Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin kreeg gestorven

Dit is mijn persoonlijke mening. Het staat u vanzelfsprekend geheel vrij er anders over te denken.

—————————————————————————————————————————————-

Nadat een Israëlische man slechts 2 uur na injectie met de eerste dosis van het Covid-19 vaccin overleed, blijkt nu ook een Zwitser, die een van de eersten was die het Pizer-BioNTech ‘nano’ vaccin liet injecteren, te zijn gestorven.

Het kanton Luzern, waar de vaccinaties begin vorige week begonnen bij vooral oudere mensen, heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel tijd er zat tussen vaccinatie en het sterven van de man, en wilde de doodsoorzaak (nog) niet bevestigen.

Zwitserland heeft tot nu toe 107.000 doses van het omstreden Pfizer vaccin ontvangen, en verwacht er vanaf januari 2021 iedere maand 250.000 te krijgen. Ook de EU heeft het met spoed toedienen van dit vaccin inmiddels goedgekeurd.

Aan de ene kant werd het afgelopen jaar alles uit de kast getrokken, inclusief het misbruiken van een hiervoor totaal ongeschikte test, om mensen maar als ‘besmet’ aan te merken. Aan de andere kant zal er nu ook alles aan worden gedaan om vaccinatieslachtoffers te bagatelliseren, en aan andere oorzaken toe te schrijven.

Xander


(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. @Philippe schreef:
  06/01/2021 om 12:07 pm
  “https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/12/29/de-logica-van-vaccintwijfelaars/”

  Het gedachtenexperiment is logisch bekeken waardeloos en irrationeel. Waarom?
  Om het uit te leggen in termen van de nieuwe definitie van de WHO van 13 november, en die luidt als volgt:
  “What is herd immunity? ‘Herd immunity’, also known as ‘population immunity’, is a concept used for vaccination, in which a population can be protected from a certain virus if a threshold of vaccination is reached. Herd immunity is achieved by protecting people from a virus, NOT by exposing them to it”
  Grofweg vertaald naar Nl “Wat is groepsimmuniteit? ‘Groepsimmuniteit’, ook wel ‘populatie-immuniteit’ genoemd, is een concept dat wordt gebruikt voor vaccinatie, waarbij een populatie kan worden beschermd tegen een bepaald virus als een vaccinatiedrempel wordt bereikt. Groepsimmuniteit wordt bereikt door mensen te beschermen tegen een virus, niet door ze eraan bloot te stellen”

  De moraalfilosoof schrijft: “De oplettende lezer heeft misschien al door dat dit NIET louter een gedachtenexperiment is: het inhalatievaccin bestaat reeds. Het is reeds in omloop, en het heet Sars-cov2. Het is het virus zelf.”
  Welnu, de WHO definitie spreekt dit uitdrukkelijk tegen. Het virus – het inhalatievaccin – wordt uitdrukkelijk uitgesloten als vaccin!
  De schrijver vertrekt hoegenaamd van de premisse ‘groepsimmuniteit’ en gebruikt de term vaccin op contradictorische wijze om tot zijn ‘vooronderstelde’ conclusie te kunnen komen.
  Dit is intellectueel oneerlijk. Het betoog is een verdraaiing van de realiteit, en heeft als effect dat de ‘sheep’ nogmaals misleid worden.
  Ik geloof niet in het geponeerde ‘effectief altruïsme’.
  Het is een verdoken manier om allen te pogen overtuigen mee te gaan in de brede stroom die ons meesleurt en steevast leidt naar het verlies van alle vrijheden, communisme, dictatuur, totalitarisme.

  Open uw ogen, lees o.a. ook het politiek en intellectueel document “Red Symphony”:
  https://ia803206.us.archive.org/7/items/LandowskyJosefRedSymphony/Landowsky_Josef_-_Red_Symphony.pdf
  Pas als je het hele plaatje begrijpt, zie je het.

 2. @Philippe. U plaatst een link zonder enig eigen commentaar. Feit is dat de natuurlijke besmetting beter is dan een vaccin. Een in weefsel ingespoten vaccin roept afweer op via het bloed. Die afweer bereikt voornamelijk de longen en niet de bovenste luchtwegen. De natuurlijke besmetting loopt via de bovenste luchtwegen en daar treedt de weerstand op via de slijmlagen. Dat is beter.
  Bovendien heeft de natuurlijke besmetting geen hulpstoffen als gemanipuleerd DNA van adenovirussen, lipide nanodeeltjes , aluminium hydroxide en ethyleen glycol. Dit vaccin is geen klassiek vaccin. Zie https://www.bitchute.com/video/ovpFDHDCyGwz/

 3. @Elegast

  “Ik sprak (vanuit mijn beroep) net een verpleegkundige die als ZZP-er werkt. Ook andere hadden mij dat al eerder verteld. ZZP-ers weigeren categorisch Corona patienten te helpen.”

