De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050

Feiten en waarnemingen, zoals de ‘historisch’ genoemde sneeuwval van soms meer dan 4 meter dikte in het Alpengebied afgelopen week, tellen niet meer. Ideologie heeft volledig de echte wetenschap, het gezonde verstand en zelfs de waarneming met onze eigen ogen verdrongen.

—————————————————————————————————————————————–

Huidig klimaatbeleid zal Westen doen instorten ‘en 600 jaar niet meer doen opstaan’ – Iedereen moet welvaart en vrijheid opgeven voor nul CO2, terwijl superrijken nog rijker worden

—————————————————————————————————————————————–

Iedereen die even zijn hoofd uit het moeras van de mainstream media haalt en een kwartiertje achtergrond onderzoek doet naar onafhankelijke en vrije nieuwsbronnen, weet dat de spoedwet en de daaraan verbonden strenge maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar onderdeel zijn van afgedwongen gedragsverandering in het kader van VN Agenda 21/2030. Die lijkt dermate te zijn geslaagd – 9 van de 10 mensen volgen immers nog steeds blindelings alle corona bevelen op, hoe zinloos en diametraal ze ook zijn – dat de VN secretaris-generaal António Guterres het waagde om de echte reden van de corona pandemie-hoax te onthullen: hij wil tot 2050 de permanente klimaat noodtoestand uitroepen.

Guterres herhaalde de door tal van wetenschappers ontkrachte onzinpropaganda dat ‘als we niets doen, we deze eeuw op een catastrofale temperatuurstijging van meer dan 3 graden afstevenen.’ De foutenmarge van de IPCC klimaatmodellen waarop dit is gebaseerd, is immens. Niemand kan op basis van deze computermodellen ook maar met enige mate van zekerheid beweren hoe het klimaat zich gaat ontwikkelen. Tot nu toe blijkt er van die modellen dan ook nauwelijks iets te kloppen.

In 2014 had de Noordpool ijsvrij moeten zijn

Zo voorspelde Al Gore, een andere ‘klimaat kopstuk’, 11 jaar geleden dat de Noordpool in 2014 volgens zijn computermodel volledig ijsvrij zou zijn. Alle aanwezigen op de Klimaatconferentie COP15 in Kopenhagen leken deze bangmakerij als zoete koek te slikken, en beloofden maatregelen te nemen om de CO2 uitstoot te beperken. Gore zei dat ‘alleen roekeloze idioten’ het smelten van het poolijs zouden negeren.

Maar wie is aan het einde 2020 (wéér) de werkelijke idioot gebleken? Deze zomer zakte het poolijs amper onder de 5000 km2, en begon vanaf september zelfs in record tempo toe te nemen. Maar in plaats van excuus aanbieden gaat het internationale CAGW (antropogene opwarming) kamp vrolijk door met het verspreiden van angst en leugens. Zo herhaalde Greenpeace in 2018 maar weer eens dat we nog maar ’12 jaar hebben om de wereld te redden’. (2)

Ideologie heeft wetenschap en waarneming verdrongen

De VN richtte speciaal het quasiwetenschappelijke IPCC op om de CO2 agenda erdoor te drukken. Dat is een louter politiek besluit geweest die feitelijk het begin van een soort communistische wereldregering creëerde, die in de komende 10 jaar daadwerkelijk de macht in alle landen moet gaan krijgen, te beginnen in het Westen.

Feiten doen daarbij niet meer ter zake. Ideologie heeft niet alleen de wetenschap en het gezonde verstand, maar zelfs de waarneming met onze eigen ogen verdrongen. De talloze kou- en en sneeuwrecords die recent werden gebroken – zo werden delen van Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland deze week bedekt met historische’ sneeuwlaag van totaal meer dan 4 meter, en viel er afgelopen vrijdag zeldzame zomer sneeuw in Nieuw Zeeland,-, worden genegeerd, of met droge ogen toegeschreven aan ‘opwarming’.

Wat doet de zon?

De echte reden is een vele duizenden jaren oude en volledig bewezen klimaatcyclus, en een inmiddels begonnen (relatief) zonne minimum, met de volgens de NASA ‘zwakste zonnecyclus van de afgelopen 200 jaar’. Dit wijst allemaal op forse afkoeling, en geen opwarming. Het is zelfs denkbaar dat we aan het begin van een nieuw IJstijd staan.

