‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’

—————————————————————————————————————————————-

Resultaten hypothetisch omgezet naar Nederland: Geen 15.000, maar 943 corona doden – Verzet breidt zich uit, maar vraag ‘waarom’ durven meesten nog niet te stellen

—————————————————————————————————————————————-

Geen 2,4 miljoen, maar zo’n 150.000. Dat zou wereldwijd het werkelijke aantal dodelijke Covid slachtoffers zijn als een peer-reviewed studie naar de praktijken in de Verenigde Staten op de hele wereld wordt toegepast. In deze studie wordt geconstateerd dat de cijfers minstens 1600% overdreven zijn. Dat dit heel goed ook in Europa de realiteit kan zijn bleek vorig jaar al uit het beruchte opgenomen telefoongesprek met een RIVM medewerker, die feitelijk toegaf dat zo’n beetje alle sterfgevallen als corona doden worden geteld, zelfs verkeersslachtoffers.

Geen 15.000, maar nog geen 1000 doden?

Op basis van dezelfde cijfers zou voor ons land het aantal corona doden niet ruim 15.000, maar slechts 943 bedragen (ter vergelijk: iedere week overlijden gemiddeld 2900 mensen in Nederland). Zijn die andere dik 14.000 mensen dan niet gestorven? Natuurlijk wel, maar dat zou dan aan andere oorzaken liggen, zoals de vrijwel niet meer getelde griep (dat gepaard kan gaan met ernstige longontsteking), en deels genegeerde en/of onbehandelde comorbiditeiten zoals kanker en hartaandoeningen.

De 10 auteurs van de IPAK/PHPI* studie ‘Covid-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective’, die in oktober 2020 werd gepubliceerd, zijn onder meer werkzaam bij het Energetic Health Institute, het Covid Research Team, het Metabolic Healing Institute, het Nutrigenomics Research Institute, de Universiteit van Maryland, het Australische College of Nutritional & Environmental Medicine en het Royal Australian College of General Practitioners.

(* Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative)

‘Regels speciaal voor Covid verandert om 1600% overdrijving mogelijk te maken’

De burgerrechten waakhond All Concerned Citizens schrijft in een verklaring dat ‘dit baanbrekende peer-reviewed onderzoek… stelt dat de CDC opzettelijk een veelvoud aan federale wetten heeft geschonden… Bovendien heeft de CDC illegaal en exclusief voor Covid-19 nieuwe regels voor data verzameling ingevoerd, die hebben geleid tot een 1600% overdrijving van het aantal dodelijke slachtoffers.’

‘Het onderzoek stelt dat de CDC vanaf het begin van de crisis doelbewust de accuraatheid en integriteit van alle data over Covid-19 gevallen en -doden heeft gecompromitteerd, om zo op frauduleuze wijze deze cijfers op te blazen.’

‘Instructies om feitelijk iedere dode aan Covid toe te schrijven’

Op 24 maart publiceerde de CDC het document ‘NVSS Covid-19 Alert No.2’ waarin pathologen-anatomen, lijkschouwers en artsen de instructie kregen om feitelijke iedere dode als Covid slachtoffer te registreren. Hiervoor moesten zij tegen de geldende wetten en regels in alle reeds bestaande medische aandoeningen, dus comorbiditeiten, van de formulieren schrappen, zodat het erop leek dat de doden enkel aan Covid waren overleden.

‘Door het invoeren van deze nieuwe regels exclusief voor Covid-19, in strijd met de federale wet, stellen de researchers dat de CDC de data, die worden gebruikt door gekozen officials en volksgezondheid officials, in samenwerking met de onbewezen projectiemodellen van het IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) aanzienlijk heeft opgeblazen om zo het sluiten van scholen, kerken, entertainment,en MKB te rechtvaardigen, wat in heel het land tot ongekende emotionele en economische ontberingen heeft geleid.’

Deze conclusie lijkt eveneens naadloos van toepassing te zijn op de instituten en overheden in Nederland en bijna alle andere Westerse landen.

All Concerned Citizens heeft inmiddels een formele petitie ingediend bij het ministerie van Justitie, en bij alle Amerikaanse federale aanklagers, om onmiddellijk een ‘grand jury’ onderzoek naar deze beschuldigingen in te stellen.

Verzet breidt zich uit, maar vraag ‘waarom’ durven meesten nog niet te stellen

In Nederland begint het verzet zich eindelijk uit te breiden tot de ‘prominentere’ lagen van de bevolking. Wat meestal nog ontbreekt is een antwoord of serie mogelijke antwoorden op de prangende vraag ‘waarom?’ Waarom wordt in strijd met alle eerdere geldende regels en gebruiken voor het omgaan met een luchtwegvirus met een vastgestelde IFR van slechts 0,05% (tot 70 jaar) en maximaal 0,23% (inclusief ouderen), wat niet erger is dan een griep, de complete samenleving en economie aan wurgende regels onderworpen die stapsgewijs alles aan het kapotmaken zijn?

Gaan deze prominenten nu ook eindelijk overwegen dat het antwoord niet ‘domheid’ is, of louter ‘angst’? Dat zou een initiële verklaring kunnen zijn geweest, maar niet nu al bijna een jaar lang doelbewust dit verwoestende beleid wordt volgehouden en zelfs uitgebreid, en nadat de democratie door middel van een spoedwet is veranderd in een dictatuur, die zichzelf feitelijk absolute macht heeft gegeven door af te treden, maar er ondertussen met behulp van bevriende rechters wel voor zorgt dat de keiharde maatregelen onverkort gehandhaafd blijven.

