Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg

Geen vaccin? Dan vinden steeds meer mensen dat u straks dan maar aan uw lot moet worden overgelaten als u ziek wordt.

—————————————————————————————————————————————-

Direct of indirect verplichte vaccinaties komen neer gedwongen deelname aan gigantisch medisch experiment en overtreden de Nürnberg Code tegen misdaden tegen de menselijkheid

—————————————————————————————————————————————-

Wolfram Henn, een geneticus die lid is van de Duitse Ethische Raad, vindt dat mensen die de Covid vaccinaties weigeren moeten worden uitgesloten van bepaalde gezondheidszorg. ‘Laat iedereen die de vaccinatie rechtstreeks wil weigeren alsjeblieft een document bij zich dragen waar op staat dat ‘ik bescherming tegen ziekte aan anderen wil geven. Als ik ziek wordt dat geef ik mijn IC-bed en beademing aan anderen’.’

Volgens Henn is de effectiviteit van vaccinaties ‘meer dan een miljard keer’ bewezen. Mensen moeten er volgens hem niet over nadenken en er niet aan gaan twijfelen, maar het gewoon ‘aan de experts overlaten’.

‘Ik roep deze alarmisten dringend op om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te gaan en hun complottheorieën aan de artsen en verplegers te vertellen die net uitgeput uit een overbelaste IC komen.’ (1) Daarmee impliceerde de geneticus, net als farmagigant Pfizer dat al eerder dit jaar deed, op een even valse als kwaadaardige wijze dat het de schuld van vaccinweigeraars is als het coronavirus niet verdwijnt en zogenaamd zoveel slachtoffers zou blijven maken.

‘Veilig’? ‘Efficiënt’?

Misschien kan Henn eens gaan praten met de duizenden vaccinatieslachtoffers die alleen al tijdens de Mexicaanse grieppandemie van 2009 zijn gevallen. Of met Zacharia Otto, een gezonde jongen die op 16 jarige levenslang gehandicapt raakte nadat hij was ingeënt met het HPV-vaccin Gardasil, dat ook in Nederland wordt verstrekt (vanaf 2021 ook hier aan jongens). Andere vaccinatieslachtoffers maken vergelijkbare drama’s mee. Een 25 jarige voormalige atleet, Jennifer Robi, zit nu in een rolstoel nadat ze werd ingespoten met Gardasil. Ook zei kreeg haar eerste shot op haar 16e.

Henn zou ook de grafieken, statistieken en rapporten moeten opzoeken waaruit blijkt dat de zogenaamde effectiviteit van vaccins enkel door de farma industrie zelf ‘bewezen’ is verklaard, en dat er van de ‘algemene volkswijsheid’ dat vaccins ziektes zoals de mazelen en polio hebben uitgebannen, heel weinig klopt. Zo gaf de WHO in 2018 zelf toe dat de enorme polio uitbraak voor 70% werd veroorzaakt door de polio vaccins.

In de Verenigde Staten is er in 10 jaar tijd niemand gestorven aan de mazelen, maar overleden meer dan 100 kinderen door het mazelenvaccin. Misschien doelt Henn hier op als hij het heeft over de ‘bewezen effectiviteit’?

Boetes en uitsluiting voor weigeraars

Eerder dit jaar pleitte een Zwitserse wetenschapper er al voor om mensen die weigeren zich aan de social distancing- en lockdown maatregelen te houden uit te sluiten van opname op de IC als ze zelf ziek zouden worden.

In Duitsland kunnen ouders sinds maart 2020 al een boete van € 2500,- krijgen als ze hun kind(eren) niet laten vaccineren.

Luchtvaartmaatschappijen zoals het Australische Qantas hebben al aangekondigd dat ongevaccineerde reizigers straks zullen worden geweigerd.

Verplichte vaccinaties overtreden Nürnberg Code

Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid. Deze Code werd genoemd naar het tribunaal waar de Nazi top na de Tweede Wereldoorlog berecht werd wegens de Holocaust en de gruwelijke medische experimenten met mensen in concentratiekampen. (Zie ook ons artikel van 23 september:

Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’).