Vanwege enkele recent verschenen zonnevlekken en plotselinge uitbarstingen denken sommige wetenschappers echter dat de huidige zonnecyclus mogelijk toch (tijdelijk) actiever wordt, wat vanwege het afgenomen beschermende magnetische veld van de aarde slecht nieuws voor de mensheid zou zijn, vooral omdat we zo afhankelijk zijn geworden van elektronica. Eén grote zonne uitbarsting onze kant op, en de halve planeet kan door verwoeste elektriciteitssystemen permanent in het duister worden gehuld.

VN wil klimaatnoodtoestand tot 2050

Maar de VN secretaris-generaal blijft in zijn eigen fantasie wereld leven, en eist nu zelfs dat ‘ieder land, iedere stad, ieder financieel instituut en iedere onderneming plannen moeten aannemen, zodat de (CO2) emissies in 2050 netto op nul liggen.’ Daar moet volgens hem onmiddellijk mee worden begonnen door in alle landen de ‘klimaat noodtoestand’ uit te roepen, net zolang totdat ‘klimaatneutraliteit is bereikt’.

Dat betekent de komende jaren steeds weer nieuwe lockdowns, net zolang totdat er na een volgende lockdown geen economie en werk meer over is om naar terug te keren.

De EU is natuurlijk weer haantje de voorste bij het afbreken van onze stabiele energievoorziening en daarmee onze economie en samenleving, en beloofde de CO2 emissies in 2030 met minstens 55% te hebben gereduceerd ten opzichte van het jaar 1990. (1)

Westen zal na instorting door klimaatbeleid ‘600 jaar lang niet meer opstaan’

‘Deze mensen (Klaus Schwab, Bill Gates, Antonio Guterres, Frans Timmermans, etc.) zijn extreem gevaarlijk,’ waarschuwt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Ze hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Wat het Westen betreft, dat zal (na de ineenstorting door het klimaatbeleid) 600 jaar lang nooit meer opstaan. Ze gebruiken de lockdowns niet voor een virus, maar voor klimaatverandering.’

Het verval van de Westerse beschaving verloopt overigens exact volgens ‘The Fourth Turning’ (1997), waarin William Strauss en Neil Howe aan de hand van 500 jaar Westerse geschiedenis aantoonden dat de opkomst en ondergang van een beschaving volgens bepaalde processen en patronen verloopt, die keer op keer niet vermeden kunnen worden. Deze historische wetmatigheden zullen er volgens hen toe leiden dat de Westerse beschaving in (of rond) 2025 zal instorten.

Armstrong: ‘Ze denken dat ze de economie in korte tijd simpelweg kunnen herbouwen (‘big back better’) en geld uitdelen aan degenen die hun baan hebben verloren. Ze hebben nooit bedacht dat ze onze manier van leven totaal zouden verwoesten met deze lockdowns, en dat er zelfs met de grootst mogelijke verbeelding NOOIT meer teruggekeerd zal worden naar ‘normaal’.’

Iedereen moet welvaart opgeven voor nul CO2, terwijl superrijken nog rijker worden

‘Big Tech staat achter hen, omdat zij de banken zullen vervangen en alle concurrentie (het MKB) zullen elimineren… Straks wordt al je eten thuis bezorgd, en zul je nooit meer naar een winkel rijden, tenzij je een elektrische auto hebt. Maar nogmaals: ze hebben niet genoeg stroom om dat te doen.’ Toch worden in diverse Westerse landen (w.o. Nederland) al vanaf 2030 verbrandingsmotoren verboden.

‘De arrogantie van deze mensen die, zodra ze superrijk werden, zouden meehelpen aan ‘gelijkheid’ door het kapitalisme te beëindigen, maar wel hun eigen rijkdom behouden, is verbijsterend. Deze mensen, die denken dat ze de samenleving kunnen herscheppen, zullen het nooit zwaar krijgen in hun leven. Zij zijn verantwoordelijk voor alle zelfmoorden, omdat mensen alles zijn kwijtgeraakt. In Japan zijn er meer doden door zelfmoord dan door Covid. Ze hebben nooit bedacht dat minstens 40% niet thuis kan werken, noch wat er met hen zou gebeuren. Het ging enkel om het bereiken van NUL CO2.’ (3)