  Het klopt dat er een deel ZZP-ers is wat niet op Corona afdelingen wil werken. Maar er zijn er ook genoeg die dat wel doen, waarvan ik er 1 ben.
  Ik ben degelijk opgeleid, en neem mijn verantwoordelijkheid door je juiste beschermingsmiddelen op de juiste manier te gebruiken volgens de verpleegkundige standaarden (en die zijn anders dan die van het RIVM met hun losse flodder mondkapjes). Dwz dat ik ze zelf koop als de juiste materialen niet verstrekt worden.

  In Maart had ik een opdracht in een kleine zorginstelling met 2 afdelingen. Op de PG(dementerenden) afdeling zijn destijds 8 mensen ziek geworden. 2 mensen zijn overleden, de rest had nauwelijks klachten en herstelde.

  Op mijn Somatische afdeling zijn 2 mensen ziek geworden, deze mensen zijn beiden overleden, maar waren stokoud/al erg ziek, en kregen door de materialen die niet voorhanden waren niet voldoende zorg. Er was zelfs sprake van sedatie bij meer dan 4 contactmomenten per dag ivm te weinig PB’s, dwz geen vocht en voeding. Mensen houden het dan niet lang vol…Ik vond deze regel zo schokkend dat ik hierover de inspectie en de brancheorganisatie gebeld heb, dat werd een kastje -muur verhaal en aangezien het uiteindelijk niet is gebeurd heb ik het daarbij gelaten.

  Daarna kreeg ik een opdracht welke tot eind november heeft geduurd. Op een locatie die steeds verschoond is gebleven van corona. Op 14 november is daar de griepprik gezet. Toen ik op 30 november mijn laatste dienst draaide was iedere afdeling behalve de mijne op slot met een grote uitbraak.

  Bij het aannemen van mijn huidige opdracht begin november heb ik gevraagd wat de situatie was op de locatie en afdeling waar ik zou gaan onderstuenen. geen Corona, ook daar waren ze erin geslaagd het virus nagenoeg buiten te houden. Toen ik startte begin december bleek er een grote uitbraak te zijn, en waren er 11 clienten positief getest, dit is in de week daarna opgelopen tot 26 clienten. Ook hier is half november de griepprik gezet.

  De meeste van deze clienten hadden geen klachten, van de enkeling die wel griepverschijnselen had met koorts is ook hier een enkeling overleden met het zelfde verhaal, extreem hoge leeftijd, met onderliggend lijden.

  Typisch vind ik dan altijd dat vooral ook personeel uitvalt, en dat hun klachten heviger lijken dan die van de client. (anderzijds meldde ik me toen ik in loondienst werkte ook wel eens ziek met onvoldoende reden)

  Mede door het werken met positief geteste clienten is het mij duidelijk dat er echt niet zo veel aan de hand is dan men ons wil doen geloven. Geen prik dus voor mij, ik hoop dat mijn angstige collega zzp-ers net zo wijs zijn.

 4. En in Amerika Tiffany Dover een verpleegkundige die 17 min na haar vaccinatie op YouTube het woord deed, ja hoe goed en effectief de vaccinatie wel niet is, terwijl ze sprak zei ze dat ze Dizzy werd, ze stond op loopt uit beeld valt neer en is overleden.
  De oorzaak was niet het vaccin het was toevallig dat ze een flauwte kreeg, enz enz enz enz om het vaccin maar goed te praten.
  Op YouTube hebben journalisten haat overlijdens advertentie na getrokken.
  Want niemand wilde het bevestigen.
  Ze is 30 jaar geworden. Waarschijnlijk een autoimmuun reaktie ophet vaccin…… Dus zo veilig zijn ze niet.

  Het is een gerust stelling dat Nederland “ laat begint” met vaccineren.
  Dan kunnen we ( indien het niet weggesencureerd wordt ) zien mensen in andere landen reageren.
  Inderdaad de overleden persoon in Israël had ik ook al gelezen.

  Het vaccin is niet voldoende getest. Bovendien is het een geheel nieuwe manier om te vaccineren en de onderzoeken met andere m RNA vaccinatie liepen bij de dierproeven allemaal vast, d.w.z. De dieren gingen bij een herinfectie dood!!!
  Toen is destijds gezegd om GEEN. mRNA vaccin op mensen te gebruiken en nu doet men dit toch.
  Waarom ????
  Een onderzoeker van het Oxford vaccin ( nu Astra Zenica) is wel begonnen met dier proeven maar onder druk moest hij stoppen.
  De apen ingespoten met RNA werden besmet met Corona aan hun neus en mond maar werden niet ziek, de apen zonder vaccin werden allemaal ziek. De onderzoeker beschrijft NIET wat er gebeurde bij een tweede infectie, van de gevaccineerde apen. W.s. Heeft hij onder druk van de “ collega onderzoekers “ moeten stoppen omdat er tijdsdruk achter zit.( tijdsdruk lees geld verdienen )
  Hieruit blijkt dat het virus zich nog steeds kan verspreiden door gevaccineerde mensen., ze worden dan zelf niet ziek, ( bij een eerste infectie ) maar ze kunnen anderen wel besmetten.
  ( wat er gebeurt bij een herinfectie van gevaccineerde mensen is onduidelijk en niet onderzocht !)

