‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwettig medisch experiment is’

—————————————————————————————————————————————–

Verregaande implicaties: Overheid moet erkennen dat mensen proefkonijnen zijnZoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden – Ook in Israël (bijna 43% gevaccineerd): Slechts 0,02% bevolking in ziekenhuis met Covid, maar toch een zeer strenge lockdown

—————————————————————————————————————————————-

Het Helsinki Comité voor de Mensenrechten lijkt een verklaring te gaan publiceren waarin staat dat het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, dat op dit moment ook aan de Nederlandse bevolking wordt toegediend, neerkomt op ‘klinisch onderzoek‘, oftewel een medisch experiment op mensen waar zowel het comité als de vaccin ontvangers eerst uitdrukkelijk toestemming voor zouden moeten verlenen. Wetenschappers waarschuwen al maanden dat de Covid vaccins in realiteit geen vaccins zijn, maar een middel waarmee voor het eerst rechtstreekse genetische manipulatie van mensen wordt uitgeprobeerd, waarvan de gevolgen volstrekt onvoorspelbaar zijn. Het kan goed gaan, maar het kan net zo goed op een onpeilbaar drama met enorme aantallen slachtoffers uitlopen.

De verklaring zou reeds zijn opgesteld en een dezer dagen worden overhandigd aan de Israëlische minister van Gezondheid Hezi Levy. Het Helsinki comité houdt toezicht op klinisch onderzoek dat in Israëlische ziekenhuizen wordt verricht. Israël loopt wereldwijd ver voorop met het vaccineren van de bevolking. 3,7 miljoen Israëliërs (bijna 43%) heeft inmiddels minimaal één injectie ontvangen. Iedere dag komen daar zo’n 200.000 mensen bij.

Net als in Nederland zijn ook de Israëlische corona cijfers in geen enkel opzicht afwijkend van een jaarlijkse griep epidemie. Op een bevolking van ruim 8,675 miljoen liggen slechts 1878 mensen (0,02%) met Covid in het ziekenhuis, waarvan 358 aan de beademing. Het aantal aan corona toegeschreven doden bedraagt 4419, en dat is van beide seizoenen (winter-voorjaar 2020, en nu winter 2021) bij elkaar opgeteld. Toch heeft het land een zeer strenge lockdown ingevoerd. (2)

Zoals we voorspelden: PCR test nu misbruikt om ‘succes’ van vaccins te melden

Pfizer beweert nu dat slechts 20 van 128.600 Israëliërs die twee keer het vaccin hebben ontvangen alsnog (milde) corona klachten hebben gekregen. (3)

Dit is echter exact wat we onlangs voorspelden: de voor dit doel totaal ongeschikte PCR-test, waarmee het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ eerst valselijk kunstmatig enorm werd opgedreven, wordt nu op even misleidende wijze omgekeerd gebruikt om het veronderstelde ‘succes’ van de vaccins te ‘bewijzen’. In werkelijkheid zeggen ook deze cijfers echter helemaal niets.

Mensen zijn onwetend tot proefkonijnen gemaakt

‘Uit het contract tussen de Israëlische regering en Pfizer is het ondubbelzinnig duidelijk en helder dat dit in alle opzichten een klinische studie is, en daarom goedkeuring vereist van het Helsinki Comité,’ verklaarde een senior official. ‘En dit zal worden geschreven in het advies van het comité: er is niets mis met klinische testen, integendeel, maar klinische testen (met mensen) moeten toestemming krijgen van het comité, en natuurlijk van de mensen met wie de test wordt uitgevoerd, terwijl het recht om te weigeren onderdeel is van die test. Dit zijn fundamentele basiszaken.’

De verwachte brief van het Helsinki Comité heeft verregaande implicaties. Ten eerste kan het comité bepalen dat de Israëlische regering – en indirect daarmee feitelijk iedere andere regering – moet stoppen met het verstrekken van informatie (over gevaccineerden) aan Pfizer. Als de Israëlische regering weigert mee te werken, dan kan iedere burger hier beroep tegen indienen bij het Hooggerechtshof.