Vanaf het voorjaar van 2020 noemen wij dit niet voor niets een (verkapte) staatsgreep. Alles wat er sindsdien gedaan is, nog steeds wordt gedaan, en in de nabije toekomst nog zal worden gedaan, bevestigt dat deze karakterisering beslist niet overdreven is.

We zijn het aan onszelf verplicht om vreedzaam in verzet te komen

Maar erkennen dat dit inderdaad een machtsovername is, een coup tegen onze democratie, vrijheid, samenleving en economie, betekent dat onder ogen moet worden gezien dat we bestuurd worden door een nationale en internationale groep autoritaire mensen die bereid zijn om ten koste van het welzijn van het volk hun eigen doelstellingen (zoals vastgelegd in onder andere de ‘Great Reset‘ (‘Build Back Better’), Agenda 21/2030, de ‘Green New Deal’ en de massale Covid vaccinatiecampagnes) te verwezenlijken.

Die erkenning maait echter heel veel zekerheden en vanzelfsprekendheden onder de voeten van de mensen weg, en maakt hun toekomst ineens erg een onveilig en ongewis. Dat is, gekoppeld aan de door de mainstream media dagelijks in opdracht van die dictatuur ingepeperde irrationele angst, de belangrijkste reden dat de meerderheid nog steeds vastklampt aan de heersende macht, in de ijdele, valse hoop dat straks alles weer ‘normaal wordt.

Maar dat wordt het nooit meer, althans, niet als mensen niet onmiddellijk massaal vreedzaam in verzet komen, en burgerlijk ongehoorzaam worden door de regels en autoriteit van deze machthebbers simpelweg te gaan negeren. Want laat één ding duidelijk zijn: u bent niet verplicht om door niets te doen en af te wachten mee te blijven werken aan uw eigen ondergang, noch aan de geplande afbraak en ondergang van uw land. U bent het aan uw kinderen, uzelf, uw familie, uw bedrijf en uw landgenoten WEL verplicht om er alles aan te doen om die afbraak en ondergang te voorkomen. De aloude vlieger ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat in dit internettijdperk namelijk niet meer op.

 

Xander

Zie ook o.a.:

18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het corona virus (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
04-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)12-09: Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

  1. @Polleke schreef:
    20/02/2021 om 8:45 pm

    Ik ga bij deze graag op je aanbod in om van gedachten te wisselen. Bij deze geef ik toestemming aan Xandernieuws dat mijn e-mailadres met jou wordt gedeeld.

    Polleke en Lammert, mail uw email naar modxnieuws@gmail.com met het verzoek om uw e-mail te delen, Mod.

  2. En hoeveel mensen daarvan zijn puur door het coronaprotocol overleden? De testen deugen niet. Heb meerdere verhalen gehoord van mensen die zijn overleden, die met benauwdheid klachten werden opgenomen. Werden bekeken als corona patiënten, maar zijn gestorven door andere ziekten. bv, adervernauwing, hartklachten enz.
    Vandaag weer een verhaal gehoord van iemand dat een kankerpatiënt niet geholpen wordt. Echt al veel horror verhalen gehoord qua zorg/ziekenhuis.
    Wandel veel met de hond, kom veel mensen tegen, vooral ouderen. Of ze nu wel of niet in corona geloven, ze zeggen allemaal hetzelfde: we worden opgeruimd!
    De meeste zijn bang voor de stempel corona. Dus bang om ziek te worden. Om naar het ziekenhuis te gaan.(verkeerde behandeling)
    Heb ook al verhalen gehoord over uitstel operatie, men behandelt eerst mensen met medicatie, of met simpele ingrepen.
    Dus mensen zijn op verschillende manieren wel wakker. Bij ouderen kun je beter niet over het grote plan/transhumanisme etc praten. Is te heftig.
    Probeer op hun level te blijven praten. Kleine stapjes.
    Sprak met een jongere met kind. Was ook wakker geworden. Ze zei: die spuiten hadden ze volgens mij al klaar liggen. Ben er volop met haar in gesprek gegaan. Over natuur, weerstand opbouwen, geestelijk en lichamelijk in balans zijn enz. Basis gezondheid wordt niet meegenomen in de maatregelingen. Was denk ik toch iets te heftig nog. We hadden het over een geluidje wat we regelmatig in de lucht horen, die ook toen hoorbaar was.(of ze aan het boren zijn geluidje, maar dan vanuit de lucht) geoengeneering van het vliegveld, zei ik. Ging door over engeneering. Noordpool, haarp enz. Ik zei: raar, dat het vooral s’nachts hard waait.

  3. @Lammert

    Dan nodig ik jou en je familie hierbij uit om binnenkort bij mij een kop koffie (geen eufemisme voor een demo dit keer, maar echt koffie) te komen halen en met elkaar van gedachten te wisselen. Want ik ben het wel met je eens; we zitten in een bubbel en gedeelde smart is halve smart toch?

    Laat maar wat horen. En anderen zijn vanzelfsprekend ook welkom. Xander heeft mijn e-mailadres, daar kan ook wel een adres bij toch?

  4. @Oma schreef:
    20/02/2021 om 2:12 pm

    Helemaal met u eens. Het begint bij onszelf. Het is wel een verzet met lange adem. Bij mij in de supermarkt moet ik sinds 1 week na ieder bezoek een verklaring afleggen voor het niet dragen van een mondkapje. Kassières worden waarschijnlijk onder druk gezet als ze er niet naar vragen (zowel ik als mijn vrouw krijgen dit als verklaring mee, twerwijl er genoeg mensen zijn die weten dat het mondkapje niet werkt).

