Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is

—————————————————————————————————————————————

Merck gaat nu in snel tempo medicijnen produceren die overmatige immuunreactie Covid patiënten tegengaan – Duitse wetenschappers: Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers

—————————————————————————————————————————————

Farmagigant Merck is gestopt met de ontwikkeling van twee corona vaccins. Uit grondig onderzoek is namelijk gebleken wat wetenschappers zoals hoogleraar (em.) Pierre Capel al maanden roepen, namelijk dat het menselijke immuunsysteem een veel betere bescherming biedt dan een vaccin.

Mercks’ vaccins V590 en V591 zouden ‘goed getolereerd’ worden door proefpersonen, maar in vergelijking met het menselijke afweersysteem een ‘inferieure’ immuunreactie teweeg brengen. Merck gaat zich nu richten op gewone medicijnen tegen corona, die voorlopig zijn aangeduid met MK-7110 en MK-4482. Deze medicijnen moeten corona patiënten beschermen tegen een overactieve immuunreactie op het virus (cytokine storm).

‘Interim resultaten van een fase-3 studie laten een hogere dan 50% vermindering zien van het risico op sterfte of ademhalingsfalen in patiënten die met matige of ernstige Covid-19 in het ziekenhuis worden opgenomen.’ Het bedrijf krijgt $ 336 miljoen van de Amerikaanse overheid om deze middelen zo snel mogelijk te ontwikkelen en produceren.

Michael Nally, hoofd marketing bij Merck, verklaarde onlangs dat er zo’n 20 miljoen kuren van het MK-4482 medicijn zullen worden geproduceerd, een oraal in te nemen antiviraal middel dat vijf dagen lang twee keer per dag moet worden ingenomen.

Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers

Volgens Duitse wetenschappers is het Oxford/AstraZeneca ‘chimpansee’ vaccin, dat vorig jaar door minister De Jonge werd aangekocht nog voordat het überhaupt was ontwikkeld en getest, bij 65-plussers minder dan 8% effectief is. De Duitse media schreven dat dit door meerdere bronnen bij de overheid is bevestigd. (1)

Ook dit zou geen verbazing moeten wekken. Wetenschappers zoals Pierre Capel hebben van meet af aan gewaarschuwd dat het vrij zinloos is om oudere mensen een vaccin te geven, omdat hun immuunsysteem sowieso al niet meer goed functioneert. Een vaccin kan dan zelfs juist schade aanrichten en gevaarlijk zijn.


Xander


(1) Summit News

Zie ook o.a.:

25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:

30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Kop is niet volledig en daarom mogelijk misleidend: Merck schrapt corona vaccin omdat menselijk immuunsysteem effectiever is DAN HET MERCK VACCIN… het gaat dus NIET om een algemene waarheid Zie https://www.merck.com/news/merck-discontinues-development-of-sars-cov-2-covid-19-vaccine-candidates-continues-development-of-two-investigational-therapeutic-candidates/

  Er had in de kop bijgezet kunnen worden HUN vaccin, echter de inhoud verwijst duidelijk naar het Covid vaccin van Merck. Mod.

 2. Ze blijven het vaccin noemen maar dat is het absoluut niet. Het is gentherapie, zet jouw eigen lichaamscellen aan tot het zelf maken van viruseiwit, en daar gaat jouw immuunsysteem dan antistoffen tegen maken. Dat klinkt leuk maar is een flinke belasting voor dat systeem. Als er vervolgens een ‘wild’ virus of iets anders binnenkomt gaat je al overbelaste immuunsysteem in de overdrijving en je wordt van een normaal onschuldig verkoudheidje letterlijk doodziek. Dat gebeurde ook bij de dierproeven die met deze technologie gedaan zijn. Ze gingen allemaal dood.

  Een mooi duidelijk verhaal voor wie de Engelse taal machtig is door Dr Dolores Cahill uit Ierland die al sinds mei vorig jaar ten strijde trekt tegen de absurde maatregelen. Zij was mede inspiratie voor mijn bovenstaande eenvoudige uitleg. Nu nog op YouTube, voor de zekerheid heb ik het ook zelf opgeslagen.
  https://www.youtube.com/watch?v=1FOMqMicZXg&feature=youtu.be

 3. Men moet dringend een ‘vaccin’ uitvinden om bij de 99% van de bevolking die staat te springen om hun ‘Covidvaccin’ te krijgen een beetje hersenactiviteit in gang te zetten. Als men reacties op artikels van online kranten leest dan smeken de meesten zelfs om gevaccineerd te worden… Leven die mensen nog altijd rond de kerktoren, zoals 500 jaar geleden..? En nu ‘dreigt’ de overheid (België) opnieuw met totale lockdown, dus gaan de angsthazen nog meer schreeuwen om hun vaccin te krijgen. De mens zal niet ten onder gaan door een virus, maar wel door pure dwaasheid.

