SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van corona virus

—————————————————————————————————————————————

Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken

————————————————————————————————————————————–

Italiaanse researchers publiceerden eind december 2020 een onderzoek waaruit bleek dat zij opzettelijk een nog veel gevaarlijkere variant van het SARS-CoV-2 corona virus hebben gemaakt. De reactie van biotech ondernemer Yuri Deigin sprak boekdelen: ‘De prijs voor het gekste en gevaarlijkste gain-of-function onderzoek gaat naar Italiaanse virologen, die SARS-2 in vitro genetisch manipuleerden en met neutraliserende antilichamen in contact brachten*. Het bond zich er snel aan, en muteerde om aan hen te ontsnappen. Jippie voor een nieuw, nog gevaarlijker SARS-3!’

* Beschrijvende vertaling van de gebruikte term ‘passaging’, een al wat oudere techniek waarmee het virus in steeds verschillende culturen van dierlijke oorsprong wordt ‘opgekweekt’, zodat het na enkele van deze ‘passages’ in staat is om nieuwe soorten te besmetten. Volgens sommige experts is het SARS-CoV-2 virus op dezelfde wijze gecreëerd.

Deigin twitterde dat het hem aan het beruchte lab in Wuhan doet denken, waar men al jaren bezig was het SARS-1 virus zodanig te manipuleren, dat het veel besmettelijker voor mensen zou worden. Die variant, SARS-CoV-2, zou begin vorig jaar zijn ontsnapt – wat inmiddels ook oor WHO-adviseur en Atlantic Council senior lid Jamie Metzl wordt gezegd -, en door de wereldwijde autoriteiten zijn aangegrepen om de huidige maatschappelijke en economische (systeem)crisis (ook bekend als de ‘Great Reset’, ‘Agenda 2030’ en ‘Green New Deal’) te ontketenen.

Resistent tegen antistoffen; Vaccins kunnen mutatie gevaarlijker maken

Wetenschappers in Italië vonden klaarblijkelijk dat daarmee nog niet genoeg lessen zijn geleerd, en besloten om te proberen SARS-2 veel gevaarlijker te maken. Dat is gelukt. De nieuwe variant werd na 7 ‘pasages’ stapsgewijs ongevoelig voor reeds opgebouwde immuniteit tegen Covid-19, of doet de immuniteit die je normaal gesproken na een infectie hebt opgebouwd, teniet.

Na 80 dagen was de nieuwe mutatie compleet resistent tegen antistoffen. Mocht dit virus ooit ontsnappen, dan kan het extreem dodelijk zijn, en kan het mogelijk ook niet met vaccins onderdrukt worden (al zullen de farma giganten en politici ongetwijfeld weer het tegendeel beweren).

Het doel van de omstreden studie was namelijk om te zien of een gemuteerd SARS corona virus in staat is om groepsimmuniteit te omzeilen, en onder de ‘selectieve druk’ van vaccinaties kan blijven muteren. De grote vraag die daaruit voortkomt is of massa vaccinaties hierdoor juist de belangrijke oorzaak kunnen zijn van het ontstaan van zo’n veel gevaarlijkere en dodelijkere SARS variant.

‘Oplossing’: ieder jaar 1 tot 2 coronavaccinaties

De Italiaanse experts suggereerden een mogelijke ‘oplossing’ die de farmaceutische industrie als muziek in de oren zal klinken, namelijk (half)jaarlijkse terugkerende corona vaccinaties, net zoals de griepvaccinaties. Gezien de zeer matige tot slechte ervaringen met vaccinaties tegen influenza kan het sterk worden betwijfeld of een jaarlijkse corona vaccinatie ook maar enige zin heeft. Corona muteert namelijk nog sneller dan influenza.

‘Gezien het feit dat de eerste Covid-19 mRNA vaccins (die op zijn accuraatst omschreven worden als gentherapie (genetische manipulatie- X.)) nu al grote verwoestingen aan de gezondheid van mensen toebrengen, komt het idee om twee keer per jaar gentherapeutische middelen tegen Covid-19 te implementeren op mij over als de absolute vernietiging van het menselijke ras,’ schrijft de bekende dr. Joseph Mercola, die vanwege dit soort uitspraken voortdurend door ‘Big Tech’ en ‘Big Media’ wordt aangevallen.

Ellende begon feitelijk in Nederland

In zijn artikel over de Italiaanse SARS-mutatie wijst dr. Mercola er tevens op dat de huidige ellende feitelijk in Nederland is begonnen. Zo’n 10 jaar geleden slaagden wetenschappers van de Erasmus universiteit erin om het influenza A / H5N1 virus te laten muteren en via de lucht besmettelijk te maken. Dit onderzoek, dat werd gefinancierd door het NIAID van dr. Anthony Fauci, de huidige corona ’tsaar’ van het Witte Huis, leidde wereldwijd tot een explosie aan viraal gain-of-function research.

