‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

—————————————————————————————————————————————-

Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak

—————————————————————————————————————————————-

Nu na Europa ook de Verenigde Staten definitief ten prooi zijn gevallen aan de staatsgreep van de globalistische wereldelite, lijkt niets de oprichting van een wereldwijde totalitaire klimaat-vaccin dictatuur nog in de weg te kunnen staan. De start van fase 2 van de lockdown van de hele beschaving is dan ook nabij, zo denkt onderzoeksjournalist Jon Rappoport. Die fase omhelst de totale digitalisering en onderwerping aan A.I. (Kunstmatige Intelligenties) van alle aspecten van de economie, de samenleving en het menselijk leven. Zoals we vorig jaar al schreven heeft WEF topman Klaus Schwab aangekondigd dat uiterlijk in 2030 iedere wereldburger verplicht zal zijn ‘gevacci-chipt’, waardoor zelfs je eigen gedachten en gevoelens kunnen worden gecontroleerd en gemanipuleerd.

We zitten nu nog in fase 1 van de lockdown van de beschaving, die bijna een jaar geleden begon met het in quarantaine plaatsen van 50 miljoen Chinezen. Dat model werd onder het mom van een virus dat in realiteit nooit gevaarlijker was dan een griep, en dat door nog niet één wetenschapper kon worden geïsoleerd, vervolgens in sneltreinvaart over de hele wereld uitgerold.

Lockdown fase 2: Wereldwijde totalitaire controle

Fase 2 lijkt in 2021 te gaan beginnen. De redenering erachter is ‘om toekomstige pandemieën te lijf te kunnen gaan, wij een nieuwe wereldwijd controlesysteem nodig hebben, en het menselijke gedrag moet worden aangepast.’

Rappoport: ‘Vertaling: alomvattend toezicht op een niveau zoals dat nog nooit eerder werd gedaan; een universeel basisinkomen (UBI) voor ieder mens, gekoppeld aan totale gehoorzaamheid aan de staat; overtreedt hun regels, en je inkomen wordt verminderd of stopgezet; het implanteren van nano apparaatjes in je lichaam die (via 5G – X.) uw psychologische toestand en veranderingen aan een centrale commando zullen doorsturen, en die dan instructies krijgen om uw stemming en reactie aan te passen…’

Fase 1 was enkel een voorbereiding op Fase 2, en had van meet af aan niets van doen met de volksgezondheid, zo schrijft de onderzoeksjournalist. Het is allemaal onderdeel van een reeds lang geplande technocratische revolutie. Om dat te onderstrepen haalt hij grote delen van het artikel ‘The Panopticon Is Already Here’ van Ross Andersen aan, dat in september 2020 in The Atlantic werd geplaatst.

Digitaal model van onze hele planeet in de maak

Andersen beschreef in dat artikel hoe ongeloof lijk vergevorderd de A.I. (Kunstmatige Intelligentie) technologie al is. Onmiddellijke vertaling van vreemde talen en het vroegtijdig ontdekken van virus uitbraken behoort reeds tot de mogelijkheden. De Chinese president Xi gebruikt A.I. om de hele bevolking te onderwerpen aan een totalitair controle netwerk, waaraan ontsnappen onmogelijk is. De rest van de wereld is reeds begonnen dit systeem te kopiëren.

Alleen al in China zijn honderden miljoenen camera’s aangebracht, wat er over enkele jaren miljarden zullen zijn. Deze camera’s houden in real-time de bewegingen van de burgers in de gaten. Op ieder gewenst moment zal ALLE informatie over iedere onderdaan bekend zijn. Als er ook maar iets is dat niet klopt of niet gewenst is, gaan de A.I. systemen al in de nabije toekomst automatisch tot actie over, of dat nu het blokkeren van bankrekeningen en communicatie van de ‘systeemweigeraar’ is, of het sturen van drones of robots die de ‘fout’ handelende – en binnen 10 jaar zelfs fout denkende – persoon te arresteren.

‘Een autoritaire staat met genoeg (A.I.-)rekenkracht kan de makers van zulke software dwingen om iedere blip in de neurale activiteit van burgers naar een database van de overheid te sturen,’ aldus Andersen. Met behulp van A.I. en quantum computers zal een digitaal model worden gemaakt van alle steden, en daarna van hele landen en zelfs de hele wereld. Dat digitale model, tot in de kleinste details een kopie van onze complete planeet, zal iedere milliseconde worden geüpdatet.

