Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns

—————————————————————————————————————————————-

Middel overal ter wereld vele malen erger dan de kwaal, maar regeringen gaan er gewoon mee door, ook de Nederlandse

—————————————————————————————————————————————-

Academici van de gerenommeerde Amerikaanse Harvard, Johns Hopkins en Duke universiteiten hebben berekend dat tot 0,37% van de bevolking over 20 jaar zal zijn omgekomen door de lockdowns. Omgerekend voor Nederland betekent dit (op basis van 18 miljoen inwoners in 2040) dat er ongeveer 66.600 mensen zullen sterven als het gevolg van het huidige regeringsbeleid. Voor iedere veronderstelde corona-virus dode staan dus zo’n 6 corona-beleid slachtoffers. De bewering van politici en media dat daarentegen honderdduizenden mensenlevens zouden zijn gered, is in diverse wetenschappelijke onderzoeken al lang en breed ontkracht. Lockdowns redden NUL levens, maar zullen alleen al in ons eigen land vele tienduizenden slachtoffers eisen.

De NBER paper getiteld ‘The Long-Term Impact of The Covid-19 Unemployment Shock On Life Expectancy And Mortality Rates‘ werd geschreven door twee economen en een doctor of medicine van de drie genoemde universiteiten, en is gebaseerd op 67 jaar officiële overheidsdata over werkloosheid, levensverwachting en sterftepercentages.

De wetenschappers constateren dat het aantal doden als gevolg van de schade aan de economie en samenleving het aantal corona-doden ‘verre kan overtreffen… De recessie die wordt veroorzaakt door de pandemie (-maatregelen) kan de volksgezondheid in de komende twee decennia in gevaar brengen.’

Lockdowns vagen 1,5 miljoen levens in VS en 66.600 levens in Nederland weg

Over 15 jaar bedraagt de oversterfte als gevolg van de lockdowns 0,24%, en over 20 jaar zelfs 0,37%. Dat komt overeen met 1 miljoen en bijna 1,5 miljoen doden in de VS, en omgerekend dus 66.600 in Nederland (over 20 jaar). De belangrijkste oorzaak is de beperkte medische zorg tijdens de lockdowns, waardoor reguliere zorg wordt uitgesteld. Daarnaast zorg angst voor het virus ervoor dat mensen bezoek aan artsen uitstellen. Afgelopen jaar werd al duidelijk dat het aantal gevallen van kanker, hart- en vaatziekten en andere ernstige aandoeningen hierdoor explosief zal gaan stijgen.

De academici roepen de overheid daarom dringend op om deze ‘ernstige, langdurige implicaties van zo’n grote economische recessie’ mee te nemen in hun Covid-19 beleid. Tot nu toe wijzen alle onderzoeken erop dat het middel – lockdowns, 1,5 meter, mondkapjes, straks ook een avondklok – vele malen erger is dan de kwaal.

WHO topofficials tegen lockdowns

In oktober 2020 zei WHO Europa-directeur Hans Kluge dat regeringen moeten stoppen met het inzetten van gedwongen lockdowns, tenzij als allerlaatste redmiddel, omdat de impact op de economie, samenleving en volksgezondheid veel groter is dan van het virus. Ook zijn collega bij WHO, speciale Covid-19 gezant dr. David Navarro, verklaarde in een interview dat de wereldleiders moeten stoppen met lockdowns als hun belangrijkste reflex reactie, omdat die ‘arme mensen nog vreselijk veel armer maken’.

Het Bureau of Economic Research concludeerde al in de zomer dat lockdowns, social distancing en mondkapjes NUL invloed hebben op het verloop en de verspreiding van Covid-19. Op 17 januari haalden we een nieuw peer-reviewd studie van de gerenommeerde Stanford University aan, waar onder meer ’s werelds top immunoloog en WHO-adviseur John Ioannidis aan heeft meegewerkt. Hun conclusie: er is geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland, dat één van de 10 onderzochte landen was.

‘Eén van de grootste honger- en armoede crises ooit’

De Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Muller, waarschuwde onlangs dat de lockdowns ‘één van de grootste’ honger- en armoede crises in de geschiedenis zullen veroorzaken. ‘We verwachten dit jaar alleen al in Afrika een extra 400.000 doden door malaria en HIV. Nog eens een extra half miljoen zullen sterven aan TBC.’

