‘Zwarte Dood weer opgedoken in Azië’

—————————————————————————————————————————————-

Dagelijks 300 mensen met nieuwe longontsteking in ziekenhuis opgenomen – Daarnaast verspreidt zich ook een nieuwe, ergere variant van corona, plus de varkensgriep

—————————————————————————————————————————————–

Chinese officials waarschuwen dat er in Kazachstan een onbekende, dodelijke vorm van (virale) longontsteking is opgedoken, die veel gevaarlijker is dan het coronavirus. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat zijn vele goed ingelichte bronnen hem hebben verteld dat het om een terugkeer van de gevreesde builenpest, oftewel de Zwarte Dood, gaat. In de 14e eeuw vaagde deze pest de helft van de totale wereldbevolking weg.

De waarschuwing dat Kazachstan sinds juni wordt getroffen door een ‘onbekende, dodelijkere longontsteking’ is afkomstig van de Chinese ambassade. De Kazachse autoriteiten ontkennen dat het om een nieuwe variant gaat, maar doen tegelijkertijd wel wetenschappelijk onderzoek naar het virus. In drie steden zouden inmiddels 500 mensen zijn besmet, van wie er 30 ernstig aan toe zijn.

Dagelijks 300 mensen met longontsteking in ziekenhuis opgenomen

In de voormalige Sovjet Republiek overleden in de eerste helft van dit jaar 1772 mensen aan longontsteking, waarvan 682 in juni. In dezelfde maand werden 1700 nieuwe ziektegevallen geconstateerd, twee keer zoveel als in dezelfde maand vorig jaar. Volgens Saule Kisikova, hoofd afdeling gezondheid in de stad Nur-Sultan, worden dagelijks al 300 mensen met longontsteking in het ziekenhuis opgenomen.

Kazachstan hief de corona lockdown op 11 mei weer op, maar heeft de maatregelen in sommige gebieden nu weer aangescherpt. President Kassy-Jomart Tokayev verklaarde op TV dat het land wordt getroffen ‘door de tweede coronavirus golf, gekoppeld aan een enorme piek in longontstekingen.’ Net als in de rest van de wereld verloopt corona in Kazachstan als een gewone griep; een kleine 50.000 mensen werden besmet, waarvan er 264 overleden. (1)

Varkensgriep en nieuw corona virus

In februari schreven we dat er in Azië, waaronder weer in China, nog andere ziekten aan het verspreiden zijn, waaronder de varkensgriep (hier ook bekend als de Mexicaanse griep). Volgens econoom Martin Armstrong is daar een nieuw coronavirus bijgekomen, ‘die veel dodelijker lijkt dan de beraamde versie die gefabriceerd lijkt te zijn om de Grote Reset in gang te zetten.’

‘Communisten vernietigen onze samenleving’

‘De huidige (corona) nonsens wordt uitgebuit om de bevolking te terroriseren, zodat ze doelbewust de wereldeconomie kunnen herontwerpen. Er is absoluut geen enkel historisch precedent om de hele wereldbevolking in lockdown te plaatsen. Je doet de zieken in quarantaine, niet de gezonden. Door mensen te dwingen mondkapjes te dragen, breek je het verband van de beschaving af.’

‘Vanaf nu zullen veel mensen naar anderen kijken als een potentieel gevaar. Dat is het doel, want dat voorkomt dat er georganiseerd verzet komt. Je kunt geen gezichtsuitdrukkingen meer zien, of iemand een grapje maakt, of gemeen doet. Zo vernietig je een samenleving. Juist dit was altijd al het doel van de communisten. We lijken het script van Joseph Stalin te volgen.’ (2)

Aangezien inmiddels met bijna 100% zekerheid is aangetoond dat Covid-19 uit een laboratorium komt, moeten we er ernstig rekening mee houden dat dit met de nieuwe variant (Covid-20?) en met de Zwarte Dood ook het geval zou kunnen zijn. Dan heeft Bill Gates zijn voorspelde ‘bio terrorist attack’ niet meer nodig om de wereldbevolking zo doodsbang te maken, dat ze zullen smeken om zijn DNA-veranderende vaccins.

Xander

(1) SCMP
(2) Armstrong Economics
Afbeelding: Yuri_B , Pixabay 

Zie ook o.a.:

29-05: Longschade door corona is niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep
26-05: Virus- en vaccin professor: Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. Hallo Oma… 🌷 🌹
  Dat heeft u mooi geschreven.
  Dat is ons recht.
  Als gelovige in de Heere Jezus, wens ik u Gods liefde van harte toe, en de mensen die u dierbaar zijn.

  Hartelijke groet van mij, Esther.

 2. @Esther schreef:
  20/07/2020 om 10:16 pm
  Hallo oma…

  Ik sta gelukkig stevig op mijn benen op deze aarde.
  En ik geloof ook nog in een machtige God en Christus Jezus.

  Hartelijke groet, Esther.”

  Beste Esther,

  Goed voor jou, dat is je recht
  Ik heb datzelfde recht om geen houvast te zoeken ergens in de wolken, buiten mijZelf, maar te vertrouwen op mijn innerlijke Kracht, de Goddelijke Kern in elk mens en Zijn/Mijn Macht niet weg te geven door in de buitenwereld leiding te zoeken naar wat een onlosmakelijk Deel is van mijzelf dat mij kan leiden als je stil wordt en goed genoeg luistert.

  Groeten, oma

 3. Hallo oma…

  Ik sta gelukkig stevig op mijn benen op deze aarde.
  En ik geloof ook nog in een machtige God en Christus Jezus.