    Gisteren heb ik bij wijze van experiment een kassiêre zitten plagen en dan valt mij wel wat op. Nadat ze mij had gevraagd of ik tot de uitzondering behoor, gaf ze aan dat de supermarkt zich graag aan de regels houdt. Ik heb toen de bal teruggekaatst: “U weet dat u nu in overtreding bent?” Ze vroeg zich af waar ik op doelde. “U overtreedt artikel 6.2 van de Arbowet”. Haar antwoord: “Oh, dat weet ik allemaal niet, maar wij houden ons aan de regels.” Toen ik haar wees op de gezondheidsrisico’s, kwam wederom het antwoord: “Dat weet ik allemaal niet, maar we moeten ons aan de regels houden, want anders ben ik mijn baan kwijt.”

    Het mantra van de leugen is zo verschrikkelijk sterk, dat mensen heel moeilijk uit hun psychose zijn te halen. Christenen die in de massapsychose zitten doen er nog een schepje bovenop door te stellen dat we niet mogen oordelen. Als ik aangeef dat de code van Neurenberg wordt geschonden en wat daarvan de consequenties zijn voor bijvoorbeeld Rutte, dan is meteen het antwoord: “Dat weet ik allemaal niet, maar ik oordeel niet.” Als ik probeer uit te leggen aan de hand van een metafoor wat het verschil is tussen een situatie beoordelen en het veroordelen en wie welke verantwoordelijkheid heeft (een politie agent beoordeelt een situatie en oordeelt of er een bon wordt uitgeschreven of dat er tot aanhouding moet worden overgegaan. De rechter weegt de feiten en komt na het beoordelen van een zaak al dan niet tot een veroordeling), dan kijken mensen heel glazig en herhalen ze: “Ja, maar ik oordeel niet.”

    Van dit soort geneuzel word ik eerlijk gezegd wel eens moedeloos en het zou wel eens prettig zijn als er af en toe wat meer mensen in de buurt zouden zijn die meestrijden. Nu zitten de strijders verspreid over Nederland en vecht iedereen in zijn/haar eigen bubble. Maar goed, dat blijkt de Dutch disease te heten (de term heb ik deze week geleerd van wachter) en dat virus is wel erg hardnekkig.

  5. Ik vind dit een sterk stuk alleen toen ik het las overviel mij het gevoel : Willen de mensen de waarheid zien dat willens/wetens alles kapot gemaakt wordt omdat er een plan achter zit ?? ( great reset, agenda 2030, enz )
    Het is hetzelfde als in de 2 de WO was bij nazi Duitsland : Het was te erg om te geloven dat mensen tot zo iets in staat zijn maar Hitler was misschien minder erg als wat er nu gaande is .
    Men KON zich dat NIET voorstellen.

    Maar, ja het gebeurt opnieuw , het is wat ik zei in mijn vorige stuk . men heeft niet de ballen om op te staan en ja , ik heb al opgestaan maar wij hebben hulp nodig !!

    Neen, niet Xander moet het verzet regelen, wij met z’n allen !!!
    We kunnen dit niet alleen ; We moeten dit met z’n allen doen !!

  6. @ Oma.
    Voeg zelf daad bij het woord:
    Loop ’s avonds na 21 u. in uw woonplaats het politiebureau binnen of naar die plaats waarvan u zeker weet dat daar politie \ BOA is en weiger op aanzegging een muilkorf te dragen.
    Weiger uw naam enz. te geven, want dat bent u niet verplicht en aanvaard de gevolgen.
    Dat is dan UW vreedzaam verzet. Doe het, als u inmiddels weer op vrije voeten bent, de volgende dag weer, dan weer, dan weer enz. enz. enz. enz.
    Prachtig !!!! Moet u beslist doen en dan hier plaatsen of u dat allemaal hebt gedaan en wat de gevolgen waren!!
    Overigens, Oma, stel ik mij voor dat ik in het verleden meer gedaan heb om in Nederland alles te veranderen dan de gemiddelde Nederlander, wellicht pf welZEKER ook u.
    Tot slot: natuurlijk bent u hier op een forum om met iedereen van gedachten te wisselen, maar ik beschouw mijn opmerkingen in deze als alléén aan Xander gericht en niet om met ieder die iets raaskalt en uit de duim zuigt woorden te wisselen.
    Dus: einde verhaal met u.

    Annab, uw gedrag is beneden alle peil. Als u een vraag stelt aan XN mogen ook alle gasten daarop reageren. Het beheer heeft u al een antwoord op uw vraag gegeven. Gelieve uw excuses aan te bieden aan uw mede forumgast Oma voor uw gedrag. Mod.

  7. @annab: u hebt het niet begrepen, hé?

    “…onmiddellijk massaal vreedzaam in verzet komen, en burgerlijk ongehoorzaam worden door de regels en autoriteit van deze machthebbers simpelweg te gaan negeren.”

    Het is UW verantwoordelijkheid en van iedere burger om haar/zijn steentje bij te dragen door meteen het mondmasker en de wurgmaatregelen weg te smijten door het normale leven te hervatten===> DAT is het vreedzame verzet!
    Daar moet je niet voor naar Xander wijzen maar bij jezelf beginnen als voorbeeld dat dan anderen zullen navolgen, tenminste als je die moed hebt.

  8. Even mysterieus als het ‘verschrikkelijke’ coronavirus ‘toevallig’ in het jaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen opgedoken is, zal het nu terug verdwijnen dank zij allerlei wondervaccins, die in spoedtempo in mekaar geflanst werden en nauwelijks getest zijn.

    Als we één les kunnen leren uit heel deze fake coronacrisis, is het wel dat ze aangetoond heeft hoe naïef en gemakkelijk manipuleerbaar 90% van de ‘sheeple’ bevolking nog altijd is.

