Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie

—————————————————————————————————————————————-

‘70% besmettelijkere’ variant valt exact samen met eerste vaccinatieweek – toeval? – Mogelijke opvolger van in diskrediet geraakte PCR test gepresenteerd: CRISPR-CAS13, die maar 5 minuten duurt en zelfs met smartphone kan worden verricht – Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd

—————————————————————————————————————————————-

(05.15) – Nu in Amerika de helft en in Israël driekwart van de bevolking heeft aangegeven waarschijnlijk of zeker geen Covid vaccinatie te gaan halen, en het erop lijkt dat ook in Europa vele tientallen procenten er niet aan willen beginnen, lijkt de elite haast te hebben gekregen, en wordt nu al angst gezaaid met de al zo lang voorspelde Covid mutatie, die ‘natuurlijk’ nog veel besmettelijker en gevaarlijker zou zijn. Maar geen nood, binnenkort volgt vermoedelijk de mededeling dat de Covid-19 vaccins ook heel goed tegen het gemuteerde virus helpen.

Weer moeten we het doen met zogenaamde ‘besmettingen’. Als die met dezelfde PCR-test zijn vastgesteld, dan weten we nu al dat ook deze aantallen volkomen uit de lucht zullen worden gegrepen. Nederland en andere landen in Europa hebben inmiddels hun grenzen geheel of gedeeltelijk gesloten voor reizigers uit Groot Brittannië.

Paniekprogramma uit voorjaar wordt herhaald

Het complete paniekprogramma van begin dit jaar lijkt opnieuw voor onze ogen te worden afgedraaid. mogelijk om het snel toenemende aantal vaccin- en lockdown ’twijfelaars’ en ‘weigeraars’ weer terug in de angst- en gehoorzaamheidsmodus te krijgen. Deze keer is de ‘brandhaard’ in Engeland, waar overigens al ongeveer een week geleden over werd bericht – inderdaad, precies samenvallend met het begin van de vaccinaties in het land.

Op 15 november berichtten we dat de ‘Britse overheid urgent AI software inzet om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken.’ Het is alsof Boris Johnson op de een of andere manier wist wat er aan zat te komen, en vaccinatieslachtoffers al van te voren het labeltje ‘Covid mutatie’ gaf.

Lezers van een handjevol vrije media, zoals deze site, zullen daarom niet echt geschrokken zijn, al schatte ik op 14 december in ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin‘ dat het nog wel tot het voorjaar zou kunnen duren. Maar het wordt er allemaal dus nog sneller doorgedrukt. Zomaar een greep uit enkele artikelen van de afgelopen tijd:

In of rond april volgt dan lockdown nummer 3. Plotseling lopen de ziekenhuizen weer vol. Men zal beweren dat dit de ‘derde golf’ is, of Covid-21 o.i.d.. Om de aantallen kunstmatig flink op te voeren, zullen vaccinatieslachtoffers automatisch het ‘Covid’ stempeltje krijgen. De toon van de media slaat niet lang na de verkiezingen weer om, en wordt – voor zover dat al kan – nòg negatiever, nòg meer gericht op het zaaien van angst en paniek. Doel: nog meer mensen aan de vaccinaties krijgen.

In die tijd zullen de ongevaccineerden rechtstreeks de schuld gaan krijgen van die derde golf / Covid-21. Men zal beweren dat hun weigering ‘al die nieuwe besmettingen en zieken’ veroorzaakt. De sociale druk die er nu al is zal een drempel overgaan. ‘Weigeraars’ zullen in steeds grotere getale op non-actief worden gezet of worden ontslagen, en worden geweigerd in openbaar vervoer, gebouwen en winkels. Ook zullen ze een groot deel van hun sociale contacten die zich wèl laten vaccineren, verliezen.

Uit ons artikel ‘Amerikaans bedrijf begint proef met Covid-19 vaccin in neusspray‘ (20-11):

Dan komen we bij de theorie van Martin Vrijland, die er al een poosje op wijst dat onder andere kalveren vaak op dezelfde wijze worden gevaccineerd als nu mensen worden ‘getest’, namelijk via hun neus.Vrijland schrijft dat het mogelijk is dat al die mensen die zich nu laten testen, juist worden besmet, zodat er een nieuwe ‘golf’, nieuwe ‘mutatie’ of compleet nieuwe ziekte wordt veroorzaakt, wat als excuus kan worden gebruikt voor nog hardere overheidsmaatregelen.

Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio-terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken‘: (10-11, subtitel van ‘Als staatsgreep VS slaagt, begin het Biden-Harris regime met verplichte Covid vaccinaties’):

Als niet genoeg mensen ‘vrijwillig’ hun Covid vaccinaties halen, zal er wel degelijk dwang aan te passen komen… Bill Gates heeft immers eerder dit jaar een ‘bio terrorist attack’ met een vele malen gevaarlijker virus in het vooruitzicht gesteld. Als daar in 2021 of 2022 in korte tijd tien- of honderdduizenden slachtoffers door vallen, valt niet moeilijk voor te stellen dat vaccinaties dan alsnog voor iedereen verplicht zullen worden gesteld…. (We kunnen) nieuwe Covid ‘golven’ en corona varianten (verwachten), en (semi-)permanente lockdowns die alle resten van het MKB wegvagen, waardoor alleen de grote multinationals overblijven.’

Uit ‘Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat grote reset wereldwijd complot tegen mensheid en God is’ (1 november):

‘…de Grote Reset zal in sommige landen tussen het einde van dit jaar en het eerste kwartaal van 2021 worden geactiveerd (nu de spoedwet is aangenomen hoort Nederland daar overduidelijk ook bij – X.). Voor dit doel zijn nog meer lockdowns gepland. Officieel zullen die worden gerechtvaardigd door een zogenaamde tweede en derde golf van de pandemie. U weet heel goed welke middelen worden ingezet om paniek te zaaien, en draconische beperkingen van individuele vrijheden te legitimeren.’

Uit ‘Alleen massale burgerlijke ongehoorzaamheid kan onze vrijheid nog redden‘ (13 juli):

‘Maar de overheid heeft niet het recht om alle burgers voor te schrijven hoe ze moeten leven, enkel vanwege een virus… Als we dit toestaan zijn we voor altijd overgeleverd aan de machtswillekeur van de staat. Dan is de coronacrisis een keerpunt dat onze maatschappij verandert van een vrije samenleving in een dictatuur. De coronaregels zullen, als we ze accepteren, nooit meer uit ons leven weggaan, want er zullen altijd virussen zijn. Na de eerste golf komt de tweede golf, dan Covid-20 of Covid-21, en weer een ander virus.’

Uit ‘Duits gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown… duurt maanden‘ (2 augustus):

‘Het is ook goed mogelijk dat er een nieuwe ‘gevaarlijkere’ variant van het coronavirus (Covid-20?) wordt gepresenteerd, of een ander virus zoals de builenpest (‘Zwarte Dood’), die onlangs in Kazachstan opgedoken zou zijn, zoals wij onlangs berichtten. Het maakt feitelijk niet meer zoveel uit wat er beweerd gaat worden, want er zal en moet klaarblijkelijk een nieuwe (internationale) lockdown komen’.

Tweede lockdown al in de zomer gepland

Op 11 augustus bevestigde een Spaanse internationale krant dat de Europese regeringsleiders achter gesloten deuren een tweede, nog veel strengere lockdown waren overeengekomen. Dat werd dus midden in de zomer besloten, in een tijd dat corona zelfs in de officiële statistieken vrijwel helemaal verdwenen was. Die tweede lockdown zou in de tweede helft van september moeten beginnen, schreven we toen, en zou er ook worden doorgedrukt om de in gang gezette instorting van de economie (in het kader van de ‘Grote Reset’ en Agenda-21/2030) te maskeren.

Dat bleek te kloppen, al werd die tweede lockdown in de meeste landen stapsgewijs ingevoerd, en in de loop van de maanden steeds strakker aangetrokken. ‘Gedurende de nieuwe lockdowns gaan alle remmen los, en zal iedereen zich moeten laten testen op corona. Hierdoor zal het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig exploderen, wat het excuus zal zijn om iedereen te vaccineren,’ schreven we op 10 augustus.

Met een zogenaamde ’test epidemie’ willen ze de aantallen (besmettingen) snel op laten lopen, om dan alles af te sluiten… Een van de politici… .zei dat ze dit wel ‘moeten doen, omdat op dit moment niemand zich zou laten vaccineren. Daarom gaat de politiek eerst ‘de crisis maximaliseren, om de mensen onder druk te zetten om zich te laten vaccineren. Daar gaat het ze om. Een collega politicus zou hebben bevestigd dat ze inderdaad een ‘genetisch kadaster’ (DNA register) van ALLE mensen willen hebben, en dat willen gaan doen door iedereen te dwingen zich op corona te laten testen.’

De economie wordt opzettelijk vernietigd, de bevolking doelbewust tot het uiterste gedreven en doodsbang gemaakt met de ’tweede golf’ corona pandemie hoax, zodat iedereen zich laat testen en vaccineren... Zelfs al zou het niet september worden, maar oktober of november, of januari 2021, dan nog hebben we als Europese volken nog maar heel kort te tijd om deze finale staatsgreep tegen de vrijheid en het leven zoals we dat tot nu toe gekend hebben, te stoppen.’

Vervanger PCR test maakt gebruik van ‘fluorescerende detectie’

Omdat de PCR test in diskrediet is geraakt, en nu ook de WHO heeft erkend dat er geen klinische besmettingen mee kunnen worden aangetoond, is inmiddels een nieuwe, slechts 5 minuten durende corona test gepresenteerd, die gebruik maakt van de CRISPR-CAS13a methode. Deze methode, waarvan wordt beweerd dat deze direct SARS-CoV-2 virusdeeltjes kan aantonen, is volgens de ontwikkelaars 100% betrouwbaar, en kan gewoon met een smartphone, die eenvoudig tot een speciale microscoop kan worden omgetoverd, worden uitgevoerd.

Deze test maakt tevens gebruik van ‘fluorescerende detectie’, schrijft Forbes. Laat een onder een scanner oplichtend enzym nou nèt een van de nieuwe ingrediënten (o.a. ‘M-Neongreen’ genoemd) van Covid-vaccins zijn (zie ook ons artikel van 13 mei:  Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam). (2)

Kortom: de ‘Big Pharma’, ‘Big Finance’, ‘Big Government’ en ‘Big Tech’ club lijkt overal een antwoord op te hebben, en zelfs al op voorhand een enzym in Covid vaccins te hebben gestopt waardoor uw voorhoofd straks eenvoudig overal op straat en in gebouwen kan worden gescand, en vaccinweigeraars er meteen worden uitgepikt. Maar voor een goede scan is wel minimaal anderhalve meter afstand nodig, want als u te dicht op elkaar loopt, dan glippen sommige mensen door het net van camera’s die echt iedere in- en uitgang zullen gaan bewaken.