‘Tirannie is het wrede, onredelijke of willekeurige gebruik van macht of controle in de hand van iemand of een groep tirannen, die zichzelf beter vinden dan de rest. Deze tirannen zouden eens naar de geschiedenis moeten kijken. Dan zien ze dat ze uit hun hooghartige zetels worden verjaagd, en geluk zullen hebben als hun hoofd er dan op blijft zitten.’ (5)


Xander


(1) Epoch Times
(2) Electroverse
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
08-11: Global Cooling: Tikkende tijdbom Noordpool kan abrupte extreme afkoeling Europa veroorzaken
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is(/ ‘Corona beleid vaagt tientallen jaren opgebouwde welvaart weg’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
03-07: Energietransitie: ‘Nederland wordt één groot industriepark vol windmolens en zonnepanelen’
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:

22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. NB : ook door mij, wordt gerekend op een ijstijd — de oude profeten, voorzagen zelfs zoiets als een : *nucleaire winter* …!?

 2. Mijn e-mail voor als dit op zwart gaat, wil ik ook wel een nieuwsbrief

 3. Blijf graag de nieuws brief ontvangen en plaatsen naast de bijbel om te zien hoe dicht we bij de
  opname zitten en onze Hemelse Vader de aarde terug gaat nemen.En wat een prachtige toekomst komt eraan als Yeshua (Christus) op de troon van koning David over deze aarde gaat regeren duizend jaren lang Hallelua.

 4. Xander ziet het goed. Martin Armstrong onderbouwt de analyse met zijn cyclische model. Een goede waarnemer heeft geen model nodig. Integendeel, De door de supernationale instellingen gehanteerde modellen vormen niet meer dan puur misleidend bedrog. Bestuurderen kunnen niet voor zichzelf nadenken. Zij overhandigen hun verantwoordelijkheid blindelings aan omgekochte minderheid aan consensuswetenschappers die aan de geldtap hangen van bill gates, soros en andere ultimate beneficiary owners van het global corporate business network. Wij bevinden ons heden onder versterkt opgevoerde corporate global governance oftewel een zich steeds nadrukkelijker manifesterend fascistisch beest.

  Er zijn twee TED lezingen van bill gates op Youtube te zien die ruim van tevoren reeds aankondigden samen met het gewauwel over de financial reset vanaf 2014.

  In de ene lezing stelt bill gates dat met vaccinaties slechts tien tot vijftien procent wereldpopulatiereductie zou kunnen worden toegepast. Mijn vraag was toen reeds, waarom zegt hij slechts 10 tot 15%. Het antwoord was en is heel simpel. De klimaatwaanzinmaatregelen inclusief het afschakelen van alle fossiele energie zal de rest vd globale populatie moeten uitroeien. Zonder energie geen eten, drinken, kleding, transport. Alles draait op energie, in elk product zit voor ca dertig procent aan energiekosten. Het universele government income zal een fopspeen blijken. Een worst om de zhombies tot totale slaafsheid en nederigheid te brengen.

  Onderbouwing van de stelling dat we heden een dubbel maunder minimum dus een zware ijstijd in gaan met een globale temperatuurdaling van ca 0,8 graad celsius is te vinden op youtube bij valentina zharkova met haar gevalideerde zonne-vlekken-energiemodel.

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief van xander. Ik neem aan, dat mijn email bij hem bekend is.

 5. Lees op deze site dagelijks, hier hoor je wat de MSM niet wil dat je weet.
  inschrijven op nieuwsbrief is dan ook noodzakelijk , alleen God weet wat er staat te gebeuren!

 6. gelieve mijn mail te noteren vooraleer ik u niet volgens de normale weg kan vinden.
  bedankt voor alle werk om Nederland en Vlaanderen op de hoogte te houden.

 7. Hierbij wil ik ook mijn email adres doorgeven om op de hoogte te blijven.

 8. @ ronjaspers: 3:47 pm. Inderdaad, de NWO, dat steekt er werkelijk achter.

 9. Graag uw nieuwsbrief naar mijn e-mailadres.
  Dank voor uw goede en eerlijke journalistiek en dank alvast voor toesturen van mails.