Hoewel het Erasmus team goede bedoelingen had, namelijk proberen de natuur een stapje voor te zijn zodat we niet verrast zouden worden door dodelijke mutaties, bleken hun experimenten een bijzonder groot risico met zich mee te brengen. In 2014 besloot de regering Obama daarom tot een moratorium op gain-of-function onderzoek van onder andere influenza, SARS en MERS, omdat er in diverse biolaboratoria gevaarlijke incidenten waren geweest met gemanipuleerde virussen.

‘Fauci omzeilde moratorium en financierde ontstaan SARS-CoV-2’

Fauci omzeilde dit moratorium echter, en bleef (via de EcoHealth Alliance) dit onderzoek gewoon financieren in… Wuhan. In 2017 leidde dit tot een gemanipuleerd vleermuis-coronavirus, dat met succes besmettelijk was gemaakt voor mensen. De paper van het wetenschappelijke team, waarin exact de werking van het huidige SARS-CoV-2 virus werd beschreven, verdween echter op ‘mysterieuze’ wijze. Wel is duidelijk dat het onderzoek tot in 2020 werd voortgezet.

Volgens dr. Mercola is het ‘de wetenschappelijke corruptie’ ten top dat uitgerekend Fauci in de VS aan het hoofd staat van de (zogenaamde) bestrijding van een virus waar hij hoogstwaarschijnlijk zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor is.

 

Xander

(1) bioRXiv via Mercola.com

Zie ook o.a.:

03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’
2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. De overheid heeft altijd gelijk. Werken de maatregelen niet, is het de schuld van ‘de mensen’ die onvoldoende gehoorzaam zijn (dat wordt gewoon uit de duim gezogen).
  En als de maatregelen wel werken, is dat natuurlijk te danken aan die overheden. Ook dat is een slag in de lucht, want we hebben altijd nog Zweden om de waanwijsheid van onze overheid tegen af te zetten.

 2. Om ervoor te zorgen, dat een virus vero-cellen binnen kan dringen in een in vitro proef met verocellen die gemanipuleerde epitheelniercellen zijn van de afrikaanse green monkey moeten de celmembramen permeabel gemaakt worden voor het virus. Dat gebeurt met verschillende technieken waaronder chemische en electromagnetische straling zogenaamde electroporatie-apparatuur.
  Zonder die technieken komt het virus niet door het celmembraan heen. Dat betekent dat virussen als ze van buiten het lichaam zouden komen een gezond lichaam zonder gif in het lichaam en zonder electrosmogbelasting de lichaamscellen niet binnen kunnen dringen.
  Virussen worden ontworpen en aangemaakt onder regie van het celbesturingsmechanisme in samenwerking met het immuunsysteem met als doel om lichaamsvreemde stoffen, celafval of gif af te breken.
  In vitro experimenten kunnen niet voorspellen wat er in het lichaam gebeurt. Dat wat er aan mechanismen zich afspeelt in de cel kan uitsluitend na exacte waarneming gelden als bewijs.

 3. Mark Rutte laat zich nooit testen – eist dat alle kinderen getest worden

  Mark Rutte zit de ministerraad voor, loopt op 50 centimeter tussen journalisten door en staat ze te woord zonder mondkapje. Mark Rutte mag vrijelijk de hele wereld overvliegen. U mag dat allemaal niet.

  https://dissident.one/2021/02/06/mark-rutte-laat-zich-nooit-testen-eist-dat-alle-kinderen-getest-worden/

  Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt. Dat zei Mark Rutte. Waarom moeten wij dan een test overleggen die niet ouder is dan 72 uur als we de grens over willen gaan? Waarom mogen wij dan niet naar de kapper en de horeca als wij geen klachten hebben?

 4. @ Amo: 5:00 pm, op 6/2. Dat heeft U goed gezien Amo. Maar voor de verdwaasden, de angsthazen in de bevolking, en de links-liberalen, geldt het spreekwoord: ” Wat baeten kaers ende bril, als den uyl niet ziende en wil”. Oud Nederlands spreekwoord.