Volgens het eerste ‘gebod’ van die Code is vrijwillige instemming met een medische behandeling absoluut essentieel, en mag iemand op geen enkele wijze gedwongen of gedrongen worden. Volgens het vijfde gebod mag geen enkel medisch experiment worden uitgevoerd als op voorhand te verwachten is dat er mensen door gewond raken, of zelfs aan overlijden.

Het zal iedereen duidelijk zijn dat direct of indirect verplichte vaccinaties in flagrante strijd zijn met deze code. Bedenk daarbij dat er in Nederland hoge wettelijke drempels zijn voor het verplicht of gedwongen toedienen van medicatie. Een rechter moet iemand eerst handelingsonbekwaam en/of een gevaar voor anderen verklaren, en dat gaat niet zomaar.

Gedwongen deelname aan een gigantisch medisch experiment

Deze integriteit van het eigen lichaam moet wat vaccinaties betreft – géén medicijnen, en bovendien nooit meer uit uw lichaam te halen en dus nooit meer ongedaan te maken – volgens de meeste regeringsleiders en veel politieke partijen echter worden opgeheven, waarmee de hele bevolking feitelijk handelingsonbekwaam wordt verklaard en gedwongen wordt aan een gigantisch medisch experiment deel te nemen.

Vaccinweigeraars lijken dus tot de nieuwe Untermensch te worden verklaard. Maar als dat experiment dan fout gaat – bijvoorbeeld omdat uw DNA erdoor wordt veranderd of omdat u onvruchtbaar wordt – , dan zijn de producenten van deze vaccins daar al op voorhand niet aansprakelijk voor gesteld. Wie dan wel? U zelf. Dat is naar mening vrijwel hetzelfde als dat de slachtoffers van Josef Mengele achter de schuld zouden hebben gekregen voor het ‘meewerken’ aan zijn gruwelijke misdaden.

Xander

(1) Summit News


Zie ook o.a.:

20-12: CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie
11-12: Robert Kennedy jr. waarschuwt iedereen om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen**
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
02-10: New England Medical Journal roept politiek op tot gedwongen corona vaccinaties
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud

2019:
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Nut van vaccins al een miljard keer bewezen? Voor de zorgvuldig geteste misschien, maar voor de m-RNA vaccins van vandaag hebben ze zelfs de dierproeven overgeslagen.

  De dierproeven, waarop al 18 jaar alle pogingen stukliepen om een m-RNA vaccin tegen SARS ( en broertje van covid19 ) te maken. De gevaccineerde dieren stierven massaal of werden veel zieker na blootstelling aan het virus dan de controlegroep.

  Die kerel is een Mengele.

 2. Rienus schreef:
  23/12/2020 om 4:46 pm
  Alles staat of valt met de bereidheid van het volk om het vaccin te nemen. En daar is vooralsnog weinig over te zeggen: een Poll van de NOS zegt dat 75% het wil, Polls van onafhankelijke media zeggen dat 85% de vaccins gaat weigeren.

  In mijn optiek zijn er drie scenario’s (let wel: dit is op persoonlijke titel):
  [1] >=70% neemt het vaccin: weigeraars worden gediscrimineerd. Geen werk, geen kroeg, etc.

  [2] 40% weigert: Politiek gaat alles uit de kast halen om 10% over te halen, bij voorbeeld d.m.v. beloningen (geld, korting op de ziektekostenverzekering, verhoogde belastingkorting voor gevaccineerden, etc.)

  [3] 50% of meer weigert:
  Keiharde onderdrukking. Verplichte vaccinatie, militaire inzet, noem maar op, Alles onder de noemer van Europese wetgeving.

  Wanneer 50% of meer weigert is het de vraag hoeveel er daadwerkelijk willen vechten voor hun vrijheid. De geschiedenis leert dat wanneer minimaal 10% de wapens opneemt, de heersers het onderspit delven.
  Het is zaak om u nu, nou het nog kan, te bewapenen.
  PCP (Pre-Charged Pressurised) wapens zijn legaal in Nederland.

 3. @ Angus McPhart schreef:
  23/12/2020 om 10:20 am
  Uitstekende bijdrage dat wist ik niet. Hoewel ik wel het idee heb dat de noodwet niet voor niets uit de kast is gehaald. Maar wat nou als veel mensen gaan weigeren? Dat is namelijk wel wat ik hoop, niet echt wat ik denk, maar goed. Ik hoor om mij heen dat veel mensen niet van plan zijn het vaccin te nemen. Ik weet ook dat het via een omweg zeker zal lukken een deel van die weigeraars om te krijgen. Maar wat als blijkt dat toch de meerderheid dit niet wil op straffe van wat dan ook?

