Nieuwe slachtingen in Duitse verpleeghuizen na vaccinaties

—————————————————————————————————————————————-

In sommige verpleeghuizen is 19% tot 22% van de bewoners kort na vaccinatie overleden – Ook schrijnende verhalen uit Nederland, betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie’

—————————————————————————————————————————————–

Ouderen die het afgelopen jaar stierven aan terminale kanker, maar in hun laatste dagen positief werden getest, gingen steevast de boeken in als Covid-19 slachtoffer. Nu gebeurt exact het omgekeerde: ouderen en andere mensen die pal na hun corona vaccinatie ernstig ziek worden en sterven, zijn ineens wèl allemaal bezweken aan onderliggende oorzaken, zelfs als die tot op het moment van injectie niet bestonden. Aan het vaccin kan en mag het nooit liggen. Met dit misdadige volksbedrog wordt de pandemie-hoax overeind te houden, wat ook in Duitsland tot nieuwe slachtingen in verpleeghuizen heeft geleid. In sommige instellingen is 19% tot 22% van de bewoners overleden.

Bijltjesdag

Vaccinatiedag is bijltjesdag in veel instellingen waar ouderen hun laatste dagen moeten slijten. Zowel na de eerste als tweede injectie overlijden grote aantallen mensen. Verpleeghuis ‘Am Auenwald’ in Leipzig kon 16 kamers leegruimen. Direct na de eerste vaccinatie op 18 januari werden tal van mensen ziek. Officiële verklaring: corona. Van de 70 bewoners werden er 46 (vals) positief (PCR) getest, waarvan er 16 stierven, 5 mannen en 11 vrouwen tussen de 79 en 98 jaar oud.

Bij een schokkend hoog sterftepercentage van 22% pal na een vaccinatie is het niet meer dan logisch dat mensen vragen gaan stellen en verbanden gaan leggen. Maar ‘experts’ willen er niets van weten. Over vaccins is nu eenmaal besloten dat ze hoe dan ook veilig zijn, en hoe dan ook geen ziektegevallen en doden kunnen veroorzaken. En ‘dus’ worden alle sterfgevallen weggeschreven als ’toeval’ of ‘onderliggend lijden’.

Altijd en overal alleen maar corona

In Leverkusen stierven in januari in een seniorencentrum 15 bewoners. Omdat op 28 december – twee dagen voor de vaccinaties – iemand positief testte op een corona mutatie, werden alle doden automatisch op het conto van Covid-19 gezet. Ook hier klonk het veelgebruikte excuus dat ‘volledige bescherming pas na de tweede vaccinatie bestaat’. Als na die tweede prik wéér zoveel mensen sterven, dan is het scenario voorspelbaar: ook zij zullen enkel ‘corona slachtoffers’ mogen worden genoemd.

In Emstek (gemeente Oldenburg) gebeurde hetzelfde als in Leipzig. Na de tweede inenting op 18 en 19 januari stierven in het plaatselijke verpleeghuis 5 mensen. Een betrokken anoniem persoon berichtte dat in een bejaardentehuis in Berlijn 6 mensen zijn gestorven na de (Pfizer/BioNTech) vaccinaties. Die waren kort voor hun dodelijke injectie allemaal negatief getest.

Ondanks strenge maatregelen toch een ‘uitbraak’… (maar waardoor?)

De autoriteiten hebben geen verklaring voor het feit dat 14 mensen in een instelling in Osnabrück begin februari positief op corona testten, terwijl ze net hun tweede prik hadden ontvangen. Men begrijpt niet hoe ‘het virus’ ondanks alle strenge voorzorgsmaatregelen en verplichte testen toch kon uitbreken. Misschien omdat het helemaal niet om een virus ging…?

Een oudere vrouw in Weyhe, die als ‘algemeen gezond’ bekend stond, stierf één uur na de vaccinatie. Autoriteiten beweren de zaak te ‘onderzoeken’, maar achten een verband met het vaccin ‘onwaarschijnlijk.’ Met andere woorden: toeval. Als dit zo doorgaat zou ’toeval’ de komende jaren wel eens doodsoorzaak nummer 1 kunnen worden in het Westen.

Ook in Nederland

Ook in Nederland zijn er schrijnende verhalen te horen. Van een zeer betrouwbare bron kregen we te horen over een vrouw van ver in de 80, die tot haar vaccinatie in prima conditie verkeerde. Pal na injectie met het Pfizer vaccin werd ze echter onmiddellijk doodziek; ze kreeg een hartinfarct, een TIA en ongeneeslijke huidzweren. Inmiddels lijkt ze stervende. Betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie.’

