59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer

Als 6 van de 10 mensen bij hun standpunt blijven, wordt het in ieder geval lekker rustig in de trein… (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Oppositieleider: ‘Totalitaire maatregel: vaccins officieel niet verplicht, maar weigeraars hebben geen sociaal leven meer’

—————————————————————————————————————————————–

(02.20) – 59% van de Franse bevolking voelt er niets voor om proefkonijn te worden in het met afstand grootste medische experiment aller tijden, en heeft daarom aangegeven het Covid-19 vaccin te weigeren. De Franse regering wil echter per se iedereen injecteren, en heeft een wetsvoorstel opgesteld waarmee vaccinatieweigeraars de toegang tot het openbaar vervoer worden ontzegd. De signalen uit Den Haag wijzen erop dat ook het kabinet Rutte neigt naar het nemen van strafmaatregelen tegen ongevaccineerden.

Premier Jean Castex kreeg afgelopen maandag de steun van zijn kabinet voor een wetsvoorstel, waarin staat dat een negatieve corona test of bewijs van ‘een preventieve behandeling, inclusief toediening van een vaccin’ een vereiste kan gaan worden om toegang te krijgen tot openbaar vervoer, bepaalde locaties en een aantal activiteiten (vermoedelijk evenementen).

Ook Fransen wantrouwen massaal snelheid en dwang Covid vaccins

Aanstaande zondag begint de Covid vaccinatiecampagne in Frankrijk. Net als in de VS en Israël heerst er een groot wantrouwen onder de Franse bevolking, die de haast en dwang waarmee deze nieuwe, nog nooit eerder bij mensen gebruikte vaccins, die het menselijke DNA kunnen veranderen en volgens de bijsluiters en instructies een waslijst aan andere ziekten en aandoeningen (zoals onvruchtbaarheid) kunnen veroorzaken, worden opgelegd.

Uit een recente peiling van de Journal du Dimanche bleek dat 59% geen Covid vaccinatie zal gaan halen. President Macron had nog wel beloofd dat het niet verplicht zou worden. Zijn minister van Gezondheid Olivier Veran herhaalde deze belofte afgelopen dinsdag, maar voegde eraan toe dat in het wetsvoorstel de deur wordt opengehouden voor eventuele wijzigingen en aanvullingen.

‘Totalitaire maatregel: niet verplicht, maar weigeraars hebben geen sociaal leven meer’

De oppositiepartijen hadden er geen goed woord voor over. Marine Le Pen, leider van het Ressemblement National, verketterde het voorstel als ‘in essentie een totalitaire maatregel. Op achterbakse wijze maakt deze wet vaccinaties niet verplicht, maar wordt iedereen die niet gehoorzaamd uitgesloten van een sociaal leven.’

Op dezelfde wijze kan ook de Nederlandse regering blijven beweren dat het vaccin ‘niet verplicht’ wordt, terwijl de weigeraars de komende jaren met steeds hardere maatregelen het leven vrijwel onmogelijk zal worden gemaakt.

In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen, en in Duitsland gaan serieuze stemmen op om vaccinweigeraars de toegang tot kritieke gezondheidszorg te ontzeggen. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben al aangekondigd alleen nog maar geteste en gevaccineerde passagiers te zullen accepteren.

Uiteindelijk zullen de ongevaccineerden zelfs niet meer kunnen ‘kopen of verkopen’, omdat bewijs van vaccinaties direct aan je bankrekening (met je eigen lichaam als ‘portemonnee’) zal worden gekoppeld.


Xander

(1) Technocracy News
(2) Afbeelding: Erich Westendarp from Pixabay 

Zie ook o.a.:

23-12: Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

63

 1. deze remedie voor oorpijn helpt uit ervaring.( verwarm een eetlepel puur olijfolie) pers het met e watten in je oor of met toiletpapier. daarna dep je een schone propje toiletpapier of watten in lavendelolie en doe je dit een tijdje in je oor.

 2. @DM
  Dank voor je reactie .
  Inderdaad zegt Ezechiël dat Rusland , Turkije én Iran Israël zullen binnenvallen .
  Wat geschreven staat zál uitkomen .
  Daarom begrijp ik het zo moeilijk wanneer je de samenstelling van de huidige coalitie ziet .
  Ik moet maar denken dat coalities komen en gaan en i.i.g. alle voorzegde landen ( via Syrië ) al aanwezig zijn .

 3. Het zal me een grote HEMA-worst zijn of ik niet meer met het openbaar vervoer mag.
  Dan pak ik gewoon de auto, fiets, en als dat ook nog eens afgepakt wordt gewoon mijn schoenen.

  Als genoeg mensen dat doen dan is het openbaar vervoer niet meer rendabel en komen ze er wel op terug.
  Maar helaas moet geconstateerd worden dat hele menigten naar de pijpen dansen van deze zgn ‘wereldleiders’ en zonodig toch met het vliegtuig, trein of bus naar tante Truus of Ome Ko moeten en zich gewillig en kritiekloos laten onderwerpen wat de Overheid ze ook opglegd.

  Nederlanders zijn een gedwee en slap volkje.

