CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie

—————————————————————————————————————————————–

Mensen die ooit ernstige reactie kregen op andere vaccinaties worden nu geadviseerd zich niet tegen Covid te laten inenten

—————————————————————————————————————————————–

Het Amerikaanse CDC stelt overijl de richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na het halen van het Covid-19 ‘nano’ vaccin van Pfizer/BioNTech. Op 18 december waren al bij 3150 mensen ‘health impact events’ geconstateerd, waardoor deze personen ‘niet in staat zijn om normale dagelijkse activiteiten te ontplooien, niet kunnen werken, en zorg nodig hebben van een arts of medische professional.’

De mensen die ziek werden rapporteerden dit via een smartphone app genaamd V-Safe. Dr. Thomas Clark, CDC epidemioloog, bracht hierover verslag uit aan het Advies Comité Immunisering Praktijken.

Op 19 december zouden er 272.001 vaccins zijn verstrekt, wat betekent dat iets meer dan 1% officieel ziek wordt. Daar zijn mensen die de app niet hebben of niet gebruiken, of sowieso geen melding maken, natuurlijk niet bij gerekend. Minimaal 6 mensen kregen een anafylactische reactie. Er waren ook andere mensen met ernstige tegenreacties.

Afgelopen vrijdag benadrukte de CDC dat mensen die ooit een ernstige allergische reactie op een van de ingrediënten in de Covid vaccins of op andere vaccins hebben gehad, zich beter niet kunnen laten inenten. Ook mensen die door het Covid vaccin een anafylactische reactie krijgen, moeten over drie weken niet hun tweede ‘shot’ gaan halen.

Ziekenhuis stopt met vaccineren

In Alaska kregen tenminste vijf zorgmedewerkers flinke tegenreacties na inenting met het omstreden Pfizer vaccin. Eén persoon moest minimaal twee nachten in het ziekenhuis worden behandeld. Een ziekenhuis in Illinois stopte met vaccineren toen vier medewerkers tegenreacties vertoonden.

Dr. Peter Marks, directeur van het Center for Biologics Evaluation and Research van de Amerikaanse FDA, speculeerde dat het component polyethylene glycol, dat ook in de Moderna vaccins zit, soms allergische reacties veroorzaakt. De meeste mensen zouden echter ‘milde bijwerkingen’ zoals hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid en rillingen krijgen.

Vagale reactie

Afgelopen dagen ging een video van een Amerikaanse verpleegster in Tennessee viraal, die kort na het krijgen van het vaccin flauwviel. Ze zou kort daarna zelf hebben verklaard dat het om een vagale ( /vasovagale) reactie ging. Dat klinkt aannemelijk, want behoorlijk veel mensen hebben angst voor injectienaalden en/of ‘geprikt’ worden.

 

Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-12: …; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen
11-12: Robert Kennedy jr. waarschuwt iedereen om onder geen beding een Covid-19 vaccin te nemen**
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
27-11: 240 Nederlanders laten zich vrijwillig besmetten met corona om vaccins te testen
26-11: Hugo de Jonges vaccin ‘wordt nooit in VS toegelaten omdat het niet aan de veiligheidseisen voldoet’
26-11: Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Rick 2.09 AM 22-12

  Ga jij het lekker vaccin nemen, Rick, MAAR ga later niet klagen dat je een verkeerde keuze heb lopen maken want die maak je n.l. NU zelf.
  En ja, het zal consequenties hebben, Rick, het niet nemen van het vaccin maar het WEL nemen van het vaccin heeft veel grotere consequenties.

  “Het lijden in deze wereld weegt niet op t.o de heerlijkheid later ( niet exact weergegeven vanuit Rom 8 18 )

  Anna, de testen zijn NIET goed geweest

 2. Het spijt me dat ik de toekomst kan zien, namelijk de volgende. Alle blaaskaakjes die zeggen het vaccin niet te nemen vergeten dat ze straks hun baan, dus inkomen en recht op bijstand kunnen verliezen, ze zullen het recht om vrij te reizen verliezen, het recht om in openbare gebouwen te komen ontnomen worden. Kort om Uw vrijheden zullen van u ontnomen worden en een fatsoenlijk leven zal uw onmogelijk gemaakt worden. Uw kinderen zullen géén opleiding meer kunnen volgen. Niet alleen Uw leven zal onmogelijk worden gemaakt maar ook van Uw dierbaren !

  Wedden dat al die grootspraak buigt voor het beest ?

