No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren

—————————————————————————————————————————————-

Britse minister: Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

—————————————————————————————————————————————-

04.30 – Discriminatie van werknemers op basis van hun afkomst, huidskleur, uiterlijk, religie, sekse of geaardheid is in de meeste Westerse landen streng verboden, en kan werkgevers op hoge boetes komen te staan. Zoals het er nu naar uitziet gaat daar één grote uitzondering op komen: vaccinaties. Britse bedrijven hebben hun juristen al de opdracht gegeven om ‘no jab no job’ contracten op te stellen. Mensen worden voortaan alleen aangenomen als ze zijn gevaccineerd, en later moet deze eis ook voor bestaande werknemers gaan gelden. De overheid doet alsof haar neus bloedt, maar is natuurlijk de grootste drijvende kracht hierachter door niet in te grijpen, en dit zelfs te stimuleren. En vergis u niet: dit dreigt binnen afzienbare tijd ook in Nederland te gaan gebeuren.

Bestaande werknemers zijn binnenkort ook aan de beurt

De Financial Times haalt diverse advocatenfirma’s aan die zeggen door bedrijven en instellingen, inclusief verpleeghuizen en multinationals, te zijn ingehuurd om contracten op te stellen waarin het werknemers wordt verplicht een vaccinatiebewijs te overhandigen. Sommige bedrijven onderzoeken ook of bestaande werknemers dezelfde verplichting kan worden opgelegd. Voor het veranderen van contracten is echter de instemming van werknemers nodig.

Daar is een simpele oplossing voor: ontsla iedereen (hetzij direct, hetzij via een constructie, zoals bijvoorbeeld een overname of (nep-)faillissement), en biedt ze vervolgens een nieuw contract aan, maar deze keer met de vaccinatie eis erin opgenomen. De overheid zal een dergelijk trucje zo goed als zeker door de vingers zien, indien het achter de schermen al niet wordt gestimuleerd of zelfs afgedwongen (met bijvoorbeeld belastingvoordelen, vergunningen, et cetera.).

Mensen kunnen aanklachten indien wegens discriminatie

Een niet bij name genoemde jurist gaf toe dat het risico bestaat dat (potentiële) werknemers die bijvoorbeeld zwanger zijn (of willen worden), of vaccinaties weigeren op basis van hun geloofsovertuiging of gezondheidssituatie, aanklachten zullen kunnen indienen wegens discriminatie. De jurist gaf aan dat verplichte vaccinaties er echter waarschijnlijk toch gaan komen, in ieder geval voor mensen die tot de hoge risicogroepen behoren, zoals medici, verplegend personeel en docenten.

De Confederation of British Industry (CBI) vindt echter dat er (nog) geen rechtvaardiging is voor een vaccinatie verplichting, en geeft de voorkeur aan massale testen. ‘De Britse regering heeft vaccins niet verplicht gesteld, dus werkgevers kunnen dat ook niet doen,’ verklaarde Peter Cheese van CIPD, een non profit organisatie voor professionals met meer dan 150.000 leden. ‘Ook zouden ze niet op basis van het vaccin mensen moeten beperken om naar hun werk te komen.’

Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

Minister van Vaccinaties Nadhim Zahawai zei afgelopen dinsdag het aan bedrijven over te laten wat ze gaan doen. ‘Maar we het hebben nog geen bewijs van het effect van vaccins op de verspreiding (van het virus).’ De WHO en topwetenschappers hebben echter al gewaarschuwd dat de Covid-19 vaccins noch de verspreiding, noch de veronderstelde ziekte zelf kunnen voorkomen of zelfs maar vertragen. De talloze mutaties maken de vaccins sowieso zo goed als zeker compleet zinloos.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab overweegt de regering wel degelijk om vaccinpaspoorten in te voeren, bijvoorbeeld in supermarkten.