 4. @Bundy schreef:
  26/12/2020 om 3:01 am

  Ik ben zeker gelovig. De Derde Wereldoorlog kan ook beginnen wanneer Israël en de VS gezamenlijk Iran zullen aanvallen vanwege Irans nucleaire programma. Waardoor Iran zo kwaad wordt dat die Israël en haar bondgenoten gaat aanvallen. In Ezechiël 38 en 39 staat vermeld dat Rusland samen met o.a. Turkije en Iran Israël zullen proberen binnen te vallen, dit is de zogeheten Gog-Magogoorlog en zal ergens in het begin van die laatste 7 jaar voor de Wederkomst van de Heere Jezus plaatsvinden.

 5. Dat de mainstreammedia zo gewillig meewerkt aan dit coronabedrog tart elke verbeelding.
  Hebben de redacteurs, de journalisten, de bediendes, de nieuwslezers/-lezeressen dan geen geweten, geen hart, geen gezond verstand en menselijk fatsoen?
  Zijn dat oerdomme mensen waarvoor enkel hun job en loonstrookje belangrijk is?
  Zijn ze bereid zich als schaakstukken te laten misbruiken om achteraf als vuil weggegooid te worden als ze hun nut bewezen hebben om de bevolking te bedriegen en beliegen?
  Weten zij niet wat ze veroorzaken door al een heel jaar met misleidingen, tegenstrijdigheden de publieke opinie te manipuleren?
  Door desinformatie, met waarzeggerij en het bewust negeren van bewezen feiten terreur en angst te zaaien waaraan ook hun eígen kinderen en hun familie worden blootgesteld?
  Vergeten ze hun aandeel in het veroorzaken van oa zelfmoorden, depressies, de geestelijke aandoening mysofobie door te blijven hameren op ontsmetting uit angst voor een niet-bestaand gevaar? Door een angstcultuur in stand te houden ondanks de bewezen feiten van het tegendeel?
  Denken media medewerkers eigenlijk weleens aan de gevolgen van hun ‘job’ voor hun familie en hun eigen kinderen?
  Beseffen deze mensen niet dat zij meewerken aan hun eigen ondergang want ook zij worden door de elite beschouwd als vervangbaar, als nuttige, bruikbare idioten en ‘menselijk afval’.
  Wanneer gaan deze schrijvende collaborateurs in deze oorlog van de staat tegen de bevolking én henzelf als gebruikte pionnen eindelijk eens hun ogen opengaan en weigeren ze nog langer om mee te werken aan deze wraakroepende staatsterreur waarvan ook hun familie, zijzelf en hun bloedeigen kinderen het slachtoffer zullen worden?
  Als je media berichten eens analyseert, dan blijft er geen spaander heel van de objectieve, op feiten gestoelde berichtgeving, onbevooroordeelde informatieplicht met journalistieke beroepsethiek waarop de bevolking recht heeft.
  Waar blijft het geweten en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de burgers als werknemers in de media tegenover de bevolking waar zijzelf ook toebehoren?
  Hoe kunnen media medewerkers nog in de spiegel kijken en hun medewerking aan dit coronabedrog voor zichzelf verantwoorden? Ik zou dan liever werkloos zijn….
  Er is echter hoop…er was één journalist met ballen die de belgische premier het vuur aan de schenen legde door de vraag te stellen hoelang hij dacht dit corona spel nog te kunnen rekken waarop decroo, natuurlijk naast de kwestie, poogde zich onder de netelige vraag uit te kletsen met nietszeggende commentaar.
  Laten we hopen dat er meer journalisten met een geweten eindelijk van zich laten horen en openbaar voor het volk de volksvertegenwoordigers dwingen om zich te verantwoorden voor hun wanbeleid door de juiste vragen te stellen én te blijven doorvragen.

 6. @ Jason1: 7:54 pm, op 25/12. Eens met uw reactie. En het ergste is nog, dat we via de Belasting, deze “rotzooi”, van linkse signatuur ook nog gedwongen bekostigen.

 7. @DrM
  Heb een link bijgevoegd die best wel lang is , maar de Derde Wereldoorlog kan wellicht op een onverwachte plaats beginnen .
  https://www.trouw.nl/buitenland/ook-het-verleden-biedt-weinig-toekomstperspectief-in-nagorno-karabach~b15d2fb8/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Turkije en Azerbeidzjan zijn bondgenoten en beiden moslim-Turks .
  Wanneer Turkije optrekt naar Armenië ( die Rusland als bondgenoot heeft ) heb je de aanleiding voor WO 3 .
  Vreemd genoeg heeft GB , Duitsland , NL ( NAVO ) én Israël gezegd troepen te sturen om Turkije te helpen .
  Israël redeneert ; De vijand van mijn vijand is mijn vriend , want Israël en Turkije hebben beiden Iran als serieuze vijand . Ik vraag mij af of een moslimland Israël als zomaar eén van de buren ziet of zich toch zal bedenken ?
  Bedankt voor je informatie , ik vrees dat de komst van de nep-vredesvorst hierdoor nabij is .
  Ik weet niet of je gelovig bent maar ik wens je Gods genade .