  Hartelijke groet, Esther.

 4. Esther,

  “U haalde een voorbeeld aan, over die overstroming. Ik kende het ook al, best wel mooie vergelijking.
  Alleen… wat wou u daar mee zeggen?”

  HUH??? Wérkelijk?
  Begrijp je nu niet dat God nooit ZELF ingrijpt maar de mens als Zijn werktuig gebruikt?
  Hij stuurt menselijke engelen ter hulp?
  Daar ging het in deze discussie toch nét over, dat God zelf (niet) ingrijpt?? En dan begrijp je het nog niet met dit duidelijke voorbeeld?

  “In het mopje/voorbeeld staat iets heel bijzonders.
  De man bid eerst tot God voor redding. Dán pas kwam er redding. Driemaal heeft hij de kans gered te worden. hij was dom om het niet aan te nemen.”

  Nee, hij begreep niet dat de redding door ménsen de eigenlijke engelen van God wáren….en die redding was er óók gekomen zónder dat hij bidt!
  Bij overstromingen wordt namelijk automatisch hulpverlening opgestart, daar hoef je niet voor te bidden, die komen altijd, dat is hun taak? Lees nu toch eens wat je hier schrijft? Allez…gij beweert dat er geen hulpverlening is als je niet eerst bidt?
  (Overigens zijn álle parabelen in de bijbel dezelfde metaforen die óók niet begrepen worden.)
  Moeten we dan ook bidden als je een hartinfarct hebt anders komt de ziekenwagen niet? Moeten we ook bidden anders opereert de chirurg ons niet? Beetje realistisch blijven, nietwaar?

  “Zo ook met mij… eerst in gebed. Mijn geloof in God en Jezus is een realiteit.”

  En intussen herken je de menselijke engelen, God die werkt dóór de mensen rondom je niet, je blijft wachten op God of Jezus, net zoals de man vergeefs op de engelen wachtte en daardoor verdronk.
  Zeg eens: hoe ziet God er eigenlijk uit, dan kan ik Hem ook herkennen als Hij ter hulp komt? Een oude man met een lange, grijze baard?

  “U schrijft…
  ‘Jouw “realiteit” door je geloof in Gods Woord zal jouw maag en die van je kinderen niet vullen en zal je geen dak boven je hoofd bezorgen…dát is de onmiskenbare, aardse realiteit die ook jij niet kunt ontkennen’.
  God zij dank heeft mijn Heere en Vader ons dat zeker gegeven in tijden van grote nood.
  Alleen… ik wees het eten/drinken niet af… zoals de man in het verhaaltje.
  Met dank nam ik het aan.”

  Dus, gij hoeft niet zelf te werken, zoals iedereen, om brood op de plank te krijgen?
  Ze komen het je brengen en aanbieden? Wie?
  Je hoeft geen eten te kopen en huur te betalen voor een dak boven je hoofd? Wie doet dat voor je?

  “Dát is realiteit.
  God wil ook uw Vader zijn, door de Heere Jezus.”
  Realiteit? Vertel dan eens: hoe doe je dat en van wie krijg je dat allemaal? Ik zou ook wel willen dat mij voedsel gebracht wordt en mijn rekeningen voor mij betaald worden?

  Opnieuw inzicht gewenst, beste Esther. En met je voetjes terug op aarde uit de wolken komen.

 5. Hallo Oma…

  U haalde een voorbeeld aan, over die overstroming. Ik kende het ook al, best wel mooie vergelijking.
  Alleen… wat wou u daar mee zeggen?
  In het mopje/voorbeeld staat iets heel bijzonders.
  De man bid eerst tot God voor redding. Dán pas kwam er redding. Driemaal heeft hij de kans gered te worden. hij was dom om het niet aan te nemen.

  Zo ook met mij… eerst in gebed. Mijn geloof in God en Jezus is een realiteit.

  U schrijft…
  ‘Jouw “realiteit” door je geloof in Gods Woord zal jouw maag en die van je kinderen niet vullen en zal je geen dak boven je hoofd bezorgen…dát is de onmiskenbare, aardse realiteit die ook jij niet kunt ontkennen’.

  God zij dank heeft mijn Heere en Vader ons dat zeker gegeven in tijden van grote nood.
  Alleen… ik wees het eten/drinken niet af… zoals de man in het verhaaltje.
  Met dank nam ik het aan.
  Dát is realiteit.
  God wil ook uw Vader zijn, door de Heere Jezus.

  Oma hartelijke groet, Esther.

 6. Beste Esther,

  Jouw “realiteit” door je geloof in Gods Woord zal jouw maag en die van je kinderen niet vullen en zal je geen dak boven je hoofd bezorgen…dát is de onmiskenbare, aardse realiteit die ook jij niet kunt ontkennen.

  Of hoop je dat er manna uit de lucht komt vallen? Een beetje serieus en met je voetjes op de grond blijven…

  “Dan heeft het geen zin om iets uit te leggen vanuit Gods Woord.”
  Natuurlijk niet, je hebt ook geen uitleg over hoe God je wel zal komen redden, je hoopt dat alleen maar…met bidden zul je er niet komen, je zult ook zelf wat moeite moeten doen…

  Zoals het volgende voorbeeld illustreert, dat begrijp je misschien beter:

  Bij een zware overstroming van een storm waarbij zijn hele huis overstroomde, heeft een man zijn toevlucht genomen tot zijn dak en hij bidt naar de Heer om engelen te sturen om hem te redden.
  Er passeert een bootje met de buurman die hem aanbiedt hem mee te nemen naar de veilige oever maar hij weigert want hij wacht op de engelen van de Heer.
  Dan vliegt een reddingshelikopter over, de redders laten een touw zakken maar de man weigert het touw te grijpen en zich op te laten hijsen om zich in veiligheid te brengen want hij wacht op de reddende engelen van de Heer.
  Intussen werd het reeds nacht en de man zit nog steeds te wachten op de engelen van de Heer, het water stijgt nog steeds en de man verdrinkt jammerlijk.
  Aangekomen in de hemel vraagt hij aan de Heer waar zijn reddende engelen bleven.