De anti-Brexit oprichter van Pimlico Plumbers, Charlie Mullins, kondigde in januari aan dat hij van al zijn werknemers gaat eisen dat ze zich laten inenten: ‘No vaccine, no job.’ Een vaccinatie verplichting zal volgens Mullins standaard in de contracten worden opgenomen. Barchester Healthcare, dat meer dan 200 verpleeghuizen heeft, zei eveneens dat mensen die niet zijn gevaccineerd niet zullen worden aangenomen.

Een wetenschapper van de Duitse Ethische Raad pleitte er eind 2020 al voor om vaccinweigeraars zelfs uit te sluiten van kritieke gezondheidszorg.

Ongekende duisternis

Een vaccinatieverplichting komt naar mijn stellige overtuiging neer op de grootste mensenrechtenschending in de geschiedenis van onze planeet, die op de met afstand grootste misdaad tegen de menselijkheid kan uitlopen indien deze experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’ bij miljoenen – en misschien zelfs wel miljarden – mensen gruwelijk fout blijken te gaan. Iedereen die een dergelijke verplichting invoert, uitvoert of zelfs maar steunt, zal zich hier dan in meer of mindere mate medeplichtig aan hebben gemaakt.

Een in vals licht verpakte ongekende duisternis dreigt neer te dalen over deze wereld.

Xander

(1) Breitbart via Technocracy News


Zie ook o.a.:

20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Reinste chantage, duizend keer erger als nazi’s?
  @janna je moet je indekken, door net als Rutte te zeggen, zolang ik geen symptomen vertoon, laat ik me niet testen of vaccineren!

 2. @ Elise: ik werk in de “informele” zorg. Kom/ kwam bij veel ouderen, die zorg hebben voor een kwetsbare, over de vloer. Nu al een jaar lang vnl telefonische contacten en mensen op die manier ondersteunen.

 3. @ Ed schreef:
  22/02/2021 om 12:13 am
  Men loopt in Den Haag al maanden van alles te beloven als……. Iemand die denkt dat het nu anders zal zijn gelooft zeker in sprookjes. Omdat de vaccins niet gaan werken tegen modificaties van het virus zal bij ongewijzigd beleid deze zogenaamde pandemie wel even doorgaan. Maar dat het in de zomermaanden bijna weg ebt om ergens in oktober weer actueel te worden is kennelijk een wondertje? Werkelijk het enige waar men serieus in geïnteresseerd is, is hoe lang de massa nog voor de gek is te houden. Het lijkt steeds meer op een spelletje waar de spelregels iedere keer worden veranderd in het nadeel van de goedgelovige sullen.

 4. @Elise: rutte is een nikszeggende marionet. Zo gauw zijn lippen bewegen, zijn het leugens. Allemaal negeren.

  Ik kwam nog een interessant artikel tegen: https://www.oervaccin.nl/hoe-vaccins-kinderkanker-kunnen-veroorzaken/. Citaat:
  “Hoogste tijd dat deze
  bijwerking van vaccinaties eens helder belicht wordt. Want zoals het er nu
  uitziet is de vaccinatie-tak van de farmaceutische industrie bezig om de
  kanker-tak een boost te geven.

  En dat is natuurlijk niet de bedoeling, want dat is niet alleen gelijk aan
  ‘het paard achter de wagen spannen’, maar kanker (en leukemie) is een
  ernstiger ziekte dan de kinderziekten waartegen wordt gevaccineerd.”

  Hoe toevallig.

