Poolse arts spot op video met antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft

—————————————————————————————————————————————–

Al 1171 geregistreerde vaccindoden in VS, vermoedelijk amper 1% van het totaal

—————————————————————————————————————————————–

De Poolse arts dr. Witold Rogiewicz maakte een video van zichzelf op het moment dat hij zich met een corona vaccin liet injecteren. Ondertussen dreef hij openlijk de spot met antivaxxers en ‘anticoviders’. Een paar dagen later overleed hij. Officiële oorzaak: hartfalen, maar het lijkt overduidelijk waar hij echt aan is bezweken, namelijk de ergst mogelijke bijwerking van deze vaccins: de dood.

‘Laat je vaccineren om jezelf, je geliefden, vrienden en ook patiënten te beschermen,’ zei Rogiewicz tegen de kijkers. ‘En even snel: ik heb info voor antivaxxers en anticoviders. Als jullie contact willen opnemen met Bill Gates, dan kan dat via mij. Ik kan jullie helpen via mijn link met het 5G netwerk. Sorry dat ik een poosje niets heb laten weten, maar ik was autisme aan het krijgen.’

Enkele dagen later stierf hij aan de gevolgen van de valselijk als ‘vaccins’ verpakte experimentele Covid-19 gentherapie, kortweg genetische manipulatie. Zijn collega’s reageerden geschokt, maar weigerden natuurlijk een link te leggen met zijn inenting. (Wie zijn hier nu de echte ‘vaccinatiegekkies’?)

Dodelijk bedrog dreigt nog kwaadaardiger te worden

Dat is exact hoe de autoriteiten waar dan ook ter wereld reageren op de grote aantallen bejaarden die in verpleeghuizen kort na gevaccineerd te zijn het loodje leggen. Of in Israël, het meest tegen Covid gevaccineerde land ter wereld, waar nota bene op basis van de officiële overheidscijfers een tientallen tot honderden keren hoger sterftepercentage werd vastgesteld nadat was begonnen het Pfizer mRNA ‘nano vaccin’ aan de bevolking te verstrekken.

Dit even schaamteloze als dodelijke bedrog dreigt nog veel kwaadaardiger te worden, want de kans bestaat dat juist mensen niet willen meedoen met dit grootste medische experiment aller tijden, straks de schuld van deze ziekte- en sterfgevallen gaan krijgen. En dat dit er onvoorstelbaar veel kunnen gaan worden, werd al door diverse onafhankelijke wetenschappers, artsen en andere experts van naam voorspeld.

Blind vertrouwen op ‘wij van wc eend’ wetenschappers

‘En wie zegt dat God geen gevoel voor humor heeft?’ reageert Mike ‘Natural News’ Adams. Dit soort ‘boontje komt om zijn loontje’ commentaren staan mij tegen, want we hebben hier wel met een mens te maken die (mogelijk) een gezin en familie in rouw achterlaat.

God schept naar mijn overtuiging geen enkel genoegen in de dood van een mens, en heeft dan ook niets te maken met zijn plotselinge sterven; dat werd veroorzaakt door een combinatie van zijn eigen arrogantie en domheid (eigenschappen die heel vaak samengaan), voortkomend uit desinteresse en onwetendheid, die werd veroorzaakt door een net zo naïef en onbenullig blind vertrouwen op de Big Pharma ‘wij van wc eend’ wetenschappers als de politici die hem tot het accepteren van deze fatale euthanasie injectie hebben gebracht. (Waarbij we er voor nu maar even vanuit gaan dat al deze politici ècht niet weten waar ze aan meewerken, wat overigens twijfelachtig is.)

Andere mensen leren wel hun lessen

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die wèl leren van het dagelijks groeiende aantal schrijnende verhalen als dat van dr. Rogiewicz. ‘Waarom ik zo fel tegen dit vaccin ben? Omdat mijn oom op jonge leeftijd stierf toen hij werd geïnjecteerd,’ reageert iemand op Twitter. ‘Zijn lichaam kon de bijwerkingen van het vaccin niet aan, en toen overleed hij aan een hartstilstand.’