 5. Groot-Brittannië: er stierven al 143 Britten korte tijd na de coronavaccinatie

  https://ejbron.wordpress.com/2021/02/06/groot-brittannie-er-stierven-al-143-britten-korte-tijd-na-de-coronavaccinatie/#more-262559

  In Groot-Brittannië zijn blijkbaar 143 mensen korte tijd na de toediening van de coronavaccinatie gestorven, meldde de geneesmiddelenautoriteit. Volgens de inspectieautoriteiten zou er geen aanwijzing voor bestaan dat er een verband zou zijn tussen de dood van de mensen en het vaccin, bericht “The Sun”.

 6. @ VV @ RW,
  Bij al de info die u levert om het bestaan van het virus aan te tonen, werd telkens een PCR test gebruikt !!!!!!!! om het bestaan van het virus aan te tonen en van daaruit werd dan een heel batterij van bewijzen, aannames en veronderstellingen gecreerd om toch maar tot een bewijs van het virus te komen.
  Dus opnieuw , men vertrekt van een PCR test, die absoluut niks aantoont, ( zie op you tube, de ontdekker van de PCR test, het zelf zeggen!) om tot een “resultaat” te komen.?

 7. Mooi verhaal van Jan de neuroloog: https://www.janbhommel.com/post/over-grote-corona-smurf-en-de-ijsberg-der-zotheid
  Over hoe dat OMT de schrik om het hart slaat (zou het?) nu er ijspret dreigt aan te komen.
  Oei oei oei, al schaatsende mensen hebben ZIJ niet in de hand.
  Ze willen het liefst al die vrije schaatsers in die brede vlakten gaan reguleren, want ze hebben de smaak van de macht te pakken. Ook het werpen van sneeuwballen schijnt te moeten voldoen aan de inzichten van het OMT. Dit volk moet per direct van zijn bemoeizucht worden ontdaan.
  Nooit mogen we toestaan dat de mensen van het lab ons leven gaan dicteren, want ze hebben een geheel eigen theoretische wereld geschapen aan de hand van hun computermodellen.
  Als we niet uitkijken, kunnen zulke mensen gemakkelijk de voetsporen gaan volgen van de onkreukbare Robespierres van deze wereld.

 8. De overheid heeft echt alles in het werk gesteld, om onze lichamelijke gezondheid te schaden.
  Mondkapjes zijn schadelijk voor de gezondheid maar ondanks dat, verplicht de overheid het dragen.
  Wij worden verplicht mondkapjes te dragen, zonder wetenschappelijke noodzaak, het is dus een experiment. En dat is verboden volgens de code van Neurenberg, en dat weten zij ook wel.
  https://www.bitchute.com/video/HEFeYWtVE0F3/

 9. Het deelnemen aan de mRNA vaccinatie betekent dat men meedoet aan een tweejarig experiment (aldus de National Library of Medicin van de VS). Een experiment met gen-therapie.
  Op z’n minst zou elke persoon die zich laat injecteren, vooraf geïnformeerd moeten worden over het feit dat hij deelneemt aan een genetische proef van twee jaar!!
  Maar zowel overheden als de pers doen alsof we een fijn werkend medicijn krijgen toegediend.
  Terwijl een vaccin NOOIT een medicijn is.
  Het is een middel dat het lichaam voorbereidt op een mogelijk aanval van ziekteverwekkers en DUS een beroep doet op het reeds aanwezige (en al of niet reeds verzwakte) immuunsysteem.
  De hedendaagse pers is kennelijk te stom of te onnozel (vernieuwd onderwijs gevolgd??) om dit allemaal nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

 10. Waarom staat de linkse wereld zo in de handjes te klappen voor de liberaal Rutte en Big Pharma???
  Alleen maar omdat ze deze coronasituatie beschouwen als een prima moment om “het kapitalisme” en “het vrije westen” het finale duwtje naar de afgrond te geven. Daarom zien we die scherpe en soms fanatieke tweedeling (“laat die anti-lockdowners maar letterlijk stikken als zij ziek worden”) als het gaat over de kwestie “pandemie of niet pandemie”, “lockdown of niet lockdown”. Met marxisten én als voorzitters van de WHO (vriend van China) en de VN, hebben we weinig goeds te verwachten.
  Venezuela laat zien waar een links regime toe leidt. Naast al die andere voorbeelden uit het verleden. En ook China moet een waarschuwing zijn, ook al lijkt het land welvarend
  (Hitler bracht in eerste instantie ook welvaart, laten we dat niet vergeten).

