‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’

—————————————————————————————————————————————-

Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken

—————————————————————————————————————————————-

Nederland zit in de greep van een ongekende massapsychose die dankzij de mainstream media en het OMT almaar waanzinniger vormen aanneemt, en die al heel lang helemaal niets meer te maken heeft met een werkelijke dreiging. Inmiddels wordt er op basis van de PCR-test-valse-positieven epidemie serieus gepleit voor een wekenlange superstrenge tweede lockdown, en een avondklok zoals in grote delen van Europa. Hoe logisch is het om ’s nachts iedereen thuis te houden vanwege een zogenaamd zeer besmettelijk virus, terwijl het leeuwendeel van de mensen dan sowieso op bed ligt? Voor het tegengaan van een virus slaat deze maatregel dus als een tang op een varken. Wat er mogelijk werkelijk wordt gedaan is het volk voorprogrammeren om binnen enkele maanden een langdurige bankencrisis lockdown te accepteren.

’s Avonds laat en ’s nachts niemand meer de straat op om de verspreiding van een virus in te dammen volgt ongeveer dezelfde logica als het ’s nachts afsluiten van een weg omdat er overdag teveel ongelukken gebeuren. Als u het nog volgt?

Zelfs al zou je ervan uit gaan dat het in zoveel opzichten tegenstrijdige en absurde officiële corona verhaal klopt en de horeca een grote besmettingshaard zou zijn (wat in realiteit niet het geval blijkt te zijn geweest), dan nog slaat het helemaal nergens op om iedereen, dus ook degenen die nooit in een bar of restaurant komen, juist tijdens de rustigste uren verplicht binnen te houden. Toch wordt dat in grote delen van Europa reeds gedaan, en klinken er steeds luidere pleidooien om ook in Nederland een avondklok in te voeren.

Mondkapjesplicht en avondklok om te zien hoever het volk zich laat onderdrukken

Los van het feit dat het enige echt gevaarlijke ‘virus’, dat van angst en paniek, in alle lagen van de bevolking het verstand en het logische redeneervermogen zwaar lijkt te hebben aangetast, is er mogelijk een andere, logische verklaring voor zo’n avondklok. Zo is het – naast de 1,5 meter en de mondkapjesplicht – een perfect ‘crowd control’ middel, en tevens een test om te zien hoever men het volk met zinloze en totaal onlogische maatregelen kan onderdrukken voordat mensen massaal in opstand komen.

Op het moment dat een avondklok-lockdown wordt geaccepteerd, kan die geleidelijk worden uitgebreid (bijvoorbeeld van 23.00 uur naar 21.00 uur, of nog eerder). Als dat ook door de mensen wordt gepikt, en zijn ze er eenmaal op ingesteld, dan is de drempel om ’tijdelijk’ een totaal uitgaansverbod in te stellen een stuk lager, en kan de overheid er vanuit gaan dat het verzet zeer beperkt blijft – àls het daar in het nog immer zo volgzame Nederland ooit toe komt.

Zo’n uitgaansverbod-lockdown zal vooral volgend jaar van pas komen, zodra de tot nu toe stilgehouden, maar reeds uitgebroken nieuwe bankencrisis pas goed losbarst. Met een uitgaansverbod wordt een run op de banken en pinautomaten op voorhand onmogelijk gemaakt. We schrijven al jaren dat deze nieuwe crisis eraan komt, en dat deze hoogstwaarschijnlijk zal worden aangegrepen voor de volledige digitalisering van al het betalingsverkeer.

Bail-in: verplichte bijdrage om banken te redden

Zo wordt het voor banken en overheden heel eenvoudig om iedereen tot een eventuele ‘bail-in’ te dwingen. Uw verplichte bijdrage aan het ‘redden’ van de banken zal dan simpelweg automatisch van uw rekening worden afgeschreven, en er is niets wat u daar tegen kan ondernemen. De pinautomaten zullen immers dichtblijven, online bankieren is tijdelijk geblokkeerd, en cash betalingen zijn dan verboden.

Ook kan de overheid particulieren en bedrijven gaan aanslaan voor hun bezit, bijvoorbeeld door een eenmalige (?) belasting van 5% of 10% op al hun activa te heffen. Effectief zou dit kunnen betekenen dat ieders hypotheek gedwongen met een bepaald percentage wordt verhoogd, en ook zaken zoals goud, zilver en crypto valuta in beslag worden genomen en/of verplicht moeten worden omgewisseld tegen een door de overheid/banken bepaalde koers. Ook zal men de verleiding vermoedelijk niet kunnen weerstaan weer een forse greep in de Nederlandse pensioenfondsen te doen.