 10. Ik zal ook graag uw nieuwsbrief ontvangen mocht dat nodig zijn. Al hoop ik het natuurlijk niet.
  Mijn mail is bij de redactie bekend uiteraard. (en die is encrypted) 😉
  Maar… is er geen mogelijkheid om ergens anders naar toe uit te wijken? Bijv. Zwitserland of Ijsland? Desnoods een xander.ru?

 11. ik ben een vaste lezer, dus ook hier mijn e mail voor als dit niet meer mag.

 12. Beste Xander: geen gmail-adres, wel hotmail?

  Wij komen hier later nog op terug. Mvg. Mod.

 13. De satanische globalistische elite willen een communistische N.W.O. Hiervoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden.De dodelijke corona vaccinazi,s worden hiervoor gebruikt,NEEM ZE NIET en zeker de christenen niet.Het is het teken van het beest.

 14. CO2 is essentieel als voedsel voor planten en daarmee voor de voedselvoorziening voor de mens. CO2 is een natuurlijk aanwezig gas en maakt deel uit van de natuurlijke koolstofkringloop.

  Dagelijks moeten we wereldwijd circa 7.700.000.000 personen van voedsel voorzien. Daar is zeer veel CO2 voor nodig.

  Deze 7.700.000.000 personen hebben kleding (katoen) en schoeisel (leer en rubber) nodig. Daar is zeer veel CO2 voor nodig.

  Deze 7.700.000.000 personen hebben woningen en winkels nodig. Daarvoor is bouwhout (balken, kozijnen, deuren) en meubelhout (stoelen, tafels, kasten enz.) nodig. Daar is zeer veel CO2 voor nodig.

  We hebben CO2 erg hard nodig. Het is niet onze vijand.

 15. Graag uw nieuwsbrief naar mijn mailadres.
  Dank voor uw goede journalistiek en dank alvast voor toesturen van mails.

 16. Twijfelde je al aan het verband tussen de uitstoot van CO2 door menselijke activiteiten en de klimaatopwarming, wordt het nu nog gekker: Met veel kronkels probeert men ook een verband te leggen tussen deze ‘pandemie’ en klimaat.
  De voorzitter van een bond voor verplegers, beschouwde het gedrag van mensen als een middelvinger naar de zorg. En die opmerking bleef zonder kritiek van de ondervrager.
  Steeds wordt de schuld bij ‘de mensen’ gelegd, terwijl de overgrote meerderheid van de mensen zich netjes aan regels houdt.
  Maar ik zou wel eens willen weten:
  – Is er werkelijk sprake van opvallend méér patiënten dan in andere winters?
  – Wordt het werk niet vooral zwaarder vanwege die beschermende kleding en de maskers?
  – Wordt het werk niet ook zwaarder vanwege collega’s die in quarantaine moeten (voor nop)?
  – Laat men zich bang maken door de berichten van de media? M.a.w. dat men een mogelijk toekomstige situatie vreest?
  Stelden verslaggevers dergelijke vragen maar. Ze lijden helaas aan een soort koudwatervrees als het om een kritische noot gaat. Het gebied van de kritiek is taboe; men vreest het terrein van de aluhoedjes te betreden. Waar is toch de nuchterheid gebleven.

 17. Als de nieuwsbrief komt zou ik hem graag ontvangen.
  Email adres hoeft u niet op het forum te schrijven i.v.m uw privacy. In het beheer staat uw email. Mvg. Mod.

 18. Beste Xander, ik hoop dat je berichten openbaar kunnen blijven. Maar stuur ook mij graag je berichten door als dat niet zo is. Je bent wat mij betreft ëén van de beste betrouwbare informatiebronnen. Heel veel dank voor je niet aflatende inzet.

 19. @ koosv8: op 13/12, 7:58 pm. Dit citaat wordt toegeschreven aan Albert Einstein.

 20. Ik heb niet zo’n prettige boodschap voor allen, lees Openbaring 13 nog eens goed, dan weet je waar het heen gaat.
  Er is nog een escape, maar velen zijn dwaze maagden. Matt.25

  5 En het werd een mond gegeven om grote woorden en godslasteringen te spreken, en het werd macht gegeven om dit tweeënveertig maanden lang te doen.
  6 En het opende zijn mond om God te lasteren, om Zijn Naam te lasteren en Zijn tent en hen die in de hemel wonen.
  7 En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam, taal en volk.
  8 En allen die op de aarde wonen, zullen het aanbidden, althans van wie de namen niet zijn geschreven in het boek des levens van het Lam Dat geslacht is, van de grondlegging van de wereld af.
  9 Indien iemand oren heeft, laat hij horen.
  10 Als iemand in gevangenschap voert, die gaat zelf in gevangenschap. Als iemand met het zwaard doodt, die moet zelf met het zwaard gedood worden. Hier is de volharding en het geloof van de heiligen.