 11. Deze Britse arts (https://waarheid.tv/59-oorlogsmisdadigers), met een grote staat van dienst, fileert een Brits parlementslid die vaccins zéér belangrijk vindt. Die MP blijkt iemand met een erg gebrekkige kennis. Maar natuurlijk heeft zo’n lid van het parlement wel het hoogste woord als het om de vaccins gaat.
  Deze dr. Vernon Coleman hekelt voortdurend het corona-beleid. En ook deze arts weet waarover hij praat. Hij is geen extreem rechtse complotdenker. Verdiepte de pers zich maar eens in zulke figuren. Dan zouden ze wijzer zijn. Nu roepen ze dagelijks grote weerzin op vanwege hun rol als simpele overheidsvoorlichters.

 12. Ff een tip .ga na 9 uur niet meer stoer auto rijden.
  En krijg je wat, ben je niet verzekerd.
  Want je hoort daar niet te zijn.

 13. @Mo schreef:
  05/02/2021 om 10:41 pm

  Wees niet bevreesd, Rutte liegt nog steeds. Zijn argument dat je niet hoeft te testen als je klachtenvrij bent gaat niet op. Als er straks 1 kind in een klas positief getest wordt, dan moet de hele klas in quarantaine. Als blijkt dat kinderen na 5 dagen een negatieve test kunnen overleggen (dus ook klachtenvrije kinderen worden getest als ouders dit willen), dan mogen ze weer naar school. De ouders die niet meedoen aan deze testonzin mogen hun kinderen nog eens 5 extra dagen onder hun hoede nemen voor thuisonderwijs; klachtenvrij of niet.

  Zoals gewoonlijk kan Rutte niet nuanceren en kraamt hij wederom onzin uit….

 14. @ R W
  Het bestaan van een virus zou bewezen moeten worden aan de hand van Koch’s postulaten. Maar is dat juist?
  Fredricks and Rellman hebben na 100 jaar een voorzet gedaan voor het updaten van Koch’s postulaten. Toen Koch zijn postulaten formuleerde was er nog geen sprake van virussen. In de eeuw daarna is er veel ontdekt op dit gebied.
  Er zijn heel wat publicaties te vinden over onderzoeken waarbij het SARS-Covid-2 virus is geïsoleerd. Maar het is niet volgens de verouderde definitie van Koch.

  Hier zijn een aantal links naar onderzoeken waarbij het virus werd “geïsoleerd”.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32149036/

  https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(20)30342-8/fulltext

 15. @ R W
  Bedankt voor uw reactie en ik vind zelf dat er teveel toevalligheden plaats vinden tegelijk.
  Eerst de uitrol van 5G dan de (z.g.) uitbraak maar de enige zekerheid die ik kan begrijpen is dat de mens wel zeker aan biowapens werkt.
  En het onderzoek vind ik zeker erg goed onderbouwd en veel is niet meegenomen in het bewijs voor zijn stelling maar 99,8 % dat het een lab creatie is zegt mij genoeg.
  In de BSL-4 labs gebeuren ook nog eens ongelukken die tot een pandemie kunnen lijden in het ergste geval.
  Dat kun je gewoon zelf op zoeken op google maar helaas is er steeds meer informatie verdwenen of onvindbaar zelfs verandert op dit moment.
  En ik hoop samen met u dat het een broodje aap zal zijn al ben ik bang van niet er zijn te veel wetenschappers en dokters die elkaar tegenspreken.
  Dat is voor mijzelf ook nog eens een teken aan de wand kijk maar eens op de zoek opdracht:
  scientific publications and fraud.

 16. Wat zijn sommige mensen toch extreem rot van binnen. Ik trek het niet meer deze waanzin, deze mensenmishandeling, kindermishandeling, dit onrecht, dit gelieg, deze zware corruptie overal. BAH!

 17. Corona/COVID vertoont alle klassiek kenmerken van een cult/sekte. De Corona Cult:

  1. Mensen worden gevangen gehouden met irrationele angsten.
  2. Je mag geen vragen stellen of zelf nadenken. Wanneer je dat doet, ben je gek bent en word je ‘uitgestoten’ (gemeden door familie, vrienden, collega’s).
  3. Wanneer je weigert te ‘geloven’ (in het vaccin en de leugens), krijg je te horen dat je ‘gevaarlijk’ bent en moet je je ‘zondige gedrag’ verantwoorden ‘omdat je iedereen in gevaar brengt’.
  4. Om ervoor te zorgen dat je anderen niet besmet met je ‘zondige’ gedachten, worden ‘zondaars’ geïsoleerd (gebeurt al in COVID-kampen etc).
  5. Het is niet toegestaan ​​degenen die de leiding hebben ter verantwoording te roepen.
  6. Alle communicatie wordt gecensureerd. Het meeste van wat je hoort en ziet, is (sekte)propaganda.
  7. Mensen moeten leven volgens een reeks onzinnige (sekte)regels (gezichtsmaskers, afstand nemen, avondklok) die nergens op slaan en slechts één doel dienen; gehoorzaamheid af te dwingen.
  8. Afgezien van de non-stop propaganda zul je regelmatig worden blootgesteld aan indoctrinatiesessies (persconferenties).
  9. En bovendien vertellen ze je dat als je niet gehoorzaamt (het vaccin neemt), je een vreselijke dood zult sterven, of een ‘sociale dood’ zult sterven omdat anti-vaxxers verstoten worden (bij Bijbelse sektes verlies je dan je ‘verlossing’)…