 8. Toch fijn dat er mensen zijn die vertrouwen in de regering hebben .
  Zou een lijst met feiten kunnen opnoemen maar hou het bij eentje .
  Sinds 1960 werd Nederland overstroomd met zinloze en dus overbodige vreemdelingen die ook nog massaal crimineel bleken te zijn .
  Toen de Coudenhove-Kalergie-ramp in de jaren ’90 al compleet en onomkeerbaar was deed de regering de sluizen pas écht open .
  Dit ging vanaf het begin gepaard met propaganda-uitzendingen in alle media en ook praatprogramma’s , met racisme , discriminatie en veel Nazi’s . Oh wee hij die een andere mening had.
  Nu zegt de regering dat “we “van de 17/18 miljoen mensen snel naar de 23 miljoen moeten .
  Welterusten René van Zalk , alles komt goed , de regering heeft het beste met je voor …

 9. In België worden de transporten van vaccins uit de Pfizer fabriek in Puurs begeleidt door 2 wagens met gewapende federale agenten. Ik heb hier nog nooit een medicatietransport (naar de apothekers) gezien met gewapende begeleiding. Is dit misschien omdat het hier niet over een vaccin gaat maar een biowapen ? De Nazi’s transporteerden het zyklon B gas ook steeds met militaire voertuigen en begeleiding naar de concentratiekampen. Dit zaakje stinkt !

 10. Zijn er toevallig ook Nederlandse politici op de lolita expres van Jeffry Epstein geweest?
  Het zou me niets verbazen als hij ermee gechanteerd word.

 11. @ René van Zalk schreef:
  25/12/2020 om 5:54 pm
  Niet interessant aangezien de bijwerkingen zich zomaar 10 jaar na dato kunnen openbaren.
  Tegen die tijd zou het fantastisch zijn als u nog leeft, aangezien u net als verder echt helemaal niemand iets kan zeggen over de effecten tegen die tijd.
  Maar ik kan het niet nalaten u in ieder geval met dat wat uw rest het beste te wensen…

 12. Het is misselijkmakend om te zien hoe de zogenaamd “onafhankelijke” media het vaccin aan het promoten is. Afgelopen week werden een aantal mensen gevraagd of ze het vaccin zullen nemen, dit was volgens mij op RTL nieuws. Wie precies deze mensen waren weet ik niet, waarschijnlijk goed opgeleide en andere prominente figuren. Telkens wanneer iemand zich positief uitsprak over het vaccin of wanneer iemand bereid is het vaccin te nemen dan verscheen er een groen vinkje rechtsonder in het scherm. Bij praktisch iedereen verscheen een groen vinkje op 1 persoon na. Die ene persoon die geen groen vinkje kreeg was Lange Frans. Lange Frans zei geen lichaamsvreemde stoffen in zijn lichaam te willen. Bij hem verscheen een grote rode cirkel met een schuine streep erdoor maar niet rechtsonder maar midden op het scherm. Wat willen ze hiermee zeggen? Dat je een complotdenker bent wanneer je geen vaccin neemt? Wat een zieke manipulatieve troep. Gelukkig kijk ik nauwelijks tv.

 13. @Rene van Zalk: lekker halen die ‘prik’!

  Heb je overigens wel gelezen, dat de WHO al heeft aangekondigd dat we ook NA vaccinatie “niet simpelweg terug kunnen naar normaal”. En dat “Mondkapjes en anderhalve meter er ook dan nog voor lange tijd bij zullen horen.”

  Zoek het maar even op, op de site van de WHO staat dit alles duidelijk te lezen. Met andere woorden, vaccinatie levert geen ‘extra vrijheden’ op. Wel de nodige risico’s.

  Laat je ons nog wel weten wat je doet? En welke vrijheden jij weer krijgt na vaccinatie? En ook van welke bijwerkingen je eventueel last krijgt?

 14. René van Zalk schreef:
  25/12/2020 om 5:54 pm

  @Vlokje

  Ik houd je op de hoogte van de bijwerkingen (Alive and kicking) haha 🙂
  =

  weert je wat Hitler zei? ” ik vraag me af of degene die eerder gelachen hebben. nu nog lachen? Wil je euforie over het vaccin niet verstoren hoor. Maar nog eentje om het af te leren, zingend trokken ze in de wo1 naar naar het front. Het zou snel afgelopen zijn. Nou dat was het dus niet.

  wens je veel wijsheid Rene, hoop alleen dat je niet teveel mensen meetrekt in je vertrouwen in de overheid en big farma. niet voor jou dat je kapot gaat door schuldgevoelens en niet voor de mensen die je geloofde en te kampen hebben met bijwerkingen van een ongetest medicijn waar heel veel mensen rijk van worden. Degene die creperen vergeten we.

  Maar hé, de geschiedenis herhaalt zich. Vol goede moed naar het front. Ze wachten op je.

 15. @ Mo:2:47 pm. Juist. En die 40 zetels voor de VVD, zijn te vergelijken met de fraude van de verkiezingen in Amerika, waar de communist Biden, wonderbaarlijk gewonnen heeft. We worden belazerd waar we bij staan.

 16. @Vlokje

  Ik houd je op de hoogte van de bijwerkingen (Alive and kicking) haha 🙂

 17. @ Oma: 12:56 pm. Ik stem in met uw mooie, hartverwarmende reactie.

 18. Cronona schreef:
  25/12/2020 om 1:38 pm
  Nou “gestraft” vind ik wat overtrokken. Het OV is ronduit smerig.


  Dat waren de kroegen destijds ook, al die glazen in koud water gespoeld. Ik was ook elke dag ziek naar een kroegbezoek. Mij portemonnee ook. Zou het met elkaar in verband te brengen zijn? Misschien moeten we dat de overheid vragen. Die weten alles het beste, veilig bij de overheid achterop de fiets, de overheid weet de weg en ik weet (nog) van niets.

  Bron:https://www.youtube.com/watch?v=4wkFoZUpvgo

 19. René van Zalk schreef:25/12/2020 om 10:45 am
  Te minste iemand met lef
  Je bent een goeie vent als je ons op de hoogte van de bijwerkingen.

