Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’

Wellicht is dit plaatje toch minder gechargeerd dan op het eerste gezicht lijkt?

—————————————————————————————————————————————–

Hugo de Jonge onderzoekt invoering coronapaspoort, waarmee mensen die zich niet laten testen en/of vaccineren van de samenleving worden uitgesloten

—————————————————————————————————————————————–

In het document ‘Covid-19 – Catshuis briefing 6 dec 2020 – Vaccinatie extra’ (link hersteld) erkent RIVM directeur Jaap van Dissel dat ‘op dit moment nog niet bekend is of de vaccins alleen beschermen tegen de ziekte, en zoja welke manifestatie van ziekte, of ook tegen het overdragen van het virus.’ Let even op het woord ‘zoja’ – daarmee twijfelt Van Dissel openlijk of de vaccins überhaupt wel gaan werken. Nog schokkender: ‘Een vaccin dat alleen beschermt tegen ziekte kan de uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen. Een vaccin dat tweemaal toegediend moet worden is in dit opzicht meer riskant.’ Als dan bedacht wordt dat minister Hugo de Jonge de Gezondheidsraad om advies heeft gevraagd over de invoering van een (digitaal) coronapaspoort, dan zouden critici kunnen concluderen dat er een monstrueuze misdaad tegen het Nederlandse volk gepland lijkt te worden.

‘Kortom: vaccins zijn een triomf voor de wetenschap, maar moeten zich nog vertalen naar een triomf voor public health.’ Hoe absurd Van Dissels conclusie is blijkt uit nota bene zijn eigen voorafgaande woorden, waaruit juist grote twijfel spreekt. Bovendien impliceert hij hier dat hij er bepaald niet van overtuigd is dat de volksgezondheid erbij gebaat is. Hij gebruikt de omzichtige Engelse term ‘public health’ vermoedelijk niet voor niets, omdat hij in de toekomst niet verantwoordelijk wil worden gehouden voor een mogelijk onpeilbaar drama dat zich dreigt te ontvouwen.

De Jonge vraagt ‘advies’ over coronapaspoort

Dat weerhoudt minister Hugo de Jonge niet om de invoering van een (digitaal) coronapaspoort voor het onderwijs, de zorg, publieke voorzieningen, werk, horeca, evenementen en andere sociale gelegenheden te onderzoeken. Hij legt de Gezondheidsraad voor dat het kabinet van plan is om geteste (en straks ongetwijfeld ook gevaccineerde) mensen meer bewegingsvrijheid te geven, omdat ‘het risico dat zij anderen ongemerkt besmetten zeer gering is.’

Daar klopt niets van, aangezien het hoofd wetenschap van de WHO ,Soumya Swaminathan, zegt dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’ (zie ons eerste artikel van vandaag).

De gevreesde officiële discriminatie en daardoor tweedeling in de samenleving gaat er als het aan het kabinet Rutte ligt dus onverbiddelijk komen. De slaafse volgelingen die zich gedachteloos laten testen en vaccineren zullen even in de waan worden gelaten dat ze meer vrijheid krijgen – totdat de volgende mutatie of ‘pandemie’ een feit is. Degenen die zich niet laten testen en vaccineren, zullen als paria’s worden behandeld, en de nieuwe Untermenschen worden.

Ik heb als protest een button ontworpen met een variant op de gele Jodenster. Het kan me niet meer schelen of mensen dit overdreven vinden. Bestudeer de geschiedenis, kijk naar de jaren ’30 van de vorige eeuw, dan kunt u niet anders de huiveringwekkende parallellen met wat er nu wordt gedaan zien. Dan weet u ook waar dit allemaal op kan uitdraaien als dit niet tijdig wordt gestopt.

 

Xander

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. Voor “Oma” : U hebt 101% gelijk. Dit is een gigantisch “Mengele” experiment, gepusht door big farma en mert medewerking van de moderne naziregeringen ( Nl, Be, D, Fr, UK, US, … )

  NOT WITH ME!

