Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken

Er zijn nog geen harde aanwijzingen voor dat het gedaan wordt, maar het is al wel technisch mogelijk om met een wattenstaafje nanodeeltjes bij mensen in te brengen.

—————————————————————————————————————————————-

DNA schade door nanodeeltjes wordt op TV ontkend, maar is al jaren wetenschappelijk bekend en bevestigd

—————————————————————————————————————————————-

Nanodeeltjes zoals die in het Pfizer/BioNtech vaccin, dat inmiddels aan honderdduizenden Nederlanders is toegediend, kunnen hersenschade veroorzaken. Dat is geen complottheorie, maar werd vastgesteld in een wetenschappelijk onderzoek dat in april 2018 in ‘Nature‘ werd gepubliceerd. Vandaar dat minister Hugo de Jonge vorig jaar wel moest toegeven dat deze nanodeeltjes ‘een risico’ vormen. Desondanks kan hij niet wachten totdat de hele bevolking er – het liefst verplicht – mee is geïnjecteerd. Is het risico op blijvende hersenschade werkelijk ‘het beste dat ons kan overkomen’, om zijn eigen woorden over dit vaccin aan te halen? Wat zegt het over iemands persoonlijkheid en intenties als iets dat potentieel levensgevaarlijk is, als exact het tegenovergestelde wordt gepresenteerd?

‘Nieuw onderzoek door wetenschappers toont aan dat zodra celbarrières worden blootgesteld aan metalen nanodeeltjes, er cellulaire boodschappers vrijkomen die schade kunnen toebrengen aan het DNA van ontwikkelende hersencellen.’ De paar experts die steeds op TV worden aangehaald en beweren dat er van DNA schade door de Covid vaccins geen enkele sprake kan zijn, weten dus òf niet waar ze het over hebben, òf vertellen leugens.

‘Tijdens hun interacties met cel membranen en de internalisering in cellen worden essentiële signaalpaden en processen veranderd,’ aldus de analyse van de studie op Science Daily. ‘Naast het beïnvloeden van de gezondheid van direct blootgestelde cellen kan de internalisering van nanodeeltjes ook op schadelijke wijze aangrenzende cellen aantasten, op een wijze die vergelijkbaar is met het radiation-induced bystander effect‘, afgekort RIBE, wat er eenvoudigweg gezegd op neerkomt dat beschadigde cellen hun schade aan omliggende cellen kunnen doorgeven.

DNA schade, ook aan andere kant van celbarrière

De wetenschappers brachten menselijke hersencellen in contact met een aan nanodeeltjes blootgestelde kweek van BeWo cellen, die vaak worden gebruikt om de placenta barrière te simuleren. De hersencellen bleken DNA schade op te lopen. Proeven in muizen bevestigden dat embryo’s schade oplopen aan het gedeelte in de hersenen dat het leervermogen en het geheugen bevat.

De bevindingen ‘ondersteunen het idee dat indirecte gevolgen van nanodeeltjes op cellen, wat in deze studie het geval is, bij het onderzoeken van hun veiligheid net zo belangrijk is om te overwegen als hun directe gevolgen. Belangrijk: de DNA schade aan neuronen was afhankelijk van de aanwezigheid van astrocyten. Dat is het meest voorkomende celtype in het brein, waarvan jarenlang wordt aangenomen dat ze een belangrijke rol als ondersteunde cel hebben. Het is echter nu bekend dat ze meerdere rollen in het brein hebben, en zowel positieve als negatieve effecten op aangrenzende neuronen kunnen hebben.’

De titel van de analyse op Science Daily is meteen de conclusie: ‘Nanodeeltjes kunnen aan de andere kant van een celbarrière DNA schade aan hersencellen veroorzaken.’ Als dat voor de placenta geldt, dan zal dat ook voor de bloed-hersenbarrière gelden. Hiervoor hoeven de nanodeeltjes die in het Pfizer vaccin zitten dus niet zelf door deze barrière te dringen om toch DNA schade aan menselijke hersenen te kunnen aanrichten. Die schade kan vrijwel onmiddellijke gevolgen voor de gezondheid hebben, maar zich ook pas na weken, maanden of zelfs jaren openbaren.