 20. https://www.zerohedge.com/geopolitical/dr-fauci-says-vaccine-skeptics-pose-serious-threat-public-health
  Een staaltje manipulatie wat steeds openlijker gewoon gebeurd. Deze man beweert dus feitelijk dat de kwaliteit van het vaccin niet goed is. Immers, als dat wel zo zou zijn zou hij kunnen lachen om mensen die kritiek hebben. Die hebben daar dan alleen zichzelf mee, maar ik weet wel zeker dat Dr. Fauci niet eens weet waar hij het over heeft.

  https://www.youtube.com/watch?v=sjt1y-gPKo8
  De uitvinder van de PCR test noemt Dr. Fauci een leugenaar die niks kan. Een papier schuiver zoals dhr. Rutte en zijn trawant dhr. de Jonge. Liegen, manipuleren om te verhullen dat dit vaccin feitelijk een zeer onnodig experiment is.

 21. Het volgende verhaal komt uit een van de reacties van de documentaire: ‘wat is er mis met de media’ https://www.youtube.com/watch?v=zWonLtkEPx4&feature=youtu.be

  Hier dus het verhaal waarin je kunt lezen hoe de politie tegenover het beleid staat:

  KLOKKENLUIDER UIT POLITIEKORPS
  Ik waarborg de anonimiteit van deze getuige.
  Lees en krijg de rillingen (zoals ik ).

  “Ik weet haast niet waar te beginnen . Ik raak het spoor een beetje bijster. Ik ben haast beschaamd om te zeggen dat ik werk bij de Politie als het aankomt op alle COVID-19 gerelateerde maatregelen want anderzijds wil ik nog steeds geloven dat wij op gerechtelijk vlak nog steeds waardevol kunnen zijn.
  Maar ik weet ook hoe de laatste jaren onze job meer en meer politieke inmenging krijgt. Dit is zeker voelbaar is kleinere meergemeentezones waar verschillende burgemeesters het korps aansturen. Zij beheren de budgetten en voor geld danst de beer nu eenmaal.
  Ik wou dat het anders was. Politie zou onafhankelijk moeten staan van politiek en zich moeten kunnen concentreren op echte misdaad.
  Ik ben dan ook , zeker de laatste maanden , mijn voeling met mijn job inhoud aan het kwijtraken. En nu komt het …
  Zoals u waarschijnlijk weet , zijn wij gebonden aan een deontologische code , die stelt dat wij enkel een onwettig bevel van een meerdere kunnen weigeren. MAAR , er is altijd een grote maar. Gesteld dat wij een bevel weigeren , riskeren wij als individu ook zware tuchtstraffen.
  En daar zit het addertje. Collega’s zijn bang voor dergelijke represailles want tuchtstraffen kunnen loonverlies of oneervol ontslag inhouden.
  Als men al de bravoure heeft om uit te komen voor een eigen mening die in strijd is met de meerderheid , bedoelende op het ongeloof van de werkzaamheid en veiligheid van de vaccins bijvoorbeeld of de inefficiëntie van het dragen van een mondmasker , laat staan dat men zou zeggen niet te willen beboeten omdat men dat totaal van de pot gerukt vindt , dan wordt men uitgelachen / uitgemaakt voor naïef , rebels, tegendraads , koppig en vooral vatbaar voor tucht.
  Ik weet niet hoe ik dit moet volhouden , ik word ziek van de vele leugens , de indoctrinatie binnen het systeem.
  Vroeg of laat zal ik geconfronteerd worden met een taak die ik niet wil uitvoeren, die indruist tegen ,niet alleen mijn persoonlijke overtuigingen , maar misschien ook onwettige bevelen.
  Net zoals een ander wil ik geen tuchtstraf of rechtszaak , maar ik wil ook mezelf niet verloochenen. Ik snap dat mensen afgeven op Politie ,maar men mag niet veralgemenen. Er zijn tal van collega’s die niet akkoord zijn met het huidig beleid maar het is zo moeilijk binnen die organisatie om daar iets tegen te doen.
  Wat ik hierboven schreef , had niks te maken met het buitenproportioneel geweld van in Waterloo. Het is degoutant en een schande voor alle collega’s die wel nog hun job naar behoren uitvoeren.”

 22. Waar is mijn Jodenster oei, excuus mijn niet gevaccineerden ster. Misschien nu al opspelden als teken van verzet. Goed opvallend heb je dus alle plaats want diegene die er zo gezegd tegen kunnen leven in doodsangst. Of werkt de rommel niet? De mensen ontwikkelen antilichamen tegen PEG’s in het vaccin, waarschijnlijk als gevolg van de blootstelling aan cosmetica en medicijnen. Zo’n 7 procent daarvan loopt kans op anafylactische reacties, aldus de studie. Dit bij de eerste vaccinatie, bij de 4de of 5de inspuiting sterf je dan aan een anafylactische shock. Wat met griep, RMB, gele koorts en andere vaccins die ze inspuiten? Hoeveel medicijnen kan ik nog veilig nemen in de toekomst?