Ten tweede kan het comité eisen dat alle Israëlische burgers vooraf moeten worden geïnformeerd dat de resultaten van het ‘vaccin’ aan een derde partij worden doorgegeven, en van het ministerie van Gezondheid eisen dat aan mensen die worden gevaccineerd eerst expliciet toestemming wordt gevraagd voor het deelnemen aan een medisch experiment. De overheid zal dus moeten erkennen dat degenen die zich tegen Covid-19 laten vaccineren als proefkonijnen dienen van de farmaceutische industrie.

Overigens is het noch voor de burgers, noch voor het comité noodzakelijk naar de rechtbank te stappen, want een korte mededeling van het comité waarin staat dat het experiment niet wordt goedgekeurd, kan de zaken voor zowel Pfizer als de overheid behoorlijk compliceren. Zo wordt gesteld dat ‘het ondenkbaar is dat de (Amerikaanse) FDA definitief toestemming geeft aan een vaccin gebaseerd op een klinische studie die wordt verworpen door het Israëlische Helsinki Comité.’

‘Kan de overheid wel doorgaan met het dwangmatig opleggen van dit experiment?’

Dr. Yaffa Shir Raz, Health Communication Lector aan de IDC Herzliya International School, reageerde dat hieruit ‘de vraag aller vragen volgt: hoe moet in het licht van dit schandaal het Groene Paspoort (de Israëlische Covid/vaccinatiepas) worden gezien? Kan de overheid eigenlijk wel doorgaan met het dwangmatig opleggen van dit experiment aan ons? De weg naar de rechter lijkt nog nooit zo makkelijk geweest, en deze keer is het nauwelijks voorstelbaar hoe ze dit kunnen negeren.’

En wat zal het aanstaande oordeel van het comité – dat overigens niet aan de media zal worden gegeven, maar rechtstreeks aan de overheid – betekenen voor de Nederlandse regering, die immers hetzelfde vaccin aan onze bevolking toedient, en met allerlei huidige en toekomstige dwangmaatregelen hoopt te bereiken dat iedereen – zonder daarvan op de hoogte te zijn gesteld – indirect verplicht moet deelnemen aan dit grootste medische experiment met de mensheid aller tijden, en daarmee potentieel de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit gepleegd als blijkt dat de gezondheid van miljoenen mensen straks permanent is verwoest door deze mRNA/DNA manipulerende injecties?


Xander


(1) Hal Turner
(2) Ynet News
(3) Ynet News


Zie ook o.a.:

22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:

30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. @ Maarten de Boer: 8:13 pm, op 26/1. Dat ben ik geheel met U eens. De politiek en de mensheid lossen NIETS op. Enkel het geloof in de Here Jezus, en het Woord van God- de Bijbel- leiden tot behoudenis.

 2. Dat mensen het niet weten dat het vaccin een medisch experiment is doet niet ter zake. Ze hadden het kùnnen weten. Maar de meeste mensen zijn te lui om daadwerkelijk als de Bereanen uit de bijbel alles te onderzoeken en het goede te behouden. Het is dus ten dele ook hun eigen schuld als hun wat overkomt. En dan kom je op de kern van mijn betoog: Ieder mens is zondig en kan niet zomaar in de aanwezigheid van God leven. Tenzij ze het levendmaker elixer van het reine bloed van het lichaam van Jezus drinken (overdrachtelijk, niet echt) , en zijn offer accepteren als de poort naar God, krijgt iedereen, vroeg of laat, het loon van de zonde: de dood. horende doof en ziende blind.

  Zelf ervoer ik afgelopen maart 2020, toen het “virus” zich over de wereld verspreidde dat de atmosfeer gevuld werd met een soort toverij, waarna de meeste mensen meteen in slaap sukkelden. Zij die niet nadrukkelijk met passie voor Jezus zijn zullen tegen hem zijn. De zwijgende meerderheid die de elite met zijn built back better reset steunt.

 3. Rienus schreef:
  26/01/2021 om 5:59 pm
  Ja, ik snap het al vanaf de eerste dag, met samenzweerders bedoel ik ook al die 192 Overheden, die ons blijven bedriegen. Nee, wakker ben ik al lang, nu de rest nog.