 4. “Wolfram Henn, een geneticus die lid is van de Duitse Ethische Raad, vindt dat mensen die de Covid vaccinaties weigeren moeten worden uitgesloten van bepaalde gezondheidszorg.”

  Een lid van de ethische raad die zélf álle ethiek met de voeten treedt…het moet niet krankzinniger worden!
  Schop wolfram uit de ethische raad wegens ONethisch gedrag!!!
  Foei, wat een wraakroepende schánde… Afpersing en dwang tot vaccinatie door onthouden van medische zorg, een ménsenrecht waar ieder mens récht op heeft EN waar wij állen ook nog zélf duur betalen voor gezondheidszorg ook nog!
  Godsgeklaagd wat voor psychopatische misdadigers er toch overal de kop opsteken!

 5. Gaarne teruggave van gezondheid belasting, die de r overheid elk jaar opstrijkt?

 6. Beste Xander,
  Prima stukje wederom, maar U maakt één (grote) vergissing.
  Zo schrijft U:
  “Bedenk daarbij dat er in Nederland hoge wettelijke drempels zijn voor het verplicht of gedwongen toedienen van medicatie. Een rechter moet iemand eerst handelingsonbekwaam en/of een gevaar voor anderen verklaren, en dat gaat niet zomaar.”

  Dat was vroeger zo, maar sinds de laatste Grondwetswijziging (Hoi! Hans Wiegel!) helaas niet meer. De lichamelijke integriteit wordt gewaarborgd in Grondswetartikelen 10 en 11 en die zijn dus gewijzigd. Neem Artikel 11 (de belangrijkste, in dit geval). De tekst luidt:
  “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”

  Met andere woorden: U heeft geen donder te zggen over uw eigen lichaam, wanneer de wet “Beperkingen” stelt.
  En een blinde kan zien dat ze dat gaan doen.

  De Nederlandse Grondwet is gewoon een dode letter.

 7. Mooi he dat ze dit zeggen, gaan ze dat ook tegen de mensen zeggen die mensen zeggen die besloten hebben om te roken of mensen die zoveel junk food eten die obesitas hebben… daar hoor je ze niet over dus het heeft maar 1 doel geld en controle.

 8. TITEL :
  is dat nu niet geweldig fantastisch ?
  Was het niet mijn idee, zeer kort geleden, dat ik in januari uit de zorgverzekering wou ?
  Ik kom al 12 jaar niet bij die farmaceutische industrie, geen huisarts, geen apotheek, geen ziekenhuis…
  W a t heeft dat mij gekost ? 12 x globaal gemiddeld 125 euro = 1500 euro x 12 jaar…..dat komt toch
  aardig in de buurt van de 18.000 euro ! Zeker ! En er zijn er die nog meer betalen !
  Dit slaat nergens meer op, die bedragen. Ze mogen mij a c u u t als vaccin-weigeraar uit de zorgverzekering gooien
  prima idee……Maar dan ook zeker van mij GEEN CENT MEER !!!!!!!!
  Vieze vuile corrupte bende smeerlappen……..
  pfffffffff……..zooo…….dat is eruit !!!
  En mocht ik ooooit mijn poot breken……dan betaal ik dat wel zelf !
  Uiteraard kun je daarvoor met gemak, dan ZELF elke maand iets voor opzij zetten !!!
  In een e i g e n glazen potje, op je boekenplank……..voor n o o d .En zo is dat !
  Kom maar op ! Gooi mij er maar uit……..1000 punten !

 9. Een goede deal; eeuwenlang hebben mensen ook zonder geïnstitutionaliseerde gezondheidszorg geleefd. Uiteraard wil ik wel op particuliere basis naar een arts kunnen gaan.

 10. Gisteravond om 23.00 na het nieuws een propagandabericht van de overheid om vooral een spuit te nemen. Het een en ander werd gebracht met een misselijkmakende zoetgevoisde/zwoele stem. Hersenspoeling van de meest zuivere soort.