Een paar maanden eerder lekte er een onderzoek van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit waarin stond dat er meer mensen zullen sterven als gevolg van de lockdowns dan door corona. Uit een Just Facts studie bleek dat er minstens zeven keer zoveel mensenjaren verloren gaan door het lockdown beleid dan door het virus. De verhouding kan zelfs oplopen tot 90 levensjaren verwoest tegen 1 levensjaar gered.

Meer extra oversterfte door kanker dan totaal door corona

Professor Richard Sullivan berekende dat er in Groot Brittannië meer oversterfte door kanker zal zijn dan het totaal aantal aan corona toegeschreven doden. NHS consultant oncoloog professor Karol Sikora schatte het aantal extra Britse kankerdoden in op 50.000. Uit een onderzoek van de Guardian bleek dat er in het land duizenden mensen thuis zijn gestorven als gevolg van de lockdowns. Mark Woolhouse, infectieziekten expert aan de Universiteit van Edinburgh, noemde lockdowns dan ook een ‘paniekmaatregel’ en een ‘monumentale fout op wereldwijde schaal.’

Peter Nilsson, een Zweedse professor interne geneeskunde en epidemiologie, zei dat ‘het zo belangrijk is te begrijpen dat het aantal Covid-19 doden veel minder zal zijn dan het aantal doden dat wordt veroorzaakt door de lockdown van de samenleving, als de economie is verwoest.’ The Lancet publiceerde een studie waaruit bleek dat de ondervoeding van kinderen overal toeneemt als gevolg van social distancing, lockdowns en handelsbeperkingen.

Regeringen trekken zich niets aan van leed en schade

Vele tienduizenden wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars, sloten zich bij diverse oproepen aan de overheden aan om onmiddellijk te stoppen met de huidige corona maatregelen, omdat die onnoemelijk meer schade aanrichten dan het coronavirus, dat in alle opzichten niet gevaarlijker is dan een gemiddelde griep.

Regeringen kiezen er echter steeds weer voor om de maatregelen te verlengen en zelfs te verzwaren, zoals nu ook in Nederland dreigt te gebeuren met de mogelijke invoering van een avondklok. Waarom trekken politici zich niets aan van al het wetenschappelijke bewijs dat hun beleid zo veel leed en schade toebrengt? Omdat het hen in het geheel niet is te doen om de volksgezondheid en de veiligheid, maar om het uitvoeren van de ‘Great Reset’, een communistische en technocratische staatsgreep namens het WEF (‘Over 10 jaar bezit u niets meer’), de EU (‘Green Deal’) en de VN (Agenda 21/30), die alle burgers zonder inspraak, zonder vrijheden, zonder bezittingen en zonder een groot deel van hun huidige welvaart en welzijn zal achterlaten.


Xander


(1) Summit News
Afbeelding (illustratief): Gisela Merkuur , Pixabay


Zie ook o.a.:

17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloopt Covid-19
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @wachter schreef:
  20/01/2021 om 3:43 pm
  “@ Oma: 1:51 am. Oma, ben het weer met U eens. Maar de grote massa, blijft de leugens geloven van het NOS-Fake Journaal, de compleet verlinkste MSM, en de eigen verraderlijke (R) Overheid. Wat kunnen we dan nog doen?”

  Rustig afwachten tot wanneer de minderheid, wachter, zich heeft laten doodprikken zodat dan de rest, de overlevenden, zich kunnen verenigen om achter de criminele staat aan te gaan.

  Want het is een de minderheid die de fabeltjes en propaganda blijft geloven, daarvoor trekt de leugenpers alles uit de kast om de indruk te wekken dat een meerderheid dit valse vaccin beleid steunt en dat is helemaal niet het geval!
  Hoe langer het duurt, hoe meer vaccin-slachtoffers, hoe sneller nog meer ogen zullen opengaan.
  Doden kan men niet ontkennen of men kan de oorzaak van vaccinatie niet blijven verdoezelen of recht lullen….zelfs de meest koppige ontkenner en voorstander van vaccinatie zal uiteindelijk de toevloed aan doden door vaccinatie moeten toegeven.
  En de slachtoffers? Tja, het is niet dat ze niet gewaarschuwd werden voor de risico’s van deze vrijwillige zelfdestructie door de gifspuit, hé? Zelfs door de farmaceuten/gifmengers zélf notabene…op eígen risico!
  Eigen schuld, dikke bult dus, over de hele lijn!
  We moeten dus enkel nog wat wachten, dan lost dit zich vanzelf op…

 2. Met een avondklok is definitief het stadium van begrip en redelijkheid voorbij.
  Deze maatregel is dermate zinloos en onlogisch, dat het niet langer meer lukt nog uit te gaan van de goede bedoelingen van de overheid. Een avondklok is pure onderdrukking. Het heeft geen enkele rationele basis. Er wordt helemaal niets mee gewonnen. Het is macht om de macht.
  Finale conclusie.