  Dat het WEF, de VN, de WHO, de Bilderbergers, … vinden dat we met te veel “useless eaters” zijn is verdedigbaar, maar een genocide om dat op te lossen NIET. Ik ben niet voor Endlösungen.

  Er zijn andere methodes, zoals geboortebeperking.

 2. Ik beschik (door genade) over een getekend paspoort van het Burgerschap in de hemel. En wat men tijdens deze laatste weeën – voor Gods toorn gedurende zeven jaar over deze aarde zal worden uitgestort – ook bedenkt, ik zie Jezus spoedige komst op de wolken met vreugde tegemoet. Lieve lezers: hef uw hoofden omhoog, want uw verlossing komt spoedig !

 3. Niet helemaal on topic:
  31-12-2020 op nos.nl

  Van Dissel: in februari pas versoepelingen mogelijk

  RIVM-baas Jaap van Dissel denkt dat in februari pas versoepelingen van de coronamaatregelen mogelijk zijn, zegt hij in een interview in het AD. Hij zegt liever geen uitspraak te doen over of dit de laatste lockdown is omdat “dat weer een heel eigen leven” gaat leiden.

  Verderop in het bericht:

  Hij zegt ook dat besloten is om eventuele nieuwe maatregelen voortaan eerder in te voeren. Daarvoor worden de signaalwaarden omlaag gebracht (het aantal infecties en ziekenhuisopnames per dag waarna maatregelen volgen).

  Ziehier weer een van de trucjes om de gevangenis te laten voortduren.

  Dan nog een link die de moeite waard is:
  https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037
  Lees ook de comments (link rechterkolom),

  Vooral deze:
  https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037/rr-19

  Samenvatting: volstrekt onduidelijk waarop het mRNA is gericht, kan zelfs de bloed-hersen barrière doorbreken (kan leiden tot hersenziekten).

  Ten overvloede: de “toelating’ van het vaccin is een “noodtoelating’. Haastige spoed is zelden goed!

 4. Ron schreef:
  29/12/2020 om 9:26 pm
  “Graag een afbeelding van onze nieuwe ster die we waardig zullen dragen. We gaan dus veel ruimte krijgen want diegene die gevaccineerd zijn zullen in een grote boog om ons heen lopen uit angst dat hun vaccin toch niet werkt. Erger nog mogelijks zullen diegene die besmet worden eerst sterven zoals de proefdieren in het verleden.”

  Ron, er hoeft niemand eerst besmet te worden om te sterven…daar dient het (onnodige!) VACCIN immers voor. Dáár zullen de mensen van sterven door de ‘onbekende’ nevenwerkingen die voor de knoeiers in het labo helemaal niet zo onbekend zijn volgens mij….de mengele-farmaceuten weten verdomd goed wát ze allemaal in dat vaccin steken en dat is níet om mensen te beschermen tegen covid-19, hoor!
  Kunnen jullie je voorstellen wat een bedrog?
  Mensen denken hun gezondheid te beschermen door het vaccin en dan blijkt dat vaccin net de killer te zijn….duivelse misleiding van een zootje psychopaten…je moet daarvoor kwaadaardig en ziekelijk gestoord te zijn.
  Waarom denk je dat die van dissel en andere criminelen/virologen/politici nu al hun paraplu trekken om zich in te dekken en de mensen die het vaccin aanvaarden nu al voor te bereiden dat het hun eigen schuld is?
  Dat zij gewaarschuwd werden voor de onbekende nevenwerkingen en het dus op eigen risico is geweest dat zij vrijwillig het vaccin lieten inspuiten? Bovendien heeft zowel de farmaceut als de overheid de aansprakelijkheid voor vaccinatieschade reeds afgewenteld op het volk.
  De eerste slachtoffers van het vaccin zijn er reeds én ze gaan nu hunne jas ook nog draaien: ze gaan ontkennen dat het vaccin de oorzaak kan zijn van deze slachtoffers (en dat is geen leugen want het zijn tenslotte ook door de névenwerkingen van het vaccin dat er doden en zieken zullen vallen – weer die verdomde woordspelletjes…)
  Ze gaan er twijfel over zaaien en dat het niet zeker is dat er een verband is met het vaccin maar dat mogelijk en waarschijnlijk mensen ziek worden door een variant, een mutatie van het eerdere coronavirus en daartegen kan dit vaccin ook niet werken en dan…..dan zijn we weer vertrokken voor de volgende lockdown, quarantaine en die hele corona HOAX opnieuw.
  Zó gaan ze dat proberen, let maar eens op!!!