China is onlangs al begonnen met het opdringen van een propaganda app. ‘De overheid kan met zo’n app emotie-volgende software gebruiken om de reacties op politieke stappen te monitoren.’ Talloze drones met gigapixel camera’s, soms vermomd als duiven, houden reeds hele steden in de gaten, lezen nummerborden, en volgen de stappen van de inwoners. Al in de nabij toekomst is het mogelijk een multidimensionaal model in real-time te creëren waarin alle activiteiten van vrijwel iedere burger vanuit alle hoeken en standpunten zullen worden gevolgd en geregistreerd.

Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden

Zo wordt voor ieder mens een totaalprofiel met ‘social credit score’ opgesteld. Privacy behoort tot het verleden, NIETS zal meer privé of verborgen kunnen worden gehouden. Alle aankopen, communicatie, reizen, bewegingen en interesses worden bijgehouden, gecontroleerd, beoordeeld en verwerkt in de al enkele jaren geleden ingevoerde ‘social credit score’. Als iemand ook maar enig afwijkend ‘verdacht’ gedrag vertoond, wordt er direct ingegrepen. Valse positieven – dus mensen die worden beschuldigd en gearresteerd en/of bestraft voor onschadelijk gedrag – worden juist aangemoedigd, om de angst onder het volk om zelfs maar de geringste misstap te maken, aan te wakkeren.

Zelfs te weinig aandacht voor de propaganda apps en berichten van de overheid kan een A.I. al doen besluiten om een burger beperkingen op te leggen, zoals het blokkeren van toegang tot bepaalde gebouwen, stadsdelen, openbaar vervoer of vliegreizen (zoals reeds gedaan wordt in China). Het kan iemand zowel thuis als op straat in een ‘smart lock’ zetten, en vasthouden totdat de politie is gearriveerd.

Iedere keer als iemands gezicht wordt herkend, of stem wordt opgenomen, of diens tekstberichten worden onderschept, kan deze informatie onmiddellijk worden gekoppeld aan zijn of haar ID-nummer, belastingaangiften, bezittingen, eventueel strafblad, medisch dossier, en zelfs DNA, waarover de Chinese politie nu al opgeschept de grootste database ter wereld te hebben.

Chinese systemen ook naar Zuidoost Azië, Afrika, Latijns Amerika en Servië

Maleisië heeft de Chinese A.I. startup Yitu ingeschakeld om de politie in de hoofdstad Kuala Lumpur uit te rusten met automatische gezichtsherkenning. In Singapore worden 110.000 straatlantaarns uitgerust met Chinese gezichtsherkenningscamera’s. Mongolië installeert Chinese A.I. bewakingscamera’s; in Servië helpt Huawei met het opzetten van een ‘safe-city system’, eveneens met gezichtsherkenningscamera’s en zelfs gezamenlijke patrouilles van de Servische en Chinese politie, (zogenaamd) om de Chinese toeristen een veilig gevoel te geven. Egypte lijkt in zijn in aanbouw zijnde nieuwe hoofdstad hetzelfde te willen gaan doen.

De Chinese telecom gigant ZTE zou aan Ethiopië een draadloos netwerk hebben geleverd met ingebouwde ‘backdoor’ toegang voor de overheid. Tijdens een razzia zouden opgepakte burgers geheime opnames te horen hebben gekregen van telefoongesprekken die ze hadden gevoerd. Ook Kenia, Oeganda, Zimbabwe en Mauritius rusten hun grote steden uit met Chinese controle netwerken.

Chinese A.I. techbedrijven richten zich nu ook op Latijns Amerika. Ecuador en Bolivia kochten met een Chinese lening vergelijkbare apparatuur, en Venezuela voerde onlangs een in China ontwikkeld nationaal ID-bewijs systeem in waar ook iemands politieke voorkeur aan gekoppeld is.