 3. @ Oma: 1:51 am. Oma, ben het weer met U eens. Maar de grote massa, blijft de leugens geloven van het NOS-Fake Journaal, de compleet verlinkste MSM, en de eigen verraderlijke (R) Overheid. Wat kunnen we dan nog doen?

 4. Nu de regeringspartijen een avondklok doorvoeren behalve voor hondenbezitters in wiens honds hondendrol niet-hondenbezitters ook nog eens kunnen trappen, zijn alle regringspartijen geen optie meer bij de verkiezingen: zak in de poep.

 5. We weten toch allemaal wel dat Rutte zo eerlijk is als oud ijzer.
  Waarom stemt men dan nog op dit heerschap? Wil men dan zo graag voorgelogen en bedrogen worden? Hij heeft het met de Nederlander echt – niet – goed – voor. Je kan er boos of verdrietig van worden maar dat helpt niet. Rutte is en blijft een pathologisch leugenachtige psychopaat.
  Ook weten we dat corona niet bestreden mag worden met goede werkende middelen waarvoor het bewijs is geleverd. Men moet zo nodig geloven dat een vaccin je beschermt tegen corona. Een vaccin heeft een ander doel dan bescherming tegen corona en zal de mensen genetisch veranderen. We willen geen genetisch gemanipuleerd voedsel eten maar we zouden ons wel moeten laten inspuiten met stoffen die je lichamelijke eigenschappen veranderen. Vraag wat de samenstelling is en je krijgt te horen dat het staatsgeheim is. Gekker moet het niet worden. De leugenaar moet OPRUTTE.

 6. Wij zijn gegaan van “vijand van de staat” naar “de staat is de vijand”.
  Enkel eensgezind kan het volk door macht van aantal het tij keren en heel eenvoudig: smijt de mondkapjes en alle maatregelen massaal in de vuilbak en herneem allemaal meteen het normale leven op elk niveau: ook politie door te weigeren om boetes uit te schrijven, ook artsen en verplegenden door te weigeren om van mensen proefkonijnen te maken door het schadelijke en experimentele vaccin toe te dienen, ook de medewerkers van de leugenpers door te weigeren om zich nog te laten gebruiken om hersenspoeling, misleidingen en bedrog blijven rond te bazuinen.
  Solidariteit om onze gezondheid, ons leven, onze broodwinning, onze welvaart, onze kinderen en onze toekomst in vrijheid te beschermen.

 7. @Mark S Niet incompetent, gewoon pure slechtheid. Incompetentie houdt in dat je niet in staat bent om te doen wat er van je verwacht wordt. Deze lieden weten wel degelijk wat ze doen, pure kwaadaardigheid en niets minder.

 8. Politie in Australië compleet DDR geworden. Drie jonge mannen zitten op het dak samen wat te drinken. Politie-helikopter filmt ze met infra-rood camera. Ze krijgen te horen dat het gebouw is omsingeld (!) door de politie en dat ze naar beneden moeten komen. Overtreding van de afstandsregel leverde hen een boete op van 1300 dollar pp.
  Als je een jaar geleden had gezegd dat dit in een democratische rechtsstaat zou gaan gebeuren, zou men je een wappie hebben genoemd. En nu is zulk buitenproportioneel politie-optreden de werkelijkheid.
  https://www.rt.com/news/486594-queensland-police-rooftop-video/
  Het is volkomen doorgeslagen en dus is het geen wonder dat mensen zich afvragen wat hier allemaal gebeurt. Het klopt niet. Het is totáál buiten alle proporties.

 9. O, ja, het filmpje word op Facebook in no time eraf gehaald. Als je niets te verbergen hebt, waarom? ik weet het, U ook?

 10. https://www.youtube.com/watch?v=dPTsVjnGNZ8

  Zo is het en zo gaat het ….zie het bovenstaande filmpje. Door de goedgelovige zitten wij in deze ellende en niet andersom!