 5. Vind het bizar/contradictie fenomeen. Stel je werknemers worden ziek van de vaccinatie. Bedrijf betaalt dan de ziektekosten en zit met een personeelstekort. Dit gebeurt nu toch al(wereldwijd) waar werknemers ziek zijn geworden van de vaccinaties. Dan draai je toch je eigen bedrijf over de kop?
  Ik vind dat het de hoogste tijd wordt dat de wereldrechtbank/landelijke rechtbanken nu ingeschakeld moeten worden en dat het recht nu ook echt gaat spreken.(eerlijke rechters/onafhankelijke). Dit laatste gebeurt maar niet.
  Zei in het begin al dat het om een systeemverandering draait.(al zeker 15 jaar bekend in de alternatieve wereld over systeemverandering, transhumanisme, singulariteit) Dit had nooit kunnen gebeuren als er onafhankelijk over gesproken kon worden. Corona = een project.(afbreken wereldwijd geld stelsel en er komt een ander voor in de plaats) Het virus heet rhinovirus, norovirus, enz.
  Rutte had het over de eindstreep van Build Back Better. Wat bedoelt hij met de eindstreep? Wat is de eindstreep? Hightechwereld met 500 miljoen mensen en de rest is opgeruimd door vaccinaties en andere shit. In een complete hightechwereld worden heel veel mensen overbodig. Huisdokter, leraar, psycholoog, noem maar op…. gaan in de toekomst gewoon via internet. Je spreekt met een computerstem. Je gaat niet eens meer naar een ziekenhuis, je wordt gewoon thuis behandeld. enz.
  Hallo rechters in Nederland/wereld, waar zijn jullie? Dit draait om leven!
  Mijn quote:
  ceep it cool(kalm, vredig)
  ceep it clear(helder/eerlijk)
  ceep it circulus(in cirkels)
  Good luck

 6. Als gevolg van onophoudelijke mutaties zullen al die vaccinaties nutteloos blijken te zijn.

  Gelukkig is daar de grote redder van de mensheid, BIll Gates, die ons zal ‘verlossen’ van het ‘verschrikkelijke’ coronavirus met zijn wonderlijk biometrisch ‘Winvax’ vaccin.

  Winvax (v1) zal in samenwerking met Windows en het G5 ‘Internet of things’ (en mens en dier) in real time uw lichamelijke en geestelijke toestand en locatie kunnen monitoren.
  Inclusief met wie U contact hebt, hoe lang, waar, welke mate van intieme activiteiten, enz.

  Winvax zal ook kunnen meten hoe U reageert op situaties zoals bijvoorbeeld beelden van ‘vluchtelingen’ die het land overspoelen, op beelden van sommige politici, of op koude als gevolg van het wegvallen van fossiele brandstoffen en de overschakeling op groene energie

  Indien een negatieve lichamelijke respons gemeten wordt, kan preventief verplichtend de gepaste ‘medicatie’ voorgeschreven worden door de ‘DIenst Sociale Correctie’.
  Het Utopia waar, iedereen politiek correct is, ligt met ‘Winvax’ binnen handbereik.
  De komst van het duizendjarige (rode) paradijs in nabij.

 7. Lezers, stop met denken dat bepaalde wetten en/of verdragen iets zal verbeiden. Dit gaat het namelijk niet doen. Het systeem biedt wellicht een tegenwapen op het kwaad maar de tegenstander is zelf al buiten het systeem getreden, oplossingen bevinden zich hier niet meer in.

 8. Een test- en/of vaccinatiebewijzen als oplossing om meer vrijheden te krijgen, een bewijs dat je geen risico bent voor je medeburgers. Wanneer dit is ingevoerd kan men niet meer spreken over een vrije samenleving. Er is vanaf dat moment namelijk sprake van een voorwaardelijk vrije samenleving. Vrijheid dus onder voorwaarde van iemands medische status die bepaald gaat worden door de keuze of iemand zich wil laten onderwerpen aan een onbetrouwbare test of het accepteren van een schadelijke injectie. Het is zeer beangstigend dat er mensen zijn die serieus nadenken over deze vorm van samenleven. Met name allerlei brancheorganisaties (reis, horeca, theater) gaan hierin voorop en zijn kennelijk voorstander van een samenleving waar mensen op medische gronden worden uitgesloten. Er is feitelijk sprake van medische discriminatie, immers mensen met een andere medische status worden anders behandeld. Er dient dan ook een nieuwe medische discriminatiegrond in de wet opgenomen te worden, maar dan zal de overheid deze grond natuurlijk onterecht vinden. Het morele kompas is bij bestuurders volledig op hol geslagen of volledig afwezig.