Iemand anders: ‘Als het zo veilig is, zou mijn opa – die gezond was – niet onmiddellijk zijn gestorven nadat hij het vaccin had gekregen.’

1171 geregistreerde vaccindoden in VS, topje van de ijsberg?

De Amerikaanse CDC zegt de dood te onderzoeken van een man in de 40, die kort na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer ‘vaccin’ stierf. Hij was de 1171e gemelde vaccindode in de VS. Deze slachtoffers worden gerapporteerd bij het VAERS, waarvan geschat wordt dat het historisch maximaal één procent van het werkelijke aantal vaccinatiedoden registreert.

Natuurlijk waren de mainstream media er als de kippen bij om erop te wijzen dat deze man onderliggend lijden had. Was hij echter (vals) positief getest op corona, dan hadden ze dat net als het afgelopen jaar juist compleet genegeerd, en was hij meteen op de Covid-19 dodenlijst gezet. (2)

Wetenschappers en artsen die beweren dat het onmogelijk is dat je na enkele dagen of weken alsnog door een vaccin sterft, praten klakkeloos de hen aangeleerde propaganda na, of liegen. Deze mRNA en adenovirus vaccins brengen namelijk genetische instructies in je lichaam die zowel je DNA als RNA kunnen wijzigen, en daarom ernstige auto-immuunziekten kunnen veroorzaken, zelfs na vele jaren. Het is daarom volstrekt onbekend wat de gevolgen op de middellange en lange termijn zijn. Zelfs Mark Zuckerberg gaf dat in de zomer van 2020 in een onlangs gelekte video toe.

 

Xander

(1) The Washington Standard via Natural News
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. @willy schreef:
  06/03/2021 om 3:47 pm
  @ Oma : Al een tijdje zitten jullie hier mij met m’n schrijven aan te vallen om allerlei redenen. Op het geloofsforum in mijn reactie op Anna heb ik beschreven waarom ik mij laat vaccineren. Jullie beoordelen mij met de verkeerde conclusies. En een grapje kunnen jullie niet meer verdragen. Van Tukker had ik dat wel verwacht daar had ik reeds een discussie mee op het geloofsforum waar ik het niet eens was met zijn stelling. Het is dus eerder een wraakactie. Maar ik zal niet meer reageren op artikels dat is misschien het beste Shalom”

  Beste willy,
  Als je in een discussie over maatschappelijke problemen zelf persoonlijke informatie onthuld, dan kun je ook verwachten dat je daar reactie op krijgt.
  En als jij je dan persoonlijk aangevallen voelt voor die reacties omdat ze persoonlijk zijn dan heb je dat aan jezelf te wijten.

  Iedereen heeft het recht om zijn/haar gedacht te zeggen, dat heet vrije meningsuiting en dat houdt ook in dat er respect hoort te zijn voor reacties op het schrijven met persoonlijke inslag, en als je daar niet mee akkoord kan gaan, post dan geen persoonlijke informatie en beperk je tot je mening over het gepubliceerde artikel.

  Je trekt overigens zelf een verkeerde en voorbarige conclusie door het reageren van Tukker als wraakactie te veronderstellen, je kunt de intentie van Tukkers reactie onmogelijk weten.

 2. Willy, 6-3-2021 3.47 PM , jouw manier van reageren is vreemd, apart , in mijn beleving ook beinvloedend naar mensen toe.
  We moeten niet vergeten dat de vaccins LEVENSGEVAARLIJK zijn en dan heb ik het nog niet over dat dit wel eens richting het merkteken van het beest zou kunnen gaan .
  Daarmee zet je je eeuwighied met de Here Jezus op het spel , daarom vind ik jouw manier van reageren LEVENSGEVAARLIJK.
  Als jij dit wilt zien als wraakactie, als jij daar behoefte aan hebt dan is dat goed maar wat ik wil bereiken is mensen waarschuwen maar zie jij dit maar als wraakactie.
  En inderdaad, als jij zo blijft reageren zoals je altijd gedaan hebt, kun je beter zwijgen want ik zal blijven waarschuwen