    De deep state elite en hun trawanten in de mainstream media kunnen verder op beide oren slapen en toosten op het succes van hun volksmanipulatie en het afzetten van Donald Trump.

  9. “Wil jij dan niet zo snel mogelijk terug naar normaal?” Een vraag die ik vaak krijg.

    Natuurlijk wil ik dat! Heel graag zelfs!

    Ik wil dolgraag weer uit eten. Ik kan niet wachten om weer gezellig een bioscoopje te pakken of op een terrasje te zitten met een glas wijn in m’n hand. En ik moet echt hoognodig weer gaan sporten. Net als bijna iedereen in dit land.

    Ik kan niet wachten tot dit land van ‘t slot gaat. Net als al die ondernemers die nagenoeg of al helemaal failliet zijn, al die ouderen die vereenzamen en alle jongeren die met hun ziel onder de arm lopen en zich afvragen waar hun toekomst gebleven is …

    Maar ik laat mij niet in gijzeling nemen door onze overheid. Ik weiger om me te laten chanteren met gedwongen maatregelen als een testbewijs …

    Onze overheid is volledig de weg kwijt. Dit demissionair kabinet loopt blijkbaar aan de leiband van de World Health Organization en de farmaceutische industrie. Ik heb geen idee welke agenda deze organisaties voeren, maar ik ga er vanuit dat hun agenda’s voor alles te maken hebben met een uitermate lucratief verdienmodel.

    En ik weiger om mee te doen aan dat verdienmodel. Ik ga niet betalen voor het inleveren van onze vrijheid.

  10. Coronavaccin 18.000 procent meer dodelijk dan griepvaccin.
    https://niburu.co/gezondheid/16018-coronavaccin-18-000-procent-meer-dodelijk-dan-griepvaccin
    Een bevolking van 17 miljoen Nederlanders, is tot een langzame dood veroordeeld, door 300 politieke volksverlakkers.
    Bijna geen enkele politieke partij, heeft stelling genomen tegen de verplichte mondkapjes en die zinloze avondklok. Het volk is gewoon massaal verraden, aan de farmaceutische industrie en haar politieke kompanen. Wie op 17 maart op weer deze partijen stemt, die verdiend ook niet beter.

  11. Corona hoax zorgde voor veel doden onder het oude volk aan onderliggende aandoeningen die niet (meer) (konden) worden behandeld en zal door achterstanden nog veel doden eisen in de toekomst.
    Corona hoax zorgde voor de economische afbraak van de economische belangen en structuren van het oude volk: het buitenland is immers groter en er daar valt meer te verdienen dan in de kleine oude omgeving die zorgt voor zaken als pro-brexit, weerstand tegen ongebreidelde immigratie en asiel.
    De oude bevolkingen worden opzettelijk vervangen en ingeruild voor mondiale fusion van winkelformules, tv-rechten, merchandising, financing.

    Anders kan je niet denken als na 4 maanden onderzoek in het londense ov géén enkel spoor van corona en de varianten werd gevonden terwijl er wekelijks nog tienduizenden besmettingen bijkwamen.
    https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9278671/Scientists-swabbing-London-Underground-no-traces-coronavirus.html

  12. Wat kunnen we als burger doen wanneer we door allerlei informatie zijn gaan inzien dat er een vervelende agenda wordt uitgevoerd?

    Baudet legt goed bloot hoe het partijkartel-mediakartel-postcodeloterij in elkaar zit. Goed gedaan door Baudet, wat u verder ook van FvD vindt.

    Dit biedt u als burger aanknopingspunten. Doe niet mee aan de Postcodeloterij. Die loterij stuurt veel geld naar allerlei ngo’s die een individueel bedrijf kapot procedeert of zelfs een complete bedrijfstak de vernieling in probeert te helpen. Een bedrijfstak waar mogelijk een groot deel van uw familie werkt.

    Kijk zeer beperkt naar de NPO en commerciële TV zenders. Wanneer hun kijkcijfers instorten hebben ze minder invloed. Soms kunnen we er niet omheen om toch te weten te komen welke idiote maatregelen de huidige regering nu weer over de bevolking uitgiet. De NPO helemaal weg ben ik niet voor omdat er soms een nuttig programma tussen zit.

    Stem niet meer op het partijkartel. Niet meer links-liberaal-midden stemmen. Ik zou het een mooi politiek experiment vinden om een grote SGP te hebben. Maar realisme is ook belangrijk, dus laten we gaan voor SGP met vier zetels of meer.

    Grote demonstraties zoals tegen de kruisraketten blijken moeilijk voor elkaar te krijgen. Dat zal allerlei oorzaken hebben. Een in opzet vreedzame demonstratie blijkt makkelijk verpest te worden door relschoppers die er op af komen. Hoe dat opgelost kan worden weet ik niet zo snel. Frustratie afreageren op politiemensen is zinloos. Het kan uw buurman of buurvrouw zijn. Met wie u misschien prettig traint in de sportschool. Ook al is er misschien wel eens niet goed opgetreden door politiemensen. Door relschoppers is er in ieder geval ook verkeerd opgetreden tegen politiemensen.

    Bestuur lijkt de demonstraties te veel af te knijpen. Dat werkt ook niet mee. Besmettingen in de buitenlucht zijn er niet, dus dat kan het probleem niet zijn. Hoe goede demonstraties te organiseren is niet mijn specialisme.

    Wat ik heb vermeld in de alinea’s 3,4 en 5 heeft in ieder geval nut.