 5. We moeten ons zeker verenigen op welke manier dan ook.
  Kom maar op met die buttons!!!!

 6. het dragen van een corona- ster zal tot gevolg hebben dat de geestelijke gezondheid van de gevaccineerden zal afnemen.
  2x kassa dus voor de pillendraaiers.

 7. @ Polleke: 3:19 pm. Inderdaad, we zijn in een krankzinnige wereld terecht gekomen.

 8. @Jo. Er schijnen dus Covid-afdelingen te zijn en ‘normale’ afdelingen. Als een positieve test voldoende is voor de Covid-afdeling, laat het zich raden dat deze afdelingen snel vol zullen zitten.
  En dat schijnt dan nu ten koste te gaan van zieken met ernstige ziekten. Dat is niet ethisch.
  Die propaganda dat “we” het doen voor elkaar, dat zijn holle leuzen.
  Ik denk dat meeste gezagsdragers en betrokkenen zich nauwelijks hebben verdiept in de materie. Ze volgen blindelings de regering en het OMT (én de pers met al die bewust eenzijdige voorlichting).
  Er bestaat een onderzoek uit 2012 waarbij de beschikbaarheid van IC’s werd onderzocht. Ook toen al was die beschikbaarheid op het randje. Er was erg weinig reserve capaciteit. Dat is sinds die tijd alleen maar slechter geworden, met al die bezuinigingen. In tien jaar tijd halveerde het aantal IC’s, en dat bij een vergrijzende bevolking (babyboom wordt sterftegolf).
  De afgelopen 9 maanden had de capaciteit kunnen uitbreiden, maar dat schijnt niet gebeurd te zijn. Gommers vreesde zelfs verveling van het personeel als er te veel IC’s zouden zijn.

  En nog iets: Google je op griep-epidemie 2018, kom je allerlei artikelen tegen over overbelaste ziekenhuizen. Personeel tekort. Geen ruimte meer voor allerlei zieken. Patiënten op de gang. Personeel oververmoeid. Toen ook, maar mensen hebben een kort geheugen. Er zijn kennelijk geen lessen getrokken uit 2018.
  Integendeel: De gewone burger krijgt de schuld. Hij zou zich niet voldoende aan de maatregelen houden (ik zie juist héél veel gehoorzame burgers). dan krijgt ‘de jeugd’ de schuld (jeugd die zich niet laat opsluiten, want nauwelijks vatbaar voor deze corona).

  De treurigste conclusie uit deze hele gang van zaken: We worden bewust eenzijdig voorgelicht. Er is een soort pact tussen overheid en pers, waardoor we die media niet meer kunnen vertrouwen. ‘Waarheid brengen’ is ondergeschikt gemaakt aan ‘hoe sturen wij de burger’.

  Ik wens iedereen een beter en gezond 2021 met de wens dat vele ogen geopend zullen worden. Dat er een groot ontnuchteringsproces zal mogen plaatsvinden.

 9. Welkom in het gekkenhuis dat Nederland heet:

  Waar mijn eigen huisarts me een tweedehands (of misschien zelfs wel derdehands aan de bruine vlekken te zien) mondkapje geeft omdat ik er zelf niet eentje bij me had … Waar BOA’s op de lokale markt (buiten op het plein!) het publiek aanspreken en sommeren om mondkapjes te dragen “want het is nu eenmaal verplicht” … Waar mijn overbuurvrouw – die zittend in haar scootmobiel en met zuurstofslangetje – duidelijk geen mondkapje KAN dragen – wordt geweigerd in de lokale supermarkt … Waar ik mensen zie die een mondkapje op hebben terwijl ze in hun eentje achter het stuur in de auto zitten … En waar ik steeds meer fietsers tegenkom met een mondkapje op …

  En het gekkenhuis, waar ondanks de ingevoerde mondkapjesplicht, het aantal besmettingen ineens zo erg oploopt dat de reguliere zorg erdoor in het gedrang komt …

  Of ben ik nou gek??