 11. Maar dan ook geen ziektekostenpremies meer betalen. Dat lijkt me een goede deal.

 12. Wolfram Henn, een geneticus die lid is van de Duitse Ethische Raad, Moet dat het ‘goede’ voorbeeld aan kinderen geven? De Duitsers vast wel een stukje zeep en een Candy Bar voor die Sonderling. Effe douchen!

 13. Wij worden zo langzamer hand de wereld uit gediscrimineerd. Zij drijven deze wig steeds verder in de bevolking. Deze twee-splitsing van de mensheid. Met dit soort berichten proberen ze de twijfelaars nog aan hun kant te krijgen, door valse angst. Er zullen nog meer volgen, aan de groep die weigert. Maar zo wordt het goud gelouterd. Gelukkig kort God de tijd in, anders zou niemand stand houden. Tot hoe ver gaan we gediscrimineerd worden? Ik weet het niet. Maar ik verbaas me niet als we letterlijk – uit de wereld weggepest gaan worden.

  Vrees God alleen. Vrees God alleen.

 14. Virussen (exosomen) zijn bericht carrières die reeds aangepaste cellen produceren en versturen naar nog niet aangepaste cellen zodat deze zich op gelijke wijze ook kunnen aanpassen, dit met als doel om als geheel weefsel of zelfs organisme te kunnen overleven.

  Wanneer de omgeving chemisch / elektromagnetisch verandert dan veranderen cellen zich ok, en dit doen ze puur om zich aan te passen waardoor ze kunnen overleven!
  Mensen passen zich aan om te kunnen overleven, dit doen we kwa gedrag maar ook lichamelijk genetisch en juist dit laatste is wat cellen via virussen/exosomen aan andere cellen in het zelfde lichaam en andere lichamen overdragen.

  Een vaccin maken tegen een virus is als immuniteit creëren tegen een mogelijkheid om je op cel niveau aan te passen!

  Een grote aanpassing zorgt voor grote collaterale schade en mutaties van cellen en een kleine aanpassing zorgt voor nauwelijks waarneembaar schadde.
  Het immuunsysteem of beter het vermogen tot regulatie van het immuunsysteem is bepalend of je aanpassing symptomen ervaart of niet, moet je bijv in de winter luchtweg weefsel updaten dan is dit door vit-d gebrek (legere immuun regulatie) symptomatische dan in de zomer wanneer het vit-D niveau hoger is. etc etc etc .

  Is vaccineren goed ? nee in mijn ogen niet.
  Ik pleit voor een minder giftigere wereld met minder heftigere aanpassingen en het creëren van een beter immuunsysteem zodat aanpassingen beter verdagen kunnen worden.

  Overleven is aanpassen!

 15. Deze pandemie zou een wereldwijd experiment kunnen zijn:
  1) om te kijken hoe gemakkelijk moderne mensen in een lockdown te stoppen zijn.
  2) om te kijken hoeveel mensen wel en hoeveel mensen niet mee gaan in een leugen.
  3) om te kijken hoeveel mensen berijd zijn om zich te laten vaccineren.
  4) om te kijken hoe een mRNA vaccin op grote schaal werkt.
  5) om mensen vertrouwd met het mRNA vaccin principe vertrouwd te maken.
  6) globaal gezien kan men stellen dat ze nu testen hoe ver ze met ons kunnen gaan.

  Telkens worden er proefballonnen opgelaten, als de bevolking het pikt dan weer een stap verder, als ze het niet pikken dan weer een stap terug, 2 stappen vooruit en 1 stap terug is altijd nog 1 stap vooruit!

  De Introductie van het mRNA vaccin en collaterale schade aan de economie is het duidelijke doel.

  mRNA vaccins word de nieuwe manier van geneeskunde waarbij men exosomen met allerlei genetische opdrachten kan beladen en dan via een vaccin in de cel kan inbrengen waardoor exact gestuurde verandering aan het DNA aangebracht kunnen worden.