  Mijn vraag is, hoe ver moeten de maatregelen door de gestapo en machthebbers ingevoerd worden voor de goedgelovige eens zien wat er gaande is???

  1 Maart 2021 met 10 miljoen Nederlanders kappen met alles. Terug naar het oude normaal, 10 miljoen Nederlanders tegen de regering. Dan is er nog hoop……anders zie ik het slecht aflopen:( Pleaseeeee

 11. Beste mensen, we zitten in een wereldwijde oorlog van satanisch bedrog, en de nu gecreëerde covid-19 varianten zijn hun kogels.
  Nu hun massale hypnose raakt uitgewerkt, zijn er weer nieuwe angst aanjagende onderdrukkende middelen nodig. De aanstaande avondklok moet je aan laten denken aan oorlogstijd, zoals deze toen in 40/45 speertijd werd genoemd.
  Ja, alles rond dit virus zal moet iedereen in een angst laten doen leven, het hoort bij hun zieke plan voor de nieuwe wereldorde.
  Dus laat je niet langer meer misleiden, want nu gaan ze van alles uit de kast trekken, om het volk maar te kunnen blijven onderdrukken.
  Dus, trap niet langer in hun waanzinnige virus tirannie, maar kom in verzet, al is het maar voor je kinderen en klein kinderen.
  Een volk dat zwicht voor deze overheidstirannie, dat volk zal nooit in vrijheid meer kunnen samenleven.
  En bezin voor je zelf aan een Dee Populatie vaccinatie begint.

 12. Waar is ons nuchter Hollands verstand gebleven. Als iedereen Rutten blijft knuffelen moet men achteraf niet aankomen ‘wir haben es nicht gewusst’ Denk aan de toekomst van uzelf en uw kinderen (die Rutten, Merkel en Macron niet hebben)

  Er zijn enkele helden geweest die plausibele rechtszaken tegen het Coronabeleid hebben gevoerd. Resultaat; corrupte rechtelijke pedomachthebbers zijn vergeten waar vrouwe justitia voor staat.

  Helaas moet ik toegeven dat ik het Eliteplan van de great reset tot dusver GENIAAL vind. En de NEP journalistiek is blijkbaar niet in staat dit alles te ‘exposen’. Sukkels zijn we, maar we verdienen niet anders dan dit

 13. @ Nieuw Begin: 12:00 am. Inderdaad broeder. Het is om te huilen!

 14. En dan horen we ActiZ, de branchevereniging van verzorgingstehuizen, zojuist zeggen “dat de besmettingen in de verzorgingstehuizen razendsnel oplopen en dat een bezoekverbod daarom weer een optie is.” ….. Ze gaan onze ouderen dus opnieuw EENZAME OPSLUITING geven.

  Even een opfrisser; de voorzitter van ActiZ is Henk Kamp. Ja, de VVD’er die volgens Wikipedia dit op zijn CV heeft staan:
  1980-1986 rechercheur bij de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD),
  2002-2003 Minister van Volkshuisvesting,
  2002-2007 Minister van Defensie,
  2009-2010 Commissaris voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba,
  2010-2012 Minister van Sociale Zaken,
  2012 Informateur kabinetsformatie 2012,
  2012-2017 Minister van Economische Zaken.

  Mooie carrière toch? En dan nu (net als bijna alle oud-politici) even een ‘voorzitterschapje’ in de publieke en/of private sector.

  Deze meneer is de spreekbuis van de verzorgingstehuizen ….
  Iemand nog koffie?

 15. wachter 19/01/2021 om 11:05 pm
  Dat is de trieste realiteit bro!

  Math 13: 15
  want het hart van dit volk is vet geworden, en hun oren zijn hardhorend geworden, en hun ogen hebben zij toegesloten, opdat zij niet zien met hun ogen, en met hun oren niet horen, en met hun hart niet verstaan en zich bekeren, en Ik hen zou genezen.

 16. Wat de toeslagenaffaire heeft bewezen is dat regering en parlement incompetent zijn.

  Waarom zouden we dan wel deze regering en parlement hun gang laten gaan met hun coronabeleid?

  We laten ons land door bewezen onbenullen de vernieling in trappen.

  Vreemd toch?

 17. De bevolking is zonder het te beseffen voorbereid op wereldoorlog 3 die nu elk moment ook officieel gaat uitbreken. Het zal dan voor iedereen duidelijk zijn wat de bedoeling is van dit beleid naar aanleiding van een vrij banaal maar wel nieuw virus dat inderdaad slachtoffers maakt, vergelijkbaar met de ernst van een nieuwe griep.