  Juist de herinfectie is zo gevaarlijk, dan kan je immuun systeem “op hol “ slaan, met ernstige gevolgen!!!
  Dat is waarschijnlijk bij Tiffany Dover het geval geweest!

 5. @ Angel: 11:46 am. Dat niet alleen, hij (Gates) is een psychopaat!

 6. Bedankt voor het plaatsen Xander van mijn vorige reactie, ik heb trouwens nog een nieuwtje. Ik sprak (vanuit mijn beroep) net een verpleegkundige die als ZZP-er werkt. Ook andere hadden mij dat al eerder verteld. ZZP-ers weigeren categorisch Corona patienten te helpen. Of het helemaal kies is vraag ik me af, begrijpelijk is het wel. Die hebben helemaal geen vangnet. Ook zij weigeren de vaccinatie.

  Je zou toch gek zijn om je te laten inspuiten met een experimenteel medicijn. Tenzij mensen gedwongen worden en dat vind ik het een poging tot moord. Het worden spannende tijden. Zowel voor verplegend personeel als patienten en de rest van Nederland.

  Het is erop of eronder Hugootje!

 7. Agenda21 schreef:
  30/12/2020 om 11:04 pm
  – Tekort aan personeel en bedden in de ziekenhuizen.
  Men dreigt nu al dat eind januari 2021 doktoren zullen moeten gaan beslissen over wie behandeld wordt en mogelijk blijft leven en wie niet behandeld wordt en mogelijk sterft.

  Eerst zien dan geloven, er is inmiddels al zoveel gelogen dat ik dit ook niet meer geloof. Maar wel een interessant nieuwtje las ik in de staatkrant/vod de telegraaf. Namelijk mensen die op de ic werken krijgen voorrang met vaccineren. Hoog spel, heel hoog spel want als deze massaal weigeren en daarom een beroepsverbod krijgen is er helemaal geen personeel meer. Dan is het over, einde oefening voor (Frikandel) De Jonge.

  Nog nooit zouden mensen zoveel te danken hebben aan zo weinig. Laat je niet inspuiten zorgpersoneel! Vergeet niet als je ziek wordt en niet meer kan werken dan heb je 2 jaar 170% van je inkomen en daarna kan je gaan solliciteren. Ik zeg het nog maar een keer, de overheid zorgt niet voor je als het mis gaat hoor! Armoede kan je verwachten en je huis verkopen als het tegenzit. Hebben jullie niet gezien wat een beesten het zijn met toeslagaffaire. Ze slapen er geen nacht minder op als je voor de rest van je leven (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent. Los van alle gezondheidsklachten. Dit is een experimenteel medicijn!!!!

 8. Bert roermond,
  Er zijn wezenlijke verschillen, die u wellicht niets uitmaken:
  – griepprik is in principe alleen voor ouderen en zwakkeren. Die krijg je niet als je meestal 20 ben
  – covid prik is voor iedereen, de gehele bevolking afgedekt behalve kinderen geloof ik
  – griepprik is een goed vaccin, zoals ik het zie hè, ontwikkeld op lange termijn
  – het nieuwe vaccin is in 6 maanden ontwikkeld en bevat meerdere nieuwe technieken, waarvan een groot deel wordt afgeschermd (onderzoek digitale vaccinapaspoort en u snapt wat er in de nano capsules kan worden opgeslagen)

  Er zijn nog meer verschillen. Maar waar ik persoonlijk bang voor ben, is onherstelbare plaatsing van rna maar vooral de nano dots. Ik heb een paar bronnen waaruit echt wel blijkt dat ze er zijn. En als je Hugo zijn verhaal volgt over digitale paspoort.ik weet niet hoor Maar straks zegt hij “toevallig bestaat het vaccin ook uit een deel waar we een code on kunnen opslaan, en uw mobiel kan die code lezen.” Ik Herrinner je eraan dat dit niet is bewezen. Maar rna en nano zou ook niet in de vaccins zitten toch? Hoe blind en hoe gehersenspoeld kunnen jullie zijn mensen vrienden toch. Jullie zijn echt goed gelovig ofzo. Met alle respect. Kijk naar USA wie achter de onontkenbare fraude zit. Het gaat om gluiperaars die onzichtbaar ons systeem overnemen. Zo moet je het zien denk ik, ik weet dat ik zwaar complotdenker ben. Maar ik waarschuw uw allen, dit is het begin van iets heel slechts.