 4. Hoeder krijgt veel bijval en Terecht!

  Precies zoals hij/zij zegt is het. Maar daar kan niemand hedonistisch rijk van worden. De enorme sommen geld die met die grote misleiding wordt verdiend word weer benut om politieke macht te verkrijgen en daar mag volgens mij in die kringen wel enorme “mensenoffers” tegenover staan om het hogere doel te behalen. Een van de vormen van “modern warfare”.

 5. De reflex van een kat dwingt respect af https://www.youtube.com/watch?v=cqI3485FoWk

  Gezond (mineraal) water is ook een essentieel onderdeel bij de opbouw van immuniteit.
  De CEO van de multinational Nestlé die jaarlijks miljarden verdient aan de verkoop van flessenwater, noemde het idee dat mensen recht hebben op water “extreem” en vindt zelfs dat water geen mensenrecht is. Dat belooft.
  https://www.snopes.com/fact-check/nestle-ceo-water-not-human-right/
  Blijkt nu dat Nestlé als representant deel uitmaakt van de WEF ‘s ‘ its Preparing for the Future of Work Industry Accelerators’
  Hier het WEF document waarin een ‘call to action‘ wordt geformuleerd
  https://www.globalresearch.ca/world-economic-forum-step-two-resetting-future-work-agenda-after-great-reset/5729175
  http://www3.weforum.org/docs/WEF_NES_Resetting_FOW_Agenda_2020.pdf

 6. @ Ron 27/01/2021 om 7:12 pm

  NIET “wij”, “de samenleving” hebben gekozen voor het niet toepassen van bewezen succesvolle medicatie.
  Het zijn politici en ongekozen bestuurders die blijkbaar andere belangen hebben en dure foute keuzes pushen.

 7. https://www.nu.nl/coronavirus/6112955/pfizer-en-biontech-ons-coronavaccin-werkt-bij-besmetting-met-virusmutaties.html#coral_talk_wrapper
  En weer het woord van de producent. Terwijl er geen enkel onderzoek is dat hun beweringen kan staven. Iets wat, dacht ik altijd, in de wetenschap gebruikelijk is.
  https://youtu.be/Op6zn28iMyA
  Hier wordt duidelijk gemaakt dat het vaccin getest wordt. De woordvoerster maakt duidelijk dat men niet weet of het vaccin wel langer werkt dan drie maanden. Werkt misschien tegen de ernstige effecten van het virus en dat geldt voor de bekende vorm. Om over de mutaties maar te zwijgen.
  Als het om Pfizer gaat geldt tevens vertrouwen is goed, controle is beter, want dat is al eerder flink fout gegaan.
  https://www.trouw.nl/nieuws/farmabedrijf-pfizer-koopt-rechtszaken-af~bc2360da/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

 8. Nu Biden goed en wel in het zadel zit zal het coronavirus, dat ’toevallig’ opdook in het jaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, weleens langzaam maar zeker kunnen verdwijnen…

 9. CYTOKINE STORM ( overdreven immuun reactie ) wordt versterkt door o.a.. ASPIRINE.
  Door cytokine storm kunnen mensen overlijden aan zuurstofgebrek omdat de longcellen worden aan getast en de longblaasjes zich vullen met vocht. ( longontsteking, verdrinken in longvocht).
  De geschiedenis leert ons dat tijdens de Spaanse griep pandemie mensen voornamelijk stierven door deze cytokine storm.
  Na de eerste wereldoorlog namen soldaten die het wondermiddel aspirine van Bayer voorgeschreven kregen aan het front het gebruik mee terug naar huis.
  Aanvankelijk was de grootste sterfte vanwege spaanse griep onder soldaten in amerika, van waaruit deze ziekte zich danook verspreidde.
  Vrijwel iedereen die aspirine gebruikte stierf.
  Homeopathische geneeskundigen schreven o.a. Bryonia, Gelsemium en Euparatorium voor.
  100% van de behandelde patienten genas.
  Gebruik dus geen aspirine als je een virale longaandoening hebt, maar beter;
  Bryonia
  Eupatorium
  Gelsemium
  En Hydrocyanicum acidum.