 9. Ik weet niet in hoeverre vaccineren in Nederland vrijwillig blijft of niet. Als bedrijven vaccinatie verplicht gaan stellen voor hun personeel is het hek van de dam!
  Ik ben blij dat ik met pensioen ben, dus voor deze keuze zal ik niet meer komen te staan.
  Maar ik ben faliekant tegen verplichte of indirect verplichte vaccinaties. Ik vermoed dan ook een verborgen agenda.
  Als een bedrijf b.v. rokers niet wil aannemen wordt het van discriminatie beschuldigd. Terwijl de kans op ziekteverzuim of erger veel groter is.

 10. @janna 7.05
  Krijg je dan ook een bewijs van je slavenmeester, dat hij of zij een gentherapie gifspuit heeft ontvangen, of telt het inenten alleen voor de werkende misbare slaven ?

 11. @willy:
  Dat is normaal?
  Gij als werkgever bepaalt niet welke medische (be)handeling ik zou moeten laten uitvoeren op mijn lichaam!
  Nog straffer: gij als werkgever moogt zelfs wettelijk niet WETEN of ik gevaccineerd ben of niet.
  Dat is andere kost, hé?
  Gij als werkgever moogt zelfs ook niet weten of informeren welke operaties en medische behandelingen ik in het verleden al gehad heb, daarvoor heeft mijn behandelende arts zelfs beroepsgeheim en is ook mijn medisch dossier GEHEIM, dat is de WET…straf, hé?

 12. Elke patiënt dient zijn/haar expliciete toestemming te geven voor het ondergaan van een medische (be)handeling, dat is WET.
  Elke medische (be)handeling is VERTROUWELIJK en wordt beschermd door het recht op privacy en geheimhouding van persoonlijke, medische gegevens zoals ook elke behandelende arts beroepsgeheim heeft.
  Een bedrijf mag dus geen vertrouwelijke, medische gegevens (verkrijgen of) vragen aan een sollicitant, laat staan een medische handeling zoals vaccinatie als voorwaarde stellen voor een job. Punt.

  De werkgever heeft evenmin als de staat het recht om te bepalen welke medische handelingen een werknemer zou moeten ondergaan om een job te kunnen krijgen.
  Dit is ook nog eens afpersing, dat strafbaar is en in strijd met de grondwet en mensenrechten.

  De criteria voor een job hoort op basis te zijn van competenties, kwaliteiten en opleiding en daarbij mag een voorwaarde, voor een medische handeling (zonder expliciete toestemming en tegen de wil van de werknemer!) geen enkele rol spelen, dat tevens een flagrante inbreuk is op de privacy en de privé levenssfeer van de burger waar geen enkel bedrijf, werkgever of staat het recht heeft om zelfs maar kennis van te hebben want dit zijn vertrouwelijke, persoonsgegevens.
  Daarvoor is trouwens ook nog eens GDPR in het leven geroepen: bescherming van de persoonsgegevens waar elke burger recht op heeft, deze verordening geldt wereldwijd voor alle ondernemingen en organisaties.

  Anderzijds kan de werknemer bij zulk contract ook eisen om een clausule op te nemen dat de werkgever de aansprakelijkheid aanvaardt voor élk gezondheidsprobleem dat zich stelt na vaccinatie, mogelijk gerelateerd aan de vaccinatie of niet en dat ook apart zwart op wit bevestigen en rechtsgeldig maken door datering en ondertekening van de werkgever.
  Eens benieuwd hoeveel werkgevers dan nog voorstander zullen zijn van zulke dwang/afpers en onwettige contracten!