U ziet het: alle bestaande maatregelen hebben een achterliggende bedoeling, en alles zal ongetwijfeld uitvoerig zijn besproken en getest tijdens Event-201 in oktober 2019, toen alvast werd geoefend op een (fake) pandemie met een coronavirus.

Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd

Tot slot nog enkele passages uit een van onze artikelen van nog véél verder terug: ‘Wordt het ‘Teken van het Beest’ ingevoerd via vaccinaties?’, van 24 september 2009, toen nog op onze oude site (niet meer bestaand omdat het punt.nl blogsysteem werd opgeheven). Lees in plaats van H1N1 ‘Sars-CoV-2’; tevens hebben we, om de huidige context duidelijk te maken, enkele woorden tussen haakjes [in normaal schrift] toegevoegd:

Stel dat het H1N1-Mexicaanse (varkens-)griepvirus een biowapen is, een gegeven waar veel aanwijzingen voor zijn, omdat het virus uit verschillende ‘virusonderdelen’ (zowel menselijk als dierlijk) is opgebouwd, die feitelijk nooit op natuurlijke wijze bij elkaar hadden kunnen komen.

Zo’n biowapen zou in opdracht van de al vaak besproken occulte machtselite achter de schermen ontworpen kunnen zijn. Het [zogenaamd] zeer besmettelijke virus wordt vervolgens losgelaten op de bevolking. In het geval van het H1N1-virus zou er mogelijk eerst een milde variant kunnen zijn losgelaten, bedoeld als ‘wegbereider’, om de mensheid psychologisch (en wellicht ook lichamelijk) klaar te maken voor ‘de grote klap’.

Nadat de [zogenaamd] dodelijke variant van het virus is losgelaten -wat betreft de Mexicaanse griep wordt hier al lange tijd over gesproken- blijken [of lijken] de meeste mensen al 10 dagen na besmetting te sterven. Na tienduizenden doden [,echt of fake,] raakt de wereldbevolking in paniek, en schreeuwt men om redding. ‘Plotseling’ komen de overheden met een ‘miraculeus’ vaccin, dat echter genetische veranderingen in het menselijk lichaam aanbrengt – iets dat als ‘noodzakelijk’ wordt omschreven om je te redden van een [door de media dagelijks getoonde] voortijdige, gruwelijke dood [, die echter net zo goed door het vaccin zelf kan zijn veroorzaakt].

Volgens dit scenario zou de mensheid dus massaal gevaccineerd kunnen gaan worden…. met een vaccin dat hun menselijke DNA verandert, waardoor ze niet langer volledig ‘mens’ meer zullen zijn, maar deels ‘beest’ (in de zin dat alles wat niet-menselijk is als ‘beest’ wordt aangeduid)… In dit scenario zou het tevens logisch zijn dat iedereen die het ’teken’ niet ontvangt, niet meer in staat zal zijn om te ‘kopen of te verkopen’, omdat dergelijke niet-gevaccineerde mensen gedwongen in quarantaine zullen worden geplaatst om verspreiding van het [veronderstelde] virus te voorkomen.

Het bovenstaande scenario blijkt 11 jaar later naadloos te worden uitgevoerd, in eigen land nota bene met steun van de twee christelijke partijen in de regering, en zelfs met instemming van bijna alle kerken in ons land. Vooral zij zouden toch beter hebben kunnen en vooral moeten weten dat de vervulling van Openbaring 13 nu echt lijkt te zijn begonnen, en ook verplichte geïmplanteerde microchips al openlijk zijn aangekondigd, en in theorie zelfs al in 2021 zouden kunnen worden ingevoerd.


Xander

Zie ook o.a.:

18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
11-12: Robert Kennedy jr. waarschuwt iedereen om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ’teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma: een met een scherp gepunt instrument ingebracht teken dat gehoorzaamheid afdwingt aan een wereldrijk dat door een christelijke religieuze autoriteit (‘de Kerk’) zal worden ondersteund)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
16-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

105

 1. When Will the Pandemic End? And How? – The New York Times (nytimes.com)

  link werkt niet meer en gaat naar ander artikel. Maar het is wel nog met deze titel te vinden op internet (van NYtimes.)

  In bovenstaand artikel 2 manieren om een pandemie te beëindigen, who gets to decide?
  Einde pandemie kan niet alleen medisch (0 doden/ 0 besmettingen in 42? dagen)
  maar ook sociaal ( mensen zijn restricties zat en leren ermee leven) bereikt worden.

 2. Hey Anna,

  de preek van Jimmy Evans “Are we there yet” op youtube geeft je misschien raad.

  Grtjs Deborah

 3. @mo: op smoelenboek zouden burgers een meldpunt moeten maken van élkeen die zich laat vaccineren!! Helaas gebruik ik geen facebook..
  Zo zouden gevaccineerden gevolgd én bewezen kunnen worden als zieken en/of doden door het vaccin en bekend kunnen gemaakt worden.
  Dan heeft de huichelachtige politiek geen poot om op te staan om de mensen die Kerst in familiekring vierden de schuld in de schoenen te schuiven voor hun georkestreerde, dérde golf in januari die niet bestaat!
  Burgers dienen zichzelf te beschermen tegen de bedrieglijke misleidingen en leugens van politici.
  Openbaar elke vaccinatie met gevolgen bekend maken.
  In belgië dreigen politieke paljassen zelfs al met een volgende lockdown in januari als mensen Kerstmis samen durven vieren…(ze weten dat ze onmogelijk elke burger kunnen controleren, dus hopen ze met te dreigen dat mensen zullen gehoorzamen maar dat is nutteloos want ze willen tóch een derde golf voorliegen ongeacht of men gehoorzaamt of niet!) daarom beginnen ze nu al op 28 december (in plaats van half januari want dan kunnen Kerst niet meer gebruiken als smoes voor de volgende lockdown!) met het vaccineren van geïsoleerde bejaarden in zorgcentra…die menskes hebben ze in de tang want die weten niet beter….die maken ze wijs dat de vaccinatie goed voor ze is én omdat ze geïsoleerd zijn is er geen overleg mogelijk met hun kinderen zodat ze de vaccinatie wellicht niet zullen weigeren.
  Om te voorkomen dat de politiek in januari 2021 wéér een valse derde golf mét lockdown en nepmaatregelen door onze strot duwt met de kerstvierende burgers als zondebok, zouden de gevaccineerden bekend moeten zijn als bewijs dat deze (onbestaande!) derde golf enkel de onbekende gevolgen zijn van het vaccin en dat er dus helemaal geen sprake kan zijn van een derde golf!

 4. Beste. Maria, 22-12/ 11.20 uur.

  Dank voor je reaktie, het is al de tweede keer dat je mij daarop wijst.
  Daarom reageer ik er nu op.
  Ik geloof zeker in de opname van de Christenen, maar ik denk niet zoals jij dat bedoeld.
  De tekst die jij hierbij aangeeft lees ik heel anders, nl “ omdat u het woord van mijn volharding hebt bewaard zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken” .

  God heeft zoveel mogelijkheden om ons te bewaren.
  Israëlieten werden in Egypte ook bewaard voor een aantal plagen, en bij de laatste plaag waren ze veilig achter het bloed van het lam. Zo werden zij bewaard voor de dood!
  Die symboliek zit ook in het bewaren voor de moeilijke tijd die we tegemoet gaan.

  Zo zal dat ook met ons zijn.
  Als we Zijn Woord bewaren.
  Dan zal om onzentwil de tijd worden “ingekort”. !!
  En zal God ons bewaren voor de verdrukkingen die zullen komen.
  We moeten dan wel trouw blijven aan Zijn Woord en aan Jezus, hem niet verlochenen.!!

  Jezus bid zelfs tot zijn Vader:” Ik bid niet dat U hen uit de wereld wegneemt, maar dat u hen bewaard voor de boze”.
  En de boze dat is de satan, en in het laatste der dagen zal die in de gestalte van de antichrist “ de mens der wetteloosheid “ dus het ultieme kwaad, gaan “ huishouden “ ( tieren en godloos te keer gaan als een losgeslagen mens het meest duivelse wat je bedenken kunt. ) op de wereld.

  Daar zullen wij bij zijn, als we tijd van leven hebben. D.w.z als we voor die tijd al niet gestorven zijn.
  Er is GEEN ENKELE TEKST in de Bijbel die zegt dat dit tijdperk ons niet treffen zal.
  Geef mij die tekst en ik zal het geloven.

  Ik geloof zeker in de zogenoemde opname, maar pas aan het einde van de grote verdrukking ,als Jezus Glorieus met grote macht en kracht als de grote overwinnaar van de dood en het satanische kwaad terugkomt naar deze aarde !! Als we volhard hebben in de gebeden en in het geloof in het Woord ( Jezus) dan zullen wij de kroon ontvangen!
  Dan zullen we hem “ tegemoed gaan in de lucht” zegt Paulus tegen de Tessalonisensen.

  Ik begrijp je verwachting, maar laat je niet misleiden.
  Bestudeer de Bijbel, en wat tegenwoordig veel gepredikt wordt over de opname, zie ik als misleiding, dit klinkt hard en zo is het beslist niet bedoeld, maar dit is een vorm vanTheologie, evangelisatie die na de tweede wereld oorlog met het grote “ Marschall pakket” uit Amerika is komen overwaaien. De Amerikaanse evangelisten ( Billy Graham enz.enz. in de zestiger jaren ) hebben deze vorm van Evangelie hier gebracht.
  Hiervoor hoorde je niet over de opname van de gemeente zoals dit tegenwoordig een punt is.
  Sorry maar ik zie het als een vorm van welvaarts Evangelie.
  Ik wil je niet kwetsen, maar bestudeer het eens goed. !
  Want het voelt wel goed, dat wanneer het echt moeilijk wordt “ wij er niet meer zullen zijn” maar pas op bedrieg jezelf niet.
  Dit is niet Bijbels.
  Jezus komt maar één keer terug ( Hij komt niet stilletjes of stiekem zij gemeente ophalen ik lees dat nergens! Trouwens waar zouden we dan moeten zijn? We gaan hem tegemoed in de lucht, duidelijk niet naar de hemel ! )
  Het moment dat Jezus terugkomt , is op dat ultieme moment dat Israël in zeer hoge nood is en er grote problemen zijn in Jeruzalem. Heel de wereld zal zich er mee bemoeien en Israël eens “ een lesje leren “ alle volken ( of vertegenwoordiging) zullen daar in Jeruzalem zijn op dat moment!

