Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen

‘Dit is een topwagen! Full option! Enkel de remmen werken niet. Er was geen tijd meer om te testen. Maar dat is bijzaak.’ (Cartoon: Andy Castelein).

—————————————————————————————————————————————–

Weer een Nederlandse huisarts die na een vaccindode in verzet komtWetenschappers bevestigen risico op auto-immuunziekten – Kort internationaal overzicht van tegenreacties en sterfgevallen na Covid vaccinaties – Groot Brittannië: Al 236 doden en 8 miskramen na Pfizer en Oxford vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Twee ziekenhuizen in Duitsland zijn gestopt met het inenten van het AstraZeneca/Oxford mRNA vaccin. De reden is dat een zeer hoog aantal werknemers ziek werd door bijwerkingen. Ondertussen bevestigen steeds meer wetenschappers en artsen dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen de vaccinaties en het onstaan van ernstige auto-immuunziekten. In Nederland haalde een huisarts uit Enschede het nieuws toen een van zijn gezonde patiënten na vaccinatie overleed, en hij voor de radio er openlijk aan twijfelde of de vaccins wel wetenschappelijk verantwoord zijn.

In het Herzogin Elisabeth Hospital in Braunschweig ging het om maar liefst 37 van de 88 mensen die afgelopen donderdag niet aan werk konden gaan. Ook in het ziekenhuis van Emden meldden teveel geïnjecteerde werknemers zich ziek. Men vermoedt dat de vaccins in beide ziekenhuizen uit dezelfde batch komen, die door de ‘hoge werkdruk’ mogelijk niet op de juist temperatuur (2 tot 8 graden Celsius) werd bewaard.

Het Robert Koch Institut (RKI) heeft van meet af aan gewaarschuwd dat de experimentele mRNA vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna, en ook het vector vaccin van AstraZeneca, de nodige bijwerkingen en tegenreacties kunnen veroorzaken. Desondanks toonde de crisisstaf in Niedersachsen zich verrast over het hoge aantal. In Emden heeft men het vaccineren inmiddels weer hervat.

‘Het werkt’ (maar kan noch Covid, noch verspreiding voorkomen)

Natuurlijk wordt er weer een draai aan gegeven door te beweren dat de vele bijwerkingen juist goed zijn, omdat ze bewijzen dat het vaccin ‘werkt’ (1). Ja, het doet IETS in je lichaam, dat klopt. Maar wat? Na een initiële tegenreactie gaat het mRNA ‘aan het werk’, en dan is het slechts hopen dat het enkel doet wat de fabrikanten beweren, en het verder geen kwaad kan.

Gezondheidsautoriteiten zoals de WHO onderstrepen echter dat de vaccins noch Covid-19, noch de verspreiding van het virus kunnen voorkomen of zelfs maar vertragen, wat de belangrijkste redenen voor deze massale vaccinatiecampagne compleet onderuit haalt.

Wetenschappers bevestigen risico op auto-immuun ziekten

Diverse wetenschappers hebben vorig jaar al gewaarschuwd dat je met een mRNA vaccin een groot risico loopt auto-immuunziekten te krijgen, zoals sommige mensen – waaronder ook artsen – reeds is overkomen. Zelfs de New York Times heeft onlangs geschreven dat steeds meer artsen een duidelijke verband zien tussen de Pfizer en Moderna vaccins en de auto-immuunziekte ITP, waarbij je eigen lichaam je witte bloedlichaampjes aanvalt.

Dr. Jerry Spivak, bloedstoornis expert aan de Johns Hopkins University, zei dat ‘het een medische zekerheid is dat het verband houdt met het vaccin.’ De statistische kans dat je na een willekeurig vaccin deze auto-immuunziekte krijgt is ongeveer 1 op de 25.000 (2). Omgerekend naar ons land betekent dit dat bijna 700 Nederlanders deze ernstige en potentieel dodelijke aandoening zullen krijgen door een corona vaccinatie.

Nederlandse huisarts: vaccinatieprogramma is politiek gedreven

* Bart van Tienen uit Enschede is niet de eerste huisarts die openlijk in verzet komt. Vorige week dinsdag overleed een van zijn (gezonde) patiënten na gevaccineerd te zijn met het Moderna ‘chimpansee’ vaccin. In een gesprek met de regionale radiozender 1Twente zei hij dat het vaccinatieprogramma volgens hem onder grote druk tot stand is gekomen, en meer politiek gedreven is dan wetenschappelijk verantwoord.