  De Heer zegt: ik heb je engelen gestuurd met de boot en de helikopter maar jij weigerde hun hulp te aanvaarden.

  Ik wens je inzicht toe over hoe ‘God’ wél werkt, namelijk dóór Zijn Werktuig: de mens…nog een fijne zondag voor iedereen.

 7. Hallo Oma….

  Mijn antwoord op uw vraag oma…is op mijn geloof vanuit Gods Woord gebaseerd.
  Dat is mijn realiteit… wat net zo echt is als alles wat in de wereld gebeurd.

  U gelooft daar niet in… dat heeft u al vaker laten zien. U geeft dat ook toe.
  We hebben wel eens eerder over geloofszaken gehad… en u vind het allemaal onzin.

  Dan heeft het geen zin om iets uit te leggen vanuit Gods Woord.
  Ik geloof in God en de Heere Jezus Christus.
  Ik geloof in Zijn machtige offer… ook voor mij.

  Ik heb geen zin om, wat voor mij heel kostbaar is… dat er een circus van gemaakt wordt… als men het toch niet gelooft.

  Oma, veel goeds wens ik u toe, en hartelijke groet van mij, Esther.

 8. @Oma op 18/07/2020 om 3:24 pm

  Heb het vermoeden dat de meeste christenen zich er in berusten dat ze zullen sterven wanneer ze het teken van het beest niet zullen aannemen, ofwel door honger door het niet meer kunnen kopen en verkopen ofwel door de doodstraf. Het lijkt geen optie te zijn om het satanische systeem omver te werpen of het in ieder geval te proberen. Tja, als je dan toch al ten dode bent opgeschreven waarom dan niet vechten voor je leven of dat van je kinderen of kleinkinderen? Of moeten we ons de moeite besparen omdat ‘God’ er toch wel een einde aan komt maken? Aardige gast…

  “Hoe gaat God zelf concreet ingrijpen?” Mijn vermoeden; Zie link hieronder.

  https://www.niburu.co/37-artikelen/wereld/15338-passage-van-mini-zonnestelsel-nibiru-vindt-mogelijk-plaats-in-2028

 9. Beste Esther…met algemeenheden beantwoordt je nog steeds mijn vraag niet:
  Hoe gaat God zelf concreet ingrijpen? Daar lees ik geen woord over….alleen:
  “HIJ zal dat inderdaad zeker doen.”
  HOE dan?

  “De waanzin in de wereld laat overduidelijk zien… de krankzinnigheid van de mens.
  Al deze dingen moeten gebeuren.”

  Inderdaad, dat moet gebeuren. Weet je ook wáárom?
  Zodat er eindelijk een einde komt aan de verdeeldheid en mensen zich verenigen en sámen aan één koord trekken voor hun algemeen welzijn tegen hun onderdrukking door machthebbers, betááld en verkozen om het volk te vertegenwoordigen en hun belangen te behartigen maar ze plegen machtsmísbruik!
  Dáárom.
  En de chaos zál blijven en zelfs toenemen zolang de mensen dat niet begrijpen en gezamenlijk opstaan voor hun algemeen welzijn!
  En daar komt God níet in tussen, dat moet de mens zélf doen!

  “Virussen, en al die waanzin, laten voor de zoveelste keer zien, waar mensen toe in staat zijn.
  Laten we wel onder ogen zien… de mens doet dat… niet God.”

  Tiens, toch? Je ziet dus in dat niet God, noch de duivel enige bemoeienis heeft in het wereldgebeuren? In ons leven? God doet dus níks, wel de mens.

  “En ja, u heeft gelijk… God geeft de mens een vrije wil. Alleen, welke vrije wil???
  Het gaat er alleen om, wie kiest voor Christus en wie doet dat niet.
  Over die oh zo belangrijke vrije wil gaat het. De keus voor het leven of de dood.
  Heel simpel.”

  De vrije wil om te kiezen voor het goede, het algemeen welzijn, voor zichzélf en een beter leven…door voor Christus te kiezen met je vrije wil heb je geen eten, krijg je immers géén dak boven je hoofd…?? Of komt Christus je dat persoonlijk geven terwijl Hijzelf bepaalt dat niemand, ook Hijzelf niet, mág ingrijpen tegen onze vrije wil (zonder expliciete toestemming…)

  “God en Christus grijpt volledig in, als het Zijn tijd is… niet eerder.”

  Nogmaals: de mens doet dat allemaal, niet God: jouw eigen woorden.
  Dus: hoe zal Hij dan wel kunnen ingrijpen als het Zijn tijd is? En wanneer is dan ‘Zijn tijd’? Als de mensheid is uitgeroeid?

  “En als deze toestanden door gedrukt worden… wat wilt u en ieder daar nou aan doen.
  Handtekeningen-actie, rebelleren… ach oma… we zouden wel willen… maar we komen er niet onderuit.
  We kunnen tieren en kwaad worden… misschien helpt het om op een andere politieke partij te stemmen.”