 13. Willie dat ga je toch niet echt serieus menen hoop ik? Een scheiding is gezonder toch dan, maar dat zie ik dan zo. Hoop dat je vrouw de ingrediënten lijst aandachtig heeft bestudeerd dan maar. Heel veel sterkte de komende tijd dan maar.

 14. Het grote voordeel van een Brexit is, dat hun beleid ons niet hoeft te raken. Ze doen maar.
  Dit in tegenstelling tot de EU, waarbij je met schrik aan de eigen portemonnee denkt als er een rare linkse Spanjaard opstaat die een basisinkomen wil invoeren. Of als een land als Italië voortdurend om miljarden bedelt bij de EU zonder een gezonde tegenprestatie te leveren.

 15. Ik wens je sterkte, Willy, ( 21 2 2021 11.10 ) , je zal het hard nodig hebben !

 16. Hier wordt dus iedereen tot proefkonijn gedwongen, want de nu in omloop zijnde mRNA vaccins hebben enkele een noodvergunning tot maart 2023, omdat ze nog in de klinische fase zit. Dit nieuwe type vaccin heeft ten onrechte deze tijdelijke vergunning verkregen, want er bestaan al alternatieve oplossingen voor. Daar dit type vaccin ook ten onrechte het certificaat vaccin heeft mee gekregen, want een mRNA vaccin is niets anders dan een genetische modificatie injectie die in de medische gezondheidswetenschap onder een medische behandeling valt. Deze experimentele medische behandeling heeft nog geen definitieve goedkeuring en zolang er geen definitieve goedkeuring is. Is het tegen alle medische en juridische richtlijnen in en daarvan uit onmogelijk om dan dit type vaccin nu al te gaan verplichten voor iedereen. Daar de bevolking geen contract met de farmaceutische bedrijven hebben afgesloten, zo ook niet met hun regeringen. Dan kunnen regeringen niet eenzijdig de bevolking verplichten om dat vaccin te nemen en/of er consequenties eraan verbinden. Zoals als uitsluitingen van de samenleving. Dat is niet alleen tegen de grondrechten/wetten in, maar ook bedrijfstechnisch, want je kunt geen derde partij (in dit geval de bevolking) verplichten om handelswaar af te nemen van een contract gesloten tussen de farmaceutische bedrijven en de regeringen. Het punt is dat regeringen de bevolking als eigendom beschouwen en niet als een mens van vlees en bloed. Daarom lappen de regeringen alle mensenrechten aan hun laars. Nu schijnt dat bij uw verplichte geboorte aangifte bij uw gemeente, niet de geboren mens van vlees en bloed wordt geregistreerd, maar als persoon wordt geregistreerd. Deze persoon is geen levend entiteit, want uw placenta wordt geregistreerd. Hiervan wordt een geboorte trust op afgesloten, waardoor de persoon een handelswaar van de regeringen is geworden. De mens in kwestie verwordt dan de betaalslaaf en eigendom van de regeringen. Dan hebben de regeringen het alleen recht, over deze betaalslaven. Deze frauduleuze handelingen van de regeringen met voorbedachte raden kunnen door de bevolking (betaalslaaf) recht worden gezet, door je te melden dat jij als persoon nog leeft en dat jij als mens van vlees en bloed de erfgenaam bent van jou geboorte trust. (deze gelden worden nu onterecht uitgeven door de regeringen) Alleen dan geldt de rechten van de mens voor jou weer en heeft de regeringen niet meer het recht om jou als eigendom te beschouwen. Zie hier hoe jij dat moet doen om weer als mens van vlees en bloed erkent te worden. Zodat de VN/WEF/EU en jou regeringen jou niet kunnen dwingen. Maar dat zij zelf in het strafbankje voor de Neurenberg verdrag zich mogen verantwoorden. https://hogeraadvandekinderen.nl/

 17. Ja natuurlijk, vooral de supermarkten,daar zijn uiteindelijk de meeste mensen afhankelijk van.
  Niet boodschappen kunnen doen dan verhongeren.
  Wat een misselijkmakend tuig zit daar in Den Haag.