* In Groot Brittannië waren er 5 dagen geleden kort na vaccinatie al 236 (vooral oudere) mensen gestorven en hadden 8 vrouwen een miskraam gehad. Klaarblijkelijk hadden noch die vrouwen, noch de verplegers de bijsluiters en instructies gelezen waarin letterlijk staat dat deze vaccins niet aan zwangere vrouwen moeten worden gegeven, en ook niet aan vrouwen die zwanger willen worden. Over blind vertrouwen van de menselijke proefkonijnen in dit experiment gesproken! Zelfs letterlijk: sommige mensen werden na vaccinatie blind, waarvan enkelen permanent. Anderen raakten verlamd, de meesten tijdelijk, maar ook hier weer in enkele gevallen blijvend.

Mensen mogen alleen door Covid sterven, nooit door vaccins

* Na de dood van twee Denen kort na vaccinatie werd beweerd dat de sterfgevallen ’toeval’ waren, en de slachtoffers reeds onderliggende aandoeningen hadden. Deze hypocriete omkering zien we sinds vorig jaar ook in Nederland en de rest van de wereld: mensen die overleden mochten alleen maar aan Covid-19 zijn bezweken. Zelfs verkeersslachtoffers werden na een post-mortum test op de Covid lijst gezet. Comorbideiten zoals kanker telden niet meer mee. Met de Covid vaccinaties wordt exact het omgekeerde gedaan: het mag nooit aan de experimentele producten van Big Pharma liggen, dus ‘moet’ er wel een andere oorzaak zijn geweest. Van de mensen die in bijvoorbeeld Zweden, Portugal, Mexico, de VS, Zwitserland pal na hun vaccinatie overleden, wordt dat eveneens beweerd.

* Op 10 februari waren 44,77 miljoen Amerikanen gevaccineerd. In de VS waren bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tot 4 februari al 653 doden (waarvan 602 in de VS), 208 permanent gehandicapten en 12.697 tegenreacties gerapporteerd, waaronder 775 mensen met een anafylactische shock. De werkelijke aantallen zijn ook volgens de autoriteiten veel hoger (historisch gezien hoogstwaarschijnlijk een factor 10 tot 100), omdat al jaren bekend is dat slechts een fractie van de mensen die ziek worden na vaccinatie hier melding van maken.

* En het zijn zeker niet alleen de ouderen die worden getroffen; een 28 jarige gezonde verpleegster in Wisconsin kreeg een hersenbloeding na de tweede dosis van het Pfizer vaccin, en moest hersendood worden verklaard. Een groep artsen en chirugen hebben de FDA dan ook gewaarschuwd dat de auto-immuunreacties door de Covid vaccins ook het hart en de hersenen kunnen beschadigen. Het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers zou in de VS inmiddels meer dan 1170 bedragen. Daar zit ook baseball legende Hank Aaron bij. Hij gebruikte zijn publieke bekendheid om de corona vaccinaties te promoten, en liet zichzelf filmen toen hij werd ingeënt. Hij haalde zijn tweede shot echter niet, omdat hij plotseling stierf.

* Ook een verschijnsel dat over de hele wereld in diverse landen, waaronder Italië, Zweden en Duitsland, is opgetreden: in verpleeghuizen sterven de bejaarden soms bij bosjes tegelijk nadat ze tegen Covid zijn gevaccineerd. In Auburn (New York) overleden 32 van de 193 bewoners van een verpleeghuis na toediening van het Pfizer vaccin. In Nederland weten we uit zeer betrouwbare bron van een verpleeghuis waar ongeveer 10% van de bewoners overleed na een recente griepvaccinatie, en nog eens 10% na de eerste corona vaccinatie. Zoals we vorig jaar al vaak voorspelden worden de doden bijna overal aan een ‘mutatie’ toegeschreven, en niet aan het vaccin.

Monsterwinsten ten koste van gezondheid miljarden mensen

Aandelen Pfizer werden vorig jaar in korte tijd $ 48 miljard meer waard dankzij de onderstaande uiterst geraffineerde strategie, die al tientallen jaren over de hele wereld door alle Big Pharma producenten met groot succes wordt toegepast, en waar overheden keer op keer weer in blijken te trappen:

1. Systematische extreme overdrijving van het gevaar van een virus (‘Disease Branding’, zoals dat in vaktermen wordt genoemd);

2. Systematische extreme overdrijving van de efficiëntie en veiligheid van vaccins;

3. Systematische extreme bagatellisering van de risico’s en slachtoffers van vaccins.

Critici van dit bijzonder lucratieve winstmodel, dat ten koste gaat van ontelbare mensenlevens, worden monddood gemaakt of verketterd. Jeff Bezos verdiende al $ 70 miljard met de lockdowns, en Bill Gates $ 20 miljard. Gates, die zoals bekend ook de WHO controleert, kreeg 100% immuniteit voor iedere vorm van kritiek door met $ 250 miljoen de grootste nieuwsmedia op- of om te kopen (BBC, New York Times, NBC, Al Jazeera, NPR (publieke omroep), Financial Times, etc.., kortom: de belangrijkste bronnen van de Nederlandse mainstream ‘overschrijf’media).