 10. Als alles daadwerkelijk wordt doorgevoerd en een deel van de mensen afgesneden zijn van de samenleving; zit er niets anders op dan een parallele samenleving te creëren. Waarin niet gevaccineerden elkaar helpen en onderling goederen ruilen.

 11. @amo schreef:
  29/12/2020 om 10:38 pm

  Nou, dan heb ik ook nog een leuke bak. Vanmorgen meegemaakt met mijn vrouw. Ze moest bloed prikken. Mijn vrouw en ik dragen nergens een mondkapje.Vanmorgen heb ik 3 heren aangeschreven in de Tweede Kamer die door hebben wat er aan de hand is. Hieronder de mail die ik heb gestuurd met het absurde verhaal van mijn vrouw:

  Geachte alledrie,

  Graag wil ik voor het einde van dit jaar toch nog even in ‘de pen’ klimmen, vanwege een absurde situatie die ik de afgelopen 2 dagen mee mocht maken.
  Aangezien de rest van de Tweede Kamer de weg volledig kwijt is, richt ik mij tot jullie.

  Ik ben getrouwd en mijn vrouw en ik hebben een zoon van 7 jaar. Wij dragen allemaal geen mondkapje (in geen enkele situatie). Naast het feit dat de beslissing om dit verplicht op te leggen onrechtmatig is en het mondkapje van zichzelf al slecht is om te dragen, heb ik een hartritmestoornis en mijn vrouw is astmatiform.

  Mijn vrouw is ook gediagnosticeerd met een hypothyreoïdie (trage schildklier). Zij krijgt hiervoor medicatie. Verder leven we gezond (we gebruiken hoge dosis vitaminen, mineralen, spoorelementen en we letten op onze voeding). Gisteren wilde mijn vrouw een afspraak maken met de huisarts, vanwege hardnekkige jeuk. Omdat ze geen mondkapje kan verdragen werd ze geweigerd om op het spreekuur te komen. Ik kon ’s avonds aan de deur een prikformulier afhalen voor het bepalen van de TSH. Voor de zekerheid belde ik het lab van het Scheper ziekenhuis in Emmen. Het was geen probleem als ze geen mondkapje droeg.
  Aangezien ik een medische achtergrond heb en niets aan het toeval over wilde laten zijn mijn vrouw, zoon en ik voor half acht vanmorgen in de auto gestapt om bloed te laten prikken. Om geen aanstoot te geven bleven mijn zoon en ik in de auto zitten: als mijn vrouw zou worden geweigerd, zou ik als achterhand dienen om de zaak grondig uit te leggen. Mijn vrouw kwam heel terug, ze stapte ook rustig in de auto, maar toen ze zat kwam de opmerking: “Nou, wij kunnen nog wat beleven. Wat ik nou heb meegemaakt. Ik vertel het zo wel even….”.