En dat alles onder het mom van ‘gezondheid’, en ‘bescherming’ tegen een virus met een vastgestelde IFR van slechts 0,05% (de helft van een griep), en 0,23% inclusief 70-plussers (overeenkomend met een stevige griep).

 

Xander

(1) Epoch Times


Zie ook o.a.:

20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
17-02: Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
30-01: Italiaanse media berichten over ‘slachting in verpleeghuizen’ na vaccinaties
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen


2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. Ik schrijf hier nooit. Ik las bij bijltjesdag dat het vaccin is goedgekeurd. Zou het door de EU zijn goedgekeurd? In America worden de vaccins gemaakt en de FDA heeft het niet goedgekeurd, maar nog als experimenteel op de lijst staan. Eerst moet er vijf jaar overheen gaan voordat het veilig wordt gekeurd. Dit doen zij omdat zij dan niet verantwoordelijk zijn als er schade komt.

 2. reactie op Pluto

  Wat de voordelen voor ouderen groter dan voor jongeren.
  Weet je wat ik denk Pluto: Dat als jij die 2 vaccinaties van Pfiezer haalt die oudere van 98 langer blijft leven dan jij, …. wat een prachtig voordeel.
  Nee ik vertrouw die vaccins voor geen meter wat zeg ik voor geen milliliter!!!
  Het hele medisch-farmaceutisch conglomeraat gaat ervan uit dat de natuur de bacterien schimmels etc om ons heen ons vijandig gezind is. Dat is niet waar want herten, hazen en alle andere dieren zijn in een gezonde niet (door ons) VERVUILDE natuur altijd kerngezond!
  En dat geld voor ons net zo goed, mits we gezond leven, bewegen, eten etc.!!!
  En vaXXinaties hebben slechts alleen maar -ik zeg ALLEEN MAAR- een schadelijk uitwerking voor ons mensen lees de bijsluiter maar eens: Kwik,aluminium, tumorcellen gekweekt op levend geaborteerde babies (want e.e.a. moet vers blijven..sorry zo verschrikkelijk ishet maar ik moet het zeggen),formaldehyde enz enz enz. en dan nog gedisabelde Crona-virussen die gewoon niet bestaan, want nog nooit aangetoond middels de postulaten van Robert Koch !!!!
  Nou ga maar lekker vaxxineren.

 3. Zoek op: Georgia Guide stones.
  Deagle; prognoses gemaakt in 2017, voor bevolkingsaantallen, BNP, en economie per land voor 2025…
  World Economic Forum: voor 2030, u bezit niets meer en bent gelukkig.
  UN: Agenda 21-30

 4. @ceesvanE 11:40 pm

  Die zondag ben ik daar geweest om poolshoogte te nemen. Leuke gesprekken gehad met diverse mensen. Het was er beslist vreedzaam, geen agressie richting politie.

  Verschillende beweegredenen voor mensen om er te komen. Er waren wel wat borden met teksten. Ook waren er mensen die de eenzaamheid zat waren en weer familie en vriendengroepen wilden ontmoeten. In de buitenlucht is het besmettingsrisico nihil, zo is gebleken bij diverse grote buiten evenementen. OMT en regering : mensen trekken de eenzaamheid niet meer.

  Jammer dat er ontruimd werd, want het was gezellig. Die ontruiming is zonder geweld gegaan overigens. Geen geweld van ME en ook geen geweld van publiek.

  Omroep Ongehoord Nederland heeft er wel een aardige livestream van gemaakt. Voor de belangstellende hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=jcLXwZCQaJM

 5. Emstek ligt helemaal niet in gemeente Oldenburg. Het ligt niet eens in Kreis Oldenburg.

  Emstek is een eigen gemeente, en ligt in Kreis Cloppenburg. Emstek ligt dan weer wel in het Oldenburger Münsterland.

 6. Ik voel echt een morele plicht om campagne mee te voeren met de FvD. De enige partij die strijdt tegen de corona maatregelen. Steun Baudet! Doe wat u kunt om een ommekeer te kunnen bewerkstelligen. Zegt het voort! Het is keihard nodig en nu of nooit!
  En als u zegt: ‘stemmen heeft toch geen zin’ houdt dan verder ook uw mond svp.