Maar ook zonder zo’n rigoureuze ‘bail-in’ gaat dat volledig digitale geldsysteem met digitale euro er hoe dan ook komen. Al op 22 maart vroegen wij ons in het artikel ‘EU besluit op zeer korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ af of de coronacrisis niet een voorwendsel is om wéér de banken te redden, en de al zo lang geplande Europese bankenunie erdoor te drukken. Zo’n bankenunie is een absolute noodzaak voor de EU om een finale machtsgreep te doen, en alle lidstaten te onderwerpen aan een federale dictatuur.

‘Alle Europeanen gedwongen deel van hun geld en welvaart af te staan’

Hoe dergelijke kapitaalcontroles afgedwongen kunnen worden, werd 7 jaar geleden ‘geoefend’ op Cyprus. Op 16 maart 2013, dus ruim 7,5 jaar geleden, schreven we in het artikel ‘Bankrun Cyprus na onteigening rekeninghouders blauwdruk voor hele EU’:

In Cyprus is een run op de banken ontstaan nadat de eurogroep van ministers van financiën hadden besloten om bankrekeninghouders te laten meebetalen aan de redding van de Cypriotische banken. Mensen met een saldo van onder de € 100.000 moeten 6,75% afdragen; bij hogere bedragen is de verplichte afdracht 9,9%… Deze gedwongen bijdrage is een blauwdruk voor wat er straks ook in andere landen gaat gebeuren als de politici proberen om de euro te redden.

…’Voordat de banken weer opengaan zal de afdracht worden ingehouden,’ kondigde ECB directeur Jörg Asmussen vervolgens aan… Op (bijvoorbeeld) vrijdagochtend besluit Brussel tot onteigening. Vervolgens wordt het online bankieren geblokkeerd. Zondags volgt de wet op nationaal niveau, en op maandagmorgen is de gedwongen afdracht van je rekening gehaald.

Op 17 maart 2013 in het vervolgartikel ‘Analisten verketteren Cyprusbesluit als einde verhaal voor eurozone’: Zowel onafhankelijke Europese als niet-Europese analisten verketteren het eerste besluit dat de eurogroep van ministers van Financiën onder leiding van ‘onze’ minister Jeroen Dijsselbloem heeft genomen. De gedwongen inbeslagneming van 6,5% tot 9,9% van de saldo’s van alle bankrekeninghouders op Cyprus wordt breed gezien als het bewijs dat de democratie nu definitief uit Europa is verdwenen en dat straks alle Europeanen gedwongen zullen worden een deel van hun geld en welvaart aan de staat af te staan.

De Cyprus-‘deal’ had voor de gewone man nog veel erger kunnen uitpakken. De Duitse minister van Financiën Schäuble en het IMF zouden volgens de staatszender CyBC namelijk een gedwongen ‘bijdrage’ van maar liefst 40% hebben geëist. Uiteindelijk werd besloten tot ‘slechts’ 6,5% voor rekeningen tot 100.000 euro en 9,9% voor hogere bedragen.

.. De EU kan de euro alleen nog overeind houden als de democratie, de rechtstaat en de burgerrechten worden afgeschaft. Hiermee is het verval van de eurozone begonnen… Op 27 juli: Brussel gaat burgers totaal onteigenen. Veel onafhankelijke analisten zijn van mening dat de EU de eurofaçade nog hooguit enkele jaren kan volhouden. Eerst zullen de eurozone en de Europese banken door almaar verdergaande inbeslagnames van ons spaar- en belastinggeld overeind worden gehouden (door o.a. negatieve rente, wat vanaf 2014/2015 een feit werd). Dan zijn de pensioenfondsen aan de beurt (2). In Brussel zal men pas tevreden zijn als alle burgers van al hun bezit zijn beroofd en in permanente schuldenslavernij zijn gestort.

Nederlands spaargeld zal worden gebruikt voor redden Europese banken

Op 31 juli haalden we in ons artikel ‘Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen‘ de door velen graag gehoorde financiële journalist en Arno Wellens, auteur van ‘Het Euro Evangelie’, aan, die nogmaals benadrukte dat 80% van de alle banken in de eurozone, inclusief de grote systeembanken zoals Deutsche Bank en ABNAmro, technisch failliet zijn, en daarom kapot gaan.

‘De Europese regeringsleiders weten dat dit staat te gebeuren, en liegen daar tegen hun burgers glashard over,’ zei Wellens. ‘Achter de schermen zijn ze gewoon bezig met een bankenreddingsfonds…. Dan kunnen ze wel zeggen dat Europa heel belangrijk is, vanwege de EU, de vrede, en dat de Tweede Wereldoorlog heel erg was, maar sorry, dat is allemaal gelul. Het gaat erom dat het faillissement van banken in Griekenland of Duitsland neer wordt gelegd bij de belastingbetalers in andere Europese landen Daarom willen die banken dat.’