  Men beweert dat dit vaccin geen reverse transcripties van RNA naar DNA in de cel kern bewerkstelligd maar dat het slechts een eiwit productie aan het ribosome afgeeft opdat de spike proteïnes van het virus in een cel geproduceerd gaan worden waardoor in de extracellulaire ruimte buiten de cel het immuunsysteem immuniteit kan opbouwen voor het zogenaamde killer virus. Het zou best kunnen dat ze dit oprecht willen doen, echter het is mij intussen wel bekent dat ze meer kunnen dan het alleen activeren van ribosomen, ze zijn wel degenlijk in staat om via de exosome technologie tot in de celkern kunnen doordringen en daar via reverse transcription het DNA kunnen aanpassen, dit is namelijk wat natuurlijke exosomen ook kunnen en doen wanneer er een natuurlijke aanpassing gemaakt moet worden om te kunnen overleven in een veranderend chemisch en elektrisch milieu.

  Kankercellen maken ook exosomen, echter deze exosomen zijn destructief, laten andere cellen in het zelfde weefsel ook muteren waardoor er tumor groei ontstaat en vertraagt het immuunsysteem waardoor muterende cellen niet snel worden opgeruimd door bijv natural killer cels.

  Wat ze exact willen weet ik niet maar dat het belang van de introductie van mRNA / exosomen therapie groot is lijkt me duidelijk want anders hadden ze wel gewoon op de oude vaccinatie stijl ingezet !

 16. Hoi lieve mensen. Alle berichten zijn niet zo mooi en t kwaad is meer zichtbaar dan ooit. Daarom is t juist nu dat je je moet verblijden. T eindspel gaat zoals de bijbel t zegt. Dit alles is Gods plan. Maar…nu even wat vrolijks: kennen jullie Shawn Philips? Kijk dit vergeten pareltje. Kijk goed in zijn ogen en luister en vertaal de tekst. Dan weet je wat je te doen staat. Heb je vijand lief. Fijne feestdagen allemaal.
  https://m.youtube.com/watch?v=xIX8FycaLOs

 17. @ Rienus 7.03
  Je kunt je afmelden voor de ziektekostenverzekering, juridisch gesteund door de Bond Overheidszaken. https://www.bondoverheidszaken.nl/Opzegservice_Zorgverzekering.html
  Je hebt nog een kleine week de tijd, anders zit je er weer voor een jaar aan vast.
  Als je in principe gezond bent een goed idee omdat de hele reguliere “gezondheidszorg” gedomineerd wordt door bij Big Pharma. Je kunt wel raden wat daarvan het gevolg is….

 18. 210.000.000 ( 210 miljoen !) mensen krijgen een ernstige tot zeer ernstige reactie op corona vaccin, als iedereen zou gevaccineerd worden tegen een onbestaand virus, volgens het volgende artikel.
  Dan zijn de mensen die in de rusthuizen er aan zullen sterven er zeer waarschjinlijk niet bijgeteld, want die zullen dan plotseling allemaal van ouderdom gestorven zijn.?
  De 700.000 die bill gates voorlegde waren blijkbaar de zoveelste leugen.
  https://www.frontnieuws.com/vs-meer-dan-3-000-ernstige-zieken-na-coronavaccinatie/

 19. Hey Ron, hoe werkt dat “selectief zelf onderzoek doen”? Wel een goed idee om eens een keer te gaan factchecken, want wat jullie hier allemaal voor onzin uitkramen is zeer schadelijk. Maar dat kan ik wel zeggen, ik doe onderzoek naar feiten en kom in de meest simpele laag van het internet allemaal onwaarheden tegen. Je ziet dat de “goh ik ontdek internet” generatie dat allemaal voor waar aanneemt en hierdoor deze pandemie 10x erger maakt dan dat hij is. Tijdens de Spaanse griep hadden mensen geen internet, gewoon hun basis verstand en die snapten wel dat je afstand moet houden, contact moet beperken en zo het risico beperkt. Maar nu heeft de hele wereld het fout en een handje vol internethelden denkt de waarheid in pacht te hebben. Terwijl het ronduit zielig en asociaal is.

 20. Als dat door zou gaan, wat ik niet geloof, dan is het eerste wat ik doe de zorgkostenverzekering opzeggen.

 21. In voorgaande jaren zijn er heel veel ziekenhuizen gesloten en de bevolking is alleen maar toegenomen.Geen wonder dan dat nu de IC`s overbelast kunnen raken wat overigens vroeger bij griep ook al gebeurde.

 22. Kan deze omgekochte kermisgeneticus bewijs voorleggen van het bestaan van virussen ( genetische code, foto, isolering van het virus = zie artikel xander van 20.12.2020 ), vooraleer hij verbale diarree de wereld instuurt ?