 18. Hoog tijd voor opstand.

  Er zijn al diverse organisaties in Nederland die protesteren tegen het Corona beleid. Mod.

 19. De FNV vindt dat er geen nadelige gevolgen voor je mogen zijn, als je je niet laat vaccineren. Voordat de werkgever je mag ontslaan, moet de werkgever eerst duidelijk maken dat er geen andere mogelijkheden zijn om veilig te kunnen werken. Dat geldt zowel voor jezelf als voor anderen. Het zal niet gemakkelijk zijn om je te ontslaan. Zeker als andere mogelijkheden om veilig te werken al zijn benut en werkbaar zijn gebleken. Bijvoorbeeld met een negatieve test en gebruik van een juist mond-neusmasker. De werkgever moet er te allen tijde voor blijven zorgen dat voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar zijn om het werk veilig te kunnen doen. Zowel voor gevaccineerde als niet-gevaccineerde werknemers. Om in uitzonderlijke gevallen toch sancties te kunnen verbinden aan een weigering je te laten inenten, zal de werkgever moeten aantonen dat er niet op een andere manier veilig gewerkt kan worden. Ook zal hij eventuele persoonlijke bezwaren tegen inenten, bijvoorbeeld een extra gevoeligheid voor bijwerkingen, moeten kunnen pareren. Tot slot moeten er geen (tijdelijke) herplaatsingsmogelijkheden zijn. Neem contact op met de FNV als je werkgever een sanctie oplegt, omdat je de vaccinatie weigert.  

  https://www.fnv.nl/corona/voorkomen-van-besmetting-met-corona

 20. Ja en nu? Is er al iets gebeurt door mensen die er tegen zijn? NOPE!
  Waarom niet? Bang?

 21. In Israel ook.Ik ben overigens begonnen bij te houden hoeveel uren huisarrest ik er inmiddels heb opzitten. Altijd handig om bij een latere veroordeling van een eventuele huisarrest straf af te trekken. Ik zie de avondklok als een spaarboekje bij het OM. Zodra ik een paar boekjes vol heb ga ik iets stouts doen. Bijvoorbeeld stoppen met de mondkap. We zullen de huisarrest uren bij de rechter te gelde maken.

 22. Dit is dus de eerste fase van wat komen gaat, ook al kun je formeel nog het vaccin weigeren. Maar ze zijn al lang bezig om een geavanceerder vaccin te maken, wat ook een track and trace ingredient heeft. Als de massa zich onderwerpt aan de eerste fase, zal op grond van weer een ander “virus” het hieronder aangekondigde “brandmerk” geen probleem meer zijn.

  Openb.13:16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
  17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.
  18 Hier is de wijsheid. Wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.

 23. Ik heb medelijden met deze mensen die dat allemaal uitvoeren en dat zijn er heel wat ( Ben vandaag in een wat milde stemming )
  AL deze mensen zullen voor de Troon v/d Here God staan en rekenschap moeten afleggen, ik wens ze sterkte , dat zullen ze hard nodig hebben dan !!

  Dit geldt ook voor mensen ( Als ze er zijn ) die op deze site misleidende informatie geven , neen dit is geen oordeel dit is gewoon hoe het werkt !

 24. Dat is toch normaal? Moest ik een bedrijf hebben dan zou ik liever zien dat iedereen gevaccineerd is waarom? Om discriminatie uit te sluiten. Want anders gaan ze die man of vrouw links laten, en dat kan niet. Natuurlijk mag iedereen kiezen of hij of zij kiezen of ze het laten doen. Mijn vrouw laat zich vaccineren en ik lig onder haar sloef, dus ik moet mee, of ik mag haar niet meer kussen, en ze heeft zo’n schone kuslippen. Shalom

 25. Laat ze dat maar doen. De groep die zich nooit zal laten vaccineren is momenteel steeds meer groeiende, er zal een gigantisch tekort aan gevaccineerde arbeidskrachten komen en de gevaccineerden zullen met bosjes gaan uitvallen. Wij, de ongevaccineerden zullen echter wel gezonde werknemers in dienst nemen en onze bedrijven zullen floreren. De schapen schieten zichzelf in de poten door aan dit monsterlijke en psychopatische beleid mee te werken.