‘De bankenlobby is te sterk. Het geldsysteem met de euro en een Europees deposito garantiestelsel dat eraan komt, en het bankenreddingsfonds, is erop geënt dat je Nederlandse spaartegoeden kunt gebruiken om in andere Europese landen banken te redden.’

‘Ik vind het echt extreem kwalijk van Rutte, omdat Nederland geconfronteerd zal worden met de kogels uit Ruttes Roulette,’ zo drukte Wellens het plastisch uit. ‘De vraag die wij ons als volk moeten stellen is hoelang wij de kongsi tussen banken en regeringsleiders laten doorrollen, en nog heel veel schade aan de samenleving laten aanrichten… Hoelang staan we dat nog toe?’

‘Grootste machtsgreep in de menselijke geschiedenis’

En om te voorkomen dat de immer nog goedgelovige, blind achter Ruttes eurofiele kabinet aanlopende Nederlander doorkrijgt wat er in Den Haag en Brussel werkelijk voorbereid wordt en gedaan zal worden, en hoezeer niet alleen zij, maar ook hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen daar zwaar voor zullen moeten bloeden, wordt nu alvast geëxperimenteerd met crowd control maatregelen, lockdowns, en binnenkort mogelijk ook een avondklok.

‘De angst die nu wordt gezaaid is de dekmantel voor de grootste machtsgreep in de menselijke geschiedenis,’ constateerde de Amerikaanse econoom Martin Armstrong eerder dit jaar over de corona pandemie-hoax. ‘Vooral in Europa stormen we op een virtuele dictatuur af… Dit lijkt een vooropgezet plan om de economie de vernietigen… Kleine bedrijven worden weggevaagd, talloze mensen hebben hun banen al verloren, en anderen hun complete pensioenfonds.’

‘Dit is een enorme stap naar autoritarisme, wellicht omdat ze weten dat het systeem aan het instorten is, en ze (corona) als een excuus gebruiken… Dit valt niet meer te repareren, alsof er niets is gebeurd. Dit is een doelbewuste economische vernietiging.’

 

Xander

Afbeelding: PublicDomainPictures ,Pixabay 

Zie ook o.a.:

22-10: Tegen alle beloften Rutte in: Eerste eurobonds uitgegeven, gemeenschappelijke schuldenunie een feit
11-10: ‘Niemand helpt de kleine man zodra deze schuldeneconomie failliet gaat’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
25-07: The Switch: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
26-04: Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Dat gelazer is begonnen met de zgn eenwording van Europa.
  We zouden het allemaal veel beter krijgen, het was zoooo goed voor ons.
  Nou we weten inmiddels dat we er alleen maar slechter van zijn geworden.
  De EU dictatuur wordt langzaam zichtbaar.
  Burgers begrijp, dat u straks alles moet doen wat ze maar van ons willen.
  U raakt uw rechten, geld en bezittingen kwijt net als uw grondrecht.
  Net als die BOA op dat FB filmpje zei! Burgers die zijn niets.
  De eigen wil van het volk wordt gebroken, verenig u en ga de geestelijke strijdt aan.

 2. Dat de pers weigert het publiek goed voor te lichten, blijkt ook uit het feit dat men er voortdurend roept “Duitsland doet het beter dan wij”. En dan doelt men op de genomen maatregelen.
  Maar diezelfde pers verzwijgt dat er in Duitsland een krachtige tegenbeweging is, waar artsen, virologen, epidemiologen enz. een leidende rol spelen. Daar wordt met zeer goede argumenten gestreden tegen deze dictatuur van de Duitse overheid.
  Sowieso blijkt uit Amerikaans onderzoek dat het virus zich helemaal niets blijkt aan te trekken van de maatregelen die de regeringen nemen. Landen als België die een zeer strenge opsluiting hadden bevolen, beginnen nu weer met een strenge opsluiting. Frankrijk en Spanje idem.
  Dus dat eindeloze gejammer dat de Nederlandse regering te veel “poldert” is volkomen flauwekul. Strengere maatregelen halen niets uit, dat is internationaal wel gebleken.