 23. De Fransen en hun vrijheid, niet voor niets waren daar revoluties die niet altijd goed verliepen. Ikzelf kom niet graag in Frankrijk, ik heb daar is met m’n vrouw in een hotel gelegen, en dat is niet meegevallen hoor, teveel kakkerlakken en dat is niet gezond, maar het eten was er goed. Shalom

 24. @Geoffrey: om meteen verlost te zijn van je oorpijn: Otodol oorspray van Unda/dolisol, homeopathisch geneesmiddel.
  Bestel het vandaag nog!!! Gegarandeerd dat je geholpen zult zijn…en leg klacht neer tegen je huisarts wegens het schenden van haar eed van Hippocrates door het weigeren van medische hulp aan een patiënt…wat een onmens.
  Ik wens je een snelle genezing!

 25. https://www.nu.nl/285142/video/koning-misschien-bent-u-moe-van-de-manische-meningenmachine.html
  Waar ik niet blij van word is het dedain waarmee deze man denkt ook maar iets te snappen van de wereld. Het gemanipuleer is een teken van zwakte en als deze mijnheer het prima vindt om lekker op vakantie te gaan met zijn gezinnetje weet ik meer dan genoeg.
  Het gedram in de media is duidelijk niet bedoeld om op basis van kwaliteit mensen zelf een keuze laten maken of ze wel of niet willen worden gevaccineerd.

  Zo zo door een kritisch vraag is deze minister ineens niet meer zo vrolijk:
  https://www.youtube.com/watch?v=EEijE9W1P3c
  Die lui in de regering hebben overduidelijk veel te verbergen.

  Linkedin van Microsoft is ook zo`n bedrijf wat meent te weten wat wel en niet correct is:
  https://www.youtube.com/watch?v=xqh49l95378
  Ik zie het meer als censuur en dat allemaal omdat de schaapjes zich moeten laten vaccineren.
  Wybren van Haga is op dit moment de enige die zich kritisch durft te uiten over de gang van zaken. Wilders blijkt nergens te zijn als het om dit dossier gaat, dus dat zegt ook weer genoeg.

 26. @René van Zalk schreef:
  25/12/2020 om 10:45 am
  “Als wij ons allemaal laten vaccineren zijn wij sneller van de ellende af.
  Door ons te laten vaccineren beschermen wij ook nog anderen die om de een of andere reden niet gevaccineerd kunnen worden.
  Ik haal de prik.
  Groetnnn uut Nunspeet.”

  Gij laat je dus chanteren door je leven en je gezondheid te riskeren in de hoop op een terugkeer naar een normaal leven, iets waar wij récht op hebben?
  Dan zul je geschokt zijn want we hebben immers toch al het ‘nieuwe’ normaal…politici zijn dus niet van plan ons normaal leven van voor de coronahoax terug te geven, we zullen het zelf moeten pakken…
  Gij kunt overigens niemand beschermen als je dood bent als gevolg van de onbekende nevenwerkingen door het vaccin….duh..
  Dus haal jij de prik maar, dan hoeven wij dat niet te doen want gij beschermt ons dan toch? En doe het gauw, dan is er sneller eensgezindheid want dan zijn de pro-vax luizen uit onze pels…net als de verdeeldheid onder de bevolking.

  En mensen, de leugenmedia verzwijgen de groeiende protesten en liegen erop los om ons wijs te maken dat de meerderheid het gifvaccin zou aanvaarden.
  Niks is minder waar!
  Behalve enkele blinde, onwetende angsthazen die nog dom hopen op de terugkeer naar een normaal leven en daarvoor bereid zijn hun leven te wagen, is er geen enkel normaal mens die je dat nog kunt wijsmaken na een héél jaar van ontmaskerde leugens, tegenstrijdigheden en zelfs openlijke bekentenissen van de smerige volksverlakkerij door onze politieke DIENAARS!
  Burgers in Frankrijk vallen steeds vaker burgemeesters aan, dit voorbeeld strekt tot navolging want de politici blijven de bevolking stug uitdagen…misschien hebben politici een sterker, meer persoonlijk, signaal nodig vanuit de bevolking dan enkel een braaf protestbriefje om hen duidelijk te maken hoe de democratische meerderheid van het volk erover denkt als de politiek deze staatsterreur blijft aanhouden want blijkbaar begrijpen de beleidsmakers het nog steeds niet…??

 27. In het jaar 2020 lijkt alles mogelijk geworden, het volk is dit jaar zwaar geknecht door de elite en haar politieke overheersers. Deze misdaden tegen de wereldbevolking dienen dan ook zwaar gestraft te worden, jarenlange opsluiten als vergelding voor hun misdaden lijkt mij dan ook meer dan gerechtvaardigd. Maar ook al die parlementsleden in Europa zijn strafbaar, bijna niemand van hun leden heeft respect getoond voor de Code van Neurenberg, maar in plaats daarvan hebben zij hun kiezers uitgeleverd aan een gruwelijk Experiment van de Big Pharma. Wie er in ons land nog vertrouwen heeft in de leden van de Eerste en Tweede kamer, hebben de bijwerkingen na hun vaccinatie ook geheel en alleen aan hen te danken.
  Gewetenloze lui, die bepalen wat er goed is voor u en mij, juist in de 21ste eeuw zouden wij met die soort van misdadige figuren eens en voor altijd moeten afrekenen.
  In ons land staat de VVD volgens de peilingen op 40 zetels, maar gelijk als die Covid-19 leugens zouden ook die peilingen wel eens geheel fake kunnen zijn. Want anders heeft het volk totaal niets van deze covid-19 HOAX tegen het eigenvolk geleerd.
  Vele hardwerkende mensen zijn dit jaar zwaar gestraft voor hun toewijding aan hun bedrijven, vele van hun gezinnen zijn in een diepe ellenden gestort, en de enige vraag die zij nu zouden moeten stellen is, waarvoor?
  Een corona griepvirus bijna gelijk als voorgaande jaren, hebben nu wereldwijd massa mensen tot een onzeker bestaan gedwongen, en vele tot zelf doding gedwongen.
  Maar wanneer zeggen wij nou eens, het is nu genoeg geweest elite, wij goede mensen trappen niet langer meer in jullie ongefundeerde Covid-19 leugens. Want het Covid-19 bestaan is ook nog nooit aan getoond.
  We zijn dus massaal slachtoffers geworden van een Fantoom virus.
  Ja, die dag is al lang aangebroken, en is alleen nog maar wachtend op een wereldwijd zichtbaar burgerverzet, en arrestatie van de Covid-19 criminelen.