‘Waarom? Omdat ze dit willen en omdat ze dit kunnen’

‘Dat geeft u een huiveringwekkend idee van Lockdown Fase-2,’ concludeert Rappoport. ‘Lockdowns gingen nooit om een virus of een pandemie. De Lockdown van de Beschaving werd al heel lang gepland en ontwikkeld. Mensen vragen ‘waarom? Waarom doen ze dit?’ Het korte antwoord is: omdat ze dit willen en omdat ze het kunnen. Technocraten zien (menselijk) leven niet als leven, maar als een systeem. En dit is hun meest alomvattende systeem ooit.’ (1)

Waar ik opnieuw aan wil toevoegen: dit is het systeem van ‘Het Beest’.

Xander

(1) No More Fake News

Zie ook o.a.:

2020:
25-12: 59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma: een met een scherp gepunt instrument ingebracht teken dat gehoorzaamheid afdwingt aan een wereldrijk dat door een christelijke religieuze autoriteit (‘de Kerk’) zal worden ondersteund)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor 
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Als de troepen van de Nato verslagen zijn zullen troepen van Gog en Magog optrekken naar het sierradland Ezechiel 38.
  Het kan ook een andere wending nemen,wees/blijf waakzaam.De tijd is kort!

 2. Hoe komt het dat zelfs gestudeerde mensen vanuit allerlij sectoren niet zien wat er gaande is, komt dat alleen maar door angst?? Of zijn het de oogkleppen??

 3. We zijn nu als mensen of nationalisten net als de diverse voetbal clubs.
  En ook in ons land zijn ze in staat elkaar op leven of dood te bestrijden.
  Maar dezelfde aartsvijanden zitten gebroederlijk samen het nationale oranje aan te moedigen.
  Hun clubje of kleuren van stad en streek zijn even vergeten of bijzaak geworden.
  De huidige realiteit is net als werld cup voetbal maar nu nog groter als planeet aarde met mensen tegen een onatuurlijk kunstmatig of slaaf systeem.
  En dat systeem is niet in staat om te beseffen dat het zelf ook slaaf is geworden van data en schepper.
  En Xander en velen voelen en beseffen dat het einde van de mensheid nabij is of zelfs al is begonnen.
  Of wachten op goddelijke interventie of onze verschillen opzij zetten om te vechten voor de volgende generatie kinderen?
  Toch mooi dat we een “vrije wil” denken te hebben.
  De maan en zon sturen ons meer als we beseffen en alle frequenties zijn nu in handen van de mens.

 4. En ik bedenk me net pas wat we samen vergeten ook in ons land.
  Links of rechts we kopen bij dezelfde ketens.
  Links of rechts we krijgen het zelfde onderwijs.
  Links of rechts we bankieren bij dezelfde banken.
  Links of rechts we dienen in hetzelfde leger of politie.
  Zo zijn er nog erg veel voorbeelden.
  Wie zijn ook wij in ons land vergeten als de echte tegenpartij?
  Die zijn en blijven gebaat dat links en rechts botsen maar samen blijven dienen.
  Wie of wat dienen we dan eigenlijk samen die steeds al eeuwen lang slim achter de schermen spelen en verdelen?
  Helaas is alleen in een dictatuur een echte regering bij ons blijft het altijd een legering van diverse smaken die een geheel vormen.
  Die kiezers verliezen vaak hun eigen smaak en word een nep eenheidsworst aangeboden.
  En of nu links of rechts regeert ze dienen hetzelfde systeem dat niet verandert maar stuurt en beslist nu AI en 5G of we dit nu samen willen of niet het kan links of rechts schaden en tot slaaf maken.
  We komen nu pas in het David en Goliath gebeuren en het ziet er slecht uit voor links en rechts vandaag.

 5. En wie denken jullie, dat de info van deze AI kan interpreteren of zelfs maar begrijpen ?
  Politiekers ? LOL
  Wakker worden, deze systemen, hebben alleen een waarde, als je genoeg verraders hebt onder de bevolking.
  Een AI kan wel “fout gedrag” oppikken, maar je moet nog volksverraders hebben, om de opgelegde straf uit te voeren.
  In china zijn dit allemaal fanatieke linkse ambtenaren die er voor kiezen om de eigen bevolking te terroriseren.
  Vul de rest zelf in.