  En dan…….. komt Jezus, geweldig zal dat zijn., terug de graven zullen opengaan, en de zielen ( persoonlijkheid ) van Alle !! in Christus Gestorven mensen zullen worden herenigd met hun lichaam, dat is de opstanding der doen, ( de eerste opstanding) en degene die nog in leven zijn zullen in een punt des tijds veranderd worden en zich bij hen voegen en met z’ allen, de opgestane doden voorop en de overgebleven ( veranderde levenden ) zullen Hem tegemoed gaan in de lucht!,,
  Zie Zacharia 14!

  Nogmaals het is niet mijn bedoeling om het beter te weten of wat dan ook, maar wat zegt de schrift ons.
  En dan lees ik totaal iets anders.
  Voor jou of anderen die hier mijn visie op willen weten nodig ik uit om op het geloofs forum verder te schrijven.
  Ik zie het wel welke reakties er komen.

  Met vriendelijke groeten
  Shalom
  Anna

 5. @ Mo:5:41 pm. Heb het filmpje op FB geplaatst. zal er wel snel afgehaald worden.

 6. @ Mo schreef:
  22/12/2020 om 5:08 pm
  De manier om controle te krijgen over wat eens vrije geesten waren die genoten van het leven.
  Zitten we nu in een angst cultuur die mensen tegen elkaar opzet. Eigenlijk zijn mensen simpel te beïnvloeden. Beloof ze een betere positie dan de buren als ze de buren verraden.
  Tot de waarheid zich zal openbaren, dat er alleen maar een neerwaartse spiraal is voor iedereen.

 7. Hier nogmaals een link.
  We leven toch nog steeds in een democratie dacht ik?
  Nu mijn laptop onder vuur door wie of wat?
  Maar heb diverse Nederlandse zorg en mensen deze info gestuurd.
  Er ziek dat de info onvindbaar gemaakt word?
  Hier een kopie mijn computertijd zit er bijna op lijkt het.
  Maar ook mijn vrouw werkt in de zorg en is hier erg van geschrokken.

  EMF straling corona en uw gezondheid.

  Hier is wat informatie dat van essentieel belang kan zijn.
  Wel word deze info steeds verwijdert op het internet.
  Heb deze info al wereldwijd op diverse forums en sites geplaatst.
  Tevens deze info aan mijn huisarts gestuurd die was er blij mee in deze tijd.
  En ook naar de regionale politie en burgemeester als mijn burgerplicht.
  De politie heeft een dreigende mail terug gestuurd de burgemeester zwijgt nu nog steeds na enkele dagen.
  Mijn vrouw werkt tevens in de zorg en is hier van geschrokken net zoals ikzelf.
  Het is mij zojuist gelukt de info weer terug te vinden mjn eerste link weigert nu permanent?
  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf?sequence=4&isAllowed=y
  Hier een nieuwe link.
  https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/04/5G-Largest-Unethical-Medical-Experiment-Final.pdf
  En als reserve een nieuwe zoek opdracht.
  https://duckduckgo.com/?q=LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL&t=opera&ia=web
  Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest met vriendelijke groet (naam).

 8. Is de Noodwet Spoedwet nu ondertekend of niet?
  Is hij dus geldig?
  Iemand hier noemde dat.

  Ja die wet is aangenomen, u kunt zelf even via de zoekmachine kijken. Mod.

 9. “In die tijd zullen de ongevaccineerden rechtstreeks de schuld gaan krijgen van die derde golf / Covid-21. Men zal beweren dat hun weigering ‘al die nieuwe besmettingen en zieken’ veroorzaakt.”

  Dat is toch héél gemakkelijk te weerleggen met bewezen feiten!
  Wat is er aan de corona situatie veranderd?
  Er wordt massaal gevaccineerd en de curve stijgt en blijft stijgen…?
  Dan is het logisch en staat het onomstotelijk vast dat vaccinatie de oorzaak van de verandering moet zijn…
  De stijging van nieuwe besmettingen en zieken moeten dan zonder twijfel een rechtstreeks gevolg van de verandering van de situatie zijn: en dat is de vaccinatie, dat zijn feiten, daar kan men niet rond fietsen….zelfs niet door een zogenaamd en onbewezen gemuteerd virus…

  Overigens zeggen ze zélf dat de gevolgen van nevenwerkingen ónbekend zijn waarmee toegegeven wordt dat de stijging van zieken/cijfers gelinkt en enkel veroorzaakt kan worden door de veranderende situatie: de vaccinatie.
  Ongevaccineerden kunnen dus nooit de schuld zijn van een derde golf van zieken en besmettingen: ze zijn immers niet ziek en zelfs niet bewezen besmettelijk, dus kunnen zij anderen ook niet besmetten…(en zéker geen gevaccineerden besmetten, die zouden toch beschermd moeten zijn door het vaccin? Of niet?)

  Weer hetzelfde vuile, slinkse bedrog zoals ze mensen ook willen wijsmaken dat een ongevaccineerde kleuter een gevaccineerde kleuter zou kunnen besmetten:
  Dat is een pertinente leugen want dan zou de ongevaccineerde kleuter al besmettelijk en dus ziek moeten zijn maar dan worden ze thuis gehouden en kúnnen ze niemand besmetten,
  óf het vaccin beschermt de gevaccineerde niet als die besmet kan worden en dat betekent dan dat het vaccin dus helemaal niet werkt.

  Je kunt als ongevaccineerde de “door het vaccin beschermde gevaccineerde” niet besmetten
  tenzij
  het vaccin niet werkt,
  de gevaccineerde dus niet beschermd is
  én de ongevaccineerde ook nog eens besmettelijk zou zijn…puur bedrog dus.
  Pure logica waar geen leugenaar en zelfs geen politieker omheen kan.

  Anderzijds, als ze de ongevaccineerden als zondebok willen aanduiden voor de derde golf, dan bekennen ze openlijk zélf dat het vaccin niet werkt….wie zal zich dan nog laten vaccineren?
  Door naar ongevaccineerden te wijzen, bewijzen ze zo zélf dat het vaccin niet werkt…

  De boemerang keert zich tegen hen waardoor net de sociale druk zal toenemen tégen vaccinatie, net het tegenovergestelde van wat ze beoogden maar door de ongevaccineerden pogen de schuld in de schoenen te schuiven krijgen ze de deksel op hun snuit en worden nóg meer mensen overtuigd zich niet te laten vaccineren.

  Overigens, beste mensen, is de meerderheid van de bevolking tégen dit dubieuze, twijfelachtige vaccin maar de leugenmedia probeert met alle mogelijke middelen ons voor te liegen dat er een brede steun vanuit de bevolking zou zijn voor vaccinatie…daarvoor voeren ze zelfs wanhopige politici op die zich openbaar laten vaccineren met….een nep vaccin natuurlijk… om mensen maar te kunnen overtuigen zichzelf vrijwillig gezondheidsschade te berokkenen door dit experimenteel vaccin.
  Een kleine minderheid bange, onwetende mensen zijn de enigen die het risico door vaccinatie nog willen nemen, laat je dus niks wijsmaken.

 10. Anna op 1.11

  Zoals het er nu voorstaat in deze wereld zal het niet lang meer duren voordat de opname van de gelovigen een feit is

  Openbaring 3: 10

 11. Vanmorgen las ik dit artikel met heel veel goede informatie nog eens na.
  Toen vroeg ik mezelf opeens af; “ wat gebeurt er met al het test materiaal”?
  Dit wordt op naam adres geboorte datum enz afgenomen, en het lijkt me logisch dat “ besmet “ materiaal wordt vernietigd.
  Het zou juist zijn als alle materiaal vernietigd wordt, maar is dat zo??

  Het is wel slijmvlies dit bevat naast het eventuele virus, ook DNA; en wat doet men daar mee? Of is men soms bezig om van de geteste bevolking een grote “ DNA bank” aan te leggen.?

  Is hier iets over bekend?
  Zijn daar onderzoeken naar gedaan?
  Als dit “ bewaard “ en of opgeslagen wordt dan zijn de duizenden geteste mensen al meteen “ verzameld “ in één grote databank, en met een regering die zo ‘n neiging heeft tot collectief besturen / regeren van mensen ben ik daar niet zo gerust op.

  Is hier iets over bekend?
  Grt Anna

 12. De overheid start een voorlichtingscampagne over het vaccin.
  Maar ga je dan zoeken, dan lees je alleen wat informatie over de procedures. Iets wat je in elke krant kunt lezen.
  Je krijgt geen informatie over wat voor soort vaccin het is: Inactief of verzwakt virus, vector-vaccin waarbij andere cellen of andere virussen als transportmiddel worden gebruikt, DNA of mRNA-vaccin.
  Ook krijg je geen enkele voorlichting over de hulpstoffen die aan het vaccin zijn toegevoegd. Of informatie over die lichtgevende stof of de lipide nanodeeltjes.
  Ook krijg je geen informatie over het gebied waar het vaccin zijn werk doet: In de longen of in de hogere luchtwegen. Inspuiten in weefsel roept een afweerreactie op via het bloedplasma en beschermt vooral de longen. Een neusspray beschermt vooral de hogere luchtwegen (afweer via het slijm). Dit corona-virus zit vooral in de hogere luchtwegen.
  Natuurlijke afweer werkt zowel boven als in de longen.
  Dus wat de overheid informatie noemt, is gewoon een kluitje in het riet: Wij doen dit, jij moet dat.

 13. @ Nieuw Begin: 10:55 pm, op 21/12. Dank voor de reactie Bro. Tja, het kabinet wankelt, maar stappen ze werkelijk op? Kijk, ze hebben de Spoedwet achter de hand, en regeren al als in een dictatuur. Plus het gegeven, dat als Rutte zijn ontslag aanbiedt bij de Koning, deze hem zal vragen de lopende zaken te behartigen, tot de verkiezingen. Neen, ik ben er niet gerust op bro.
  Maar ik weet onze Verlosser, Yeshua leeft! Daar leef ik voor.

 14. @ Hoeder: 8:23 pm, op 21/12. Juist, ze liegt en fantaseert over het Coronavirus. Het lijkt wel een politica. Ik vertrouw nog eerder een 2e hands autodealer!

 15. @ Ramshoorn, beste
  Ben razend benieuwd naar : etc. etc. Doet mij denken aan hoe de medici indertijd ( 2012) het zorgstelsel zagen in 2012.

 16. Bijna iedere generatie heeft een oorlog meegemaakt, behalve deze. En – hoe gek het ook klinkt – een oorlog is ontzettend goed voor de economie. Na een oorlog volgt altijd wederopbouw en groei. Na elke oorlog volgt een periode van bijna ongebreidelde voorspoed en rijkdom voor iedereen.

  De na-oorlogse generatie kent geen oorlog, met alle schaarste en economische krimp die daarbij hoort. Maar de economie heeft schaarste/krimp nodig, want groei kan nooit oneindig doorgaan. Wanneer dat dreigt te gebeuren – economie die ‘uit zijn jasje groeit’ – stort alles als een kaartenhuis in elkaar. Onze politici weten dat. En, omdat ze geen oorlog willen voeren creëren ze chaos die op oorlog lijkt, met hetzelfde effect.