 4. https://www.nu.nl/politiek/6112647/ruime-kamermeerderheid-wil-homogenezingstherapie-strafbaar-stellen.html
  Ergens snappen ze het wel.
  Waarom snappen ze het dan niet als het om immuniteit gaat?

  https://www.youtube.com/watch?v=Op6zn28iMyA
  https://www.ad.nl/binnenland/experts-roepen-iedereen-op-slik-vitamine-d-tegen-corona~a6e26440/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Het vaccin gaat niks veranderen, behalve dat het een kostbare zaak is, maar zinloos.
  Neem de tijd om buiten lekker te bewegen en slik vitamine D3, maakt me niet uit van welke fabrikant of leverancier.
  Zorg ook voor voldoende magnesium, want dat is een erg belangrijke co factor voor de opname van vitamine D3.
  https://www.nutrikennis.nl/combinatie-vitamine-d3-en-k2-magnesium/

 5. @ Mo schreef:
  26/01/2021 om 3:21 pm
  U kunt de vergelijking maken met mondkapjes. Die dingen die door miljoenen mensen worden gebruikt omdat ze om het hardst eisten dat we het buitenland zouden volgen. Dus kwamen die nutteloze dingen er.
  Zucht, tja en dan denken er hier nog dat de mensen wakker worden?

  Zorg voor stress en afbraak, rumoer en geweld en de roep om een strenge overheid zal aanzwellen. Voelt u het al?
  Rutte vindt het geweldig dat het gecontroleerd uit de hand dreigt te lopen. Begint u een beetje te snappen hoe het werkt?

  https://youtu.be/Op6zn28iMyA
  Nog even over dat vaccin. Want er is een officieel orgaan in het leven geroepen op Europees niveau om de beweringen van de fabrikant te controleren. Anders kan iedere worstendraaier wel beweren dat zijn worsten de mensen ook immuun maken voor Corona.
  Ik zal het maar verklappen. Er is nog zoveel niet gecontroleerd en nog meer onbekend dat ik me serieus afvraag waarom er nog mensen met meer dan 1 werkende hersencel die troep ook maar in hun buurt laten komen.

 6. @ Patatje Oorlog schreef:
  26/01/2021 om 4:01 pm
  Ik geloof niet in vaccins, ik geloof wel in homeopathie. Dat heeft mijn leven meer gebracht dan de verplichte vaccins. Wat ik maar wil zeggen is dat ik voorstander ben van de keuze wel of geen vaccin. Interesseert me verder geen bal welke vorm.

 7. Merck stopt ontwikkeling COVID-vaccins: “Het is effectiever om het virus op te lopen en er vervolgens van te herstellen”
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2021/01/26/merck-stopt-ontwikkeling-covid-vaccins-het-is-effectiever-om-het-virus-op-te-lopen-en-er-vervolgens-van-te-herstellen/#more-18293
  President Venezuela presenteert ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘100% effectief, geen bijwerkingen’
  https://www.ninefornews.nl/president-venezuela-presenteert-wondermiddel-tegen-corona-100-effectief-geen-bijwerkingen/
  Dit is vast slecht nieuws, voor de covis-19 samenzweerders.

 8. @patatje oorlog: dat is kiezen tussen de pest of de cholera!
  Als soeverein mens heb ik het álleenrecht op mijn lichaam, op beslissingen betreffende mijn gezondheid, daar heeft de staat zich helemaal niet mee te bemoeien, zij horen de maatschappij te besturen, dáárvoor worden ze betaald en daar bakken ze ook al niks van.
  De staat/regering heeft geen recht op zeggenschap over de persoonlijke levenssfeer van de individuele burgers en al helemaal NIET over welke medicijnen/vaccins we al dan niet zouden moeten nemen of laten inspuiten!

  Overigens is er nog steeds geen énkele regering die zich heeft verantwoord tegenover haar bevolking over de medische noodzaak om tijdelijke noodmaatregelen te mógen treffen – dat maakt élke genomen maatregel ONWETTIG want elke geldige reden daarvoor ontbreekt!
  En ongeacht wie of wat nog komt reclame maken voor vaccinatie of probeert door uitsluiting te dwingen tot euthanasie, zal mij worst wezen want IK bepaal en ik kies om vaccinatie te weigeren en er is geen enkele wet of regering op deze hele planeet die mij zal kunnen dwingen mij te vaccineren als ik dat niet wil. Punt.

