Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige

Dr. Gregory Michael, 56 jaar, kerngezond, nooit gerookt, zelden alcohol: 3 dagen na vaccinatie een ernstige auto-immuunziekte, op de IC, en na twee weken dood.

—————————————————————————————————————————————

Denemarken en Groot Brittannië overwegen tweede dosis Pfizer/BioNTech vaccin uit te stellen

—————————————————————————————————————————————

Het hoogst omstreden Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin, dat in werkelijkheid helemaal geen vaccin is maar genetische manipulatie (zie bijvoorbeeld ons eerste artikel van vandaag), heeft opnieuw twee gezonde levens geëist, te weten een arts in de VS en een verpleegkundige in Portugal. Op 6 januari deed de eerste Nederlander, een zorgmedewerker, met dit grootste medische experiment aller tijden mee door het Pfizer ‘vaccin’ in haar lichaam te laten injecteren.

In Miami stierf de 56 jarige dr. Gregory Michael 15 dagen nadat hij het Pfizer vaccin had ontvangen en daarna onmiddellijk een zeldzame auto-immuunziekte ontwikkelde. De Britse dr. Andrew Wakefield waarschuwde onlangs al dat dit vaccin auto-immuunziekten kan veroorzaken, wat afgelopen week door de Nederlandse professor Schetters werd bevestigd.

Dr. Michael, die volgens zijn vrouw in zeer goede gezondheid verkeerde, werd 3 dagen na zijn vaccinatie ernstig ziek, en moest op de IC worden opgenomen. Hij had vlekken op zijn huid gekregen die wezen op interne bloedingen. Op 3 januari stierf hij aan trombocytopenia, een abnormaal laag aantal bloedplaatjes waardoor hij een beroerte kreeg. De lijkschouwer kon geen enkele andere onderliggende medische oorzaak vinden, maar Pfizer ontkent natuurlijk dat het vaccin de oorzaak is geweest. (1)

Verpleegkundige zet trots foto van haar vaccinatie op Facebook, en is 2 dagen later dood

In Portugal is een 41 jarige kinderverpleegkundige bezweken kort nadat ze de eerste dosis van het Pfizer vaccin had gekregen. Sonio Azevedo, een moeder die een ‘perfecte gezondheid’ had, werkte in het Oncologische ziekenhuis in Porto. Op 30 december was ze een van de 538 zorgmedewerkers die als eersten hun Covid vaccinatie kregen, waar ze op haar Facebook trots een foto van plaatste. Op de 2e dag na de injectie werd ze echter dood in bed gevonden.

Pfizer kreeg spoedtoestemming van WHO en EMA

Pfizer heeft van de WHO en de Europese EMA een voorlopige spoedtoestemming gekregen om dit product aan mensen toe te dienen, en dat terwijl de farma gigant een zeer bedenkelijke reputatie heeft. Zo werd Pfizer al eens veroordeeld wegens het opzettelijk achterhouden van ernstige bijwerkingen van vaccins. Dr. Michael en Sonio Azevedo kregen al heel snel de ergst denkbare bijwerking: de dood.

De voormalige hoofdadviseur van de afdeling Wetenschap van Pfizer, dr. Mike Yeadon, verklaarde in september in een radio interview dat de hele tweede golf fake is, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat de gebruikte PCR-testen vrijwel uitsluitend valse positieven geeft.

Denemarken en Groot Brittannië overwegen uitstel tweede shot

Denemarken en Groot Brittannië zouden inmiddels overwegen om de tweede dosis van het Pfizer/BioNTech ‘vaccin’ uit te stellen totdat er meer bekend is over de gevolgen. Desondanks blijven mensen zich aanmelden als proefkonijnen voor de eerste dosis, die dus al fataal kan zijn. (2)

Mocht u dit eerste shot overleven, dan loopt u met de tweede vaccinatie een nog groter risico, zoals ook RIVM directeur Jaap van Dissel begin december waarschuwde. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de effecten op de langere termijn, als het mRNA mogelijk uw DNA heeft veranderd en aangetast, en u na 1, 2 of 5 jaar onomkeerbaar ernstig ziek wordt. Ook kunt u een genetische beschadiging c.q. afwijking doorgeven aan uw eventuele kinderen.