  De economie stort in elkaar. Er heerst chaos en er komt armoede en schaarste aan. Dit is nog maar het begin. Want om de economie weer een impuls te geven is zeker vier of vijf jaar van schaarste, chaos en krimp nodig. Pas daarna kan de economie weer groeien.

  We gaan dus pas ‘terug naar normaal’ in 2024/2025. Ik ben geen Nostradamus, maar dit is wel mijn voorspelling.

 17. @xander ‘Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait angst met nieuwe COVID mutatie’

  Ik wil je graag serieus nemen maar ik mis, zoals bij bijna al je artikelen, een bron.
  Wie heeft jou geïnformeerd dat deze COVID mutatie gebruikt wordt door de elite om angst te zaaien?
  Of heb je een soort telepatisch vermogen waardoor je in staat bent de intenties van de ‘elite’ (wie zijn dat precies?) vanaf de bank te lezen?

 18. moeder de gans, zie boek van martin vrijland: coronavirus , covid 19 waar eindigt dit . Makkelijk verkrijgbaar via de site van MV

 19. Doorgestoken kaart, afgesproken werk, het duivelse plan van de elite wordt met de dag steeds duidelijker, zij hebben haast want de ontmaskering zit op hun hielen. De wakkeren zien het en laten zich niet misleiden en zien op hun Redder en Verlosser die spoedig wederkeert.

 20. @ Rodu 2:56PM: Waarom de elite de macht wil zonder mensen op deze aardkloot en een kapotte economie? Het antwoord is het naderende einde van onze uitgewoonde monetaire systeem en de 4e industriele revolutie.

  Na de financiele crisis van 2008 hadden de beleidsmakers 2 keuzes: accepteren dat we aan het einde van de krediet boom zitten en de rekening ervan betalen wat tot een depressie en lange economische krimp zou leiden (wat in de jaren 30 gebeurd is). Het risico hiervan voor de elite zou zijn grote sociale onrust waarbij ze hun macht zouden kunnen verliezen. Of het onvermijdelijke uitstellen en doorgaan op de oude voet. Dit kan alleen door de deflatie te bestrijden met het printen van steeds meer geld, wat uiteindelijk onvermijdelijk leidt tot het instorten van het monetaire systeem wat ook leidt tot chaos zoals in de Weimar republiek. Voor de beleidsmakers die er in 2008 zaten was de laatste optie het aantrekkelijkste omdat dan de rekening door de opvolger betaalt zou worden.

  Nu is het instorten van een monetair systeem meteen het eindpunt van het huidige systeem, en het beginpunt van het volgende. In dit machtsvacuum proberen de machthebbers sowieso hun macht te behouden en het liefst uit te breiden. Ook is dit het ideale moment om bepaalde utopien door te voeren, welke anders nooit door de massa geaccepteerd zouden worden. En hier komt de 4e industriele revolutie om de hoek kijken.

  De technologie van big data en kunstmatige intelligentie (AI) was er al langer, maar het was duidelijk dat dit vooral voordelen biedt voor de elites en een bedreiging vormt voor de massa. Wanneer het huidige systeem echter kapot is dient zich de mogelijkheid aan voor het uitrollen van een nieuw systeem, in dit geval de 4e industriele revolutie.

  In tegenstelling tot de andere industriele revoluties wordt bij de 4e industriele revolutie de grote massa economisch volledig blijvend overbodig gemaakt door de technologie. Met als gevolg van in de ogen van de elite een grote massa van “useless eaters” welke uit verveling wel eens in opstand zou kunnen komen. Een kleinere massa welke de overgebleven economische activiteiten kan vervullen is dan beter onder controle te houden dan een grote. Daarbij hoort uiteraard de surveillance staat welke in het groot uitgerold werd vanaf 9/11. Daarnaast verbruikt een kleinere massa minder grondstoffen en belast ze minder de natuur. Een win win situatie voor de elite dus.

  Samengevat: ze willen een nieuwe economie creeren met daarbij de in hun ogen bijbehorende bevolkingsomvang, welke een stuk kleiner is dan de huidige.

 21. Ze zijn zeker bang niet meer voldoende voetvolk over te houden voor hun bezit en positie beschermende legers ..

  Want de hightech laat na, nu het nieuwe chinese vliegdekschip wel gewoon vaart en sop kiest, maar ligt het enkele miljarden kostende engelse alweer met lekkage in het dock. Dus zorgen zijn er zeker onder de elite.

 22. Mijn reactie @6.01 is niet geplaatst, ondanks dat er geen enkele regel overschreden werd ?

  Uw posting was suggestief en provocerend. Zie siteregels Mod.

 23. @ Hoeder
  Klimaatverandering, welja sleep die HOAX er ook maar bij… We kunnen en moeten alle onzin verwachten van deze Bende. En, nog steeds niet te geloven: bij de meerderheid gaat het erin als Koek!

 24. @Pier
  Volgens Openbaring 14:9 wordt je gepijnigd met vuur en zwavel als je EN het beest aanbidt(=τὸ θηρίον) EN zijn beeld (=τὴν εἰκόνα αὐτοῦ) EN zijn merkteken(=χάραγμα) op je voorhoofd of je rechterhand ontvangt.

  Als deze oude dames met vuur en zwavel gepijnigd worden hebben ze volgens deze tekst Jezus al afgezworen omdat ze niet meer voor hem buigen maar voor het beest en zijn beeld.

  Als je zegt dat dit nog toekomstmuziek is en het coronavaccin nog geen vervulling is van  het scenario wat Xander schetst zou dat volgens mijn bescheiden mening best wel kunnen. Het kan natuurlijk ook een begin zijn.

  Wat ik wel zie is dat Mark en Hugo Hegeliaanse Dialektiek toepassen.

  1) Problem (=Maak of verzin een probleem).
  2)Reaction(=Reaktie publiek. Redt ons overheid van dit probleem).
  3)Solution(=Oplossing in de vorm van het vaccin).

  Wat Rutte en Hugo doen en wat Xander heel goed heeft gezien,  is het herhalen van stap 1, verzin een probleem om de weerstand van het publiek te breken zodat mensen harder om de oplossing namelijk het vaccin (=gifspuit) gaan roepen…

  Maar zoals de peilingen er nu uit zien zit Hugo dadelijk met enorme ongebruikte vaccins in zijn maag. Dat wordt niet alleen aftreden maar ook peentjes zweten omdat hij is aangeklaagd voor staatsterrorisme.

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/19/artsen-voor-waarheid-voorbereiding-aanklacht-tegen-mark-rutte-hugo-de-jonge-en-ferdinand-grapperhaus/#more-16380

  Ik zit mij eigenlijk af te vragen bij wie Rutte en Hugo die cursus Problem, Reaction, Solution hebben gevolgd? Bij Bill Gates of misschien George Bush die dezelfde taktiek gebruikte bij de Twin Towers?….

 25. FinalCountDown,

  ik ook, waarde vriend. Hét vervelende is dat ik een gezin heb om te onderhouden, een slecht huwelijk heb en een bejaarde moeder …

  Niet meer kunnen werken, betekent geen huur meer kunnen betalen en als dakloze te eindigen …

 26. De grootste onzin verkondigde onze top viroloog Marion Koopmans.
  Ze wist nu al dat de huidige vaccins ook werken tegen deze mutant. En volgens haar werd de oorzaak van deze neppandemie steeds duidelijker en dat was: klimaatverandering. Hoeveel meer bedrog is nog nodig voordat mensen wakker worden? Smerige globalist, NWO vertegenwoordiger.

 27. Coronabeleid: we brengen “menselijke offers”

  De lijst van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding laat echter vooral één ding zien: de ontwikkeling van de cijfers in de afzonderlijke Europese landen correleert op geen enkele manier met de ernst van de coronamaatregelen, zeker niet met de intensiteit van de voorgeschreven sluitingen en uitgaansverboden, als die er zijn. de figuren bekeken in dwarsdoorsnede.
  https://reitschuster.de/post/corona-politik-wir-bringen-menschenopfer/

 28. @Pieter V 6.47pm
  Er is inderdaad geen virus. Let wel er zijn heel veel virussen, maar die veroorzaken geen ziektes, noch “besmettingen”.
  Lees het belangwekkende boek van Thomas Cowan: The Contagion Myth. Het is lastig te verkrijgen (je kunt je afvragen waarom dat zo is…). Het is te bestellen in Amerika of via een zelfstandige boekwinkel die dat voor je kan doen. Cowan haalt de hele virus-besmettingstheorie onderuit, die gebaseerd is op het werk van Louïs Pasteur die overigens op het laatst van zijn leven daar totaal op teruggekomen is. Maar in de medische wereld heeft men eraan vastgehouden, zeker ook toegejuicht door de pharma industrie.

 29. Iemand schreef een poosje geleden de volgende spreuken op deze steengoede site van Xander:

  Die zijn nu wel zeer van toepassing…

  Als mensen goddeloos worden, zijn: Regeringen radeloos, Leugens grenzeloos, Politiek karakterloos, Zeden bandeloos, Mode schaamteloos, Misdadigheid mateloos, Conferenties eindeloos, vooruitzichten troosteloos.

  “Dokter, hoe lang gaat dat Corona-virus nu nog duren?”
  “Geen idee mevrouw, ik doe niet aan politiek”.

  P A N D E M I E
  N E P M E D I A…

  Wat is de reactie van medici op dit ANAGRAM = Andere lettervolgorde.

  “ de neuroloog krijgt er de zenuwen van “
  “ de uroloog voelt aan zijn water dat het niet goed gaat “
  “ de cardioloog aanschouwt het met bloedend hart “
  “ de traumatoloog ergert zich bont en blauw “
  “ de psychiater snijdt het door de ziel “
  “ de dermatoloog krijgt er kippenvel van “
  “ de gastro-enteroloog heeft er zijn buik van vol “
  “ de verloskundige zit met de naweeën”

  Etc. Etc. En de ‘patiënt, die is er inmiddels goed ziek van de WHO-RIVM-P[L]ANDEMIE!

 30. Dank voor het plaatsen van mijn laatste reactie Xander. Wie is de elite als we ze in twijfel trekken, wie is de elite als we niet bang zijn, wie is de elite als we ze weghonen wie is de elite als we zeggen, ” opgedonderd” we komen jullie uit je loges/comfortzone trekken! Kan geweldloos. Ze stellen niks voor als we ze uitlachen.

  People versus elite? Ik ga voor de people. Maar zal best nog wel een dingetje worden. Nou en, we hebben de tijd. Leve de lock down.