 3. Wie graag zou willen weten hoe ver een democratisch gelegitimeerde regering kan gaan om haar bevolking tegen de verdere uitbreiding van het virus “te beschermen”, wordt aangeraden zijn blik naar Groot-Brittannië te richten. In Londen, de duizelingwekkend bonte hoofdstad van dat eiland, grijpt de reguleringswoede van de staat met onmiddellijke ingang diep in de intiemste terreinen van haar burgers in. En zelfs nog een stukje verder. De nieuwe Covid-deugterreur stopt blijkbaar voor niets meer in het voormalige British Empire.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/10/24/londen-met-onmiddellijke-ingang-one-night-stands-vanwege-corona-verboden/#more-252612

 4. @Ohje: 5:12 pm, op 24/10. Het achterliggende doel, is werelddictatuur, niet meer en niet minder.

 5. Johan: Welke bossen bedoel je? De windmolen bossen? Van de wind kun je niet leven. Het boerenland is tegen die tijd ook van de corporaties en kruipen er van die uitheemse boa-constrictors voor het hek. Het meisje waar ik zoveel van hou, heb ik dan alleen de spoordijk als slaapplaats te bieden, als dat tenminste nog gepermitteerd wordt. De NS is immers ook een corporatie met een leger boa’s geleid door een imperator alla Mussolini (die tenminste de treinen nog op tijd liet lopen) . De toekomst ziet er niet rooskleurig uit. Ik heb alleen maar hoop om van te leven.

 6. https://www.npostart.nl/ginny-mooy-ab-osterhaus-en-hubert-bruls-over-de-aanpak-van-het-coronavirus-en-handhaving-van-de-maatregelen/20-10-2020/POMS_BV_16325820
  Deze paljas staat bekend om zijn wetenschappelijke aanpak (kuch kuch).

  https://www.youtube.com/watch?v=TGqiLdi_F2E

  Wat opvalt is dat in de media mensen vooral die doem en verderf prediken ruim baan krijgen. Ik durf hier keihard te stellen dat steekpenningen en donaties uit duistere hoeken de richting bepalen en waarschijnlijk is de whisky verantwoordelijk voor het sussen van het geweten.

 7. Weet niet, in tijden van oneindig digitaal geld erg bizar allemaal.
  Waar ik mee zit is het volgende, het betreft niet een land of een continent maar de gehele wereld draait door.
  Ik denk eerder dat alle sleutelfiguren beïnvloed zijn en enkel instructies bevolgen met als doel………………zeg het maar.

 8. En medeburgers, hoe voelt het om als een Palestijn behandeld te worden en te leven dit jaar ?
  Wacht maar totdat de binnenlandse grenzen komen, en je niet meer van amsterdam naar rotterdam mag reizen met je auto zonder dat je een pas hebt waar op staat dat je getest bent en een vaccinatie hebt gehad van fictief computer gegenereed “Virus”

 9. Helaas is het plan veel erger dan ook ik eerst dacht.
  https://www.bitchute.com/video/YGRRMH0fzcjv/
  Zie deze YT video, vanaf 12 min 07…een onafhankelijk parlementslid van Ontario, Canada, geeft aan een RFP voor de bouw van interneringskampen in handen te hebben en vraagt de regering hoeveel kampen er worden gebouwd, voor wie deze bedoelt zijn, etc. In eerste instantie krijgt hij een non-verhaal over isolatie van Covid-reizigers. Als hij de vraag nogmaals stelt wordt de microfoon afgeknepen en gaat men verder met het debat alsof er niets aan de hand is.
  Zie ook dit artikel van Henry Makow wat bevestigt dat men van plan is vaccinatie-weigeraars op te sluiten in kampen.
  https://www.henrymakow.com/2020/10/full-text-permanent-lockdown-plot.html

 10. Nou ja, dat virus wordt ook wel eens moe na een hele dag mensen besmetten en op aerosolen rond vliegen. Het zal je baan maar wezen…

 11. Het zijn toch allemaal maar lapmiddelen.Het heeft weinig zin dat zo dwingend door te voeren.En dan dat gezeur over het gedrag van de mensen.Ik erger me er ontzettend aan.Het enige wat zin heeft is intensief testen en besmette mensen isoleren.Desnoods controleren met een chip.Daar heb ik geen moeite mee.Dan zijn er altijd kleine bedrijven die even mankracht tekort kunnen komen.Dat moet dan maar.Eventueel met compenseren de maatregelen.Ik geloof overigens heus wel dat het een lelijke aandoening is.En dat het belangrijk is de zorg capaciteit op peil te houden.Dit land heeft alle reserves in de zorg wegbezuinigd als onderdeel van de marktwerking en daar betalen we nu de prijs voor.Dat de heersende economische wanorde in de wereld op zijn gat gaat,is niet iets waar ik rouwig om ben.Daar zouden we wel uit moeten komen ,als we het niet belangrijker vinden naar de maan te gaan.En als dat niet lukt,verdienen we niet beter en is het voor de goeden van wil te hopen dat het allemaal snel voorbij mag zijn,maar het ziet ernaar uit dat het weleens tientallen of honderden jaren kan gaan duren,als we er goed doorheen komen.

