22 bewoners verpleeghuis Amersfoort overleden na eerste vaccinatie

————————————————————————————————————————————–

22 bewoners van het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort (foto (2)) zijn kort na de eerste vaccinatieronde overleden. Officiële doodsoorzaak: corona. In binnen- en buitenland verloopt het vooralsnog exact zoals we in het voorjaar van 2020 al voorspelden: eventuele vaccinslachtoffers zullen worden ontkend, en automatisch aan het virus, een nieuwe mutatie, een andere ziekte, of ’toeval’ worden toegeschreven. De overige bewoners van het verpleeghuis krijgen binnenkort dus gewoon hun tweede shot. (1)

Het zogenaamde ‘bewijs’ van de coronabesmettingen, de gewraakte PCR-test, is inmiddels zelfs door de hoogst geplaatste experts in twijfel getrokken of compleet ontkend, maar dat neemt niet weg dat deze nog altijd wordt gebruikt om de pandemie-hoax in stand te houden. Zo ook in het verpleeghuis, waar 70 van de 106 bewoners zouden zijn ‘besmet’, waarvan er nu 22 zijn overleden.

Lichaam aangezet tot aanmaken eiwit van virus waartegen je ‘beschermd’ zou worden

Zelfs zonder veel wetenschappelijke achtergrondkennis kan iedereen bedenken dat als je een ‘vaccin’ inbrengt dat door middel van mRNA je eigen cellen aanzet tot het aanmaken van een eiwit van uitgerekend hetzelfde virus waartegen je ‘beschermd’ zou moeten worden, met de bedoeling dat je immuunsysteem daarop reageert, de gevolgen en verschijnselen van de vaccinatie precies kunnen overeenkomen met de (veronderstelde) ziekte. Dan hebben we het nog maar niet over de auto-immuunreacties die deze vaccins kunnen veroorzaken en reeds hebben veroorzaakt, ook bij jongere en kerngezonde mensen.

Injecteer je dat bij ouderen waarvan de meesten toch al een verzwakt immuunsysteem hebben, dan kan dat wel eens fataal aflopen. Je zou zelfs kunnen speculeren dat de ‘pil van Drion’, die destijds te omstreden was, op deze wijze als ‘prik van Drion’ alsnog is ingevoerd, en dan ook nog eens buiten medeweten van de ontvangers, slachtoffers en familie. Maar nogmaals: dat is slechts speculatie, een persoonlijke overweging, met nog helder in gedachten dat RIVM directeur Jaap van Dissel eind vorig jaar letterlijke waarschuwde dat het vaccin de ‘uitbraak en/of sterfte initieel kan doen toenemen’.

‘Toeval’ wordt belangrijke doodsoorzaak

Eergisteren berichtten we over een een Nederlandse vrouw van ver in de 80, die tot haar vaccinatie in prima conditie verkeerde. Pal na injectie met het Pfizer vaccin werd ze echter onmiddellijk doodziek; ze kreeg een hartinfarct, een TIA en ongeneeslijke huidzweren. Inmiddels lijkt ze stervende. Betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie.’ Deze vrouw is nu in het ziekenhuis opgenomen; haar leven hangt aan een zijden draadje.

Wat gaan er ineens een hoop mensen dood door ’toeval’. Kan daar geen ‘vaccin’ tegen worden ontwikkeld? O wacht, dat is er al. Dat vaccin heet ‘weigeren’. Veel simpeler dan dit valt het niet te maken.

 

Xander

(1) AD
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Ben Bender , bron https://web.archive.org/web/20161102172015/http://www.panoramio.com/photo/111122714 , Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Zie ook o.a.:
21-02: Nieuwe slachtingen in Duitse verpleeghuizen na vaccinaties
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
17-02: Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
30-01: Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen


2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Reactie op Dick ivm hetgeen hij ook schreef:
  ‘elke dag blijder dat ik al 13 jaar gepensioneerd ben’

  Al langer speelt hier de vraag of wij elkaar van vroeger kennen.
  Zoja, is her-contact wellicht mogelijk.