 26. Resolutie 2361 van de raad van Europa verbiedt het discrimineren van mensen die niet zijn ingeënt. Dus al die bewijzen is om mensen bang te maken.

 27. Klinkt goed zeg, iets wat niet eens zeker werkt en mogelijk zelfs op lange termijn schadelijk kan zijn verplichten. Alleen al daarom zou je moeten weigeren en gewoon de consequenties dan maar aanvaarden.Geen idee waar dit eindigt, maar dat er veel mensen niet helemaal fris meer kunnen nadenken lijkt me wel duidelijk.

 28. In het najaar van 1917 gaf Rudolf Steiner een serie van veertien lezingen in Dornach in Zwitserland. In een ervan merkte hij op dat er een tijd zal komen waarop mensen zullen zeggen:
  “Het is pathologisch als mensen zelfs maar denken in termen van geest en ziel. ‘Gezonde’ mensen spreken alleen maar over het lichaam. Het zal als een teken van ziekte worden beschouwd als iemand op het idee van zoiets als een geest of een ziel komt. Mensen die zo denken zullen als ziek worden beschouwd en − u kunt er zeker van zijn − er zal hier een geneesmiddel voor worden gevonden … Vanuit een ‘gezond stand- punt’ zullen mensen een vaccin uitvinden om het organisme zo vroeg mogelijk te beïnvloeden, bij voorkeur zodra het wordt geboren, zodat dit menselijke lichaam nooit ook maar op de gedachte komt dat er een ziel en een geest zijn … Materialistische artsen zal worden gevraagd de zielen uit de mensheid te verdrijven.”

  In een andere lezing verklaarde hij: “… de geesten van de duisternis zullen hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, ingeven een vaccin uit te vinden dat alle hang naar spiritualiteit uit de ziel van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dat zal op een indirecte manier via het levende lichaam gebeuren. Tegenwoordig worden lichamen tegen enkele dingen ingeënt; in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die ongetwijfeld zal kunnen worden geproduceerd, en dit zal hen immuun maken, zodat ze geen dwaze neigingen die met het spirituele leven verband houden ontwikkelen − ‘dwaas’ hier natuurlijk in de ogen van materialisten.”

  Zo valt de geestelijke afstemming van al die zogenaamde en zelfbenoemde autoriteiten eenvoudig af te lezen. Ken U Zelve !

 29. Slaat compleet door, de risicogroep 65 jaar en ouder zijn geen werknemers.

 30. Kwestie van tijd voordat dat in onze aanstaande dictatuur ook wordt ingevoerd.

 31. Achtennegentig procent gaat het wel doen. Ze willen hun leven terug?.

 32. “Mensen kunnen aanklachten indienen wegens discriminatie“
  Alsof dat iets helpt, er wordt vast weer één of andere spoedwet gemaakt om de aanklachten te dwarsbomen. Net zoals ze nu met de illegale avondklok noodwet doen. Alternativlos is dan een veel genoemde argument.

 33. Dank je Xander. Ook in Nederland gaan we inderdaad die kant op. Mijn werkgever vroeg vorige week wanneer ik me kon laten vaccineren. Het antwoord wat ik gaf was niet wat ze had verwacht. Waarop de vraag kwam hoe ik dan dacht mijn werk te gaan invullen.
  Ik voel een ontslag naderen op termijn. Het is voor mij af en toe nog zo onwerkelijk wat er allemaal gebeurd. Goede en gezegende zondag gewenst.

Comments are closed.