 12. Mega aanklacht tegen de staat – Dr. Reiner Fuelmich.
  Deze aanklacht behelst het aanklagen – ook de Staat der Nederlanden – van alles regeringen die de coronamaatregelen, lockdowns en PCR testen hebben gebruikt om hun macht te consolideren.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/24/mega-aanklacht-tegen-de-staat-dr-reiner-fuelmich/#more-13026
  Dit is mij te oren gekomen.
  Ook vanuit Nederland gaan brieven en email, met namen van medeplichtigen zoals burgemeesters die om het hards roepen om een “LockDown”, zoals die blaaskaak vaneen Hubert Bruls.
  Nu maar wachten op gerechtigheid.

 13. Onder mom van coronavirus worden patiënten,met ander onderliggende aandoeningen, geregistreerd om de enorme bezuinigingen van de afgelopen tien jaar de vergrijzing van de bevolking en daardoor plaatsgebrek te willen goedpraten ?

 14. @ Maria: 2:28 pm. De Anti-Christ, en de installatie van de satanische NWO. Dat steekt achter deze Corona-kwestie.

 15. Deze wereld wordt in gereedheid gebracht om de laatste dictator tevoorschijn te laten komen

  Niet alleen corona maar ook oorlogen armoede honger etc.gaat ervoor zorgen dat de mensheid
  roept om een sterke leider die de problemen kan oplossen

 16. ABN is al begonnen met rente trekken dmv geld vasthouden Veel mensen hebben gister geen loon gekregen omdat z.g. Equens een storing had
  Ondertussen wel de maandelijkse bank kosten er af trekken. Volgens mij hebben alle andere banken wel hun cliënten hun loon gestort
  Ik kan t mis hebben maar t zaakje stonkt

 17. Ik denk dat strenge lockdowns en avondklokken meer te maken hebben met een op handen zijnde Derde Wereldoorlog, dan een bankencrisis.

 18. @amo

  In de eindperiode voorafgaande aan de val van de USSR behielden ook alleen de leden van de communistische partij en de ‘journalisten’ (sic) van de mainstream media zelf nog hun geloof in hun eigen propaganda en leugens die via de mainstream media verkondigd werden.

  De ‘journalisten’ (sic) van de mainstream media werden toen al lang (achter hun rug) door het gewone volk bespot en uitgelachten en beschouwd als leugenaars en bedriegers.

  Hetzelfde is zich hier nu aan het herhalen. Eerst druppelsgewijs maar vervolgens in steeds grotere mate tot het uiteindelijk een ware vloedgolf wordt zullen de mensen hun misplaatst vertrouwen in de linkse mainstream media propaganda verliezen.

 19. Rabit
  24 OKTOBER 2020 OM 09:44
  Jaren geleden kocht ik een DVD van Marcel Messing, het Witte Gat van 2008.
  Waarin hij precies vertelt wat er nu jaren later allemaal gebeurd, het is dus geen toeval.
  Maar een totaal goed georkestreerde misdadige wereldwijde gebeurtenis op politiek niveau.
  En dat alles betrekking heeft op de Nieuwe Wereld Orde, zelf dat ze een virus gaan gebruiken om hun doel te bereiken.
  We hoeven dus niet meer naar het onbekende virus te zoeken nog te vrezen, het is gewoon een Politiek instrument, om de bevolking onder wereldwijde dictatuur te krijgen.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/24/de-covid-19-bom-in-de-catacomben-van-het-cdc-ontploft/#comments

 20. Niemand durft dit onderzoek over mondkapjes te publiceren.
  In Denemarken is een groot onderzoek gedaan naar mondkapjes en of ze helpen om de verspreiding van corona te voorkomen. Er is alleen één probleem: wetenschappelijke tijdschriften staan niet bepaald in de rij om het te publiceren. De onderzoekers weten wel hoe dat komt: de resultaten zijn een bedreiging voor de status quo.
  https://www.ninefornews.nl/niemand-durft-dit-onderzoek-over-mondkapjes-te-publiceren/
  Die mondkapjes zijn alleen bedoeld voor onderdrukking van het volk, een politiek instrument voor gehoorzaamheid.