 28. Je mag de mijne ook hebben René. Maar zie je het niet, mondkapjes moet zelf kopen en de vaccinatie krijg je gratis. Je krijgt nooit wat van de overheid. Ik nooit tenminste, ja 1 keer een paar euro’s in 2002.

  Heb het al eerder geschreven op dit forum. Als je iets gratis krijgt ben jij het product? Je zal niks meer bezitten in 2030 Volgen WEF en wat zal je gelukkig zijn met die chip in je lijf. Je weet alleen nog niet hoe je uitgenut gaat worden. Dat wordt een verassing. Persoonlijk ben ik niet dol op verassingen van anderen maar dat is iets persoonlijks denk ik

 29. @René van Zalk
  Met “snel vanaf” bedoelt u natuurlijk van de mensen die het vaccin nemen. Of begrijp ik het verkeerd?

 30. Helemaal gelijk Moi. ik heb kennissen in Frankrijk wonen . er word daar heftig geprotesteerd tegen de regering bijna elke dag rellen . Je hoort hier niets over alles word onder de pet gehouden. De gele hesjes daar zijn een machtige protestbeweging geworden. Helaas wordt daar door links weer misbruik van gemaakt zij zijn grotendeels de oorzaak van de rellen. Antifa en ander linkse groeperingen inlusief de rellende allochtonen …niets hoor je hierover in de pers altijd schuld van rechts . Gelukkig begint het langzamerhand door te dringen bij de burger dat we belazerd worden..

 31. Waarom zijn de meeste mensen van die domme schapen? Doe is een keer je ogen open, je bent bijna te laat. En waarom zijn er zoveel mensen er tegen maar doen totaal niks. In me eentje gaat dat niet hé.

 32. Nou “gestraft” vind ik wat overtrokken. Het OV is ronduit smerig. Ook met mondkap en dat was het voor Corona al. En verder vinden, met alle soorten virussen besmettingen plaats via oppervlaktes. Ik hoor niets over poetsvrouwen die het interieur van treinen ontsmetten zoals dat wel met winkelkarren gebeurt. Natuurlijk doet NS dat niet. Ze willen gewoon minder reizigers zodat ze niet meer hoeven te investeren. Oh..en de ramen kunnen niet eens open. In het buitenland is doortochten vaak wettelijk verplicht. Voor corona, jaren geleden al besloot het Nedelandss OV alles potdicht te maken. Geen zin om dood te blijven of anderszins gesmoord te worden. Blij dat ik zelf rij…zonder “d”
  P.s. Zeer geachte moderator, uw website is bij glitches niet bereikbaar.

 33. Ik hoorde zojuist het propagandapraatje van de overheid op de radio, een reclamespotje om ons toch vooral te laten vaccineren met ‘een veilig en op tienduizenden mensen getest vaccin’: “Want dan kunnen we straks stapje voor stapje terug naar normaal.”
  Een tekst die indirect impliceert, dat we dus niet ‘terug naar normaal’ gaan wanneer we ons niet laten vaccineren.

  En gaan we volgend jaar in één klap 100 jaar terug in de tijd, toen je nog drie klasses had in het OV: 1e (voor de rijke elite), 2e (voor de middenklasse) en 3e klasse (voor het ‘werkvolk/dienstbodes) … Of wat dachten we van de ‘Whites only’-zitplaatsen in de USA … Of de bordjes ‘Für Juden verboten’ in de Tweede Wereldoorlog …

  Rijden er straks treinen en bussen met ‘geen vaccin’ en ‘wel vaccin’? Of winkels en scholen met dat soort bordjes op de deur?

  Prettig kerstfeest allemaal. Ik mag hopen, dat we met z’n allen wakker worden en eindelijk in opstand komen!

 34. Deze wetsvoorstellen zijn op dit moment i.v.m. de enorme protesten bij het oud vuil gezet. Dat wil overigens niet zeggen dat ze nooit meer terug zullen komen. Frankrijk lijkt behoorlijk wakker en zit er bovenop met harde demonstraties. Dit zie je overigens niet op de msm

 35. Mensen word wakker en ga het vaccin niet halen je bent bang gemaakt en anders niets er sterven jaarlijks 5000 mensen in Nederland aan griep en dat is nu niet anders maar ja als je bang bent dan wil je wat neem het niet je zal eerst blij gemaakt worden en dan krijg je spijt maar dan kun je niet meer terug dan is het te laat kom allemaal in opstand dan kunnen ze niets beginnen ik zeg altijd eenheid maakt macht

 36. Als de meerderheid van de bevolking niet meedoet aan die dwang krijg je een gesplitste samenleving die het voor het kleine groepje ingespoten mensen niet mogelijk maakt om ‘hun’ maatschappij in leven te houden. Op 1,5m.uit mekaar met mondkap op zal bijvoorbeeld de horeca niet goed zaken kunnen doen en verlies lijden. Doen ze nu al, maar straks valt de steun wel weg en moet er terug betaald worden.