Xander

(1) Children’s Health Defense
(2) Natural News


Zie ook o.a.:
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Ben heel benieuwd naar de stijging van het aantal hooikoortspatiënten, nu de afweer van gevaccineerden wordt getriggerd en aangetast. Er bestaan vermoedens dat de enorme toename van hooikoortspatiënten in de laatste decennia mede kan worden toegeschreven aan ’te schoon’ leven …

  Gewoon alles weer open gooien, leven en ja, ook risico’s lopen. Zonder risico’s besta je langer, maar leef je minder.

 2. @Amo:9:17 pm, op 9/11. Leer mij de linksen kennen. Alles halen ze uit de kast, tot liegen, bedriegen, en bedreigen toe.

 3. @ Oma: 12:51 pm. Juist van U gezien. Ze hebben van ons lijf af te blijven. Artikel 10 van de Nederlandse Grondwet, is daarop van toepassing: de onschendbaarheid van het lichaam. Mijn lichaam is geen bezit van de (R)Overheid! Ik neem die smerige gifspuit NIET!

 4. @anna:
  Het is niet professor Scheffers maar professor Schetters, tenzij je deze vaccin expert niet bedoelt?
  Gelieve anders correct te zijn.

  @Verontruste burger schreef:
  10/01/2021 om 9:47 am
  Wiegendood wordt inderdaad veroorzaakt door vaccinatie, dat is al jaren bekend maar dat verband werd altijd ontkend, zoals élk verband tussen vaccinatieschade na toediening van vaccins.

  @Willy: je kunt er ook voor kiezen om je NIET te laten vaccineren?
  Dat heet zelfbeschikking, dat is een grondwettelijk en zelfs ménsenrecht!
  De staat is niet bevoegd en heeft geen recht om beslissingen te nemen voor het individu wat betreft de persoonlijke levenssfeer, gezondheid, lichaam en privé leven van burgers!
  De taak van de staat/overheid/politiek is te zorgen voor wat openbaar en maatschappij betreft, te zorgen voor de infrastructuur, dat er een wegennet, riolering, water, energie, voedsel, medische zorg en basisbehoeften beschikbaar zijn, dat er ordehandhaving is, justitie voor criminaliteit enz…
  Zij staan ten ónze dienste, ze zijn onze werknemers!
  Met ons privéleven heeft die overheid géén zaken en daar hoeven ze zich niet in te mengen door te denken om ook ons persoonlijk leven te kunnen reguleren!
  Dat recht hebben ze helemaal NIET, ze zijn verkozen en worden vet betaald om te BESTUREN en niet om te beslissen in onze plaats over ons leven, gezondheid en zelfs welke medicijnen of vaccins wij wel zouden moeten nemen!
  Stel je voor: als ze vaccinatie zouden verplichten, dan kunnen ze ons ook dwingen om pijnstillers te nemen voor ingeval we ooit ergens een pijntje zouden kunnen krijgen? Krankzinnig!

  Het is eigenlijk heel simpel:
  Een vaccin is zogezegd voor onze gezondheid, om ons te beschermen tegen ziekte.
  Dan hoef je enkel twee vragen te stellen:
  1. Werking: kun je nog ziek worden? Antwoord: JA
  2. Veiligheid: kun je ziek worden door bijwerkingen? Antwoord: JA
  Waarom zou je je dan nog laten vaccineren als je dan als gezonde mens pas ziek zult worden door het vaccinatie?!

  Wat is het nut van vaccinatie als je toch ziek zult worden, of door het vaccin of door de schadelijke nevenwerkingen terwijl het vaccin net ziekte moet voorkomen?
  Dan is het preventiemiddel zelfs erger dan de kwaal/virus!
  Wie bezorgd is voor zijn/haar gezondheid, die blijft vér weg van die experimentele gifspuit.
  Vaccinatie is pure waanzin.