 6. Na het vaccin de luciferian tattoo zie https.//youtu.be/bdg3MEcMCZU

 7. Het beest is de satan laat dat duidelijk zijn bekeer je mensen en kies voor Jezus nu het nog kan

 8. De ontmenselijking van de mens! Daar gaat het heen, het is een duivels complot.

 9. EN de conclusie is wederom :

  D O E nondeju die Smartphones weg !!!
  Laaaaaatste kans is aangebroken !!!!!!!!!!!!

 10. Dat zo’n systeem in China zal werken geloof ik wel, het volk is al gewend aan dictatuur en volgzaamheid. In het westen wordt dat denk ik toch wel moeilijker. Er zijn zeker 2 a 3 generaties die nu nog leven en weten wat vrijheid betekent (in de beperkte zin overigens, niemand is echt vrij) en gaan die totale controle waarschijnlijk (op den duur) echt niet pikken. Een leven zonder enige vrijheid is geen leven. Als mensen op een punt komen dat er in hun ogen niets meer te verliezen is kan de tegenstand groot worden. Voordeel van al die technologie is dat deze ook relatief eenvoudig te saboteren is. Voorbeeld: camera’s maak je onklaar, knip draden door, desnoods blaas je internet knooppunten op en de 5G masten. Als je de severcentra’s hebt gevonden rij je met een bulldozer daar binnen etc. In het uiterste geval ontregel je het elektriciteitsnet. Zonder stroom geen AI. Voor het zover is zal men eerst wel flink moeten lijden, dit gaat niet zo maar.

 11. BOEKTITEL: ONENESS VS THE 1% (2020)

  Achterflap “In Oneness vs. the 1%, neemt de vermaarde activiste Vandana Shiva het op tegen de Miljardairs Club van Gates, Zuckerberg en anderen, van wie de hebzucht wereldwijd destructief uitpakt. Wijdverbreide armoede en ondervoeding, een vluchtelingen crisis, sociale onrust, economische tegenstellingen en de verspreiding van ziekte zoals het coronavirus, zijn onze levende realiteit geworden. Tegelijkertijd duwt de top 1% van de ruim 7 miljard wereldbewoners de planeet – met alle mensen – naar de sociale en ecologische rand van uitsterven (…)”

  https://www.linkedin.com/pulse/15-fotos-bij-gedachtegoed-vandana-shiva-anja

 12. Ik wil dit met jullie delen, ik vindt het opmerkelijk.

  De eerste quantum computer heette D-Wave,….
  Er is nu veel spraak over de “Kraken” snelste computer ter wereld…..

  Valt er een kwartje ? Of een crypto ?

  Het beest uit de zee, ken je die wellicht ?

 13. “dit is het systeem van ‘Het Beest’

  Ik vraag mij nu af van, wie is het Beest eigenlijk precies ?
  Heeft dat Beest de opdracht gegeven voor deze waanzin, en aan wie precies?? er moet toch iemand zijn als eerste die deze waarnzin ideen wil doordrukken??
  Of is het gewoon een ‘groepje’ psychopaten met psychodelische waarzin ideen???

 14. “Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters:

  https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&feature=emb_logo

  Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccinindustrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins, maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen, waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerd onderzoeker – die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins – die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

  Zie ook https://ejbron.wordpress.com

 15. Een voortreffelijke weergave van wat ons te wachten staat dus beste mensen blijf waakzaam

 16. Spijker op de kop, vooral je opmerking onder het stuk Xander. Helder verhaal en niet meer te ontkennen waarheid.

  Shalom!

 17. Mensen willen niet zien wat er gebeurd. Stukje bij beetje worden we van onze vrijheid beroofd zg voor een betere wereld. Socialisten roepen dat altijd. Als ze echter eenmaal aan de macht zijn, is alleen hun wil wet. En totalitair socialisme heet communisme. En die kant dreigen we op te gaan. Kijk naar de EU leiders en je weet genoeg. En meneer Klaus Schwab van het World Economic Forum, met zijn Great Reset is nog een tandje erger. Wordt wakker!