  Ans van Grinsven, 6-3-6.05 PM, Ik hoop van harte dat u ogen open gaan , als je alle feiten op een rijtje zet qua corona/vaccins dan is de overheid , med. organisaties enz. verschrikkellijk verschrikkellijk dom of er wordt willens/wetens een heel vies spelletje gespeeld.
  Trouwens, bidden moeten we doen MAAR als de overheid de antichristelijke kant opgaat dan moeten we daar als gelovigen tegen ingaan ( u bent toch met mij eens dat de “regering van nazi Duitsland 1933-1945 niet gehoorzaamd moest worden )

 3. @Ans, Jij gelooft onze overheid 100%? Dan heb je weinig meegemaakt in je leven. Alles draait om geld/macht. Virus kwam wel goed uit he? De hele wereld stond op voor de corona. Stakingen, demonstreren enz. Allemaal mensen(hele wereld) die met hoge werkdruk te maken hebben en te weinig verdienen of om andere redenen. Waarom te weinig verdienen? Nou Ans omdat alles steeds duurder wordt/werd en de lonen niet meestijgen. Dat is door inflatie. Het geldsysteem was al officieel in 2008 failliet. Wereldeconomie nam af. Daarom hebben ze over de hele wereld centrale neergezet. Er werd geld bijgedrukt. Gevolg: geld wordt minder waard. Veel geld verdampt nog steeds.(rente, derivaten enz). Producten worden dus duurder. Boodschappen 1.6 % das veel. Andere lasten ook.
  Ziekenhuizen zijn failliet gegaan en of stonden op het randje. Ic bedden zijn zeker al 10 jaar sterk vermindert. Door bezuinigingen.
  Alles is stuk bezuinigd. Waarom? Waarvoor? Ga eens zelf onderzoeken.
  Deze ziekte treft 0,02 % van de wereld en das weinig. Er sterven miljoenen mensen aan honger en of aan kanker. Is daar de wereld ooit voor stilgelegd? Nee, dus er is iets anders aan de hand. En ja, er worden mensen ziek, maar de vraag is: waardoor? Ik denk toch iets van buiten(lucht) in combi met rhinovirus. Corona zelf zie ik als project om het systeem wereldwijd te veranderen. Die gekoppeld is aan de agenda 21/30 die alle landen hebben ondertekend. Lees de agenda21punten. Daar staat oa bij sectie 2 totale sociale controle. Lees lockstep plan van rockefeller 2008. Het is gepland Ans.
  En Ans wat heb je aan een vaccinatie die maar 2a 3 maanden beschermd? Als je een beetje bij bent gekomen van de vax, dan ben je niet meer beschermd. Het is geen vaccinatie(zoals bmr enz.), maar een medisch experiment. Er wordt een andere techniek gebruikt en niemand weet wat de schade kan zijn op langer termijn.
  De broer van Hugo de Jonge werkt bij Astrazeneca. Ik vind dat belangenverstrengeling. Politiek werkt voor de grote bedrijven. Dan erbij maakt de EU(centrale bank) nu grotendeels uit wat hier gebeurt. Wij geloven zeker in God en die denkt niet in geld, toch Ans?

 4. Willy, ik speel geen “spelleke”, daar is de situatie te ernstig voor. Natuurlijk respecteer ik jouw keuze om je te laten inspuiten. De situatie is nu zo dat er goudgeld wordt betaald voor testen en spuiten. Het Pfizer is pas in de 3e testfase. Dan volgt nog de 4e testfase en die is afgelopen rond eind 2023. En tot die tijd ben je “proefkonijn”. Maar wat is beter: “Proefkonijn of Angsthaas”. Beide kunnen zeer lastig zijn.