 5. Vraag aan Xander :
  Als je vreemd eiwit ingespoten krijgt via de mrna vaccinatie waar een ‘milde reactie ‘ op komt…
  Gaat dat op den duur bij sommigen?? net als een wespensteek-overreactie werken??
  Is er overeenkomst hiermee?

 6. @hurmen 9.15
  U heeft toch niet zoals fauci aan de verkeerde arm gevoeld , nadat u een injectie kreeg waarvan de dop nog op de naald zat?
  @rodu 9.05
  natuurlijk valt het mee, alles van doden en bijwerkingen door de “vaccins” word gecensureerd, door twitter, fakebook, en de rest van de anti sociale media.
  De verpleegster die voor de camera in de vs, doodviel, na de vaccinatie is ook niet meer te ” interviewen” , maar wel onzichtbaar voor iedereen, terug aan het werk, LOL
  Als ze ok was, hadden ze haar 24/7 op alle media laten zien.

 7. @ Anna: 4:10 pm. En dat vaccin zetten ze in, om de wereldbevolking te decimeren. Dat schofterige plan steekt er achter. En natuurlijk werkt de vrijmetselaar Rutte(VVD) daar graag aan mee, net als zijn loopjongen de Jonge (CDA).

 8. @Anna,

  Ik denk dat we als christen moeten waken voor het algoritme van YouTube. Er wordt hierdoor een waarheid gecreëerd geheel op maat een matrix in een ander jasje. mRNA heeft niet de sleutel van het DNA. Het DNA zit goed versleuteld in de cel en komt op overal voor in en buiten het lichaam.
  Vaccins zijn inderdaad altijd een risico en dat moet je voor jezelf afwegen. Met bijvoorbeeld de griepprik krijgt 1 op de 100.000 een ernstige auto immuun reactie zoals guillain barre. Buiten dat voor voor mij geen griepprik op mijn midden 30.
  Joel Richardson die ik heb mogen lekker kennen door Xandernieuws heeft een goeie underground aflevering met een biomedisch specialist.

  Groet!

 9. Pas op met deze vaccinaties!!

  We lezen in dit artikel van Xander over twee gevallen van overlijden…. hoeveel meer zullen er nog zijn?
  Dit kon niet “ onder de pet worden gehouden” omdat het gezondheidszorg medewerkers zijn.
  Maar hoeveel mensen sterven er thuis? En plakt de lijkschouwer zomaar een etiketje op??
  Het heldhaftige verhaal moet immers doorgaan!!!
  Dus nee, het vaccin kan het niet zijn!
  Luister zeker naar professor Scheffers hij zegt duidelijk waarover het gaat!

  Het is bekend dat het mRNA immunologische reacties oproept, dat is het nieuwe aan dit vaccin. Dat moet het ook doen volgens de ontwikkelaars.
  Je lichaam moet zelf door dat RNA de immuun stoffen ( antistoffen) maken.
  Bij een normaal vaccin krijg je verzwakte of gedode virussen ingespoten en dan maakt je lichaam daar zelf de antistoffen op.
  Dit vaccin , ( wat eigenlijk geen vaccin is ) NIET hier krijg je EXPIRIMENTEEL een RNA code wat antistoffen moet maken. Wat je lichaam zo codeert dat het blijvende veranderingen geeft.

  Het grote gevaar is dat….. als je lichaam ooit weer met een van de geïnjecteerde stoffen in contact is geweest je immuunsysteem zo heftig hierop reageert dat dit de dood tot gevolg heeft. ( kan hebben)

  Hoe deze stoffen RNA zich op termijn in je lijf zal gedragen WEET NIEMAND!!!!
  Bij een herhaal inspuiting is het risico van een anafylactische shock GROOT!