 9. Off Topic
  https://www.zerohedge.com/political/uk-woman-arrested-filming-inside-empty-hospital
  Een vrouw wordt gearresteerd omdat ze filmde in een bijna verlaten ziekenhuis.
  De aanklacht is het verstoren van de openbare orde?
  Ik kan beamen dat dit beeld klopt, in het zuiden bezoek ik regelmatig een ziekenhuis en vanaf de eerste lockdown kan je er een kanon afschieten. Kennissen vertellen hetzelfde over andere ziekenhuizen dan ik bezoek. En nu blijkt er in Engeland in ieder geval in een ziekenhuis hetzelfde te spelen. Ik vermoed dat alle specialisten en verpleegkundigen druk zijn met corona patiënten. Toch zit me iets dwars, de aantallen die op het dashboard verschijnen verklaren bij lange niet waarom dit gebeurt.
  Ten tweede had in de zomer een speciaal kennis- en behandel centrum uit de grond gestamp moeten worden voor corona patiënten. Men wist dat er een tweede golf ging komen, maar koos ervoor te wachten op een vaccin dat een fopspeen is. En nu blijkt dat men in een een sporen beleid ook nog eens geen plan B had, dus zou het zomaar kunnen dat we in de lente ofzo gaan vaccineren. Ik zal mij daar overigens fel tegen verzetten en de praatjes dat ik dan geen recht heb op een IC bed of dat ik asociaal ben glijden van mijn brede rug.
  Dit hele beleid en de uitvoering is asociaal en ik raad iedereen aan om ten eerste geen angst te hebben voor niets of niemand. En ten tweede vast te blijven houden aan de inzichten die lijnrecht ingaan tegen de mening dat we in een pandemie zitten. Gewoon rustig maar beslist uit blijven dragen dat het beleid niet deugt en ook waarom. Laat je niet gek maken en blijf kalm.

 10. BertRoermond, je kunt dit ‘vaccin’ helemaal niet vergelijken met de griepprik.
  Ten eerste is het helemaal geen ‘vaccin’. Het is een genetisch gemodificeerd middel,
  wat ons dna gaat veranderen, bewust…
  Ik heb Bill Gates zelf op video zien zeggen, dat de wereldbevolking door middel van vaccins gereduceerd
  moet worden.
  Verder heb ik pas gelezen, dat Bill Gates groen licht heeft gekregen om de zon af te dekken, daar hij wil dat het kouder word op aarde, de man is gevaarlijk.

 11. Natuurlijk @agenda21

  Mark Rutte was in januari nog aanwezig bij Klaus Schwab samen met oa Maxima en Sigrid Kaag. Denk niet dat ze alleen voor de sauerkraut kwamen;)

 12. De macht stijgt de virologen naar het hoofd. Nu dreigt Van Dissel al met lockdowns als voorzorgsmaatregel als de situatie ernstig LIJKT te gaan worden.
  Zo kun je dus een samenleving totaal ontregelen en onwerkbaar maken! Schandalig.
  Iedereen voortdurend in zijn hok als er vermoeden van een nieuw virusgevaar bestaat. Dit kan toch echt niet.

 13. De WHO heeft weer een definitie veranderd.
  Groepsimmuniteit betekende ooit dat er een natuurlijke situatie was ontstaan waarbij een ruime hoeveelheid mensen een vorm van immuniteit had opgebouwd, vanwege het in contact komen met een virus b.v., of vanwege kruisimmuniteit.
  De WHO heeft deze natuurlijke gang van zaken geschrapt. Nu kan groepsimmuniteit alleen nog maar bereikt worden d.m.v. het vaccineren van voldoende mensen.
  Hoe kun je dit zaakje nog vertrouwen. Eerst de definitie van pandemie oprekken, dan dit corona-virus onder de dodelijkste categorie (A, net als ebola) plaatsen en nu dan de definitie van groepsimmuniteit veranderen in een kunstmatige situatie van vaccinatie. Zie https://www.wodarg.com/; eerste artikel.

 14. Zolang Hugo de Jonge zich in een brief aan de Tweede Kamer indekt met de woorden “dat (volgens een rapport) het een nieuwe technologie betreft en er dus risico’s zijn”, neem ik dat vaccin niet.

  Het is heel simpel:
  1. De Jonge zou dit nooit zo expliciet zwart op wit melden wanneer er geen risico’s zouden zijn. Hij WEET dus dat er risico’s zijn.
  2. Hij is zich nu politiek aan het indekken. Wanneer er straks mensen overlijden/ziek worden/langdurig gezondheidsproblemen krijgen, kan Hugo zeggen “Maar ik heb toen toch duidelijk gewaarschuwd en de Kamer goed geïnformeerd!”
  3. Wat mij wantrouwig maakt, is dat dit risico wel wordt gemeld in de brief aan de Kamer, maar nergens wordt gemeld in de media.
  4. Normaal gesproken zou je naar aanleiding van zo’n brief van een minister in kranten bijvoorbeeld lezen dat “de minister wat de risico’s van het vaccin betreft nog een slag om de arm houdt” en “dat dit nog nader onderzocht moet worden”. Waarom melden de media dit niet??
  5. Ook in andere brieven aan de Tweede Kamer meldt De Jonge de risico’s.

  Kortom, onze minister van Volksgezondheid weet iets wat wij niet (mogen) weten … Echter, hij kan dat niet helemaal verborgen houden, want we hebben in Nederland (nog steeds) de ‘Wet Openbaarheid van Bestuur’. Veel mensen weten dat niet, of weten niet waar ze info moeten zoeken.