  Iedere sekte werkt op deze manier. Zoek maar eens informatie over (Bijbelse) sektes, of over bijvoorbeeld Scientology of de ‘Moonies’. De werkwijze is telkens hetzelfde.

  Om die reden is het ook zo moeilijk om de ‘Corona-gelovigen’ (kan er geen andere term voor bedenken) wakker te schudden. Zij zitten gevangen in dat web van angst en leugens. Het enige dat je kunt proberen, is om ze te deprogrammeren. Daar is op het internet genoeg info over te vinden.

  Het zwaartepunt bij deprogrammeren ligt overigens niet bij iemand ‘bevrijden uit de sekte’. Dat is onmogelijk, want iemand is ergens absoluut van overtuigd.
  Het zwaartepunt ligt bij het activeren van iemands kritische denkvermogens. Val daarom een Corona-gelovige niet aan op zijn/haar manier van denken, maar stel open vragen als “Wat bedoel je daar mee?” en “Kun je uitleggen waarom jij vindt dat …?” Daarmee open je een dialoog in plaats van stelling te nemen. En door dit soort vragen dwing je ze kritischer te kijken naar zaken; ze moeten logisch gaan redeneren.

  Jij kunt ze niet overtuigen, ongeacht de hoeveelheid feiten waarover je beschikt. Een Corona-gelovige moet ZICHZELF ervan overtuigen dat het verhaal niet klopt. Zo heeft de programmering ook plaatsgevonden: ze hebben zichzelf overtuigd dat Covid levensgevaarlijk is.

 18. Deze commentaar vat het goed samen. Ben het er helemaal mee eens.

  frank schreef:
  05/02/2021 om 7:45 pm
  Ok, dus China zei tegen Fauci kom maar naar Wuhan met jouw rotzooi dan gooien wij het wel de wereld in zodat we samen een pandmi kunnen veroorzaken waardoor we de westerse wereld tot stilstand kunnen brengen en een grote reset met als voorbeeld CHINA kunnen doorvoren!
  In 2014 gaat Bio war lab van USA naar Wuhan
  In 2016 zegt Fauci dat er een verrassing’s uitbraak tijdens de periode van Trump zal plaatsvinden
  In 2019 zomer gaat Kary Mullis de ontdekker van de PCR dood aan een longontsteking.
  In 2019 najaar vind er een internationale generale Corona pandemie repetitie event 201 plaats.
  In 2020 dec/jan 2021 start de Pandemie in Wuhan.
  In 2020 najaar zijn de verkiezingen in USA en word Trump (dwarsligger van globalisten plan) weg gestemd omdat er ivm pandemie via post gestemd kan worden.
  In 2020 worden Termen als New Normal, Big Reset, Build back better massaal door wereld leiders ingezet tijdens internationale toespraken
  In 2021 zijn mRNA vaccins klaar en worden mondiaal massaal onder behoorlijke dwang aan alle leeftijden uitgedeeld, iets wat vreemd is omdat bij de griep die net zo dodelijk is alleen vaccinaties aan 60 plussers word aangeboden.

  Degene die nu nog denkt dat dit zomaar uit de lucht kwam vallen heeft het verstand van een stoeptegel !

 19. @ frank: 7:45 pm, op 5/2. Helemaal met U eens. Maar de meute 9bevolking) gelooft de sprookjes van Rutte (VVD) en de Jonge (CDA). Probeer ze maar eens wakker te krijgen, dat gaat helaas niet lukken.

 20. Dat het duivelse Covid-19 bedacht is en uit een Laboratorium komt is wel bewezen nu een team virologen naar China is afgereist om de zogenaamde bronnen te kunnen ontdekken/bestuderen.

  1747…Het eerste klinische onderzoek: Scheurbuik wordt veroorzaakt door een langdurig vitamine-C-tekort. De Britse marine-arts James Lind (1716-1794) voerde in 1747 een opmerkelijk experiment uit. Hij verdeelde twaalf scheurbuikpatiënten in zes paren en diende elk paar een ander middel toe, waarvan hij dacht dat het scheurbuik zou kunnen genezen. Van vijf patiëntenparen verbeterde de toestand niet of nauwelijks. Maar het tweetal dat dagelijks twee sinaasappels en een citroen te eten kreeg, was na zes dagen, toen het fruit opraakte, praktisch genezen. Lind concludeerde dat Citrusvruchten de beste behandeling tegen scheurbuik waren.