Bijna de hele wereld gaat dus vrolijk door met het volstrekt krankzinnige concept dat miljarden gezonde mensen een mengsel van experimentele gen-therapeutische/veranderende stoffen in hun lichaam moet worden gespoten, omdat een miniem percentage mensen ziek wordt van een doorsnee luchtwegvirus, en een nog veel kleiner aantal daaraan sterft. In normale tijden zou niemand opkijken van een virus met een vastgestelde algehele overlevingskans van 99,991% (influenza: 99,992%). Maar dit zijn zoals u allen weet geen normale tijden meer, en die komen als het aan de beleidsmakers ligt ook nooit meer terug.

Erger nog: als het aan de politiek en Big Pharma ligt, mag u straks helemaal NIETS meer als u zich niet meerdere keren – en straks om de paar maanden – laat vaccineren, of beter gezegd: genetisch laat manipuleren en potentiële auto-immuunziekten in uw lichaam laat spuiten.


Xander


(1) The Epoch Times
(2) Children’s Health Defense

Zie ook o.a.:

13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
30-01: Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Goed artikel.
  Mensen komen in verzet.
  En dat is goed want dit vaccin is geen vaccin het is “ genetische medicatie”, wat al een tijdje in gebruik was voor de bestrijding van kanker.
  Nu willen ze dezelfde methode gebruiken voor een vaccin dit is vragen om problemen.
  Van dichtbij heb ik een sterfgeval ( tante van schoondochter ) meegemaakt.
  Gezond, wel oud, geen klachten de dag na de vaccinatie raakte ze zomaar in coma een paar dagen later overleden.
  Vreselijk.

  Op 17 febr een minuscuul klein berichtje in de krant 35 meldingen van overlijden ( toen ) na vaccinatie met Corona vaccins volgens Lareb. In alle gevallen was sprake van kwetsbare gezondheid door ziektes of leeftijd.
  VACCINEER DAN NIET dan waren deze mensen waarschijnlijk nog in leven geweest.
  In Scandinavië leggen ze de vaccinaties stil om zulke aantallen doden.
  In Nederland is het “ pech gehad” oud en toch al ziek en jammer . SCHANDE!!!!

  Hoeveel doden moeten er nog vallen wil deze stomme politieke dictatuur stoppen?

  Google de naam Dr Peter Borger eens. Hij is Doktor in de genetische wetenschap.
  Hij geeft een interview via café weltsmertz op het eind van het gesprek geeft hij heel duidelijk aan hoe het mRNA de celkern ( het genoom ) van ons lichaam KAN veranderen.

  Een interresant interview.
  Het is boeiend om te zien hoe de hele wereld waaronder ons land afglijd naar een “ totalitaire ingreep “
  Hoe dat zal gaan en wanneer weet ik niet maar er hangt iets onheilspellends in de lucht.

  Christenen pas op uw zaak.
  Laat je lichaam niet verontreinigen.
  De weerstand zal groot worden.
  Maar het zal het waard zijn.
  Ons is geen makkelijke reis beloofd maar wel een behouden aankomst.
  Shalom
  Anna

 2. Morbiditeitscijfer van vaccin is 10x hoger dan van dat van natuurlijke doormaken van corona ?
  Kant ,ook arts maar industrial belanghebbende,moet toch eens de eed van Hypocrates goed nazien?kan moeilijk wegkomen, dat sterfte door onderliggende aandoeningen zijn!
  SP moet haar royeren,anders kan Lilian het wel vergeten?