  Vrees niet voor dit virus, het is een verkoudheids virus, geenszins in de orde van de spaanse influenza.
  Er zullen misschien mensen mee sterven maar dat zijn personen die hoogst waarschijnlijk sowieso al stervende waren.
  Er zijn voldoende werkende medicijnen tegen Covid, er is dus geen enkele rechtvaardiging voor de maniakale dictatoriale en autoritaire machtswellustige maatregelen die door ons door de onderdrukkende sophistische overheid onder leiding van de grote charlatan Mark Rutte worden opgelegd.

  Verzet U hier tegen!

 10. In de Daily Mail stond vorige week al een artikel over wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat het menselijke immuun systeem een betere en langdurigere bescherming tegen Covid geeft dan de vaccins. Waarom moet ik dit nieuws uit het buitenland vernemen en berichten de NL media niets hierover.

 11. Bij Merck was het gewoon too little too late. Je hoeft ook niet alles te kunnen en doen als bedrijf.

  De 8% is de wereld in geholpen omdat de duitse overheid veel heeft geinvesteerd in het vaccin van curevac, ook een mrna-vaccin maar dat achterloopt in de testfase. Die 8% sloeg op het aantal bejaarde deelnemers in de testfase van astrazeneca’s vaccin, maar houdt wel een risico in voor die groep.
  Het belang van het astrazeneca vaccin dat tegen kostprijs wordt verkocht (minder dan 2 euro per dosis tegen 15-20 euro per dosis van de toegelaten twee anderen) ligt meer in afrika en andere armere continenten waar men het geld niet heeft om duur te doen en de voorzieningen niet heeft om op extreme diepvriestemperatuur op te slaan, waar het astrazeneca vaccin gewoon maanden de (dranken)koelkast in kan.

  Maar geef mij maar vitamine D voor een robuust immuunsysteem.
  Had rutte ook aan de bejaarden kunnen verstrekken in het voorjaar vorig jaar voor minder doden, hadden we na de zomer geen lockdowns, avondklokken en rellen (meer) gehad en was het stomme politieke en krantengeleuter over het virus wel voorbij geweest. Maar ja, het rapport van het rivm zelf uit 2008 dat mondkapjes wél helpen de verspreiding tegen te gaan, lag in 2020 ongelezen in de burolade. Maar nu mottuh wuh: too late too little.

 12. @Hoeder: Helemaal met je eens!

  Je darmflora bepaalt voor het grootste deel je immuunsysteem. Stop met suiker eten en schakel over op gezonde (biologische) VERSE voeding. Eet en drink ook regelmatig gefermenteerde producten (zuurkool, yoghurt, kefir). Blijf weg bij de kant-en-klaar gemaks-maaltijden en wantrouw de vinkjes met ‘gezonde keuze’. Deze zeggen NIET dat het product gezond voor je is, alleen dat het MINDER slecht is voor je … Neem de tijd om etiketten/ingrediëntenlijsten te lezen (leesbril mee!)

  Op die manier krijgen de goede bacteriën in je darmen weer de overhand en daarmee creëer je een ijzersterk immuunsysteem. Je hoeft niet ineens je hele eetpatroon om te gooien en ‘over te schakelen op konijnenvoer’, maar wees je bewust van wat je eet/drinkt en wat die voeding met je lichaam en je immuunsysteem doet.

 13. Merck is de grootste fabrikant ter wereld van vaccins. Als die nu de voorkeur geeft aan het immuunsysteem (volledig terecht), zouden de MSM en masse moeten reageren. Maar niet dus natuurlijk. Nee de overheid blijft druk uit oefenen op de bevolking om toch maar vooral deel te nemen aan deze genetische manipulatie proef. Gewoon misdadig.

 14. Het lijkt er een beetje op, dat de farmaceuten negatief nieuws over elkaars vaccins aan het lekken zijn. Waarschijnlijk in een poging om toch nog als winnaar uit een reeds verloren race te komen … Ze weten, dat het niet werkt. Ze weten, dat er teveel (soms levensgevaarlijke) bijwerkingen zijn. Ze weten, dat ze daar uiteindelijk de prijs voor zullen betalen. Dus lekken ze ‘slecht nieuws scenario’s’.