  Bekijk deze site voor meer wetenswaardigheden: https://wewordenbeter.nl/toen-en-nu/

  De Eerste Wereldoorlog werd een proeftuin van gewetenloze bestuurders en virologen om alle gevaarlijk uitgevonden gifgassen en influenza-besmettingen op grote groepen mensen uit te testen.

  De Gifgassen doodden miljoenen soldaten maar de Spaanse Griep ook in een laboratorium ontwikkeld doodde aan het eind van die oorlog 1918-1919 wereldwijd naar schatting 100 miljoen slachtoffers.

  Lees alle gruwelijke details van Opzettelijke verspreiding van dit virus in het boek GRIEP 1918 van de veelgeprezen Amerikaanse wetenschapsjournalist van de New York Times Gina Kolata.

  Koning David van Israël waarschuwde in Psalm 14 en 53 wakkere burgers 3000 jaar geleden al en Paulus 2000 jaar geleden in Romeinen 3 waartoe criminelen, de mens zonder God in staat is.

  Hitler gebruikte nog niet zo lang geleden het gifgas Zyklon-b 1942-1945 om 6 miljoen Joden snel en gruwelijk te doden en daarna nog eens te verbranden! En Saddam Hoessein was ook niet vies van Gifgas 1990 om Koerden uit te roeien. Enz. enz. Gelukkig: Er is hoop! Openbaring 16 t/m 22.

 21. @ Lammert: 6:45 pm, op 5/2. YHWH, onze God, beschermt altijd. En dat is het positieve perspectief, en maar gelukkig ook. Deze laboratorium medewerkers, denken voor God te kunnen spelen, en daar zullen ze hun verdiende loon nog voor krijgen.

 22. @ frank 05/02/2021 om 7:45 pm
  Rake en chronologische samenvatting van de feiten! Het is de bevestiging van een al 2000 jaar bestaande tekst:

  Ontbind de vier engelen, die gebonden zijn bij de grote rivier, den Eufraat.
  15 En de vier engelen zijn ontbonden geworden, welke bereid waren tegen de ure, en dag, en maand, en jaar, opdat zij het derde deel der mensen zouden doden.

 23. @ johan / johan schreef: 05/02/2021 om 9:19 pm

  Johan, het rapport dat je noemt bevat GEEN bewijs van het bestaan van het ‘covid19 virus’. Hier enkele opsommingen uit dat zgn rapport:
  “Wuhan Institute of Virology analysis of bronchial lavage specimens from ICU patients at Wuhan Jinyintan Hospital in December 2019 contain both SARS-CoV-2 and adenovirus vaccine sequences….” (Sequences, dus geen heel virus geïsoleerd)

  “Although there is universal agreement that a coronavirus identified as Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 or SARS-CoV-2 (abbreviated CoV-2 henceforth) causes the disease COVID-19…” (Universal agreement is dus een veronderstelling, geen feit, geen bewijs)

  “This report uses Bayesian inference, a common statistical tool in which Bayes’ theorem, a well-known statistical equation…” (Een statistische tool, dus een model, weer geen bewijs)

  “The most significant evidence provided herein is the finding from RNA-Seq performed by the Wuhan Institute of Virology… (RNA-Seq is wederom geen bewijs van een virus, ze hebben hooguit een stukje van ‘iets’ gevonden)

  “Two immunogens were identified, the Spike Protein gene of SARS-CoV-2 and the synthetic construct H7N9 HA gene…” (Ook hier geen virus, maar een spike proteïne wat zgn van een virus afkomstig zou zijn, wederom geen bewijs)

  “The outcome of this report is the conclusion that the probability of a laboratory origin for CoV-2 is 99.8%…” (Dit is wel heel veel conclusie, waarschijnlijkheid, dus verre van een bewezen virus)

  Allemaal stel dat, het zou kunnen, waarschijnlijk, volgens modellen… NEE, GEEN BEWIJS dus van het bestaan van dit ‘virus’.