  Wat blijkt? Voor de ingang van het ziekenhuis staat een gigantische tent. Toen mijn vrouw naar binnenging gebeurde er iets… Ik zal het hieronder beschrijven vanuit haar beleving.
  Ik loop de tent binnen. Links zie ik een dispenser en die gebruik ik om mijn handen te ontsmetten. Voor mij zie ik aan een tafel 3 beveiligers zitten: 2 dames en een man. Eén van de dames klaagt over de kou, terwijl ze iets dichter bij een blower gaat zitten: “Ik heb vandaag geen zin. Dit is al mijn 3e dag.”. De andere dame lijkt schaapachtig voor zich uit te staren; waarschijnlijk een stagiaire. De man spreekt me aan. “Hallo, heeft u wat onder de leden?”. “Niet dat ik weet”, zeg ik. De man vraag wat ik kom doen en ik leg uit dat ik mag bloedprikken. “Heeft u een mondkapje? “. Ik antwoord ontkennend. Vriendelijk biedt de man een mondkapje aan, maar ik geef aan dat ik deze niet draag en dat mijn man hierover heeft gebeld met het lab. Het is even stil en ik zie de man denken: “Ga ik achterover vallen van mijn stoel, of ga ik het lab bellen?”. Hij besluit het lab te bellen en er volgt een bevestiging dat ik bloed mag laten prikken. Ondertussen zie ik andere mensen, die ook voor bloedprikken komen, met mondkapje op het ziekenhuis binnenwandelen. Mij wacht een ander lot. Ik word gesommeerd om naast een stelling met allemaal dozen plaats te nemen op een stoel in de tent. Ondertussen heb ik zicht op de 3 beveiligers. De dame die geen zin heeft doet ook daadwerkelijk niets anders dan spelen met haar lange haren. De ‘stagiaire’ haalt thee voor alledrie en de man helpt ondertussen anderen. Als de thee is gearriveerd, besluit de kille dame om haar mondkapje naar beneden te trekken, over haar kin. Na enkele slokken gaat datzelfde mondkapje weer voor de mond.
  Daar komen ineens 2 dames van het priklab: “Haaijjj”, klinkt het richting beveiligers. Ik word met een kort “Hoi” begroet door één van de dames. En dan zie ik dat er een doos opengaat en dat daar een blauw schort uit wordt gehaald. Dit schort doet één van de dames om met hulp van de ander: het schort reikt tot aan de voeten. Vervolgens gaat er een haarnetje op en wordt een veiligheidsbril opgezet en natuurlijk een mondkapje. Tot slot worden er blauwe handschoenen aangedaan. “Wat doet u nu?”, vraag ik. “Omdat u een mondkapje weigert, moet ik dit aan!”. Het priklaphulpje keert zich om om elders haar werkzaamheden voort te zetten. Nog even keert ze haar hoofd en ze zegt: “Succes he?”. Vervolgens verdwijnt ze in de corridor richting ziekenhuis. De dame die mij moet prikken oogt zenuwachtig. Haar ogen zijn groot en ze komt rustig op mij af. Normaal wordt de arm ontbloot om even een bandje om te leggen, maar dat bandje gaat nu over de kleding. Er moet maar liefst 1 buisje bloed worden afgenomen. Vanwege deze gigantische hoeveelheid en het uitermate lange contactmoment besluit de dame om het watje op de huid te leggen waar is geprikt. De exercitie is geslaagd. Er kan geen “Tot ziens” meer van af. Ik sta op en ik groet de beveiligers.
  Eenmaal thuis zie ik dat er nog aardig wat bloed uit de prikplaats is gekomen. Mijn man en ik hebben dit nog nooit meegemaakt. Wat een maffe ochtend…….

  Hier ben ik weer (de man en ondergetekende). Aangezien wij kennelijk niet meer in aanmerking komen voor zorg, heb ik vanochtend het eigen risico voor ons beiden op maximaal gezet. In plaats van 219 euro mogen we nu de zorgverzekeraar met 184 euro per maand gaan spekken. Daar zien we dus helemaal niets meer voor terug.

  Ik heb niet de illusie dat dit verhaal ook maar iets uithaalt: het is er één van de velen. Wij kunnen er ook wel weer om lachen. Het is Nederland ten top. Hopelijk kunnen jullie hier onder het genot van een kopje koffie, thee of water, ook de humor nog van inzien. Misschien is het verhaal ook nog wel bruikbaar in een pleidooi (dat de rest van de Tweede Kamer toch niet begrijpt).

  Ik heb het even van mij af kunnen schrijven en ik wil jullie tot slot alle gezondheid en goeds toewensen voor het komende jaar. Blijf vechten voor het goede in alle oprechtheid.

  Hartelijke groet,

  Mijn naam bla bla bla

 12. Dan gaan wij als ongevaccineerde mensen onze eigen banken, winkels, festivals, vakanties etc etc etc beginnen

  Een gat in de markt!!!!