 31. De gedachte dat de berichtgeving over het gemuteerde virus gemanipuleerd,manipulatief zou kunnen zijn,kwam ook even in mij op.Het is wel heel toevallig dat dit nu zo gebracht wordt.Het zou natuurlijk gewoon toevallig kunnen zijn.Ik vraag me wel eens af waar die mensen het over hebben.Eerst zou het virus hier niet snel komen.Mondkapjes waren zinloos,maar nu willen longartsen druk uitoefenen dat mensen met ademhalingsklachten toch vooral die kapjes moeten gaan dragen.Toen zo’n deskundige werd gevraagd naar de recente mutaties in Engeland begon hij over de variant op het europese continent in april als mutatie.

  Hoe is die 70% grotere besmettelijkheid eigenlijk vastgesteld?Het RIVM is vaak nogal gebrekkig in statistische presentaties en analyses.En al die storingen.En waarom wordt er niet meteen op ingehaakt als begin december al zo’n mutatie in Nederland is gevonden terwijl er allang informatie uit Engeland voorhanden is.Daar zou men toch van op de hoogte moeten zijn.Als je dan nu zo de grenzen sluit,lijkt dat meer om het publiek te bespelen.Om het tegen te houden is het dan allang te laat.

  In uw nadere bespiegelingen an ik me overigens niet zo vinden.Als het nu echt extreem besmettelijk is zodat ik al besmet kan worden als ik door de rook van mijn buurman op 10 meter afstand loop,zou ik misschien toch maar moeten overwegen om me in te enten.Voorlopig duurt het nog een tijdje en de entlocaties kan ik niet fysiek bezoeken.Dus ik kan het nog rustig even aanzien.

 32. Sorry even een corrigerend commentaar!
  Het is toch de brexit mutatie.
  Nu alles op de spits is gedreven en een stel stampvoetende socialistische marxisten hun zin inzake de brexit krijgen , is het virus ineens gemuteerd binnen een week! Wauw.

 33. Kijk, zo kan het ook: https://twitter.com/SHomburg/status/1322438147775598592
  De rechtbank van Karlsruhe heeft het dragen van maskers bij een demonstratie disproportioneel genoemd. De deelnemers aan het protest tegen de corona-maatregelen hoefden geen maskers te dragen (wat dan weer voor de politie in het voordeel is, helaas).
  Maar in Hilversum verbiedt de ex-hoofdredacteur van de Volkskrant, nu burgemeester, zo’n demonstratie omdat hij “bang” was dat de mensen geen afstand zouden houden. Wat is dat voor quatsch? “Bang” zijn, en dat van te voren al? Zou je niet de plicht hebben het verloop eerst eens aan te kijken voordat je “bang” gaat worden?
  Vrijheid van demonstratie; daar zou zo’n linkse rakker toch alles van moeten weten.

 34. Zelfs Fauci heeft gezegd dat je zonder symptomen niet besmettelijk bent: https://twitter.com/HeckofaLiberal/status/1304190080509124610
  Dus iedereen die op zijn klompen al voelde dat het onzin is gezonde mensen op te sluiten, had gelijk. Je mag je nooit ziek of besmettelijk laten verklaren door de overheid, als je geen ziekteverschijnselen hebt.
  En als je geen verschijnselen hebt, is het ook nutteloos met een masker te moeten rondlopen.

 35. De satanische globalistische elite willen een communistische N.W.O./great reset.Hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

 36. Ik vraag mij af is er wel echt een virus of is het stralingsziekte 4, 5G of wifi dat ze op afstand via het ip adres kunnen manipuleren naar een andere frequentie, output vermogen. Zie de eigenschappen van HAARP.
  De symptomen zijn gelijkaardig.
  Want met hun PCR tests is niet geschikt om te testen.

  Groet Pieter

 37. Er is uitgebreid onderzoek dat aantoont dat a-symptomatische besmettingen zeldzaam zijn.
  Op de vragen
  “Ik ben niet ziek, waarom moet ik in een lockdown”,
  “Waarom moeten gezonde mensen in quarantaine?”,
  “Wat betekent dat überhaupt dat ik ziek ben, maar zonder symptomen?”,
  “Waarom worden mensen besmettelijk verklaard terwijl ze in goede conditie zijn?”,
  werd altijd geantwoord dat ze ook zonder symptomen anderen konden besmetten.
  Groot onderzoek onder 10 miljoen mensen (wel in China) heeft nu aangetoond dat dat een fabeltje was!
  https://www.aier.org/article/asymptomatic-spread-revisited/

 38. elite-heeft-haast-om-vaccins-erdoor-te-drukken-en-zaait-nieuwe-angst-met-covid-mutatie/

  100% waar. Ze raken in paniek. Kijk de koppen van de NSB Krant. dd 21-12-2020 17.58

  Het is nu of nooit voor ze!

  Zullen we dan toch gaan winnen? Zijn we te sterk geworden? Wie is de elite nog als we ze uitlachen?

 39. Beste Xander, U verwijst naar de “noodwet”, maar ik had al eerder gelezen, dat die niet getekend is !! En de Staatscourant geeft ook niks aan over het bestaan van die “noodwet”. Dus de Koning heeft geweigerd mee te werken met die corrupte regering Rutte. Er lijkt wel sprake te zijn van een “verordening”. Misschien, beste Xander, weet U er meer van ?

 40. @ Nieuw Begin: 9:21 am. Ik moet nog zien, of de pluche – klever Rutte (VVD) met zijn vrindjes van D66,CDA en D66 af gaat treden.

 41. Is dat zogenaamde nieuwe virus niet gewoon een smoes
  om wraak te nemen op het VK vanwege de Brexit???
  Met al die vrachtwagens die nu bij de grens blijven
  staan komen ze zwaar in de problemen.

 42. @ Mo: 11:17 am. Dat ben ik geheel met U eens. En deze demonische elite, zit ook achter de Corona hoax, en achter de “great Reset”.

 43. Het oude virus vooral bedreigend voor ouderen, het engelse mutatie-virus vooral voor jongeren.
  Allemaal kul in het kader van de brexit-onderhandelingen: zie wat er gebeurt als je brussels dictaat niet blieft en blijf op je eiland.
  Met 1,3 miljard inwoners komt china niet verder dan 87.000 besmettingen in het brexit overgangs-jaar…
  Alleen nederland met 17 miljoen inwoners gaat al richting de 700.000 besmettingen..

 44. Belangwekkend interview met toxicoloog Höckertz die zich jarenlang heeft bezig gehouden met vaccinontwikkeling. Hij zegt ook dat de regering druk uitoefent om snel met een vaccin te komen. Hij waarschuwt voor mogelijke bijwerkingen én voor anti-lichaam responses die de ziekte juist kunnen verstreken. Daar is veel te weinig over bekend. Zijn eerste vraag bij de uitbraak in het VK van die “nieuwe” variant is dan ook: “We moeten weten of deze mensen een injectie hebben gehad”.
  Hij kent veel medewerkers van het Paul Ehrlich Instituut die het met hem eens zijn, maar die zich niet publiekelijk mogen uiten. Zelf zal hij de injectie niet nemen, hoewel hij veel andere vaccins wel heeft genomen. Hij zou wel de ‘ouderwetse’ methode kunnen waarderen, die van kweek op eieren, waarna het virus chemisch inactief wordt gemaakt.
  Vertalen met rechtermuisklik: https://snanews.de/20201216/toxikologe-corona-impfstoff-187459.html

 45. Aanvulling op voorgaand bericht:
  Heiko Schöning is sinds enige tijd ook verbonden aan de WorldDoctorsAlliance.com

 46. In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation – u weet wel van die ‘menslievende’ familie Rockefeller – het ‘Lockstep document’ (https://thealterofdeceit.net/2020/05/09/rockefeller-foundation-paper-published-in-2010-lockstep/) waarin de huidige situatie minutieus wordt beschreven, om via een plandemie de bewoners van Gaia (aarde) in een dictatoriale New Worldorder-dictatuur te rommelen.
  Twee jaar later ontvingen alle EU-commissarissen, EU-parlementsleden & hoge ambtenaren een stripverhaal met de omineuze titel ‘Injected’. Via een ontdekt virus op de dierenmarkt in het Chinese Wuhan waar o.a. vleermuizen worden verhandeld, zou enorme wereldwijde gevolgen hebben. Een van de ontvangers van dit voorspellend document is de toenmalige EU-commissaris Neelie – pussycat – Kroes (1941). Zij was tussen 2004 en 2014 EU-commissaris en deze pur sang landverrader is momenteel woonachtig in Amsterdam.

 47. het is vanzelfsprekend dat de coronatest zo diep mogelijk de neus ingaat want anders heb je geen goed ‘neusslijm monster’

 48. Ik heb er al vrede mee genomen dat ik ergens in de loop van volgend jaar mijn job zal verliezen en/of niet meer zal kunnen winkelen en/of geen recht meer zal hebben op gezondheidszorgen, en/of volledig zal uitgesloten worden van de maatschappij, enz… vermits ik het vaccin nooit zal aanvaarden.

 49. Dit valt me op, u schrijft: “Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd”

  Toen was er een nieuw virus, mexicaanse griep, en vanuit deze site werden precies dezelfde zaken aangeroerd als nu het geval is: er is geen virus, de elite wil een soort reset en de macht grijpen dmv een verplicht spuitje dat geen vaccin is maar een middel je te controleren dan wel je te doden.

  Tja. is toen dus niet gebeurd. Nu nieuw virus, precies hetzelfde praatje.

 50. Pier, je schreef dat het onrechtvaardig is als nietsvermoedende mensjes, die voor Jezus kiezen verloren zouden gaan door het vaccin, omdat ze deze site en andere sites die waarschuwen voor vaccins, niet lezen. Zo is de Heere God natuurlijk niet. Maar het gevaar schuilt hierin, dat mensen die het vaccin krijgen hun DNA verandert kan worden. Ze willen de mensheid bewerken, zodat het Godsbewustzijn verloren gaat. Je weet toch ook wel dat satan listig te werk zal gaan. En omdat straks het vaccin verplicht of indirect verplicht, is hetzelfde. Iets wat verplicht wordt is niet in de haak. Er schuilt wel degelijk gevaar voor ons in die vaccinaties. Je zou kunnen zeggen, het is een opstapje naar het merk van het beest, als het dat al niet is. En vergeet niet, het systeem waar wij inzitten, de technologie, alles digitaal, internet, wie zegt dat dit niet het systeem is van de duisternis?
  Iedereen wordt eraan gekoppeld. We zitten er al tot onze oren in

 51. Het rijtje met artsen/aanverwante academici kan uitgebreid worden met o.m..
  dr Heiko Schöning (chd-europe, Aerzte fuer Aufklärung)
  dr Judy Mikovitz, USA
  ‘Amazing Polly’ USA/Canada
  drs Rob Elens
  drs Berber Pieksma

 52. Ze beginnen vanaf 28 december met het inspuiten van het vaccin en tegelijk zorgen ze, onder het voorwendsel van een nieuwe variant van het coronavirus, voor een totaal reisverbod zodat niemand er zou kunnen aan ontsnappen.
  Gemuilkorfd, opgehokt en ingespoten met een vaccin met ‘bijwerkingen’ die onder andere zullen zorgen voor totale apathie, zodanig dat niemand in verzet komt tegen de big reset.
  Aan de Westerse welvaart, die ongezien is in de geschiedenis van de mensheid, zal abrupt een einde komen…

 53. “De gemiddelde overheid is wel zo incompetent dat ze kunnen al die plannetjes wel hebben en proberen uit te rollen maar het gaat ze niet lukken.”