  Inmiddels zijn er meer reacties te lezen bij dit artikel waarin om bewijs wordt gevraagd. Het sars-cov-2 virus is na ruim een jaar nog altijd niet bewezen, niet geïsoleerd. Zullen we er nu dan eindelijk maar eens vanuit gaan dat het 100% broodje aap is? Broodje angst in dit geval? Ik roep dit al vanaf april 2020, steeds meer mensen gaan het gelukkig inzien. Er is geen bewijs, er komt geen bewijs, het is ‘griep’, ofwel, de natuur die de ouderen/ zwakkeren opruimt. Is dit hard of grof? Nee dit is de natuur, zwakke en oude dieren en planten maken plaats voor jonge nieuwe dieren, planten, mensen. Moeten wij niet moeilijk over doen, of op willen lossen. Er is niks op te lossen. Leef een beetje gezond, geniet zoveel het kan en accepteer je einde.

 24. Mensenrechtenverdediger (in de zin van VN-resolutie 53/144) Sarah Luzia Hassel-Reusing bereidt een strafrechtelijke klacht voor bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag voor het gebruik van de shockstrategie onder het mom van corona.

  Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de mensenrechtenverdediger of de advocaat Viviane Fischer.

  “Stuur uw verklaringen alstublieft schriftelijk, met uitdrukkelijke toestemming om ze te gebruiken om een ​​strafrechtelijke klacht in te dienen bij het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid veroorzaakt door de coronashockmaatregelen en met uw handtekening aan Sarah Luzia Hassel-Reusing, Thorner Str. 7, 42283 Wuppertal, of Viviane Fischer, advocaat, Waldenserstr. 22, 10551 Berlijn.”

  “Als je kunt, stuur dan je verklaringen ook in het Engels, want Duits is helaas geen officiële taal bij het ICC.”

  https://commonsensetv.nl/rechtbank-weimar-door-de-verstrekkende-maatregelen-is-de-democratie-aan-het-wankelen-gebracht/

 25. Beste Louis,

  de hoge lonen die je beschrijft zullen broodnodig zijn wanneer de tsunami aan processen zullen losbreken !!! hahahaha !!!

 26. @ R W.
  Hier voor u een onderdrukt wetenschappelijk onderzoek dat zelfs naar onze Marion is gestuurd en geen antwoord terug.
  En ik denk dat 5G zeker ons immuunsysteem belast maar hier de feiten waar ik zeeer van onder de indruk ben geraakt.
  Tevens iemand die zijn carriere en reputatie op het spel zet om ons te informeren zonder enig winstoogmerk.
  Hier het artikel.
  The report was published on zenodo.org by Steven Carl Quay, MD, PhD on Jan 29, 2021
  https://gnews.org/845873/
  Hier een copy als pdf download.
  SQuay_Bayesian-Analysis-of-SARS-CoV-2-FINAL-V.2.pdf
  https://gnews.org/wp-content/uploads/2021/01/SQuay_Bayesian-Analysis-of-SARS-CoV-2-FINAL-V.2.pdf

 27. De kinderen zijn wel lekker aan het fröbelen in de laboratoria. Je zou ze zo met de koppen tegen elkaar slaan.

 28. “Incentive” vergoedingen voor vaccinatie-centra en artsen !
  Dit moet je lezen …..

  Men is in Vlaanderen bonussen aan het uitreiken aan de vaccinatieteams: hoe meer gevaccineerden: hoe groter de bonus ! (Betaald door Big Pharma ?)

  Tijdens een infosessie van het “Agentschap Zorg en Gezondheid” (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden
  de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt.

  Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen!

  Het uurloon voor de ‘vaccinatoren’ zal € 47,25 bedragen.
  Daarbovenop komt dus dat zij € 283,5 per uur extra ontvangen indien er effectief 20 personen per uur gevaccineerd worden.
  Dat maakt in totaal een potentieel loon van € 330,75 per uur!

  Een farmaceutisch expert krijgt € 80,34 per uur en werkt 48 uur per week.
  Dat komt op een loon van € 3856,32 per week of € 15.425,28 per maand!
  Zonder forfait per gevaccineerde persoon!

  Medisch toezicht gebeurt door een arts.
  Die arts krijgt 80,34 per uur, en zal 60 uur per week werken.
  Dat is een weekloon van € 4820,4. Daarbij komt de € 283,5 euro per uur per 20 gevaccineerde personen.
  Dat komt op € 363,84 per uur (!!), of € 21.830 per week indien men op volle toeren kan vaccineren.
  Dat is een maandloon van € 87.320 euro.

  Kleinere vaccinatiecentra zullen één arts en één farmaceutisch expert hebben, grotere zullen er meerdere hebben.