 18. Goh! Komen er drie zessen voorbij…
  We zitten veel in de dubbele cijfers de laatste tijd.

 19. Maar zolang wij niet met miljoenen optrekken naar Den Haag, zal er niets veranderen. En ik verwacht niets meer wat dat betreft van onze bevolking, het grootste gedeelte is compleet gehersenspoeld door het Staatsjournaal en de linkse pers -en media.

 20. Het was in maart/ april vorig jaar dat Rutte op TV vertelde dat we nooit meer teruggaan naar normaal. De vraag hierover is dus al beantwoord. Duistere overheden hebben de levens van miljoenen jonge, gezonde mensen afgepakt, bedrijven vernietigd en het fundament van de samenleving, het onderwijs, geruineerd
  Het is een oorlogsmisdaad. Het zou goed zijn de verantwoordelijken voor het gerecht te dagen.

 21. Voor de grote reset is het nog meer nodig dat je alleen digitaal gaat handelen, betalen, zaken doen. Daarom wordt wereldwijd het kleine MKB weggevaagd waar nog het meeste fysiek geld in omloop gaat.

  Corona lijkt ons hoofdprobleem, de werkelijke doelstelling is om binnen een aantal jaren te bereiken dat iedereen, vooral gebruikt moet maken van een gecontroleerde sociale medium dat je moet gebruiken om te kunnen handelen.

  Vele zien nu eindelijk dat elke maatregel geen enkel effect heeft. Er gaan er ook steeds meer zien het plaatje waar ze ruim 9 maanden in geloofd hebben, maar na de bevalling van het corona kind ontnuchteren vele zich dat nog meer knopjes strenger worden, isolatie en steeds meer gebruik van internet en sociale medium om te kunnen handelen.

  Maar veel meer mensen zien niet dat corona eigenlijk pas een middel is dat een hoofddoel dient. Pas dan als er geen fysiek geld meer is, dan pas ben je je al je vrijheden kwijt.
  En die schatting lijkt toch binnen een aantal jaren (7 jaar?) compleet haalbaar.

  Als zgn. prettige afgeleide denken sommige nog met cryptomunten onafhankelijk te zijn. Dat is een leugen en dit systeem zal gedwongen geïntegreerd worden met een wereldwijd digitaal systeem van handelen.

  Helaas zijn er zoveel mensen, ook mensen waarvan je het zou verwachten dat ze nog enige opleiding hebben genoten en mogelijk onafhankelijk logisch zouden denken, in feite zulke simpele goedgelovige volgers.

  Ook helaas blijkt dat zeker 80% van alle docenten, onderwijsgevende van alle scholen in Nederlands, behoudens enkele christelijke scholen, als ze naar de stembus gaan, dat ze vooral links zullen stemmen.

  Ongelooflijk hoeveel linkse stemmers er zijn vanuit het onderwijs. En ja, wie als lezer in het onderwijs anders is en zich er niet in kan vinden, die mag hier meteen bij mij klagen. Maar ik weet zeker dat andere lezers vanuit het onderwijs, die dit lezen, dat er (uit)eindelijk eens hun licht opgaat in de dingen die er spelen. Ik weet wel dat ze het goed bedoelen, maar met alleen goed bedoelen, komen we er niet uit.

  Spyfromthesky

 22. Well Off Topic.

  Omtzigt is toch (gelukkig) één van de betere leiders. Maakt hij het Rutte zo lastig dat Rutte geen hol heeft om zich te verbergen om na bijna 10 jaren vele rookgordijnen te hebben opgelegd, inderdaad een onverwachte waterloo zal krijgen? Alleen voor het niet goed informeren (zolang Rutte er al is gebeurd dit) wil Rutte zich verontschuldigen richting het kabinet.

  Dit behelst dus ook de niet openheid sinds maart wegen corona. De 2e kamer wordt om de tuin geluid. Wilders heeft gelijk. De puinhopen van Rutte.

  Rutte moet op zijn slechtste taalgebruik waar ik woon : “gewoon oprotte”. Valt de deken van andere partijen af van Rutte.

  Weg die Rutte en er moeten meer volgen………….