  Als de grote groep daarentegen ook samenwerkt en een soort van alternatieve maatschappij inricht hebben de gevaxten het nakijken.
  Ook zal dan duidelijk zijn dat de vrije mensen er veel gezonder bijlopen dan diegenen die zijn ingespoten.

  Maar als we hier “Amerikaanse toestanden” krijgen, d.w.z. deze groepen mekaar gaan bevechten (en daar ben ik bang voor) is dat het einde van de hele maatschappij, ook voor de aanstokers van deze ellende.

  Evengoed fijne feestdagen en een hopelijk beter 2021 voor iedereen.

 37. Deze waarschuwing voor wat de elite in petto heeft, lijkt mij wat voorbarig, Xander.
  De kat is immers al lang uit de zak…;) aan de verplichting tot vaccinatie durven politici hun vingers niet te branden en ook hun achterbakse poging van verplichting door uitsluiting is gedoemd om te mislukken want dat wordt meteen herkent en zal nooit geaccepteerd worden door de meerderheid.
  Niettemin toch nuttig voor mensen die nog niet wakker zijn en de slinkse, verwerpelijke pogingen van de elite om de massa te onderdrukken en te controleren voor dictatoriale machtscontrole nog niet doorzien.
  Dwang door uitsluiting staat gelijk aan de gifnaald met het experimenteel vaccin in je arm duwen.
  Evenwel ontmaskeren zij zelf elke keer onwetend hun eigen voornemens want elke gedachte, elk voornemen, elk vuil plannetje dat ze bekokstoven wordt toegevoegd aan het collectieve bewustzijn van de mensheid en wordt als energie tóch opgepikt door wakkere mensen overal ter wereld…op die manier kunnen ze de waarheid nooit verbergen en kan de ontmaskering niet tegenhouden worden waarop dan onvermijdelijk een massale reactie zal volgen.
  Nooit kan energie gestopt of vérstopt worden.
  De pen zal sterker zijn dan het zwaard/matrak/mitraillette en zelfs sterker dan élke gluiperige en duivelse misleiding waarmee de elite poogt om mensen in de valstrik te lokken om zichzelf schade toe te brengen door dit vaccin onder het valse voorwendsel van hun gezondheid.

  Op deze Kerstdag worden mensen aan het Licht herinnert, om voor elkaar te zorgen met mededogen, met Liefde, elkaar het beste toe te wensen om samen voor een betere wereld te kiezen, een wereld waarin we elkaar knuffelen, elkaar diepe, menselijke warmte geven door een simpel gebaar, een aanraking of een warm gevoel door een eenvoudige glimlach want deze menselijkheid, gevoel en liefde is wat de elite ons tracht ontnemen: onze menselijkheid door ontmenselijking, hardvochtigheid, harteloosheid, onverdraagzaamheid door ons te verbieden om sociaal contact te hebben, door ons te verbieden om te voelen want van daaruit ontstaat samenhorigheid en eenwording waartegen de elite geen verweer heeft en dat hun macht zal breken.
  Social distancing dient om ons harteloos te maken, om dat warme gevoel dat een knuffel ons geeft, te ontnemen…om ons tegen elkaar op te zetten.
  Mondmaskers dienen, behalve om ons de mond te snoeren, ook om ons dat warme gevoel dat een glimlach ons geeft, te ontnemen zodat mensen hardvochtig worden en elkaar gaan haten, elkaar gaan wantrouwen en elkaar gaan verraden.
  Verdeel en heers, mensen tegen elkaar uit te spelen door ontmenselijking, het verbieden om de warmte van liefde te voelen onder het mom van onze gezondheid.

  Laten we dus op deze Kerstdag elk mens al het goede toewensen wat het Leven ons te bieden heeft en elkeen het geschenk van liefde door menselijke warmte te geven door een glimlach en een stevige knuffel!
  Want dat is het belangrijkste in het Leven.
  Een fijne, liefdevolle Kerst voor elk mens van goede wil.

 38. Zoals ik de Fransen heb leren kennen zullen ze hierdoor alleen maar koppiger worden in hun weigering, en het zal nog meer Fransozen de straat opdrijven om te protesteren. In Nederland zou de maatregel wel helpen, aangezien hier de ruggegraat evolutionair is verdwenen. Hier is de hele familie bij elkaar gekomen, we hebben 23 man nu in de hut. Zalig Kerstfeest!

 39. Ach ja de Fransen zijn echt niet alleen veel slimmer dat de Nederlanders, maar ook niet zo snel op de knieën te brengen. In dit land begin ik steeds meer het gevoel te krijgen dat je een verkettert dient te worden als je kritisch bent. Overigens moet ik nog zien of het de prutsers lukt om een benodigd registratie systeem op te zetten. De minister weet al zeker 6 maanden dat alleen vaccinatie werkt. Maar de ICT is nog niet klaar ha ha.
  Onze overheid en ICT dat komt nooit meer goed. Er worden bakken met geld tegenaan gesmeten maar het werkt nergens. Niet bij de belastingdienst, de politie echt nergens.