  Bronvermelding :
  https://eindtijdklok.org/2021/02/01/vaccinatieteams-in-vlaamse-vaccinatiecentra-krijgen-vergoeding-per-gevaccineerde-burger/

  Brochure_pdf :
  https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2021/02/presentatie-webinar-vaccinatiecentra-lokale-besturen-en-zorgraden-28-januari-2021.pdf

 29. Sars-cov-2 is nooit aangetoond. Hoe kunnen ze er dan experimenten mee doen en een gevaarlijker variant ontwikkelen? Volgens mij is alles wat ‘virus’ wordt genoemd broodje aap.
  Wil degene die wel gelooft in dit ‘virus’ even een linkje plaatsen naar een rapport waarin sars-cov-2 isolatie is aangetoond? Zonder bewijs geen virus. Thanks.

 30. Ok, dus China zij tegen Fauci kom maar naar Wuhan met jouw rotzooi dan gooien wij het wel de wereld in zodat we samen een pandmi kunnen veroorzaken waardoor we de westerse wereld tot stilstand kunnen brengen en een grote reset met als voorbeeld CHINA kunnen doorvoren!
  In 2014 gaat Bio war lab van USA naar Wuhan
  In 2016 zegt Fauci dat er een verrassing’s uitbraak tijdens de periode van Trump zal plaatsvinden
  In 2019 zomer gaat Kary Mullins de ontdekker van de PCR dood aan een longontsteking.
  In 2019 najaar vind er een internationale generale Corona pandemie repetitie event 201 plaats.
  In 2020 dec/jan 2021 start de Pandemie in Wuhan.
  In 2020 najaar zijn de verkiezingen in USA en word Trump (dwarsligger van globalisten plan) weg gestemd omdat er ivm pandemie via post gestemd kan worden.
  In 2020 worden Termen als New Normal, Big Reset, Build back better massaal door wereld leiders ingezet tijdens internationale toespraken
  In 2021 zijn mRNA vaccins klaar en worden mondiaal massaal onder behoorlijke dwang aan alle leeftijden uitgedeeld, iets wat vreemd is omdat bij de griep die net zo dodelijk is alleen vaccinaties aan 60 plussers word aangeboden.

  Degene die nu nog denkt dat dit zomaar uit de lucht kwam vallen heeft het verstand van een stoeptegel !

 31. Wie mij een verifieerbare genetische code , foto of isolaat van het covid 19 virus kan laten zien , zal de geschiedenis ingaan als DE ontdekker van het tot op heden onzichtbare virus!
  Negens ter wereld in geen enkel labo, zelfs na 40 WOB, kan dit gepresenteerd worden, en nu plots sars 3 ?
  Einstein, zij het al: ik geloof in 2 dingen , het oneindige heelal en de oneindige domheid van mensen. Van het heelal ben in niet echt zeker.!

 32. Als een virus nog nooit is geïsoleerd door wie dan ook en wat ook beweerd wordt dat virussen geen levende wezens zijn. Wat muteert er dan? en hoe kweken/vermeerderen zij die in een lab. geen niet levend iets. Of spreken we hier ook over exosomen, wat lichaamseigen is in ieder mens en dier. Door deze boodschapper van onze cellen proberen te manipuleren met allerlei chemische substanties. Want al die afbeeldingen van het zogenaamde corona virus, lijkt verdomd veel op ons lichaamseigen exosoom. Daar is niets besmettelijkst aan, daar het in ons lichaam afspeelt en nooit daar buiten. Een exosoom kun je enkel manipuleren met vaccins, PCR testen en met bestralingen. Laat nu net het levensgevaarlijke 5 G netwerk met tot 60GHz. frequenties overal in de landen geïnstalleerd worden met hotspots op hoge gebouwen zoals verpleeg tehuizen, ziekenhuizen en in winkelcentrums.

 33. “Na 80 dagen was de nieuwe mutatie compleet resistent tegen antistoffen.” Dit is je reinste onzin. Nuance is het devies. Als de mutaties van dien aard zijn dat de cytotoxische T-cellen deze niet meer herkennen, dan begint de riedel van voren af aan om immuniteit op te bouwen. Ook de aanmaak van antistoffen passeert dan weer de revue.

  Een virus kan nooit de hele menselijke populatie uitroeien. Voor een deel bepaalt het HLA (Humane Leucocyten Antigenen) fenotype de mate van gevoeligheid voor het doorlopen van ziektes en aandoeningen. Het HLA fenotype verschilt per individu. Ook dit is weer een geweldig doordacht mechanisme om de humane populatie te beschermen tegen volledige uitroeiing. Je zou bijna denken dat er een God is; ik weet dat eigenlijk wel zeker en ook dat Hij ons beschermt tegen het gestuntel van enkele waanzinnigen.

Comments are closed.