  Dit gaat een tweedeling in de maatschappij worden

  Tenzij gesara-nesara van trump er doorkomt!!!!

 13. Beste Xander,

  Ik weet niet of iemand dit idee al eens geopperd heeft.

  Zou het geen idee zijn om de krachten eens te bundelen? Bijv. Uw eigen site, jensen.nl, de wakkere wereld etc die een inventarisatie doen met hoeveel personen wij tegen deze vaccinaties/maatregelen zijn? (En dan de dubbelingen op email adres nakijken en evt wegstrepen)
  Klopt bijv. het aantal van 280.000 ong met de petitie van de FvD of zijn we met meer personen? (Want misschien hebben mensen de petitie niet getekend daar zij niet achter de FvD staan maar zijn wel degelijk tegen de huidige gang van zaken)

  Indien met voldoende personen, dan evt een klacht in dienen? Gewoon op een beschaafde manier toch een officieel/ professioneel tegengeluid beginnen en dan steeds meer bundelen met andere landen?

  Ik weet niet of dit überhaupt haalbaar is.

 14. Als Hugo de Jonge zegt dat hij iets laat onderzoeken wil dat nog niet zeggen dat dat ook daadwerkelijk door gaat, het onderzoek gaat door, maar de rest is niet zeker.

 15. Het is natuurlijk niet te vergelijken met de shoah; 6 miljoen joodse mensen omgebracht. Bedenk dan iets anders maar een vergelijking met 40-45 hiermee gaat mij te ver.

 16. Ik zal de button met trots dragen. Stuur maar door, wellicht laat ik er wel een mondkapje van maken, hoe duidelijker zichtbaar, hoe beter.

 17. Raak ook wel mooi wat kwijt in mijn familie.
  Moet alleen weten waar te bestellen. Ik wacht af.
  Goed nieuw jaar gewenst.

 18. Doe mij een gele button, doe hem elke dag om. Hoop veel mensen tegen te komen met de button.

 19. In vind de vergelijking met de joden in de Tweede wereldoorlog geen recht doen aan de ellende die het Joodse volk is overkomen. De Nazi’s hadden een etnische bevolkingsgroep op het oog. Iedereen die van dat ras was moest worden uitgeroeid. Een Jood kon er niet aan ontkomen door niet-Jood te worden. Het dragen van de Jodenster was dan ook gebaseerd op racisme. Hoezeer je je misschien ook gediscrimineerd voelt als je weigert een vaccin te nemen: het beleid is niet gebaseerd op racisme. Daarom vind ik de vergelijking met de Jodenster platvloers en minachting van de ellende die het Joodse volk is overkomen.

 20. Graag wil ik hierbij vier buttons bestellen!
  Lijkt ons leuk om gelijkgestemden in de winkel of op straat tegen te komen! We zien er naar uit!

 21. De link leidt naar een briefing van 13 december, niet de briefing van 06 december waar deze naar zou moeten leiden. Het kan zijn dat het betreffende stuk (een hele korte presentatie) vanwege de gevoeligheid ervan is weggehaald. Dat is al vaker voorgekomen.
  Ik heb hem gedownload, maar wat in dit artikel staat is precies (woordelijk) wat ook in die presentatie staat.

 22. Het begint inderdaad aardig op Openbaring 13 te lijken , als gij dat teken niet draagt kunt gij niet kopen of verkopen enz.enz. enz.., het begint er snel aardig op te lijken ondertussen . De liefde dringt zich nooit op maar bied zich aan . Als de sociale/ maatschappelijke ruimte voor ‘ongelovige thomassen ‘ verloren gaat, zitten we al ruimschoots in een levensgevaarlijke Dictatuur lijkt mij . Verder, gaat mijn volk aan DOMHEID ten onder , ook hier begint het aardig op te lijken . Ook al is de leugen ( – s) Rutten/de jonge nog zo snel de waarheid achterhaalt , he he, gelukkig ( xandernieuws..! ) hun wel …!