  De brief – en andere info – is dus openbaar en te vinden op website van de Rijksoverheid:
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/11/16/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins

  Voor meer info, ga naar http://www.rijksoverheid.nl en typ bij zoeken ‘aankoop vaccin’ in. Ook een goede zoekterm ‘Briefing Covid’.

 15. Er zullen er nog 100den volgen die snel na het toedienen van het vaccin komen te overlijden. Echter is dit niet noodzakelijk door het vaccin. Ieder jaar sterven er een kleine 20.000 mensen in Belgische woonzorgcentra. Dit komt neer op zo,n 55 per dag. Als we bekijken hoeveel mensen vanuit deze centra gemiddeld binnen de week na toediening van het spuitje zullen overlijden, komen we aan zijn 400. Houden we rekening met 2 dosissen, loopt dit op naar 800… Statistisch normale overlijdens. Stop met onnodig paniek te veroorzaken. En ja ook ik heb twijfels bij het vaccin, maar dan vooral naar de werking gezien de korte ontwikkeltijd

 16. Je verwacht het niet hé? Cynisch word ik van deze bandietenbende, de “Big Pharma”.

 17. Als u toch, ondanks vele waarschuwingen en berichtgeving over deze neppandemie, van plan bent om uzelf, uw geliefden en uw medemens te laten vaccineren, vraag dan uw ziekenverzorger of levensverzekering, of zij de gevolgen hiervan dekken en of u zich hiertegen kunt verzekeren (denk het niet; en zeker niet als dit door iedereen van te voren gevraagd wordt !):

  Dokters, wereldwijd, waarschuwen voor het vaccin – https://www.bitchute.com/video/IF5WicmITjEp/

 18. Ik sta ook niet te popelen om dit vaccin te nemen. sterker nog, ik wacht zo lang als het maar kan om het niet te nemen. maar ik wel een kanttekening maken bij dit artikel.
  al vele jarenlang word er ieder jaar de bekende griepprik gegeven aan mensen. ik dacht al zo’n 15 jaar nu zeker.
  wisten jullie dat hier in Nederland elk jaar een paar honderd mensen overlijden, kort na de griepvaccinatie ?
  dat is een vast gegeven en natuurlijk erg voor de nabestaanden, maar ik heb er nooit hysterische artikelen en reacties over gelezen…iedereen accepteerde dit klaarblijkelijk…en nu ineens is het dan wél een probleem ?
  schiet mij maar lek..ik ben gewoon even nuchter aan het nadenken…
  fijne jaarwisseling voor Xander en Team, en ook voor de mede-reaguurders.

 19. @ Doordenker schreef:
  30/12/2020 om 6:12 pm
  Het zou mij enorm verbazen dat er de komende 10 jaar ook maar iets verandert zolang mensen denken dat de politiek iets voorstelt. George Carlin stelde al dat de politiek er is om de mensen het idee te geven dat er iets te kiezen valt. Er zal iets fundamenteel moeten veranderen en dit proces gaat minstens 10 jaar duren ben ik bang. Plus dat het alle kanten op kan zowel positief als negatief. En wat we tot nu toe zien is niet echt hoopgevend.

 20. Waar is de doodsoorzaak gewone griep, influenza gebleven?

  Van de aardbodem verdwenen? Helemaal uit zichzelf?

  Huh?

 21. – Tekort aan personeel en bedden in de ziekenhuizen.
  Men dreigt nu al dat eind januari 2021 doktoren zullen moeten gaan beslissen over wie behandeld wordt en mogelijk blijft leven en wie niet behandeld wordt en mogelijk sterft.
  – Het World Economic Forum heeft in tientallen jaren de aanstaande Great Reset in detail voorbereid. Zie de website; weforum.org
  – Rutte is al drie regeringen premier van Nederland. Onder zijn leiding is de ouderen- en ziekenzorg zwaar wegbezuinigd. Het aantal Intensive Care bedden is verminderd van ca. 2.500 naar ca. 1.100.
  Het is aannemelijk dat Rutte (en wie allemaal nog meer?) op de hoogte was en is van hetgeen het World Economic Forum (en soortgelijke organisaties) beraamt.
  – Uit hetgeen momenteel naar buiten komt is het aannemelijk dat de Covid-19 crisis een pLandemie is die niet toevallig onstaat. Fauci heeft hem aangekondigd in 2017 en in oktober 2019 is met Event 201 (zie aldaar) een simulatie georganiseerd.
  – Stel dat de regeringen Rutte opzettelijk de zorgsector hebben wegbezuinigd, wetende dat de Covid-19 crisis gepland was en er een gebrek aan behandeling moet zijn om van ‘nutteloze opvreters’ af te komen? Dit is in het geheel niet onwaarschijnlijk gezien de fuik waarin de bevolkingen steeds verder worder gedreven.

 22. Beste mensen,
  Wordt zoveel gespeculeerd. De tijd zal het leren. Elke pandemie in de geschiedenis (o.a Spaanse griep) worden over exact dezelfde onderwerpen gespeculeerd. Leuk feitje vond ik. Time will tell.