 40. Ik woon in Israel en hier is 23% voor vaccinatie. De rest heeft geen interesse en wachten een jaartje af. Het blijft niet bij 1 vaccine. Je hebt er 2 nodig voor een groen pasport. Helaas zijn er al 4 nieuwe zogenaamde mutaties opgedoken. Nog 4 vaccines?

 41. Iedereen fijne Kerstdagen toegewenst. Ik weiger mee te doen met de algehele trend om fijne feestdagen toe te wensen. De hele essentie van het Kerstfeest wordt / is vergeten!

 42. Fijne kerstdagen Xander en alle volgers. Denk even niet aan wat komt.

 43. Wat een boodschap op deze dag 25 december.
  Het is al lang bekent marcel messing schreef hier al over 15-20 jaar geleden.
  We leven in een schijn democratie!

 44. De ‘PCR-test’ is geen test
  Mondmaskers geven geen veiligheid
  Het ‘vaccin’ is geen vaccin

 45. En zo worden we langzaam maar zeker 2de rangsburger gemaakt. Ik ben sinds 28 november geweigerd door mijn huisarts met heftige oorpijn, maar omdat ik weiger een mondkapje te dragen heeft ze aangegeven, dat ze me niet meer zal helpen!!

  Ik loop nu al 3 weken met knallende oorpijn, maar ik ga nog liever dood van de pijn, dan dat ik zal zwichten voor chantage! Ik heb ook al ruim 3 weken geen winkel meer van binnen gezien. Begrijp me niet verkeerd ik ben een grote vent en mij houden ze echt niet tegen, maar ik ben het zat om voor mijn gelijk te vechten, wetende dat ik gelijk heb, maar of ik nou hoog of laag spring, ze geven me toch mijn gelijk niet.

  Het zou fijn zijn als ik een huisarts kan vinden, die me gewoon wil helpen, want ik lees dat er genoeg kritische artsen zijn, maar ja wie o wie woont in de buurt van Hilversum. Kunnen we niet met zijn allen 1 provincie opeisen waar alle anders denkende mensen zich verzamelen…. klinkt vreemd maar is misschien wel de enige oplossing om buitensluiting te voorkomen!

  2021 wordt het jaar van Alles of Niets,
  het jaar van vrijheid of slavernij.

  Alle LIEFDE en WIJSHEID toegewenst en GOD’s LIEFDE

 46. Maatregel zonder context.
  Het openbaar vervoer in belgie, kan op dit ogenblik slechts 11 % ( 6,2 % ambtenaar , die nu van thuis werken) van de werkende bevolking vervoeren., neem aan dat het in de rest van de eu ongeveer hetzelfde percentage gaat zijn.
  Le pen zou beter deze cijfers vrijgeven, ipv verontwaardigde ,gecontroleerde oppositie te spelen.
  Dus opnieuw schreeuwerige maatregelen om angst aan te jagen, om toch maar een gifprik te halen, zonder context.

 47. Als wij ons allemaal laten vaccineren zijn wij sneller van de ellende af.
  Door ons te laten vaccineren beschermen wij ook nog anderen die om de een of andere reden niet gevaccineerd kunnen worden.
  Ik haal de prik.

  Groetnnn uut Nunspeet.

 48. Steeds meer regeltjes en wetjes tot iedereen van ellende zich laat inspuiten met het staatsgeheime gif. Bovendien vraag ik me af hoe alle illegale “vluchtelingen” gecontroleerd zullen worden. Alleen in Frankrijk zijn het er al rond één miljoen of hoeft dat niet.

 49. “Niet kopen en verkopen”. Waar heb ik dat eerder gelezen?
  Het is begonnen!

 50. De roverheid en politiek rijgt de leugens aan mekaar, en breekt elke belofte en wetgeving die ze er steeds ,ondemocratisch doorduwen, ook deze belofte van de roverheid en politiek zullen ze breken !
  U zal niks meer mogen en dank u moeten zeggen met uw lijf vol vergif.

 51. 60% weigering is al wat,maar veel te weinig.
  Waarom doen die 40 % het wel,
  Weet je zeker dat er nog horeca is, weer mag vliegen en neem je de risiko om Ajax te zien?

 52. Op https://nos.nl/artikel/2361971-israel-voert-luchtaanval-uit-in-syrie-inwoners-libanon-schrikken-van-lawaai.html “Israël voert luchtaanval uit in Syrië, inwoners Libanon schrikken van lawaai”:

  “Israël heeft luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in Syrië. Dat meldt het Syrische staatspersbureau. Er zouden explosies te horen zijn geweest in de stad Masyaf in de provincie Hama. Volgens lokale media kwam de Syrische luchtafweer in actie.”

  Terwijl iedereen is afgeleid door de Corona, Brexit en Kerst, ziet het er naar uit dat de boel in het Midden-Oosten aan het ontploffen is en de Derde Wereldoorlog op handen is. De ware reden van de lockdown is volgens mij namelijk een grote oorlog in het Midden-Oosten die ook hier in Europa enorme economische en maatschappelijke gevolgen zal hebben.

 53. Ongevaccineerden moeten hun eigen voorzieningen gaan treffen
  Eigen vervoermaatschappij, restaurants, cafés etc etc

 54. Gewoon even volhouden met je niet te laten vaccineren. En daarbij wat doet de Franse regering als 59% van het OV personeel het vaccin niet neemt. Dan komen die gevaccineerden ook nergens.

Comments are closed.