  Zwijgen is toestemmen.
  Ik zwijg níet en weiger daarom ook als statement, met mijn vrije wil, een mondmasker te dragen en nérgens te gaan winkelen waar ik verplicht wordt om, tegen mijn wil, een mondmasker te dragen…daarom ga ik (én véle belgen!) winkelen in buurlanden waar die schandelijke muilkorf niet verplicht is.
  Enkel bij eendracht, als iedereen weigert het nodeloze mondmasker te dragen uit angst (voor de illusie van bescherming want er bestaan miljarden virussen en ziekteverwekkers!) zal deze aantasting van onze rechten voor dictatoriale controle gebroken worden.
  De politiek gebruikt het aloude verdeel en heers om mensen te overtuigen zich te onderwerpen aan een dictatuur en de enige oplossing is eensgezindheid voor het goede, voor het algemeen welzijn.
  Op andere politieke partijen stemmen heeft geen zin want ze hebben allemaal maar één doel: totale macht en controle over de bevolking.
  Je krijgt nu al geen eten meer als je niet gehoorzaam een muilkorf/mondmasker draagt!
  Blijkbaar zien een deel van de angstige sukkelaars zelfs dat niet…

  “Maar de oorlog tussen het Licht en de duisternis… of we dat nu willen of ertegen aan schoppen…het gaat gewoon door.
  Totdat het Gods tijd is… om er werkelijk een eind aan te maken.”

  En nog maar een keer: HOE zal God er een einde aan maken?
  Daar kun jij geen antwoord op geven.
  Neen, dat moet de méns zelf doen door in te zien dat hun verdeeldheid de oorzaak is dat leidt tot zelfdestructie en big brother dictatuur.
  Tot het volk eensgezind weigert zich te onderwerpen aan deze dictatuur met valse voorwendselen en uit angst gehoorzaam en vrijwillig hun rechten opgeven.
  Als het volk eensgezind hun vrijheid en zelfbeschikking opeist anders blijven de politieke psychopaten doorgaan tot iedereen gechipt blindelings moet gehoorzamen en wie vrij wil zijn uitgesloten kan worden van het maatschappelijk leven.
  Eensgezindheid: dán pas zal er een einde aan komen.

 10. Hallo Inge… 😉
  Ik reageerde alleen op een vraag van oma naar mij toe.
  Niet specifiek op haar reactie.
  En wij mogen zeker rebelleren tegen satanische systemen. Dat doe ik ook.
  Heb ook al mijn stem gegeven met bepaalde handtekenacties.
  Of hoe we het dan ook doen.
  Wat ik alleen bedoelde…is dat die strijd tussen Licht en duisternis blijft doorgaan.
  Misschien heb ik dat niet duidelijk neer gezet.
  Totdat God Zelf ingrijpt.
  Wij mogen, moeten zelfs duistere praktijken aan het licht brengen.
  Maar wel met Gods hulp en kracht. Hij alleen kan mensenhanden aanraken, en weet als geen ander wat in een mensenhart leeft.

  Inge, groet van mij, Esther

 11. @Esther schreef op 16/07/2020 om 5:32 pm

  “Het gaat er alleen om, wie kiest voor Christus en wie doet dat niet.”

  Dat zullen alle christenen met u eens zijn, alleen mij is altijd gezegd dat de toekomst nooit vaststaat want dat zou neerkomen op toekomstvoorspellen. De dood is iets wat vaststaat maar hoe en wanneer daar kan in bepaalde gevallen wel degelijk invloed op worden uitgeoefend. Rebelleren tegen het satanische systeem is toch niet rebelleren tegen God? Als het teken van het beest maar niet wordt aangenomen en of dat nu de chip en/of de vaccinatie zal zijn? Ik begrijp oma heel goed, het tij kan wel degelijk gekeerd worden als we ingrijpen. Op de cyclus van planeten hebben we natuurlijk verder geen invloed, maar wel op de mensen. Lieve groet

 12. @Agenda 21 schreef op 16/07/2020 om 11:40 am

  “Waarom mag men alleen ‘niet-medische’ mondkapjes dragen?”

  Omdat deze mondkapjes geen ventilatie hebben zodat we minder zuurstof binnenkrijgen 😉

 13. @Nieuw Begin schreef op 15/07/2020 om 11:20 pm

  Ter aanvulling, Kazachstan is de geboorteplaats van de Khazaren die 800 jaar geleden het joodse geloof gekaapt hebben maar zijn in werkelijkheid satanisten.

 14. Ster 3.30 pm :
  Ongelooflijk……..een boek wat ik al jaaaaaaren zocht ! Maar de titel wist ik niet meer, vaak gezocht op google
  maar lukte me niet om hem te vinden
  En jij schrijft het zo maar op hier !
  Heel hartelijk bedankt !!!!!!!! En een dikke zoen !!!
  Ik vond m meteen nu op bol.com, vanavond komt ie al…

 15. @ Svalbard 10:58 am. Hier ben ik het volledig mee eens, Svalbard.

 16. @ Oma 2:06 pm. Inderdaad, het Corona-circus, dient als kapstok, voor de invoering van de New World Order, daar twijfel ik niet aan. Ik ben mij ervan bewust, dat het virus, niet om te lachen is. Maar in mijn optiek, en dat bewijzen de artikelen hier op Xander, is er enorm geklooid in laboratoria, met dit virus. Hier is echt sprake van kwade opzet, en inderdaad biologische oorlogvoering tegen de eigen bevolkingen.