  Ik weet het wel zeker !

 3. Laten we niet vergeten het FDA RAPPORT aangaande Pfizer Bio n tech vaccin wat verschrikkellik achterlijk gebagatelliseerd wordt door de volkskrant, een grote leugenkrant.
  Het gaf aan vele bijwerkingen, ziektes en de DOOD.

 4. Ik vind de lichte ‘normale’ klachten zoals koorts,vermoeidheid,hoofd- en spierpijn al behoorlijk extreem,al lijkt een beetje koorts nog wel logisch bij de ontwikkeling van immuunreacties.Het staat me gewoon niet aan en ik wacht liever een paar jaar af.Ik neem geen extra risico’s,maar als het me overkomt,het zij zo.Misschien een mooie kans om snel 10 kilo af te vallen.Ik heb verder weinig contacten en het risico dat ik actief anderen besmet is dus klein.

 5. Tja….. dat gebeurt, zoals verwacht.
  De Nederlandse Werkers in de gezondheidszorg zijn niet achterlijk!
  Ze geven ons het juiste voorbeeld dat ze het niet vertrouwen.

  En de regering maar praten, maar als je enige medische kennis hebt en iets van virussen weet, dan is en blijft deze vaccinatie een === onbetrouwbare volksverlakkerij ====❗️
  Gezondheids werkers weten dat dit een Totaal NIEUW vaccin is wat componenten bevat die nog nooit eerder in een menselijk lichaam zijn ingebracht.
  Dit alles wordt ontworpen “ onder grote tijdsdruk” met enorme financiële, vaak ook nog ONEDELE belangen. Cashen ❗️

  De farmaceuten geven geen “ garanties “ van schade of hulp bij eventuele bij werkingen.
  De testen zijn “ goed geweest “ maar welke onafhankelijke farmaceut garandeert dat.
  Wie mocht dit onafhankelijk controleren❓
  Ze zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje en dat schuitje heeft de naam GELDVERDIENEN.

  Gelukkig beginnen we hier in Nederland laat met vaccineren. ❗️
  Een voordeel❗️
  Jammer Hugo❗️
  Maar ik ben er blij mee❗️
  Alhoewel ik niet van plan was mijn lichaam te verontreinigen met deze mRNA rommel.
  We zien nu al wat het in andere landen doet, en dat is niet onverdeeld gunstig.

  Zou dit ook bij het complot horen allemaal heel snel en de hele wereld direct vaccineren….❓
  Zou dit middel “ op termijn “ een derde deel van de mensheid kunnen uitroeien❓❓❓❓
  Daar denk ik vaak over na. Wie het vatte kan die vatte het❗️

  Zo zachtjes aan verkeren we in een tijdperk van ( een koude ) biologische oorlogsvoering ‼️
  Een tijdperk van grote verdrukking, het komt eraan ‼️
  En De veroorzaker woont in China‼️

 6. Die vaccinatie lijkt meer en meer een gifspuit te gaan worden, ik begin te twijfelen of ik mij wel laat vaccineren, maar ik moet van mijn vrouw, ik lig thuis onder de sloef en dat is een hele grote sloef. Shalom

 7. Mondmaskers, afstand houden, avondklokken en gesloten horecazaken hebben praten en met mekaar van gedachten wisselen in publieke plaatsen zo goed als onmogelijk gemaakt.

  Nu is het enkel nog wachten tot de Internet ‘kill switch’ ingeschakeld wordt om zo de burgers – voor hun eigen goed – te beschermen tegen ‘fake news’ en ‘complot theorieën’ in verband met het coronavirus. Alleen de mainstream media, die afhangen van het ‘Ministerie van Waarheid’, brengen immers ‘betrouwbaar’ nieuws.

 8. Ik vind dat alle regeringsleiders en politici als eerste het vaccin moeten krijgen. Zij zijn immers “onmisbaar” en moeten leiding geven. Maar ik vermoed dat ze dat nooit echt zullen doen.

 9. @Johan
  Mee eens Johan. CDC geeft geen injecties. Maar als ze maar verkeerde adviezen blijven geven zullen de grote lawsuits tegen hen (de overheid) wel volgen. Daar schrikken ze in de USA echt niet voor terug.

  En om het dan niet al te ongemakkelijk te maken voor het CDC, zal het ‘zwarte-pietenspel’ al snel beginnen en met een beschuldigend vingertje naar Pfizer etc worden gewezen. Want, lawsuitcultuur of niet, in de politieke arena geldt dat er altijd IEMAND de schuld moet krijgen en moet worden opgeofferd wanneer het te heet onder de voeten wordt. Dan kam ook een CEO van Big Pharma zijn.
  Lawsuits = er gaan koppen rollen.