 5. @ johan. schreef:
  05/03/2021 om 4:58 pm
  Die druk is er en zal zeker niet minder worden. Feitelijk is het een enorme schande dat het geen echte vrije keuze is. Alleen al daarom vind ik het verdacht. De glijdende schaal waarmee op dit moment zaken er door worden gedrukt is niet te bevatten. Het zal me ook totaal niet verbazen dat er een hele merkwaardige verkiezing uitslag gaat komen. De horken die ons in deze nachtmerrie hebben gepusht kennen geen enkele schaamte meer.
  Ik ben er nog steeds niet uit of het vaccin in de toekomst veel ellende zal brengen, maar zeker is dat er nu al enorm veel schade is. En de meeste schade wordt goed onder de mat gehouden, maar komt niet van het virus.

 6. Goed stuk weer Xander! De mRNA-injecties met nano-technologie (het zijn geen vaccins) gaan veel verder dan het veroorzaken van auto-immuunziekten. De meeste mensen kunnen echter (nog) niet bevatten wat dit nu echt betekent. Een aardig artikel hierover: https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/, quote:

  “The nanotech and nanobot invasion is well underway. If you allow your genes to be altered via embedded nanotechnology, it could affect you in at least 4 key ways: firstly, it will shut you off from your connection to God, a Creator or a higher spiritual source (depending upon your beliefs); secondly, your perceptive range will be reduced (thus making you more docile and less aware of the conspiracy); thirdly, it will reduce your capacity to access and utilize your higher abilities; and fourthly, it will allow you to be directly programmed via transmissions beamed directly to the nanotech inside of you, representing a new horrible kind of mind control never before known in human history.” Gelieve te vertalen naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

  @willy: dan maar klop, laat je niet ontmenselijken.

 7. Dat is nog eens humor,ik ben erg blij met levende bewijs van de spot van deze wijlen gestoorde arts ,”boontje komt om zijn loontje “!
  Gelukkig kies ik zelf dat dit ik aan moloch geofferde vaccin met zekerheid nooit zal toelaten in mijn lichaam!!

 8. Hoe erg is het hoe onder gelovigen over de Overheid wordt geschreven.De Overheid die onverwacht deze pandemie in de schoot geworpen heeft gekregen. Je zou er maar voorstaan. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Bovendien zijn jullie wel gelovigen? Van gelovigen wordt verwacht, volgens het Woord van God, dat er voor de Overheid gebeden wordt. Hoe kunnen jullie daar aan voldoen met zulke boze harten? Inderdaad worden er fouten gemaakt, maken jullie ze soms niet??? Gods Woord leert ons dat de overheid door Hem is ingesteld. Ik vraag me af of jullie oprecht met Jezus onze Verlosser leven, of jullie Zijn Woord werkelijk lezen. Hebben jullie geen mededogen met een verloren wereld? Daar hoort onze Overheid ook bij.

 9. @ piep,
  Dank u ze wil zichzelf nog niet laten inenten dat is ook het probleem niet en we hebben ook goede rechtsbijstand.
  Vandaag heeft ze de mail gehad om een afspraak te maken maar mag nog wachten als ze dat wil.
  Het probleem ligt bij de ouderen waar zij werkt deze mensen zijn zo bang dat deze persoonlijk kunnen weigeren om haar nog binnen te laten.
  Dat willen ze ook bij hun eigen kinderen doen en dan verliest ze een adres om te werken ik weet nog niet of dit gevolgen heeft zijzelf ook niet?
  Het is een gemeen spelletje en zo is de vrije keuze indirect een soort van dwang waar wij nu zeker nog niet aan toegeven.

 10. @ Oma : Al een tijdje zitten jullie hier mij met m’n schrijven aan te vallen om allerlei redenen. Op het geloofsforum in mijn reactie op Anna heb ik beschreven waarom ik mij laat vaccineren. Jullie beoordelen mij met de verkeerde conclusies. En een grapje kunnen jullie niet meer verdragen. Van Tukker had ik dat wel verwacht daar had ik reeds een discussie mee op het geloofsforum waar ik het niet eens was met zijn stelling. Het is dus eerder een wraakactie. Maar ik zal niet meer reageren op artikels dat is misschien het beste Shalom

 11. Zelf zeker een schetenwapper, daar moeten ze het bij de overheid van hebben, zodat de blunders de normaalste zaak wordt?

 12. Blij dat er duidelijkheid is gekomen qua Willy, dat ik schijnbaar niet de enige ben die het ziet.
  Geen desinformatie verspreiden !!!

 13. @willy schreef:
  06/03/2021 om 11:07 am
  “@ Derks: Ik heb je antwoord al gelezen op de website van Thora Yshua, ik weet niet welk spelleke je speelt, ik mag me toch laten inenten? Wat is jullie probleem??? Shalom”

  Natuurlijk mag jij je laten vaccineren, willy, ook als je dat doet omdat je anders klop krijgt van je vrouw. Mogen wij dan misschien zelf kiezen om niet gevaccineerd te worden zonder klop te krijgen door uitsluiting, nu al om te reizen?
  Want dat recht tot kiezen blijkt een probleem te zijn voor pro-vaxxers die critici willen dwingen net zoals jouw vrouw jou dwingt. Dus wat is dan het probleem van pro-vaxxers???
  Afgunst omdat zij door hun angst zich laten vaccineren en dus iedereen en vooral antivaxxers/critici er ook aan moeten geloven?
  Ieder mens heeft het recht om zelf te kiezen zonder gestraft te worden voor hun keuze, zowel voor- als tegenstanders van vaccinatie want de gevolgen van hun keuze dragen ze ook zelf.

 14. Lieve Toinski.

  Nee, u walgt niet van het leven, maar van de dood. Het leven is prachtig en zo waard om te leven toch?

  U walgt van de uitwerking van de doodsregels van de overheid die u om u heen ziet…Mensen met angst en mondkapjes op die hen de adem, het leven, willen ontnemen. Dat is waar u van walgt, van de leugen en het bedrog, het omkeren van alles wat goed waar en gezond is…..

  Maar laat u er niet onder krijgen. Dat gun ik deze regering niet!
  Veel liefs en levensmoed voor u.

 15. @Krit Noot

  “Wat is eigenlijk precies het probleem van het binnenkrijgen van een menselijk adenovirus via een vaccinatie?
  Waarom is het blijkbaar geen probleem als je ditzelfde adenovirus via een ander mens binnen krijgt?”

  Het is voor je lichaam een totaal verschillende situatie. Een actief virus waarop je lichaam een natuurlijke afweerreactie in gang zet met daarna een hele goede afweer. Of een kunstmatig afgezwakt virus wat m.b.v. hulpstoffen (lekker die aluminium etc.) hetzelfde moet gaan doen maar nu zonder veel risico…
  Zeker bij zuigelingen is het een groter risico dan veel mensen denken. Niet zozeer het virus maar wel de hulpstoffen. Maar als je v.d. hoed en de rand wil weten moet je toch echt zelf op onderzoek gaan. Er is gelukkig nog steeds veel zinvolle informatie, waaronder links naar wetenschappelijke artikelen, te vinden.
  Maar wat de nieuwe mRNA ‘vaccins’ precies gaan doen op lange termijn… ga jij het uittesten? Ik liever niet.

 16. Kees Derk 6-3 12.18 3 en 5-3- 11.00

  Mooi dat er nog meer mensen hun ogen open gaan , klasse

 17. @ Derks: Ik heb je antwoord al gelezen op de website van Thora Yshua, ik weet niet welk spelleke je speelt, ik mag me toch laten inenten? Wat is jullie probleem??? Shalom

 18. Wat is eigenlijk precies het probleem van het binnenkrijgen van een menselijk adenovirus via een vaccinatie?
  Waarom is het blijkbaar geen probleem als je ditzelfde adenovirus via een ander mens binnen krijgt?

 19. Ik lees altijd de artikelen en de reacties vol interesse. De huidige covid19 maatschappij met de leugens en de wandaden vanuit de betrokken partijen waardoor en onmenselijk leed ontstaat doet me tot in het diepste van mijn ziel pijn. Ik werk op dagelijkse basis met de jongere generatie en als ik zie hoe deze nu gebukt gaan onder de leugen genaamd corona dan breekt er wat bij me. Deze wereld waarin wij gevangen leven maakt me kwaad maar ook erg machteloos. Mensen leven in angst waarin ze werkelijk alles kwijtraken wat hun lief is. Jarenlang belasting betaald hard gewerkt en zodoende meegebouwd aan de maatschappij word ze nu genadeloos afgepakt. Eerst bestolen door de overheid door onnodig boeven kabinet met een ongrijpbaar en ombegrijpbaar belasting stelsel en zodoende de absurde salarissen van onze monarchie en politici betaald, en tot op de koop toe nemen ze ons leven af in de breedste zin deswoords. Ik zie met lede ogen aan hoe men elkaar bevooroordeeld niet vanuit het hart maar vanuit een gecreëerd denken over hoe men vanuit de hogere kaders vind hoe we elkaar moeten aanschouwen. De irritatie en agressie neemt in rap tempo toe omdat er een enorme verdeeldheid heerst maar ook een hoge stress cultuur.

  Vanuit mijn hart deel ik dit omdat ik een mens ben die met een gezond gevoel voor zijn medemens het beste gunt ongeacht wie je of wat je bent.

  Hoe kan men iemand veroordelen die voor zijn gezin opkomt omdat je anders denkt en misschien op het punt staat om alles te verliezen?

  De machtstructuur is terminaal ziek en houd ons in verdeeldheid maar één ding delen wij momenteel allen en dat is de collectieve angst.

  De depopulatie agenda is in realisatie alleen nog niet de collectieve realisatie dat we allemaal één zijn en dat deze agenda letterlijk voor ons allemaal bedoelt is en onze politici is zo verblind door hun loonstrook en smeergeld dat ook hun niet inzien dat het leven betrekkelijk is en ook hun op termijn de dupe gaan worden van de totale genocide. Enkel de elite uit geselecteerde bloedlijnen zullen in de aanstaande technocratische maatschappij blijven leven. Het centraal aansturende orgaan zal niet voor iedere politici ruimte bieden maar Hugo de Jonge en Mark Rutte en consorten hebben dat zelfs nog niet door.

  Ik pleit dan ook niet voor elkaar vernietigen dmv bijvoorbeeld de zogeheten avondklok rellen waarin we weer tegen elkaar worden uitgespeeld maar totale ongehoorzaamheid door gewoon weer te gaan leven. Kortom doe je winkel open of je restaurant want een totale handhaving is onmogelijk. Laat de politici maar zweten want de enige keer dat ik paniek zag bij Rutte was tijdens de avondklok rellen. De machthebbers kunnen namelijk niet zulke pseudo leiders niet gebruiken en is hij zo verdwenen en laat de volgende sociapaat het dan maar proberen maar ook die zal falen en zo zal iedereen bewust worden dat we vrij zijn en kan niemand ONS meer iets maken. Luister naar jezelf en niet naar een overheid die je al bespeeld en besteelt vanaf je geboorte.

  Het gaat jullie goed wakkere medemensen. Laat je niet verdelen door ras, geloof of andere verdeel en heersmiddelen die je in mentale en fysieke gevangenschap houd.

 20. Willy op 5/3
  Wat for persoon bent U Willy. Het is misschien beter dat U de jab ook te neemt .

 21. Willy, ooit een “normaal” mens ontmoet. En beviel het? Ik meen jouw antwoord te weten. Meen je dit echt?

 22. Op straat kijk ik om mij heen en dan voel ik zo een afstand. Links van mij zie ik een oude oma lopen, ik gok rond de 70 jaar, puffend en hijgend met haar muilkorf op. Met verdriet kijk ik naar rechts, in de verte zie ik een jonge moeder lopen met haar dochter, samen met zo’n modern gekleurd vies vodje voor hun mond. Hoofdschuddend kijk ik weer naar links, in de verte zie ik de oma nog om mensen heen slalommen. Ik blijf staan en kijk om mij heen, de zon schijnt en de lucht is mooi blauw, de vrieskou van de nacht is nog fris in de neus te ruiken. Het is zo’n mooie ochtend en toch walg ik van het leven.

  Deze wereld is niet mijn wereld.

  T.

 23. Misschien wel fijn voor hem. Wellicht was zijn leven erger geweest als hij er ernstig ziekmakende bijwerkingen aan overgehouden had….

 24. Vermits het 75 jaar is geleden dat er nog een oorlog is uitgevochten is het me vrij duidelijk, het is met dit nieuwe industrieel forum in wording tijd om een III de wereldoorlog te starten, maar men is bang “Atoomoorlog kan nie” maar men neemt slimmer het resultaat te bereiken, want een oorlog is uitdunning bevolking als doel. Men Misbruikt de Coronavirus, gemaakt o in samenwerking met ‘bill Geats” (Ik heb een film gezien voor de uitbraak, en bill zat ook in dit labo in Wuhan) door die pandemie kan men een injectie laten maken, men moet niet wachten op proeven, want ze is juist gemaakt om de bevolking uit tedunnen. Pharma is wettelijk NIETverantwoordelijk voor de “Nevenwerkingen” De dood. De vaccinatie die geen is doet wat er van wordt verlangd. Genocide op grote schaal, verwacht mei -juni als de nanoship zijn werk doet. En ze komen er mee weg. Maar ik ben bijna zeker, dat de politiek het weet. Spijtig voor de slachtoffers, de overblijvers worden Slaaf van de 1%.

 25. De coronateststraten zijn enkel voor de show. Dure gebouwen en goed betaalde medewerkers. Straks mogen we zelf allemaal thuis gaan testen op corona. Geen professionele testen meer maar amateuristische eigen onderzoek. Mijn buurman kwam niet opdagen voor een coronatest, toch kreeg hij het bericht corona te hebben. Geloofwaardiger kan niet.

 26. Beste johan,

  als jouw vrouw mondelings wordt gedwongen het vaccin te “nemen”, vraag haar dat haar dokter of overste dàt op papier durft te zetten om aan haar advokaat af te geven …;);)

 27. We zijn al meer dan een jaar verder en wat heeft het ons gebracht. Nada, het beestje vliegt nog steeds rond op de vier windstreken mee. De vogelaars die het systeem omarmen willen daarvan niet uitwijken. Wat mij het meest opvalt in deze tijd is dat vele raten hier hun slaatje uit slaan. Nederland denkt hoofdzakelijk alleen maar aan geld het is voor niets een van de grootste belastingparadijzen in de wereld en niet te vergeten het witwassen, van wat voor geldstromen dan ook. Vroeger waren het de straat jongens, de laatste 25 jaar is het hoofzakelijk de hoogopgeleide die alles verzieken en totaal gewetenloos door het leven gaan, bijna al deze handelingen worden van binnenshuis uitgevoerd En daar horen ook alle instanties bij in Nederland. Aangaande deze pandemie kan ik alleen maar zeggen het is er nu eenmaal en we zijn er zeker nog niet van af. Kan ook met harde woorden spreken gooi alles maar open met alle gevolgen van dien. Voor mijn gevoel is het stilte voor de storm.

 28. Hoogmoed komt voor de val…
  Deze man had kennelijk niet door dat hij als arts is opgeleid in zaken die niets met het leven te maken hebben en die alleen maar symptomen verschuiven en vermeerderen, gebaseerd op de failliete microbentheorie van Louis Pasteur en ordinair gewin door Big Farma…

 29. Ouderen die gedwongen worden tot het laten injecteren met de gifspit vind ik echt stuitend en erg sneu. Dit is genocide/ moord. Deze mensen kunnen er niks aan doen. Maar volwasseneen met ‘normaal’ denkvermogen? Laat je fijn doodspuiten, ik ben er klaar mee om al een jaar lang tegen iedereen te roepen dat het allemaal overtrokken is en we NORMAAL moeten doen. Dus wil je je plat laten spuiten? Ik zeg DOEN!

 30. En nu ik de foto nogmaals bekijk valt het mij op dat er wel handschoenen met bescherming gebruikt word voor het vaccineren.
  Bij bijna alle beelden uit ons land is dit niet het geval terwijl de heersende Engelse variant wel 30 x besmettelijker moet zijn?
  Mis ik nu wat of zijn de mensen die deze handelingen uitvoeren niet bang of al gevaccineerd.
  Ook op het nieuws vandaag over de paus werd verteld dat hij en zijn gevolg al gevaccineerd waren en niet bang voor besmetting?
  Kunnen zij nu niet anderen meer besmetten of zelf besmet worden bij ons word het anders verteld en is het niet zeker?
  Steeds meer tegenstellingen die het er niet duidelijker op maken.

 31. zou het Russische spoetnik-prik te vertrouwen zijn?dat is niet van Biily Gates

 32. zwak om je zo te laten weg zetten door je vrouw; ik zou het omdraaien, ze neemt de biological (geen vaccin) niet of anders krijgt ze klop. wat ben je nou voor vent.

 33. In Openbaring 14 en 16 staat dat er een boos en kwaadaardig gezwel (kanker?) aan de mensen kwam die het merkteken van het beest hadden en zijn beeld aanbaden. Zover is het nog niet, maar de voortekenen van deze komende situatie zijn legio, bijvoorbeeld dat het vaccin wordt gezien als verlosser/bevrijder en dat je je vrijheid weer terug krijgt, die je eerst illegaal was afgenomen.

 34. Heftig en eigenlijk erg sneu voor deze arts.
  Ook hier een artikel dat weinig goeds voorspeld voor ons als burgers indirect gedwongen tot het nemen van deze spuit.
  Mijn vrouw krijgt in de zorg de oproep voor Astra Zenica komende week en de druk is erg groot er word al gesproken dat mensen met de vaccinatie geen contact moeten hebben met weigeraars.
  Waar gaat dit naar toe ook in ons land steeds meer sociale druk toegepast door bange mensen?
  https://www.intellihub.com/pfizers-coronavirus-vaccine-killed-40-times-more-elderly-than-the-virus-itself-report/

 35. Blind vertrouwen in authoriteit is de grootste vijand van de waarheid. De grootste vriend van de waarheid is het gebruik van je gezonde verstand.

 36. Geef er niks om dat deze megalomane nutteloze idioten met een grote bek ( niet te verwarren met een groot verstand), hun kaars laten, ik hoop alleen maar dat deze malloten, niet meer mensen mee in hun graf trekken !

 37. Vaccinatie is chip-implantatie. Weigeren is uw menselijke plicht.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/05/vaccinatie-is-chip-implantatie-weigeren-is-uw-menselijke-plicht/
  Klik op de link, dan zie je een Duits/Syriër, die waarschuwt voor wat er gaat komen.
  Covid-19 is niets anders een wereldwijde manipulatie, naar een totale communistische dictatuur.
  Cerberus is de naam van een nieuw systeem, en is uitgedacht door Bill Gates, en moet de wereldbevolking in 2025 volledig gaan controleren.

 38. Geert Vanden Bossche, PhD virologie, onafhankelijk vaccin-researcher (zat vroeger bij de Bill & Melinda Gates Foundation en GAVI) roept de WHO en wereldleiders op meteen te stoppen met de vaccinatiecampagne omdat er overtuigend bewijs is dat dit weldra tot veel ergere drama’s zal leiden dan de huidige pandemie.

  https://www.deblauwetijger.com/wp-content/uploads/2021/03/Geert-vanden-Bossche-2.pdf

  https://www.deblauwetijger.com/wp-content/uploads/2021/03/Geert-vanden-Bossche.pdf

 39. Natuurlijk zullen ze zeggen hartfalen, maar de juiste doodsoorzaak gaat in de doofpot! Ik vraag mij nu ook al af of ik me gaat laten inenten? Mijn vrouw gaat het zeker doen, dus ik moet volgen anders krijg ik klop!! Openlijk overleef ik de inenting? Zeer interessant artikel!! Shalom

Comments are closed.