 21. De avondklok is een ramp voor de inbrekers, die zitten nu zonder werk en die kunnen niet profiteren van een werkloosuitkering omdat die hun beroep niet erkent is, een ware ramp!!! Nu waarom wil m’n nu eigenlijk een avondklok zoals in de grote oorlog? We mogen niet meer bij elkaar hokken als de kiekens, we moeten braaf binnen kijken en naar de televisie kijken waar niets op te zien is dan praatprogramma’s van virologen, en hoe we nu zouden moeten leven. we moeten zeggen ze in België de regering dan, we mogen elkaar niet meer zien. Ze trekken families uit elkaar, en mensen zitten thuis met een zuur lip. Ik denk dat onze beschaving op zijn einde loopt, wat kan er nog erger gebeuren, de radicale islam!!! Shalom

 22. Dat banken omvallen, vind ik geen probleem. Ze maken er ook geen probleem van bedrijven en burgerd financieel de dood in te jagen. Dus waarom de banken dan wel redden? Laat ze doodvallen, die banken.

 23. Kijk eens de serie La Valla op netflix, dit geeft weer wat ons te wachten staat!
  Let ook vooral op het logo/ uniform van het leger en de roverheid.
  Zeker een aanrader, dan kan u alvast wennen aan de situatie in de komende jaren.

 24. Het bewapenen van BOA’s per 1 januari as (ondanks de vele waarschuwingen) past ook wel in deze analyse.

 25. Joan 23/10/2020

  Ja idd, er is nu een serie op Netflix: La Valla,
  (nog erger dan George Orwell 1984) maar zo ziet het wel uit voor onze toekomst.
  Btw het is nu al te merken en te zien 🙂 Helaas, we zullen er niet onderuit komen met hier wat op
  te schrijven…..

 26. Zeitgeist – is een documentaire van twee uur en drie kwartier die nooit op de televisie in welk land dan ook zal verschijnen .
  De lugubere waarheid over ons bestaan en de enige echte uitleg over het financiële systeem . Gemaakt door niet-gelovigen ( al 11 jaar geleden maar alles komt nu uit ) .
  Kan als schokkend worden ervaren :
  https://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

 27. Mijn mening over het virus ;
  Enige tijd geleden liep ik over straat en ademde de lucht van een joint in .
  Vier etages en 50 meter verder stond een man op zijn balkon te blowen , dit was voor mij een aha-moment .
  NU kon ik het ruiken vanwege die lucht , wanneer er iemand op zijn balkon staat die niet blowt wanneer het niet hard waait , ademt ook iedereen die uitgeademde lucht in !
  Dan ruik je het niet maar buiten adem je toch andermans uitgeademde lucht in , en dus is in steden iedereen al lang geconfronteerd met ” het virus “.!
  Vanwege het geringe aantal echte zieken is het leeuwendeel van de bevolking blijbaar immuun en zie je in de massa-media het grootste toneelstuk uit de geschiedenis van de mensheid .

 28. Het wordt toch echt tijd dat de pers gaat toegeven dat talrijke bezwaarden allerminst vallen onder het containerbegrip “aluhoedjes”. Als de pers weigert oog te hebben voor mensen als hier: https://www.cafeweltschmerz.nl/falend-testbeleid-bron-van-ellende-mario-ortiz-en-lars-admiraal-met-jorn-lukaszczyk/, moet de pers, en de overheid, niet verbaasd zijn als mensen hun vertrouwen in pers en overheid volledig aan het verliezen zijn.
  De feiten die worden aangedragen zijn intussen zo talrijk, dat de pers totaal ongeloofwaardig begint te worden als deze weigert al die feiten op de voorpagina te zetten.
  In deze herfstmaanden waren diverse virussen rond die verkoudheidachtige verschijnselen geven. Dat blijkt ook uit de monsters van de 40 huisartsen-peilstations (Nivel) die monsters afnemen bij patiënten met griepachtige verschijnselen en dan verschillende virussen aantonen.
  Maar er wordt alleen maar op het corona-virus getest. En dan ook nog door zó vaak te dupliceren (soms tot 50 cycles) dat een zeer miniem beetje RNA wordt opgeblazen tot een grote hoeveelheid! Boven de 29 cycles is het nog nooit gelukt een virus aan te tonen.
  Er is ook geen enkele correlatie meer tussen de testuitslagen en de ziekenhuisopnames.
  De eerste lijn van 13.000 huisartsen wordt opzij geschoven en de test-straten van de GGD beheersen alle statistieken. Teststraten die alleen maar testen (met uitslagen die weinig zeggen) op het corona-virus.
  Zo is er een totaal vals en eenzijdig beeld ontstaan over mensen met verkoudheidsverschijnselen.
  En op deze valse basis worden mensen opgesloten, in quarantaine gehouden (zorgpersoneel/onderwijspersoneel) en worden kleine bedrijven de dupe van vele verboden en boetes. Plus: De contacten van het bron- en contactonderzoek moeten óók al in quarantaine, terwijl deze ook kerngezond kunnen zijn. Een heel reisgezelschap wordt gerekend tot ‘positief’ na één positief geteste in dat gezelschap.
  Wanneer worden de mensen eindelijk eens wakker. Wanneer ontwaakt men uit deze collectieve hypnose.

