis-briefing-6-dec-2020-vaccinatie-extra

 21. Ik meen in 2012 waarschuwde OLHeer dat er plotselinge wereldwijde vaccinaties zouden komen.
  Doe er niet aan mee, want ze zullen u doden.
  Zie site: Restkerk.nl. Plaats link naar het artikel. Mod.
  Ook dat er gekke maatregelen en verboden zouden komen.
  Toch was ik verbaasd vorig jaar met die krankzinnige maatregelen.
  Het is een geestelijke oorlog die word uitgevoerd tegen de mens en uiteindelijk een echte oorlog en uitroeiing.
  Niets is meer normaal of juist.
  Aan alle ellende komt pas een einde na de wederkomst van Jezus Christus als Verschrikkelijke en rechtvaardige Rechter.
  Slechts een restant van de huidige mensheid zal daar getuige van zijn.
  Ik heb voor mijzelf allang verzoend (zo ver als mogelijk is) dat ik niet lang te gaan heb.
  Om eerlijk te zijn, ik zal de dag prijzen dat ik mag sterven.
  Om deze krankzinnige wereld te mogen verlaten en mijn eigen ongelukkig en pijnlijk leven.
  Maar vind het ook zo erg voor alle mensen.
  De mensheid heeft geen benul wat ons boven het hoofd hangt.
  Zouden we het beseffen dan zouden we krankzinnig worden.
  We kunnen onze hoop alleen hebben op Jezus Christus en niets of niemand anders.
  We kunnen indien mogelijk elkaar wel steunen en bemoedigen.

 22. Ik heb er nog niets van vernomen, maar als dit juist is, dan is vaccineren dodelijker dan het virus zelf. Laat ons hopen dat dit artikel wat van de pot is gerukt. Het enige wat ik weet zijn soms bijwerkingen zoals hoofpijn en misselijkheid maar die verdwijnen na een paar dagen. Shalom

 23. Al eerder werd er aan gedacht dat de preventieve griep vaccinatie de oorzaak was dat veel ouderen stierven. Bij ouderen is dan door de eerste vaccinatie het immuunsysteem al zo actief aan de gang geweest dat het bij een tweede vaccinatie of infectie met een virus tot de dood kan leiden.

 24. Het plan was origineel van Hitler, nu overgenomen door bill Gates, en het begint goed te werken.
  De oplossing voor het wereldwijde probleem , de vergrijzing is begonnen, op naar de 500.M, nog enkele miljarden te gaan.
  En we weten allemaal, dit is nog maar het begin .
  Wat een gruwelijke wereld !!!

 25. Hoe gemakkelijk mensen zonder geloof dit soort dingen kunnen doen , maar toch is het zo dat zij een groote last van narigheid voor hunzelf opbouwen met al hun tegen de mensen gekeerde akties.
  Ook die in onze regering, die maar denken dat ze kunnen doen wat ze willen komen er opgegeven moment achter dat alles toch anders was,(is) als ze aan de anderzijde aankomen ,en zien wat voor enorme fouten ze gemaakt hebben tijdens hun leven op aarde .en in wat voor duistere diepte dat hen gebracht heeft .Mischien kunnen we niet veel doen aan hoe de situatie nu is .Maar prijs je zelf gelukkig dat je beter weet Dat alleen beschermt je voor veel heel veel narigheid ,al kun je geen ander helpen is het nog steeds de beste en juiste weg voor jezelf er niet aan mee te doen en ‘het te weten’

 26. De verwevenheid tussen de politiek, wetenschap en het systeem is door en door corrupt.
  De prijs die de beschaving krijgt opgelegd is erg hoog.
  Dit jaar zal nog erger worden dan vorig jaar.

 27. Dokters waarschuwen dringend en wereldwijd geen Covid vaccin te nemen!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/dokters-waarschuwen-wereldwijd-geen-covid-vaccin-te-nemen.html

  Ze doen dit omdat het artsen en wetenschappers zijn die de echte wetenschap begrijpen, en die de verwoestende mogelijke gevolgen kennen van degenen die ervoor kiezen om zich met dit zeer giftige en gevaarlijke vaccin te laten vaccineren.