  Miljoenen mensen doen dus mee aan één groot experiment wat professor Scheffers ook zegt!
  Maar éénmaal geprikt blijft dit RNA in je lijf, en persoonlijk wil ik daar over 3 jaar geen spijt van hebben. Maar ieder moet dit voor zichzelf overwegen!

  Kijk ook nog maar eens naar Bll Gates en de eugenetica op YouTube ( zolang we dat nog ongesensureerd kunnen doen! ) 😉
  En vorm dan je mening!
  Pas goed op jezelf! Neem geen risico’s, en blijf gezond!
  Shalom
  Anna

 10. Voor al diegene die denken, dat ze een vaccin nodig hebben, heb ik een gouden raad,
  lees het boek: “Het ongeneeslijke genezen” van Dr Levy.
  Een boek van +/- 500 blz, een beetje saaie materie, maar het kan wel het verschil maken, tussen leven en dood, en het zal je zienswijze veranderen.
  Je hebt nooit of te nimmer een vaccin nodig, dus als je leven je lief is, maak de juiste keuze !!!

 11. Gewoon met gelijke munt terug betalen , net zoals elke dode ten onrechte een corona-dode werd genoemd gaan we nu elke dode een vaccin-dode noemen , oog om oog ………
  Tevens komen er meer en meer berichten binnen dat artsen in zekere landen ernstig onder druk worden gezet wanneer zij negatieve resultaten melden omtrent de vaccins , dit gaat zo ver dat er zelfs gevallen bekend zijn dat ze het met hun leven moeten bekopen.

  wat er ook van waar is, er hangt in elk geval een zeer duistere zweem rondom die hele dna-spuiterij , want een andere naam kan ik het niet meer geven.Ook wordt er vaak geschermd met : door tienduizenden getest , maar resultaten van de test heb ik nog nooit gezien , wederom weer zo’n mooi woordspelletje als : als beste getest , dat zal wel , maar zegt mij niets over de resultaten maar meer over de manier van testen.

  Dan nog de lieden die weer doodleuk pos getest op corona worden na de vaccinatie , dat het in mijn beleving onmogelijk is dat mijn vaccinatie een beschermende factor zou zijn voor een ander en het feit dat zoals voorspeld er al weer diverse varianten het daglicht zien maakt het voor mij zonneklaar dat men druk bezig is met hele andere belangen dan volksgezondheid !

 12. Ik kwam nog wat tegen op internet. Wiegendood schijnt afgenomen te zijn in de VS sinds de lock down, zou er een verband bestaan tussen wiegendood en dokter/vaccinatie?
  Andere info, de neusswab, voornamelijk toegepast door uitzendkrachten in teststraten, achterin de neus zit een verbindingstukje naar de hersenen, je kan op deze plek al vaccineren. Als je pech hebt beschadigt dit plekje en in de weken/maanden erna kan een meegekomen bacterie zombieachtige verschijnselen veroorzaken, misschien een leuke insteek voor een mutatie in corona. Tevens werden criminelen in de oude Egypte op deze wijze gestraft, met een scherp pennetje achterin de neus prikken zodat bacteriën de hersens bereiken, een soort van voorloper van lobotmie.
  Tevens kijk ik meer bitchute want YouTube is voornamelijk censuur
  Deze over vaccinatie https://www.bitchute.com/video/JzH07kDXdBaG/

 13. Ik heb donderdag het Pfizer vaccin gehad. Ben benieuwd hoeveel van mijn collega’s op de ic erg ziek zullen worden.
  Direct na inspuiten had ik wat last van hartkloppingen en een tintelend gevoel in mijn arm en hand.
  We zullen zien. Ik heb tot op heden mij relikwab nog.
  Groet!

 14. Als je kijkt naar de miljoenen gevaccineerde; fijn dat het tot nu toe meevalt met de bijwerkingen.
  Gaat de goede kant op

 15. @ Amo: 9:17 pm, op 9/1. Inderdaad, het is om te walgen. En dat 75 jaar na de bevrijding, door medewerking van met name links, in een totalitaire dictatuur in Nederland terecht gekomen. En hoe zit het dan met de motie van Azarkan, die aangenomen is, dat NIEMAND verplicht gedwongen kan worden dit gif ingespoten te krijgen?