 15. De huidige vaccins zijn gebaseerd op de laatste tests van 30.000-40.000 mensen, na kleinere tests, en een paar miljard dollar per vaccin. Hoeveel geld ging naar vitamine C, zink, CoQ10, resveratrol, homeopathische behandeling? Elk van dergelijke onderzoeken zou een proof-of-concept kunnen zijn waarop in grotere onderzoeken kan worden voortgebouwd. De meeste van deze behandelingen zijn gemakkelijk verkrijgbaar, goedkoop en hebben extreem lage bijwerkingenprofielen. Wat ontbrak / ontbrak, zijn robuuste tests, waarvoor financiering nodig is. Als samenleving hebben we besloten om deze andere opties stop te zetten en de meeste aandacht en financiering te besteden aan de ontwikkeling van vaccins. We hebben voor het grootste deel medicamenteuze behandelingen ondergefinancierd en de studie van mogelijke natuurlijke behandelingen bijna volledig onderdrukt. Dit is wat ik bedoel met pad afhankelijkheid. De samenleving heeft gekozen en we gaan nu, voorspelbaar, één pad in, en dat is om ons te laten vaccineren.
  We hebben hier geen gezondheidscrisis vanwege covid 19, we hebben een gezondheidscrisis doordat geneeskunde geen behandeling heeft voor virussen, wat een vrij ernstige tekortkoming is. Homeopathie heeft een uitstekend genezingspercentage tegen virussen. Aangevallen in Europese landen, door multinationale farma omdat ze een grote bedreiging voor hun bedrijf zien. Evidence-based werk laat zien homeopathie geneest. Het GENEEST en VOORKOMT.

 16. Ik kan wel janken uit kwaadheid en machteloosheid om wat er allemaal gaande is in ons land in de wereld ,niet dat ik er iets mee opschiet. Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed.
  Ik probeer het te begrijpen maar het geeft veel stress wat ik uiteraard niet wil want ik probeer goed voor mijzelf te zorgen,door goed te eten ,thuis en buiten te sporten en slik daarbij hopelijk de juiste vitamines zoals Hoeder 27/01/2021 om 6:41 pm ook aangeeft. Maar aiai het valt niet mee.

  Koetje2 schreef:
  27/01/2021 om 6:23 pm Mag ik vragen waar u deze info vandaan heefd >>> Er komt een air borne virus waarbij, anders dan bij Covid, massa sterfte zal ontstaan. Let op de komende maanden juli en augustus. De getuigen, de opname in het voorjaar van 2022 en de anti Christ.

 17. Merck is dus een eerlijk bedrijf.
  Bill Gates lacht ongetwijfeld uitbundig in zijn vuistje door het afhaken van een Merck-vaccin, waardoor hij nog meer omzet draait met zijn Pfizer-killer vaccin.

 18. Iedereen die zich een beetje verdiept in vaccinatie, komt al snel tot de conclusie dat de beste manier om je lichaam te beschermen, is te zorgen voor een goed werkend immuunsysteem. Ons eigen lichaam in goede staat, is superieur aan al die synthetische troep, genaamd medicijnen van Big Pharma. Een goed immuunsysteem heb jezelf grotendeels in eigen handen, door te zorgen voor goede voeding, dus biologisch, voldoende natuurlijke vitamines en mineralen, die je in principe binnenkrijgt via je voeding, voldoende beweging en het vermijden van stress. Wat veel mensen niet weten, is dat stress je immuunsysteem aantast en een grote killer is. Een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam. Alle natuurvolkeren weten dat. De hele Westerse geneeskunst is niets meer dan symptoombestrijding en totaal geen holistische aanpak zoals homeopathie dat wel wel is. Vind je het gek dat kanker ondanks de miljarden die aan onderzoek en medicijnen worden uitgegeven, maar blijft toenemen? Ik niet!

 19. Ook de mainstream media, vooral in het buitenland, melden nu dat de vaccins niet goed werken en zelfs strenge lock downs nauwelijks tot geen effect hebben. Het lijkt er verder op dat de Covid hysterie aan het doodbloeden is. Helemaal in lijn met de eindtijd voorspelling dat half april Covid weg is. Helaas gebeuren er daarna veel ergere dingen. Er komt een air borne virus waarbij, anders dan bij Covid, massa sterfte zal ontstaan. Let op de komende maanden juli en augustus. De getuigen, de opname in het voorjaar van 2022 en de anti Christ.

 20. Dag Hugo, wordt maar weer gauw kinderdagverblijfoppasser, maar bemoei je niet meer met grote mensen materie.

Comments are closed.