 3. Mijn echtgenote en zoon hebben alreeds twee vaccinaties gehad (beide werken in de bejaardenzorg in Duitsland) van Pfizer. Tevens is de rest van het personeel ook gevaccineerd en ook alle bejaarden. Als ik de beweringen van deze site mag geloven zouden er diverse personen minstens ernstige bijwerkingen gehad moeten hebben. Dit is echter niet het geval, integendeel in het bejaardenhuis waar eerst veel bejaarden corona hadden en diverse bejaarden helaas ook tijdens de besmetting overleden zijn, is het aantal besmettingen tot nul gereduceerd en sindsdien niemand meer overleden aan de gevolgen van corona. Dit is de persoonlijke ervaring die we zelf gemaakt heben, die ik hier wilde delen. Ik wens iedereen een goede gezondheid en Gods zegen toe 😊

 4. Bundy schreef:
  18/02/2021 om 2:24 am
  Iedereen zou dit moeten lezen .
  De enige Ds . in Nederland die niet uit zijn nek zwetst én de gruwelijke waarheid over de injecties
  durft te vertellen !!!

  Ik kijk de video’s altijd. Ook J.D. Faraq is prima.

 5. Het Oxfordvaccin is zelfde principe van griepvaccien dus zonder RNA (mRNA)(gelieve dit recht te zetten in het artikkel) en al tientallen jaren veilig!
  Ook dat van Jansens farma en spoetnik vijf zijn op oude betrouwbare manier gemaakt!

  Dan het verschil: Pfizer en Moderna gebruiken vetbolletjes met ‘boodschapperbouwstof’ of messenger RNA (mRNA) om de cel te instrueren het spike-eiwit na te maken. Dat is bij vaccins een volledig nieuwe techniek. Het Oxfordvaccin gebruikt daarvoor een onschuldig chimpanseeverkoudheidsvirus. Dat apenvirus wordt daarvoor al tientallen jaren gebruikt.

 6. Voor elke medische produre/handeling die men ondergaat geldt “informed consent”
  Dus ook bij de pcr test.
  Je hebt dus het recht om van het pcr test lab een ondertekende verklaring te eisen, met o.a. daarin vermeld met hoeveel cycly ze de test gaan uitvoeren ( niet hoger dan 35)
  Als het lab dit weigert, is er geen sprake van Informed Consent en mag de test niet uitgevoerd worden.
  https://www.bitchute.com/video/2NvlYPAbHsZR/

 7. Het schijnt dat iedere burger op aarde een fortuin waard is, alleen de desbetreffende persoon weet dat niet. Daar is al van zijn geboorte af al mee gehandeld en gespeculeerd. Ieder persoon kan wel 1,5 miljoen waard zijn. Hoe ouder de persoon hoe meer waarde hij/zij vertegenwoordigd. Zolang de persoon in kwestie dat niet zelf opvraagt, zal het vervallen na zijn/haar dood aan zijn/haar woon land. Dat maakt tevens ook duidelijk van waarom er nu massaal moslims naar de EU getransporteerd worden. (Dat wordt dus met de verrijking mee bedoelt). Dat er nu massaal oudere door dat vaccin dood gaan, hoe meer geld er vrij komt voor het desbetreffende land. Eigenlijk kunnen we niet eens meer spreken over landen, want de meeste landen zijn als coöperaties ingeschreven in een handelsregister. Of ze maken een onderdeel uit van een internationale coöperatieve bank. Zoals Nederland, België en Engeland vallen onder het gezag van de Croon. De Croon bezit ook de 3 stadstaten. Columbia (USA), Londen en het Vaticaan. Duitsland en Oostenrijk vallen weer onder Israël. etc.etc. Zolang de persoon in kwestie niet zijn geboorte recht opvraagt, is hij/zij een betaalslaaf van zijn woonland en heeft eigenlijk totaal geen rechten. Met dit gegeven wordt er nu met de massale vaccinaties rondes waar vele bij sterven duidelijk wat het WEF wil. Iedereen onder curatele plaatsen en iedereen onteigenen, zodat zij kunnen bepalen wie dood gaat of mag leven. Want zo kunnen zij de verborgen fortuinen gecontroleerd binnen harken. De lock-downs zijn er voor dat het midden en kleinbedrijf failliet gaat en dat de bevolkingen verleid worden om zich te laten vaccineren, omdat de regeringen/media de bevolking de illusie geeft dat na de vaccinatie weer naar de oude normaal zouden gaan. Dit is in grote lijnen van het duivelse plan van de NWO.