 23. Een,beter woord voor de pandemie op heel de aarde is een groot plandemie.

  Nieuwe plannen volgen van de new world order.

  9/11, alqaida, ebola en covid zijn zulke plannen.

 24. Een detail vergeten tav een deel van de oversterfte, de gemiddelde levensverwachting is 82 jaar, de geboortegolf van na de oorlog gaat naar deze leeftijd, dus er zal de komende jaren een toename zijn in het jaarlijks aantal doden, dit tot de na oorlogse geboortegolf is uitgestorven. De afgelopen jaren neemt sowieso het aantal overledenen toe, ook de bevolking in Nederland neemt toe, dus jaarlijks een stijging stemt hiermee overeen

 25. Otje 7.37 Volgens mij ben jij nu pas ontwaakt uit een winter / zomerslaap van ongeveer 40 jaar , anders zou je niet zo n onzin eruit kramen .

 26. Ik ga er vanuit dat de meeste mensen zullen blijven leven na het toedienen.
  Hetgeen wat ze in je willen stoppen is uitgebreid getest voordat Covid19 er was.

 27. @Cronina. Zulke relativering is louter theoretisch. Hanteer je zulke onverschilligheid ook naar je kinderen, of naar je ouders? Of naar jezelf? Deze relativering is net als “over -tig jaren is de aarde uitgedoofd”. In het dagelijks leven helpt het niemand.
  Ook de bijbel wijst op een verantwoordelijkheid voor het leven. Zo denk ik aan de verplichting een omheining op het platte dak te plaatsen, om te voorkomen dat mensen er van af vallen. We mogen onze naasten niet zomaar gemakkelijk laten dwalen als zij in gevaar zijn.
  Ik denk dat de overheden momenteel een groter gevaar zijn dan het virus. Ik denk dat vele critici vanuit déze bezorgdheid hun bezwaren uiten. Ze zien hoe de grondrechten met voeten worden getreden. Dat wordt beschouwd als de kanarie in de kolenmijn.
  Net als de roependen in de woestijn toen heel Duitsland stond te juichen voor Hitler. Of zoals die enkelingen die huiverden, en waarschuwden toen de massa’s stonden te juichen wanneer Lenin hen stond te betoveren met zijn vergezichten.

 28. Cronina, ik denk dat met de vaccinatie je ziel ook wel eens kwijt zou kunnen raken dmv genetische manipulatie dus nanochip dus jou kunnen maken hoe ze willen dat je bent.

  Sterkte Cronina, je zal het dan hard nodig hebben

 29. Mensen mensen toch. Wat zijn we toch naïef.
  Vertrouwen op de cijfers van het CBS?
  Omdat de NOS het zegt? Zijn we wakker?
  Beiden zijn instituten voor de overheid!
  Net als de peilingen voor de politieke partijen… Vertrouw daar niet op!
  Bovendien: stel dat ze waar zouden zijn…
  Dan zijn er drie zaken die meespelen:
  1) Er komt steeds meer bevolking
  2) De Zorg is uitgemergelt
  3) We hebben te maken met vergrijzing weet u nog?
  Het is dus logisch dat er meer mensen sterven omdat de gemiddelde leeftijd stijgt.

  Zelf nadenken blijkt lastig tegenwoordig.

 30. Cronina schreef:
  30/12/2020 om 7:22 pm
  Beste Cronina,
  Het leven is niet oneindig, maar ik ben altijd zuinig op mijn gezondheid geweest.
  Dus laat ik het nu niet misbruiken, zeker niet voor de belangen van een stel leugenaars en psychopaten in dienst van de overheid.
  Bovendien, wie niet ziek is heeft ook geen medicijnen nodig, wij hebben ook nog een immuunsysteem van onze schepper gekregen. Maar ja, daar kunnen ze geen geld aan verdienen.

 31. Hoi cronina,
  Gelukkig ben ik jou niet. Haha. Slap geklets van jou. Dan ben ik maar van het gezanik af? Je hebt me overtuigd, ik laat me inenten.

  Nee mensen dat inenten met nano en rna is geen grap. Dit draait allemaal niet om corona. Er is echt iets met de vaccins, zeker die van pfizer. Maargoed laten we ons maar inenten, dan zijn we van het gezanik af toch? Misschien gaan we ook nog booeeee zeggen en worden we binnenkort geuploaded naar de cloud met kwamtumtechniek. Kan niet! Rna vaccins konden ook niet. En nano bots? Helemaal onmogelijk. Vaccinatiepaspoort? Neeeee dat moet digitaal. O ja daar hebben we een opslag medium voor nodig. Maar daar heeft Hugo allang rekening mee gehouden… sterkte met jullie inentingen. Echt een goede, veilige zaak, want niemand valt toch dood? Haha alsof dat de grootste zorg is. Ik zeg nee tegen vaccinatie rn het digitale paspoort (wat gewoon in deze spuit zit, ik zeg het maar mensen, ja het zit erin, sterkte over 4 jaar als deze geactiveerd word

 32. Ik snap niet dat sommige hier zeggen dat er geen oversterfte is.
  Kijk dan naar de CBS gegevens over het aantal doden per jaar, dan zie je dat er veel meer doden zijn afgelopen jaar.
  Er is een naar virus in omloop, dat kun je niet ontkennen.