 18. Beste Xander

  Ik zie wel wat lichtpuntjes. Onze overheid, en dat geld voor overheden van andere westerse landen is compleet incompetent. De meeste projecten mislukken of worden überhaupt nooit uitgevoerd. Kijk maar naan de IT projecten van de overheid (laatste faal de Corona App van Hugo de Jonge). Het gasloos maken van 5 miljoen huizen uiterlijk klaar op 2050, is ook totaal kansloos en gaat niet gebeuren. Dus het door jou geschetste systeem is wel wat ze willen maar het invoeren en volledig laten werken dat zie ik door hun incompetentie niet gebeuren. Daarbij de schade wordt dadelijk voor zoveel mensen zo groot dat het verzet zal gaan groeien. Kijk nu zijn we 75 jaar verwend en ging het ons goed, dus weinig mensen zijn bereid om in actie te komen. Maar als het ons dadelijk een aantal jaar helemaal niet meer goed gaat dan komt de weerstand vanzelf. De hele geschiedenis staat bol van de voorbeelden. Helaas leert de mens als groep nooit van de geschiedenis en herhaalt deze zich op een of andere wijze. Het zullen geen gemakkelijk tijden worden maar blijf positief en bied op een slimme wijze weerstand. De App van Hugo is een faal geworden omdat niet meer dan 2 miljoen mensen hem hebben gedownload, de rest heeft hem gewoon genegeerd. Dus mensen hou vol en blijf toch positief. Mvg.Cor Heuvel.

 19. Dit kan wel al die irrationele maatregelen die we nu meemaken, verklaren. Er zijn na 10 maanden intussen veel feiten beschikbaar tégen al deze maatregelen. Maar de regeringen doen er niets mee. Alle bezwaren stuiten af op de muren van de overheden die niet willen bijdraaien.
  Normaal heeft een vaccinatie de functie van het voorkomen van een ziekte. Ze wordt vooraf gegeven, zodat het immuunsysteem voorbereid is in geval van een echte ontmoeting met de ziektekiemen.
  Nu geeft men een vaccin na 10 maanden, als verreweg de meeste mensen een natuurlijke weerstand hebben opgebouwd (we horen nog steeds over “besmetten”, zonder dat we te horen krijgen of deze mensen werkelijk ziek zijn; ook horen we nóóit iets over het aantal herstelde mensen).
  China heeft al 1 camera op 6 mensen. Iedereen begint met 1000 punten. Vervolgens bestaat er een hele lijst van goed en verkeerd gedrag, dat punten kan opleveren of punten kan doen verliezen. Er zijn 4 hoofdcategorieën: A (AAA/AA/A+/A/A-), B (zit men 2 jaar aan vast), C (zit men 3 jaar aan vast) en D (zit men 5 jaar aan vast). Men komt in B bij 850 tot 959 punten. Men ontvangt dan lessen van de overheid. Men komt in C bij 600 tot 849 punten, en komt onder controle van de overheid. In categorie D (minder dan 600 punten) is men een rechteloze paria geworden op de zwarte lijst.
  Het verklikken van “foute” anderen levert punten op. Kritiek op de Partij geeft weer aftrek van punten. Enz. Zo’n lange lijst kan goed gedigitaliseerd worden, net als het bijhouden van de punten.

 20. Nou dat is geen kattepis, ik doe aan totaalcontrole niet mee en heb vandaag mijn reeds jarenlange FB account alvast definitief in de kliko gegooid.

 21. Corona klimaat sekte is de eindtijd religie. Past goed als tegenpool van de eerste 3 hoofdstukken van het bijbelboek genesis: de kroon door God gegeven roven.

 22. Het zou goed kunnen dat we daar naartoe gaan en dat het ze gaat lukken. Wel jammer want er kleeft een enorm groot nadeel aan deze zogenaamde oplossing. Er zal door de onderdrukking ook een verandering gaan plaatsvinden in het denken van mensen. Door die logische verandering betekend dit dat we in de toekomst minder tot geen nieuwe ideeën en uitvindingen meer gaan zien. Ook voor de happy few die denken dat dit de manier is om alles te gaan bepalen zoals zij het willen zal het uiteindelijk tegen gaan vallen.
  Er moet zeker iets veranderen, maar mensen onderdrukken is een heilloze weg. En het is goed mogelijk dat we niet naar een nieuwe fase gaan maar dat we in de eindfase zitten zoals ook het Romeinse rijk ten onder is gegaan.

Comments are closed.