  Enkele trefwoorden:
  Emmeken, Paul, universiteit Nmg, toen 32 jr. Wzn.hof

 2. De Jonge woedend op Van Haga: ‘Dit is gevaarlijk!’

  https://www.telegraaf.nl/video/1653965039/de-jonge-woedend-op-van-haga-dit-is-gevaarlijk

  In het debat over de ontwikkelingen van het coronavirus krijgen FvD-kamerlid Wybren van Haga en coronaminister Hugo de Jonge het met elkaar aan de stok.

  Precies waar het Xanderteam al vaak over geschreven heeft – en ook hier in het schrijven over de 22 doden in Amersfoort – gaat deze aanvaring tussen de Jonge coronaminster en Haga FvD of de vaccinaties juist niet een uitbraak veroorzaken veroorzaken in plaats van helpen voorkomen. De Jonge heeft geen argumenten meer en begint Haga te onderbreken, de voorzitter grijpt niet in en de Jonge begint Haga met stemverheffing zelfs te verwijten dat hij gevaarlijk bezig is en de volksgezondheid ondermijnt! Men bedenke dat de broer van coronaminster de Jonge viroloog is in het Radboud zkh Nijmegen en belangen heeft bij Astra Zeneca waarvan de Jonge al heel snel vorig jaar miljoenen vaccins heeft besteld van ons belastinggeld.
  Bedenk ook dat de Jonge destijds over de mondkap- verplichting aanvankelijk zei: ‘ een mondkap verplichting is niet effectief , dat gaan we niet doen ‘ , of woorden van gelijke strekking en nog geen maand later werd de verplichting door hem mede ingevoerd voor het openbaar vervoer. ( Met van Dissel die ook zei dat er geen wetenschappelijk bewijs van effectiviteit voor de werking van de mondkap bestaat). Nu had meneer de Jonge ( oud-lagere school onderwijzer) weer het zelfde toontje tegen Haga.

  De Jonge gebruikt tegen Haga de term fakenieuws in deze video en is zichtbaar woedend dat Haga deze vragen stelt! Voorzitter dat is gevaarlijk ( Haga’s vragen) roept hij woedend uit.

 3. De Jonge woedend op Van Haga: ‘Dit is gevaarlijk!’

  https://www.telegraaf.nl/video/1653965039/de-jonge-woedend-op-van-haga-dit-is-gevaarlijk

  In het debat over de ontwikkelingen van het coronavirus krijgen FvD-kamerlid Wybren van Haga en coronaminister Hugo de Jonge het met elkaar aan de stok.

  Precies waar het Xanderteam al vaak over geschreven heeft – en ook hier in het schrijven over de 22 doden in Amersfoort – gaat deze aanvaring tussen de Jonge of de vaccinaties juist niet een uitbraak voorkomen maar veroorzaken. De Jonghe heeft geen argumenten meer en begint Haga te onderbreken, de voorzitter grijpt niet in en begint Haga met stemverheffing zelfs te verwijten dat hij gevaarlijk bezig is en de volksgezondheid ondermijnt! Men bedenke dat de broer van coronaminster de Jonge viroloog is in het Radboud zkh Nijmegen en belangen heeft bij Astra Zeneca waarvan de Jonge miljoenen vaccins heeft besteld van ons belastinggeld.
  Bedenk ook dat de Jonge destijds over de mondkap- verplichting aanvankelijk zei: ‘ een mondkap verplichting is niet effectief , dat gaan we niet doen ‘ , of woorden van gelijke strekking en nog geen maand later werd de verplichting door hem mede ingevoerd voor het openbaar vervoer. Nu had meneer de Jonge ( oud-lagere school onderwijzer) weer het zelfde toontje tegen Haga!
  Ben benieuwd hoelang de Telegraaf deze clip nog durft laten staan! Er zal zeker van Rutte de achterkamertjes eis komen deze maar gauw stilletjes te verwijderen naar mijn inschatting. Het is zo een maffia-leugenbende en heel het gewone volk wordt steeds meer wakker wat hier echt gebeurd . Je dagen zijn. geteld Rutte.
  Mene mene tekel urfasin…Bijbels en zeer bekend citaat onder het Reformatorische deel van ons prachtige eens Christelijke land!

 4. Ok, dus met vaccin is het IFR van 0,05% naar 31%……
  Waarom is iedereen crimineel geworden, schaamteloos zijn ze mensen aan het vermoorden.

 5. Ik ga niet meer met masker de winkel in. Als de medewerkers mij eruit willen dan spreek ik even met ze hoe ik denk, waarschuw ik ze voor het vaccin, maar dan ga ik ook weg. Zoek ik een andere winkel op waar ik mijn eten koop. Het is even aanpassen maar het is beter dan gemaskerd er aan mee doen. Winkelen duurt nu 2 keer zo lang, maar ik raad aan iedereen om hetzelfde te doen. Je zult uiteindelijk als overwinnaar hieruit komen.

 6. Van de site van dit verzorgingstehuis:

  “…Wij kunnen niet met zekerheid vaststellen in hoeverre de overlijdens een direct gevolg zijn van de corona besmetting, omdat het om een zeer kwetsbare doelgroep gaat met veel onderliggend lijden. We zien wel een hoger aantal overlijdens dan gebruikelijk. Omdat het aantal besmettingen onder de medewerkers beperkt blijft, kunnen we goede zorg blijven geven …”

  https://www.beweging3.nl/nieuws/situatie-st-elisabeth-verpleeg-en-gasthuis/#situatie-st-elisabeth-verpleeg-en-gasthuis

  Met andere woorden; dit verpleeghuis weet niet, dat 1+1 altijd 2 is. Of misschien is ze van hogerhand ingefluisterd dat het in dit geval 3 moet zijn omdat het optelsommetje van Hugo anders niet klopt?

 7. Het zijn er inmiddels heel wat waar het allemaal toeval is? Zo even wat onder elkaar.

  Uitbraak na Vaccinatie Rotterdam12-2-21:
  https://www.ad.nl/…/grote-uitbraak-bij-rotterdams…/
  Uitbraak na Vaccinatie 26-1-21 Zele-Belgie:
  https://www.vrt.be/…/corona-uitbraak-in…/
  Uitbraak na Vaccinatie Heesch 29-1-21:
  https://www.bd.nl/…/grote-corona-uitbraak-bij-heelwijk…/
  Uitbraak na Vaccinatie Brunssum 12-2-21:
  https://www.1limburg.nl/onrust-brunssum-na-uitbraak
  Uitbraak na Vaccinatie Heusden en Hamont-België 20-1-21:
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210120_93116574
  Uitbraak na Vaccinatie Wichelen – Belgie: 21-1-21:
  https://www.tvoost.be/…/na-vaccinatie-opnieuw-corona…
  Uitbraak na Vaccinatie Achel- België 20-1-21:
  https://www.tvl.be/…/corona-uitbraak-in-achels…
  Uitbraak na Vaccinatie Osnabruck-Duitsland 8-2-21:
  https://www.dw.com/…/coronavirus-digest…/a-56491823
  Uitbraak na Vaccinatie Quebec- Canada 7-1-21:
  https://www.cp24.com/…/outbreak-grows-in-vaccinated…
  Uitbraak na Vaccinatie 11-1-21 Auburn:
  https://auburnpub.com/…/article_5b20fa6f-c88a-5136-8fea…
  Uitbraak na Vaccinatie 15-1-21 Berlijn:
  https://www.aninews.in/…/german-specialists-probing-10…/
  Uitbraak na Vaccinatie 5-2-21 Spanje:
  https://actualidad.rt.com/…/382634-peor-cifra…
  Uitbraak na vaccinatie 17-2-21 Amersfoort
  https://www.ad.nl/…/corona-raast-door-amersfoorts…/…
  Uitbraak na vaccinatie 16-2-21 UMCG-Groningen
  https://www.rtvnoord.nl/…/Corona-uitbraak-UMCG-gaat…
  Uitbraak na vaccinatie 15-2-21 Zevenaar
  https://www.gelderlander.nl/…/corona-uitbraak-bij…/
  Uitbraak na vaccinatie 13-2-21 Eindhoven
  https://www.skipr.nl/…/corona-uitbraak-in-catharina…/
  Uitbraak na vaccinatie 17-2-21BEVERWIJK/ HEEMSKERK/ CASTRICUM
  https://www.nhnieuws.nl/…/corona-uitbraak-in-drie…
  Uitbraak na vaccinatie 8-2-21 Amsterdam
  https://www.amc.nl/…/corona-uitbraak-op-afdeling…

 8. Het was de bedoeling op de voorpagine te plaatsen dit is nog maar weinig gevonden wat covid betreft
  De video is zeer belangrijk en voor de rest past u het maar aan
  Reeds geplaast dat was een vergissing
  Ik vond nergers waar ik dat bericht kon melden

 9. Je kunt overal wel wat achter zoeken.
  Volgens mij schrikt niemand ervan , in duitse verzorghuizen is dit ook , kleine 25 % overleden na vaccin.
  Niets om druk over te maken.

 10. Lees het boek “Dossier Mexicaanse Griep” eens… apart dat het verhaal exact hetzelfde is als toen. We hebben niets geleerd. Enige verschil is dat de “vaccins” (eigenlijk chemotherapie) vele malen gevaarlijker zijn. Ze worden alleen “vaccin” genoemd om de fabrikanten te vrijwaren van elke aansprakelijkheid. Deze regering is crimineel.

 11. Die Wallstreet-stier op de voorgrond van dat verpleeghuis is dat een omen of….een amen?

 12. Cefas: Dat heet baksheesh nieuws; niets nieuws aan toch? Anders vraag je het maar even aan de regering, die weten er alles van.

 13. Idd, Standvastig en MASSAAL het vaccin weigeren, veroorzaakt daadwerkelijk ” power to the people! “

 14. Toch wel een fraai sterfhuis! Als je sterven wil tenminste. Ik wacht wel op moedertje natuur; zij regelt dat al vijfeneenhalf miljard jaar. Er is al die tijd geen een terug gekomen om te klagen; dat is wat anders dan sterven door een hush, hush coronavaccin knutselarijtje.

 15. Ik word hier erg verdrietig van. Ben soms zo dankbaar dat mijn ouders dit allemaal niet meer hoeven mee te maken. Wat erg en dit is nog maar een begin.

 16. Dat gif (vaccine) is experimenteel, dus de overheid is verplicht de bevolking daar via de Media op te wijzen. En dat heeft niets te maken met enige schade vergoeding door wie dan ook. Daarmee plegen ze dan ook bewust een strafbaar feit, het wachten is dus op een tribunaal, daar moeten zij zich voor deze en andere daden verantwoorden.

 17. Ik woon hier vlakbij, ben wakker, al een tijdje/maanden, heb wel wat wakkere kennissen, maar kom graag in contact met mede wakkeren in de buurt, geen idee hoe? Soms het gevoel dat ik de enige in de stad ben, maar dat zal vast niet, toch, hoop ik

 18. Bij het laatste bericht van de NOS hierover, liet de NOS achterwege dat deze mensen vooraf gevaccineerd waren. Over nep nieuws gesproken.
  Als je alleen eenzijdig, alleen welgevallig en onvolledig nieuws brengt, valt dat ook onder de catagorie nepnieuws en de NOS is daar een ster in.

 19. En nog zjn er mensen die niet doorhebben dat we grotelijks worden belazerd.

Comments are closed.