  Spyfromthesky

 23. Opdat e schrift vervud worde;De verzoeking die over de hele aarde komen zal.Wie overwint……!

 24. Je kan dus beter met corona te doen hebben dan onze regering De media is er alleen voor om het vuil onder het tapijt te vegen. Ik zal Rutte niet helemaal naar beneden halen; hij is een goede slaaf (voor de NWO). We zien morgen wel hoeveel vuil er in Amerika vanonder het tapijt komt. Goed voorbeeld doet goed volgen. Nederland kan ook wel doen met een sopje. Op de koopvaardij sopte we met groene zeep en soda. Werkt goed, anders maar caustic-soda; daar krijg je zelfs de smerigste politicus mee schoon.

 25. Weerstand blijft een kwestie van voldoende vitamine d in het lijf hebben.
  Het gebrek daaraan zal ook onder de britse (of welke ook) variant slachtoffers eisen nu het einde van de winter nadert en de tekorten oplopen en het immuunsysteem verzwakt.

 26. De maatregelen gaan veel te ver, er is geen horizon, geen perspectief. Ondanks een 200 % inzet op het vaccineren hebben steeds meer mensen door dat er toch geen plan is om terug te keren naar “voor Corona” .
  Je kunt je dan gaan afvragen wat de effectiviteit van de vaccins is.
  Ten opzichte van de mutaties en ten opzichte van de niet gerapporteerde bijwerkingen..
  Er is geen onafhankelijke instantie die de vaccins heeft getest op korte of lange termijn.
  We worden geacht de praatjes van een aantal fabrikanten te geloven. Ondanks dat die serieus allemaal al diverse rechtszaken hebben moeten voeren.
  Ik ben er huiverig voor om een minister die van toeten noch blazen weet te geloven als het om zulke essentiële zaken gaat. Een man die zich als vals opperhoofd heeft laten kronen van zijn partij. Een media geile non valeur, een protserige Bokito die alles waar de wetenschap als alternatief op wijst afdoet als kwakzalverij.
  Kortom ik wil dat die incompetente prutser verdwijnt in een gat waar niemand last van hem heeft.

 27. In Zweden is geen Lock-down en geen Avondklok en kun je vandaag gewoon heerlijk dineren met de kinderen in restaurants en in cafe’s je vrienden ontmoeten, ze zijn gewoon open.

  Wonderlijk, Zweden nu is net als de Polen in 2009 die zich niet lieten gek maken met die zogenaamde varkensgriep en bijbehorende Tamiflu en Vaccinaties toen…Zweden doet nu ook niet mee met die wereldwijde WHO- Corona-hysterie-mafia die alle goedwillende en hardwerkende burgers in de gordijnen jaagt.

  In Zweden kun je onbeperkt gezellig samenkomen in groepen van maximaal 50 personen.

  Burgers en Overheden gebruiken daar zelf hun gezonde verstand.

  Dat kunnen wij toch ook? Kabinet Rutte III en RIVM en GGD verpesten nu al 10 maanden het leven van miljoenen levenslustige burgers en jongeren om maar niet te spreken over talloze bedrijven die hun deuren moesten sluiten.

  Die mensonterende en vernederende PCR-testen en sneltesten deugen voor geen meter zag ik in verschillende TV programma’s. Hoeveel gezonde burgers zitten er nu nog dankzij die zeer omstreden PCR-testen Zonder coronaklachten nu toch in verplichtte Quarantaine?

  Wat de Zweden kunnen, zelf beslissen, kunnen wij toch ook? Spreuken 3.

  Lees zelf maar verder: https://www.tui.nl/p/corona-maatregelen/zweden/

 28. Avondklok, ….. heeft ook erg veel zin, want dan krioelt het van de mensen op straat. Maar wel een ausweiss bij je hebben…een papiertje van je werkgever. Welke idioot pikt dit nog? Maja, het volk krijgt de regering die het verdient. Niks doen is automatisch niks krijgen… Wie heeft er nog gezond verstand?

 29. Corona is niet het probleem maar het `beleid`
  Hoelang luisteren we nog naar de onzinnige maatregelen die door een aantal poephoofden worden opgelegd.
  De regels worden steeds strenger, het gaat van kwaad naar erger!
  Wanneer je het niet eens bent met de overheid wordt je verraden door landgenoten die het blijkbaar prima vinden dat ons land kapot gaat. Net als in de oorlogstijden.
  Dit gaat door totdat al onze welvaart en vrijheden zijn weggevaagd!
  Dan zijn we gekomen bij het uiteindelijke doel achter de great green reset.

Comments are closed.