 7. Willy, 22-2-2021, 11.07 : ” Ik schrijf gewoon de feiten die velen denken maar niet durven schrijven ”

  SCHREEF je maar de feiten, Willy, persoonlijk vind ik dat je alleen maar zwamverhalen schrijft die mensen op een verkeerd spoor zetten ook nog !!
  En persoonlijk vind ik, dat zeer kwalijk !!

 8. De berichtgeving over Auenwald is enigzins suggestief.
  Er is een corona uitbraak geweest tussen de eerste en tweede prik (4dagen na de eerste prik). 70% van het personeel en meer dan 90% van de bewoners deden mee aan de vaccinatie campagne.
  Inmiddels is de 2de prikronde voltooid (en is het vaccin dus meest effectief) en niemand is meer positief getest op Corona.
  Dat 1 prik niet optimaal werkt was al bekend en deze case bewijst het.

 9. Na 1813 bij bevrijding Franse bezetting[Napoleon]heeft Nederland geen dictator meer gehad Alleen in de jaren,40-,45 Dat was Nazi-Duitsland olv Adolf Hitler .Maar nu is de nieuwe dictator M.Rutte en diens handlanger en minister van ziekmaken H.de Jonge.daarvoor in de plaats gekomen.Het feit dat Marx Rutte niet in een kabinet met PVV en ook Forum voor Democratie wilt zitten.Ja democratie????Amahoela.Big Brother is coming soon Ja ik vrees dat als die lockdown nog erg lang gaat duren,voorjaar,dat er weleens tot een opstand kan gaan komen.Zeker de gefrustreerde jongeren,ook volwassenen hebben het gehad met de situatie Burgelijke ongehoorzaamheid.Op dezelfde dag ALLE winkels open ook de horeca en muilkorven cq mondluiers de vuilnisbak in.Ja maar het schaapjesvolk zal wel weer op de reguliere partijen stemmen in maart.Ik,maar vrijwel allemaal verlangen naar sociale contacten Ik ben 70 en vereenzaam op deze manier.

 10. “Dit vaccin is voor 90 procent effectief…”

  Wat mogen wij onder ‘effectief’ verstaan?

  Deni daar eens over na.

 11. En na de covid PLANdemie van de elite de volgende satanische machtsgreep van de AC met als lakeien de big tech big farma de VN en noem het riedeltje criminelen onder de vlag van weldoeners/genocideplegers maar op , Schwab(Ber), Zooros, Keets, Suikerberg, Timmerfrans , vrijwel alle regeringsleiders en natuurlijk weer onze vriend popi Jopi. Oh ja, enknek/reptiel KaagDame is er ook:

  een cyberattack die de complete energievoorziening wereldwijd moet lam leggen:

  Lees wat het overheidstuig ons aandoet !

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2015-02-2021.htm

  of:

  https://tora-yeshua.nl/2021/02/lees-overheidstuig-aandoet/

 12. Duitsland, Merkel en Nederland, Rutte [EU] één pot nat: Veel beloven weinig geven doet alleen een gek in vreugde leven.

  Ouderen van boven de 60 worden maar wat graag door WHO-RIVM en Regeringen als Proefkonijn gebruikt om te zien hoe hun vele omstreden Covid-19 Vaccins werken. Goddank, niet iedereen doet mee.

  Ik las enkele korte berichten in het Reformatorisch Dagblad van afgelopen zaterdag 20 februari…..Onterechte PcR-test voor 100 mensen door een fout in het Laboratorium. Het ging om een verontreiniging bij de voorbehandeling van de monsters aldus een woordvoerder van de GGD. Alle personen zijn vrijdag opnieuw gebeld om zich te laten testen.”

  Je zult het maar te horen krijgen…en weer die onmenselijke vernederende testen met stokken in je neus te ondergaan en onterecht in Quarantaine!!! Geen wonder dat in Nederland de weerzin van burgers tegen deze overheden massaal gaan toenemen.

  In dezelfde krant las ik: Zeker 35 meldingen van sterfgevallen, na vaccinatie tegen Corona kwamen de afgelopen weken bij Bijbwerkingscentrum Lareb binnen. Daarnaast wordt gemeld dat er ook Allergische reacties zijn: 26 meldingen bij 650.000 prikken.
  Bij andere vaccins zijn die getallen aanmerkelijk LAGER, slecht één geval per miljoen prikken.

  En daar komt nog bij: Mensen reageren heftiger op de Tweede prik.”

  Dat die Vaccins levensgevaarlijk zijn blijkt wel in het bericht: Alle gevaccineerden dienen een kwartier in het gebouw te blijven zitten zodat artsen kunnen ingrijpen.” Moge de Here God ons voor die lieden bewaren!

  Ik hou me dus des te meer aan het Gezond Leven Recept van de Bijbel: Leviticus 11 en geen zorgen voor de dag van morgen maken, niet roken niet blowen, geen Yoga, Geen Mindfulness! Wat wel? Goed bewegen, fietsen, lopen, zingen, lief hebben, op tijd naar bed en het advies uit Spreuken: Een blij hart bevorderd de genezing. Wie het laatst lacht? Psalm 2 !!!!

 13. @ polleke : Ik weet niet op welk schrijven ge reageert? Ik heb in m’n omgeving al twee mensen verloren aan het virus en ze waren niet oud. Ik ben geen coole onnozele vent want dat laat je uitschijnen. Reageer je op m’n tweede schrijven België is ee apenplaneet, dan verwijs ik naar Bart de Pauw die voor de rechter moet komen voor ongewenste sms’kes die zogezegd aangebrand zouden zijn? Kun je dat voorstellen? Heb je ooit al is in Vlaanderen op café geweest? Wel wat onze vrouwen achter de toog moeten horen is veel erger! En dan heb ik het nog niet over hun vreemdelingenhaat. Wat op café wordt gezegd is veel erger om de horen zeker als er bij zijn die al veel pintjes op hebben. Ik vrees echter dat je een Vlaming bent en in je wiek bent geschoten, ik schrijf gewoon de feiten die velen denken, maar niet durven schrijven.

 14. @He 9.25

  “Israël keert weer terug naar normaal na vaccinatiesucces” jubelt de media.

  En niemand leest verder dan die koppen in de MSM. Wanneer ze verder zouden lezen, blijkt dat dit ‘normaal’ er als volgt uitziet:
  1. Mondkapjes blijven verplicht, gevaccineerd of niet.
  2. Afstand houden blijft verplicht, gevaccineerd of niet.
  3. Met je vaccinatiebewijs ben je nu ‘vrij’ om weer een restaurant etc. te bezoeken.
  Maar je bent niet vrij om je ECHT vrij zonder mondkapje etc te bewegen en te doen wat je wilt.

  Het vaccinatiebewijs (en dat zal ook gelden voor een testbewijs) heeft de kooi waarin de overheden ons hebben opgesloten alleen maar iets groter gemaakt. Maar die kooi is er nog wel degelijk.

  En pas wanneer mensen dat gaan zien zal de houding van de mensen die nog steeds roepen “dat ze niet kunnen wachten met die spuit halen want dan wordt alles weer normaal!” veranderen. Voor die mensen is het dan al te laat, want zij hebben zich dan al laten vaccineren. En zij zullen lichamelijk nooit meer terug gaan naar normaal ….

 15. De ‘verwende en jeugdige’ bevolking wordt middels de corona-maatregelen alvast gewend gemaakt aan minder vrijheid en mogelijkheden, zodat ‘de klap’ minder hard aankomt als over enige tijd de beurzen instorten en landen bezwijken aan hun schulden, en daarna een nieuwe wereldoorlog of op zijn minste flinke regionale oorlogen gaan plaatsvinden.
  Het is gewoon de volgende fase op het tijdpad dat werd ingezet na de de start van de bankencrisis in 2008 en waarbij sindsdien het economisch leven voornamelijk door schulden wordt gefinancierd: van bankenredding, eurosteun, coronasteun, renteloos geld, negatieve spaarrente etc.

  En de hele ouderen die de depressie hadden meegemaakt, hebben door griep en verkoudheid of het vaccin afscheid genomen van het heden.

 16. Haha die titel “slachtingen”, ja zo kunnen we het onderhand wel gaan zien ja, pure genocide! Als je uitrekent hoe groot je kans op besmetting is na het vaccin, is dat rond de 60% (als je van dat verzorgingstehuis in Amersfoort uit gaat) en de IFR stijgt van 0,1% naar 14% als je gevaccineerd bent. Goed middel! Niet dus… Ik begrijp niet dat deze genocide gewoon door gaat!!!! Waarom nemen mensen deze spuit in godsnaam?

 17. Oostenrijkse infectiologe : “Sputnik V” werkt als een “Kalasjnikov”
  Duitse prof. : “ door US ‘wetenschappers’ naar China gebracht ….. . Een uit de hand gelopen experiment !
  Dierproeven ; ook getest ook op vleermuizen. ( denk daarbij o.a. aan de vleermuizenbom ….WO II )

  Omdat ‘de mens’ een of het ander systeem (nog steeds niet) accepteert komt er nooit een acceptabele wereld. De spanningen tussen Oost en West lopen gestaag op.

 18. Een Duitse China-adept adviseerde de Duitse regering. De man is niet eens een wetenschapper in de vakgebieden. Hij adviseerde het de angst flink aan te jagen. De angst om te stikken is een diep wezenlijke angst en daar moest op geappelleerd worden. Kinderen moesten bang worden gemaakt dat zij er de oorzaak van konden zijn dat hun ouders zouden kunnen stikken.
  Het is werkelijk verbijsterend.
  Welt am Sontag publiceert dit. https://twitter.com/hommel_b/status/1363606537600696321/photo/1

 19. amo schreef:
  21/02/2021 om 7:37 pm

  Helemaal met u eens. De fascisten proberen met man en macht deze wereldwijde machtsgreep te verstevigen. Maar het zal hen NIET lukken. Het verzet tegen hen wordt groter en groter. Vandaag op het Museumplein weer een vreedzame demonstratie. Weer door politie en ME beeindigd (met geweld). Vandaag ook een groot feest in het Vondelpark, waar honderden, misschien wel duizenden jongeren zich niks van regeltjes aantrekken. En waar de politie in eerste instantie niet op afging maar later in de vroege avond toch hen maande om te vertrekken. Toch weer aanhoudingen gedaan. Dansen, feesten, knuffelen, handen schudden, bij elkaar op bezoek gaan, winkelen, op vakantie gaan en nog meer mag niet. Alles wat leuk is wordt verboden.

  En kijk wat ze zelf doen! Kijk hoe onze min. van justitie in de zomer alle corona regels op zijn bruiloft schendt. Samen met zijn collega Bijsterveld. Kijk wat Wopke Hoekstra doet (schaatsen in Thialf terwijl u niet daar mag komen om een baantje te rijden, kijk wat Hugo de Jonge doet (in een supermarkt zonder mondkapje) en kijk wat Rob Jetten doet (in de sportschool met anderen). Ze geloven zelf niet in een virus, ze zijn er helemaal niet bang voor. Zou u dit allemaal doen als er een virus als Ebola zou rondwaren? Nee dan blijven we bij elkaar uit de buurt, zetten een mondkapje op (nee beter een beschermend pak met helm doen we aan) en gaan elkaar niet knuffelen, want dan maar even geen bruiloft. Ze geloven het zelf echt niet en onderdrukken u en mij.
  Maar het verzet tegen die idioterie neemt toe, je ziet het groeien en uiteindelijk zal het groot genoeg zijn.

  En ja dan GeenStijl. Daar moet je geen aandacht aan besteden. Ook zij eten mee uit de staatsruif. En sinds ze dit doen (ergens midden vorig jaar) hebben zij menig criticus de mond gesnoerd en letterlijk van de site verbannen.

 20. @pluto,
  21/02/2021 om 4:18 pm
  ” De voordelen voor ouderen zijn vele malen groter dan de nadelen. ”

  Wat jij aangeeft zijn precies de leugens van de media aangaande het mRNA vaccin van Pfeizer.
  Het zijn als grootste groep, juist de ouderen die vrij snel na gemiddeld 14 dagen sterven DOOR dit vaccin…

  Hier legt een deskundige uit hoe gevaarlijk het experimentele vaccin van Pfeizer is!
  https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&t=1075s&ab_channel=BLCKBX

 21. https://www.youtube.com/watch?v=DPK-QEqRcEs
  Hier wordt door drie dames verteld wat ze van de maatregelen vinden en hoe ze denken over de twee politici die deze maatregelen nodig vinden. Opvallend is dat er nergens bewijs is voor dat wat met name minister de Jonge beweert. Dat er maatregelen genomen moet worden en er geen keuze is. Want anders worden alle vaders en moeders ziek en ook alle opa`s en oma`s. Daarvan komt een flink deel in het ziekenhuis te liggen enzovoort.
  Deze man staat gewoon glashard te liegen. Er is geen enkel bewijs dat het zo gaat, maar het wordt wel gezegd. Ja er worden mensen ziek en er is een heel kleine kans dat je in het ziekenhuis terecht kan komen. Maar dat zegt deze minister niet.

 22. Volgens Merkel is de pandemie pas voorbij als iedereen gevaccineerd is. Daar kon ze wel eens gelijk in kunnen hebben. Iedereen dood einde pandemie. Simpel toch?

 23. Hoe oud bent U Willie? Het schijnt dat U uw verstand helemaal verloren heeft. Is dat uw gedactegang of was dat sacastish bedoeld. Als het laaste : met deze gedachte stelling zal al het slechte U tegemoed komen .

 24. @hoeder , ja maar al die mensen die overlijden door het vaccin wordt doodgezwegen.
  Ruim 75 % van de bevolking stemt volgende maand al dan niet gefaked op linkse partijen , dus verplicht vaccineren is voor elke Nederlander.
  Vanaf zomer valt alles compleet om .

 25. Ik ben niet van plan om mij te laten vaccineren omwille van groepen die alleen weer snel willen feesten en uitgaan.
  Snel d.m.v vaccinaties naar normaal. Welnu uilskuikens, het wordt niet meer normaal. (als je tenminste bijv. drugsslachtoffers tijdens dancefeesten normaal vindt,)
  De Heer heeft aan dit soort grote ‘feesten’ een end gemaakt. Halleluja!
  Afschaffen die zogenaamde feesten!

  En over covid19vaccinaties in het algemeen wil ik zeggen:
  Laten ze zichzelf maar met het corana-vaccinvergif inspuiten.

  Geef mijn prikkie (Hugootje) maar aan Fikkie.
  Je spuit je zelf maar in met dit vergif.

 26. Als ik vertel hoe ik er over denk dan wordt ik opgesloten, de slavenleving kan niet tegen de waarheid en andersdenkenden ” Isst verboten” Het koninkrijk is niet van deze aarde en iedereen gaat zijn goddeloze gang maar, verbiedt alles dan komt het waarschijnlijk allemaal wel goed.

  Ik maak die meest idiote uitspraken van hersenloze specialisten mee dat ik me afvraag wat ik nog doe op deze planet of the apes ! Hersenloze uitspraken zijn trending en logica is ver te zoeken !

  Tijd om te verkassen

 27. Aan alle sheeple, als je vind dat je leven, of dat van iemand in je gezin in gevaar is, mag je je lijfelijk verdedigen.
  Indien je dit niet wenst te doen, gelieve dan ook, later, hier geen slachtoffer te komen spelen.

 28. Haha Willy, Belgie apenland… Lol. Niets is in Bels wat het lijkt. We hebben daar nog een appeltje te schillen met Herman Dams. Die corrupte ex procureur met zijn vergeelde tanden. Wel binnen wat wettelijk toelaatbaar is, uiteraard. Overigens wat ik aan bovenstaand verhaal niet snap is dat als die ouderen dood moeten ze niet gewoon het virus laten uitrazen in plaats van zo’n belasting geld verkwistende vaccinatie. Maar misschien wel omdat het virus niets is en de injectie juist dodelijk. Nederland heeft, als dat waar is, toch wel een slimme overheid.

 29. Hoe kan het zo zijn. Een griepvirus dient zich aan met een ander verloop dan normale griepjes. Door de WHO word gezegd “het is een pandemie” omdat dit was ingefluisterd door de man met de vele mijarden die de organisatie had gered van de ondergang en tegelijkertijd ongeveer 170 landen met een overeenkomst had vastgelegd om vaccinaties bij de WHO af te nemen in het geval van een pandemie. Nou wil het toeval dat een vervelende soort van griep, kennelijk ontwikkeld in een laboratorium is uitgeroepen tot pandemie of het aan de definitie voldeed was niet ter zake doende want de definitie werd herschreven. De WHO baas bill gates zal ervan uitgaan dat 8 miljard “vaccins” (lees genetische manipulaties) á €54 ook het lieve sommetje van €432.000.000.000 zal opbrengen voor een eerste “vaccin”. Daarna volgt nog een tweede “vaccin” en dat maakt de 864.000.000.000 Euro compleet. Daarna volgt het Britse variant “vaccin” het Braziliaanse variant “vaccin” Het Zuid-Afrikaanse variant “vaccin” en als er dan nog mensen over zijn die de “vaccinaties” hebben overleefd volgt en nog wel een nieuw verzinsel wat de angst aanwakkert om zich in het verderf van gates en soros te laten storten. De bedragen die verdiend worden door een in het leven geroepen pandemie zijn duizelingwekkend en onvoorstelbaar dat dit door een mens of meerdere mensen (nou ja een andere naam voor die wezens bestaat ook wel maar dan val ik uit mijn rol) bedacht kan zijn. Hoe kan het zo zijn dat de wereld zo onvoorstelbaar rot is en dat er vele, vele mensen zijn die hier aan meewerken en weet hebben van het wereldwijde mens vernietigende effect. Degenen die eraan meewerken verwachten misschien de dans te ontspringen? Maar NEE! dat gaat niet gebeuren.

 30. Australiërs TEGEN de injectie-verplichting. Eindelijk protesteren ze.
  En dan is het voor historici interessant hoe gemakkelijk de politie (die het recht van de democratie moet bewaken) in dienst komt van fascistische maatregelen. Zo werpen ze zich met maar liefst 7 man op een vaccinweigeraar. https://www.youtube.com/watch?v=LlUqp2Ii2AY
  Ook in Nederland (Amsterdam, mevrouw Halsema die een groot voorstander van demonstraties ZEGT te zijn) worden totaal geweldloze demonstranten weggevaagd alsof we te maken hebben met het grootste tuig van de richel.
  De overheden zijn óf de weg helemaal kwijt, óf ze sturen bewust naar een totalitaire samenleving. Wat ze nu doen heeft met rechtvaardigheid helemaal niets meer te maken.
  In deze tijd van de maskers zijn vele maskers gevallen. Tallozen (zelfs een GeenStijl met haar inmiddels dom burgerlijke reaguurderspubliek) blijken voorstander van deze zinloze staatsonderdrukking te zijn.
  We moeten de overheden meer vrezen dan het virus; dat is al maandenlang het geval.

 31. …..vastgestelde IFR van slechts 0,05% (de helft van een griep),……….
  Als de helft van Nederland GEEN griepspuit had gehaald dan was het aantal griepdoden 2 keer zo groot geweest
  @ Willie. had er toch een 🙁 bijgezet

 32. Het klinkt hard, maar hoe meer mensen overlijden door die gentherapie prik des te beter. Dan pas zullen mensen hopelijk wakker worden. Wat rat Rutte ons aandoet, is ronduit crimineel. De MSM spelen daarbij een uiterst smerige rol. Volstrekt niet kritisch naar de overheid, maar slechts een verlengstuk daarvan. Ouderwetse, echte journalisten, zoals een Karel van Wolferen, worden dus direct weggezet als complotdenker, terwijl ze de waarheid verkondigen.

 33. Plus minus tien dagen na mijn tachtigste verjaardag, op 26-01, kreeg ik een cadeautje van het Rijksinstituut voor volksgezondheid in de vorm van een ongedateerde brief met de uitnodiging om mij te laten vaccineren met het, in mijn referentiekader, cyclon b vervangende corona vaccin.

 34. Als het warm word zullen ziekenhuizen vollopen met heel veel longaandoeningen..
  Schimmels groeien erg snel achter het lapje.

 35. Mensen die misschien niet lang meer te leven hebben, worden gedwongen opgesloten en mogen geen vrienden/familie meer zien.
  Hier zie je hoe misdadig het wordt als computermodellen (en hun slaven) het leven gaan dicteren.
  Het inhumane coronabeleid zou moeten stoppen; het massale testen eveneens. Maar de computer dicteert het beleid tegenwoordig, hoe gezellig de premier ook doet.

 36. Willy speelt advocaat voor de duivel … Heb je zelf ouderen in je naaste omgeving Willy? Familie/dierbaren in ‘de doelgroep’?

  Of ben je echt zo gehersenspoeld en harteloos?

 37. @redactie
  Hoewel Willies opmerking harteloos klinkt lijkt alles er op te wijzen dat regering, Brussel en WHO die gedachtegang inderdaad volgen.

 38. @ Willie. Zeg, jonge associale snotneus – ga je diep Schamen!
  Je kunt een draai om je oren krijgen van deze Oudere!
  Er lopen nogal wat jongeren rond (JIJ?), die niet willen werken en liever een uitkering hebben,
  natuurlijk aangevuld met extra geld uit wapens en drugs.
  Dat zijn de ‘Onrendabelen’ die onze samenleving niet nodig heeft. ON topic- Doe me een plezier: laat je vaccineren!