 9. Gisteren werd er op de spaanse tv, zonder blikken of blozen, medegedeeld dat er in 2020, slechts 6 patienten waren die de diagnose griep hadden gekregen.
  In januari 2021, was er tot hiertoe nog niet 1 iemand met griep in de statistieken opgenomen !
  Griep bestaat nu officieel niet meer in de socialistische republiek van spanje
  Wat me angst aanjaagt, is niet dat de corrupte politiek en media, constant leugens vertellen, maar dat de sheeple, het zonder nadenken aanvaarden.

 10. Nou, ik vind dus ook dat ik moet kunnen kiezen wel vaccin ik ingespoten krijg: Pfizer/Moderna of AstraZeneca. Een nieuwerwets of een ouderwets vaccin. Tekenend is dat Pfizer/Moderna door de EU in 2 dagen waren goedgekeurd en AstraZeneca al een maand op goedkeuring wacht. Die laatste wordt blijkbaar als een te grote concurrent voor de EU lievelingen gezien.

 11. Ik luisterde naar een interview op BNR met iemand die hortend en stotend haar verhaal deed. Het gesprek wekte steeds meer ergernis op, maar ik had geen idee wie de spreekster was.
  Het bleek mevr. Bruijning te zijn; iemand die de officiële corona-leer verkondigt voor PO en VO.
  Ze wil graag alle scholieren laten testen. Waarna de uitkomst bepaalt of het kind/de jongere de school mag binnentreden. En voor de kleuters zou er dan een liedje bij moeten worden gezongen (hoe leg je het aan die ene kleuter uit als deze niet naar binnen mag en de anderen wel?).
  Dit gaat toch allemaal veel te ver. Elk kind heeft gelijke rechten als het om onderwijs ontvangen gaat. Daar mag een wankele testuitslag niet een voorwaarde voor worden.
  Bovendien hebben we te maken met jongeren die géén risicogroep zijn (hoe vaak moet dat nog herhaald worden?!) en gemakkelijker dan ouderen weerstand leren opbouwen.

 12. Dick Bijl vertelt dat bij de top van VWS niemand zit met medische vakkennis: https://www.youtube.com/watch?v=iL9_IiuS1rQ
  En de minister is ook al geen vakman. Je denkt dan dat zo’n ministerie gemakkelijk beïnvloed kan worden door lobby’s van vaccinmakers, maar ook door een OMT.
  De schrik van de huidige situatie is dat er maar één richting schijnt te zijn. En dat is een richting waarbij een overheid in de waan verkeert een virus te kunnen sturen (en daarmee de mensen). En dit gebeurt middels computermodellen waarvan velen zijn gaan geloven dat deze rekenmachines de enige objectieve waarheid geven. Terwijl het toch allang duidelijk is dat cijfers wel objectief lijken, maar allerminst objectief zijn, omdat mensen moeten interpreteren en omdat cijfers heel verschillend kunnen worden verzameld.
  En daarom moet je als burger begrijpen dat het wel om JOUW lijf en leven gaat!
  Wij zijn geen eigendom van welke overheid dan ook. Dat was de kracht van de democratische rechtsstaat, dat de waardigheid van het individu werd erkend. En dat oppositie/tegenspraak altijd mogelijk moet zijn.
  Die democratische waarden spoelen nu wel erg gemakkelijk door het afvoerputje, met virologen aan de macht. Als het aan de virologen ligt, ontmoeten mensen elkaar helemaal niet meer; en dan wordt het tegendeel bereikt van wat men volksgezondheid (= een normaal leven) noemt.

 13. Dat zou weleens kunnen. Vele mensen die reeds gevaccineerd zijn klagen van hoofdpijn, misselijkheid en sommigen hebben zelfs hevige allergische reacties. Volgens mij zijn die vaccin snel te snel in elkaar gefikst waardoor de onzekerheid toeneemt. Shalom

 14. Alsof wij dat niet weten (dat het een experiment is). De vraag is wat gaat het comité eraan doen. Handelen in het voordeel van de Israëli’s of buigen onder de druk van de machtigen der aarde? Overigens verbaast het mij helemaal niet dat dit gebeurt in Israël, dit is het land dat ook zijn Messias liet doden. Wij staren ons vaak blind op het feit dat de Joden Gods uitverkoren volk zijn, maar zijn zij niet net als ons (de heidenen) zondaars?