 10. @ Mark S: 10:43 pm, op 20/12. “Gekken”, psychopaten zijn het, niets meer of minder dan dat. En ze doen het met kwade opzet.

 11. Sommigen hier, hebben het over ` rechtszaken ` ……dit kan niet in het geval van DEZE vaccinaties, omdat dat
  bijvoorbaat al uitgesloten is, al vóór dat er gespoten wordt. Deze fabrikanten hebben zich allanggg geleden ingedekt.

 12. En dan nu de show van “leiders” die zich in het openbaar laten ” vaccineren” . Wie zegt mij dat dat de vaccins zijn die wij ook “mogen ontvangen” Zijn ze bereid hun vaccins te laten analyseren? Ik denk het nieT!

 13. Een verpleegster die flauw valt van een spuitje is hetzelfde als een dakdekker met hoogtevrees, zal wel degelijk iets mis zijn gegaan…

 14. Coronamutatie zou afkomstig zijn uit Engeland.

  Alle banden met Engeland worden nu plotseling stopgezet. Vlak voor de Brexit.

  Vreemde samenloop van omstandigheden.

 15. Ze hebben gisteren weer een nieuwe angstgolf bedacht, bovenop de huidige:

  Coronamutatie !

  Wat een idiote extreme gekken zijn het toch!

  Deze waanzin valt met geen pen meer te beschrijven.

 16. Weer een zeer scherp artikel Xander en ook hier een leuke link van zeer bewuste mensen.
  Heb mijn huisarts info gestuurd die verrast was en mij bedankte.
  De regionale politie heeft mij een mail terug gestuurd die eigenlijk zeer bedreigend was maar dat terzijde.
  Ook op deze blog heb ik gereageerd en hopelijk geholpen meer info te delen over dit onderwerp.
  Op de scanner en de luchtvaartband nu veel info over inbound covid?
  De frequentie is 118 MHZ tot 136 MHZ of op scannernet.nl dan word het steeds vreemder?
  https://www.thebigwobble.org/2020/12/5-and-4g-is-linked-to-cell-and-tissue.html#comment-form

 17. Over mijn lijk een onnodige gifspuit uit schrik om griep te krijgen maar om dan wél dood te gaan van het preventiemiddel: het vaccin dat je zou moeten beschermen maar dat je net de das omdoet óf door het dodelijke coronavirus dat ín het vaccin zit óf door de chemische/nano of God-weet-wat rotzooi ze erin gedraaid hebben en waar enkelen zich str*ntrijk maken aan de (zelf)moord-op-eigen-risico of lijdensweg na vaccinatieschade door de onbekende bijwerkingen……pure waanzin.
  Farmaceuten wijzen elke aansprakelijkheid af voor eventuele schade/nevenwerkingen van dit vaccin, net als overheden want die nemen enkel verantwoordelijkheid voor de vaccinatiecampagne, -beleid en níet voor de gevolgen en schadelijke bijwerkingen van dit vaccin…het is dus volledig op eigen risico: eigen schuld, dikke bult….ga je dood na vaccinatie?
  Dan heb je pech gehad…je had je dan maar niet vrijwillig moeten laten vaccineren?

 18. Die Amerikaanse ‘verpleegster’ (ze was echter de manager van een groep verpleegkundigen) schijnt overleden te zijn!
  Dit volgens de onvolprezen onderzoeksjournalist Jim Stone, zie http://82.221.129.208/.ux4.html
  Of dit klopt weet ik niet, maar het zou me niks verbazen. Hij maakt gehakt van de vagale reactie.

  “Een vaccin is écht de énige oplossing — Hugo de Jonge”.

 19. Wie nog steeds het idee heeft dat de overheid het goede met de burgers voorheeft , is wel heel erg naief.
  Er zitten niet alleen fysieke kanten , maar ook geestelijke kanten aan het vaccin. Denk goed na voor je ja zegt.
  Ik zeg dus uit volle overtuiging NEE. Maakt niet uit wie de influencers zullen worden in de media. Die jou moeten verleiden om ‘ja’ te zeggen. Nog niet officieel bewezen, maar wel zeker is dat er miljoenen gespendeerd gaan worden aan het verleiden/misleiden van de twijfelaars.
  Alle waarschuwende artikelen op internet zullen worden gewist. En je zult het idee krijgen dat je op z’n minst aso zo bent, want vaccineren doe je tenslotte ook voor de ander. Als je wat wil leren over hoe je ‘de massa’ psychologisch moet indoctrineren en brainwashing; ga daar nu kijken hoe de regering dat aanpakt op radio en tv
  Dit wordt de grootste leugencampagne ooit… En hij is al gestart.