  13. Ik ga eigenlijk al uit van een verloren zaak. De veranderingen die ze willen doorvoeren gaat hun lukken. Het wordt nooit meer zoals het was en hoogstwaarschijnlijk gaat het allemaal nog ver ergen. En we hadden het goed. Onze vorige normaal was eigenlijk ook een door “hun” gecreëerde realiteit. Dat wil zeggen dat ze altijd al de grote lijnen hebben uitgezet. Daarom zie ik er geen heil in. Ze zijn te machtig ook al zijn we met veel.
    Je zal het er het beste van moeten maken. En geschiedenis heeft uitgewezen dat mensen in tijden als deze toch heel vindingrijk worden. Daar ben ik dan wel positief over.

  14. @Annab en @Kees

    Verzet begint altijd bij jezelf. Met een vinger wijzen naar een ander (ongeacht wie of wat) en lijdzaam toekijken en afwachten tot iemand de leiding neemt, is bij voorbaat gedoemd te mislukken.

    Kom zelf in actie! Ga in gesprek met je naaste omgeving, op een open manier. Stel vragen als “Wat vind jij hier nu van?” en “Hoeveel schade heb jij/je bedrijf nu opgelopen?” etc ….

    Op die manier dwing je mensen tot nadenken en alleen mensen die zelf gaan nadenken zijn bereid tot actie.

  15. Mijn complimenten voor wat je schrijft en ook al in 2009 schreef.
    Hier in Israel kan ik zien dat het allemaal waarheid aan het worden is.
    Ik denk ook Openbaringen ook vanuit Israel aanvangt.
    Kerken/Christenen slapen, maar er komen ook maar twee Lampenstandaarden voor in Openbaringen van de zeven gemeentes.

  16. Beste Xander,

    Waarom heeft het demissionair kabinet absolute macht? (nu ze demissionair zijn)
    Op welke manier bedoel je dat?
    Ik heb begrepen dat ze niet meer macht hebben dan anders. Ze hebben nog steeds de meerderheid van stemmen nodig om keuzes door te voeren. Kun je dat uitleggen?

  17. Dus al de mensen in de beschaving die deze zieke mensen behandelen werken onder een wereld wijd netwerk, laat me niet lachen.

  18. even zo kort mogelijk. Ik wilde wat kwijt over de winterstorm in Texas. Om te zien hoe erg het is zouden jullie een kijkje kunnen nemen op reddit.com/r/wellthatsucks. De foto’s stromen binnen over woningen met gesprongen waterleidingen, allerlei bevriezingen et cetera. Het kwam even ter sprake op RTL nieuws die de oorzaak legde bij, jawel, opwarming van de noordpool!!!!! Ze hebben dat mogelijk hier vandaan: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-16/how-the-warming-arctic-helped-drive-a-deep-freeze-into-texas?utm_campaign=news&utm_medium=bd&utm_source=applenews daar zijn cookies verplicht maar u hoeft het niet per se te lezen.

  19. @ J. Staal
    19/02/2021 om 7:26 pm
    “De politie die de kant van het volk kiest ” . ??
    De politie is precies de organisatie die de dictatuur tot stand brengt , het zijn slechts huurlingen.
    Zij zorgen ervoor dat de leugens van de regering ten uitvoer worden gebracht .
    Enige ethiek zou ik van een zeer dubieuze organisatie maar niet verwachten .

  20. Valt op dat de meeste schapen, die voor/bij de overheid werken, meegaan als blinde vinken die geen onderzoek (willen) doen.
    Ze zijn bang om te worden ontslagen als ze er tegenin gaan.
    Natuurlijk hebben ze vaste lasten en (eventueel) een consumptief krediet.

  21. Hoe kan je je verzetten tegen de overheid als je weet dat diezelfde overheid alles kan volgen wat je post? Voortaan alles via brievenpost, duivenmail of rooksignalen?
    Waarom denk je dat de kroegen gesloten zijn? Dat zijn plaatsen waar mensen van gedachten wisselen, waar oppositie geboren wordt en dat is niet naar de zin van de overheid. Restaurants zijn in dit opzicht collateral damage. Nee, het café, de kroeg is het ware doel van deze hetze.
    Verhinder de mensen om samen te komen en ideëen uit te wisselen. Verhinder ze om samen te praten en tot conclusies te komen. Een jaar zonder kroeg resulteert in een krankzinnige maatschappij omdat mensen hun ongenoegen niet meer kunnen spuien en alles op moeten kroppen.

  22. Annab 19.2.
    U heeft gelijk . xander heeft een grote mond maar doet niet . De mensen achter xander zijn net zo schuldig aan deze situatie als de regering. Het is tijd dat xander ook leiding neemt en het verzet leid . Denk maar een goed na xander .

    Demonstraties hebben geen zin en worden altijd geïnfiltreerd door oproerkraaiers. U zult in uw eigen sociale netwerk mensen kunnen gaan informeren, ga met ze in gesprek. Mod.

  23. helga zuijdam schreef:
    19/02/2021 om 5:46 pm
    Hier hetzelfde. Je wordt voor gek verklaard. Op 1 enkeling na. Ik stop ermee. Dan laten ze zich maar inenten. Wie niet horen wil moet maar voelen, maar het is triest.

  24. Het huidige regiem Rutte bestaande uit vvd, cda, d66 en cu moet zo vlug mogelijk verdwijnen. Deze 4 brengen ons land naar de afgrond.

  25. PS: Europa is net zo corrupt als een bananenstaat, met dat verschil dat de corruptie veel geraffineerder is. Weet u nog, Helmut Kohl, de man die de EURO er doordrukte en later veel steekpenningen in zijn bezit bleek te hebben.

  26. Reken er maar op ze eigenlijk de avondklok zouden willen uitzingen totdat de zomertijd ingaat.
    Ik kan het even helaas niet anders ziet.