PCR test-virus?

In het artikel ‘Nasal Covid Swabs with Nanoparticles Cause Brain Damage‘ (PDF) legt John O’Sullivan (Principia Scientific) een rechtstreeks verband tussen nanodeeltjes en de corona testen, die de meeste mensen als bijzonder vervelend ervaren, omdat een lange wattenstaaf tot zeer diep in de neusholte wordt gestoken. Overigens is uit een zeer recente peer-reviewed studie gebleken dat het nut van het afnemen van dergelijke neusswabs bij mensen die verder gezond zijn of slechts lichte klachten hebben, niet is aangetoond.

Van een wetenschapper hebben wij vernomen dat het technologisch inmiddels mogelijk moet zijn om nanodeeltjes op de punt van een wattenstaaf aan te brengen, en zo in het menselijke lichaam te brengen. Harde aanwijzingen dat dit ook al daadwerkelijk wordt gedaan, zijn er echter (nog) niet.

Bij mijn weten was onderzoeksjournalist Martin Vrijland vorig jaar de eerste in Nederland die over de mogelijkheid schreef dat deze (zoals u weet voor dit doel totaal nutteloze PCR-) testen op deze wijze heimelijk zou kunnen worden misbruikt om mensen juist te besmetten.

‘Het PCR test-virus zal waarschijnlijk zelfs de hersenen van velen aantasten,’ schreef Vrijland op 10 november 2020, verwijzend naar een artikel op Russia Today. Gisteren wees hij op een nieuwe variant, het Nipah virus, dat volgens wetenschappers 75 keer dodelijker dan corona zou zijn. Vrijland: ‘We gaan een fase tegemoet waarbij overheden ons zullen gaan vertellen dat virussen en mutaties permanent onderdeel van ons leven zijn, en dat we online modificeerbare vaccins nodig hebben.’ (2)

Geniepige wijze om zo hoog mogelijke dekking te halen?

O’Sullivan vraagt zich hardop af ‘wat de reden kan zijn voor deze massale misleiding, waarmee in het geheim een vaccin wordt ingebracht om het coronavirus te verslaan?’ Het antwoord ligt volgens hem voor de hand: in veel landen hebben tientallen procenten van de bevolking aangegeven zich niet of hoogstwaarschijnlijk niet tegen Covid-19 te zullen laten inenten. In de VS is nog maar 40% van alle medewerkers in de gezondheidszorg zich van plan om zich te laten vaccineren.

Het zal totaal immoreel zijn, een schanddaad, een misdaad tegen de menselijkheid, maar wat nu als de – straks verplichte? – PCR testen inderdaad bedoeld zijn om (eventuele) vaccinatieweigeraars voor te zijn, en op geniepige wijze een zo hoog mogelijke dekking te behalen? Als mensen eenmaal ‘besmet’ zijn met deze nanodeeltjes, hetzij via het Pfizer vaccin, hetzij via een wattenstaafje (of beide), dan kunnen ze hoog of laag springen en protesteren wat ze willen, maar dan zijn de eventuele gevolgen voor hun gezondheid nooit meer ongedaan te maken.

Hetzelfde geldt voor het AstraZeneca/Oxford vaccin, dat weliswaar geen mRNA bevat, maar wel DNA (verpakt in een chimpansee adenovirus) dat codeert voor de aanmaak van mRNA, en vervolgens de spike-eiwitten van het coronavirus. Althans, voor de corona variant die al maanden (vrijwel) niet meer aanwezig is. Het (veronderstelde, nog steeds niet geïsoleerde) virus is inmiddels vele malen gemuteerd, en die mutaties hebben ook weer hun eigen varianten voortgebracht, waardoor de kans dat een van de vaccins die nu worden toegediend überhaupt werkt, nihil is.