  Met hun oproep proberen ze zoveel mogelijk mensen wakker te maken voor de gevolgen die dit vaccin kan veroorzaken, waaronder, hersenletsel, levenslange auto-immuunziekte, onvruchtbaarheid en zelfs de dood.

  Zie ook door xander al besproken video: “Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters

  https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&feature=emb_title

 28. zeer, zeer uitgebreide Christelijke visie op covid 19 bomvol feiten cijfers plaatsen personen

  https://bijbeloptiek.weebly.com/covid-19-vaccin-een-geplande-regelrechte-ramp-voor-mens-en-samenleving.html

  De Covid-19 reis naar de gedwongen planning van onze wereld – deel 1.

  Aanhaling van de Egyptische Nobelprijswinnaar literatuur (1988) Naguib Mahfouz: “Zij liegen… en zij weten dat ze liegen… en zij weten dat wij weten dat ze liegen… en ondanks dat gaan ze door met nog meer te liegen”.
  Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video. Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis.

 29. Het betreft slechts een overpeinzing.
  De eerste vaccinatie kan een onderdeel zijn van een listig misdadig plan. Het zou eigenlijk wel eens kunnen, dat de tweede vaccinatie meer doden zal geven. Het is volgens mij namelijk mogelijk, om twee soorten gif pas werkzaam (actief) te maken na het toe doening van de laatste injectie. Ik noem het maar een Binair wapen, 111111= meestal niets maar 111111+000000= wel dodelijk.
  Het hoeft niet zo te zijn, maar hou de mogelijkheid wel open, want de gene die hier achter zitten zijn satanische psychopaten.

 30. Rienus schreef:
  30/01/2021 om 11:04 pm
  Ho ho. Niet alleen om de beurs van de fabrikant te spekken ditmaal, maar om de mensheid uit te roeien.

 31. Dr. Bhakdi, die zijn hele werkzame leven deze materie heeft onderzocht en onderwezen, antwoordde op de vraag of hij zich zou laten injecteren met dit mRNA vaccin: “Nee, ik ben niet gek”.
  Er wordt eindeloos geleuterd over die vaccins, maar nog NIET hoor ik journalisten ingaan op de kwestie van het experimentele gehalte van injecties die een code in onze cellen gaan brengen, waarna onze cellen (ze weten niet eens precies welke) worden aangezet tot het aanmaken van een corona-virus-eiwit. Waarna dan het immuunsysteem aan het werk zou gaan (ouderen hebben al een verzwakt immuunsysteem; toch wordt een gen-manipulerend beroep gedaan op dat systeem). Het is manipulatie van onze cellen en je hoort er niemand over. Ze doen allemaal alsof het een fijn pilletje is dat je kunt slikken om weer aan het leven te kunnen deelnemen. Steeds weer die stupide “vrolijke” eenzijdige berichtgeving van onwetend journaille.

 32. Politieke logica:

  Mensen met onderliggende aandoeningen stierven allemaal aan Covid.
  Mensen die sterven na het krijgen van het Covid-vaccin gaan allemaal dood aan onderliggende aandoeningen.

 33. Het is erg simpel, een vaccin gaat u niet beschermen als uw immuun systeem niet in staat is te reageren op de ziekte verwekker. Zonder vaccin heeft een gezond immuun systeem meer dan voldoende kracht te reageren op een virus, bacterie of noem maar op.
  Het maakt geen enkel verschil of het een variant is.
  Een vaccin is iets wat gemaakt is door mensen met het idee dat de natuur tekort schiet.
  Alleen al dat idee is te lachwekkend voor woorden.
  Vaccins dienen er alleen voor de beurs van de fabrikant te spekken, verder niets. Een mens heeft er niets aan. Als de natuur uw nog wat jaren gunt is het goed. De rest is serieus onzin.

Comments are closed.