 17. Na de handels-, de cyberoorlog nu de biologische oorlogsvoering of misschien wel alledrie tegelijk.
  Want een paar besmette vlooien op ratten brengen en rattenplagen worden rampen.
  En laat de dokter dan maar uitzoeken of het nu griep is, corona, builenpest of iets anders.

 18. Hallo Oma…
  Waarom vraagt u dat aan mij, …“God in Christus Zelf zal gaan ingrijpen’.

  HIJ zal dat inderdaad zeker doen.
  De waanzin in de wereld laat overduidelijk zien… de krankzinnigheid van de mens.
  Al deze dingen moeten gebeuren.

  Virussen, en al die waanzin, laten voor de zoveelste keer zien, waar mensen toe in staat zijn.
  Laten we wel onder ogen zien… de mens doet dat… niet God.
  En ja, u heeft gelijk… God geeft de mens een vrije wil. Alleen, welke vrije wil???
  Het gaat er alleen om, wie kiest voor Christus en wie doet dat niet.
  Over die oh zo belangrijke vrije wil gaat het. De keus voor het leven of de dood.
  Heel simpel.
  God en Christus grijpt volledig in, als het Zijn tijd is… niet eerder.

  U schreef en vroeg een beetje honend…
  ”Behoor jij tot de angsthazen die niet zelf denken en reeds mooi met een muilkorf aan de figuurlijke leiband van de overheid loopt om de weg vrij te maken door verdeel en heers voor dictatuur en zelfdestructie?
  Laat jij je reeds door angst afpersen met het verplichte mondmasker om nog te kunnen eten?””

  Nee, tot die categorie behoor ik niet. Daar ben ik veel te nuchter onder.
  En mondkapjes??? nog nooit één om gehad.
  Ooh, mag niet liegen… eens mensen geholpen met een lekkende wc… tja, toen heb ik een keer mondkapje omgedaan. Dat leek mij wel wat prettiger. En rubberen handschoenen om.
  Maar niet om corona.

  En als deze toestanden door gedrukt worden… wat wilt u en ieder daar nou aan doen.
  Handtekeningen-actie, rebelleren… ach oma… we zouden wel willen… maar we komen er niet onderuit.
  We kunnen tieren en kwaad worden… misschien helpt het om op een andere politieke partij te stemmen.
  Maar de oorlog tussen het Licht en de duisternis… of we dat nu willen of ertegen aan schoppen…het gaat gewoon door.
  Totdat het Gods tijd is… om er werkelijk een eind aan te maken.

  Geef uw hart aan de Heere Jezus… alleen aan Hem.
  Niet allerlei theologisch geleuter… daar worden we echt niet wijzer van.

  Oma, hartelijke groeten, Esther.

 19. Ruiter 4 ?
  Ruiter 4 wordt genoemd als de dood en het dodenrijk volgt hem

 20. Zweedse kruiden zie boek van Maria Treben en/of zilverwater en je bent veilig voor enge ziektes ook Tonic en zink blijven nemen. .

 21. “Chinese officials waarschuwen dat er in Kazachstan een onbekende, dodelijke vorm van (virale) longontsteking is opgedoken, die veel gevaarlijker is dan het coronavirus. ”

  De volgende aanval op de wereld met een nieuw virus (biowapen!) omdat de angst en paniek over het corona bedrog uitdooft (én het virus zelf) door ontmaskering van de opzet en omdat het protest over de onnodige wurgmaatregelen overal dagelijks toeneemt door de ongeloofwaardigheid van deze corona waanzin.
  1+1=2!

  Dit behoeft toch geen uitleg meer, zeker?
  Angstige mensen denken niet meer helder en zijn gemakkelijk te manipuleren door ongeloofwaardige, politieke leugenaars en medeplichtige leugenmedia met dagelijkse aanslagen op de geestelijke gezondheid door angstberichten tot vrijwillige zelfvernietiging!
  Angstige mensen worden misbruikt als nuttige idioten in het verdeel en heers spel om wakkere mensen sociaal te dwingen tot het volgen van nefaste, onnodige maatregelen voor politieke machtsdoeleinden: dictatuur.

  En er zullen vást nog een hele rits ‘killervirussen’ in labo’s in de diepvries zitten om nog meer onheil over de hele wereld te kunnen uitstorten tot nwo een feit is.
  Dit is oorlog van overheden tegen eigen (en wereld)bevolking door georkestreerde aanslagen met biowapens en angst als wapen door monsterlijke, politieke psychopaten voor machtscontrole.
  Dit is georkestreerde genocide op de mensheid.

  Het meest effectieve verweer dat wij als massa, als 99%, hebben tegen deze genocide door het verdeel-en-heers spelletje van 1% psychopaten, is ééndracht.
  Ons verénigen en gezamenlijk, ónbevreesd, opstaan om onze ménsenrechten te verdedigen tegen dictatuur door ángst van de 1%, dat is onze enige uitweg om nog te kunnen overleven.

  @esther:
  Vertel nu eens concreet hoe “God in Christus Zelf zal gaan ingrijpen”? Hoe gaat Hij tegenhouden dat er gemodificeerde virussen worden losgelaten op de wereldbevolking?
  Ik ben daar zeer nieuwsgierig naar.
  Ik dacht altijd dat de mens het werktuig is van God en God nooit Zelf ingrijpt omdat dat een inbreuk zou zijn op onze vrije wil die Hijzelf ons gegeven heeft?
  Behoor jij tot de angsthazen die niet zelf denken en reeds mooi met een muilkorf aan de figuurlijke leiband van de overheid loopt om de weg vrij te maken door verdeel en heers voor dictatuur en zelfdestructie?
  Laat jij je reeds door angst afpersen met het verplichte mondmasker om nog te kunnen eten?

 22. De pest breekt met een zekere regelmaat opnieuw uit in Mongolië. De Siberische marmotten zijn daarmee besmet. Als mensen het vlees van deze dieren eten slaat de ziekte op hen over.

 23. Waarom mag men alleen ‘niet-medische’ mondkapjes dragen?
  Beschermen ‘medische’ mondkapjes te goed tegen de volgende ziekte die verspreid gaat worden?
  Zie de doelstellingen van het Global Preparedness Monitoring Board van de VN / WHO !

  – In deze GPMB commissie hebben o.a. zitting viroloog Fauci (van het wegens grootgevaar in de USA in 2014 verboden en toen naar Wuhan verplaatste virusonderzoek) en de Nederlandse minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking en Handelsbevordering).
  – Op de site van de Nederlandse overheid pleit Sigrid Kaag voor het gebruiken van de virusuitbraak voor de groene transitie (dus dat zit erachter).
  – Kaag (D’66) wil de volgende premier van Nederland worden.
  Gaat er een lichtje branden?

 24. We leven duidelijk in de laatste dagen, corona, de pest, cholera, malaria, klimaat, wat zal het volgende zijn??? Shalom

 25. Alle gebeurtenissen van dr afgelopen tijd wijzen erop, dat we al zeer ver in de Eindtijd leven.
  We hoeven er alleen maar Lucas 21 en Mattheüs 24 op na te lezen.
  Jezus spreekt over oorlogen en geruchten van oorlogen. Hongersnoden, aardbevingen, nu hier, dan daar, en pestilentieën, oftewel, epidemieën.
  En nog is het einde niet, zegt Hij.
  Er zal een verdrukking komen die er nog nooit eerder is geweest, en er daarna ook nooit meer is geweest.
  Als we de afgelopen tijd observeren, dan doel ik niet op een paar jaar.
  Laten we eens beginnen met de Franse Revolutie.
  Dit was een verschrikkelijke tijd, en velen werden slachtoffer van de guillotine.
  Daarna kwam Napoleon, die bijna heel Europa in zijn macht kreeg. Later in de Negentiende Eeuw was daar dan nog de Frans-Duitse oorlog, waarbij voor het eerst het machinegeweer ten tonele verscheen.
  Vervolgens de beide Wereldoorlogen, die de ergste slachtingen ooit aanrichtten.
  En nog was het einde niet. De oorlog in Korea, Vietnam, de oorlogen in het Midden-Oosten.
  Nooit eerder in de geschiedenis waren er zoveel oorlogen, en ze waren massaler dan ooit tevoren.
  Men moet wel stekeblind zijn om niet in te zien hoe nauwkeurig de dingen uitkomen, die Jezus ons voorzegd heeft.
  Maar behalve deze dingen is er nog iets, want Hij wijst ons erop dat we moeten letten op de tekenen der tijden, hij wijst ons op de vijgenboom, die weer tot bloei komt. In de Bijbel wordt Israël vergeleken met een vijgenboom.
  Hetgeen hier bedoeld wordt is het herstel van Israël als onafhankelijke natie, hetgeen sinds 14 mei 1948 weer het geval is, na bijna 20 eeuwen verstrooiing onder alle volkeren. De wereld verkeert daarom nu in de eindfase! Israël in er al weer 72 jaar, en Jezus zegt in vers 34:

  Voorwaar, Ik zeg u, dit geslacht zal geenszins voorbijgaan, voordat dit alles geschiedt

  Dit zegt Hij direct na hetgeen Hij over de vijgenboom zei!
  Israëls herstel is daarom het grootste teken van de Eindtijd, maar helaas zijn de meesten stekeblind en zien niet in, hoe ernstig de tegenwoordige tijd nu is geworden.
  En het zal nog veel erger gaan worden, want de Tweede Wereldoorlog was vreselijk, maar vergeleken met wat de wereld nog te wachten staat was het slechts een vriendschappelijke wedstrijd!
  God laat al deze dingen over de wereld toe, omdat Hij de mens overlevert aan zijn eigen begeerten. We willen toch immers geen God meer? We hebben Hem vervangen door Darwin en Evolutie, en zo dachten we God te kunnen weg redeneren. En als we God buitensluiten, dan trekt Hij Zich terug, en dan komt de satan maar al te graag die lege plaats invullen. En hij is erop uit om de mens in het verderf te storten, en dat zien we nu dagelijks om ons heen gebeuren.
  Normaal zou dit eigenlijk op het geloofsforum thuishoren, maar degenen die niet geloven lezen daar nooit, en juist de atheïsten zouden hier eens acht op moeten slaan. Al deze verschrikkingen zijn oordelen over de afvallige wereld, en één ding is zeker: het is nu met de Covid-19 al behoorlijk onaangenaam geworden, maar de enige uitweg is bekering tot God. Een andere uitweg is er niet.
  Voor degenen die atheïst zijn en dit toevallig lezen, die raad ik eerst eens aan om heel kritisch naar de Evolutietheorie te gaan kijken.
  Kijk eens op http://www.verzwegenwetenschap.nl en probeer eens de Bijbel te lezen.
  En zie hoe de vele profetieën die er staan opgetekend, inmiddels exact zijn uitgekomen.

 26. ook in het zelf genezend vermogen van de natuur is er een omslagpunt.
  een mens is niet tevreden met het optimale, het maximale is zijn streven c.q. ondergang

 27. Je moet je altijd afvragen hoe het is gesteld met de algemene hygiëne in die landen. Kijk naar die enorm vuile natte markten (vanwege de natte vloeren) in China: dat zijn openbare bronnen van bacterie-groei en rotting; Middeleeuwse smerigheid. Tal van buurten zijn niet schoon; afval ligt overal. Zelfs 5-sterren hotels in China kunnen smerig zijn en ruiken naar poep. Het is er geen gewoonte de handen met zeep te wassen en zeep ontbreekt vaak. Ook zijn artsen vaak slecht toegerust. Ook is er een algemene apathie om spullen goed te onderhouden.
  Dan heb je nog veel vervuilende industrie en giftige fabrieken. De luchtvervuiling is er ook enorm.
  Maar slecht nieuws wordt onderdrukt. Communisme is altijd het ophouden van een facade.
  Iedereen die de facade doorbreekt, riskeert de gevangenis vanwege “Het verspreiden van geruchten” of “Het verstoren van de sociale orde”.
  De angst om slecht nieuws door te geven, werkt ook binnen de bureaucratische structuren: Lagere echelons durven slecht nieuws niet door te geven aan de hogere echelons, uit vrees voor sancties.
  China is er veel slechter aan toe dan we op grond van de plaatjes zouden denken. Veel is facade.

 28. @ rom 9:55 pm, op 15/7. Amen. We zitten werkelijk in de tijden die de Here Jezus noemde in Lukas:21, en Markus:24. De overste van deze wereld (de satan) gaat briesende rond, ziende op wie hij verslinden zal, zei de Apostel Petrus reeds voor 2000 jaar. Weest waakzaam, en neem het losoffer van de Here Jezus aan, dat is de enige redding.

 29. Vervuilde graan bij Sinograin, het grootste staatsbedrijf in graanopslag van China. De overstromingen zullen ook een ramp voor de oogsten zijn. Ligt er hongersnood op de loer? Marxisme werkt niet. De bewijzen zijn legio.

 30. Dat laatste stukje over mondkapjes is wel héél dramatisch.. het is alleen verplicht in het openbaar vervoer, op straat en in de supermarkt e.d. kan je gewoon met je bakkes gekke bekken trekken. Het is goed om wakker te zijn, maar waarom paniek zaaien?

 31. Tja, dat zijn bepaald geen fijne berichten.

  En toch is er iets wat het allervreselijkste is…. als de mens zonder God en Christus willen leven.
  Vreselijk is het, als men in de handen van God valt, zonder de Heere Jezus.
  Ze hebben de afschuwelijke lange eeuwigheid om te vernemen wat dat betekend.
  Een eeuwigheid… die nooit ophoud.

  Dat er toch mensen mogen zijn om tot inkeer te komen, en hun ziel toevertrouwen aan het Lam Gods Christus. HIJ alleen kan zonden vergeven. Dat alleen is hun redding.
  Nu raast de ene catastrofe de andere catastrofe op.
  Het wordt langzaam aan lopende band werk.

  Totdat… God in Christus Zelf gaat ingrijpen.
  Laten we vertrouwen op Hem, de enigste Weg die veilig is.
  Ook in zware tijden, want die gaan zeker komen…blijf dicht bij de Heere Jezus Christus.

  rom schreef: 15/07/2020 om 9:55 pm
  Mooi wat u schreef.

  Hartelijke groet, Esther.

 32. amo schreef: 15/07/2020 om 8:50 pm
  Dank voor het delen Amo!

  Arme Chinezen. Vooral de miljoenen Chinese Christenen slachtoffers van de meest wrede ideologie, ( op de doodscultus van enen moham na ) , het goddeloze communisme met ‘ dank ‘ aan Dhr. Karl MarX…
  En hoeveel natuurgeweld wordt ook niet veroorzaakt door de machthebbers:
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hydroloog-drieklovendam-in-china-kan-instorten-en-grootste-ramp-ooit-veroorzaken/

 33. Inge schreef: 15/07/2020 om 9:41 pm
  Heel aannemelijk wat u schrijft! Ongelooflijk wat een video. Dank voor het delen.

 34. https://www.nu.nl/coronavirus/6064680/virologen-antistoffen-tegen-corona-zijn-snel-weg-maar-geen-reden-tot-paniek.html
  Paniek ken ik niet want ik kan zelf denken en ik heb graag een goed werkend immuun systeem.
  Dat werkt vast beter dan je lichaamscellen in de stress helpen met dingen uit een bedrijf met een vaccin label. Dat werkt in het beste geval voor de verwekker die toevallig langs komt. Een goed immuun systeem werkt op alles wat langs komt, gegarandeerd. Geen vaccinatie, antibiotica en andere onzin gepromoot door tweede hands autoverkopers met wazige schoentjes.

 35. Zou Hij die het oog geschapen heeft niet zien?Zal Hij die het oor geschapen heeft niet horen?.Paulus zegt heel duidelijk in Efeze 6:Dat we niet te strijden hebben tegen vlees en bloed. maar te gen de wereldse machten tegen heersers de duisternis dezer eeuw.
  Houd vast aan psalm 91.Die Mijn geboden onderhoud die is het die mij liefheeft.Wie zegt :Ik heb Hem lief,maar zijn geboden niet onderhoud die is een leugenaar en de waarheid is in hem niet.

 36. Deze geloof je toch zelf niet . Deep state zit op zijn tandvlees Angst moet gerelanceerd worden . Ze hebben geen doden meer , de hype stuikt in elkaar . China is aktueel het hoofdkwartier van Deep state . ,nog voor even . Tegen November zal ook dit gedrocht uitgerookt worden zijnde de as , hoofdzetel van het kwade . Zo is het zo zal het zijn .