Nutteloze vaccins houden terugkeer naar normaal onterecht tegen

Als u dan bedenkt dat corona een vastgestelde gemiddelde overlevingskans van 99,991% heeft (slechts 0,001% lager dan de griep), en 99% van de bevolking niet of nauwelijks klachten krijgt, dan hoeft u niet te worden uitgelegd dat deze op zijn best zinloze vaccins en corona testen* naar mijn mening eigenlijk maar op één plek thuishoren: de afvalcontainer. (* Zelfs Anthony Fauci erkende in december in een interview letterlijk dat de kans dat een PCR test een accurate corona diagnose oplevert ‘miniscuul’ is/).

We zouden dus onmiddellijk weer kunnen beginnen met terugkeren naar normaal en de wederopbouw van onze economie en samenleving. Iedere dag dat dit besluit wordt uitgesteld, is er, gezien de vele schrijnende verhalen van na vaccinatie overleden of doodziek geworden bejaarden, en tienduizenden ondernemers die op de rand van faillissement staan, één teveel, en mijns inziens opnieuw bewijs dat er een hele andere agenda wordt uitgevoerd dan het zogenaamd beschermen van de volksgezondheid.

Xander

(1) Nature Nanotechnology / Science Daily via Pastorbobreid.com
(2) Martin Vrijland

Zie ook o.a.:

19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @Mo, 10.09 uur. Haga stelt vragen en als minister kun je antwoorden, of een antwoord beloven.
  Maar De Jonge werd boos en verweet Haga (en met hem waarschijnlijk alle criticasters) het verspreiden van nepnieuws. Dat is niet sterk. Het kan er op duiden dat de minister weinig kennis van zaken heeft en blind vaart op het OMT (net als de premier die zich m.i. ook niet erg verdiept in materie). In de hele top van het ministerie van Ongezondheid zitten sowieso geen mensen met medische kennis. Dat is schrikbarend.
  Ooit werd het geloof verspreid dat bestuurders niet noodzakelijk de kennis hoefden te bezitten die aanwezig is in de organen die zij besturen. Het besturen an sich zou een vaardigheid zijn die boven alle inhoudelijke kennis staat. Dit zal gelden voor die zeldzame talenten die bereid zijn te luisteren naar de diverse vakmensen en in staat zijn al die gegevens te verwerken tot een goed besluit.
  Maar over ’t algemeen blijken manager-bestuurders in hun onwetendheid toch slechte beslissingen te nemen, juist omdat ze geen kennis hebben van de specifieke materie.
  Ooit waren leidinggevenden de mensen die vanuit hun werkervaring in de vakgebieden naar boven kwamen drijven.
  Nu hebben we ministers die van toeten noch blazen weten, en erg gemakkelijk worden beïnvloed door b.v. een OMT.

 2. @ron swart 3.28
  Ayatollah Khameini, heeft de moslims, enkele weken geleden, verboden van de genen spuit, te gaan halen, omdat er volgens bovengenoemde, kinderlijkjes in verwerkt zijn, en ze van britse en amerikaanse makelij zijn, wat zo al een reden genoeg zou moeten zijn, om ze te verwerpen.
  Tot op heden, zijn er geen inentingen geweest( of zogenaamde uitbraken) in de overvolle opvangcentra voor “vluchtelingen”.
  Juist voor de ramadan( 12 april) zullen de lockdowns versoepeld worden in de ganse eu.