 15. De Engelse variant blijkt ongeveer 6% besmettelijker en niet 50% tot 80% zoals eerder gedacht.
  Ook liep Boris Johnson veel te veel voor de troepen uit toen hij aankondigde dat de variant dodelijker was en zelfs voor kinderen gevaarlijk. Zijn adviesteam (Sage) is van mening dat er geen wetenschappelijke grond bestaat voor die uitspraak van Johnson. Het was puur een politieke uitspraak om het volk in standje paniek te houden.

 16. Xander,

  de oplossing is simpel : weigeren !

  Mijn topadvokaten zijn reeds gekozen. Mijn mail naar hen kan binnen de 2 minuten vertrekken.

 17. In deze volledig eens met het Helsinki-Comité. Maar dat zal Rutte en zijn club, “worst wezen”.

 18. Hoop dat het gewoon goed werkt en voor iedereen met zo weinig mogelijk bijwerkingen!
  En voor degene die bang zijn…..neem het niet 🙂

 19. Als iemand die in Israel woont kan ik het volgende vertellen.
  Sinds maart zitten wij in LockDown de ene keer vreselijk streng met alles behalve supermarkten en apotheken dicht. Van de zomer hadden we even lucht en mocht je met beperkt aantal mensen in restaurants eten. Helaas was dat van korte duur en sinds september is alles weer streng dicht.
  Op tv is alles van de vroege ochtend tot de late avond angstwekkende berichten over overvolle ziekenhuizen, worden de cijfers gemanipuleerd en er komen alleen maar mensen met slecht nieuws op tv. Mensen die normaal denken worden ernstig geweerd. De propaganda is vreselijk, maar dat is wel te begrijpen.
  Bibi Nethanyahu is een paranoïde dictator geworden en de tv zenders zijn in handen van mensen met een duidelijke dubbele agenda en connecties met de deep state of de kabal.
  Israeliers groeien op met leger en zijn gewend om te doen wat hen wordt gezegd. Gelukkig is het wel zo dat steeds meer wakker worden en er word toch op diverse plaatsen actie gevoerd om mensen wakker te maken. Maar hier hebben we de tv de hele dag zo’n beetje met nieuws en nieuwsprogramma’s wat in echte oorlogen handig is, maar dit is een biologische, politieke oorlog en de politici en Ministerie van Volksgezondheid liegen de hele bende bij elkaar en het is erg moeilijk tot mensen door te dringen. Trouwens, dat zie ik ook in Nederland bij vrienden… Dat ze liever bang zijn voor een virus, dan dat ze bang zijn voor de overheid. Alleen Urkers HAHAHAHA.. weet wat ze willen en maken dat goed duidelijk… We hebben hier in een deuk gelegen!
  Anyway, ik heb dit stuk vertaalt en naar onze advocaten die met ons werken, gestuurd en hopelijk komt hier spoedig een einde aan. We zijn bezig om de staat aan te klagen en daar kan dit stuk dus goed bij helpen.
  Een fijne dag allemaal uit een zonnig Israel en we blijven strijden.

 20. die rutte en de rest van zijn bende die weten heus wel waar ze mee bezig zijn,het zijn toch geen domme gasten en anders hun kinderen of vrienden of de rest van hun fam weten heus wel dat er een xandernieuws en ella ster en een martin vrijland bestaat en al die andere sites die veel meer waarheden vertellen omdat zij niet worden betaald door de overheid,want wiens brood men eet enz….. want overal op het inernet staat er wel een link naar zo,n alternatieve site !Het is weer geld en macht,nog meer macht en nog meer geld!Maar ze gaan eraan,als dit hier boven klopt wat xandernieuws schrijft moeten ze voor de rechter en wij moeten die vaccins tegen dat zg covid19 MASSAAL weigeren en gewoon weer aan het werk en ons leventje weer terug!!

 21. No nonsens 26.1.

  Helemaal met U eens. Dit kan men zien in Holland en de U.S waar 60% van de bevolking voorgelogen wordt door de media zonder door te tehebben dat ze voorgelogen worden.