 29. Zou je niet je tijd eens aan gaan besteden aan zaken die wel op de werkelijkheid zijn gebaseerd ipv die gebakken lucht verhalen.
  Als je deze site mag geloven was de wereld 10 jaar terug al vergaan.
  De geschetste theorieën zijn soms wel erg ver gezocht.

 30. Markus Krall de Duitse topeconoom bevestigt dit verhaal. In zijn videos op you tube voorspelt hij de Enteignungen en de tijdlijn daarbij.

 31. Tja, dat is dus de bedoeling. Digitaliseren van uw geld zodat u totaal bent te controleren en dus te beheerser. Laten wij dit gebeuren?

  Lees a.u.b ook: Project L.U.C.I.D — Het 666 Universeel Controle Systeem van het beest:

  http://www.openbaring.org/lucid.html

 32. De hetze tegen contant geld is de prelude van wat komen gaat. Uit onderzoek is gebleken dat juist de pinpassen zo smerig zijn. Het “virus” zou tot 72 uur op een plastieke bankpas overleven terwijl brieven, pakketten en papier geld het virus niet aannemen, zo maakte de BBC bekend. En dan nog een woord over de Corona PCR test. PCR testen zijn onbetrouwbaar. Deze week testte een patient van ons positief op Chlamydia Urine PCR. Die mevrouw was radeloos want ze gaat met niemand vreemd. Vervolgens de PCR test bij Stein en collegea in Duitsland herhaald en wat denkt u. Negatief. Het NL ziekenhuis denkt nu dat ze de test per ongeluk verwisseld hebben. Als dat zo is dan loopt nu een patient rond met Chlamydia zonder dat ze het weet. Gelooft u het zelf. Ik dacht de IGJ te bellen maar die zijn zelf door en door corrupt. Wat we weten is dat een aantal landen de COVID PCR test vanwege vals positieve/ negatieve uitslagen dubbel uitvoert.

 33. Alsof de mensen zich zullen laten doen !

  Opstanden én afrekeningen komen er sowieso. Daar is geen ontsnappen aan.

 34. Op café gaan om ‘samen te zweren’ is alleszins al onmogelijk gemaakt en alle ‘verdachte’ communicatie via Internet zijn ze aan het monitoren en desnoods wordt de Internet ‘kill switch’ gebruikt om ‘fake nieuws’ en ‘complot theorieën’ te bestrijden zodat alleen door het ‘Ministerie van Waarheid’ gecontroleerde informatie nog via de reguliere media de massa kan bereiken.
  Onze ‘meesters’ lachen ongetwijfeld in hun vuistje over hoe gemakkelijk het is om de domme ‘mensenkudde’ door middel van ‘social enginering’ te manipuleren en te controleren.

 35. Ik verwacht dat bij veel burgers de “ogen geopend ” zullen worden. Want de regels worden steeds absurder, en ongeloofwaardiger. Volgens mij raakt links in paniek En er wordt meer gewaarschuwd voor de vaccinaties. Daarnaast ziet Iedereen dat de economie gesloopt wordt.
  Kortom, er blijft niets van europa over.

 36. Een virus doet niet aan tijd.
  Bovendien is er ’s avonds minder publiek op de been en is het dus minder “gevaarlijk”.
  Men stopt de alcoholverkoop na X uur. Het gevolg is natuurlijk dat de liefhebbers overdag méér gaan inslaan, met het risico dat ze deze voorraad ook overdag gaan gebruiken om die totaal krankzinnige overheid even te vergeten.
  Wat we meemaken is een onderdrukkingsmodel. Ik kan er weinig anders van maken als ik alle feiten bezie.

 37. De Euro is een vergissing die zijn weerga niet kent. Het volk wordt effectief dom gehouden en dus nu ook succesvol angst aangejaagd met faliekante nonsens. Er valt niet over te discussiëren want u bent bij voorbaat een verwerpelijk type als u het aandurft.
  Banken zijn in serieuze problemen en dat komt omdat er vanaf 2008 niets veranderd is. Daarvoor ging het al fout, maar daarna heeft met verzuimd iets aan de problemen te doen. Dus ja, ik kan mij voorstellen dat er een crisis wordt gecreëerd om de werkelijkheid achter te verstoppen.
  Dit allemaal onze eigen schuld, wij durven het niet aan onze cultuur te verdedigen, wij zijn laf geworden en verdienen alle ellende die mogelijk komt. Als je niet vecht voor de dingen van waarde zal alles u afgenomen worden.