 21. Dank voor alle goede informatie , Ik volg deze site met veel interesse want zoals vele heb ik weinig vertrouwen in de reguliere media. Ook ik zou graag per email op de hoogte gehouden willen worden mocht de site op zwart gaan.

 22. Graag wil ik ook de nieuwsbrief ontvangen in geval jullie ‘verdwijnen’.
  Ben een trouwe lezer, geweldige site complimenten!
  Temidden van de waanzin van vandaag de dag en wat ons nog te wachten staat heeft deze site me bemoedigd en getroost dat ik niet de enige ben die (x)anders denkt.
  Maar de Heer zal uitkomst geven…in dat vertouwen leef ik.

 23. Goed artikel. De formule waar  Bill Gates heilig in gelooft om de CO2 te reduceren is:

  CO2=PxSxExC

  P=People(Bevolking)
  S=Services per person
  E=Energy per service
  C=CO2 per unit energy

  Met zijn middelbare schoolkennis van wiskunde (high school algebra) wil hij de CO2 uitstoot verminderen door de bevolking met 10 tot 15% te verminderen met o.a. nieuwe vaccins. Een eufemisme voor gifspuiten..

  https://youtu.be/LmzeYYWntxw

  Bill Gates heeft klaarblijkelijk nooit gehoord van een schijncorrelatie.

  Er is in de statistiek namelijk een verband gevonden tussen het aan ooievaars in een gebied en het aantal baby’s die daar werden geboren!(gezinnen met meer baby’s hebben doorgaans grotere woningen met grotere daken waar meer ooievaars op kunnen gaan zitten=derde variabele).

  http://maatschappij-wetenschappen.nl/vwo/vwo-H02/4schijncorrelaties/

  De hypothese van het CO2 uitstootverhaal wachtte op bewijs ervoor vanuit wetenschappelijke hoek.Er bestonden wel academische instellingen die zich met aanverwante zaken bezig hielden. Deze konden enorm gulle gaven verwachten indien hun wetenschappers CO2 uitstoot konden verbinden met klimaatverandering…
  (uit: Gezond Verstand nummer1 bl.8;De mythe van de menselijke CO2)

 24. Na lang beraad besloten om wegens het coronalockdowngezeur eb gedoe met kerst lekkere oliebollen en appelflappen te bakken en eten alsmede omdat we het jammer vinden dat oliebollen maar op één oudejaarsdag geserveerd worden en het daarbij te houden. Scheelt een hoop stress, gewinkel en geld, en draagt hopelijk bij aan de terugkeer van de ijstijden waar men zo naar snakt.

 25. Goed artikel wederom dank!
  Kleine correctie (build back better) ipv big..

 26. U adviseert geen gmailadres te gebruiken: maar u heeft zelf een gmail-adres.
  Vreemd dus.

  Als de nieuwsbrief zou komen zal dat ook herzien worden. Mod.

 27. Ik zou graag de nieuwsbrief blijven ontvangen altijd
  Shalom en bedankt voor alles Xander

  Beste Tanny, het beste kunt u geen Gmail gebruiken. Mvg.Mod.

 28. “Ze hebben geen idee wat ze aan het doen zijn”
  Dat weten zij heel goed.
  “Ze hebben nooit bedacht dat ze onze manier van leven totaal zouden verwoesten met deze lockdowns, en dat er zelfs met de grootst mogelijke verbeelding NOOIT meer teruggekeerd zal worden naar ‘normaal.”
  Hebben zij wel.
  “Ze hebben nooit bedacht dat minstens 40% niet thuis kan werken, noch wat er met hen zou gebeuren.”
  Dat weten zij donders goed.
  “Deze tirannen zouden eens naar de geschiedenis moeten kijken.”
  Dat hebben zij heel goed gedaan.
  Doel: Huidig klimaatbeleid zal Westen doen instorten en 600 jaar niet meer doen opstaan – Iedereen moet welvaart en vrijheid opgeven voor nul CO2, terwijl superrijken nog rijker worden.
  Schijt aan ons en onze beschavingen. Zij hebben er al meer dan een overleefd. Zij heersen al sinds de faraonische tijden en nog langer en werken hier al die tijd al naar toe. Door vallen en opstaan hebben zij hun plan verfijnd, steeds beter en sterker gemaakt. Maar één hoop is dat ook zij weten dat het voor hen een race tegen de klok is. Zij zijn wat dat betreft net zo bang om te verliezen als wij dat zijn. Tijd heeft nu eenmaal de neiging om in te halen.
  Wij staan aan de vooravond van een grote ommekeer. Het is aan ons om te bepalen welke kant het op zal gaan.