 3. Reken maar dat er na de verkiezingen hardere maatregelen worden aangekondigd, zogenaamd om het coronavirus in te dammen. Hier en daar zijn de corona regels wat versoepeld om mensen zover te krijgen op het zittende establishment te blijven stemmen en niet op de PVV. Zoals Rutte en Grapperhaus met eigen woorden zeiden“ kan het kabinet de versoepelingen gauw terug draaien“ De burger betaald zoals altijd de rekening van de crisis. Einde vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en verraden worden door je buren en vrienden. Een wettelijke vaccinpaspoort voorkomt dat je ooit nog kunt werken, studeren of hypotheek afsluit mits je gevaccineerd bent. De overheden, koninklijke huizen en multinationals wisten uiteraard ver van te voren dat dit eraan zat te komen. Het is een misdaad tegen de menselijkheid, genocide met ons eigen belastinggeld gefinancierd. U verlangt weer naar het oude normaal, denkt u na de economische ellende nog lekker te kunnen genieten van die oorspronkelijke welvaart na alle faillissementen en lege schatkist v.d. staat?

 4. Het valt me op dat vanuit de islamitische wereld tot nu toe geen enkele reactie is gekomen op het door-en-door haram (onrein) vaccin met genetisch materiaal van chimpansees. Ook de islamitische wereld meet met twee maten, want hun geloofsgenoten de Oeigoeren in China hoeven op geen enkele steun te rekenen van Ankara of Riyad.

 5. Heb dit hier al eerder gedeeld maar nu zeker on topic.
  En tevens een bewijs dat het ten goede maar zeker te kwade gebruikt kan worden.
  Artikel is van 26 augustus 2019 en moet nu nog verder ontwikkeld zijn denk ik dan maar.
  Europe’s killer nanobot startups are taking on cancer
  https://sifted.eu/articles/nanobot-startups-europe/
  En nog vreemder vind ikzelf de nieuwe uitbraak van Ebola in Afrika maar hier bij ons is het al in gebruik bij genezing tegen hersen tumors?
  Wat klopt er dan niet of is het in het ziekenhuis geen gevaar of onder controle zonder vaccin?
  Dat vraag ik mijzelf weer af met deze virussen die ook in andere vormen gebruikt worden en met Ebola moet er een goed vaccin zijn anders spelen ze met vuur in het ziekenhuis.
  Het is hier in ontwikkeling een beetje spelen met Ebola
  https://news.yale.edu/2020/02/12/scientists-find-ally-fight-against-brain-tumors-ebola

 6. Achterlijke complot idioten xd ,5g gates weet ik het wat hier op deze site allemaal voorbij komt toen de mobiel kwam stonden ze ook op achterste benen moet je nu kijken ,vroeger deze site wel eens bezocht duidelijk dat ik er nu niet meer moet zijn ,leef lekker verder in de angst mensen

 7. Goed dat eindelijk eens gewezen wordt op het gevaar van nano deeltjes. (Alleen jammer dat de focus in dit artikel ligt op een kleine bron van nanodeeltjes blootstelling)
  Veel mensen zijn zich niet bewust van producten waarin nanodeeltes zitten zoals bijv. zonnebrandcrème.
  Uiteindelijk komt het dus neer op een afweging die mensen moeten maken. Uit de zon blijven of in de zon verbranden met kans op huidkanker of insmeren met kans op nanodeeltjes effecten.

 8. Het vaccin is het werkelijke virus. De massa is zo in angst gebracht door eerst een bewust veel te hoge IFR te noemen en nu weer met al die varianten. Het is allemaal BS, met hoofdletters inderdaad. Op het moment dat de mensheid op haar rug ligt, uitgemergeld en verslagen, en haar laatste adem uitblaast zullen de globalisten ons lachend vertellen dat er nooit een virus is geweest