 8. Ook de griepprik niet meer halen. Dat is nu ook de covid-19 spuit

 9. https://wonder.cdc.gov/controller/datarequest/D8;jsessionid=FE53450A3D1732C4B476D379D494

  Hier kun je een verslag gezien hoeveel doden er in onder andere in Amerika zijn gevallen na het vaccin.
  Klik op: http://wonder.cdc.gov/vaers.html .
  Daarna onderaan op akkoord
  aanvraagformulier
  groepeerresultaten op: vaers ID
  2e En bij : vaccin
  3e En bij: leeftijd
  4e En bij: geen
  5e En bij: geen
  Selecteer vakje: bijwerking beschrijving

  Symptomen: alle

  Vaccinproducten: covid 19

  Vaccinfabrikant: alle fabrikanten, alle doses

  Selecteer locatie: Verenigde staten, alle leeftijden

  Evenement categorie: Dood

  Aanvangsinterval: alle dagen

  Dagen in het ziekenhuis: alle dagen

  Datum rapport voltooid: januari, 2019

  Andere datums hetzelfde

  Andere opties: totalen weergeven

  Stuur

  Bij google chrome kun je boven in de balk de vertaling aanzetten.

 10. Ongelooflijk dat het dodelijke Pfizer-vaccin is goedgekeurd door de FDA! Deze horror zult u (nog) niet lezen of horen bij de MSM. Zeker niet in NL! Mensen laat u niet deze dodelijke mRNA cocktail inspuiten!

  Jonge verpleegster lijdt aan bloeding en zwelling van de hersenen na de tweede dosis Pfizers COVID-19-vaccin

  https://www.naturalnews.com/2021-02-17-young-nurse-suffers-hemorrhage-covid-vaccine.html

  (Uit het Engels vertaald met google.com)
  Een 28-jarige gezondheidswerker van het Swedish American Hospital in Beloit, Wisconsin, werd onlangs op de IC opgenomen, slechts vijf dagen nadat zij een tweede dosis Pfizers experimentele mRNA-vaccin had gekregen. De voorheen gezonde jonge vrouw werd hersendood verklaard nadat cerebrale angiografie een ernstige bloeding in haar hersenstam bevestigde.

  Haar familieleden bevestigden dat ze na het vaccin “huiduitslag kreeg”. Ze leed ook aan plotselinge migraine en werd ‘ziek’ na het innemen van de tweede dosis van het vaccin. Helemaal op het einde verloor ze het vermogen om te spreken en werd ze bewusteloos. De migraine, misselijkheid en spraakverlies waren allemaal symptomen van een hersenbloeding en zwelling van de hersenen, iets wat haar familie op dat moment niet begreep en iets dat niemand zou verwachten na vaccinatie.

  Tijdens levensondersteuning gebruikten neurologen angiografie om de schade in de hersenen in beeld te brengen. Ze vonden een subarachnoïdale bloeding, terwijl een uitpuilend bloedvat in de hersenen barstte en bloedde in de ruimte tussen de hersenen en het weefsel dat de hersenen bedekt. De daaropvolgende zwelling sneed de zuurstof naar de hersenen af ​​en veroorzaakte hersendood. Op 10 februari 2021 had Sarah naar verluidt “geen hersenactiviteit”. Sommige organen van de vrouw worden nu aangeschaft, zodat ze aan andere mensen over de hele wereld kunnen worden gedoneerd.

  Artsen waarschuwen de FDA voor COVID-vaccins die auto-immuunaanvallen in het hart en de hersenen veroorzaken

  Experimentele COVID-19-vaccins kunnen ontstekingen langs het cardiovasculaire systeem veroorzaken, wat kan leiden tot een hartaanval en / of beroerte. Deze ernstige kwestie werd aan de Food and Drug Administration (FDA) voorgelegd door Dr. J. Patrick Whelan, M.D., Ph.D. en verder bevestigd door cardiothoracale chirurg, Dr. Hooman Noorchashm, M.D., Ph.D. De twee artsen waarschuwden dat een onlangs geïnfecteerde patiënt die is onderworpen aan COVID-19-vaccinatie waarschijnlijk zal lijden aan auto-immuunaanvallen langs de ACE-2-receptoren in het hart en in de microvasculatuur van de hersenen, lever en nieren. Als virale antigenen aanwezig zijn in de weefsels van de ontvangers op het moment van vaccinatie, zal de door het vaccin versterkte immuunrespons het immuunsysteem tegen die weefsels keren, waardoor een ontsteking ontstaat die kan leiden tot de vorming van bloedstolsels.

 11. Dude,

  haal de prik niet en ook niet voor je schoonmoeder hé ! hahaha !!

 12. Lees net in het reguliere nieuws: verpleeghuis in Amersfoort, 10 sterfgevallen, vlak nadat alle bewoners waren gevaccineerd.