 23. Conclusie van Desmet: Je hoeft het vaccin niet te nemen om anderen te beschermen.
  Dat is een misleidende gedachte dat jouw vaccinatie anderen beschermt.
  Dat geldt ook bij het griepvaccin.
  Je doet het dus voor jezelf. Dus die morele chantage dat we het doen ‘voor de anderen’, is geheel misplaatst.

 24. Interessant deze stelling, maar ik geloof nog altijd dat we weinig keuze zullen hebben. shalom

 25. Ik wil ook graag een laar van die buttons en zal ze met sier dragen

 26. Beste Xander, maar als het zo ver komt, maar wil ik graag zowel voor mijn vrouw dan voor mijzelf zo’n button (ster) bestellen.

 27. En het ergste is, deze Overheid, zet mensen tegen elkaar op. Maar laat dat juist hun bedoeling zijn. Willens en wetens liegen en bedriegen. Maranatha Here Jezus.

 28. amo, ik heb mensen gesproken die positief getest waren door de PCR-machine, en zich alleen maar een beetje niet lekker voelden, maar meer ook niet, en van plan waren thuis in quarantaine te gaan, maar die toch door de medewerkers van de teststraat min of meer het bevel kregen om zich op te laten nemen bij een ziekenhuis, want als ze écht ziek werden er geen plaats was in de herberg !!! En werd er keihard bij gezegd, je weet wat er dan met je gebeurt. En zo krijgen het RIVM en het OMT de ziekenhuizen vol met nep-corona-patiënten – want die zitten er achter !!! Maar het ergste is nog wel dat er geen plaats is voor de ‘gewone’ zieken in het ziekenhuis, en in het ergste geval thuis sterven. Maar dan kan Jaap van Distel en directeur-generaal Johannes Brug van het RIVM niets schelen, de bevolking moet er onder gehouden worden, zodat de farmaceutische maffia haar vaccins kan slijten, en wel in totaal al 300 miljoen zijn er aan landen verkocht – KASSA !!! Minsten al een omzet van 3 miljard, alleen al in Europa !!!

 29. Bij deze sluit ik mij bij aan, dat ik ook een button wil.
  Hoe kan ik hem bestellen?
  Gr Truus Prijs

 30. Ik wil ook een ster.

  @xander. De linkjes werken niet, verwijzen naar lokaal bestand

 31. Desmet over de mateloze en misplaatste arrogantie van de ‘fact checkers’.
  Het Deens onderzoek over nut en noodzaak van de maskers, was een zeer goed wetenschappelijk onderzoek. Uitkomst was dat de maskers geen nut aantoonden. Dit onderzoek werd peer-reviewed en goedgekeurd. Daarna bestudeerden twee topwetenschappers ook nog eens dit onderzoek en bevestigden dat het een heel goed onderzoek was. Deze twee publiceerden hun mening op een van de social media. Toen verscheen er een zogenaamde fact checker met de mededeling “deze opvatting is onjuist”.
  Hoger in de wetenschappelijke hiërarchie kon je eigenlijk niet komen bij de twee wetenschappers.
  En dan komt er een onderknuppel van een fact checker die denkt het beter te weten met zijn stempel “onjuist”. Dan ga je toch echt aan moedwillige sturing denken, waarbij wensen voorrang hebben boven feiten.

 32. voor mij ook graag zo’n button

  Met vriendelijke groet

  Gods zegen

 33. Hoi. Ik zou ook wel zo’n button willen. Dacht er zelf ook al aan om te confronteren met 40 45 aangezien hetzelfde staat te gebeuren. Ik zal er vol trots mee lopen