 29. Wb censuur: via Natural News/brighteon.social kunt u alles dat u maar wilt blijven publiceren; ook zaken waarmee
  Mike Adams het persoonlijk niet eens is: hij staat voor vrijheid van meningsuiting.

  Dus niet getreurd!

 30. 40 % van de mensen die niet thuis kunnen werken.Helemaal niet erg. Bill Gates wil bijna 8 miljard mensen opruimen. De machthebbers boven de NWO hebben niets aan geld, ze kunnen er niks mee, maar ze willen alleen maar meer macht, daarvoor moet iedereen een slaaf worden die niks te willen heeft en alleen maar te doen en dan zijn 500 miljoen mensen genoeg en wordt de Aarde een paradijs voor hun en de slaven zullen door de corona-vaccins en 5 en 6G niet eens weten dat ze misbruikt worden.

 31. Er is een filosoof geweest die zei, als we één ding uit de geschiedenis kunnen leren, is het wel dat wij niets leren uit de geschiedenis. Ik ben zijn naam even kwijt.

 32. N.a.v de opmerking bij Johan van Vught:

  Is het niet mogelijk om ‘verboden’ video’s via Xander downloadbaar te maken? Dat hier gewoon links worden geplaatst waar mensen zo’n video kunnen oppikken?

  Onze site is daarvoor te klein en we genereren geen inkomen om uit te breiden, maar hoe zit dat met die mogelijkheden hier? Is maar een gedachte …

  Mocht Xander om de een of andere reden ook onder de radar moeten, voeg ons adres dan ook even toe voor jullie prima werk!

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/

 33. Armstrong ligt al onder vuur.
  Ik reageer weinig of eigenlijk niet maar lees wel.
  Waar doe ik u mijn mailadres toekomen?

  We zullen dit nog gaan berichten. Mvg. Mod.

 34. “Veel mensen zijn kennelijk vergeten dat wanneer je bewustzijn deze aardse verpakking verlaat je niets kunt meenemen. Daar komen de mensen van de nieuwe wereldorde vanzelf ook achter. So whats the deal?”

  Ja, dan denk ik wel eens, als ik die Klaus Schwab bezig hoor. 2030 hier, 2050 daar. De man is 82; hij kan er in 2030 al geweest zijn.

 35. Suspicious Observers geeft alle dagen een update van de wetenschap. Tot in de Amerikaanse senaat is geprobeerd door de DEMOCRATEN om deze site te verbieden op youtube.
  Zij maken gewoon brandhout van de klimaatdogmas. Wetenschappelijk is het CCP een overeenkomst tussen wetenschappers waar niet aan getornd mag worden en is dus een leugen verspreider van formaat. GEEN ENKELE tegenstand wordt geduld en wetnschappers die ook maar enige kritiek hebben worden verbannen,gediscrimineerd en op non actief gezet.Naar de aanleiding van de afgelopen jaren kan in feite wel gesteld worden dat procederen tegen dit soort wangedrochten niets verandert. Het is op nationaal, Europees en mondiaal één grote machtsorganisatie. Nederland maakt op alle niveau’s deel uit van die macht. Zeker in deze tijd dekken ze elkaar allemaal in. Daarom lees je ook steeds dat de echte criminelen, waaronder ook Timmermans, nooit veroordeeld worden. Deze mensen beschouwen de EU als een casino met een eenarmige bandiet die enkel dient om een subsidiemachine op gang te houden die hun inkomsten bekomen door een op leugens gebaseerde wetenschap en die die wetenschappers die kritiek hebben en wetenschappelijk bewijzen dat ze LEUGENAARS zijn de mond snoeren. In de EU noemen ze dat wetenschap gebaseerd op consensus(dogma).