 23. Als het volk niet in opstand komt dan kan je mee doen met de Vaccinatie of je word buiten gesloten van de wereld dus je heb nu de kans om allemaal te weigeren en anders is het te laat

 24. Ik zie weer een mooie toekomst voor particulieren ziekenhuizen die ongevaccineerde willen helpen. Als 40% zich niet laat vaccineren dan hebben ze snel een groot marktaandeel. Ik raad al die mensen die niet gevaccineerden willen uitsluiten om eens de Arabische olie boycot uit 1973 te bestuderen. Het grootste slachtoffer van de boycot waren de Arabische landen zelf. Ze hebben hem maar zo snel mogelijk beëindigd.

 25. Net als dat verdomde mondkapje, wat ze ons verplichten, gaat het dwingen om een vaccinatie te nemen in tegen onze Grondwet, te weten artikel 10. Maar de Judas Rutte, en de Demonen 66 rechters, zullen ons wel gedwongen willen laten inspuiten.

 26. Het Vaticaan heeft vaccinatie tegen coronavirus ‘moreel aanvaardbaar’ genoemd.

  Hiermee wordt een duidelijke aanzet gegeven dat ‘gedwongen’ vaccinatie aanvaarbaar is.

  En nog steeds blijft het grootste deel van de sheeple ‘ziende blind’.

  Een klein aantal voortziende mensen, zoals Xander, die zien en waarschuwen voor wat er aan het gebeuren is, zijn net als Noah met zijn ark of als de roependen in de woestijn en worden afgedaan en bespot als complot denkers.

  “Sheep, enjoy the welfare state as long as you can because one of these days you’re gonna be mutton…”

 27. Zelf een beetje onderzoek gedaan. PCR is wetenschappelijk gebuisd voor het vaststellen van corona net als de sneltesten.’COVID’-sterfgevallen die de CDC heeft gemeld, zijn eigenlijk een combinatie van longontsteking, griep en COVID-sterfgevallen(ook in B), onder een nieuwe categorie PIC=longontsteking, influenza, COVID. Net als de Denen stelt USA uit gegevensanalyses uit 50 staten vast dat mondmaskers niet werken tegen corona integendeel en dat zien we ook in België. Dus stop de onzin.
  In de toekomst zullen er mogelijk mutaties optreden door de vaccinaties. Vaccins blokkeren de ziekte bij gevaccineerden maar laten hen wel rondlopen met deze virussen. Het is trouwens niet de bedoeling jou te genezen of het virus uit te roeien. Het virus zoekt nieuwe wegen en bijgevolg zal het gemuteerde virus mogelijk agressiever worden en zwaardere schade toebrengen aan het lichaam. Ondertussen probeerd de regering virologen en pharma dit gegeven te verbergen.
  Mijn oplossing kost zo goed als NIKS. Het voorkomt en geneest zelfs de ergste gevallen. Vierentwintig Italiaanse artsen met specialisatie in homeopathie bewezen het. Ze behandelden 50 patiënten met gediagnosticeerde of waarschijnlijke COVID-19. In Italië bedroeg het aantal ziekenhuisopnames 20,4% behandeld met klassieke geneeskunde . Uit deze studie bleek dat voor degenen die met homeopathische geneesmiddelen werden behandeld, hun ziekenhuisopnames nul was en dat ze allen herstelden. Kennis van 20 homeopathische geneesmiddelen geneest meer dan 90% van de coronabesmettingen.
  Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patiënten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.
  Een model van armoede en faillissementen. Waar niemand nog wat krijgt terug betaald. Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van de Chinezen. Want van daar komt het Walhalla zelfs Corona maar of zij ooit de factuur gaan betalen?
  Stuur dat maar naar den Duits die beter zou moeten weten als hij zijn geschiedenis zou kennen. Of is het de bedoeling een beschaafde Nazistaat te installeren samen met Ilsa de wolvin van de SS?

 28. Wolfram Henn , daar heb je weer zo n expert en die wat waarschijnlijk veel geld verdient aan de pharma- vaccinaties door een pakket aandelen , maar ik denk dat dit toch allemaal , en dat hoop ik, wat anders gaat aflopen .

Comments are closed.