  Klopt, daarom gebruikt de machtselite ze als marionetten, die ze na vier jaar weggooit. Een krachtige organisatievorm is de familie, waarbij je zaken van generatie op generatie kunt doorgeven, de rechtsvorm niet hoeft te deponeren, geen jaarrekening hoeft op te maken noch verantwoording aan het publiek hoeft af te leggen, terwijl je wel 250 jaar vooruit kunt denken en plannen.

 54. Boek zit in de derde druk – en kan ik iedereen aanbevelen :
  https://www.deblauwetijger.com/product/corona-vals-alarm/

  Op de achterflap wordt The Washington Times geciteerd :
  ‘Dit zijn de feiten: COVID-19 is een echte ziekte waarvan enkelen ziek worden, fataal kan zijn voor met name ouderen – maar niets doet voor de overgrote meerderheid. En meer is het niet.’

 55. @ amo schreef:
  21/12/2020 om 1:09 pm
  Mooi, maar de effecten op lange termijn zijn niet bekend. Dat is niet mogelijk en als ik naar de reputatie kijk van pharma en politici ben ik er nog steeds niet gerust op.
  Verder blijf ik me dus verbazen over het gebrek aan interesse in de middelen die aanwijsbaar middels wetenschappelijk onderzoek het virus vrijwel onschadelijk maken. Ook begrijp ik dat 80 % van de patiënten op de IC overgewicht hebben en/of vaak ook diabetes, hoge bloeddruk, COPD en vooral een niet optimaal functionerend immuun systeem. Dat zijn enorme mogelijkheden om zonder experimentele hoogstandjes het virus beheersbaar te houden.

 56. Wendy Waldman: Vind ik ook. Ik denk dat vast een bordje op mijn buitendeur doe met de tekst: Gevaccineerden niet welkom!

 57. Beste forum leden,
  Kan iemand mij uitleggen waarom de elite dit allemaal wil. Ik snap het gewoonweg niet. Wat is hun doel. De macht zonder mensen op deze aardkloot en een kapotte economie??

 58. “Onafhankelijke” patiëntenfederatie Nederland grotendeels gefinancierd door zorgverzekeraars en ministerie van VWS

  https://jdreport.com/onafhankelijk-patientenfederatie-nederland-grotendeels-gefinancierd-door-zorgverzekeraars-en-ministerie-van-vws/?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=105582

  De belangrijkste belangenbehartiger voor patiënten, Patiëntenfederatie Nederland, wordt voor meer dan 80% gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid en zorgverzekeraars, schrijft journalistiek platform Follow the Money.

  Daardoor kunnen er vraagtekens worden gezet bij de onafhankelijkheid van de patiëntenfederatie. Zo liet de lobbyclub bijvoorbeeld weinig van zich horen toen eerst minister Schippers en later minister De Jonge een poging deden om de vrije artsenkeuze flink in te perken, schrijft Follow the Money.

 59. Mensen studeer homeopathie. Met een twintigtal middelen die je als basis kent genees je 90% van de coronagevallen binnen de week(48u durf ik niet te schrijven).Kijk op youtube buiten Europese sites Homeopathic treatment covid-19. bestudeer en noteer geen griepje of corona gaat zo simpel en doeltreffend genezen zijn. Laat ze maar zeveren in de media die medeplichtig zijn in deze fake allopatische wereld georchestreerd door virologen en psychopaten zoals van ranst, bill gates en company. Heb je de kennis mogen ze afkomen met wat dan ook.

 60. Voormalig Pfizer Vice-President Dr. Mike Yeadon adviseert alleen te vaccineren als je oud en/ of kwetsbaar bent.

  https://www.bitchute.com/video/7piYhXYPsU4E/

  Gesproken tekst in de video:

  Dus omdat ik een Ex Grote Pharmaceut ben zoals ze zeggen en werkte in Biotechnologie bedrijven daarom ben ik niet zo een complot-denker die zegt ‘neem nooit een vaccin’. Ik heb alle beschikbare vaccins in de zestiger en zeventiger jaren gehad. Mijn vrouw en ik hebben onze beide kinderen laten vaccineren. Ik ben erg voor goede vaccins het voorkomt veel ziekten en dood. Maar, in het geval van Sars Cov 2, dat doodt ongeveer 1 op de 500 mensen met een gemiddelde leeftijd van 83, denk ik dat een vaccin voor hun geweldig is. Het zou hun een paar maanden extra kunnen geven. Niet veel meer.
  De reden dat je sterft is niet Sars Cov 2 maar omdat het een respiratoir virus is ( populair gezegd een verkoudheidsvirus -NB). Elk respiratoir virus zal je op die leeftijd doden. Zelfs een stevige verkoudheid zal je doden. Dus een vaccin zal heel goed zijn voor hele kwetsbare mensen.
  Maar! Dit is een heel belangrijke maar! Niemand anders heeft dit vaccin nodig. Jouw lichaam en mijn lichaam. Ik ben niet kwetsbaar en zal er niet aan sterven. Het is verbazingwekkend maar het is misschien één op de miljoen.
  Je vaccineert niet een hele bevolking voor één sterfgeval op de miljoen. Wat je dan doet met kwetsbare mensen, is dat je het vaccin aanbiedt. Ik zeg ‘aanbied’. Met geïnformeerde toestemming. Dit is belangrijk.
  Dus het is niet nodig. Het is een verschrikkelijk misbruik van een publiek platform. Om de mensen te laten denken dat de enige manier om ons leven terug te krijgen is door ons massaal te laten vaccineren.
  Wat er gebeurd STINKT heel erg.
  Het is gewoon niet doelmatig. Het is nooit nodig geweest om dit te doen. Ik denk ook niet dat het zou werken.
  Laat ik ook even zeggen dat omdat ik in de farmaceutische industrie heb gewerkt ik heel goed in laat ben om ontwikkelingsplannen te lezen. Dus ik kwam op een website clinicaltrials.gov . En daar kan je zien wat er gaande is met de vaccins. Ik zou je willen zeggen dat nog toe de normale staat van ontwikkeling is dat ze kijken naar antilichamen. Ze kijken in hoeverre de vaccins het aantal antilichamen vergroot. Dat is alles wat ze weten. Ze weten bijvoorbeeld niet in hoeverre je minder ziek wordt. Of in hoeverre je nog besmettelijk bent. Noch dat je het virus überhaupt draagt. Dat weet je niet. Daar is het drie jaar te vroeg voor.
  Alles wat we weten wat er gebeurd wanneer we beginnen te vaccineren is dat het het aantal antilichamen doet stijgen. En ik zal je vertellen dat veel antilichamen een goede zaak is. En ik zou dat ook graag hebben als ik erg ziek zou zijn. Die antilichamen zijn waarschijnlijk niet het belangrijkste onderdeel van je immuunsysteem. We zijn er bijna zeker van dat het om de T-cellen gaat. Ik denk dat het een vaccinontwikkelingsplan is dat leidt naar….Er is maar een klein beetje informatie beschikbaar. En zoals ik al eerder heb gezegd je hoeft je niet als je jong of van middelbare leeftijd of zelfs van mijn leeftijd bent …60 jaar en gezond…dan ben je niet echt kwetsbaar. Dus als je in normale omstandigheden niet had overwogen om een griepprik te nemen voor deze winter dan zou ik zeker niet overwegen om dit vaccin te nemen. Maar het grootste probleem dat ik er mee heb, dat als het verplicht wordt of door Coerce, m.a.w. je hoeft niet. Maar het gevolg is dat je niet kan reizen en zo. Ik wil je kijkers laten weten dat dat ILLEGAAL is. Volgens internationale wetgeving. Na de tweede wereldoorlog kwamen wreedheden naar boven die door dokter Mengele met mensen experimenteerde die tot hun dood leidde. En er is toen na de tweede wereldoorlog een internationale wet gekomen die het volgende zegt:

  dat er geen medische experimenten bij iemand mag worden uitgevoerd zonder zijn instemming. En dat ze baat bij moeten hebben en nog 10 andere zaken.

  Maar dat is waar het in feite om gaat. Jouw overheid heeft niet het recht deze wet te omzeilen. ( De noodwet is dus illegaal? -NB) . Dus als mensen je zeggen dat je gevaccineerd moet zijn anders kan je geen boodschappen doen of je kan niet aan het werk of reizen…sleep ze voor het gerecht. Het is absoluut illegaal. Niemand kan dat verdedigen.
  Zoals al gezegd ik ben pro-vaccin als je oud, bang of kwetsbaar bent. En het vaccin is beschikbaar. Spreek met je dokter ( huisarts) en overweeg het. Misschien moet je het nemen. Maar iedereen anders…je hebt het niet nodig. En er is iets heel raars aan de gang…dan stopt de video.

 61. De corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep en bedoelt voor de installatie van een communistische N.W.O. dictatuur.Het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden en slopen van de economieen.De satanische globalistische elite die deze wereld regeren willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,hiervoor worden de dodelijke corona vaccinazi,s gebruikt.

 62. Artsen wereldwijd verklaren dat er geen pandemie is en dat het vaccin levensgevaarlijk is:
  (Engelstalig , half uur )

  https://www.bitchute.com/video/nmOmfRl0FcQo/

  Dr.Andrew Kaufman USA
  Dr. Hilde Desmet Belgie
  Dr. Nils Fosse Noorwegen
  Dr. Mohammed Adil UK
  Dr. Vernon Coleman UK
  Prof. Dolores Cahill Ierland
  Dr. R. Zac Cox UK
  Dr. Ralf Sundberg Zweden
  Dr. Johan Denis Belgie
  Dr. Daniel Cullum USA
  Dr. Anne Fierlafijn Belgie
  Dr. Kevin Corbett UK
  Dr. Carrie Madej USA
  Kate Shemirani ( verpleegkundige ) UK
  Sandy Linøe ( farmacoloog) Zweden
  Boris Dragin Zweden
  Dr. Piotr Rubas Polen
  Dr. Rashid Buttar USA
  Dr. Nour de San Frankrijk
  Dr. Kelly Brogan USA
  Prof. Konstantin Pavlidis UK
  Dr. Sherri Tenpenny USA
  Senta Depuydt ( journalist) Belgie
  Dr. Heiko Santelmann Duitsland
  Dr. Margareta Griesz-Brisson Duitsland
  Dr. Mikael Nordfors Zweden
  Dr. Elke de Klerk Nederland

 63. Het is niet verwonderlijk dat “ de elite “ waar ik zeker ook de farma giganten onder reken, haast heeft om zo snel mogelijk de hele wereld te vaccineren. Snelheid in nu het “ verdienmodel “ als blijkt dat er veel bijwerkingen zijn dan zal het verdienen stagneren.

  De eerste = nu echte = bijwerkingen zijn nu al verontrustend voor de groot geld verdienende farmaceuten, en daarom is snelheid nu geboden.
  Als straks duidelijk wordt , dat het niet werkt, of ONJUIST WERKT, ( persoonlijk vind ik dat het gevaarlijkste, met de mRNA in het vaccin ) dan wil niemand het meer en dan zitten de farmaceuten met een financiël debacle.

  Met vele anderen denk ik dat dit een middel is om de grote wereld wijde reset te beïnvloeden, en sneller te laten verlopen.

  Alhoewel er “ buiten de waard “ is gerekend, en dit klinkt erg populair, maar ik weet dat er ÉÉN is die de wereld ECHT REGEERT en dat is God❗️
  Hij heeft de situatie ; de periode die nu begint beschreven in Zijn Woord❗️
  Overheden kunnen klungelen en verplichten wat ze willen, maar Zijn Woord zal bestaan. D.w.z. Zal doorgaan!
  Het is zaak dat je weet wie Zijn Zoon onze Here Jezus Christus is.
  Dat je weet dat Hij voor jou aan het Kruis is gestorven, dan kunnen overheden en allerlei machten je dreigen, treiteren, je zelfs tot de dood veroordelen, maar je ziel, je persoonlijkheid zal voort blijven leven in het Vaderhuis met zijn vele woningen!
  TOTDAT , ja er is een totdat, TOTDAT ; een einde komt aan deze gekke idiote smerige chantabele verdrukkende oneerlijke zieke krankzinnige wereld periode.
  Dat zal zijn …. Als Hij; Jezus, terugkomt naar deze wereld.
  En dan gaat hij , Jezus oordelen de dan nog overgebleven levenden en de doden❗️
  Dit klinkt gek en onwezenlijk, en velen willen hier niets meer mee te maken hebben, maar we vieren kerst feest, en toen kwam Zijn Zoon voor het eerst naar deze wereld.
  Zodat het mogelijk werd dat je behouden zou blijven. ❗️
  Dat is de enige echte oplossing voor het wereld wijde Corona probleem, of we dit nu leuk vinden of niet❗️

  We zien nu al het volgende probleem , dat het eerste virus muteert, in een nog besmettelijker variant.
  En misschien zal het vaccin van de huidige vaccins op deze nieuwe gemuteerde variant niet eens werken.
  Mevr Koopmans zegt wel dat we ons daar geen zorgen over moeten maken, en dat het waarschijnlijk wel zal werken maar waarom hoe weet ze dat?
  Hoeveel “ varianten “ zullen er nog komen.
  We kunnen er zeker van zijn, Als China “ zijn virus kastje “ open doet, dat er nog vele tientallen smerige virussen over de wereld zullen gaan. ❗️
  De CCP is genade loos❗️
  Als de Europese bedrijven zich uit China terug trekken dan hebben ze daar wel een “ oplossing voor”. Stuur een virus❗️
  Net zoals ze nu al een schandelijke “ oplossing “ hebben voor de oeiguren. Miljoen in kampen opgesloten , en de wereld die zo prat gaat op mensen rechten ZWIJGT❗️
  En de Falon gong niet te vergeten.
  Die stoppen ze in de gevangenis, nemen bloed en weefsel type af van deze mensen en ze hebben in Beijing een speciaal ziekenhuis voor transplantatie.
  De faling gong aanhanger wordt ter dood veroordeeld en tegelijkertijd worden zijn of haar organen verwijderd en “ op bestelling “ worden de organen geleverd, aan rijke buitenlanders. De wachtlijst voor orgaan transplantatie is in China zeer kort.
  Dit klinkt buitenaards maar dit is de chineesche CCP❗️
  Zoek het zelf maar op wat ik hier schrijf, het is zo ongelooflijk smerig dat je dit als normaal mens niet geloofd!
  Dan is een “ nieuw virus “ op de wereld brengen nog maar een peanut ❗️

  Dit is nog maar het begin, van heel veel nare dingen die zeker zullen komen. ❗️

  Ik las ergens dat China wel erg graag met virussen knoeit en er nog “ 2000 nieuwe” in voorraad heeft!
  Dus we zijn er nog niet.

  Dit is inmiddels een WERELDWIJDE koude BIOLOGISCHE OORLOG‼️
  En het startschot hiervoor lag ==== = of bewust of per ongeluk op dat tijdstip ====== in CHINA❗️

  Het is een globaal gebeuren met grote GEOPOLITIEKE GEVOLGEN ❗️
  Als je dan ziet hoe Trump China goed begrepen heeft en handels overeenkomsten opzegt. Maar de democratische partij sterk met China verweven is. Velen zijn omgekocht het congreslid Eric Swalmenn had zelfs een relatie met een chinesche spion❗️
  Hoe Biden het vriendje van China “ hij is via zijn zoon Hunter al volop omgekocht “ tijdens zijn vice presidentschap onder de boef Obama !
  Volgens de Chinezen moet Biden president moet worden!
  Ze hebben driftig “ mede gefraudeerd” met computers met de laatste verkiezingen.
  Trump vecht nog steeds terug❗️
  Deze afloop zal wereld wijde gevolgen hebben ; let daar eens op ❗️

  Als je ziet hoe nu Europa begint door te krijgen dat China geen eerlijke handels partner is, en wij met de chineesche Huawei, 5G direct gevaar zouden lopen op inderdaad het proces dat schrijft Xander hierboven ook “ gezichts herkenning” en nog veel meer controles over ons privé leven. Dat Merkel zegt “ batterijen voor elektrische auto’s moeten we hier gaan maken “
  En wat te denken van de hele farmacie die in handen van de Chinezen is.
  En onze hoogwaardige “ chips “ technologie China wil het maar wat graag bemachtigen ❗️
  Hoe China vele havens in Europa heeft opgekocht. Hoe China Afrikaanse landen uitmergeld voor de schaarse grondstoffen voor communicatie middelen. In ruil voor aanleg van wegen waar ze vaak ook nog voor moeten betalen.
  Hoe China liegt over de Corona crisis in hun eiegen land❗️

  Het wereld economisch forum wil niets anders dan de “ gewone burger onder controle krijgen” weg met je vrijheid, de staat de superstaat ( in eerste instantie Europa ) en later de wereldmacht of dit nu China of de VN of Europa of een andere nieuwe macht zal zijn er komt ÉÉN grote wereld macht met “ ons als bestuurbare mensen “
  Je moet dit niet als een Nederlands probleem zien zelfs niet als een Europeesch maar een wereld wijd probleem een GROTE RESET❗️
  De hele globe over. ❗️Het valt momenteel allemaal samen. ❗️
  Alles hangt met alles samen, niet mogen reizen, niet mogen handelen, geen familie mogen bezoeken, beperkingen in de religieuze sfeer, faillissementen, “ opdringen/onder controle willen krijgen” van de natuur❗️ Betalen via chips, alleen als je “gemerkt “ ( gevaccineerd) bent. Dus je huishuur niet meer kunnen betalen. Geen boodschappen doen. ❗️Of niet meer “ bij je geld “ kunnen!

  De wereld zal in een grote chaos veranderen, dit zien we voor onze ogen gebeuren.
  Het einde is NIET met de vaccinatie in zicht❗️
  Waar mogelijk zullen we ons misschien nog per land, via de regering kunnen verzetten, maar dit zal met de huidige machtsblokken als b.v. Europa slechts tijdelijk zijn.Bovendien zijn er partijen ( in ons land ) die dit niet zien, en andere partijen die dit “ gewoon leuk “ vinden. Globalisering in het credo❗️De wereld een groot dorp❗️Zonder CO2 uitstoot❗️
  Kijk in dit verband naar Polen en Hongarije.
  Zij proberen driftig om hun “ eigen vrijheden “ te behouden en worden door de EU gestraft.

  Ik kan nog een tijdje zo doorgaan. Maar lees,,, en kijk zelf, hou je ogen open.
  En zorg dat je voorbereid bent op alles. Maak het in orde met God❗️
  Dat is een “ levens verzekering voor altijd” ❗️
  Ik wens jullie allen gezegende kerstdagen
  Shalom
  Anna

  Anna, maximaal 3 woorden in hoofdletters. Uw vetgedrukte rode uitroeptekens zijn niet nodig. Mvg. Mod.

 64. Het regime in Den Haag voert BEVELEN uit, van hogerhand, punctueel.

  https://wakkeren.nl/het-regime-in-den-haag-voert-bevelen-uit-van-hogerhand-punctueel/

  Herr Klaus Schwab reikt een prijs met onbekend geldbedrag uit aan uw “Minister-President” die de koning te rijk is met de woorden:
  “Iemand, met duidelijke waarden, die zijn waarden volgt, dus u bent een echte staatsman. Het is mij een grote eer en een groot genoegen, om u als eerste officiële ontvanger van de prijs, namens de Atlantic Council uit te reiken: “The Global Citizen Award 2019”.
  Voor een beter begrip, moeten we die meneer Schwab als volgt interpreteren:
  “Iemand met duidelijke opdrachten, die zijn opdrachten stipt uitvoert, als een echte dienstknecht. Namens het Atlantic Council…”
  BRON: https://www.atlanticcouncil.org/news/transcripts/global-citizen-awards-transcript-prime-minister-of-netherlands-mark-rutte/

 65. Ja ben bang dat dit alles ind zo zal gaan
  Vanaf 2008 hou ik ook al deze zaken bij. Dacht toen ook dat het tijdens de mex griep allemaal doorgezet zou worden maar was ook een fase in de plandemie.
  Het hele onderwerp transhumanisme, A.I. heeft me ongeveer 7 jr geleden gegrepen en is eigenlijk een must om in te duiken voor een ieder want men heeft werkelijk geen idee wat er al mogelijk is.
  Openbaringen ontvouwt zich van de ene bevestiging naar de andere.
  Het gaat enorm snel nu….fasten your seatbelts and stay strong in His Spirit!
  Sterkte lieve mensen….

 66. In Duitsland heeft een ethicus (!!) beweerd dat vaccinweigeraars de IC’s en beademing ontzegd moet worden. De Duitse hoofdadviseur Drosten (die als eerste de test aan China verkocht) heeft zich achter dat idee verklaard.
  Virologen die een erg grote broek gaan aantrekken: ze willen beslissen over leven en dood en zelfs over de inrichting van de samenleving (Koopmans).
  Die “ethicus” heeft kennelijk weinig ethische bezwaren tegen een experimentele injectie, waarbij een RNA code in onze cellen gebracht gaat worden en waarbij nu mensen onvrijwillig als proefkonijn worden gebruikt. Duitsland politiestaat; harder en meedogenlozer dan Nederland. De verzetsbeweging is er echter ook veel steviger dan hier, met veel eminente vakmensen.

 67. Big Pharma’, ‘Big Finance’, ‘Big Government’ en ‘Big Tech’ club. De burgers hebben nogal wat vijanden! Helaas hebben we ze zelf gecreëerd en betaald. Dus stem niet, koop geen tech-speeltjes en koop vooral geen huis; stop je spaarcentjes weer in een oude sok, bovenal alle geestverziekende media de deur uit. De dokter is ook een goede plaats om weg te blijven. Blijf niet in uw zelfgecreëerde gevangenis zitten ga weer lekker het bos in. (laat de elite dat maar niet horen anders hakken ze alle bomen ook nog om) Mijn hond heeft nog nooit een dokter gezien en heeft ook geen aaifoon maar is kerngezond door zowel intacte instincten inclusief een deugdelijke levensfilosofie. Wat een verschil met de diefachtige corona-bekeuringen uitdelende obese politieagenten en boa’s. Knettergek maar goede slaven.… voor de elite. ‘Wie huilt niet die de mens beziet’.

 68. rustig blijven, je niet gek laten maken door dit, was te verwachten .

 69. Het zijn allemaal nog maar oefeningen voor het finale ’teken van het beest’. Want, zou dit al dat in Openbaringen genoemde teken zijn, dan zou er een zeer onrechtvaardig element in schuilen, in die zin dat er ook in Openbaringen staat dat degenen die dat teken in hun hand of voorhoofd hebben ontvangen, in de put van vuur en zwavel zullen worden geworpen.

  Stel je nu eens voor dat b.v. twee brave oude mensjes, die deze site nooit gelezen hebben, alle vertrouwen hebben in de overheid en de main stream media, uit bezorgdheid, omdat ze boven de 70 zijn en dus tot de kwetsbare groep behoren, zich tegen covid laten inenten.

  Worden deze mensjes dan in de put van vuur en zwavel geworpen? Onmogelijk. Zeker onmogelijk als deze mensjes ook nog eens hun vertrouwen op Jezus hebben gesteld, geloven dat Hij voor hun de straf van het oordeel op Zich heeft genomen.

  Dus, Xander, wat je signaleert kan nog niet het uiteindelijke teken van het beest zijn. Nog niet. Ik denk dat aan het teken van het beest voorwaarden worden verbonden. Ik noem maar wat: “je komt alleen voor dit reddende vaccin in aanmerking als je bereid bent alle religieus fanatisme zoals geloof in Jezus als Verlosser op te geven.” Zoiets.

  Er zal een keuze aan verbonden zijn, bedoel ik. Anders zou het onrechtvaardig zijn en als God één ding niet is, dan is het onrechtvaardig.

 70. Deze video kwaliteit is slecht, door data verlies, maar absoluut het volgen meer dan waard.
  Zeker in het licht van wat heden onze mensheid wordt aangedaan.
  Interview met Dr. Marcel Polte
  Ritueel satanisch geweld wordt nog nauwelijks in het openbaar besproken, of wordt betwijfeld en afgedaan als een uitvinding van de slachtoffers. Studies en gespecialiseerde therapeuten bewijzen echter de diepe realiteit ervan! De auteur en advocaat, Dr., laat zien welke krachten samenwerken om het mogelijk te maken om deze gruwelijke, wereldwijde misdaden op het gebied van de mensenrechten te verdoezelen.
  https://www.kla.tv/17788
  Rond 33:00 wordt het zeer interessant, code van Neurenberg komt dan ter spraken.
  Binnen de CIA zitten volgens sommige mensen die ik zelf eens gesproken heb, lui die behoren tot gevaarlijke occulte sektes.
  Bijna alles wat nu plaatsvindt, zijn protocollen ontwikkeld door de Central Intelligence Agency van de USA.
  Het was mij al meer dan duidelijk, dat ook bij de covid-19 nep pandemie, de CIA vuistdiep mee verwikkeld is.

 71. Een nieuwe mutatie die 70 besmettelijker is, zo worden de mensen nog angstiger gemaakt.
  Maar een mutatie van een virus betekent niet alleen maar dat de besmettelijkheid toeneemt, want de nieuwe variant is ook zwakker, en dus iets minder gevaarlijk!

 72. Ze krijgen toch hun zin,grote groep mensen zijn door de zg mutatie banger als voorheen , grote groep gaat overslag voor vliegen en evenementen.
  Individuele, door de maatregelen gaan ook voor de bijl.
  De laatste groep,tegenstanders en afwachters gaan uiteindelijk ook.
  Iedereen ko.t aan de beurt ben ik bang.

 73. Het zeer besmettelijk virus zou nu weer in Engeland zitten en zo blijven we bezig. Ze zijn ons in een dictatuur aan het brengen het virusdictatuur, hopelijk zal het is ooit verdwijnen? Shalom

 74. Er zijn al vakmensen die zeggen dat deze Engelse variant niet nieuw is. Dat deze al maanden bestaat, en dat er ook geen bewijs is dat deze meer besmettelijk is.
  Die overheden hebben hun verstand verloren. Of het is onderdeel van een vuile agenda.

 75. Pseudo-epidemieën bestaan. Een bekend voorbeeld was de paniek die in 2006 uitbrak in een groot ziekenhuis: https://blog.plan99.net/pseudo-epidemics-7603b2da839
  Plotseling kregen medewerkers last van een hoest die zich snel verspreidde. De ziekte zou riskant voor de zwakken kunnen zijn. Er werden snel maatregelen genomen. Meer dan 1000 stafleden moesten in quarantaine. Duizenden kregen anti-biotica en IC-bedden werden gesloten. 142 mensen testten positief.
  Achteraf bleek het allemaal een misvatting. Bij de definitieve test met bacterie-kweken, werden de pathogenen niet gevonden. Er was vermoedelijk gewoon sprake van een normale verkoudheid.
  Men kwam tot de conclusie dat men te veel vertrouwen had gehad in een gevoelige test: de PCR test, die fout positieve uitslagen had gegeven. Door die moleculaire test leek het alsof er een epidemie rondging. En dan wordt er een geheel eigen dynamiek in gang gezet.
  Foute paniek op basis van de PCR-test, dat was de uiteindelijke conclusie.

 76. Rob Elens vroeg zich hardop af waarom men aan een vaccin een lichtgevende stof zou willen toevoegen. Hij had nooit zoiets gehoord. De pers schijnt er niet wakker van te liggen; die suffe leken zitten braaf pootjes te geven.

 77. Misschien heeft de elite nu een onvoorzien probleem in de Nederlandse situatie:

  Rechtsstaat geschonden, aftreden geboden

  https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2020/12/rechtsstaat-geschonden-aftreden-geboden-795069/

  De kabinetten-Rutte II en III schonden de beginselen van de rechtsstaat, stelt een parlementaire commissie vast in een reconstructie van de toeslagenaffaire. Tienduizenden gezinnen werd groot onrecht aangedaan. Geen beter signaal dat zoiets nooit meer mag gebeuren, dan het aftreden van de premier en zijn kabinet, schrijft Eric Vrijsen.

 78. laat je niet voor de gek houden . indien je immuunsysteem prima werkt . waarom dan vaccineren?
  aan mijn lijf geen polonaise.

 79. Uit het stuk je van Xander lijkt het wel weer of de wereld vergaat.
  Ik heb een groot vertrouwen in de huidige situatie. De gemiddelde overheid is wel zo incompetent dat ze kunnen al die plannetjes wel hebben en proberen uit te rollen maar het gaat ze niet lukken.
  Weten we nog alle ophef over de Corona App. En nu de Corona melder staat op 1 miljoen + gedownload. Dus zeg hij is twee miljoen keer gedownload. Nou dat heeft het gros van de bevolking hem niet gedownload. Overheid prettige wedstrijd, de meerderheid doet niet mee.
  Het ding werkt niet voegt niets toe. En zo zie ik het ook met het vaccineren. Een grote meerderheid wil niet, ondanks dat er door regeringen en de MSM alleen maar de voordelen van het vaccin worden genoemd. Toch geeft Xander in dit stuk aan dat veel mensen het niet gaan doen. En als die groep maar groot genoeg is dan zal dwang/uitsluiten niet helpen want dan sluit de overheid (+ de groep die zich wel laat vaccineren) zichzelf uit. Kortom positief blijven, dit gevecht gaan we winnen. We hebben helaas te maken met een elite die volkomen is buiten de werkelijke leeft en denkt. Maar de werkelijkheid ontkennen wil nog niet zeggen dat deze daarmee verdwijnt.

 80. Je kon er op wachten
  Nog meer bangmakerij

  Ik denk dat ook 75% van de mensen geen vaccin gaat nemen

  Ze willen een onderklasse creëren
  Maar wij kunnen dat ook gaan omdraaien
  Festivals, cafés, restaurants, vakanties etc etc
  Alleen voor ongevaccineerden

  Gevaccineerde zijn een bedreiging, die worden geënt met virussen!!!!

 81. Op https://nos.nl/artikel/2361478-vk-zo-goed-als-afgesneden-chaos-verwacht-in-havens.html “VK zo goed als afgesneden, chaos verwacht in havens”, op https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5204403/europa-vk-grenzen-gemuteerd-coronavirus “Groot-Brittannië afgesloten van wereld, chaos in havens verwacht” en op https://www.theguardian.com/world/2020/dec/20/frances-covid-freight-ban-to-have-devastating-effect-on-uk-sector-warns “France’s Covid freight ban ‘will have devastating effect’ on UK supplies” (Frankrijks Covid vrachtverbod ‘zal verwoestende gevolgen hebben’ op UK benodigdheden)”.

  Groot-Brittanië kan zich de komende dagen opmaken voor voedseltekorten en massale sociale onrust en dan is de Brexit nog niet het geval, wat zal daaruit voorkomen? Vinden jullie het ook bizar toevallig dat juist nu de Brexit per 1 januari as. een feit zal zijn, er een veel besmettelijkere variant van dit virus is opgedoken en kunnen we een nog veel strengere lockdown verwachten dan nu het geval is? Kortom, we bevinden ons in een heuse oorlogssituatie.

 82. Dankjewel, Xander, voor weer een steengoed artikel! Je bent voor mij een lichtbaken in een alsmaar donkerder wordende tijd….

Comments are closed.