Robert Kennedy jr. waarschuwt iedereen om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen**

—————————————————————————————————————————————-

‘De genetische defecten die deze vaccins kunnen veroorzaken zijn onomkeerbaar, onherstelbaar en eeuwig’ – ‘Deze nieuwe vaccins zijn een misdaad tegen de menselijkheid zoals in de geschiedenis nog nooit op zo’n schaal is gepleegd’

—————————————————————————————————————————————–

Robert Kennedy jr. ‘het neefje van’, heeft recent in een spoedverklaring iedereen gewaarschuwd om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen. Een van de belangrijkste redenen die hij noemde is onze lezers al een tijdje bekend: de vaccins bevatten experimentele, amper geteste mRNA technologie die nog nooit eerder is gebruikt op mensen, en waarvan de gevolgen voor de middellange en lange termijn volstrekt onbekend zijn. Het zelf replicerende mRNA kan zelfs permanente veranderingen in ons DNA teweeg brengen. (**Aanvulling 12-12: Zie laatste alinea).

‘Ik wil dringend uw aandacht vestigen op belangrijke vragen over de aanstaande vaccinaties tegen Covid-19,’ begon Kennedy. ‘Voor de eerste keer in de geschiedenis van vaccinaties werken deze zogenaamde mRNA vaccins van de laatste generatie direct in op het genetische materiaal van de patiënt, en veranderen daarom zijn individuele genetische materiaal. Dat komt neer op genetische manipulatie, wat reeds verboden was en tot dusver beschouwd werd als misdadig.’

Genetische schade ‘onomkeerbaar, onherstelbaar en eeuwig’

‘Deze indringing kan vergeleken worden met genetisch gemodificeerd voedsel, dat eveneens zeer controversieel is. Hoewel de media en politici het probleem thans bagatelliseren en zelfs op dwaze wijze vragen om dit nieuwe type vaccin om zo weer terug te keren naar normaal, is deze vaccinatie problematisch voor zaken zoals gezondheid, moraliteit en ethiek, maar ook betreffende de genetisch schade die, in tegenstelling tot de schade die werd veroorzaakt door eerdere vaccins, onomkeerbaar en onherstelbaar zal zijn.’

‘Beste patiënten, na een ongehoord mRNA vaccin zal u niet langer in staat zijn de symptomen van het vaccin met supplementen te behandelen. U zult moeten leven met de gevolgen, want u zult niet meer genezen kunnen worden door simpelweg giftige stoffen uit het menselijke lichaam te verwijderen. Het genetische defect is eeuwig! Net als bij een persoon met Down, het Klinefelter syndroom, het Turner syndroom, een genetische hartziekte, hemofilie, cystic fibrosis (taaislijmziekte), het Rett syndroom, etc..’

‘Misdaad tegen menselijkheid op ongekende schaal’

‘Naar mijn mening vertegenwoordigen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de menselijkheid zoals nog nooit op zo’n schaal in de geschiedenis is gepleegd.’

‘Zoals de ervaren arts dr. Wolfgang Wodarg zei: Dit ‘veelbelovende vaccin’ zou voor de overgrote meerderheid van de mensen moeten worden verboden, want het is genetische manipulatie.’ (1)

Kennedy waarschuwt ook al jaren voor traditionele vaccins, omdat die eveneens onherstelbare schade aan bijvoorbeeld te hersenen kunnen aanrichten.

‘Virus is geen levende cel, maar simpelweg een stukje informatie’

Een commentator riep mensen op om eens de geschiedenis van vaccinaties te bekijken, ‘van Jenner tot Pasteur tot Polk. Er is geen bewijs dat ze werken, maar u in het beste geval injecteren met een stukje van het virus. Een virus is niets meer dan een stukje DNA of RNA; het is GEEN celvormige levensvorm. Het is niet gedeactiveerd of dood. De theorie is dat je je immuunsysteem moet oefenen of programmeren. Fout. De moderne medische wetenschap kan worden omschreven als de film ‘Frankenstein’ (1).

De Nederlandse onderzoeksjournalist Martin Vrijland gaat nog een stap verder, en heeft er dit jaar al vaak op gewezen dat ‘er helemaal geen besmettingsgevaar is… Dat is gebaseerd op de keiharde bewijsvoering dat de bedenker van de besmettingstheorie (Louis Pasteur), zelf zijn ongelijk toegaf en het bewijs van zijn fraude aan zijn erfgenamen naliet.’ (2)

Aanvulling 12-12: Children’s Health Defense heeft in een verklaring laten weten dat Robert Kennedy mensen niet rechtstreeks oproept om in geen geval een Covid-19 vaccin te nemen, maar dat hij vindt dat iedereen daar een vrije keuze in moet kunnen maken. Volgens commentatoren lijkt Kennedy, die al jaren strijdt tegen (verplichte) vaccinaties, te zijn geïntimideerd door de almaar harder ingrijpende overheid en censuurgolf door de media. (3)

 

Xander

(1) Natural News
(2) Martin Vrijland
Afbeelding (achtergrond): lisichik , Pixabay 
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
27-11: 240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen
26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
24-06: Zuigelingensterfte historisch laag nu er enkele maanden minder gevaccineerd is’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. ik ben een vrouw van bijna 80, hartpatient, rheuma en diabeet. mijn huisarts praat mij schuldgevoelens aan als ik niet meteen gevaccineerd wil worden, ze luistert niet naar me en behandelt me als een 0 ….