    Want de cijfers zullen zo erg zijn dat ze tot aan de zomertijd dit gaan rekken. Gefeliciteerd Nederlands gevangenis huis. Je kunt dan nog beter in de bajes zitten. Word je overdag nog eens gelucht.

    Momenteel is er gesteggeld over een wel of niet voorbarig bericht dat op teletekst stond.

    Spyfromthesky

  27. Het is allemaal vrij eenvoudig. De elite maakten jaren iedereen tot slaaf door jullie aan de schuld te helpen. Iedereen kwam braaf elke maand de interest aan de elite brengen. Gratis geld voor hun. Dit business model is om zeep nu het financiële systeem om zeep is. Om de tijd te rekken is er nu vrijwel geen interest.

    Dus nu wordt er een nieuw verdien model voor de elite uitgedokterd. De big reset. Huren vanaf je geboorte tot je dood gaat: lees betalen vanaf dat je geboren wordt totdat je dood gaat. 3x raden waar die huur heen gaat?
    Feodalisme 3.0.

    Dus nu moet de middenstand uitgeroeid worden, zodat alles goedkoop in handen komt van de elite. Dus lockdowns totdat dat doel bereikt is.

    The big reset – Build back beter – Rutte is de lakei die het in Nederland uit moet voeren.
    En voor de mensen die denken dat dit conspiracy denken is raad ik aan de volgende dingen eens goed te onderzoeken:
    -Verdrag van Maastricht
    -Afschaffing referenda
    -Afschaffing dividend belasting
    Dus als u denkt dat u als kiezer iets te zeggen heeft, dan heeft u niet begrepen wat er tijdens bovenstaande gebeurtenissen is gebeurd.

    M.b.t. viruswaarheid, nu de regering in het nauw is gedreven wordt het laatste redmiddel gebruikt; de aangevers persoonlijk aanvallen en zwartmaken om hun criminele gedrag.
    Kan best zo zijn, daarvoor hebben ze hun maatschappelijke straf gehad. Blijft dat ze sterke punten aanvoeren in hun motivatie. Daar heeft het gemiddelde publiek meestal weinig oog voor.

    Als de vos de passie preekt, boer pas op uw kippen.

  28. “Beste Annab, wat denkt u om zelf iets vreedzaams te ondernemen ? Mod.
    Lijkt mij zinloos, beste Xander. En daarom schreef ik die woorden als antwoord op UW mededelingen en UW aanbevelingen voor anderen.
    Maar goed, als u een andere en wellicht betere mening hebt: graag! Ik wacht.

    Annab, zinloos? u kunt op kleine schaal anderen informeren.Mod.

  29. Hoi Xander,

    Ik moet ze nageven, het plan wat zich nu aan het uitrollen is, is gemaakt door groot meesters en wel overdacht. De mindset van de gemiddelde burger, is laten we zeggen aardig geïndoctrineerd door de decennia heen.
    Concreet gezien hebben we het nog te goed en doet het nog te weinig pijn. De mensheid zal pas in beweging komen als het waarschijnlijk al te laat is.
    We zijn gewend geraakt aan dat alles voor ons geregeld word en dat er voor ons gezorgd wordt. En zorgen, dat doe je voor kleine kinderen. De mens is zijn ware aard verloren, de man is geen man meer en de vrouw geen vrouw. Uiteindelijk zijn er maar 2 dingen belangrijk en dat zijn leven en dood. Zolang die 2 uitersten niet tastbaar worden, zullen we naar mijn mening, door blijven modderen …omdat we de illusie hebben dat er voor ons wordt gezorgd en dat het wel goed komt.
    De illuminati brengt offers uit, maar zijn wij ook bereid om offers uit te brengen? Een voor allen en allen voor een? Vooralsnog nee….want we hebben het nog tè goed..

  30. @J.Staal,
    Woon naast een moslim familie, die lachen altijd met vreedzame betogingen, en vreedzame demonstraties, door vreedzame burgers, die beleefd vragen, om aub , dit of dat niet meer te doen, aub meneer de politieker.
    Ze hebben letterlijk en figuurlijk lak aan zwakke mensen.
    Ze verwijzen me altijd naar de filmpjes die op you tube , etc.., te vinden zijn, waar een relatieve kleine groep, de politie keer op keer een pak rammel geeft en ze daarna van de eigenvolkhatende/sociopatische politiek nog meer voordelen krijgen !
    Mijn two cents, doe ermee wat je wilt.

  31. Yup. Er sterven te weinig donkeren met kleine hondjes en grote zonnebrillen 😉
    Het is een gewenste auslösing van blanke ouderen waarbij mulats garen spinnen.
    Welcome to the mixed epogue till death follows.

  32. Het is inderdaad onvoorstelbaar dat mensen niet massaal in opstand komen. Duidelijk geïndoctrineerd door de corrupte MSM, voorgelogen door de eigen regering en een parlement dat blind alles accepteert wat de regering ze voorhoudt. Nog een snuifje angst er bij en we hebben de huidige situatie.
    In de tussentijd implementeert de NWO Agenda 21 en laten we ons gewillig tot slaaf maken. Onbegrijpelijk dat de hele middenstand niet in opstand komt. Waar is onze oerkracht, dus egoïsme om te overleven, gebleven en laten we ons gewillig naar de slachtbank leiden? Ik kan er met mijn pet niet bij. Zal wel mijn leeftijd zijn.