 33. In het nos journaal, er is enorme oversterfte in nederland.
  Ik heb het nagerekend met de cijfers van het cbs.
  de afgelopen jaren sterven er gemiddeld ongeveer iets boven de 150.000 per jaar. Momenteel ligt dit iets boven de 160.000. Dat is inderdaad iets van 6 a 7% hoger??? Wat is er verschillend met de voorgaande jaren?

  jongeren zonder perspectief die een eind aan hun leven maken/voor een trein springen (ja, dit is in mijn omgeving gebeurt, ik vervloek daarom de overheid., cbs meldt zelfdodingen iets van 2 jaar later dus kan ik dit niet controleren, GGZ overbelast, jarenlange wachttijden
  Ouderen in verzorgingstehuizen die sociaal contact wordt onthouden, in isolatie worden geplaatst deze ouderen hebben door de maatregelen geen zin meer in het leven, dit geeft oversterfte. (mensen langdurig in afzondering houden valt onder martelen, isoleer bejaarden de dood in)
  gemiste diagnoses, de reguliere zorg in nederland ligt op een veel lager niveau dan de jaren ervoor, hiervoor missen veel mensen een diagnose, wanneer ze bij een dokter komen is het in een (te) laat stadium. de ontoegankelijkheid van spoedeisende zorg, wanneer je vandaag de huisartsenpost belt ’s avonds bij spoed -> wacht maar tot de volgende dag. dit geldt ook voor ehbo . mensen durven door de chronische angstcampagnes niet naar de dokter, de dokter vermijdt patiënten met een kuchje, waardoor veel essentiële zorg wordt gemist
  Het verminderde sociale contact, sociale controle zorgt ervoor dat een ander op je let en zegt: je moet naar de dokter, sociaal contact houd je gezond,
  het sluiten van sportscholen: sporten is gezond, de conditie van veel mensen is afgelopen jaar enorm teruggelopen.
  het stilleggen van leuke activiteiten, ja het is wetenschappelijk aangetoond dat plezier en gelukkig zijn mensen gezond houdt en deze mensen leven langer dan depressieve mensen.
  Wanneer het dagelijks leven uitzichtloos is (ik denk aan winkeliers/horeca) dan neemt de kans om het los te laten enorm toe, zelfmoord, alcohol/drugs, meer willen leven, er gewoon geen zin meer in hebben.

  Samengevat ik vind het helemaal niet vreemd dat er meer mensen sterven dan gemiddeld. Ik denk dat het grootste deel van de oversterfte niet door corona komt. Ik ben van mening dat dit het gevolg is van “isoleer mensen de dood in” beleid van de overheid.

 34. @Cronina

  Snuif jij hetzelfde spul als Hugo ?
  Ik snap je insteek wel hoor, maar er zijn ook nog ‘gewone’ mensen met bijvoorbeeld kinderen… En die willen wèl een leven kunnen leiden zonder deze verplichte ellende.

 35. Afschuwelijk, oudere mensen zijn meegaand en vertrouwen op medisch personeel!!
  Eerlijke informatie over bijwerkingen krijgen ze niet. Waarom geen transparantie, mensen informeren en zelf laten kiezen. Een klein groepje miljardairs wil meer geld, macht en controle
  Over ons allen, laten we dit gebeuren?
  Offeren we onze dierbaren en onze kinderen? Wordt wakker, verenigen is de enige methode om terug te vechten!!

 36. Vaccinaties en vaccinatieplicht is van alle tijden. Ik werd op school ook tegen vanalles en nog wat ingeent. So what. Als ik daarmee van het gezanik af ben dan is het prima. En gaan we er aan dood, dan gaan we er maar aan dood. Het lichaam is maar een verpakking. Een wegwerp omhulsel wat, als je het hoe en waarom begrijpt, van nul en gener waarde is. Ons bewust zijn is energie. Energie gaat nooit verloren. De aarde is een leerschool. Ik ben niet meer dan een reiziger op weg naar een hoger doel.Het zal mij een worst zijn wat de overheden doen, willen en bedenken. Van mijn ziel blijven ze met hun tengels af.

 37. Het bezit van geld is als het drinken van zeewater; hoe meer je er van drinkt hoe meer dorst je krijgt. Het uitbuiten van het volk via de vaccins zwendel is de miljardenrijkdom van de farmaceutische industrie. Zij trachten de macht over de gehele mensheid te krijgen om die totaal uit te melken. Via miljoenen aan baksjisj zijn zij verzekerd van de collaboratie van zowel de politiek, media, wetenschap en een substantieel deel der medici. Aan het volk om zijn mouwen op te stropen of zijn borst nat te maken.