 38. Persoonlijk heb ik sterk de indruk dat die avondklok bedoeld is om 5G stiekemweg in te bouwen in de bushokjes en lantaarnpalen. Vandaar dat ze liever niemand op straat willen hebben, dan kunnen de monteurs stilletjes hun gang gaan.

  Ook vind ik het heel frappant dat ik al een paar keer een verzoek van de ABN-AMRO heb gehad om mijn legitimatie aan te reiken omdat het zogenaamd ‘moet volgens de wet i.v.m. witwassen’. Dit met de dreiging dat mijn internetbankieren geblokkeerd wordt en uiteindelijk de rekening opgeheven zal worden als ik hieraan niet voldoe. Als ze mijn rekening controleren (wat ze makkelijke kunnen), dan zien ze exact het verloop en dus is het een beetje goedkope smoes. Ik heb die rekening al decennia lang, maar nu opeens zijn de gegevens ‘verouderd’ en moet ik nieuwe aanleveren. Ik heb hieraan met een smoes nog niet voldaan en overweeg mijn rekening op te zeggen en over te stappen naar een andere bank. Desalniettemin moet ik dan alsnog legitimeren om een rekening te kunnen openen, dus veel schiet ik er niet mee op. In ieder geval stinkt dit zaakje!

  Het totaal digitaliseren van geld is al helemaal een slecht idee voor de consument:

  https://www.ad.nl/tech/landelijke-pinstoring-bij-albert-heijn-verholpen~ad0c4fea/

 39. Nu kan ik het toch even niet meer volgen op deze site , hoezo banken redden ? We krijgen toch allemaal een digitale rekening bij de E.C.B ? De overige banken zijn dan niet meer nodig , want dan zou er toch nog geen totale controle zijn over het betalingsverkeer ? Waarom een blauwdruk van Cyprus en je daarmee de woede van het volk op je hals halen ? MMT ( Helicoptergeld ) was toch de bedoeling ? geld gestort krijgen op je ECB rekening en dat in de economie stoppen , in de eerste instantie leuk , maar je dan krijg je een torenhoge inflatie met al dat geprint geld . Het vertrouwen in de valuta verdwijnt dan en je gaat naar hyperinflatie , dat is wel het zogenaamd Legaal onteigenen van je bezittingen terwijl de schulden zoals b.v hypotheek en dergelijke blijven , dan opnieuw beginnen met een forse negatieve rente die bij iedere transactie op je ECB rekening wordt ingehouden . Dus ik denk dat het overgrote deel van het artikel dus de prullenbak in kan denk ik .

 40. Wat zei Juncker alweer? We nemen een maatregel en kijken hoe er op wordt gereageerd, is de reactie niet noemenswaard, dan pakken we door en is er geen weg meer terug. Ons kabinet is precies op dezelfde manier bezig en worden wij straks willoze schapen en slaven onder het juk van de elite van de zelfbenoemde wereldverbeteraars.

 41. Rutte heeft meer kennis dan hij deelt. Dus hij steelt de waarheid van ons die hem vertrouwen gaven.

  Landverraad dus. Maar ja, geen familie (meer) geen partner, geen kinderen. Hij doet zijn klus.

  Zou hem niet willen zijn. Hij loopt op de pieken van macht ( om de boel te vernietigen).

 42. Al die beperkende maatregelen hebben als doel de intermenselijke communicatie te blokkeren om deze absurde maatregelen onderling te bespreken, te veroordelen en tot actie over te gaan. Oppositie wordt op deze manier in de kiem gesmoord.

 43. Maak je er maar klaar voor om in de bossen te gaan wonen als zwervers en alles achter te moeten laten. Leer eetbare planten, bomen, jagen en verzamelen. In de tijden die komen hebben diplomas geen nut, noch maatschappelijke prestaties of sociale status. Leer het land kennen en er de vruchten van te plukken. Dan ben je niet afhankelijk van hun en kun je nuttig zijn voor de outcast gemeenschappen die er zullen ontstaan als gevolg van deze crisis en die zullen volgen. Bereid je voor om achterna gejaagd te worden en vervolgt… zelfs verraden door mensen waarvan je het nooit had verwacht. Maar neem het vaccin niet. Ook al kost het je je huis, baan, auto, status. Wees bereid om alles op te geven, zelfs je leven.

Comments are closed.