 20. @polleke
  Wel bij de les blijven. De big pharma is al van te voren gevrijwaard, dus daar gaat geen lawsuit aan te pas komen. Het CDC vaccineert niet, maar geeft advies op basis van de gegevens verstrekt door die bigpharma. Daar hoef je dus ook niet aan te kloppen.

 21. Dr. Knut Wittkovski denkt dat we al in Covid20 zitten (https://www.youtube.com/watch?v=GPitNV1QykI). Vanaf juli is er in Spanje een mutatie ontstaan die door Europa is gegaan. Het zou die Engelse variant kunnen zijn waar nu zo paniekerig over wordt gedaan. Die mutatie had in Spanje alle tijd zich te ontwikkelen, omdat de mensen daar langdurig zaten opgesloten. Weerstand tegen mutaties ontstaat door veel interactie met andere mensen. Dat opsluiten van mensen helpt geen zier. Werkt zelfs averechts.
  Ook wordt nu natuurlijk duidelijk dat zo’n vaccin zinloos is: het virus verandert sneller dan de vaccinmakers kunnen bijbenen.
  Dit muteren kan steeds door gaan; Covid21, Covid22 enz.
  Dan kun je natuurlijk niet eindeloos alles op slot blijven gooien. Dan maak je alles kapot, vanwege een tamelijk ongevaarlijk virus. Alsof je bij een wondje tot amputatie overgaat.
  Juridisch gezien is het die overheden zelfs verboden disproportioneel te reageren in een noodsituatie. En zijn ze verplicht altijd te kiezen voor het minst schadelijke. En zijn ze verplicht altijd de menselijke waardigheid te respecteren.
  De eed voor artsen “richt geen kwaad aan”, moet ook voor overheden gelden.

 22. Opmerkelijk is dat de bijwerkingen volgens een rapport dat twee dagen geleden verscheen bij jongere mensen minder heftig zijn dan bij 65-plussers. Inderdaad: als je weet dat je bij andere vaccinaties of medicaties een allergische reactie opbouwt vraagt dat preventief om voorzichtig te handelen. Maar dat geldt ook al decennia lang voor een vergelijkbaar aantal mensen dat allergisch reageert op bijvoorbeeld penniciline of op pred-medicatie voor een narcose. Bij elk medicijn kunnen allergische reacties optreden. En in de USA heb je dan meteen advocaten die jou gaan helpen om een forse claim in te dienen. Pfizer is nog niet van de claims af…

 23. Er gaat helemaal niemand gevaccineerd worden zonder toestemming.
  Ik hoop eerlijk gezegd dat de mensen daar niet (!) blij van worden.
  Maar als dat wel zo is, is het probleem nog steeds erg groot.

 24. We kunnen het hier in ieder geval nog tot half januari aanzien.Dan zal er wel meer duidelijkheid zijn

 25. In de USA is sprake van een “lawsuit-cultuur”; een cultuur van aanklagen en schadevergoeding eisen en krijgen. Dat wil zeggen, dat de gemiddelde Amerikaan een organisatie veel eerder (terecht) aansprakelijk zal stellen voor geleden schade dan hier. Daarom begint het CDC nu al met waarschuwen. Ze willen zo dure lawsuits voorkomen.

  Onze RIVM en de overheid zullen hooguit na jaren met een vaag excuus komen voor de geleden schade aan onze gezondheid. Mooi voorbeeld is de recente toeslagenaffaire. In de USA zou de groep benadeelde ouders miljoenen $$ schade hebben geeist (en gekregen). Hier zegt Rutte “Sorry” en daarmee is de kous af …

  Ik zeg: BLIJF naar de USA kijken! Alleen vanuit daar zullen we het ECHTE nieuws over bijwerkingen etc. horen omdat ze dat wel publiek moeten maken door alle lawsuits die anders zullen volgen.

 26. Heb ook gelezen dat het cartel hier gewoon de spuit in lichamen duwt ondanks de allergische reactie. En straks het zgn nieuwe virus zorgt voor de doden. Word dit een cover up?

Comments are closed.