  33. Vreedzaam verzet ? Ik geloof daar niet meer in. Kijk naar de verschillende vreedzame demonstratie’s die door de M.E. met buitenproportioneel geweld wordt beëindigd. De regels negeren (anderhalve meter, mondkapjes etc.) kan je een hoop geld kosten.
    Het bieden van verzet is eigenlijk niet meer mogelijk. Ja massaal, maar dat zie ik voorlopig nog niet gebeuren.
    Alleen als de politie en/of het leger de kant van het volk kiezen is er hoop.

  34. In Engeland willen ze nu ook mensen met hoofdpijn en vermoeidheid meetellen. De zwendel neemt met de dag ernstigere vormen aan. Weet iemand wat we er nog tegen kunnen doen nu de rechters buiten spel worden gezet en de democratie aan leugens en verdichtsels ten onder is gegaan?

  35. Krote truuk: Als het even zo doorgaat doet de Hoge Raad pas een uitspraak als de avondklok officiëel voorbij is. Zo kan iedereen zijn handen is onschuld wassen en krijgt de overheid toch haar zin. De koopman Nederlander kent werkelijk álle trucjes bij het spelen van de heilige onschuld. Dat element van sluwheid lijkt me typisch Hollands. En het roept zelfs een vorm van bewondering op.

  36. Al zo vaak heb ik geprobeerd mensen wakker te schudden met rede en klip en klaar bewijs te overtuigen, maar de hynose zit er te diep in. Ook bijzondere artikelen op FB geplaatst om te bewerkstelligen dat men wakker wordt. Is het dat mensen zich zo bedot voelen dat ze er maar in mee gaan, omdat ze het niet kunnen verkroppen zo bij de neus genomen te zijn ? Mijns inziens waren mijn pogingen tevergeefs, ik heb de moed opgegeven, een aluhoedje en een doemdenker, dat schijn ik te nu te zijn. Dus bij deze, wat men zaait zal men oogsten, het volk krijgt de regering die het verdient, jammer maar helaas…..

  37. En vergeet niet dat mevrouw Bruijning géén arts is die dagelijks zieke kinderen ziet: https://twitter.com/P_Bruijnin
    Desondanks oordeelt ze vanuit haar theoretische kamertje dat kinderen geen normaal leven meer mogen hebben. Deze ziekte moet werkelijk zo snel mogelijk eindigen. De hele maatschappij die gehoorzamen moet aan modellen die nerds hebben bedacht achter hun computers.
    Computermodellen zijn een heel andere wereld. Ze hebben b.v. géén weet van menselijke relaties en de enorme fysieke kracht van de intermenselijke genegenheid.
    Stop met de dictatuur van de theoretici!!!! Ook in het onderwijs hebben zulke mensen rampen veroorzaakt die vooral de zwakste leerlingen hebben getroffen.
    Maar ook in landen als Rusland en China hebben zulke theoretici miljoenen doden op hun geweten. Maar ook nazi Duitsland beriep zich op theoretische modellen.

  38. Er is net een nieuwe video van David Icke verschenen, die zeer openbarend is voor wat betreft de bedoelingen van de cult die bezig is ons te onderwerpen en deels uit te roeien.
    Hij draagt hierin nieuwe gezichtspunten aan omtrent de bedoelingen van de “Cult” en waar het eindigt. Dit tezamen met de dringende oproep om niet langer lijdzaam toe te zien en daardoor mogelijk te maken dat het plan werkelijkheid wordt.
    Eenvoudig ophouden de maatregelen na te leven en niet langer mee te werken aan het duivelse plan. Hopelijk werkt de link, de video is zeer de moeite waard.
    https://davidicke.com/2021/02/19/why-the-cult-agenda-is-so-anti-human-david-icke-dot-connector-videocast/

  39. Hier in Tsjechië zijn de cijfers ook echt schrikbarend, de Tsjechen trekken zich niet zoveel aan van de maatregelen. Dus… moet de angst er beter ingepompt worden.
    Het parlement had de verlenging van de noodtoestand weggestemd, maar via een omweg is alles bij hetzelfde gebleven.
    De winkels zouden misschien maandag weer open ( m.I. Onderdeel van de deal) maar ja, de cijfers zijn zo slecht dat iedereen moet snappen dat dat echt niet kan.
    I.p.v. de “home made” mondkapjes moeten er nu in de winkels en in het ov 2 mondkapjes of een FFP2 masker gedragen worden.
    Een probleem is denk ik ook dat iedere Tsjech zich eens in de drie dagen gratis mag laten testen, niet zo gek dat je enorm hoge “besmettingscijfers” krijgt.

  40. Leuke berichten allemaal, maarrrrr wanneer staat er iemand of het volk op dan? Wanneer gaat de rest van Nederland is verder kijken dan hun neus? Hoeveel moet je nou nog meemaken of zien, dat je grijze massa ooit is gaat werken?
    Dat er een plan is, dat is zeker. Maar plannen kan je ook doorhakken, alleen daar heb je één volk voor nodig.

  41. Quizvraag ,er is oorlog en er word gebruik gemaakt van biologische wapens.
    Vraag : gaan de soldaten naar dit bemest gebied wel of niet met een lapje ernaartoe.