 16. Over de dood van de portugese vrouw zijn hier verder geen gegevens vermeld.Het wordt natuurlijk wel allemaal geregistreerd.Het zal nog wel een paar maanden duren voor ik aan de beurt ben en thuiswonend kan ik me moeilijk verplaatsen en zullen ze met het Pfizervaccin niet gauw bij me aan de deur komen.Ik was toch al van plan het een tijdje aan te zien.Ik vind het raar spul,die moderne vaccins.Overigens staat me vaag bij,dat inentingen tegen polio of pokken indertijd ook niet geheel risicovrij waren.Hoe dat nou precies zat weet ik niet meer.Ik ben er niet op uit een ziekte op te lopen,om het even of het griep is of Covid19,maar als het zou gebeuren,soit,het zij zo.

 17. Hoeder 09/01/2021 om 8:58 pm
  En onze MP medewerker bij personeelszaken bij Unilever.
  Hoe anders zou Nederland eruit zien met The Dutch Iron Lady, Rita Verdonk…
  maar wie weet wordt dit het jaar van Geert Wilders?!

  Spreuken 21:1-16 NBG51 Het hart van de koning is in de hand des HEREN als waterbeken, Hij leidt het overal heen, waar het Hem behaagt.

 18. Die hele, door de overheid gesponsorde, coronawaanzin ontneemt de burgers de levenslust en vaccineren de letterlijke dooddoener. Normaal worden kan je alleen maar als je de media-junk bij het grof vuil zet en weer kijkt hoe de dieren het doen met het nuttige instinct. Zij kunnen elkaar geen mentaal vuil aanpraten hetgeen mensen doen sedert zij hebben leren praten. Wanneer krijgen we door dat, de oorzaak is van de meeste ellende. Intelligentie is immers de moeder van stupiditeit. Je kan maar beter idioot zijn. De hersens zijn eerlijk verdeeld; iedereen denkt er genoeg van te hebben. Zie maar eens hoe gemeen de politiek en de geloofsgenootschappen met andermans hersens omgaan. Om te kotsen!

 19. Die hele, door de overheid gesponsorde, coronawaanzin ontneemt de burgers de levenslust. Normaal worden kan je alleen maar als je de media-junk bij het grof vuil zet en weer kijkt hoe de dieren het doen met het nuttige instinct. Zij kunnen elkaar geen mentaal vuil aanpraten hetgeen mensen doen sedert zij hebben leren praten. Wanneer krijgen we door dat, de oorzaak is van de meeste ellende. Intelligentie is immers de moeder van stupiditeit. Je kan maar beter idioot zijn. De hersens zijn eerlijk verdeeld; iedereen denkt er genoeg van te hebben. Zie maar eens hoe gemeen de politiek en de geloofsgenootschappen met andermans hersens omgaan. Om te kotsen!

 20. Zie deze kop van de Volks(verraders)krant: https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-vaccinatie-hoeft-niet-maar-piep-dan-ook-niet-over-minder-vrijheid~bc2eca4e/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F
  Vaccinatie is niet verplicht hoor, jongens en meisjes.
  Maar dan niet piepen als je minder echten krijgt.
  Toe maar. Sinds 1945 gelden de burgerrechten voor iedereen.
  Maar plotseling vindt die Volkskrant het OK als sommige gewone brave burgers die rechten wordt ontnomen. Op weg naar het linkse fascisme, waarbij niet iedereen gelijke rechten heeft.

 21. Als Hugo de Jonge zegt dat het vaccin veilig is, is dat zo. Punt uit. Deze 3e klas middelbare schoolleraar zal het heus wel weten, anders was hij toch geen minister van VWS geworden? Bij onze overheid gaat het om iemands kennis en niet zijn kennissen. Toch?