 9. En leuk om te weten en te beseffen de griep is nu bijna uitgeroeid lijkt het?
  https://www.zerohedge.com/medical/uk-health-authorities-announce-not-single-case-flu-detected-year
  Dan nog gisteren BIJ OP1 de arts die patient zero heeft behandeld had het over griepachtige verschijnselen bij deze man?
  En iedereen die wilde is snel gevaccineerd tegen de griep sommige ouderen met een extra tegen Pneumokokken heeft het zo goed gewerkt?
  https://www.rivm.nl/pneumokokken/pneumokokkenprik-ouderen-najaar-2020
  En is niemand verbaasd dat de griep uitgebleven is of gemuteerd in corona want er is bijna niet getest in het begin van de uitbraak wel veel aannames gedaan.
  Zijn we nu weer bedonderd of is de wanhoop nu zo groot van onze regering dat angst zaaien het antwoord is op iedereen die vragen stelt of de term viruswappies gemeengoed geworden is?
  De geloofwaardigheid staat op het spel voor de verkiezingen en steeds is FvD de sjaak erg verdacht deze gang van zaken.
  De Rutte indoctrinatie moet uitgeschakeld worden om onze bevolking weer in een democratie te laten geloven en hun bestaan op te bouwen.

 10. Wanneer wordt NL eens een keer wakker en worden de feiten onder ogen gezien, we worden zwaar gemanipuleerd.
  Ook in mijn eigen omgeving is er helaas weinig ruimte voor een ander geluid dan het geluid van de media en de politiek en ben je al snel een complotwappie.

 11. https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/veel-reformatorische-ouderen-weigeren-vaccinatieprik.html#coral_talk_wrapper
  Op nu.nl is een draadje over gereformeerden die de prik uit religieuze overwegingen weigert.
  De onzin in de reacties (op een enkele uitzondering na dan) is werkelijk stuitend. Men vindt het heel normaal dat iemand die een prik weigert zijn plekje op de IC dient af te staan. Kennelijk niet op de hoogte met de cijfers en hoe groot die kans is zie je de angst er vanaf druipen.
  Er is een groep aan te wijzen die een grotere kans heeft om op die IC terecht te komen. Dat is inmiddels al lang bekend wie dat zijn. Daar wordt bewust niets mee gedaan om de angst er goed in te houden. Dit is werkelijk een grof schandaal. Iedereen moet helemaal niet geprikt worden dat is met een kanon schieten op een mug. Maar dat geldt ook voor vrijwel alle onzinnige maatregelen.
  Kennelijk is het beleid van die demissionaire clubje wel te beïnvloeden zoals deze week is gebleken. Burgers zullen hun vrijheid dus gewoon moeten terug eisen want dat zal vrees ik niet vanzelf gaan.

 12. Als Hugo de Jonge heel boos wordt doet Wybren van Haga iets heel goed. Hugo de Jonge is namelijk een leugenaar en een angstzaaier.
  https://www.youtube.com/watch?v=DPK-QEqRcEs
  Op 12.20 minuten komt namelijk de minister aan het woord. Hij verteld de kinderen dat er geen andere keuze is omdat anders alle (!) pappa`s, mamma`s, opa`s en oma`s ziek worden en dat gaat maar door. Waarom wordt daar niet op door gevraagd want dat is een keiharde leugen die de kinderen onnodig angst aanpraat. Dat is pas gevaarlijk, niet iemand die kritisch vragen stelt.
  Dus wat liegt deze demissionaire man nog meer bij elkaar?

 13. De prins is aan het werk en zal vele zielen winnen en ze zullen de glim lag van hem zien maar dan is het telaat de mens is al zo dikwijls gewaarschuwd maar wil niet luisteren horenddoof en ziende blind