 13. Massale sterfte volgend jaar.
  Kijk en huiver:
  https://banned.video/watch?id=601f4813186b41284d7a227f
  Ook zo raar hoe die viroloog gisteravond in Opeen de opmerking dat het vaccin gentherapie is niet ontkende maar gelijk onder de tafel schoof. Dit is inderdaad geen vaccin zoals we tot nu gebruikelijk kenden maar een stof die genetisch manipuleert. Ik dacht dat genetische manipulatie bij mensen in de EU verboden was. En dit kan zomaar. Ik ben bang dat we hier met de grootste gezondheidszwendel ooit te maken hebben. Werk aan de winkel voor de IGJ en tegenwoordig ook zelfs de Fiod die inmiddels fraudebestrijding in de zorg van de falende politie heeft overgenomen.

 14. Het is zo duidelijk dat er met twee maten gemeten wordt wat betreft Corona en vaccinatie doden. Dood na vaccinatie wordt afgeschoven op onderliggend lijden maar als iemand met Corona overlijdt dan mag je niet spreken van onderliggend lijden.

  Er spelen enorme financieele belangen en er is overduideluike belangenverstrengeling tussen big pharma, politiek, en de wetenschap. Je hoeft enkel de geldstromen te volgen. Jammer dat het geloof in “de wetenschap”, de gevestigde medie, en onze politieke leiders zo groot is dat mensen niet zelf meer logische conclusies kunnen trekken uit de feiten.

  Ik kan alleen hopen dat het nog verder inperken van onze vrijheid en het steeds absurdere beleid (bijvoorbeeld 2 of meer mondkapjes tegelijk verplichten) zoveel aversie gaat veroorzaken dat mensen meer gaan nadenken over de echte oorzaak van ons probleem. Op een gegeven moment stapelen de leugens zich op en is het beleid niet meer te verklaren.

 15. Zie bij: Prepare for Change: documentaire: Once were the Living…
  Verbijsterend, de covid test ontrafeld…
  De mens dient tot een computer te worden gemaakt…
  De mens wikt, maar God beschikt!

 16. Vanaf mijn geboorte – 1957 – tot middelbare en hogere school al in landen gewoond waarbij je de nodige injections moest hebben … na HTS zelf òòk in de oil and gas industry gewerkt over de gehele planet en wederom new stempels in mijn Vaccination Booklet … vond het nooit een probleem om gevaccineerd te worden , maar deze Covid injection komt er bij mij dus niet in!

 17. Voor iedereen die absoluut een beslissing voor zichzelf wil maken zit er maar een ding op, weigeren die spuit. Wat ook de gevolgen zijn m.b.t. geweigerd worden in lokaties of zelfs je baan kwijt raken. Zelfs geen neptest ondergaan, want dat is ook een vorm van onderwerping. Je komt alleen te staan in een schapenvolk, maar er zijn meerdere principiële mensen met wie je contact moet zoeken. Als er miljoenen mensen weigeren is de betovering verbroken.

 18. Hoi X,

  Ik volg je pagina al een aantal jaar, en ben blij dat je je nog altijd actief bezig bent. Ik zie altijd wel uit naar een nieuwe post op je pagina hoe somber ook, maar in deze tijden is het fijn dat iemand die goed is met woorden en tijd voor research dit ook kan weergeven. Maar je schrijft veel dingen waar ik graag bronnen van wil weten; zoals die cijfers van ‘265 doden en 8 miskramen’.. je bronvermelding doet altijd maar een gedeelte en vaak niet de cijfers die je weergeeft.. maakt mijn discussie met anderen nooit makkelijker en laat mij veel zoeken, terwijl een ander het al heeft gedaan. Ik dit geval jij.

  No offence, maar als je het toch ergens vandaan haalt wil ik graag weten waar.
  Groet.

  Zie de blauwe link bij het kopje Groot Brittannië
  https://mpr21.info/236-personas-han-muerto-en-gran-bretana-poco-despues-de-recibir-la-vacuna/
  Weliswaar in het spaans, even door de vertaler halen. Mod.

 19. genocide is begonnen ik haal nooit die prik ik ben gezond en vertrouw op mijn eigen lichaam krijg ik covid dan liever dood daaraan dan aan dat kut vaccin, leef en laten leven virussen horen bij ons ze houden ons gezond.

 20. Het zoveelste bewijs, van de demonische krachten en overheden, die ons aan deze gifspuit willen brengen.

 21. Daarbij, de kans dat je de remmen ooit daadwerkelijk nodig hebt is overigens maar heel klein….

Comments are closed.