 22. Zulk groot vertrouwen in de vaccin-industrie had ik in Israël helemaal niet verwacht .
  Drie generaties later weet niemand meer iets , is dat een natuurwet ?
  Zij hadden zich ( zoals iedereen op aarde ) kunnen beroepen op de Neurenberg-protocollen waarin staat dat er nooit , iemand tegen haar/ zijn wil geïnjecteerd mag worden .

 23. Informatie uitwisselen tussen 2 soorten nieuwsmedia

  Je hebt het bekende nieuws zoals Nieuwsuur op NPO2 dat wordt vaak MainStream Media (MSM) genoemd en je hebt het meer onbekende nieuws zoals Xander nieuws, dat wordt ook wel alternatief nieuws genoemd.

  Op het bekende nieuws hebben ze werkelijk geen idee van wat het alternatieve nieuws allemaal weet. Ik pleit er voor om een soort brug te maken tussen die 2 soorten nieuwsmedia, een soort brievenaktie zou wel goed kunnen zijn.

  Op een hoop sites gerelateerd aan het bekende nieuws is er een totaal andere manier van kijken op de wereld omdat ze niet volledig geinformeerd worden omdat ze het alternatieve nieuws nooit bekijken. Heus ze zullen nooit weten wat het onbekende nieuws is, ze weten waarschijnlijk niet eens dat er betrouwbaar alternatief nieuws is. Dat geldt ook voor de politiek, ze weten gewoon niet dat het nieuws bestaat!

  Op het alternatieve nieuws zijn mensen zich in ieder geval bewust van allerlei websites en films die nog ontbrekende informatie geven. Ze zijn er in ieder geval van bewust dat de informatie van de bekende media mogelijk niet klopt.

  Zou het niet verstandig zijn om de politiek en andere websites te bestoken met onze kennis en vooral onze LINKS naar dit soort informatie en films?

  Ik stel me zo voor dat men een email maakt naar meerdere email adressen tegelijk en in die email staan dan allerlei links naar onbekende informatie van bijvoorbeeld de website Xander nieuws.

  Heus…..ze komen daar nooit als we ze de informatie niet geven,……nooit!

 24. Dit is de waarheid en gisteren op de Nederlandse t.v. dat Israel een contract heeft gesloten om al de medische dossiers te delen met de vaccin maker.
  Daarom zoveel vaccins het was op WNL op zondag als ik mij niet vergis.
  Tevens de vermelding dat het een soort test was?
  Dan de search
  american biological experiments on own population duckduckgo
  https://listverse.com/2017/06/01/top-10-us-government-experiments-done-on-its-own-citizens/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States
  En nog veel meer info op google nog vele meer.
  https://www.smithsonianmag.com/smart-news/1950-us-released-bioweapon-san-francisco-180955819/
  https://www.sfgate.com/news/article/When-U-S-attacked-itself-Government-tested-2864377.php
  “In god we trust” but the devil we serve is mijn mening onze beschaving is zo ziek dat we het noiet meer kunnen zien of begrijpen.
  De werkelijkheid zal ook onze nieuwe generatie treffen en misbruiken helaas.
  Hier nog wat echte info beschaving komt zo in een ander daglicht te staan.
  https://www.businessinsider.com/classified-biological-weapons-test-video-2015-10?international=true&r=US&IR=T#the-narrator-says-the-navy-can-deliver-a-biological-or-chemical-attack-anywhere-on-that-three-quarters-of-the-earths-surface-thats-covered-by-water–and-hundreds-of-miles-inland-4
  Dan de geschiedenis van vaccins en biowapens onze wetenschap?
  https://www.historyofvaccines.org/content/articles/biological-weapons-bioterrorism-and-vaccines
  En nog vele vele harde bewijzen als je durft te twijfelen maar hoe beschermen we zo nog onze kinderen of kleinkinderen?
  Dan nog het nieuws op zerohedge dat het “misschien” toch uit een Chinees laboratorium is gelekt?
  Ook dat is grappig voor mij.
  https://wjla.com/news/local/cdc-shut-down-army-germ-lab-health-concerns
  Maar het belangrijkste vind ik dat we als bevolking bewust moeten worden van deze “wetenschap”.
  We kiezen mensen om ons te vertegenwoordigen in de regering maar verliezen wel de ware werkelijkheid uit het oog.
  Google BSL-4 lab accidents en huiver.
  De pandemie kan een “ongelukje” zijn.

Comments are closed.