 14. Gruwelijke praktijken. Goed dat jullie dat aan het licht brengen!

 15. Vergeet normaal. Daar gaan we niet meer naar terug. Elke jaar minstens een nieuwe prik halen wordt de norm. Afstand houden en mondkapjes blijven. Horeca, bars en restaurants zijn verleden tijd. Ook winkelen zoals we dat kende is afgelopen. Langzaam maar zeker wordt dit stuk gemaakt – bewust. Hoop wordt door de overheid uitgebuit. Inderdaad, de testen zelf vertrouwde ik vanaf het begin al van geen meter. Niks gaat mijn lichaam in, noch prik noch wattenstaaf, behalve die ik zelf in mijn oor stop. Het is duidelijk dat elk land zijn eigen maatregelen neemt en ligisch dat een virus nooit verdwijnt. Dat is duidelijk het doel niet. 2 weken alle neuzen één kant op komt niet ter sprake. Het virus en de daarbij horende ( verzonnen ) mutaties moeten in stand gehouden worden. Sencuur is in het leven geroepen. Dom houden is het doel. Dommer maken zelfs met mRNA technologie. Control. De kaarten zijn geschud. Het spel wordt nu gespeeld door ultra psychopatrische miljardairs die de laatste jaren van hun leven uit zijn op spectakel. Hou VOL ! Overleef deze zware 10 jaar.

 16. Technologie was in de jaren tachtig al verder dan we nu weten, géén of misschien een enkele burger weet hoe nano technologie werkt.

  Er is een heel oud boek waarin teksten geschreven staan, één ervan is dat mensen op één moment allen veranderd worden, in een zucht, als omdraaien van een knop !

  Er staat ook in hoe diegene die van deze wereld houdt erin vast blijft zitten en zich het eeuwige leven zal vervloeken en zal zoeken naar de dood.

  Ik ben bang voor de dood, niet voor de dood maar de manier waarop, een lange lijdensweg wil niemand maar dit is een mooie wereld met mooie mensen die nu weer naar de kapper kunnen gaan en weer blij zijn;

  Luister naar dit nummer van Rage Against The Machine uit het jaar 2000

  Het is een mooie wereld, speciaal voor jou, niet voor mij…..

  https://www.youtube.com/watch?v=Gy98fxNYK54

 17. Over het algemeen zijn de artikelen hier redelijk betrouwbaar, maar:
  Opmerkelijk, Xander nieuws neemt Martin Vrij land wel serieus, deze man beticht Jensen echter als “controlled opposition” .
  Maar Q-Anon is in de ogen van Xander wel een complottheorie. Vrijland niet zeker?
  Ik kan me 4 á 5 jaar geleden nog herinneren dat Xander de angst opriep dat er honderdduizenden moslimterroristen door heel Europa ondergedoken zaten, om op een dag tegelijk massaal de ongelovigen uit te moorden.
  Was dat geen complottheorie….

 18. Veel mensen zitten gevangen in een spagaat tussen gehoorzaamheid aan de overheid en hun verstand die zegt dat er i.v.m corona en lockdown met al zijn belachelijke, inconsequente, tegenstrijdige en willekeurige regeltjes van de overheid, talrijke dingen niet kloppen. Het veroorzaakt een psychische en morele verlamming en is voor de persoon uiterst vermoeiend, totdat er een duidelijke keuze wordt gemaakt voor het verstand, en dat vormt dan weer het begin van herstel van het gezonde denken en meer, dan komt het leven weer terug.

 19. Het kan nog erger steeds meer mutaties worden er gevonden nu een in Finland waar er al meerdere gevonden werden.
  En deze variant ontduikt zelfs de testen en mensen hebben geen klachten en symptomen maar zijn wel besmet met wat dan?
  Zullen de vaccins deze mutaties kunnen verslaan is de vraag er word al getwijfeld over de Zuid Afrikaanse waar het minder aanslaat.
  Ng even dan krijgt ieder land of regio zijn of haar eigen variant lijkt het wel en wat gaat dit betekenen voor onze vrijheid?
  Er is al sprake van een jaarlijkse enting net als de griep maar dit virus muteert blijkbaar nog veel sneller.
  https://www.zerohedge.com/covid-19/new-mutant-covid-strain-discovered-finland

 20. Het effect van hersen schade of het ontbreken van inhoudt reguleert en bepaald het leven van zichzelf benoemde “vrije” mensen al jaren, in het land der blinden is één oog de prins of wat ?

Comments are closed.