 39. @Mark: Je beschrijft precies, hoe ik me ook voel.
  Ook ik zou willen vertrekken naar een ander land, maar dat kan ik momenteel ook niet.
  Bedankt voor je reactie !!!

 40. Beste Mark,

  Het is vrijwel lastig te bepalen of er überhaupt (EU)-landen zijn die te zijner tijd geen vaccinatieplicht gaan doorvoeren. Tanzania en Ghana hebben zich nog niet concreet uitgelaten over het fenomeen vaccineren, laat staan dat zij te zijner tijd een verplichting gaan doorvoeren. Het land Tsjechië heeft zich ook nog niet concreet uitgesproken over een vaccinatieplicht. Kortom, het betreft een momentopname. Het doel is om 99% van de gewone mensen op aarde te vaccineren. ik ben benieuwd of er landen zijn die hun poot stijfhouden en nimmer een vaccinatieplicht gaan doorvoeren…..

 41. Jaap van Distel en in zijn trekpop vvd’er Marx Rutte en Hugo Mattheüs zullen dan wel weer de vraag stellen, wat willen jullie, met vaccinatie maar een paar doden, of zonder vaccinatie duizenden doden !!! Onwillekeurig neem je hun denkwijze over om hun te bestrijden met hun eigen denkwijze, met de bedoeling hun klem te zetten.

 42. Pfeizer scoort 99% in Israel. Ook daar zullen vast wel ouderen overlijden indien het imuumsysteem nagenoeg nihil is. De voordelen voor ouderen zijn vele malen groter dan de nadelen.Pfeizer geeft nagenoeg volledige bescherming tegen corona.
  Voor jongeren kan ik mij iets voorstellen, omdat de lange termijn gevolgen onbekent zijn.
  Uiteindelijk moet iedereen zijn eigen afweging maken, Complot theorieen horen niet in de afweging thuis!

 43. @ mark: Je kunt nog altijd naar België komen, in Vlaanderen spreekt m’n Nederlands, we hebben hier veel attracties zoals de zoo met apen inbegrepen, weinig bos, veel autoverkeer, verpeste lucht, we wonen hier zeer dicht bij elkaar. Ook de kerken zijn hier op zondag gesloten, vriendelijke mensen zijn Vlamingen niet, en de café’s zijn nog dicht, maar verder is hier alles in orde, welkom op de apenplaneet. Shalom

 44. Ik heb er hier in België nog niets van gehoord, hier maken ze ons wijs dat er minder opnames zijn bij ouderen, en veel minder sterfgevallen na eerste vaccinatie. En als de pers dat niet controleert kunnen we het natuurlijk niet weten. Het artikel is wel verontrustend, we moeten zeker alert blijven. In België beginnen ze in maart met grote vaccinaties bij plus 65, we zullen eens zien??? Shalom

 45. Ik wil dit land eigenlijk verlaten. Maar mijn bejaarde ouders leven hier nog en om die achter te laten doe ik niet.
  En vanwege het inkomen. In een vreemd land heb ik geen inkomen. Ken de taal niet.

  Maar we zitten in een onomkeerbare situatie. Ik denk dat het leven zoals 2018 2019 niet meer terugkomt in Nederland.
  Ik denk jarenlange sociale beperkingen…….en dan is het hele uitgaansleven failliet, panden opgekocht door beleggers.
  Een samenleving die CONTACTGESTOORD is blijft er over.
  Volgens de wereldbank blijft het tot maart 2025… en dan spars tot 2028 ?

  Mijn sociale leven speelde voor de corona crisis zich vooral af in sociale ontmoetingen in nachtclubs, welness, sportscholen horeca.
  Niemand ontmoet ik nog op mijn ouders na soms. Heel af en toe.
  Vrienden had ik niet veel maar die ontmoet ik ook niet meer. Alleen nog via whatsapp.

  Ik ben alleen en ga kapot.
  Ik ben woedend op deze samenleving.
  Ik moet weg maar kan niet.
  Het is een verschrikkelijke situatie.

  Misschien verdiend dit land niet beter ik weet het niet.

  Maar ik verlang hiernaar:
  een samenleving waar mensen niet bang zijn om te leven…. en te ontmoeten.
  https://youtu.be/I905INrvPL8?t=892

 46. De overbevolking was volgens Bill Gates toch de grootste bedreiging voor de mensheid …..begin dan de reductie bij de meest onrendabelen, onze (dure) ouderen.

  Onacceptabel Willie, waarschuwing. Mod.

Comments are closed.