 37. Mensen let op het word een grote pandemie op deze wereld. de meeste willen het geloof niet meer maar hij laat voelen hoe groot het kwaad is op deze wereld. dat laat hij toe om de mens weer naar de waarheid terug te brengen.

 38. Quote:
  ‘De huidige (corona) nonsens wordt uitgebuit om de bevolking te terroriseren

  Het valt me regelmatig op hoe snel mensen de islamitische terroristische aanslagen die vijf jaar geleden gepleegd werden, alweer vergeten.
  Dat komt natuurlijk door de mainstreammedia welke zoals ik eerder betoogde, geen ruimte toelaat om na te denken en zo tot conclusies te komen.

  Op zich zijn de aanslagen helemaal niet vergeten, maar nu is niet de tijd om te rouwen.
  Nu is de tijd om alles zo goed mogelijk te onthouden waarin de gebeurtenissen elkaar chronologisch lijken af te wisselen.
  Het onthouden van al het onrecht, waarbij (zelf) moet worden bepaald hoe en welk beeld onze realiteit zo natuurgetrouw mogelijk moet weergeven.
  Daarom is het belangrijk te onthouden dat de terreur-aanvallen ons naar alle waarschijnlijkheid hebben gedemoraliseerd.
  Zoals alles in het werk gesteld wordt om de Europeanen te demoraliseren.

  Op elf september 2001, reden ze over heel de school in elk klaslokaal televisie-toestellen binnen ivm de aanslag op de WTC-torens.

  Ik stelde mij daar vragen bij: “Wat zou het mij één hol moeten schelen over iets aan de andere kant van de wereld?”
  Doch, omdat ik dit verdacht vond, besloot ik het te onthouden.

  De afgelopen jaren heb ik geleerd dat de terroristen-Democraten in de VS wereldwijd het beleid bepalen, en zij bepalen het topic van de dag.
  Elke morgen zal je Nancy Piglosi de Bucket-list zien afgeven welke dan in alle haast de Westerse Wereld wordt ingestuurd.

  En vandaar ben ik dus op het punt gekomen waarom het binnenrijden van die televisietoestellen iin onze klaslokalen op 9/11 gebeurde.

  De Democraten bepaalden toen al het beleid, en daar de aanslag zich in de VS had gesitueerd, moest dit nieuws gedeeld worden met de toekomstige slachtoffers van dezelfde moslim-extremisten.

  Met 9/11 is het symbolische startschot gegeven van het begin van de tirannie.
  De datum moest 2000 zijn, en niet 2001, amateurs.

 39. Daar gaat ie weer… de aankondigingen van een nieuwe “Hele Erge” ziekte zijn al weer de lucht in. Kunnen alle lieve goedgelovige mensjes zich de komende maanden druk over maken en bang worden, zodat na de zomer het hele circus weer opgetuigd kan worden van opsluiting tot voortaan alleen met een boevenmasker de deur uit. De nieuwe wet is er intussen dan ook en de politie komt voor je bestwil je deur forceren om te kijken of je je masker ook binnen wel draagt.
  B. G. komt op televisie zeggen dat het nu eenmaal nodig is dat een groot deel van de mensheid opgeruimd wordt en daarom is het vaccin er nu gelukkig.

 40. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/flashback-vvd-lachte-thierry-baudet-uit-toen-hij-corona-alarm-sloeg/
  Ongetwijfeld voor dhr. Rutte een reden om deskundigen te zoeken waar hij zich achter kan verschuilen. Natuurlijk heb ik het over deskundigen die snappen dat angst lekker werkt op een bevolking die afgeleid dient te worden van de echte problemen. Het stapelen van schulden, het falen van de gezondheidszorg en de teloorgang van de economie.
  Snel Tom Poes, verzin een list om mijn hachje te redden.
  https://www.youtube.com/watch?v=QwimL6FDI3I

 41. Elon Musk (ceo van Tesla) en Bill Gates zijn op hetzelfde doel gericht, zij het in competitie en in samenwerking). Elk vanuit hun eigen invalsweg (vaccinaties enerzijds, de artificiële intelligentie AI anderzijds) verbinden ze zich.
  Enige tijd geleden vond ik een transcriptie van deze discussie die al dateert van 1 september 2019 (https://www.wired.com/story/elon-musk-humanity-biological-boot-loader-ai/)
  Enkele zinsneden uit deze discussie:
  ‘We moeten onmiddellijk en dramatisch ingrijpen. En we moeten het momentum voortzetten op weg naar ecologische duurzaamheid”
  “Een interface met hoge bandbreedte naar de hersenen.” (interface is het verbindingstukje zeg maar tussen mens en artificiële intelligentie A.I.)
  “Het is dit of de beschaving zal eindigen”
  “Het lijkt me dat je de mensheid kan zien als biologische bootloader voor digitale superintelligentie.” (een bootloader is de minimale code om een operating systeem op gang te krijgen)
  ‘Zoals ik al zei, ik denk dat we deze Neuralink-situatie moeten uitzoeken. Anders blijven we achter. Het is erg belangrijk dat we dit snel doen. Ik denk dat tijd – we hebben niet veel tijd. ‘

  Als je nu het aandeel van Tesla observeert, zie je hoe dit is opgeveerd naar een parabolisch hoogtepunt. Je bent geneigd om te concluderen. Alles is nu in gereedheid gebracht om uit te voeren!

Comments are closed.