  42. Het uur van de waarheid nadert en het rookgordijn van de covid misleiding wordt opgetrokken.

  43. Zweden had natuurlijk ook richtlijnen voor een epidemie vastgesteld. Het land heeft vooral de richtlijnen gevolgd die men had opgesteld voor een influenza-epidemie. En heeft daarbij goed gehandeld, zoals nu blijkt. Het land heeft tevens besloten dat de rechten die gelden in de democratische rechtstaat niet zomaar overboord mogen worden gezet. Ook dat was een zeer correct en fundamenteel uitgangspunt.
    Het is een eeuwige schande dat westerse democratieën zó gemakkelijk China hebben gevolgd.
    De befaamde Zweedse top epidemioloog Giesecke zei het al heel vroeg: De westerse democratie mag niet de totalitaire methode van China blindelings volgen.
    China doet het op haar manier, maar ‘het westen’ heeft principieel (!!) heel andere uitgangspunten. Alleen Zweden was bereid de principes te volgen (against all odds).
    De rest van ‘het westen’ gooide met groot gemak alle verworven rechten overboord. Trump had te maken met krachten die zonder scrupules al die waarden en uitgangspunten van ‘het westen’ overboord wilden gooien. Welke verdediger van westerse beschaafde normen kan overeind blijven als gewetenloze tegenstanders alles uit de kast halen??
    Dit doet denken aan Israëlische soldaten die te maken kregen met dodelijke wapens, in de hand van kinderen of ondergebracht in ziekenhuizen. Hoe reageer je op de totale gewetenloosheid bij het verdedigen van de beschaafdheid???

  44. “Maar dat wordt het nooit meer, althans, niet als mensen niet onmiddellijk massaal vreedzaam in verzet komen, en burgerlijk ongehoorzaam worden door de regels en autoriteit van deze machthebbers simpelweg te gaan negeren.”

    Wel Xander, organiseer nu eens dat ‘vreedzaam verzet’ dat u anderen regelmatig aanraadt en waar u het al vaker over gehad hebt.
    Mocht u aan demonstraties denken: u bereikt niets en als u naar de opvattingen van het regime te ver gaat, volgt geweld Als zij van het regime het nodig vinden meedogenloos geweld waarbij (vele) doden zullen vallen.
    Mocht u aan een politieke partij denken: deze wordt al bij voorbaat uitgesLoten en uitgesToten, zo werken onze ‘democraten’ (lees: dictators).
    Want Xander: “U bent het aan uw kinderen, uzelf, uw familie, uw bedrijf en uw landgenoten WEL verplicht om er alles aan te doen om die afbraak en ondergang te voorkomen. De aloude vlieger ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat in dit internettijdperk namelijk niet meer op.”
    Xander, ik wacht uw acties en oproepen met belangstelling af en doe met u mee!!

    Beste Annab, wat denkt u om zelf iets vreedzaams te ondernemen ? Mod.

  45. Het gerechtshof heeft zoals hoogstwaarschijnlijk achter de schermen afgesproken om pas volgende week vrijdag tot een oordeel te komen. Dan is het al bijna maart, toch een gegeven dat de avondklok echt zou aflopen, of toch niet ?!

    Bewust werd gisteren erg laat tijdens de 2e kamer en ook vandaag de getallen van de zgn. besmettingen erg laat en ook de getallen erg hoog ingezet. Dit om de beslissingsemotie te beïnvloeden.

    Momenteel vergadert de 1e Kamer. Eigenlijk een wassen neus nu dit straks er ook doorheen gevoerd wordt. Straks zit dit in de noodwet en stel dat ook het gerechtshof de Staat gelijk geeft, dan zijn er twee vliegen van mogelijkheden waarom ze ons om onze oren kunnen slaan.

    Grapperhaus zei zo juist dat uit betrouwbare peilingen steeds blijkt dat de grote meerderheid erachter staat van de avondklok.

    Grapperhaus is erg onzeker. Je ziet hem regelmatig met zijn handen, zijn vingers snel over elkaar ronddraaien.

    Wat we eigenlijk nodig hebben zijn eigenlijk hackers die proberen de informatie te stelen die achter de schermen mogelijk afgesproken is.

    Ze schermen van een onderzoeksbureau dat compleet van de overheid is.
    https://www.ioresearch.nl/ Die hele cirkel is omgeven van linkse gasten. In de rechterlijke macht, in bijna alle schoolbesturen, in de gezondheidswezen en in vele christelijke partijen op de SGP na. Eén grote kliek die elkaar steunen.

    haalt Grapperhaus telkens aan. En als ze zó zeker zijn dat de meerderheid erachter staan, dan hoeven ze toch volgens hun peilingen niet te vrezen dat we niet aan de regels houden.

    Eén grote farce is dit, één grote misleiding. Corona heeft eerder de maken met een socialistisch systeem waarin de burger die mee mogen doen en zich braaf gedraagt een beloning krijgt. Ze hoeven er zelfs niet voor te werken.

    Maar er komen nog veel plannen om het te verzwaren. Ze zijn nog lang niet waar ze willen wezen.

    Spyfromthesky

  46. 81 jaar geleden, nog tijdens de Meidagen van 1940, ontstond al de eerste verzetsgroep De Geuzen om in het geval van vijandelijke bezetting meteen in gewapend verzet te komen. De Geuzen waren de eerste verzetsmensen die in actie kwamen tegen de nazi’s. Al tijdens die meidagen. Dankzij die mensen ontstonden vele verzetsgroepen waarvan de geallieerden waardevolle informatie ontvingen en mede hierdoor ons land bevrijden van de onderdrukker.

  47. “You are not alone”.
    Dit geldt ook voor iedereen die twijfelt aan het strenge coronabeleid.
    Afgezonderd in de eigen huiskamers, lijkt het alsof men alleen staat als men de gang van zaken uitermate vreemd vindt. In werkelijkheid bestaat er een grote menigte in de hele wereld die grote bezwaren heeft tegen het lukraak opschorten van de fundamenten van de westerse rechtsstaat.
    Echter, zulke geluiden kunnen zich niet organiseren. Daarom luistert de politieke elite niet daar die enorme beweging. Maar die beweging is veel groter dan media en overheid denken.
    Ze kunnen zich alleen maar individueel verzetten en daar lachen die overheden om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *