WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert

Andermaal is bevestigd dat deze door hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel gebruikte afbeelding de werkelijke situatie in Nederland weergeeft.

—————————————————————————————————————————————-

Burgers maandenlang opzettelijk misleid en voorgelogen met nietszeggende ‘besmettingen’

—————————————————————————————————————————————-

Wat al sinds het voorjaar bekend is, maar massaal door politiek en media werd genegeerd, is nu door de WHO toegegeven: de PCR-test, die ook in Nederland wordt gebruikt om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ te meten, geeft enorm veel valse positieve resultaten. De door de media weggezette ‘complotdenkers’ en ‘wetenschap ontkenners’ blijken dus wéér gelijk te hebben gekregen, en zien bevestigd dat deze pandemie-hoax niets te maken heeft met de volksgezondheid, maar alles met het uitvoeren van een wereldwijde politieke agenda.

We gaan niet opnieuw in detail uitleggen hoe de PCR test zo vreselijk misbruikt wordt. Het komt erop neer dat het aantal mogelijke virusdeeltjes dat in een ‘swab’ wordt gevonden is verlaagd van 3 naar 1, en het aantal maximale cycli waarmee dat deeltje wordt versterkt is verhoogd van de absolute bovengrens van 29 naar 35 of zelfs 40, waardoor de testresulaten totaal onbetrouwbaar zijn en iedereen ‘positief’ kan worden bevonden, zelfs als mensen nergens last van hebben gehad.

De in 2019 overleden uitvinder van de PCR test, die daar de Nobelprijs voor ontving, veegde destijds de vloer aan met alle wetenschappers en medici die zijn test misbruikten om er een virus mee aan te tonen, zoals ook in Nederland in opdracht van de regering Rutte door het RIVM wordt gedaan. De èchte kwakzalvers waar minister Hugo de Jonge het zo laatdunkend over had, blijken dus bij en voor de overheid zelf te werken.

Louter politieke keuze

Dat het enkel om politiek en nog eens politiek gaat, blijkt ook uit het feit dat de WHO slechts één uur nadat president Biden werd ingezworen eindelijk het Covid-19 testbeleid heeft aangepast. Stacey Lennox van PJMedia voorspelde in oktober exact wat er nu gebeurt: Biden vaardigt nog strengere corona regels uit, en de labs laten het aantal valse positieven dalen. ‘En die goede oude ome Joe zal de held zijn, ondanks dat de Deep State spelers in de bureaucratieën al maanden weten dat ze met testen geen enkel probleem zullen oplossen.’

In augustus schreef NY Times al dat 90% van alle positieve resultaten vals zijn

In augustus 2020 publiceerde de New York Times al een artikel waarin stond dat op basis van onderzoeken bleek dat maar liefst 90% van alle positieve Covid-19 testen in drie staten vals waren, en de PCR test geen enkele indicatie geeft of iemand besmet of ziek is. Met andere woorden: ook bij 9 van de 10 Nederlanders die ‘positief’ zijn getest op corona, is op zijn best één restdeeltje van mogelijk een virus aangetroffen, wat net zo goed een verkoudheidje van drie maanden geleden kan zijn geweest.

Nogmaals: dit is al sinds het voorjaar bekend, zoals u op deze en andere vrije media hebt kunnen lezen. Maar het werd weggewuifd en belachelijk gemaakt. Sterker nog: de Amerikaanse CDC en het Nederlandse RIVM verhoogden juist het aantal PCR cycli naar 35 tot 40, waarvan toen al bekend was dat de testresultaten hiermee volstrekt waardeloos zou worden. (Zie ook o.a.: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen / 30-11).

Waarom dit dan toch werd gedaan? Om zoveel mogelijk ‘besmettingen’ in de media te kunnen melden, omdat de politiek nu eenmaal had besloten dat de corona maatregelen hoe dan ook overeind moesten worden gehouden, en zelfs nog moesten worden aangescherpt, zoals nu met de volstrekt zinloze avondklok wordt gedaan.

Een andere leugen die al maandenlang wordt gebruikt om lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes te rechtvaardigen is dat corona zich ook ‘asymptomatisch’ verspreid, dus door mensen die totaal geen ziekteverschijnselen hebben.

WHO: test moet over als uitslag niet overeenkomt met ‘klinisch beeld’

De WHO zegt nu dat als een positieve PCR test niet overeenkomt met ‘het klinische beeld’, er een nieuwe test moet worden gedaan. Ook wordt de PCR test nu slechts ‘een hulp voor diagnose’ genoemd, en niet de basis van de diagnose zèlf, zoals Nederland zoals de rest van de wereld doet. Met andere woorden: als mensen geen duidelijke Covid-19 symptomen hebben, is het nutteloos om hen te testen, en is het buitengewoon onwaarschijnlijk dat zo iemand ‘besmet’ is, en al helemáál niet ‘besmettelijk’. (1)

Passen we het vastgestelde percentage van 90% valse positieven op Nederland toe, dan blijven er van de 136.241 ‘besmettelijke mensen’ dus slechts 13.624 over. En zelfs die kunnen NIET ‘besmettelijk’ worden genoemd, maar enkel ‘positief getest’.

Het is overigens sowieso nutteloos om iemand met deze test op een virus te testen, zoals we al aangaven, omdat de test hier niet voor ontworpen is en niet geschikt voor is. Je kunt iemand dus 20 keer PCR-testen op corona, maar dan nog zal het resultaat enkel in de prullenbak thuishoren.

Hieruit volgt automatisch dat ook het aantal corona ‘doden’ een lukraak, nietszeggend getal is. Omdat de cijfers nog altijd niet boven die van een (voor ouderen stevige, voor de bevolking tot 70 jaar milde) seizoensgriep uitstijgen, is het dus heel goed mogelijk en zelfs waarschijnlijk dat veel van de slachtoffers, die bijna zonder uitzondering onderliggende aandoeningen hadden, geen corona maar influenza hadden, waar jaarlijks ook een fors aantal mensen aan overlijdt (in Nederland gemiddeld 6500 per seizoen).

Biden en Rutte ‘de held’?

Net als Joe Biden nu tot ‘held’ wordt gebombardeerd, terwijl zijn stoel in de Oval Office vermoedelijk nog maar amper warm is geworden, zou ‘onze’ regering Rutte zich in maart ook wel eens door de media tot held kunnen laten verklaren. Tussen nu en maart laat men het aantal ‘besmettingen’ gewoon scherp dalen, zodat dit aan de helaas nog immer naïeve Nederlanders als ‘bewijs’ kan worden gepresenteerd dat het beleid ‘succesvol’ is geweest.

Die zetten op 17 maart dan netjes een (digitaal?) kruisje bij dezelfde systeempartijen die ons deze verzonnen crisis hebben aangedaan, en die daarna vrolijk verder zullen gaan met het afbreken van onze economie, samenleving en vrijheden, omdat er ongetwijfeld weer een mutatie of gevaarlijk nieuw virus zal worden gepresenteerd.

Meeste mensen willen niet inzien dat ze zich zo hebben laten misleiden

Het is – ongeacht of die verkiezingen nu wel of niet doorgaan – allemaal zó doorzichtig, maar nog steeds willen maar zo weinigen het inzien of zelfs maar overwegen of aanhoren. Dat komt omdat de meeste mensen zich eigenlijk heel erg slim vinden, en het niet kunnen verkroppen dat ze zich maandenlang door de politiek en mainstream media hebben laten misleiden en voorliegen, en zich al die tijd belachelijk hebben gemaakt met het kritiekloos meedoen met de meest onzinnige en zelfs diametrale maatregelen, die stuk voor stuk door tal van gerenommeerde wetenschappers zijn ontkracht.

Niets is bedoeld voor onze gezondheid, maar alles voor een internationale agenda

Niets was en is bedoeld voor onze gezondheid en veiligheid, ook de Sperrzeit niet. De regering Rutte onderwerpt ons land aan de technocratische ‘Great Reset’ van het WEF, de ‘Green Deal’ van de EU en de communistische ‘Agenda 21/30’ van de VN. Als burgers en bedrijven niet massaal tegen deze globalistische klimaat-vaccin dictatuur in opstand komen – door simpelweg te weigeren hier nog langer aan mee te werken, en onmiddellijk zèlf weer terug te keren naar normaal – , zal het binnen een paar jaar gedaan zijn met al onze overgebleven vrijheden, zekerheden en inspraak, en zal ook een groot deel van onze welvaart en welzijn verdwijnen.


Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’

2020:

14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
03-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
18-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
09-11: WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

76

 1. Valse positieven dus angst voor niks en je privé gegevens worden doodleuk verhandeld.
  https://tweakers.net/nieuws/177266/gegevens-van-miljoenen-nederlanders-in-coronasystemen-ggd-worden-verhandeld.html
  Het prutst maar door en het dan vreemd vinden dat er onvrede ontstaat.
  Geen perspectief, je zaak gaat naar de kloten en dan verteld het gespuis dat we het samen moeten doen? Die mensen voelen de pijn niet, laten nergens een veer. Maar wel de mond vol over fatsoen en er een ander op aanspreken.
  Het vaccineren gaat ook lekker soepel en Hugo geeft de fabrikant de schuld.
  Niks krijgt dat schoolmeestertje voor elkaar.

 2. Wat staat er in het bericht van de WHO? (vertaald). “De meeste PCR-tests zijn geïndiceerd als hulpmiddel bij de diagnose, daarom moeten zorgverleners elk resultaat overwegen in combinatie met de timing van de bemonstering, het type specimen, de specifieke kenmerken van de test, klinische observaties, patiëntgeschiedenis, bevestigde status van eventuele contacten en epidemiologische informatie .”
  Er staat niet in het bericht van de WHO dat er veel vals positieven zijn, er staat eigenlijk dat je eerst goed de handleiding moet lezen en niet zomaar je conclusies moet trekken. Dus de PCR test wordt niet als onbetrouwbaar gezien, maar als mensen hem onjuist interpreteren komen er onjuiste antwoorden uit. En naarmate we sneller resultaat willen zien zul je waarschijnlijk eerder fout zitten.
  Dat lijkt me logisch. Als ik mijn medicijnen inneem zonder te checken wanneer en hoe pakken die medicijnen ook verkeerd uit.

 3. @amo schreef:
  22/01/2021 om 6:00 pm
  @oma. Bingo. De premier wast zijn handen in onschuld. Je krijgt de indruk dat hij zich niet echt verdiept heeft in Covid19, PCR enz., maar zich hierbij volledig verlaat op het OMT. Zo kan hij de onschuld spelen. Tijdens de debatten komt de premier ook niet verder dan “we moeten voorkomen dat de zorg overbelast raakt” en “we moeten voorkomen dat andere operaties moeten worden uitgesteld”. Hij acteert als de gewone man die het ook niet precies weet.”

  Als je dan bedenkt dat de premier zélf met dat hele kabinet de oorzaak zijn van de overbelasting van de zorg door het kapot bezuinigen waardoor de zorg onderbemand en onderbetaald werd, dan vraag je je toch af hoe die schaamteloze leugenaars nog hun kop durven laten zien.
  Zij zijn de OORZAAK dat nu operaties (zogezegd!) moeten worden uitgesteld want dat is ook nog eens een leugen!
  Denken ze nu echt dat de bevolking imbecielen zijn die dat niet zien?

  En bij die debatten zitten dan ook alleen maar papegaaien van de staatspropaganda, mietjes de naam journalist onwaardig, die de premier niet wijzen op zijn verantwoordelijkheid voor de overbelasting in de zorg door zijn eigen bezuinigingen!!

 4. @ Polleke
  22/01/2021 om 8:23 pm
  Ben diep geschokt door je link , enorm bedankt !

  Soms vind ik het jammer dat ik niet rijk ben want dan had ik bij ieder huishouden in Nederland een papieren kopie laten bezorgen .
  P.S :
  Wie nog zegt dat dit iets met een virus i.p.v. een W.W.dictatuur van doen heeft , is een gelukzalige onwetende .
  Tot de dag dat hij/zij gemuteerd in de spiegel kijkt .

 5. XANDER…, Jij gebruikt ergens het woord …. , wetenschappers , zou je zo vriendelijk willen zijn
  daar voortaan Wetensch R appers van te maken ! Want de waarheid wordt toch door geschraapt !

 6. We kennen het meldpunt Discriminatie, krijgen wij nu ook het meldpunt Overtreders Corona dwangregels? Gevolg is: Ieder is ieders vijand en is in potentie een verklikker. Lekker land leven we dan.

 7. We zijn op weg naar een totalitaire socialitisch-fascistische heilstaat. (Laat heil maar achterwege) Wijlen Lance Lambert, een Messias belijdende Jood, heeft in het boekje: Voorbereiding op de Wederkomst, hierover 25 jaar geleden geprofeteerd en dat is nu aan het uitkomen. Dit boekje is overigens zeer aan te raden. Misschien komt er een herdruk van Christenen voor Israel, (chai pers).

 8. Rutte zegt dat ook marechaussee avondklok gaat handhaven: “Politiestaat”

  https://www.ninefornews.nl/rutte-zegt-dat-ook-marechaussee-avondklok-gaat-handhaven-politiestaat/

  Premier Rutte zei donderdag in de Tweede Kamer dat de handhaving heel zichtbaar zal zijn om de avondklok goed in te regelen. “Bij de avondklok wordt er rekening gehouden met de capaciteitsplanning van de agenten. Zeker in de eerste fase zal dat natuurlijk vragen om prioritering en keuzes. We kunnen daar niet ineens nieuwe agenten voor vinden, dus dat zal onvermijdelijk om prioritering vragen. Waar nodig zullen er extra diensten worden ingepland. Om juist de druk op de politie niet te zwaar te maken, zal ook de marechaussee bijstand verlenen,” aldus Rutte.

 9. Toe maar. De EMA (Europese goedkeuring geneesmiddelen) blijkt onder enorme druk gezet te zijn (EU Commissie) om de vaccins sneller dan noodzakelijk goed te keuren. Men wilde niet achter blijven bij de VS en men vreesde het lachertje te worden als men weken trager zou zijn met de goedkeuring. De EMA had meer tijd nodig, maar werd gedwongen sneller de vrijbrief te geven. https://www.newscientist.com/article/mg24933184-200-how-covid-19-could-become-as-mild-as-a-common-cold/?utm_source=nsday&utm_medium=email&utm_campaign=NSDAY_220121
  Een soort dieselschandaal? De hoeveelheid intact RNA in de vaccins bij de onderzoekstrajecten was 78%. Maar in de vaccins voor de grootschalige injecties was maar 55% van het RNA in de spuiten intact. De onderzoekstrajecten deden het met betere spuiten?
  Het is weer genoeg voor vandaag.

 10. Het moet ons niet verwonderen dat inderdaad, mocht corona overgaan, dat er wel weer een nieuwe crisis wordt gecreëerd. Dit is een bewuste werkwijzen van de machthebbers. Ze houden het volk bezig om uiteindelijk, de rode draad, hun meester op een geschikt moment ten tonele kunnen laten verschijnen.

  En is er wat meer tegengas en valt er wat tegen, dan krijgen de volken voor een hele korte periode even de vrijheid terug en lijkt alles normaal te verlopen.

  Wat nu wel echt bloot is komen te liggen, dat ook alle sociale media betrokken wordt om negatieve berichten weg te zuiveren (filteren) en vooral ingezet wordt om naast de technische automatisering als het waren : “alleen samen op weg”, kunnen we een betere maatschappij krijgen.

  Negatieve reacties door onafhankelijk onderzoekers en kritische denkers, dat wordt weggefilterd. Pro reacties worden juist volop doorgegeven zodat het tot de reguliere media terecht kan komen.

  Wat de ontwikkelingen ook zijn, de grootste accelerende elementen als digitalisering en het verdwijnen van fysiek geld, dat is minimaal waarop ze kunnen scoren.

  En ja, het getrouwe volk mag met een app in combinatie met de populaire qr-code via zijn sociale medium (smartphone) laten zien dat die mag reizen en ergens binnen mag komen.

  Dat het medium “Smartphone” in zich heeft elementen als:
  – beeld.
  – geluid (spreken)
  – projectie 3-D etc. in combinatie met 5G en andere internet der dingen gadgets iets schijnbaar echt levend kunnen projecteren, zal geen verbazing hoeven wekken.
  – doorgangscontrole
  – betaalwijze
  – handelswijze
  – wandelwijze
  – medische wijze

  Ga zo maar door. Tot in de verste en armste landen zullen mensen bij wijze van spreken verhongeren en doodgaan door de hongersnood met mogelijk een laatste glimlach van iets schijnend als een smartphone waarop de overledene nog zijn vreugde in had kunnen vinden.

  Lezers, ik vergroot dit natuurlijk uit. Ik stel het zwart wit op, maar ontken maar eens dat er geen (grote) kern van waarheid in zit.

  En eigenlijk heel slecht van mij. Die avondklok doet mij helemaal niets. Helemaal niet van onder de indruk. Raak er ook helemaal niet van sla. We ingewijden wisten al en konden je al lang vertellen zo dit al niet vanaf maart/april 2020 hier beschreven is, dat dit er ook wel aan zat te komen.

  Het ging er niet om of het er zou komen, maar wanneer het er zou komen. Met andere woorden: “uit welke hoge corona-toverhoed ” komen ze nu weer mee aanzetten.

  Men noemt zgn complotdenkers wel een soort van “wappies”. Het is al bijna een geuzenaam.
  Ik stel voor dat we ons “geuzewappies” gaan noemen. De andere zijn wuppies: Een klein pluizig wezen met ogen en een staart en grote platte voeten.

  Een eigenschap van die wuppies is dat ze dus allemaal ja knikken. Bij elke maatregel komen de ja knikkers vooral weer op televisie. En heel veel linkse volgers die wuppieën erg hard mee.
  Ze kunnen ook eigenlijk maar één kant op wuppieën.

  Spyfromthesky

 11. Borger verwijst naar dit artikel: https://www.newscientist.com/article/mg24933184-200-how-covid-19-could-become-as-mild-as-a-common-cold/?utm_source=nsday&utm_medium=email&utm_campaign=NSDAY_220121
  Virussen worden zwakker naarmate ze meer muteren.
  We zijn kennelijk in de ban een groep mensen die denkt dat virussen steeds sterker worden na mutaties. Zulk denken is het gevolg van de evolutie-gedachte.
  Terwijl eerlijke bevindingen n.a.v. opgravingen laten zien dat veel dieren verzwakt zijn geraakt in de loop der tijden (ooit liepen er gigantische zoogdieren rond). Het was voor mij echt een eye-opener toen ik las hoe onderzoek had aangetoond dat het Spaanse Griep virus in de loop van de tijd juist zwakker was geworden. Dat stond diametraal tegenover de gedachte dat een evoluerend virus steeds sterker en slimmer wordt.
  En daarom hoeven we niet bang te zijn voor de Engelse variant. Het test-experiment van Lansingerland heeft dat aangetoond, maar ook een dr. Levi uit Londen wist al te melden dat het allemaal erg was meegevallen in de Londense ziekenhuizen.
  Rijen ambulances had Londen al vaker in het verleden. Kennelijk opereert ook een NHS op het randje en kon het griepgolven niet goed verwerken.

 12. @Mo. Bedankt voor die link met Arie Paap. Dan besef je weer hoe je niks weet op basis van 1 foto. Je oordeelt gemakkelijk zonder de man te kennen. Dat is al een bijbelse waarschuwing om niet te oordelen op grond van het uiterlijk alleen; dat men de man moet horen.
  En dat gebeurt hier, met dank aan Sven. De man heeft een goed verhaal. Dat under-cover agenten begonnen met stenen gooien, is zonder meer verbijsterend. Als zelfs het gezag het gevoel voor recht en moraal verloren heeft, dan zijn we op een duistere weg beland.

 13. @oma. Bingo. De premier wast zijn handen in onschuld. Je krijgt de indruk dat hij zich niet echt verdiept heeft in Covid19, PCR enz., maar zich hierbij volledig verlaat op het OMT. Zo kan hij de onschuld spelen. Tijdens de debatten komt de premier ook niet verder dan “we moeten voorkomen dat de zorg overbelast raakt” en “we moeten voorkomen dat andere operaties moeten worden uitgesteld”. Hij acteert als de gewone man die het ook niet precies weet.

 14. Gaat nu overal deze onbetrouwbare test geweerd worden of niet?
  De who wordt enkel maar gevolgd als het in dat politieke dictatuur straatje past, net zoals lockdowns.
  Dat alleen al bewijst wat een flauwekul de coronacrisis is en enkel bedoeld is om onze burgerrechten te ontnemen door onwettige maatregelen waarvoor de politiek nog steeds geen medische noodzaak kan en wil bewijzen.
  Als regeringen noodmaatregelen treffen dan zijn ze verplicht om de medische noodzaak aan te tonen, kunnen of willen ze dat niet dan zijn de maatregelen onwettig en hebben ze geen recht om deze noodmaatregelen op te leggen aan de hele bevolking.
  Dat is de kern van de zaak waaruit de hele viruswaanzin volgt: wij worden misleid en bedrogen met testen, besmettingen, vaccin etc…verdeel en heers om zoveel mogelijk mensen gezondheidsschade te kunnen berokkenen.
  De onwettige maatregelen en nu dit vaccin hebben al meer slachtoffers gemaakt dan dit corona-griepvirus ooit had kunnen maken. De moderne pest, opzettelijk veroorzaakt door overheden voor dictatuur.
  En mensen moeten overtuigd worden door misleiding om vrijwillig zichzelf gezondheidsschade te berokkenen zodat de pilatussen hun handen in onschuld kunnen wassen want mensen hebben het vaccin zelf op eigen risico gewild en de verplichting tot vaccinatie waagt de overheid niet wegens strijdig met al onze rechten.
  Een nooit geziene misdaad tegen de bevolking en tegen de mensheid op een monsterlijke manier.

  Net zoals het experimentele vaccin blijven wij ook onbetrouwbare pcr-testen weigeren. Wij lopen niet het risico om net besmet of ziek te worden of door een neptest een hersenbeschadiging of erger op te lopen. Wij laten ons niet afslachten.
  Geen overheid zal zeggenschap krijgen over ons lichaam, nooit en gelukkig is de meerderheid door gezond verstand het daarmee eens.

 15. welke landen zijn nog vrij? Zonder lockdowns, zonder mondkapjeplicht, zonder sluiten van samenkomsten … zonder sluiten horeca, feesten

 16. Paar mnd.geleden en nu vandaag weer ( Aangegeven situatie Italie 50.000 !!! cafe’s/restaurants open en Ital. regering VERSOEPELD de regels ; Zal niet te veel in hfdletters schrijven !!!!!!! ) mail gestuurd naar Koninklijke Horeca Nederland, antwoord op 1 ste mail was nog normaal maar NU nietszeggende reactie/geen reactie op wat ik schrijf , blijkbaar klakkeloos accepteren wat er gebeurt/regels/avondklok.
  Aangegeven dat ZO heel wat faillisementen zullen plaatsvinden, men vindt het schijnbaar goed !!!!!
  Is het Ned. volk al zo murw geslagen ?

  Het kan dus wel ( Italie ) maar met z’n allen opstaan, anders is het binnenkort echt over, alleen massaal heb je een kans !!!
  Maar ik ben bang dat men al murw geslagen is !!!

  Ik denk dat de Britse coronavariant “gewoon” een nieuw griepvirus is; volgens mij komt er elk jaar een nieuw griepvirus, heb ik dat goed ??

 17. De Chinese pro-lockdown propaganda is gigantisch. Ze gebruiken Facebook, Twitter en YouTube; kanalen die verboden zijn in China zelf. Zweden werd stevig aangevallen en zelfs beschuldigd van het schenden van de mensenrechten: “Zogenaamde mensenrechten, democratie, vrijheid leiden in Zweden tot een verkeerde weg en landen die extreem onverantwoordelijk zijn verdienen het niet vriend van China te zijn”.
  Als je sommige filmpjes terugkijkt, zijn ze gewoon belachelijk. Een reeks trucks die achter elkaar rijden op een brede weg, waarbij wolken “desinfectant” worden rondgeblazen. Een klein kind dat de zegeningen van het afstand propageert. Vallende mensen (die zich toch nog even opvangen).
  Huisdeuren van flats die dichtgelast worden (hoeft er geen voedsel naar binnen?). Enz.
  Al met al is dus die avondklok de zoveelste totale nonsens. Lansingerland liet zien dat ‘de Engelse variant’ allesbehalve verwoestend om zich heen grijpt. Maar daar wordt geen lering uit getrokken. We moeten blijvend in standje paniek.

 18. De genoomsequentie waarop de PCR test gebaseerd is, is ‘in silico’ (op de computer) ontvangen van China. Bij cycli van 35 of meer is de kans dat een persoon werkelijk een infectie heeft, minder dan 3%.
  Maar veel landen hanteren 37 tot 40 cycli als ze een “besmetting” willen aantonen.
  Fauci heeft ooit verklaard: “Ik denk dat, als iemand komt met 37, 38, of zelfs 36 cycli, dat je dan moet zeggen dat het gewoon dode nucleotides zijn.”
  Borger e.a. eisen nu dat het paper van Drosten wordt teruggetrokken, omdat er veel te veel fouten in zitten. Het paper dat de eerste aanbeveling was voor het massale PCR-testen en razendsnel (1 á 2 dagen) werd goedgekeurd door Eurosurveillance, zonder grondige peer-review.
  Het is verbijsterend te zien welke bagger de groep Borger over zich heen krijgt. Bagger van mensen die minder goed de PCR-materie beheersen dan de mensen uit de groep Borger.
  Het vertoont trekken van een ideologische strijd, waarbij de pro-lockdowners een onbewezen dogma van opsluitingen willen doordrukken.

 19. De eerste scheuren in het virus-verhaal verschijnen nu eindelijk ook voor het grote publiek. Naast dat de WHO de richtlijnen en instructies voor de laboratoria die de PCR testen uitvoeren heeft aangepast om ‘teveel valse positieven te voorkomen’, moet de EMA nu ook toegeven dat er vanuit Brussel flinke druk is uitgeoefend om de vaccins goed te keuren. Er is bijvoorbeeld maar 150 dagen getest in plaats van de aanbevolen 250 dagen (dit zijn werkdagen. Normaal gesproken wordt een vaccin dus minimaal een heel werkjaar getest).

  Het wachten is nu op de onthulling, dat de WHO de nodige steekpenningen heeft ontvangen …

 20. Dit Corona virus is een geslaagde aanval op het succes van Trump geweest. Nu Trump (voorlopig) van het politieke toneel verdwenen is, is Corona niet meer nodig, op het verkopen van vaccins na, en gaan we straks rustig door met de ‘klimaat’ tiranie.

 21. Dit artikel is buitengewoon interessant: https://ccpgloballockdownfraud.medium.com/the-chinese-communist-partys-global-lockdown-fraud-88e1a7286c2b
  Het laat zien hoe de wereld werd misleid door China inzake Covid19.
  – Het idee van de totale lockdowns kwam van Xi en is zonder goede studie overgenomen door de WHO.
  – Het meest invloedrijke instituut (Imperial College; de beste Chinese partner in het westen) was verreweg het meest alarmistisch en inaccuraat bij de modellen.
  – Dodelijke behandelingen met mechanische beademing: die aanbevelingen kwamen uit China.
  – De inacurate PCR-testen waren gebaseerd op incomplete genoomsequenties die louter via de computer geleverd werden door China.
  – De excessieve PCR testprotocollen kwamen uit China.
  – Studies die a-symptomatische besmettingen aantoonden (de enige basis voor het opsluiten van gezonde mensen) kwamen uit China.
  – De CCP maakt wereldwijde propaganda om hun lockdown methode overal te promoten.
  – Veel pro-lockdown wetenschappers lijken een pro-China vooringenomenheid te hebben.
  – Verschillende leidende gezondheids-officials zijn slecht gekwalificeerd en vertonen een verdachte voorkeur voor China.
  – Prominente lockdown supporters tonen zich ongebruikelijk onverschillig t.a.v. de verwoestende gevolgen van hun beleid.

  Het papier onderbouwt deze beweringen met een grote hoeveelheid bronnenmateriaal. Het is niet een vaag vermoeden van stel complotters. Het is schokkend om te lezen hoe de wereld zich heeft laat misleiden.

 22. de nederlandse cijfers hebben altijd minimaal 1-2 jaar vertraging tav zelfdodingen, dus nog geen cijfermateriaal.
  Japan heeft een recordaantal zelfdodingen in 2020 https://imaan.home.blog/2020/12/02/recordaantal-zelfmoorden-in-japan-meer-zelfdodingen-in-oktober-dan-alle-corona-doden-tot-nu-toe/
  In de vs https://eu.usatoday.com/story/news/local/2021/01/19/suicide-rates-increase-escambia-and-santa-rosa-florida-covid-blame/4172670001/

  mijn prognose is dat er in nederland meer mensen onder de 40 sterven door zelfdoding dan aan corona (maar dat maakt de regering niets uit, zolang ze een miljoenen bonus krijgen in hun cadeaubaan die na hun politieke carrière komt)

 23. Rienus schreef:
  21/01/2021 om 11:44 pm
  https://www.nu.nl/eten-en-drinken/6104325/neem-gezondheidsclaims-op-internet-over-kruiden-met-een-korreltje-zout.html
  Een zeker terecht advies,

  Ik doe het overigens al heel lang goed op Essiac thee, moest dinsdag een implantaat laten zetten en een verstandskies laten trekken. Heel verhaal mee van de tandarts terug gekregen, dit kan gebeuren en dat vreselijk allemaal hahaha, heb zelfs geen paracetamol genomen toen de verdoving was uitgewerkt. Maar Sssst. Ik gebruik ook weiolie uit eigen tuin. En heb van beiden vooraf voldoende genomen ( en een flinke borrel voordat ik er naartoe ging)

  Moraal van het verhaal wees niet bang voor de tandarts, onnodig. En schiet geen kruiden af zonder dat je er zelf kennis van hebt.

 24. @ M 21/01/2031 11:02

  Svp Links mbt informatie over de Derde Golf die Echt zou zijn en Depopulatie zou geven?
  Hoe gaat de Depopulatie verlopen, door middel waarvan?

 25. Helemaal waar allemaal, de agenda van klaus sschwab wordt doorgedrukt…

 26. Wordt het eens niet tijd dat de christelijke partijen in de tweede kamer een motie indienen om te bidden dat deze pandemie over gaat. Wel bidden in Jezus naam en niet bidden in een gezamelijk (New Age) geloof zoals Biden bad.

 27. T eindspel is gestart. De bevolking is gehersenspoeld, tenminste t merendeel. De vaccinaties zullen nu verder ontwikkeld worden en met t toenemen van de technische mogelijkheden zal men stapsgewijs het merk van het beest accepteren. Voor mij was t eerst een shock om dit te beseffen. Nu…ben ik blij. Want zoals t geschreven is, zo zal t gaan. Vertrouw volledig op Jezus Christus en je bent vrij.

 28. @ M: 11:33 pm, op 21/1. En nog willen de meeste Nederlanders hier NIETS van weten. En kan Marx Rutte fijn verder gaan met zijn dictatorschap.

 29. @ Elegast

  Bedankt voor je informatie . Vroeger hadden de bankiers kilometers lange treinen met papier geld moeten drukken , maar gelukkig hebben we nu digitaal geld .
  Wanneer een bank er een miljard bij-typte kregen ze een miljoen extra kado aan negatieve rente .
  Op het You-tube filmpje hierover zaten de daders te lachen .
  Ik denk dat je gelijk hebt en de hele show een cover-up is voor de noodzakelijke reset naar de nieuwe en vooral virtuele wereldmunt .
  De niet-geïnjecteerden mogen natuurlijk niet meedoen .
  Wanneer het nu niet lukt doen ze het een andere maal maar het beest-systeem zal er komen . Dus moet de komst van de anti-christ toch nabij zijn ?

 30. Er zullen vast wel wat vals positieve testen zijn,maar er zijn toch ook heel wat ziekenhuisopnames bekend van de afgelopen maanden en bij die mensen zal echt wel wat aan de hand zijn.Ik vind die vals positieve testen niet zo’n probleem.Er wordt gezegd dat de economie van dit land de economische lasten nog wel kan dragen,maar ik zal er geen traan om laten als de hele economische wanorde in de wereld op de schop gaat.En als de covid pandemie daar niet toe leidt,zakken we toch ook alleen maar dieper weg in het moeras van de economie en de crises die aan die economie inherent zijn.

 31. Eerste golf: ECHT: Zonder PCR testen
  Door: 5G testen en virus deeltjes in de lucht via Chemtrails.
  Tweede golf: NEP: met PCR testen, enkel besmettingen. Angst zaaien vergemakkelijkt onderdrukking.
  Derde golf in spe: ECHT (vanaf maart wereldwijd clustergewijs). Zonder PCR testen
  Door: bio aanval chemtrails (dit keer mortuariteit 30%) en 5G die onlangs overal uitgerold is plus vaccins. Perfecte camouflage voor een depopulatie.
  Dit is informatie die vrijgegeven is. Mensen die nu nog niet willen inzien… Kunnen zichzelf niet meer redden. Alles is bekend, zonder zelfonderzoek en voorbereiding helaas verloren….

 32. ’Privédata van duizenden Nederlanders op straat na coronatest’

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/privédata-van-duizenden-nederlanders-op-straat-na-coronatest/ar-BB1cYuwS?ocid=mailsignout

  Persoonlijke en medische informatie van ten minste tienduizenden Nederlanders zijn niet goed beveiligd. Het gaat om mensen die een coronatest lieten uitvoeren bij U-Diagnostics, dat voor veel grote bedrijven de tests afnam.
  ( kwaad straft zichzelf dat blijkt maar weer eens ha ha )

 33. Ik ben blij met de PCR test, nu weet ik tenminste wat ik heb, ik voelde me niet lekker en de test wees het uit. Ik heb Covid19.

  Anoniem, en bent u en uw huisgenoten dan nu in quarantaine gegaan ? Mod.

 34. https://www.nu.nl/coronavirus/6104741/eu-heeft-vragen-over-aanvoer-vaccins-stelt-lijst-op-met-erkende-sneltests.html#coral_talk_wrapper
  Snel testen die valse positieven geven en aanvoer die vooral gaat richting het EU land met de grootste mond. We mogen nog blij zijn dat die vaccins meer problemen geven dan oplossen.
  En dat Turkije nog niet tot de EU hoort, want dan had Nederland nu 10 vaccins ontvangen.
  Serieus wie denken ze nu in Den Haag voor de gek te houden?
  De goedgelovige 80 % die alles best vindt zolang er regelmatig op de rekening wordt gestort.

 35. Xander dit is wat van Haga heeft ingediend betreffende de PCR test. Dit was 1 december en er staan 2x 3 weken voor om erop te reageren met wat kerst en oud en nieuw tussendoor kwam de val van het Kabinet Rutte weer erg goed uit en Hugo de Jonge hoeft er nu niet meer op te reageren. Deze lijst kan je ook downloaden via overheid.nl maar hier staan alle vragen keurig al op een rijtje.

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/02/kamervragen-wybren-van-haga-fvd-over-de-ondeugdelijke-pcr-test/

  Hier de brief van Hugo de Jonge gebouwd op het advies van het OMT en nog een vage instantie. Als je het leest zijn het alleen maar tegenstrijdigheden prima cijfers en de rest allemaal aannames zoals misschien, stel voor dat, als etc. Ook het Vk mutatie is in verzorgingstehuizen geconstateerd waarbij geen buitenlands kontakt is geweest. Heel bijzonder hoor de M. Rutte met zn Hugo de Jonge.

  https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/hugo-de-jonge/documenten/kamerstukken/2021/01/17/96e-omt-advies-deel-1-en-kabinetsreactie

 36. Ik kom bij reacties op alternatieve websites de opmerking tegen dat in het tweedekamer gebouw luchtionisatoren zijn geplaatst. Vb link
  https://wilnu.nu/bericht-aan-ns-ionisatie-i-p-v-mondkapjes/ ik vind het een opmerking die het onderzoeken waard is.

  Waarom wel lucht ionisatoren in de 2de kamer en niet in treinen, winkels, hospitalen? Geloven Kamerleden wel in de werking van ionisatie vd lucht, maar niet voor het volk?

  Iononisatie vd lucht slaat virusdeeltjes neer

 37. Mensen zijn, vanwege hun onnozelheid, makkelijk te misleiden maar het is bijna onmogelijk om hen te overtuigen dat ze misleid zijn. Zo ook met corona, zij volgen in blinde gehoorzaamheid de overheid en de met hen collaborerende media. We weten dat blinde gehoorzaamheid de grootste vijand is van de waarheid. De geschiedenis heeft dat genoeg bewezen. Maar opnieuw gebeurt het weer.

 38. Om in aanmerking te komen voor een vaccin zou je 48 uur van te voren negatief getest moeten zijn. Grijns.
  Anders spuit men mogelijk toch al besmetten in, en het is geen medicijn tegen cocid. Grijns.
  En na het vaccineren 28 dagen in quarantaine tot de tweede prik en dan nog een week. Grijns.
  Kan makkelijk verlof voor worden gegeven naast alle zwangerschapverloven, vaderschapsverloven en wat meer. Grijns.

 39. Het zou hoog tijd worden als Maurice de Hond de echte peilingen en metingen mag verrichten en eerlijk vertalen richting de media.

  De peilingen worden ons voorgespiegeld alsof dit de waarheid is. En helaas, ik geloof er geen barst van. En vele lezers zijn zo naïef om dit als waarheid aan te nemen en tevens met de grote stroom meelopen naar…………..de………………..afgrond.

  Spyfromthesky

 40. World Doctors Alliance is een organisatie die onder andere onmiddellijke stop eist van alle lockdowns wereldwijd. Opgericht door dee Nederlandse arts Elke de Klerk.

  Iedereen kan de petitie tekenen want staat open voor iedereen ongeacht beroep of funktie nationaliteit etc . Iedereen kan kennis nemen van de open brief hier:

  https://worlddoctorsalliance.com/ims/WDAOpenLetter.pdf

  Ondertekenen van de petitie kan hier:
  https://worlddoctorsalliance.com/contact/#lang-menu

 41. Libor alleen staat al voor driehonderdvijftigduizend miljard. Anderen zeggen 600.000 miljard. Niemand weet het meer. Hoort u wat ik zeg, 600 * 1000 en dat keer een miljard 1.000.000.000. En dat gebeurt dit jaar en dit weekend wordt alles omgezet zo is de verwachting maar dit jaar zeker. Rabobank deed er ook aan mee, al die schoften deden het.

  En dat gaat over uw hypotheek, Lening, autolease. Worden we daarom opgehokt?

  Het wordt een heftige tijd maar ik hoop dat het mee gaat vallen. Ik hoop dat Xander nog een paar mensen kan waarschuwen. Veel tijd is er niet meer. Vindt u het gek dat overheden met geld strooien. Het is er niet meer. Op failliet.

 42. En dan maar weer koekeloeren op je smartphone, want je bent immers, heel slim.

 43. Correctie L I B O R rente bedoelde ik. Verkeerd door de spellingscontrole. Het is erop of eronder. Het systeem is failliet, al heel lang en nu moet in kaart gebracht worden hoe dit te handelen want Bad Banks is al geen optie meer. Het systeem is kapot. 2008 en 100 keer erger.

  Nogmaals het kan meevallen.Niemand kent de impact. Een gewaarschuwd mens telt voor 2

 44. Het eindspel gaat beginnen. Dit weekend wordt voor duizenden miljarden schuldpapier omgeboekt. Ga maar googelen op Libiër. Het kan goed gaan maar ook fout en dan zijn de banken maandag niet open. Kwaad kan het niet om wat extra voedsel en contanten in huis te halen. Voor de rest bent u te laat als u dit voor het eerst hoort.

  Snapt u nu de lockdown? Dit is in het grootste geheim voorbereid. Als het mis gaat En u bent bang voor voedselexport en geld wordt u uw huis ingeknuppeld.

  Google maar, kijk o.s. op de site van ING zakelijk. Het staat er allemaal recht in je gezicht.

 45. Om 19.30 uur kunt u nog gewoon op bezoek. Dan is het nog niet gevaarlijk voor de samenleving.
  Maar na 21.00 uur nemen de risico’s enorm toe: Dat is wetenschappelijk aangetoond. Dan richt het virus ware slachtingen aan. Vanaf 4.30 is het gevaar weer geweken. Dan kan iedereen weer de weg op zonder dat het tot enorme aantallen zieken gaat leiden.
  Die Tweede Kamer denkt kennelijk dat het tijdstip van “gevaar” een soort koehandel is. En alleen dat al toont aan hoe alles uit de dikke duim wordt gezogen. Ze leven daar in een parallelle wereld die helemaal los staat van de werkelijkheid.

 46. Een of andere hotemetoot in Duitsland wil mensen een FFP2 masker laten dragen. Nu staat er zelfs op de verpakking van dat masker: “Niet tegen radioactieve deeltjes, virussen (!!) en enzymen”.
  Schiffmann toont dat in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=nnFdnRXM0E0
  En nog meer belangrijke informatie in die video, o.a. beelden van ernstige neurologische schade na toediening van de injectie.

 47. Een land krijgt een regering die het verdient. Een aloude waarheid die ook nog eens Bijbels is. Een volk dat overwegend links denkt zal ook een linkse regering krijgen. Het resulteerde er na de WOII in dat er een behoorlijk rechts overwicht was, temeer door de ervaringen met het socialisme van Duitsland. Na de WOII werd in rap tempo de rechts denkende mens voor watjes uitgemaakt en werden de teugels -kerkelijk en maatschappelijk- flink gevierd, alles moest kunnen, vrijheid blijheid. Het is wel zo dat in het begin er een behoorlijk grijs gebied tussen links en rechts was maar (evenals in Amerika) de scheidslijn is nu flinterdun.Waar eertijds wederzijds respect een norm was, is dat heden ten dage ver te zoeken. In discussie programma’s op de TV worden mensen (Trump) soms schaamteloos neergesabeld, wat vooral door de linkerhoek wordt gebezigd. In dat licht zou je het Wilders-proces ook kunnen scharen. Het recht is links geworden (mogelijk onder druk van de EU/ VN). De overheid wordt steeds meer op trucs betrapt om bepaalde figuren uit de wind te houden waarvan later blijkt dat er gesjoemeld is. Kijk maar naar het kinderopvang debacle. Een zich rechts noemende partij die er flinke linkse praktijken op na houden is vooral de VVD. Wie daar op gaat stemmen in maart tekent voor eeuwige verlengingen van “Lockdowns, twijfelachtige besmettingen, nachtklokken en virusmutaties”.
  “De kogel komt van links” zei Geert Wilders in een kamerdebat, wijzend op de moord op Pim Fortuin. De Great Reset is begonnen, de NWO is massaal van start gegaan. Wat nu in de VS met de verkiezingsuitslag lijkt te zijn gebeurd moet m.i. ook in datzelfde licht worden bezien.

 48. Nu gelijk doorzetten en bewijzen dat media en bepaalde politieke stromingen dit hele circus in leven hebben geroepen en gehouden om op ondemocratische wijze en met list en bedrog hun waanideeeen er door te willen drukken , oppakken en/of op non actief zetten , ze zijn gevaarlijker dan het bewind in de jaren 40 vorige eeuw omdat zij nu wereldwijd samenspannen.

  Sws is globalisme een te groot risico die altijd vermeden moet worden , immers als er ergens iets fout gaat zit gelijk de hele wereld in de problemen en hoe groot is de kans dat dat ooit gaat gebeuren…….bovendien kan een dergelijk nooit snel en efeectief ingrijpen omdat er te veel lagen over gaan en moeten beslissen.

  Om maar te zwijgen van hun utopische uitvindingen qua techniek , niets dan lof en halleluja , maar de praktijk leert ons iets heel anders in de vorm van eindeloze updates imv datalekken , hackers , reparaties en onderhoud om de boel enigzins acceptabel draaiend te houden.

  Verder regeringen met terugwerkende kracht onder de loep die elke vorm van afspraken en wetten (alleen al code van neurenberg) aan hun laars lapten, er is geen smoes of reden te vinden dit te rechtvaardigen, nee ook niet de zgn volksgezondheid waar ze echt geen nacht wakker van liggen , dan behalve hun zgn verantwoordelijkheden.

 49. https://www.nu.nl/coronavirus/6103926/meerderheid-tweede-kamer-voor-invoering-avondklok-vanaf-2100-uur.html
  Dus de TK is een ruggengraatloos instituut dat vooral niet controleert wat de jongens en meisjes die toevallig minister of zoiets zijn uitspoken. Die avondklok gaat helemaal nergens over. Denken die omhoog gevallen mensjes dat een virus klok kijkt. Het effect is duidelijk nergens op gebaseerd maar je weet nooit hoeveel stemmen Rutte en zijn desperate partij binnen hengelt. En ze zullen best wel allemaal een schuld, hypotheek of zoiets hebben.
  Omtzigt heeft wel gelijk dat er iets fundamenteels mis is met de democratie.
  Een mannetje kan daar niet veel aan doen.

 50. @ benny: 4:04 pm. Ik lig in een deuk. Geweldig een virus dat kan klokkijken! Ziehier de duivelse waanzin, waarin Nederland en de rest van de wereld in terecht zijn gekomen. De werkelijke redenen, wil de grote massa niet voor waar hebben. Massale genocide op de mensheid, en het aantal mensen op de wereld reduceren tot 500 miljoen, die dan slaven worden van de NWO.

 51. Bodo Schiffmann laat hier aan het begin van zijn video zien hoe een nieuwsbulletin het onderwerp ’23 doden in Noorwegen na vaccinatie’ aankondigt. Maar als het moment daar is, zijn er plotseling technische problemen en gaat mevrouw over tot de weersverwachting. Dus het item gaat letterlijk op zwart; het volk mag het niet horen.
  https://www.youtube.com/watch?v=kiGJ1W7NWCA

 52. Bij de proefpersonen voor de mRNA injecties werd ook d.m.v. de PCR test vastgesteld of ze wel of niet ziek waren aan Covid na injectie. Dus ook bij het testen op de effectiviteit van de injecties zit al een behoorlijke foutmarge.
  Maandenlang hebben we gehoord over “besmettingen” die zouden toenemen. Maar dat werd verteld op basis van die PCR-methode. Terwijl het aantal testen steeds maar werd opgevoerd. Misleidende cijfers deden overheden besluiten tot het op slot doen van samenlevingen. Tallozen werden als wappies, gekkies, complotdenkers enz. weggezet als ze hier op wezen.
  Een aantal wetenschappers heeft hier al vroeg op gewezen (maart/april 2020), maar deze werden genegeerd en door het slijk gehaald door het lekenjournaille dat zich niet wenste te verdiepen in welk kritisch geluid dan ook.

 53. Het lijkt er nu op dat hoe MINDER er aan de hand is hoe EXTREMER de maatregelen worden. De logica is al vanaf maart verloren gegaan maar het dieptepunt lijkt nog steeds niet bereikt.

 54. Ach die zinloze Sperrzeit Na half 9 komt het virus te voorschijn O wee als er mensen op straat zijn Kijkt het virus op zijn horloge en gaat de stouterds besmetten O dan zal Rutte en de Jonge + RIVM weer met extra zeer abnormale beperkingen

 55. Valt helemaal niet op hoor dat het net nu komt zeg maar. Maar kom op we gaan vanaf nu dus de praatjes en getallen op juiste waarde schatten? Kunnen we weer terug naar normaal en beschouwen we het virus als vervelender dan een zware griep.
  De maatregelen zijn buitenproportioneel, vooral nu blijkt dat de test niet deugt. Iets wat door de zogenaamde wappies al veel langer werd gesteld.
  Hoeveel zou er nog meer nodig zijn om een begin te maken met goed beleid?

 56. Xander, heb je ook de nota van de WHO waarin de onbetrouwbaarheid van de PCR-test wordt gemeld? Ik vind alleen een vandaag gepubliceerde bijdrage met aangescherpte richtlijnen voor het gebruik van de PCR-test. Mvg. Henk

 57. Na een tijdje ben je het wel kotsbeu. die toestanden van positief of negatieve testen ik dacht dat dit waterdicht was, ofwel was je besmet ofwel niet. Maar het is juist, ik ken iemand die positief testte en uit bloedonderzoek bleek dat ze niet positief was, ik heb ook dit verhaal gelezen in een artikel op deze website en dat verbaasde me wel, ik weet dat het in praktijk wel kan. Ook zijn er mensen die weinig of geen symptomen vertonen, en ikzelf heb nu al twee mensen verloren die ik kende en die aan covid overleden zijn, ze waren niet oud of ziekelijk. Laat ons hout vasthouden. Shalom

 58. Wie stuurt direct een sms naar Premier Rutte:

  W.H.O. erkent PCR test geeft enorm veel VALSE POSITIEVEN!

  Wie stuurt er een sms naar mensen die nu debatteren op TV in 070 0ver de avondklok etc etc?

  De hele discussie kan gestopt worden en we kunnen nu direct terug naar een gezonde dynamische samenleving met vrijheid voor iedereen

  Laat nu zien reguliere media van Nederland dat de waarheid je lief is en dat je dus ook de volkomen onjuiste visie van het RIVM tot nu toe publiceert , een visie die gebaseerd is op de PCR testen en de onjuiste modellen Neil Ferguson ( https://www.imperial.ac.uk/people/neil.ferguson)

Comments are closed.