 36. DrM,

  indien er een crash komt, dan zal de prijs van edelmetalen stijgen (platina/zilver/uranium enz.) …

  Dus, de rijken worden nog rijker …

 37. Ze doen maar. Ik beleef dit alsof ik in een aflevering van Star Trek, the Original Series, terecht ben gekomen. Een vreemde planeet waar we zijn geland en waar iedereen raar doet vanwege een virtueel virus. Ik doe net als Spock en Kirk en speel om niet op te vallen het spel mee. Want we willen niet in aanraking met de orde dienst van de overheid komen. Mijn “Scotty beam me up” versie is geen zelfmoord maar de wetenschap dat er een kosmische entiteit is waar ik mijn vertrouwen op vestig. Ze doen maar, pakken alles maar van me af. Het interesseert mij geen bal. Veel mensen zijn kennelijk vergeten dat wanneer je bewustzijn deze aardse verpakking verlaat je niets kunt meenemen. Daar komen de mensen van de nieuwe wereldorde vanzelf ook achter. So whats the deal?

 38. Beste Xander en medewerkers,

  Bij deze opnieuw mijn waardering voor je niet aflatende ijver om ons als lezers te voorzien van juiste informatie. En dat alweer zoveel jaren. Je hebt mij en wellicht tienduizenden lezers steeds laat zien wat er achter de schermen speelt, terwijl zovelen alleen maar naar het podium kijken. Het podium van de Mainstrean Media . Zij moeten het doen met de Fabeltjeskrant van de elite. Ik voel me bevoorrecht om bij de vaste groep lezers te behoren van media die echte informatie geven.
  Nu ben je gelukkig niet de enige die dat doet.
  Ik heb een lijst van 16-18 websites die ik met enige regelmaat screen op nieuws.
  Maar zo rond 17:00 uur klik ik standaard op Xander nieuws.
  Zojuist krijg ik op een ander scherm de mededeling dat Café Weltschmerz nu een veertiendaagse ban heeft gekregen voor het uploaden van nieuwe video’s.
  De “Denkpolitie” van YouTube vindt kennelijk dat ze te veel correcte informatie verspreiden. En dan wordt je stapsgewijze gecensureerd.
  Kan ik mijn mailadres ook aan jullie geven, als je straks noodgedwongen ‘ondergronds’ moet gaan?
  Die tijd is aanstaande, want de elite kan niet toestaan dat het grote publiek ontdekt hoe ze worden bedrogen

  Dank voor uw waardering. Vandaag is er overleg geweest hoe verder als sites als deze op zwart komen.
  Er zijn niet zoveel mogelijkheden anders dan via email dagelijks een nieuwsbrief te verzenden. Dat zou dan betekenen dat onze gasten een werkend email opgeven. Mag ook onder een andere naam als het email-adres maar werkzaam is. Reageren zal dan niet meer mogelijk zijn. We weten niet hoeveel vaste lezers we hebben die niet posten , enkel lezen.
  Het XN beheer staat open voor andere suggesties. Mvg. Mod.

 39. Vandaag heb ik de schaatsen weer uit het vet gehaald en opgeknapt voor komende winter. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer mooie tochten te rijden door de oerhollandsche polders.

  Uiteindelijk draait het erom hoe je als mens in staat bent aan te passen aan veranderende omstandigheden. Globalisten willen een nieuwe orde creëeren op de resten van de door zichzelf veroorzaakte chaos. Ze gaan er echter aan voorbij dat anderen daar misschien beter in zijn dan zij. Diegenen zullen opstaan. Sommige mensen putten kracht uit een crisis als deze. En dat zijn niet de huidige machtshebbers.

  Ik maak me in ieder geval geen moment druk om wat er op dit moment in de wereld aan de hand is. Daarvoor zijn regeringen en elite simpelweg te incompetent en te ijdel. Zij hebben het meest te verliezen.

  Mensen leren blijkbaar niet van de geschiedenis. Elk streven naar een megalomaan machtsysteem leidt tot de ondergang van die machtshebbers. De nieuwe wereldorde heeft geen schijn van kans. Het karmisch lot van de huidige globalisten is dezelfde als die van Lodewijk de 16e en Marie Antoinette.

Comments are closed.