 22. Jammer, Xander, dit is al oud nieuws, stond 1 2 dagen geleden al op Nine For News

 23. Ik mis bij alle publicerende wetenschappers het feit dat NWO trachten tachtig a negentig % van de wereldbevolking uit te roeien. Het corona-virus is daarbij bedoeld als zijnde nuttig. Het doeltreffendste hierbij is de vaccinatie.

 24. Volgens Wikipedia is Wakefield “omstreden”. Zou kunnen. Maar dan laten we Wakefield even buiten beschouwing. Dan blijft het verhaal van Schetters gewoon overeind, want in de rug gesteund door een enorme hoeveelheid deskundigen (geen wappies, geen aluhoedjes, geen anti-vaxxers enz.).
  En dan: We hebben het hier over feiten. Niet over meningen. En zijn verhaal over mRNA klopt gewoon, want wordt ook aanvaard door ‘niet omstreden’ wetenschappers.
  Het is altijd een truc om op de man te spelen, zodat de kwestie zelve naar de achtergrond verdwijnt (hoopt men).

 25. Totaal geen medelijden met deze mafketels. Eigen schuld dikke bult

 26. Heb de voorbije dagen op 3 artikels in ‘mainstream media’, waarin men ‘vol verwachting’ uitkijkt naar het vaccin, een commentaar gegeven dat men toch niet mag vergeten dat er al een aantal mensen overleden zijn NA het krijgen van het vaccin. Die commentaren worden niet gepubliceerd… Vrije meningsuiting is voltooid verleden tijd.

 27. Nog even, en we hebben meer gezonde mensen die sterven aan het vaccin, dan gezonde mensen die sterven aan corona. Herhaal: Gezónde mensen dus.
  ‘Corona’ slachtoffert vooral mensen die al erg ziek zijn.

 28. Zijn er nog meer idioten die het vaccin willen om zich te “beschermen” ???!

 29. Die voorlopige spoedtoestemmingen van de WHO en EMA zal Pfizer een paar lieve duiten gekost hebben.

 30. Andrew Wakefield zei zelfs dat het mRNA technologie ongeveer hetzelfde is als een auto-immuun reactie. Immers, het RNA fungeert als makelaar: het zet onze cellen aan tot het produceren van een spike-proteïne. Het immuunsysteem reageert op die aangemaakte proteïnen. Daarna worden die cellen dan aangevallen door het immuunsysteem.
  Dus je eigen gezonde cellen (!) produceren een proteïne (vanwege het ingespoten mRNA) waarna ons lijf die gezonde cellen gaat aanvallen.
  Maar de geestverwanten van de Volkskrantkliek vinden het allemaal geweldig.

 31. Al die virologen en epidemiologen missen volgens mij een heel belangrijk punt. Zij beweren dat uit onderzoek blijkt dat mensen die worden gevaccineerd minder klachten hebben en ook niet zo besmettelijk zijn. Volgens mij klopt dat helemaal, maar het virus is niet weg. Het zit echter nog steeds gewoon in het lichaam. Ieder vaccin beschermt dus degene die gevaccineerd is. Geweldig zou je denken, maar dat is niet het hele verhaal, tenminste dat is mijn theorie. In een gevaccineerd lichaam zal een virus sneller muteren omdat dat ingebed is in de natuur. Bij tegenslag ga je er hard tegenaan om die tegenslag te overwinnen. Beetje lekker simpel geredeneerd, maar dat is ook de manier waarop de natuur werkt. Simpel en effectief.

 32. Nu krijg ik toch wat schrik. Dus je laat je vaccineren, je denkt nu zal ik dat verdomde virus niet meer krijgen, en lap dat reageert je lichaam weer juist andersom. Natuurlijk zal m’n weer alles ontkenden, het zal weer puur toeval zijn geweest ocharme voor die mensen, wat een ongeluk!! Of het zal weer een allergische reactie zijn geweest, dus beste lezers als jullie van mij niets meer horen, dan zit ik hoogstwaarschijnlijk rijstpap te eten met Jezus liefst verse rijstpap; Shalom

Comments are closed.