 2. @ Karin: 9:51 pm, op 11/12. Dat heeft U bijzonder goed onderbouwd.

 3. De wetenschap heeft voor 90 procent volledig andere benadering. Ik denk zelf dat je dat moet volgen. Je kunt gezond verstand hebben maar de kennis van een wetenschapper ontbreekt. Meningen van bekende mensen is geen goede raadgever.

 4. Zie bij NaturalNews, 12 december 2020, the coronavirus vaccine is a global depopulation bio wapon.
  Het is ontworpen om mensen te doden of te beschadigen. Depopulation Vax!

 5. Men heeft het alsmaar over een vaccin. Het zou moeten gaan over een medicijn. Immers in dat vaccin zitten stoffen. Dus een medicijn kan dus ook van die stoffen gemaakt worden.
  Ik ga voor het medicijn. Niet voor een “preventief” spuitje.
  De griepprik is ook nooit 100% betrouwbaar gebleken. Vele mensen , die de griepprik hadden genomen kregen toch griep. Het antwoord van de “overheid” was ; “een virus kan nu eenmaal muteren”.
  Denk na! Op deze site hoef ik dat eigenlijk niet te zeggen. Xander ga zo door!

 6. Vandaag werd er besproken welk computersysteem er gebruikt gaat worden om de gevaccineerden te noteren .
  Lees : dus de ongevaccineerden te noteren .
  Dit zal niet zonder gevolgen blijven , met na een bepaalde tijd een groepje mannen in uniform aan de deur die je een prikje willen geven …

 7. Xander, de link naar Natural News geeft nu:

  CORRECTION: Claims of Robert F. Kennedy Jr. warning against taking any covid-19 vaccine are not true

 8. en als die elite zichzelf zal laten vacineren wel met bewijs en getuigen want ik,wij vertrouwen ze niet!.Dan een jaar of wat wachten en kijken wat er met hen gebeurd?!

 9. Inmiddels is het overduidelijk dat de injecties geen vaccins zijn ter voorkoming van een ziekte maar een genetische manipulatie van een gezond lichaam met de juiste afweer tegen infecties.
  Het zou zomaar kunnen dat de nieuwe pandemie die volgens supercrimineel Bill Gates hoogstwaarschijnlijk over drie jaar uitbreekt een gevolg zal zijn van de aanstaande inentingen in januari. Het zal mij niets verbazen wanneer de criminele bedenkers van het killervaccin nog niet gevangen zijn gezet op verdenking van poging tot massamoord en genocide (of is dat pas gelegaliseerd?) een nieuw vaccin opdringen om je tegen de nieuwe pandemie te “beschermen”.
  Het zorgpersoneel krijgt voorrang bij vaccineren en stel dat 40% van deze groep zich zo bang laat maken en erin trapt en na verloop van tijd van de gevaccineerden de helft of meer ziek word en arbeidsongeschikt dan is 20% van het zorgpersoneel niet meer actief werkend. Zieken huizen en verpleegtehuizen zullen in grote problemen komen daarmee de patiënten, ouderen en vul het gevolg maar in, het zal een lawine van ellende veroorzaken.
  Mensen laat je genen nooit, nee nooit verzieken door een “vaccin”.

 10. Als iemand nog twijfelt om het vaccin te weigeren, zet de feiten eens rustig op een rijtje. Als je geen vaccin laat inspuiten: sterftekans 0,13% voor 65-plussers, 0,05% onder de 65, of anders gezegd: overlevingskansen van 99,87% en 99,95% als je niets doet. Weeg dit af tegen de feiten dat het vaccin amper getest is, dat de farmaceuten niet aansprakelijk willen zijn, dat vele topgeleerden waarschuwen dat het vaccin het DNA kan veranderen en o.a. tot onvruchtbaarheid kan leiden, dat de lange termijn effecten totaal onbekend zijn, dat Astrazeneca en Pfizer een historie van schandalen heeft, dat de CDC (Amerikaanse RIVM) en NHS (Engelse RIVM) toegegeven hebben geen virus isolaat te hebben, de PCR test door een internationaal team van topexperts aan gort is geschoten, dat bewezen geneesmiddel Hydroxychloroquine verboden wordt, dat mondkapjes die niet werken verplicht worden gesteld, dat Bill Gates uit een eugenics familie komt etc etc.

 11. En dan krijg je straks, bij de Nederlandse Covid-19 vaccinatiecampagne nog de schijnvertoning dat Bekende Nederlanders voor de camera zich zgn laten vaccineren.
  Alleen, hoe weet je zeker, in een wereld vol bedrog, dat er daadwerkelijk dan een vaccin in de injectiespuit zit?
  Er kan net zo goed water in zitten…

  Trap er dus NIET in! We worden er met z’n allen ingeluisd!