 34. Bijzonder interessant gesprek: https://www.youtube.com/watch?v=GGN7rs6uy44
  Vooral Mattias Desmet zegt belangwekkende dingen.
  Mensen die persé naar het ziekenhuis willen, ondanks het feit dat hun huisarts aanraadt thuis een paar dagen uit te zieken. De ziekenhuizen kunnen die mensen niet weigeren, want vrezen de aanklachten “ziekenhuis weigert Covid-patiënten”.
  Mensen die in het ziekenhuis komen vanwege andere ziekten. Maar deze zieken worden standaard getest op corona en bij een positieve uitslag komen ze op de Covid-afdeling. Terwijl hun ziekte een andere is; 2/3 hoorde eigenlijk niet op de Covid-afdeling.
  Afrika waar veel beta-corona-virussen rondwaren, maar waar weinig aan de hand is. Dat kan veroorzaakt zijn door kruisimmuniteit. Er is een natuurlijke groepsimmuniteit bereikt.
  Hetzelfde voor Tokio. Die stad is zo vol en zo druk, dat de overheid het onmogelijk vond die stad stil te leggen. Dus het leven ging door en toch vond er geen grote ziekte-uitbraak plaats; er was een natuurlijke groepsimmunitieit bereikt. Tegen de zomer bleek 50% anti-stoffen te hebben (d.m.v. bloedtesten).
  De verzwakking van de gezondheid als mensen voortdurend in angst worden gehouden. Ook daar kan het placebo-effect ontstaan: Mensen worden bang van een irreëel gevaar.
  Ook over de vaccins (hij heeft de 300 blz. van Pfizer gelezen) en de vele valse positieven die de cijfers foutief opjagen.
  Nieuwe inzichten n.a.v. de intussen vele wetenschappelijke onderzoeken, stuiten nog stééds op muren bij de overheden en hun OMT’s. Starheid alom, tegen beter weten in.

 35. Mijn vrouw en ik hadden het vandaag ook over het dragen van een Jodenster. Hoe ga je dat aanpakken? Is de ster te bestellen? We zijn benieuwd naar het ontwerp!.

 36. Straks een nieuwe vorm van ubermensch und untenmensch, een tweede vorm van nazidom is niet ver meer.

 37. Graag wil ook zo’n gele button.
  Dan kunnen wij, als gelijk gestemden ,elkaar gemakkelijk herkennen en de fascisten negeren.
  Zo creeren wij onze eigen samenleving. Winkels, evenementen, cafe’s etc.

 38. Ik zie om me heen veel gehoorzaamheid aan de overheid.
  Zoals gebruikelijk in de geschiedenis de mee lopende massa.

 39. Er is vaker aangegeven dat dit openbaring 13 is en als dit inderdaad zo is, dan staan we pas aan het begin hiervan, want heb bv de engel nog niet rond zien gaan om te waarschuwen tegen het teken van het beest. We moeten doen wat we kunnen maar ook rekening houden dat de profetieën in vervulling moeten gaan en dus de echte verlossing uiteindelijk van boven moeten komen!

 40. Als je het woord ‘leugenaar’ opzoekt in de Dikke van Dale staat de foto van Hugo afgebeeld.
  Laatst zei hij nog dat ‘iedere vorm van dwang of indirecte drang moest worden voorkomen omdat dit juist averechts zou werken’….
  Conclusie: de illuminazi’s hebben extreme haast…ze signaleren de onrust en voelen de hete adem van de Lion of Judah.
  Maar voordat het zover is….een hele berg shit.
  Lang geleden voorzegd.
  Geloof het of niet.
  Die vrije keuze heb je.
  Daar heb je geen chip voor nodig…
  🐑 of 🐹❓
  P.S.
  Indien mogelijk ontvang ik graag een afbeelding van de aanpassing benoemd in de laatste alinea.
  Mijn email = bekend bij jullie🙏

 41. Graag een afbeelding van onze nieuwe ster die we waardig zullen dragen. We gaan dus veel ruimte krijgen want diegene die gevaccineerd zijn zullen in een grote boog om ons heen lopen uit angst dat hun vaccin toch niet werkt. Erger nog mogelijks zullen diegene die besmet worden eerst sterven zoals de proefdieren in het verleden.

 42. Dank André, we gaan ernaar kijken. Mvg. Mod.

  Vr.groet,
  André Meijerink

 43. beste xander,ik snap je helemaal..
  maak die butttons ..
  ik bestel er,zeer zeker..

Comments are closed.