 38. Goed kabinetsidee dus om ook te (willen) beginnen met het vaccineren van de (thuiswonende) ouderen zelf naast jongere verpleegkundigen en verzorgenden. Toenemende kans dat men door het vaccin dan toch redelijk snel van (weer een deel van) hen af is nu het in de eerste golf niet in één keer lukte.
  Voordelig voor de staatskas en luchtgevend in de zorg. Grrr.

 39. I denk niet dat het zo gaat werken beste Elegast.
  Er wordt heel langzaam meer druk op de ketel gezet om de vaccinaties door te laten gaan.
  Niet reizen, openbaar vervoer en zo, Vliegtuigen, treinen dus veel vakanties die al lang gepland zijn vallen in duigen, voor de jeugd niet meer uitgaan.
  Ik zie het zelfs nog gebeuren dat de toegang in winkels en supermarkt verboden gaan worden.
  Ik zie die smeerlappen in Den Haag overal voor aan, want de politiek richting de NWO moet en zal uitgerold worden om het Haagse gajes in een later stadium aan een goede baan te helpen.
  De regering is al 50 jaar niet meer in dienst van de burgers maar de burger is verworden tot de pinautomaat voor allerlei hobby’s die ze zichzelf aangemeten hebben.

 40. 2 overleden in Israel, 1 bekend in VS, 1 in Zwitserland allemaal natuurlijk zonder dat het met het vaccin te maken heeft….

 41. Waar elke “covid” dode uitgebreid het nieuws heeft gehaald zal er over vaccindoden alleen maar op dit soort sites bericht worden. The Great Reset in vol ornaat. Hoe triest het ook klinkt, om dit te kunnen keren zullen er nog veel meer doden nodig zijn.

 42. Niets stapje terug , blijven aangeven , mensen moeten met de neus op de feiten gedrukt worden ?
  Hoeveel accepteren klakkeloos wat de regering/pers zegt.

  Jammer genoeg velen !

 43. Mijn woede is ook voelbaar.
  En terecht want er wordt heel bewust:
  a) een samenleving om zeep geholpen
  b) mensenlevens opgeofferd.
  De massamedia zitten in het spel wat gespeeld wordt. En die media hebben de machthebbers hard nodig voor de nodige angst-zaaierij en daarmee beïnvloeding van the sheeple!
  In met name den Haag zitten enkele tientallen mensen (ik kan ze bij naam noemen) die mijns inziens weg zouden moeten. We zijn het ‘praat’ stadium en bloemetjes-op-het-malieveld-leg stadium reeds heel ver gepasseerd. De verkiezingen heb ik ook geen fiduci meer in. Wordt gemanipuleerd. Geweldloos?
  Gaat niet werken tegen deze haaien. Het is oorlog en ik ben bereid! Vul zelf maar in.

 44. n.a.v. Elegast:
  Blijf jezelf Xander en laat ook je boosheid en twijfels aan de bedoelingen van de Bende die regime over ons voert meeklinken in wat je schrijft.
  Dit ook als tegenwicht voor de Propaganda die overal te horen en en te zien is.

 45. Wellicht zijn ze gestorven aan corona. Of is dat een flauwe opmerking? Anyway, eens met Elegast. Laat ze maar begaan. Wie het nu nog niet doorheeft zal het nooit inzien.

 46. Pfizer wint ongelooflijf veel geld op de beurs (Turken in Duitsland, publiceer dit niet a.u.b), verder zeg ik niks over mRNA -zogenaamde vaccins- zoekt en gij zult vinden…

 47. Je woede is begrijpelijk Sander. Die komt voor een groot deel ook voort uit frustratie, omdat je wist wat er zou gaan gebeuren en mensen het niet wilden zien …

  Die frustratie voel ik zelf ook wel. Maar ondanks de frustratie blijf ik met iedereen die dat maar wil de discussie over ‘wel of niet vaccineren’ aangaan.

  Nu maar hopen dat de MSM dit bericht ook durven te melden …

 48. @Elegast.
  Of de mensen het echt weten en beseffen zal blijken bij de volgende verkiezingen als het al niet te laat is want de vraag is of er ooit nog (eerlijke) verkiezingen zullen doorgaan.
  En wellicht zal het grootste deel van het schapenvolk, deskundig gemanipuleerd door de mainstream media, in dat geval toch gewoon weer voor dezelfde politieke partijen stemmen.
  Als we de (geselecteerde?) commentaren van krantenlezers mogen geloven, zijn ze nu al aan het bekvechten over wie als eerste recht heeft op het krijgen van het vaccin.
  Onvoorstelbaar. De onnozel schapen vechten wie als eerste naar de slachtbank mag…

 49. Xander, je woede is voelbaar.

  Misschien maakt het voor een ander toegankelijk om “ omstreden” bij Pfizer bijv. weg te halen, men twijfelt. Nu laten zwemmen, of oud Nederlands in hun sop Laten gaarkoken. Ze weten het. Echt de mensen weten het. Nu een stapje terug je hebt gewonnen.

  Mijn mening. Veel succes

Comments are closed.