 12. Om voor alles achter de oplossing en de waarheid te komen lees : Openbaring 13 …, want daar gaat het naar toe !!!

 13. Tja,…..
  Samenstelling van het vaccin is staatsgeheim, en ik hoor steeds meer berichten dat degenen die zich niet laten vaccineren steeds meer buitengesloten zullen worden.
  Nee, het wordt niet verplicht, maar er zijn talloze manieren om je indirect te “dwingen”.
  Zonder vaccin? Sorry, u kunt niet meer vliegen. Of niet meer een hotel boeken. Niet meer met vakantie, niet meer naar de film, en verzin de rest zelf maar.
  En de farmaceuten hebben ook al bedongen dat ze nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele bijwerkingen of schade aan je gezondheid.
  Zo’n vaccin doet me aan Russische roulette denken.
  Ik bedank in ieder geval voor de eer!

 14. Virus = Exosome = mRNA vaccin
  Alle drie bestaan uit:
  -mRNA code
  -Lipide mantel
  -Eiwitspikes op de mantel (in geval van vaccin is dit niet het geval, eiwitspikes zijn specifieke connectors die op specifiek andere convectors van specifieke cellen kunnen aankoppelen)

  Een virus = exosome = een communicatie vehicle tussen cellen.
  Raakt een luchtwegcel beschadigd door bijv vergiftigde hoge constructies fijnstof in de koude winterlucht dan stoot hij exosomen uit die het immuunsysteem inschakelen wat bij een slecht functioneren immuunsysteem kan leiden tot ongeremde cytokine stormen, deze zorgen voor ontsteking en het vollopen van de longen met vocht waardoor de patient het gevoel heeft te stikken.

  Perhaps the biggest twist in the exosome discovery story came in 2007, when a Swedish team showed exosomes carry not just proteins and lipids, but genetic material in the form of strips of ribonucleic acid (RNA). In other words, exosomes contained genetic directives that could directly reprogram recipient cells’ behaviour in subtle but significant ways.

 15. Het ‘neefje’ is inmiddels een ruim volwassen man …

  De misdaad tegen de mensheid middels dwangvaccinatie/vacci-moord gaat niet plaatsvinden op de schaal die
  de massamoordenaars van w.e.f. en nwo voor ogen staat, mede dankzij neef Robert.
  Onlangs werd dezerzijds de wda een andere misdaad tegen de mensheid geschilderd:
  het maandenlange agressieve virusmisinformatiebombardement, uitgevoerd door de omgekochte mudstreammedia
  i.o.v. de 2 eerder genoemde moordmafiaclubs. Anders gezegd: hoe taal gebruikt/misbruikt kan worden als (moord)wapen
  om een misdaad tegen de mensheid te plegen.

 16. Rienus, helaas klopt het beeld wel. Vooral Bill Gates vind dat er te veel mensen op de wereld zijn, en wil de mensheid reduceren middels vaccins. Er zijn dus invloedrijke mensen die geen ene moer om hun medemens geven! Het zijn dan ook misleiders! Gelukkig heeft God het laatste woord!

 17. Laat ons daarom, alle politiekers, banksters en hun families eerst vaccineren.
  Te beginnen met Gates , Lagarde en de rest van de ongekozen dwaallichten, en schwab ( 82 jaar oud en volgens zijn eigen theorie risicopatiënt).

 18. Het blijft natuurlijk raar dat een nieuw niet volledig getest vaccin (wat volgens de werking zo niet genoemd mag worden) erdoor gedrukt wordt. Dat begint met een test die niet geschikt is, maar wel handig is om met cijfers te goochelen. Dat gegoochel lijkt te werken, want mensen die een stevige griep hebben worden nu door het gedram en gemanipuleer angstiger dan nodig. Die angst verklaart waarom mensen in sneltreinvaart alle vrijheden opgeven. Als er maar een oplossing komt voor wat feitelijk een gecreëerd probleem is.

  Werkelijk niemand kan nu een zinnig antwoord geven op de vraag welke bijwerkingen dit nieuw kunststukje zal hebben als het is geïnjecteerd. Er wordt een belangrijke fase overgeslagen en we moeten er maar op vertrouwen dat het goed komt. Ik vind vertrouwen nog steeds iets wat moet worden verdient. En daarin scoort de politiek zeer zwak, maar geef ik de farmaceutische industrie een dikke onvoldoende. Voorbeelden te over van bedrijven die kortere routes namen om een centje meer te verdienen. En het gesleutel in de celkern is voor techneuten misschien nog te begrijpen, maar volgens mij is er op deze planeet helemaal niemand die dit experiment kan terugdraaien als het fout gaat. En dat is zeker niet uitgesloten aangezien de producerende bedrijven onder druk een belangrijke fase overgeslagen hebben. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden! Voor mij ruim voldoende om het niet te willen.

  Ik hoop wel dat het beeld wat in dit artikel geschetst wordt niet klopt. Ik moet er niet aan denken dat er nog steeds invloedrijke mensen zijn die zo weinig om hun medemens geven dat dit zo opgezet is. Maar de geschiedenis is daarin wel keihard.

Comments are closed.